A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

óóó Dia nekem már kb3-4 hónapja bekopogtatott a csomag :(

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok csajok!

Nem lesz fehér ruhás esküvő, hisz olyan volt a polgári, csak csinosban leszünk, Málnuson van a hangsúly igazából (neki gyönyörű ruhája lesz), csak összekötöttük, ott lesznek a szülők, és mindenki aki számít, csak meglepetés lesz.
Dia: a keresztelő nálunk hagyományos, hasonlít a katolikushoz, felolvassák a keresztelői részt a Bibliából, van egy rövid igehirdetés, és aztán lelocsolják 3 X - azt, hogy a kettőt hogyan köti össze a pap, az ma derül ki.

Boni: nagyon hajrá, szorítok, hogy összejöjjön! Zsiga Csiga nagyon édes, vagány kis fickó lesz az már látszik rajta!

Nici, tényleg nagyon jól nézel ki :) és Lili is nagyon édes, kíváncsi leszek, mire juttok ezzel a fogyás dologgal.

Felícia, nagyon sajnálom, én erőltetném egy kicsit a helyedben a külön élést! Nagyon sok erőt kívánok!

Mecsi, szerintem ne legyél bátortalan, Áron is vagány egy lenne, jó kis nyári séróval :)

Evirágos, gratulálok a kupához!

Zsófi, merre vagy? Mi is gondolkodunk rajta, hogy kimegyünk külföldre lakni, csak nekünk még várni kell, mert a férjemet még ide köti a munkája. Csak azt ígérd meg, hogy lesz internetetek :D

Tettünk vizet Málnus medencéjébe, ha elmegy ez a bolond meleg fürcsizünk egyet, mindenkinek nagyon szép napot kívánunk!

Julcsi, Katica, nem járt még le a nyaralás?

Csajok le kellene talán foglalni a szállást!?, MI legyen? Mindenki utal oda valamennyit?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka !

Mi is üdülési csekkel fizetnénk így nem tudunk utalni! ilyenkor mi van?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsófi itt ne haggyá minket mi lesz velünk nélküled!!! :shock: :shock: Persze ha összejön én csak minden jót kivánnék és nem tartanálak benneteket vissza. Kint jobb mint itthon és anyagilag se hátrányos dolog!
Nehéz az biztos bár én mást éltem át mert én akkor még egyedül voltam mikor Afgán földön volt külszolgálaton az uram , de most anyagilag nagy segítség amit akkor keresett.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Húú, Nicike, csuda csini vagy! És Lilike is nagyon dögös kiscsajszi! :D

Zsigi is édes az új vagány sérójával! :)

Csajok! Hallottatok ezekről az alváslaborokról valamit? Én már gondolkodom, hogy elviszem nyuszit, mert nem állapot, amit éjjel alvás ügyileg művel. :cry:

Mi már elkezdtünk rallyzni, nézzétek csak :)

Kép

Kép

Barbi
Kép
manci79

Sziasztok!

Húú, Nicike, csuda csini vagy! És Lilike is nagyon dögös kiscsajszi! :D

Zsigi is édes az új vagány sérójával! :)

Csajok! Hallottatok ezekről az alváslaborokról valamit? Én már gondolkodom, hogy elviszem nyuszit, mert nem állapot, amit éjjel alvás ügyileg művel. :cry:

Mi már elkezdtünk rallyzni, nézzétek csak :)

Kép

Kép

Kép

Barbi
Kép
manci79

Jujj, már megint kétszer ment el. :oops:
Bocsi :lol:

Barbi
Kép
manci79

Hahó Csajok! :lol:
Megjöttünk a taliról!Annyira jó volt,hogy már mennénk vissza mindannyian! :lol: :lol:
És hihetetlen,hogy ennyi gyerek egy helyen ennyi ideig összezárva és nem volt semmi gond velük!Semmi veszekedés,írígykedés,hiszti!
Remélem,hogy a ti babáitok is ilyen jólneveltek és akkor nagyon fogjuk élvezni a talit augusztusban! :lol: :lol: :lol:

Köszönjük a dicséreteket!Átadom az illetékeseknek! :wink: Bár most kicsit odavannak,mert Kehidán vagy megfáztak vagy bekaptak valami vírust,mert majdnem 39 fokos lázuk van,extra nyűgösek,de amúgy semmi más tünet nem jött még ki rajtuk. :roll:

Én már tök jól vagyok,varratok még 10 napig díszelegnek a hasamon,de már mindent tudok csinálni(csak gyereket nem emelhetek).

Átolvastam,amiket írtatok,de reagálni nem tudok,mert megy a meganyűgi a láz miatt!Jaj,de utálom,ha betegek! :(

Látom megy a logótervezés!

