Nellike, nagyon szuperul nezel ki, es ha meg azt is vesszuk, hogy ket babucit hordozol, kifejezetten buszke lehetsz magadra! Nagyon csinos vagy! Babak tenyleg szep sulyban vannak, de jo!!!
Ikoka, labkorom...hat en is pont ma vettem ra magam....huztam halasztottam....

a borotvalas is tobb, mint idoszeru mar, de egyszeruen kesz vagyok mar a gondolatatol is....apa nekem is felajanlotta, de nem tudom, hogy tisztaban van-e vele, hogy ez nem olyan egyszeru, mint egy arcot leborotvalni....
Breki, jo, hogy gorcsok megoldodtak, ilyenkor mar valakinel szoktak lenni, valakinel egyaltalan nem...nekem elsonel soha nem volt, Masodiknal nagyon koran kezdodott, es eleg durvan...mindketten ugyanakkor, 2 hettel elobb szulettek..
Florinda...

En gyerekkoromban nem szerettem a nevemet, akkor meg eleg ritka volt a nevem, es en olyant akartam, ami mindenkinek van...(Timea volt a kedvencem...

) Most mar jol elvagyok vele, es mivel apa magara tetovaltatta a nevemet, raadasul igy, hogy: Nikoletta, tok jo, hogy itt Angliaban nem sok lehet belole, mert igy szazszor meggondolja, hogy elhagyjon!!! (Nem konnyen talalna itt egy masik Nikolettat..

)
Dodi, hessegesd el a felelmedet, hidd el, hogy "eleg jo" leszel a kisnyulnak!!
Heni, mi s ugy tervezzuk, hogy par honapig velunk lesz Alex (Rania 4 honapig volt) aztan menne Raniahoz, de ez attol is fugg, hogy milyen alvo lesz...ha problemas, akkor kulon szoba kene, mert Rania nagyon jo alvo, nem szeretnem megzavarni..
En is mindig ehes vagyok, kesz csoda, hogy nem hizok, mert tulajdonkeppen SEMMIT nem mozgok most...

Apa nem gyozi hordani a kajat, es mivel itt sokaig fenn vagyok, 10 korul ujra megehezek, es nagy lakoma-partyt csapok egymagamban...
Ancsurti, tenyleg rossz, hogy anyukaink nincsenek keznek, amikor szuksegunk van rajuk...

En azert kicsit jobb helyzetben vagyok, en kozel vagyok, es eddig legalabb 2 havonta jartam haza (rep.jegy is olcso..) viszont most nem tudok, es julius vegeig nem is fogok...karacsonykor voltunk utoljara, nekem ez eddig a leghosszabb....
Sajnos anyu meg nem tud jonni, mert apukam le van szazalekolva mar lassan 20 eve, beteges, anyu dolgozik, 2 patikaban, reggeltol estig (gyogyszeresz) mivel nyugdijas, ugy dolgozik, hogy amenyit dolgozik, annyi penzt kap, ha kijonne, nem keresne, es rengeteg a kiadasuk..Arrol meg mar nem is beszelek, hogy a szuleim nevelik a hugom 10 eves kislanyat mar szuletese ota, mert a hugomnak van egy kis menthal problemaja, es nemigen foglalkozik vele..

De ez mar egy masik tortenet....
Bond, ahogy az irasaidon elkepzeltem a szemelyisegedet, nehez elhinni, hogy majdnem megitattad az egereket a Flashdance-tol...
Ikoka, nagyon csinos vagy te is, es tenyleg jo nagy a pocakod, ruhaban nem latszik ilyen nagynak...
Katy, remelem, nem nagy gond a keresztes ertek a verkepedben...majd irj, mit mondott a doki..
Boo, akkor most lesz eskuvo, vagy nem...?
Hendegabi, Orulok, hogy Noci mar teljesen rendben van...ezek a gyerekek szuperek!!!
Szamlak, bevallasok.....nekem idoszakjaim vannak....van, hogy rendben, precizen intezek dolgokat, aztan jon egy periodus, amikor egyszeruen herotom van hozza, es akkor elmaradok mindennel...akkor meg nehez behozni...
Mano halali a kepeken, es a multkor meglepve lattam, hogy Levente a neve.....
Gabi, szep nagy pocak...elhiszem, hogy aggodsz a kisfiad miatt....de biztos, hogy minden rendben lesz....altalaban mi jobban aggodunk, mint kee...a gyerekek meg szuperul veszik az akadalyokat...mint ahogy nalunk most Rania...meg voltam elotte gyozodve rola, hogy nelkulem meg lelegezni sem tud....
Csibe, azert jo, hogy tul vagytok a lomtalanitason....
Sillia, azert utalni ne utald magad, en inkabb sajnalom magam, amikor ki kell maradnom valami csaladi programbol....mint peldaul most....kimaradok az egesz eletukbol...
Timea: fotoszintetizalni.....

BAROM!!!!!! Csak fotoszintetizaljon a hulyeje...akkor viszont felhaborito, ha az idiota szulok a szerencsetlen artatlan gyereket belekenyszeriti....nem is merek belegondolni...szegeny gyerek...
En is egyetertek Tabatival, a szervezetunk nagyon okos, amire szuksege van, azt kivanjuk....nalam ez abszolut mukodik....szoval:mindenki egyen, amit megkivan!!!
Koszi a biztatast lanyok...Lorca, a kisebb vizsgakkal nem lenne gond, abban rugalmasak, de a nagy az azert gazos, mert a konyvelok orszagos szervezete felugyeli, abban nem tudnak a tanarok annyira rugalmasak lenni....Na, majd meglatjuk, abban biztos vagyok, hogy amit tudnak, megtesznek...
Na, azt hiszem, rekord hosszu hozzaszolast irtam (babanetes tortenelmemben) lehet, hogy meg Bonddal is vetekszik....