A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Na most elővettem a fagyasztott tejcsit, amitől annak idején fájt a pocak.. Teszek egy próbát...
Így most Bence tápszert kap, és amíg van, fagyasztott tejet (kb. egy hétre elég). Hozzátápit nem kezdtem még el, ki szeretném várni a 6 hónapot, de már kezdek hajlani a korábbi kezdésre... :roll:
A pajzsmirigyre szedem a gyógyszert, már 3 éve, az rendbe hozza, de ez sosem jön rendbe, folyton ingadozik, ilyen rossz eredményem már régen volt.. :?

Csajok, nekem megint megjött! Múlt héten múlt el, 1 hetes mensim volt, most meg reggel már megint! Normális ez??? :shock:

Megvettem a babakocsit :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

magdolnasz
Köszönöm kérdésed, most már nem hallom őt annyira szörcsögni amióta kapja a szirupot.
Most aránylag egész jól is aludt az éjjel, de még azért egy párszor fönn volt.
A "pót"fiam talált a telefonomhoz Fülhallgatót, és működik, így azt mondta, hogy azt megkapom tőle szülinapomra, bár az csak júliusban lesz, de azért még fog venni nekem valamit. :D :D

manocskak

Mágnes! nem lehet, hogy emiatt ment el a tej? Mármint hogy megjött....

Móni! klassz gyerkőc a "pót"!!!!

Petra össze vissza kavart az éjjel. FElébredt, hasra fordult de úgy nem tetszett vissza meg nem ment. Elkezdett nyígni....vissza fordítottam. SZusszant egyet majd elkezdett csámborogni az ágyban. Felkelek megnézem mit csinál. Fejjel lefelé fekszik az ágyban és vigyorog:) MIndezt úgy fél három magasságában. NA ekkor magamhoz vettem, szopi közben elaludtunk és arra ébredtem, hogy majdnem ráfordulok....
katuska79

Jaj, csajok, hogy én már mennyire unom, hogy még mindig jönnek babanézőbe! Ma délutánra is bejelentkeztek ezer éve nem látott régi ismerősök. Sztrájkolok. Nem sütök. Kapnak vaníliás karikát, chipset és egyebeket.

krisz78

katuska
Igen nagyon csodálatos gyerek, nem is értem, hogy az anyjának mi baja volt vele, már kérdezte tőlem, hogy a Joelnek is mikor van a névnapja, mert neki is akar venni valamit. :D

krisz
Hát gondolom, hogy azért neked sem mindegy.
Meg hát a babának sem.

manocskak

Mágnes: nagyon egyformán működünk! Nekem 10 napja jött meg utoljára, s most ismét. Kurvára örülök! Beállhatna már a szervezetünk!

krisz78

[quote="mágnes"]C írta:mágnessajok, nekem megint megjött! Múlt héten múlt el, 1 hetes mensim volt, most meg reggel már megint! Normális ez??? :shock:

MÁgi, ugyanezt csináltam majd másfél-két hónapig. A végén akkor lett elegem és kerestem meg a dokim, mikor három hétig már el se múlt. Azt mondta, próbáljam ki hogy az Azalia mellé szedjek napi 500 mg C vitamint. Bejött a dolog, azóta rendben vagyok. Te is Azalia-t szedsz, ugye?

Enikő, megsütöttem tegnap a túrós pogit, nagyon finom lett!

Most futok etetni...
kisbogacs

Sziasztok!

Vagyok, csak inkább olvasok, mert tanulnom kellene (kedden szigorlat), és kicsiny fiam csütörtök óta teljesen megborult, éjjelente 1,5-2 óránként kel, olyan vagyok, mint egy zombi... :?