Pusza mindenkinek! :lol:

binyek

Sziasztok! Mar penteken hazajottunk, de azota meg csak olvasni volt idom... Nagyon jo volt, de olyan hamar letelt az 1 het :( Hat kicsit strapas azert gyerekkel udulni, de azert nagyon jo volt. Csak azt nem tudom, tobb gyerekkel hogy lehet utazni, mert mi 3unknak siman telepakoltuk a kocsit, pedig nem is kellett mindent vinni :oops: Kepeim egyelore nincsenek, Apukam fenykepezett inkabb, ugyhogy meg meg kell szereznem tole a kepeit :wink:

Az elso kettot leszamitva az ejszakak is jol teltek. Voltunk uszodaban is meg allatkertben. Mondjuk Enikot a tobbi gyerek jobban erdekelte, mint az allatok :) Jo volt kicsit egyutt lenni a csaladdal, es Eniko nagyon jol elvolt az unokatesoival... A nagyobbik sokat mondokazott neki, o meg nagyokat kacagott :D

Kismama elofizetes akciosan, ha valakit erdekel
http://www.liberoklub.hu/hirek

Ja es a het elso feleben szupi idonk volt... Ma is milyen meleg van, nem is voltunk meg kint, majd 4 ora utan, ha nem lesz olyan hoseg...

Enikom most ebredezik 2 oras alvas utan... Persze ma nem aludt delelott, kulonben csak fel oras/ 45 perces alvasok vannak. Van valaki, akinek a torpeje mar csak delutan alszik? Lehet jobb lenne, de ha meg nagyon koran kelunk, akkor nem birja ki delig...

yuyu79

Binyek, 2 hete Eninek is volt egy ilyen lazas betegsege, 38,8 lazzal, es piros torokkal, allitolag virus volt... kb 3 nap alatt elmult szerencsere...Orulok hogy jol sikerult a tali, Torpiknek jobbulast!!

yuyu79

Sziszka, de jo otlet ez a meglepieskuvo :D Mar elore varom a kepeket, biztos nagyon jo lesz :D :!:

yuyu79

Barbi, képek szuperek! nekem már nagyon mondják ezt az alváslabort. Én megvárom az egy éves kort és utána megyek majd, ha nincs változás.....ráadásul baccus nálunk Péter nem kel Levihez, mert ugye hajnalban megy melózni, szóval nincs váltás és kezdek végleg lemerülni. Most megint 1x3 óra este és utána másfél óránként kelés végig. :cry: :?
Ma meg még csak 20 percet aludt 10kor, azóta semmi, csak olyan fél1 óta vonyít. Fogalmam sincs mi baja lehet, de perceken belül kifutok a világból. :roll: :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Sziszka
: Mi agusztusban a balatonnál leszünk, de még nem tudom, hogy mikor. Ez már biztos, hogy agusztus utólsó hétvégéjén lesz a babatali?Az biztos, hogy nem alszunk ott, csak meglátogatnánk benneteket egy napra.
Gondolom, hogy ha nemtudunk menni egyáltalán akkor nincs értelme polót rendelnem igaz?

Köszönjük az érdeklődést, Alma jól van 67cm, 6,40 ezek a legújabb mérés adatai.

Zsófi : én is remélem, hogy csütörtökön tudunk találkozni.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Sziszka, reszemrol utalhatunk kulon kulon, ha elfogadjak ugyis...

yuyu79

Aproo!

Miért gondolod, hogy megvárod az 1 éves kort? Hátha addigra javul a helyzet?

Nálunk sem kel apa Gergőhöz, de nekem nagyik segítenek, mert már nem élnék. Ugye nálunk éjféltől kb 5-ig megy a műsor, ez idő alatt szinte semmit nem alszik, csak megy a nyügi.
Egyébként én azt hallottam, hogy érdekes módon általában a kórházakban meg az ilyen alváslaborokban kelés nélkül átalusszák az éjszakát az egyébként nem alvó babák. Na, ez hogy lehetséges? :shock: :shock:

Ja, 3 fogunk jön egyszerre, már átszakította az ínyét.

Julcsi, várjuk a képeket a nyaralásról! :D

Húú, megyek, asszem ajándékot kaptam a pelusba, ide érzem :D

Barbi
Kép
manci79

Örülök, hogy mindenki szerencsésen megérkezett :)

Binyek: jobbulást nektek, akkor ha nem baj, akkor holnap Baja helyett elmegyek fodrászhoz....de ahogy joban vagytok, reszkessetek! :D

Csajok, én a pénz összegyüjtését nem szívesen vállalnám, ha nem baj :( Inkább utaljunk oda, vagy esetleg valaki más...
Szerintem ha azt mondom a manusnak, hogy csak így tudjuk megoldani, nem fogja azt mondani, hogy akkor inkább ne menjünk...

Mecsi, az üdülési csekkeseknek azt írta a manus, hogy nem kell előleget fizetni!

Feluca, ha egy napra jöttök, akkor lehet póló, többen vannak, akik csak úgy jönnek, de ezt döntsétek el ti.

