Móni
Teljesen jól kezeled cicust. És utána néztem neked mindenhol az van, hogy nem szabad ráhagyni. Tudnia kell, hogy rosszat tesz.
A fogjuk le, ha ilyet csinál, ha zaklatott vigyük ki pár percre a szobából és ha megnyugodott vissza lehet menni. (vagy nem szoba, mind 1 ahol vagytok)
Ha tovább folytatja akkor haza kell vele menni. A suttogóban tök jó dolgokat találtam erre, van benne még egy-két ötlet ami esetleg segíthet. Most éppen azon gondolkozom, hogy juttassam el neked azt a pár oldalt
256-262 tulajdonképpen erről szól. És az tetszik legjobban benne, h szó sincs benne arról, h veszekedj vele, vagy verd meg....azt hiszem lefényképezem és gmailre elküldöm.
És amúgy semmi baja cicusnak csak meg kell tanulni kontrollálni az érzéseit

annyira belehevül és túl pörög a játékban, hogy aztán így reagál. Neked kell segíteni, hogy megtanulja, ha elfáradt le is ülhet picit.
Amúgy meg, ha párszor hazaviszed, szerintem el is múlik, mert ő is nagyon aktív és szeret emberek közt lenni

tehát hamar rá fog jönni, ha ilyesmiket csinál, akkor nem lehet a gyerekekkel.
Nyamiii és már megint palacsintát sütöttél

ide is dobhatnál néha
Gréta és a könyvek
Heni
Hogy van Áron pocak?
Panndi
Nagyon cukik
Vindo
Minden új tudományt írj le, én mindig együtt örülök veletek. És különben is minden gyereknek más a fejlődési üteme.
Amúgy a fújásról csak az jutott eszembe, h én tökre bírom mikor Lillának mondom, h meleg a leves, de egyedül akarja enni, akkor kikanalazza, fújja aztán meg mikor tenné a szájához fordítva megborítja és az egész visszacsorog
Jobb esetben a tányérba

de azért az üres kanalat lelkesen beveszi a szájába
Sense
Ez aztán a keleti kényelem Lottinak
Mesi
Gegi nem semmi súlyra
A Sedatif PC-t te hogyan adagolod Zsófinak?
Kész vagyok, h Zsófi miket mond

Lilla a popó fáj bonyolultságú mondatoknál leragadt. Ő szavakra gyúr
Mi lesz Gegi 6 hónaposan járni fog??
Miss Zsozsi
Kaqk
Már kezdtem azt hinni, h csak Lilla NEM-ez állandóan. Én néha már falra mászok, h minden nem. Reggel pl beül a székbe, h mesét akar nézni. Kérdezem mesét akarsz nézni? itt még bólogat. Pom-pomot? Nem. Pókot? Nem. Akkor melyiket? Pók.

szóval kész vagyok. A nem-ek közül nekem kell kigolyóznom, h vajon melyik lehetett az igen.
Most tudatosan szoktatjuk az IGEN-re. Ha valamit kérdezünk és bólogat, vagy hünnyög akkor mindig megkérjük, h mondja igen. És akkor megkapja amit szeretne és meg is dicsérjük.
Remélem beválik.
Nagyon sajnálom az állást

remélem a másik sikerül neki.
Kutya

én is nagyon félek tőlük, persze a kóboroktól. Amúgy a múltkor Lillára is ráugrott egy kis terrier ő is nagyon megijedt, pedig nem harapta meg. Szegény Emma. Jól viselte?
Niki
Ne legyél depis!! Írj nekünk inkább, meg majd Vindo feldob

Hidd el mi úgy meglátogatnánk, kár, h ilyen messze vagy.
Heni
Mikor külön ágya lett Péterkének, hogy szoktattátok rá, h egyedül menjen aludni. Nem is vagy mellette, míg elalszik?
Klassz a csuszi
Olyan jó, h ezt írtad a kis korkülönbséges tesókról, ez nekem is bíztatás ám
Igen

Lilla is imád és kéri is a mesét: pom-pom, vizi pók és cin cin lovag amiket kér most.
Viranka
Édes álmos baba
Irina
Jajj anyóssal kapcsolatban nem esett le mire gondoltál

mindenki nagyon örült, mamák is.
Bölcsi hát ez tényleg nagyon gáz. Azt gondoltam, h aki dolgozik annál nem is kérdés, h felveszik. Nem lehet fellebezni?
Hát el is hiszem, h privát bölcsi gondolatára kivagy, én is utána néztem kész anyagi csőd.
Regi
És képzeld a poén kedvéért szombaton meg mi voltunk Dunaújvárosban

meséltem is a páromnak, h jól elkerülgettük egymást
túró rudi?sztem amúgy nem kell pótolni
Viranka
ÁÁÁ én még messze vagyok

még ráértek izgulni
Maggie
Remélem hamar meggyógyultok!
Panndi
2 hónapos koráig tuti nem gáz, ha köztetek alszik, még nem rögzül neki a dolog. Valószínű jobban, biztonságba érzi magát melletted.
Kispocc
Szívből gratulálok

akkor mégiscsak lett szülinapi ajándék
Zsófiknak, Botiknak utólag is boldog névnapot