Volt kétszer iszonyatos ordítás is, lehet az ínye nyilalgat, bár nem tudom. Az fix, hogy mindent töm a szájába, és ha beteszem az ujjam, hogy megnézzem mi újság, keményen ráharap, még a vér is kiszalad :shock:

Katuska: Milán ma éjjel, amikor kelt éjfélkor keresztbe fordulva volt a kiságyban, aztán az éjjel fél 2-es szopija után, letettem, de csak azt hallottam, hogy ezerrel rugdal, döng az ágy, nyüglődik. Gondoltam büfiznie kell, erre amikor odalépek a kiságyhoz, látom, hogy ő is fejjel lefelé van, és néz a nagy szemeivel, hogy most mi van? Ő se nagyon értette a szitut, hát még én :shock: Soha nem vándorolt még ekkorát a kiságyban.

moffli: férjed egy barom, nem érdemel lósz@rt sem. A családsegítő jó ötlet, ők tudnak segélyt is intézni, meg vannak ruhák is, amiket adományba leadnak nekik, és nagyon sok szépet ki lehet fogni. Milánnak is vannak ilyen jellegű rucijai, mert barátnőm családsegítőben dolgozik. Egy próbát megér. A védőnőtől is lehet kérdezgetni, tud-e helyet ahova mehetnétek, de ebben a családsegítő is partner lehet. Lényeg, hogy lépjél, mert a férjed nem vesz emberszámba, mellette nem csodálom, hogy ennyire nincs önbizalmad, nem a nőt látja benned, nem az anyát, hanem a cselédet. Rongy ember a szememben... menjen csak az anyjához, az majd kinyalja kicsi fia se**ét. (Az anyja is szép ember lehet, csak halkan jegyzem meg...) :evil:

csöre: mi nem vagyunk moshatóban, mert most nincs keret, hogy beruházzunk egy nagyobb csomagra. Ami biztos, hogy pelusról leszoktatni moshatóban fogom.
Most az a baj, hogy amilyeneket tojik Milán tartok tőle, hogy minden kifolyna a moshatóból, az eldobhatóst "faltól-falig" telepakolja sokszor body csere is van :roll: A BM a combjánál nagy, pedig ez nem is újszülőttől szobatisztaságig használatos, hanem 5- (azt hiszem) 9 kilóig kailbrált.

enikő: lehet gratulálni a házhoz? ;)

mensi: nekem még nem jött meg :D nem is hiányzik :lol: Sajnálom, akinek ilyen sűrű vendég :? Én cerazette-t szedek, igaz még csak most kezdtem el. Úgy voltam vele, amíg nem kezdjük újra a házaséletet, minek szedjem, amúgy sem olcsó... sőt, majd lehidaltam a cirka 8.500,- Ft-os ártól... :shock:

Képzeljétek ma a Tescóban a pénztáros néni ott akarta fogni Milánt. Azt mondta, hogy: ő marad, mert nincs rajta vonalkód :lol: Megdícsérte, hogy milyen jókedélyű, vidám baba. Nemhiába folyton vigyorog a kispasi, olvadnak is tőle rendesen :D Nekünk meg hízik a májunk :lol:

MIndjárt dobok is egy vidám fotót ;)

biga.csiga

:D

Kép

biga.csiga

Mágnes: azóta nekem is össze vissza van, 2 hónapig semmi, most egy kis szutyakolás reggel, hát a fene sem érti ezt :wink: Dög meleg van, hogy viselik a babák, Nellike nem akar enni, tuti a hirtelen melegtől :? Biga csiga: ari ez a kép :D vándorlás hát Nellus is vándorol mosmár a hasára is fordul :D
erzsebet0312

mofli - lányok már szinte mindent leírtak, nagyon sajnálom, hogy Noémi gondtalan mosolygása melett ilyen problémákkal kell megküzdened, de én sem maradnék a helyedben, de ahogy peni írta írj egy listát pro és kontra, de szerintem Te ezen nem veszíthetsz.

Móni -Joelnek jobbulást!