Apró: próbálj meg te is pihenni, ha elalszik végre Levi. Mi ennyiszer azért nem kelünk, de néha én is úgy érzem, hogy ez már a vég...apa nálunk sem kel fel éjszaka...az az én műszakom....

Barbi: Gergő nagyon vagány!

Megyek, azt kérte a pap, hogy írjunk külön-külön néhány sort arról, hogy mit tisztelünk a másikban....hát, nem könnyű a szeretetet a tisztelettől külön választani, kicsit küzdök ezzel a fogalmazással :) és fél 5-kor jelenésünk van nála....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

FElicia! Köszönöm.
Vendég

Sziszka!
Abban tudnál segíteni hogy végül is mennyit kell utalni és hova.Szerintem is intézze mindenki a sajátját igy a legegyszerübb.
Köszönöm.Vera
l.veronika

Csajok: kiszámoltam, úgy tudnánk kereken 50.000 Ft. előleget elutalni, hogy ha a 2 éjszakások (kivéve a üdülési csekkesek) 7000 Ft-ot utalnának, az egy éjszakások pedig 4000- ft-ot. A számlaszámot még nem írta meg a manus, így azt most kértem el, ahogy meglesz megírom nektek is, szerintetek ez így megfelelne?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka,részünkről ok.
l.veronika

sziasztok!
cs-andi: kösziiiii a babakocsis választ.

milyen volt a kertem?? :)

Kép
winona

Köszi Sziszka, majd akkor még meglátjuk, hogy hogy alakul. remélem sikrül gyakrabban néznem a topikot mint eddig és akkor majd ha már a rendeléssi fázisba kerül a dolog esetleg küldj egy privit.

Mindenkinek nyugodalmas jóéjszakát. :)

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

SZasztok!

Köszönjük a jókívánságokat, szerencsésen visszaértünk. Minden nagyon szupi vol t ahétvégén, sokfelé voltunk, RÉka is jól bírta a gyyűrődést. Majd ha lesz kis időm, írok még mi mindent csináltunk.

Sajna Réka is lázasan fetreng a Binyek-ikrekhez hasonlóan, ő most olyan 38,5 körül tart :( . Fürcsi előtt, utá n még 38nál volt, de ment feljebb most kelt, kapott nrofent meg szopit. Valamelyik csak hat :wink: . Jó, hogy mondtátok ezt a 3 napos vírust, szerintem is vmi ilyesmit nyelt be vmelyik gyerkőtől a hétvégén. Szegénykém bágyadt, kis nyüszizős és bújós lett estére. Azért remélem mihamarabb túl leszünk rajta. De holnap azért vaszeg doki. :cry:

Többire most nem is tudok reagálni, mert dolgoznom is kell, de asszem szerdától jobb lesza helyzet (feltéve, hogy Réki is rendbejön.

Na jó éjt, csak bekukkantottam, mert hiányoztatok :oops:

panna1

JÓ REGGELT!

MI IS ÁTESTÜNK MÚLT HETEN A 3 NAPOS VÍRUSON..UTÁNA MEG A TESTÉN APRÓ PÖTTYÖK JELENTEK MEG.. MÉG JÓ,HOGY DR NÉNI FELHÍVTA A FIGYELMEMET RÁ.. 2 NAP ÉS ELMÚLIK MAGÁTÓL!

A TEGNAPI MINITALI NAGYON JÓ VOLT! REMÉLEM SZERDÁN IS TALÁLKOZUNK

A NAP KEDVENC MONDATA LAURA ANYUKÁJÁTÓL HANGZOTT EL:MIUTÁN LAURA MAGÁTÓL MEGÁLLT PÁR MP RE EGYEDÜL KAPASZKODÁS NÉLKÜL ÉS SZÓLTUNK NEKI

HOGY NÉZD! ERRE Ő

NEM IS TUDTAM HOGY ILYENT IS TUDUNK :lol:

ÉS KÉPEK

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

SZISZKA SIKERÜLT A SZÖVEG? :wink:

GERGŐ NAGYON PROFI... DUGJÁTOK EL A SLUSSZKULCSOT! :lol:

ALVÁSLABORRÓL HALLOTTAM MÁR... ITT MADARÁSZBAN IS VAN.. É IS GONDOLKOZTAM RAJTA MÁR...

APROO KITARTÁS SZEGÉNYKE! ÁTÉRZEM MIN MÉSZ ÁT! NÁLUNK HASONLÓ A KABARÉ!!!!

BINYEK REMÉLEM JÓLNEVELTEK LESZÜNK :lol:
Vendég

Sziasztok!

