Betti: az en ferjem is mindent megcsinal a baba korul. A furdetes pl az ove egyertelmuen, en csak azokon a napokon furdetek, amikor este egyetemen van. De egyebkent o szo nelkul pelenkaz, oltoztet, ejszaka hetvegenkent kel is, es regen, amikor zuros volt Bendot altatni, akkor be voltak osztva a napok, estenkent felvaltva altattuk
A borozgatasert irigy-irigy vagyok. En meg mindig absztinenciara vagyok kenyszeritve, vagy masnap borviragos jokedve lesz Bendonek is
Nalatok mar teljesen vege a szopinak?
Mondjuk o a konyhaban antitalentum, de nem is erdekli. Semmit sem kepes elkesziteni, talan a rantotta, tukortojas megy, de ez a maximum. (O sem lehet tokeletes )
Blumi: en egy exet ismerek szemelyesen, de engem nem erdekel. A parom ismert az enyeim kozul 2-ot, az egyikkel viszonylag jo baratsagban is voltunk otthon. (Ma mar 4 gyereke van
Marti: hogy vagytok?
Az 1 %-omat en is mindig allatmenhelyeknek adtam.
Bejci: sajnalom nagyon, hogy fajt a fonalbeultetes, de azon hogy nem vagy ehes, mar most latszik, hogy hatekony lesz. Es az is tok jo, hogy megprobalt mast is kezelni az akupunkturas
Szeder: es te is akarsz ilyen fonabeultetest ??? Engem erdekel, hogy milyen tapasztalataid voltak az elso kezelesrol, meselj rola. Van eredmenye? Mit csinaltak veled? Egyebkent te mit iszol, ha nem vizet? Mert en meg azt nem tudom elkepzelni, hogy masbol igyak meg sokat. En vizbol nyomok meg mindig napi 6-7 litert. (dehat nalunk meg mindig csak szopi van, amibol mar -bevallom oszinten- kezd elegem lenni, de Bendo annnnyira nem hajlando mast enni
Winona: neked is sok sikert a fogyihoz !!!
A.m.: edesek vagytok a kepeken, komolyan mondom jo kedvem kerekedett, ahogy neztelek benneteket. (Mostanaban nem vagyok eppen a topon)
Anyoooka: szuperjo, hogy Adam tudeje tiszta, igy te is lazithatsz egy kicsit.
Starlark: nagy gratula a vizsgakhoz, ugyes vagy !!!!!!! 6 vizsga egy nap
Agi: hatalmas hurra Davidnak !!!!!!!!!!!! Nagyon ugyes, a taktika jo, gyere panaszkodni, es akkor o belelendul
Honey: szerintem tok jo, hogy kisteso ugyben ilyen hamar megvaltozott a velemenyed
Minyu: azert szerintem az ovis kep ota sokat valtoztam ... ott meg olyan kis csini vekonka kislany voltam ... most meg egy teve
Sziszi: en is nagyon orulok, hogy jelentkeztel, jo latni, hogy itt vagy. Remelem, elobb-utobb megoldodik a kapcsolatotok, es mindenki megnyugszik egy kicsit. Kivanom, hogy ez mielobb tortenjen meg !!!
Monee: kezeid jobban vannak?
Eszike: ugyesek vagytok az alvassal, csak igy tovabb.
Rolunk: hozzatapi nem megy. Bendo nem igazan hajlando enni. Most azt csinalom, hogy amikor kinalom (es nem eszik), utana 3 napot kihagyok, addig csak szopi van, es akkor megint beprobalkozok vmivel. A legnagyobb bajom, hogy ha keveset kap is, tiszta mocsok lesz, oltoztetni kell. A hata kozepe is, pedig az IKEA-s eloket hasznalom, ami hosszuujju, lemoshato, hosszu. Minden falat utan bekapja szopizni az ujjat, aztan pakolja a kezet ossze-vissza. Mas baba is csinalja ezt? Megoldasi javaslatok? (Ha lefogom a kezet, uvolt.) Mar lassan ott tartok, hogy puceran a kadban lesz kaja
Nem kaptuk meg a bolcsiben a helyet, amit igenyeltunk. Ez nem derult volna ki, ha nem megyek be es kerdezem meg. Itt ugy mukodik a dolog, hogy hiaba kerem en ezt meg augusztusban (igy tortent) junius 1-jei kezdessel, ha vki minden elozetes bejelentes nelkul odamegy mondjuk majus kozepen, hogy o most azonnal beiratna a gyereket, akkor felveszik, mert o mar ott van, en meg megszivtam. Szoval most rohamleptekben bolcsikereses. Vannak helyek, csak akarhol nem akarom otthagyni Bendocsket. Voltunk csutortokon probanapon egy helyen, az nem tetszett. Jovo kedden megyunk egy masikra, ez elsore nagyon tetszett, a hely profinak tunik, de meg nem lattam a dadusokat, meg a csoporttarsakat. Az elozo pl. azert is nem lett volna jo, mert volt egy nagyon agressziv kiskolok, akit a dadusok nem nagyon tudtak kezelni

Dorka Zsoké
tesók
magamra tekertem a játszószőnyegemet!