Mági- végül a Quinny lett a győztes? Sajnálom a tejapadást!

mensi - szerencsére még nálam sem volt, nem is hiányzik.

kriszti- javul a bukás helyzet?, elmentek végül dokihoz? Ebben a nagy melegben nem tudom mi lesz, mert sokszr eszik keveset Zille, szerintem inkább szomjas, de így meg nem sűrítem minden evését, így megint sokat bukik :(

Lányok én lassan fényevő leszek, most már 99%, hogy a tojásra is allergiás, pedig eddig sem ettem magában, max rántott húst néha, meg nem néztem, hogy a tésztában van-e, meg volt néhány tejmentes süti. :?

biga.csiga Milán napról napra huncutabb!! Remélem a ma éjszaka már jobb lesz!

Nyugtasson meg valaki - Zille még nem forgolódik, ugye nem vagyunk egyedül!?

Kép

Kép
lucus16

biga-csiga: édes Milán!!! Azok a szemek!
Miből lesz szigorlatod?

Lucus: mi se forgunk :( Oldalra igen, de hasra nem, sőt változatlanul csak pár percig van el hason Nóra, utána üvölt. Szerintem előbb fog felülni, mint megfordulni :)
magdolnasz

Biga.csiga: ÉÉÉÉDES! Imádnivaló.

Mi sem forgunk még. 6 hónapos koráig nem kell rajta izgulni. Nálunk a szándék megvan. Ha kitámasztom a lábát, átbillen, de magától nem.

krisz78

A legújabb kedvencem:

Kép

krisz78

Lucus: Patrik sem forog még, csak emelgeti a popóját és próbálkozik :D
Ma nagyon nyügik vagyunk, semmi alvás nem volt
Ma vettem magamnak két felsőt meg egy szoknyát- olyan jól esett a lelkemnek :)

sahli

Ádám mint egy kis apacsászár :D

sahli

Krisz: :D :D :D tündéri ez a fickó!!!!!
magdolnasz

Ok, tudom, csak a topikbabák közt nem akartam lemaradni, :lol: de látom még vagyunk egy páran.

ma nálunk is folyamtos nyüglődés van :(

Kép

Kép
lucus16

Lucus, kipróbáltam mindent amit javasoltál, és a péntekünk egészen jó lett (tegnap-ma vendégség miatt esett szét minden). Kedden jön a védőnéni, és megpróbálom úgy a nyakába önteni a bukás problémát, hogy végre komolyan vegye hogy valami nagyon nem stimmel.

Milán csodaszép!

Ádám olyan szúúrós komoly szemekkel néz, úgy éreztem belém lát képernyőn keresztül, hihetetlen!

Mára csak ennyi voltam, hosszú volt a hétvége, hulla vagyok, elnézést :oops:
kisbogacs

Katuska:
nem hiszem, hogy a mensi miatt ment volna el, már harmadjára látogatott meg a miki.... :?

Jól van csajok, akkor kicsit megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok defektes... Még jó, hogy 2-t fizet 3-at kap akció volt betétből a tecskóba, legalább van itthon..

Kriszti:
Én is Azaliát szedek, kipróbálom a c vitamint mellé, köszi!

Végül a quinny nyert.. Már ki is próbáltuk, délután elhozta Apa. Hát.. Mostmár értem miért esküsznek rá annyian. Szuper jó, nagyon könnyű tolni, manőverezni. :) Na és a lényeg: Megoldódott Bence babakocsi utálata is! eddig ahogy betettem, ordított, hacsak nem ringattam.. (volt ,hogy vendégségben 5 órát ringattam folyamatosan..). Most beültettem az újba, és a gyerek ringás nélkül másfél órát ücsörgött benne, és rötyögött. Az ok: Nem teljesen vízszintes, így kilát a lelkem, a másikban a kupolát bámulta csak.Így már helyreállt a világbéke :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ádám, mint egy kis trónfoglaló :)