Az a 3 napos láz nem olyan vészes. Egy Herpes-vírusos fertözés, ha jól emlékszem és a legtöbb gyerek az élete elsö 3 életévén belül átesik rajta, tisztelet a kivételnek. Nálam a lányok nagyon apró csecsmöként estek túl rajta. A kdevük se volt rossz, étvágyuk se, meg semmi más kínjuk nem volt, leszámítva a majd 40 fokos lázat. Aztán amilyen hirtelenséggel felszökött a láz, olyan hirtelen is ment le 3 nap után. Különösebben kiütésesek se voltak. A fiúk szerintem eddig nem kapták még meg, de elöfordul olyan lefutással is, hogy kimaradnak a föbb jellemzök, mint a láz és a ragya a végén, így nem tudom biztosra.
Nincs ezzel a dologgal különösebb gond, egyszer kapja meg az ember gyereke és le van tudva egy életre. Mivel Herpes vírusról van szó, az egy életen át megmarad az emberben, mert beépül a szervezetbe, de további gondot legjobb tudomásom szerint nem okoz más Herpes vírusokkal ellentétben...
Mentem összerántani a csapatot. Regöt viszem páncéltalanítani. Aztán egy gyors barátnözés és már gyüjthetem is be a csipet csapatot.

Késöbb még benézek és elviszlek titeket megint Múzeumba! Vasárnap Münchenben voltunk és amíg a párom a dolgát intézte, én múzeumoztam a gyerekekkel. 5 órát voltunk bent és alig tudtam öket záráskor kivonszolni, annyira élvezték!

Barbi
Vendég

Most hogy irjatok, Enin is voltak pottyok a 4. vagy 5. napon, de en a melegnek tudtam be :oops:

yuyu79

hú csajok húgom most hívott, hogy 1100as a méhszája feküdnie kell.. szerdán tölti a 35.hetet ... :roll: remélem még nem akar Zoé hercegnő kibújni....
:roll:
Vendég

Sziasztok!

Boni, izgi, de azért csak nem bújik ki a kiscsaj. Vagy, ha mégis, az sem gáz. Eleve ugye +/- két hét, meg a súlya a lényeg inkább. Ugye Levi is 37. héten döntött és milyen jól tette. Még két hetet nem bírt volna ki úgy. Szóval tudják a kis pocaklakók, mikor jön el az idő.

Barbi, igen, nagyik segítsége itt is jól jönne, de sajna nincs. :cry:
Azért akarok várni, mert Levi még éjjel szopik, néha napokig csak éjjel és ha azt letiltanám, márpedig az alváslabor első feladatai között van ez is, akkor van rá esély, hogy végleg abbahagyná, mert ugye nappal nem ér rá(m) a szentem. És ha már kibírtunk 10 hónapot így, akkor még kettő belefér, hiányozna az összebújci. Tudom, helyette lehetne durmolni, de mondom, ez a két hónap már nem oszt/nem szoroz.
Én is hallottam ilyenről, sőt, van egy anyuka, aki mondta a 2 éves kislányának, hogy mennek és aznap éjjeltől végig aludt...a mai napig. :roll: ...ha ez ilyen egyszerűen menne.

Jók a talis képek, de hol vannak Zsófiék? Végül nem mentek?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok.

Átfutaottam a képeket.Győőőőnyőrűek.

Kedves vodafone tegnap kikapcsolta a netünket,állítolagos elmaradás miatt.Ami persze nem volt.Most kapcsolták vissza.
Késöbb jövök ha kis asszony engedi.Ugyanis eddig tartott a szeretem a járókát történet.... :lol:

nicike

Nagyon jó volt a liget, remélem szerdán jó idő lesz, és megint piknikezhetünk!

Boni - szuperek a képek, köszi! Tök jó lett a sörösüveges, tipikus :roll: :D .El tudod küldeni őket eredeti méretben, e-mailban?

Mazska - a te képeidet is várjuk ám!

Na küzdök tovább az adóbevallással. Már csak 16000 ft-ot kell befizetnem. Sniky, te hogy állsz? És többiek, nektek is kell még befizetni?

sushy

Sziasztok!

Anno előbújtam zugolvasó üzemmódomból, aztán vissza...
Most ismét előmerészkedtem,mert tanácsokat szeretnék kérni.
Pici lányom nagyon benáthásodott.
Láza nincs, nem piros a torka, nem köhög, nem rossz a kedve. Viszont folyamatosan el van dugulva az orra, kiporszizom, de fél perc múlva ismét szívhatnám...
Nekünk ez az első betegségünk, és teljesen kivagyok. Látom hogy nem szenved, és mégis annyira sajnálom, én jobban szenvedek.
Akinek már volt náthás a manója, esetleg megosztaná velem/ünk a jótanácsokat??? (homeós bogyesz, orrcsepp, stb.)

Nem tudom, aktuális-e még valakinek, de OSANIT-ot lehet kapni a Széna téri patikában 1800 forint. Nekünk nagyon jól használ.

Előre is köszönöm!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Evi, jobbulast Lillanak!! En csak porszivoztam az orrat es sterimart hasznaltunk, mast nem...

Sziszka, jol emlekszem, hogy 10 nappal elotte meg vissza lehet mondani a szallast? Csak mert a ferjem meloja miatt sajnos nem biztos hogy fogunk tudni menni, de ezt nem tudja ennyivel elore sajnos megmondani pontosan...De remelem meg tudjuk majd oldani :roll:

yuyu79

Anna, megyünk holnap, Ritusék is jönnek valószínű!
Dobsz egy telszámot, ha nem találnánk meg egymást?
az enyém: 70/382-0024;)

Hány körül legyen a ligetes találka és hol ?

Zsófi, hogy legyen holnap? Ti hogy jönnétek? kocsival vagy bkv-val? ha ilyen meleg lesz én nem szívesen bkv-znék, csak amennyit nagyon muszáj vagy reggel bemennénk Fercivel a városba vagy Ritusék eljönnének értünk... hogy legyen?

sniky

Anna, nekem tuti 53e-et kell befizetnem, utánaszámoltam:((

Sziszka, jó nekünk is az odautalás, ha tudsz már szlaszámot?!

na rohanok, mert rotyog a krumplim;) mai menü: húsleves, rengeteg zöldséggel, mustáros karaj, csőben sült sajtos kelbimbó-karfiol, petrezselymes krumpli, ez utóbbi még nincs kész;))

na puszi!

sniky

Sziasztok!

Holnap ligetes tali: nekem bármikor jó délután, de ha megint ilyen meleg lesz, lehet, hogy jobb lenne 3 után találkozni.Találjatok ki valami találkahelyet, és csöngessetek meg, mikor már közel vagytok. Mi kb. 20 perc alatt bárhova kiérünk a ligetben.

Sniky, priviben küldöm a számom.
Boni, Csandi, Mazska, Szuszu, ugye ti is jöttök?
Többiek? Rókalány?

sushy

sziasztok!

vagyok én is, most már végre... kicsit sűrű volt az elmúlt pár nap nálunk! tegnap a férjem itthon maradt, így délután leugrottunk a Balcsihoz! megnéztük Balatonföldváron, hogy hova is mennénk nyaralni, meg körülnéztünk, férjemnek nagyon mehetnéke volt... :) etettünk kacsákat, Beni is nagyon élvezte, csak a visszafelé úton volt nagyon nyügi :( aztán este magára rántotta a cipősszekrényt. most karmolásnyom van a pofiján és seb a fején... full beparáztunk, azért nem könnyű egy ilyen szekrény, ő meg simán magára rántja. sír egy darabig, levetkőztettem gyorsban, hogy nem sérült-e meg jobban, de szerencsére ezen a két sebesülésen kívül semmi egyéb nyom nincs! pfff. megúsztuk ismét!

ja, két napja meg éjjel, már éppen feküdtünk mi is, és férjem gitárja eldőlt, amit persze a gyerekszobában tárolunk, jó kis keménytokban van, akkorát szólt, hogy a már alvó gyerekünk is úgy elkezdett szirénázni... szegényem! gondolom, hogy frászt kapott! meg persze mi is! :)

Sniky, a holnappal kapcsolatban. én mindenképpen bkv-zom, mert nem merek arra autóval menni... sajnos nem vagyok arra ismerős, meg félek a nagy dugótól is! :( para vagyok ebben is! :( szóval én bkv-val nyomulok, az tuti!

Aproo, holnap megyek, csak ez a hétfői akció nem volt nekem meg, így kicsit be is tojtam, hogy a holnapi elmarad ennek okán! de nem, így, ha nem szakad az eső, akkor mi megyünk!

én nagyon nem vagyok ismerős a ligetben, max. az állatkertet, vidámparkot találom meg, meg talán a fürdőt, szóval, ha megvan, hogy hol vagytok, akkor majd próbáljunk meg értekezni, nehogy eltévedjek :P

Mecsi, szerintem is nyugodtan told le Áron haját! édi lesz úgy is, tuti! :)

Szilvi, tök szuper ez a templomi esküvős ötlet! majd a fotókat hozd légyszi! :)

köszönöm előre is a drukkokat külfölddel kapcsolatban! nem is igazán az anyagi része a döntő, mert azért lássuk be, ha külföldön élünk, az élet is lényegesen drágább... főleg mondjuk Angliában, meg az itthoni lakásunknak is van költsége, amit ugyanúgy fizetnünk kell... hát, reméljük azért, hogy összejön, mert a férjemnek ez egy nagyon nagy szakmai előrelépés és mivel ő a kenyérkereső, így ez nagyon fontos a jövőnket illetően! netünk tuti lesz, mert párom munkájához is kell, meg azért biztosan megoldanám akárhogyan, hogy ne maradjak le semmi fontosról... :) azért azt férjem reméli, hogy a második gyerkőc nem ott fog megszületni. én mondjuk ezt sem bánnám! :)

ManciBarbi, fiad nagyon aranyos! hol voltatok ti ralley-n!? öcsém is rendszeresen jár ilyen helyeken, persze ő közel 27 évvel idősebb kicsi fiadnál! :)

Barbi, várjuk a fotós beszámolót a hétvégi kirándulásotokról!

Julcsi, üdv újra itthon! most anyumék vannak Füreden :) igaz, nem az atomerőmű üdülőjében... :)

Boni, nagyon jók lettek a fotók és Zsigi haja is szuper lett! örülök, hogy újra rajta vagytok a babaprojecten! :) már megijedtem, hogy nem akartok tényleg másodikat!

Felícia, próbálj meg pontot tenni az ügyetek végére, mert felemészt ez az egész... :(

Évi, jobbulást Lilládnak! orrszívás ezerrel, esetleg cebion csepp C vitamin pótlásnak! bár dokinénink azt mondta, ha nem zavarja a lurkót a bedugult orra, akkor nem kell percenként szívni, ha pedig igen, akkor sajnos muszáj. Így voltunk mi is, bár nagyon utáltam, muszáj volt!

Nicike, nagyon csini vagy!

ja, ManciBarbi, Nicike volt Lilivel alváslaborban szerintem, mikor becsipogott a légzésfigyujuk, azt hiszem!

Luca, csütörtökön tali veletek is!!! :)

Aproo, Andiék jönnek csütörtökön? csak azért, mert, ha nem, akkor én buszos vagyok hozzátok is, és kinézném, hogy mikor kell elindulnom, stb. stb. hányra menjünk amúgy?

Lei!?

na, most megyek! remélem, hogy holnap akkor sokan tudunk találkozni!

sophie27

Sziasztok!

Zsófi: ha ennyire szeretnétek, akkor én drukkolok, hogy összejöjjön a munka! :) Szegény Beni!!! Bencével is történnek mindennap balesetek. Naponta becsukja az ujját a szekrénybe, magával rántja Dóri rajzolós kisasztalát. Csak azt nézzük, hogy fekszik és rajta az asztal! :) Édes szívem. De kitartás!! Tavaly Dórinál alig vártuk, hogy másszon, aztán mikor elkezdte a pakolást, Emese mondta, hogy "nem lehet visszacsinálni ezt a mászás dolgot?":) Aztán alig vártuk, hogy abbahagyja. Még mindig rámol, de már sokkal jobban koordinálható a gyerek...

Felicia: nem írtál azóta... minden rendben? Sokat gondoltam Rátok...

A talis képek nagyon arik, megint! :)

Szilvi: nagyon izgi ez a meglepi esküvő! Nagyon ötletesek vagytok! Fotókat én is várom! :)

Tényleg bevált valakinek ez a homeos izé fogra, amit Lillaanyu írt?? (jobbulást nekik!). Még nem is hallottam róla.

Na megyek, eldobom magam holnapra!

Szilvia

Ja, Sniky: mikor olvastam, mit főzöl, majdnem rosszul lettem! :) Nagyon fini lehetett!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

NApsugaras pacsirtás madárfüttyüset! :lol: :lol: :lol: :lol:

fiam hajnali 4 óta kukuriku :twisted: sebaj.. majd visszaalszik

Zsófi

az csak egy hirtelen csandi által feldobott tali volt... mi meg éltünk vele! mivel jössz? hány órakor? mert ha van kedvetek előbb jönni és az 1es villamossal jöttök akkor feljöhettek hozzánk előtte... és együtt odamegyünk... :lol: hívj fel nyugodtan remélem megvan a számom még!

snicky ha neked sincs hová menned nyugodtan jöhetsz te is

ez a tegnapi menü vazze... .

itt a link hol lakunk 1 es és 14es villamossal, 32es busszal 105 ös, 30as busszal könnyen megközelíthető!

http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 13&iwloc=A

Anna átküldöm persze... csak e.mailcímed küldd el, mert újra lett telepítve a gép, és minden elveszett...

:roll:

szilvi cebion cseppeket adjad neki jobbulást!

MEcsi reméelem jöttök :lol:

Aproo remélem!

:lol:
Vendég

Sziasztok!

Tudom, most sokat nézelődtetek tali ügyben Balatoni szállásokat. Tudtok nekem segíteni? Úgy néz ki, mi is kapunk üdülési csekket, júli végén tudnánk menni kicsit nyaralni (akkor van férjeméknél kényszer szabi). Hol találok normális szállást?

Ami nagyjából az igény lenne:
bababarát (szeressék a 3 gyerekes családomat :))
normális szállás
Emese lányom nem bánna egy benti fedett uszi részt is (de ez luxus igény, ugye??)
lehet, hogy nem lenne rossz, ha lenne saját konyhája, ahol szintén beszámítják az üdülési csekket
Siófokot szeretjük, jó lenne arrafelé, de végül is mindegy
ne legyen messze a parttól
saját stég? (vagy ez is luxus igény??)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Köszi a kérdést, és hogy gondoltatok rám. Mostanában nincs egyáltalán kedvem írni. Semmi sincs rendben. Párom továbbra is kedves, segítőkész, beszélgetünk, hazajön, elmondja, mi volt aznap a munkája során, de semmi több. Hideg, mint egy jégszobor. Nem szeret. Lehet hülyeséget csináltam, de amikor vagy két napja már sírva mondtam neki, hogy segítségre lesz szükségem, mert hiába eszek, akkor is egyre fogyok, már 46 kg vagyok, kiállnak a csontjaim és már lassan mellem sem lesz, erre átölelt, vigasztalt, és a végén szeretkeztünk. Tehát még megkíván, viszont amikor kérdeztem, azt mondta, ez csak szex és semmi több. Nekem jó volt, ő megint nem tudott elmenni. Akarta volna azt a bizonyos fajtáját a szexnek, de nem hagytam neki. Azt hiszem, valami baj lehet vele, valami problémája van. Legalábbis remélem, hogy ez a gond és nem egyszerűen csak tényleg kiszeretett belőlem és kész. Hétfőn eljön velem párterápiára, ilyen párkapcsolati tanácsadóhoz és szexuálpszichológushoz egyszemélyben. Ez állítólag jó jel, mert a pasik amúgy sem nagyon vehetők rá ilyesmire és ha hajlandó eljönni, akkor az azt jelenti, hogy még nem zárta le véglegesen a kapcsolatot. Péntektől vasárnapig Budapesten leszek a babával, egy volt évfolyamtársamnál. Jövő héten pedig utazunk haza a szüleimhez (én, a baba+a kutya). Levisz bennünket kocsival, majd visszajön. Ott leszünk 2-3 hetet, majd értünk jön, és szinte egyből megyek tovább a babával Svájcba egy hétre. Ez azt jelenti, hogy egy teljes hónapig szinte nem is fogjuk látni egymást. Megállapodtunk, hogy ha nem lesz változás, akkor utána elköltözik. Kérdeztem, hogy az végleges költözés lesz-e, azt mondta, biztos, nem tudja.
Onnan gondolom, hogy túl korai volt neki még a gyerek, vagy sok minden szakadt egyszerre a nyakába, mert tegnap elmondtam neki, hogy fájdalmas nekem az is, hogy látom a gyereket, akit szültem neki mennyire szereti, engem meg nem. Erre azt mondta, azért játszik vele, hogy ne visítson, mert az idegesíti. Megkérdeztem, akkor nem is szereti a gyerekét? Erre azt mondta, úgy szereti, mint a nővérem lányát. Pff. Nem az a normális, ha egy ember a saját gyerekét sokkal jobban szereti, mint a másét? Egy szakember azt mondta, olyan sokáig voltunk együtt, 10év, még gyerek volt szinte, amikor összejöttünk, még most is nagyon fiatal, és annyi probléma jelentkezett az elmúlt egy évben egyszerre, a betegség, a pici, az anyagi gondok, a sulijában a nehézségek, hogy az lenne a csoda, ha minden rendben lenne. Ez az első súlyosabb gondunk 10 év alatt. Minden kapcsolatban vannak válságok, másoknál korábban, mi most jutottunk el oda. De ezek engem nem igazán vigasztalnak.

Kép
felicia

Szüleimnél sajnos nincs internet, így valószínű sokáig nem leszek jövő héttől. Kérdeztem, hogy hívjuk-e egymást, vagy jobb lesz, ha nem is beszélünk, erre azt mondta, persze, hogy beszéljünk, hiszen őt érdekelni fogja, hogy mi van a babával, meg velem, és hogy engem nem fog-e érdekelni, hogy vele mi van. Nekem lehet jobb lenne, ha nem is beszélnénk, nem tudom. Mindenesetre én lehet nem fogom hívni, meglátom ő milyen gyakran hívogat, aztán majd meglátjuk.

Kép
felicia

Felicia remélem hogy segítenek a szakemberek! mert a két okból amit leírtál mindkettő nagyon fontos, és egy normális esetben nem igy kellene reagálni

vannak olyan férfiak akikre ilyen hatással lesz a szülés..és nagyon sok mindenen mentetek keresztül...

hogy butaságot csináltál? szerelmes vagy! viszont a nőiességed miatt voltál elkeseredve és párod bebizonyította, hogy még kívánatos, szép nő vagy!!!!! az, hogy nem engedted azt a bizonyos dolgot jelen esetben jól tetted, mert ha felhőtlen lenne a kapcsolatotok akkor feltételek nélkül lehet adni kapni! de addig ez így jó!

Jó pihenést és eredményes "különlétet" ! és nagyon jó Svájci utat kívánok!!!!!
Vendég

Helló Lányok!

Nagyon elvagyok keseredve :cry:

Lilire rásem lehet ismerni...3napja csak nyűgösködik,ahogy felveszem és közeledek vele a járóka felé már üvölt.Ha beleteszem meg lilulásig ordítja magát.
Nem eszik,reggel 80-100 pápszer,aztán kb 150 pép,utánna 100 főzelék,este is 100 főzi,vacsorára meg 80 tápszer megint.Ez nem nagyon kevés????? :?:
És két napja 2 órás üvöltés után alszik csak el.

Egész nap menne és pakolna,de nem tudom rá figyelni 24 órán keresztül,kell főznőm mosnom takarítanom és nem megy mert nincs el a járókában,kint meg már nem hagyhatom,mert egyből feláll és elvágódik.

Nálatok is volt ilyen?

nicike

Nicike üdv a klubban :cry: nálunk ez már 2 hónapja megy kisebb megszakításokkal :cry:
Vendég

Boni és Zsivány is keveset eszik? :cry:

nicike

Felícia, boldog nicknévnapot! :) sajnálom, hogy így alakult megint a dolog... nem tudom, hogy mi lehet a pároddal, kicsit olyan, mintha nem tudna az érzéseit felismerni. nem hinném, hogy ugyanúgy szereti a saját gyerekét, mint a nővéred lányát... ez azért durva lenne! remélem, hogy sikerül dűlőre jutnotok a terápián, és, hogy tényleg elmegy veled, nem csak áltatott! a telefonálással kapcsolatban meg lehet, hogy azt kellene, bár gondolom, hogy nagyon nehéz megállni, de, ha hív is, pár napig szerintem ne vedd fel. kicsit tényleg legyetek külön, hagy érezze, hogy milyen nélkületek, milyen lesz, ha esetleg elköltözik, mert nem várhatja el, hogy akkor is ugyanúgy "ugorj" minden egyes szóra. nem? nagyon jó utat nektek és próbálj meg kicsit kikapcsolni és magaddal foglalkozni, anyudék biztosan segítenek majd a Dáviddal kapcsolatos teendőkben! a svájci út pedig csodálatos lesz, biztosan!!!

Nicike. sajnos volt ilyen nálunk is! nem lehet, hogy a foga? vagy a hasa fáj? nem lázas? szerintem amúgy a kajcsi nem rossz, sőőőt! :) a tápiból mi mondjuk többet eszünk, de pl. nem eszünk 2x főzit, csak egyszer. gyümit nem is eszik Lili? vagy a főzi alatt azt is érted?

a házimunka meg talán ráér egy pár napot, nem? ne idegeskedj szerintem ezen! vagy esetleg anyósnál nem tudod otthagyni Lilit pár órácskára? vagy vigye el esetleg sétálni, ha megoldható, és akkor tudsz nyugiban takarítani, ha éppen azt szeretnél, vagy csak pihenni! hm? fel a fejjel!

Boni, köszi az invitálást! a telószámod nincs meg... :( szerintem csak én adtam meg, mikor a tranzit talira jöttél. elküldenéd mégegyszer? az, hogy mikor érünk oda, még nem tudom, mert elég sok idő, amíg átvergődünk a városon, de én az 1es vilivel mennék szívem szerint! Zsiga mikor alszik? mert azért nem keltenénk fel az esetleges érkezésünkkel...

sophie27

Nicike, Boni megelőzött, üdv a klubban tőlem is.
Levi kb. ennyit eszik, 4-500 között/nap és még éjjel szopik, de azt nem tudom mennyit.
Én már a takarítás-mosás-főzés dolgokról rég lemondtam. Amikor apa itthon van, csak akkor mennek. Egyedül örülök, ha Levi kajáját meg tudom oldani, akkor is általában a nadrágomat rángatja és fél kézzel fogom, mert állva még nem stabil, a konyhakő meg azért eléggé kemény. Mondjuk Levi soha nem tudta magát egyedül elfoglalni, de ha mellette fekszünk/ülünk, jól elvan. De csak akkor, születése óta. Vagy, ha cipeljük a popit.

Tényleg, mi lett a begyulladt csaszisebeddel? Mert akkoriban tűntél el és azt hiszem, azt már nem tudtuk meg hogy mi történt.

Amúgy császárosok: Nektek is totál érzéketlen még a bőr ott a seb körül???

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hűűűűű,akkor látom nem vagyok egyedül :shock:

Zsófi,a pépbe van a gyümije,meg at eggyik fzelékbe is teszek neki.

Apró: nekem is érzéketlen a bőrőm ahol a heg van meg fölötte is ,alatta is.
elmentem a sebbel dokihoz,azt mondta bevérzett.ha belázasodok akkor belül el is fertőződött,de nem lázasodtam be szerencsére.

nicike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: