Sziasztok!
Vagyok, csak inkább olvasok, mert tanulnom kellene (kedden szigorlat), és kicsiny fiam csütörtök óta teljesen megborult, éjjelente 1,5-2 óránként kel, olyan vagyok, mint egy zombi...
Volt kétszer iszonyatos ordítás is, lehet az ínye nyilalgat, bár nem tudom. Az fix, hogy mindent töm a szájába, és ha beteszem az ujjam, hogy megnézzem mi újság, keményen ráharap, még a vér is kiszalad
Katuska: Milán ma éjjel, amikor kelt éjfélkor keresztbe fordulva volt a kiságyban, aztán az éjjel fél 2-es szopija után, letettem, de csak azt hallottam, hogy ezerrel rugdal, döng az ágy, nyüglődik. Gondoltam büfiznie kell, erre amikor odalépek a kiságyhoz, látom, hogy ő is fejjel lefelé van, és néz a nagy szemeivel, hogy most mi van? Ő se nagyon értette a szitut, hát még én

Soha nem vándorolt még ekkorát a kiságyban.
moffli: férjed egy barom, nem érdemel lósz@rt sem. A családsegítő jó ötlet, ők tudnak segélyt is intézni, meg vannak ruhák is, amiket adományba leadnak nekik, és nagyon sok szépet ki lehet fogni. Milánnak is vannak ilyen jellegű rucijai, mert barátnőm családsegítőben dolgozik. Egy próbát megér. A védőnőtől is lehet kérdezgetni, tud-e helyet ahova mehetnétek, de ebben a családsegítő is partner lehet. Lényeg, hogy lépjél, mert a férjed nem vesz emberszámba, mellette nem csodálom, hogy ennyire nincs önbizalmad, nem a nőt látja benned, nem az anyát, hanem a cselédet. Rongy ember a szememben... menjen csak az anyjához, az majd kinyalja kicsi fia se**ét. (Az anyja is szép ember lehet, csak halkan jegyzem meg...)
csöre: mi nem vagyunk moshatóban, mert most nincs keret, hogy beruházzunk egy nagyobb csomagra. Ami biztos, hogy pelusról leszoktatni moshatóban fogom.
Most az a baj, hogy amilyeneket tojik Milán tartok tőle, hogy minden kifolyna a moshatóból, az eldobhatóst "faltól-falig" telepakolja sokszor body csere is van

A BM a combjánál nagy, pedig ez nem is újszülőttől szobatisztaságig használatos, hanem 5- (azt hiszem) 9 kilóig kailbrált.
enikő: lehet gratulálni a házhoz?
mensi: nekem még nem jött meg

nem is hiányzik

Sajnálom, akinek ilyen sűrű vendég

Én cerazette-t szedek, igaz még csak most kezdtem el. Úgy voltam vele, amíg nem kezdjük újra a házaséletet, minek szedjem, amúgy sem olcsó... sőt, majd lehidaltam a cirka 8.500,- Ft-os ártól...
Képzeljétek ma a Tescóban a pénztáros néni ott akarta fogni Milánt. Azt mondta, hogy: ő marad, mert nincs rajta vonalkód

Megdícsérte, hogy milyen jókedélyű, vidám baba. Nemhiába folyton vigyorog a kispasi, olvadnak is tőle rendesen

Nekünk meg hízik a májunk
MIndjárt dobok is egy vidám fotót