Milán szemeibe pedig beleszerettem :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lucus: ne aggódj! Minden gyerek más ütemben fejlődik, máskor forgolódik. Zétény forog de ez semmit nem jelent. Soma fiam is nagyon korán forgott, nagyon jó mozgású volt, korát megelőző mozgáskészsége és kordinációja volt, egészen pici korától nagyon szépen és önállóan evett villával, ivott pohárból VISZONT 2,5 éves koráig egy rohadt szót ki nem nyögött....2,5 évesen azt mondta, hogy DEDI..mint rájöttünk később a rágógumit hívta így. Látta hogy én folyton rágtam mutatott a számra és üvöltött, hogy DEDI, majdnem 3!!!! éves volt amikor kimondta a következő szót, hogy APUCI. Azóta be nem fogja egy percre sem...........
Azért nem adtam állami oviba mert nem lett szobatiszta nemhogy 3 éves korára de még 3,5 évesen is csak határesetesen. 4 éves volt amikor éjjelre levettem róla a pelust, így is összepisilt mindent hosszú hónapokig............
Szóval van ami jobban megy van ami kevésbé de ez így normális
:wink: .
Nem mondom,hogy nem volt rossz érzés hogy minden gyerek már 2,5 évese szobatiszta volt az enyém meg még egy évig pelenkába tojt dehát ez van...pedig én úgy éreztem akkor,hogy mindent megpróbáltam, minden praktikát bevetettem, türelmesen.....dehát egyik gyerek ilyen a másik meg olyan...

Most ugye nagycsoportos ovis és már sok iskolaérettéget felmérő tesztet csinálnak. Egy csomó dolgot 100%-ra hoz egyedül ő az oviban (matematika, logopédia teszt...) viszont egy egyenes vonalat nem tud húzni, marokra fogja a ceruzát (ezerszer mutattam már meg neki, hogyan kellene) és firkál addig amég a papír ki nem lyukad.......az anyák napi meglepetést is az óvónéni csinálta meg nagyrészt mert SOma képtelen volt kivágni az előrajzolt ábrát és nem tudta összeragasztani (folyton hozzáragasztotta a kezéhez :lol: ). Szóval van ami megyeget neki van ami kiválóan megy és van ami meg kritikán aluli szinten van. Úgyhogy csak nyugi......nem kell aggódni:-).

Lányok, adjuk a jó tanácsokat Mofflinak...de hol van Moffli?? Vagy csak az én figyelmemet kerülte el, hogy írt? Remélem jól van ....

KépKép
peni

Lucus: Bálint se forgolódik még, oldalra fordulással próbálkozik, de még igazán nem sikerül neki, a hasra fordulás meg még pláne nem.

Moffli: nagyon sajnálom a helyzetedet, kívánom hogy bölcsen tudj dönteni!

Biga.csiga: gyönyörű mosolygós Milán :D

Krisz: mint egy keresztapa, úgy ül ott Ádi!

Sahli: jobbulást! Régen nagy bulizós voltam, de mostanában úgy lefáradok estére, hogy akkor se lenne nagyon kedvem elmenni, ha tudnánk kire hagyni Bálintot....

Lányok, ma kajtattunk keresztelő ruha után, hát teljes kudarc :cry: Egy helyen volt olyan keresztelő szett, ami nem csokornyakkendős és nem is néz ki pizsamának, erre nincs a méretünkben és mostanában nem is kapnak :evil: Végül úgy döntöttünk, hogy egy fehér rugdalózóban lesz, egy kisinggel (az nem lesz fehér, mert Apa közölte, hogy nem péklegény a kisfiunk :D ) és vettünk egy fehér hímzett kocsikabátot, az biztos kell majd rá a hideg templomban. Nem értem, kisfiuknak miért nem bírnak normális kínálatot tartani a boltok :evil:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Sziasztok!

Pár napig nem voltam, és csak futva tudtam visszaolvasni. Pénteken megvolt a csípő röntgenünk, minden a legnagyobb rendben. Nem kell hordanunk az inkvizíciós eszközöket :D .

Mágnes, sajnálom a tejet.

Kép
petne

Edit: amikor Soma 1 éves volt volt a férjem diplomaosztója és én is ünneplő ruhát vadásztam. Bénák voltak olyan volt mindegyikben mint valami pincér vagy mint aki az ágyból kelt ki.......én vettem anyagot és varrattam......na az rendben volt :lol:

KépKép
peni

Szép jó reggelt!

Peni: kézműveskedj sokat Somával, hogy a finommotorikája fejlődjön, erősödjön! Gyurmázás jót tesz!

Bálintanyu: Nóra is fehér rugdalózóban lett volna, ha nem találunk az utolsó pillanatban ruhát. Az is ünnepélyes!
magdolnasz

Petne: szuper!!!! :D
magdolnasz

sziasztok!

Benéztem a 2010 januári topikba. Tök jó, hogy Mágnes megnyitotta. :lol:

Nagyon izgi, hogy ők ugyan azt élik át, csak egy év forunk van. :D

És úgy néz ki, hogy gyermekem a hónapfordulókat használja ki a fejlődési ugrásokra. Pont szombaton töltötte a 4 hónapot, és azóta hasra is tud fordulni. :D Persze vissza is tudna, csak nem teszi, így nagyon klell rá figyelni, mert állandóan pörög, és utána nyüglődik.

Nekem is megött most, 23 napra. :!: Zsófi előtt szinte óramű pontos volt, és 28 naponta jött. Szerintem még alakul a szervezetünk.

Kép
Kép
cs_erika

Mágnes: boldog szülinapot!!!!!!

Letölthető mesék: http://www.vanessza6.mlap.hu/
magdolnasz

MÁgnes: Boldog születésnapot!!!! :lol: :lol:

krisz78

Jó reggelt!

MÁgi, boldog szülinapot!
kisbogacs

Ezer éve nem láttam Batkatát. Tudunk róla valamit?
kisbogacs

Mági! Boldog szülinapot!!!!
Tejcsit sajnálom. :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Batkata is rég volt! Hol vagytok?
magdolnasz

Köszönöm a köszöntéseket :)

A mensim kezd brutálba átcsapni, reggel nem tudtam eldönteni, melyik a sürgősebb, a kakis fiamat kihámozni a pelusból, vagy magamat.... :twisted:

Bármennyire is meg akartam várni a 6 hónapot Bence hozzátálálásával, nagyon úgy tűnik, hogy lassan (a héten) elkezdem.. Tej nuku, fejem 3 óránként, iszok, és semmi sem jön... 1 doboz tápszer 3 nap alatt elfogy. Éjszaka megint 3 óránként ébredt Bencus enni... Ebben bízok már, hogy hátha a hozzátáplálással tovább bírja majd idővel , mert most folyton enne...

mofflit én is hiánylom, remélem minden ok vele.. :roll:

Batkatáék szerinte még mindig betegek lehetnek, a múlt héten bejelentkezett.

JA! Bence végre elkezdett oldalra fordulni!!! Azegyetlen akadálya, hogy hasra is dobja magát, hog a fejét nagyon hátra csapja... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok.

Mágnes. SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED.

Szerintetek miért nem tudok küldeni privit? Be vagyok jelentkezve, meg is tudom írni az üzenetet, de nem tudom elküldeni.

Szerintem nekem is kezd kevés lenni valamiért tejem, talán mert babás vagyok megint?
Nem elég a Joelnek az egyik cicim, hanem a másik is kell neki.

manocskak

Mágnes: Nagyon Boldog Születésnapot!

Mennyit eszik egy kajálásra Bence? Szerintem azért kelhet ilyen sűrűn mert éhes. Én már két hete adok Patriknak almalevet, reszelt almát és nagyon ízlik Neki, szerintem megpróbálhatod! Miért szeretted volna mindenképpen kivárni a 6 hónapot?

Egyébként én is pont azt számolgattam hogy kész anyagi csőd ha 3-4 naponta elfogy egy doboz tápi. Azért lehetne rá valami támogatás :twisted:

Tegnap voltam az Árkádban és beváltottam a Hippes kupont, tök jó dolgok vannak benne :D

sahli

Rakok fel képeket - kedvenceim :D Kép

sahli

Kép

sahli

sahli:
150-180 ml-t eszik 3 óránként.
Azért szerettem volna megvárni a 6 hónapot, mert ilyenkor még nem a legfejlettebb az emésztőrendszerük, és a későbbiekben kialakulhat allergia is, ami a korán kezdett hozzátápláláshoz is köthető...
Milyen fajta almát adtál neki?
A támogatást én is hiányolom.. Nem tudom megérteni, hogy ,ha valaki bizonyítottan azért ad tápszert, mert nincs teje, vagy nem szoptathat, miért nem lehet kedvezményesen hozzájutni.. A cigány Anyuka meg kapja 200 ft-ért a tápszert, mert rászoruló, holott sok esetben csak kényelmi szempontból választják.. :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Halihó, vagyunk mi is :D
Hétvégén ugy ovis évzáró, majd Apus unokaöccsének elsőáldozása. Az odautat végigüvöltötte SAci (DHarasztitól Veszprémig), hiába álltunk meg, kapott szopit, ráztam a sejhaját nyugtatásképpen. Hazaúton kompenzált, aludt, majd kacarászott Zazával :D Annyi süti van itthon, hogy alig győzöm megenni :roll: :oops: :lol:

Mágnes: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Mensi: nekem márc. 24-én volt először és azóta nem (teszt negatív). Nem hiányzik :D
Tejcsi: :( Most úgy érzem, mi sem vagyunk a toppon, Saci 2 óránként kiszívja mindkét cicit (korábban ugye 4-5 óránként egyet). Vagy fejlődési ugrás, vagy apadok :( A hozzátápit még én sem akarom kezdeni, de Saci annyira érdeklődik, hogy lehet, hogy nem húzzuk ki a 6-ik hónapig. Már kétszer is majdnem kivette a poharat a kezemből, és tömte a szájában (a megfelelő résznél!!)

Biga.csiga, Gombócmakka: köszi a pelusos infót!

A babák csodaszépek! Végre van kép Patrikról is :D NAgyon régen nem láttuk :) Milán szeme hihetetlen :) Ádám meg mint egy pasa :D

Képzeljétek! Hajnal 5-kor valami f** nekiállt motoros fűkaszával füvet nyírni az utcán :evil: :evil: :evil: persze SAcinak kipattant a szeme, el sem aludt 8-ig. Előtte is kelt 1/2 1-kor, 40(!!!) percig szopizott, "SAci, az 5 perces" !!!

Na, megyek, bedobom a csirkecombikat a sütőbe, mert nem lesz ebédem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csöre74 2009.05.18 10:50-kor.

Csöre
csöre74

Sahli: nagyon édes! És mekkorát nőtt a tali óta! Milyen kis csintalan az első képen!

Mágnes: tej nálam is szinte nuku. Reggel valamennyi. Én is a patikába hordom már lassan a fél fizetést. Ne is mondd, mert az agyam eldurranan, hogy a "norvégok" mindent ingyen kapnak. Lakás, tápszer, tankönyv, étkezés.... Mi meg.....

Akartam kérdezni, hogy szuperál az új kocsi? Milyen színű?

Hozzátáplálás: kiváltottam a DM-es kupont. Almalé. Holnap megkérdezem a védőnőt, mikor kóstoltathatom meg Ádámmal.

Sahli: az almát csak lereszelted, és kiskanállal adtad Patriknak?

krisz78

Ja, én beszéltem Bartikával. Még elég betegek. Lementek vidékre, mert keresztelő volt hétvégén.

Batkata viszont ezer éve nem jelentkezett. Hiányzik a humora.

krisz78

Sziasztok!

Ádi, Milán és Patrik baba tüneményesek!!!!! (Remélem nem hagytam ki senkit!!! :-) )

Én tegnap eléggé kétségbe estem, mert már a 4. napja nem kakilt Bianka. Pukik jöttek, de a kísérő nem. Ráadásul a pukik iszonyatos szagúak voltak. Felhívtam a védőnőt, mondta, adjak neki meggylevet és kamilla teát. Meggyet nem kaptunk, kapott más gyümölcslevet (nagyon ízlett neki, követelte a következő adagot), ezután lett egy kis kaki, majd megkapta a kamillateát, hát pár perc és jött a következő adag. Szegénykém, már nagyon szenvedett. Tegnap így alkotott háromszor is és még reggelre is lett a pelusban, pedig éjszaka sosem szokott kakilni.
Ma volt a védőnő, mondta, hogy most már elkezdhetem adni neki a gyümölcsleveket (főleg így, hogy nincs rendesen kaki) és utána a gyümölcspépeket is. Azt mondta két etetés között adjam neki, mert gyümivel nem lehet pótolni az evést. Azt is mondta, hogy az alma és a sütőtök fog, úgyhogy azt csak akkor, ha előttevaló nap volt széklete. Én is gondolkodtam rajta, hogy csak 6 hósan kap ilyesmit, dehát az élet eldöntötte.

Kép
jandrea

Alma: Jonagoldod és Idaredet adtam eddig. Legkisebb lyukú reszelőn reszeltem le és szinte pépes lett az állaga- úgy lefetyelte mint egy kismacska :D

sahli

jandrea
Én egyszer a Joellel úgy jártam, hogy majdnem 1 hétig nem kakilt, már a végén vettem neki glicerines kúpot, az használt, de hála istennek azóta sem kellett többet adnom.
De most úgy érzem, hogy kevés a Joelnek a tejem, mert már csak két ciciből hajlandó jó lakni.
Megyünk a héten úgyis vissza dokihoz, majd megmelítem neki, hogy ő mit mond erre,

manocskak

Elkzdtem bölcsi ügyben érdeklődni. Még nem fogadják a 2010-es igényeket. Amin kiakadtam, hogy csak 1 bölcsit jelölhetek meg. Ha oda nem veszik fel, szevasz. :shock: Azt mondta a nőci , ötszörös a túljelentkezés.

krisz78

Manocskak: én úgy tudom, hogy ha csak anyatejes a baba, az sem gond, ha 1 hétig nem kakil. Mondjuk olyankor nem tudom mi van, ha a baba ettől láthatóan szenved. Egyébként azt mondta a védőnő, hogyha puki van, akkor nagy gond nem lehet, mert akkor működnek a belek. Én azért ijedtem meg egy kicsit, mert Bianka fele anyatejet-fele tápszert kap, így nem tudom, mennyire normális, ha 4 napig nincs kaki. Most megtudtam, hogy ilyen is előfordul és általában a meggylé, ha az nem, akkor a kamilla tea segít, de a teát nem szabad túlzásba vinni, mert az sem tesz jót a baba beleinek.

Kép
jandrea

Jajjjjjjjj de szépek a pasik. :)

Jöjjenek a képek Csajok!!!!!!!!!!!!!!!

Mi is megjártuk a védőnőt és növekszik Olivér, megnyugodtam. :oops:

Csöre! Sajnálom a nyűgit az úton.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Offolok. Voltunk Nyuszival az imént ügyeket intézni, és láttam egy halottat. Teljesen kivagyok :cry:

Krisz, ez furi, nekünk a legközelebbi bölcsiben mondták, hogy jelentkezzünk máshova is hogy biztos legyen hely... Ezt milyen szinten és ki szabályozta, hogy csak egy helyre lehet jelentkezni? Biztosan jogszerű ez a korlátozás?

Csöre, sajnálom a fűnyírást...

A tejapadást mindenkinél sajnálom. :( Mi (lekopogom) egyelőre bírjuk.

Betegeknek jobbulást! :(

Csodaszépek a babák! :)
kisbogacs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: