A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Laptető a szerencsehozó? Ez már többször olvastam.

Nagyon örülök, remélem tényleg szerencsés vagyok és itt a babó.
tigriske1978

Sziasztok...

Itthon vagyok... 3,5 óra várakozás után a már emlegetett „tapintatos” stílusban közölte az asszisztens, amit már amúgy is tudtam. Tök jó érzés volt... :?
Ma még egy kicsit búslakodom, aztán annyi... Már megmutatkoztak a jelei a következő ciklusnak (némi pecsételés formájában), szóval meg is kaptam a következő receptet a Merionalra meg a Pregnylre. 3. naptól szuri, rá egy héttel UH.
Megyek, és megölelelm a kutyuskáimat!
Majd estébb még jövök!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Veled vagyunk lélekben és több oldalról támogatunk. Csinálj valamit és próbáld lefoglalni magad. Holnap már egy kicsit könnyebb lesz. De tudod Te is! Én sokat gondolok rád és küldöm a +++++. Nekem is a kutyusom szokott ilyenkor segíteni. Rámfekszik és néz rám szomorúan és kérdően. Meg kell őket zabálni.
tigriske1978

Sziasztok!

Kakti nagyon együttérzek veled :( Annyit gondoltam rád. A mai nap még engedd meg magadnak a búsulást, aztán holnap reggel emelt fővel nyomás tovább az úton! Kitartás neked.

Vasikáé te hogy vagy? Drukk hegyek neked :D Én is hétfőn megyek a BMC-be a hsg-re. El is vagyok keseredve, mert anyut nem engedik el szabira aznap, pedig nagyon el akart jönni velem. Így most kénytelen vagyok egyedül menni :roll: Mindegy, más is kibírta egyedül, én is ki fogom!

Azt még nem is írtam nektek, hogy sajna ha meglesz a lelet összesítőnk nem tudunk egyből nekiugrani a projectnek :cry: Természetesen az anyagiak miatt. A hó végén lejár a GYES-em és utána 180 napos munkaviszonyomnak kell lenni, különben a következő GYED-em egyenlő lesz a nullával :cry: :cry: Ha tudtam volna, hogy ennyire nem fog menni a második baba összehozása biztos, hogy sokkal korábban nekiálltunk volna próbálkozni :( Jövő hónapban lesz egy éve, hogy rajta vagyunk a dolgon és most nagyon nehéz erről lekapcsolni az agyamat. Főleg így, hogy közben még bejárok a BMC-be. De már meg volt az első konzultáció, mikor ez kiderült és nem akartam annyiban hagyni a dolgot. Szerintem november környékén fogunk nekiállni, de még nem tudom :roll:

Kép
Kép
nyanya77

Köszönöm, aranyosak vagytok!
Egy kis öröm az ürömben: vasárnap már kezdjük a Merionalt. (Na tessék! Még egy jót szexelni sem tudunk a nagy traumára... :?)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, akkor ma meg is jött???
A Merional miért zárja ki a "búfelejtő szexet"? :lol:
kpn

Kpn!

Szerintem nem a merional zárja ki, hanem az, hogy megjött .....

Nyanya!

Szerintem számíts rá, hogy ha csak november környékén tudtok kezdeni, akkor ismét vérvételek lesznek, meg apának bacivizsgálat, úgyhogy annyival korábban kezdjetek!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Edinka, nagyon sajnálom hogy ennyire megviselt a veszteség. Már nem próbálok erőt önteni beléd, mert értem hogy nem akarjátok tovább csinálni, de muszáj elmesélnem valamit amin én borzasztóan meg döbbentem. A női portálon is fórumozok és képzeljétek van egy csaj akinek a nénikéje tavaly szült 50 évesen. 28 lombikja volt mire sikerült. El tudjátok ezt képzelni? Szlovákiában él a csaj, gondolom a nénikéje is. És ki tudja mennyi műtét és kivizsgálás 20 éven keresztül. Nekem nem lett volna ehhez erőm. Ezért mondom hogy nem próbállak befolyásolni mert mindenki maga tudja és maga ismeri a legjobban saját magát, tudja mit akar. Ti bőven próbálkozhattok még spontán. Csinálj tisztító kúrát, igyál zöld teát és szedj vitaminokat. Még akármi is lehet. Egyszer már össze jött, miért ne jönne össze még egyszer?
De, azt meg kell ígérned hogy legalább néha meg írod mi van veletek. Ennyi jár nekünk.

Csajócák, voltam az allergológusnál, nem szedhetek semmit az allergiámra. Terhes anyákon nem kísérleteztek hogy ártana-e nekik a gyógyszer, tehát nem bizonyított egyik gyógyszer sem hogy nem árt a babának. Azt mondta hogy főleg az első három hónap nagyon kritikus. Ha végleg nem bírnám, akkor menjek vissza és majd ismét beszélünk róla. Veszek só lámpát, meg egy csomó olyan dolgot ami természetesen is tudna segíteni oszt meglátjuk. Kicsit el fáradtam, mert egész délelőtt úton voltam. Reggel boltba a párommal, nem tud lassan menni én meg tetű vagyok, nem sokat fogunk együtt boltba menni. Inkább írom neki a listát és küldöm. Utána segítettem a lányomnak hullámosítani a haját, majd a tüdő gondozóba. Dél is elmúlt mire végeztem.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé, Akire!

Összes drukkom a tietek, húúú de izgulok a ++++++++++++++++++ eredményetekért :D

Lugi!
Kívánok zebrás tesztet.

Trix!
Hú de rá tudod hozni a frászt az emberre. Azt hittem már valami gond van az első mondatodból ítélve.....
Jó, hogy írtad ezt a Merionalos dolgot. Pont ma azon gondolkoztam, hogy már nekem is napi hatot írt fel, mint neked. Lehet ez a recept az ikrekhez, hm? :wink:

Heni!
Akkor jó benéztem ezt a dolgot. Nem tudom miért gondoltam, hogy most kezdtek. A vonalzódnál mindig leragadtam a dobókockáknál (én így hívtam) meg a macinál :oops:

Nyanya!
Sajnálom, hogy nem tudtok belekezdeni a dologba. Ezek a fránya anyagiak :?

Tigriske!
A próféta szóljon belőled, már ami az ikreket illeti :D Ne keress tüneteket, inkább legyél laza és akkor tök jól elmegy az a kicsit több mint két hét a várakozásig. De jó, hogy összefutottunk, láttam élőben is, hogy nagyon pozitív csajszi vagy :wink:

Böbe!
Na kész... :? Pasid megint visszahívták?? Mit szólt hozzá? Adtak rá valami antibiotikumot?

Dita kismami?
Hogy vagy? Minden ok veletek?

Edinka!
Ha úgy érzitek, hogy spontán is összejöhet és nincs akkora gond nálatok, akkor szerintem nembaj, ha megpróbáljátok úgy is. Elhiszem hogy eleged van, mindenki eljut egy ilyen pontra, ki előbb, ki utóbb. De vígasztaljon az, hogy még így is több esélyt kaptál azáltal, hogy lombikba áttettek, és anyagilag sem került annyiba és lombiknál még mindig több az esély. Egyébként te már 35 felett vagy?

Ha még van drukkotok, következő hétre drukkoljatok, lehet hogy szerdán leszívásom lesz és lehet még a héten beülti. Na, ebbe a mondatba még a gyomrom is belebizsergett... :D
Azt mondta a doki, hogy a hormoneredményeim még most sem fényesek, de jobb mint 2 nappal ezelőtt volt. Már attól féltem, hogy nem tudjuk folytatni a stimut de szerencsére nem ez lett.
De a lényeg: nagyon pozitív vagyok, eszembe sem jut hogy esetleg nem sikerül per pillanat. Úgy legyen. :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok

Rony: 27 éves vagyok :D :D

Vaikáné: Köszönöm, szépen amiket írtál.
De, nem írtad, miképp kérted ki a leleteidet a bmc-ből :oops:
De, terhes vagy, így megbocsájtok :lol: :lol:

Igen, úgy gondolom, hogy spontán is össze jöhet, ha akar.
Viktória nekünk az első éles hónapban össze jött.
A tesóra most lesz 2 éve juniusban, hogy várunk.
A bmc-ben azt mondták, egészségesek vagyunk.
És, azért is gondolom, hogy spontán is képes vagyok teherbe esni mert az elmúlt 2 év alatt már volt párszor pozitív tesztem, csak sajnos a teszt után pár napra mindig megjött :cry:

Kép

Kép
edinka

én nem hinném, hogy akkor már nem is lehet huncutkodni :wink:
legyen mindenkinek szép hétvégéje!!! 8)
kpn

Nem is arról van szó, hogy nem lehet... de nekem nincs gusztusom hozzá. Ennyi.

Rony!
Örülök, hogy találkoztunk! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: Sajnálom én is, majd a következő biztosan sikerülni fog. A mensi kekszet megértem, ilyenkor nekem sincs nagyon kedvem.

nyanya: Drukkolok, hogy ne kínozzanak meg a hsg-n nagyon. Ne félj, szerintem ki lehet bírni. Nálam max. 15 perc volt és nálam utána már nem volt se fájás, se görcs. Csak másnap egy kis vérzés, de ez normális.

rony: Drukkolok neked a jövő hétre.
vicky79
Budapest III. kerület

Rony

Drukkolok! ++++
tigriske1978

Sziasztok!

Nem vesztem el. Köszönöm azoknak akik hiányoltak, a babásba egyébként előfordultam, és ezután is ott megtalál az akit érdekel a sorsom.
Amúgy minden rendben velünk ezt már a múltkor meg is írtam, csak nem igazán jött rá reagálás. (tisztelet a kivételnek) :roll: Sok babát kívánok erre az évre.
Továbbra is mennek a drukkjaim Mindenkinek!

Dita és Bogyó

dita75

Edinka, ne haragudj. Úgy viselkedem mintha ezer lenne a dolgom és elfelejteném. Szóval, én oda telefonáltam és meg kértem őket hogy készítsék ki mert megyek érte. Ők meg kérdezték hogy meg beszéltem-e a dokival. Mondtam hogy nincs mit megbeszéljek vele hiszen nem vállal tovább. És mentem a meg adott időpontra. Ennyi.

Csajok, a hsz-omat még 13 körül írtam csak már megint szarakodott a babanet és nem néztem meg működik-e csak 18 után. Frissítés után küldhette el.

Kakti, csak a nagy-nagy ölelést küldöm és erőt a folytatáshoz és egyben befejezéshez. Puszillak.

Rony, annyira izgi, szerdán nagyon szorítok. Addig is hogy szép tüszőcskéid legyenek. Tudom milyen izgi ilyenkor. De, majd kövi héten hétfőn lesz az ET, hiszen két naposan nem ültetik vissza. Én így tudom. Gyönyörű blasztoid lesznek addigra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vasikáé 2009.05.18 10:11-kor.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Helló, Dita.

Én olvastalak a baba várós topikon. Szép méretei vannak Miss Bogyónak. Habár nem értek hozzá, de azt levágtam hogy minden rendben van. Jó grillezést hétvégére.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kép

Kakti:
Nagyon együttérzek :(
Heninek viszont teljesen igaza van! A lényeg, hogy miután kiszomorkodtad magad, emeld fel a fejed és hajrá a következőre! Úgy indulj neki, hogy majd az sikerül - másképp hidd el már mi is megkattantunk volna! Az meg egyenesen szuper, hogy nincs cisztád és egyből kezdhetsz!

Rózsa:
Szorítok neked hétfőn, remélem jó hírekkel térsz haza, majd írd meg mi az állás.

Edinka:
Ez komoly? Mentek esetlek majd máshová? Mindenesetre nagyon sok sikert és erőt kívánok!

Nyanya:
Most biztos távolinak tűnik a november, de majdcsak eltelik - meglátod. Vacak dolog várakozni, én már csak tudom...
De nézd a jó oldalát: azalatt rengeteg időd lesz információkat gyűjteni és addigra te leszel a legtájékozottab kismami. A szervezetedet is szépen felkészítheted a picúrod befogadására. Én úgy gondolok a várakozós időszakra, mint a "babaszoba" berendezésére szánt időre. Bár az eltelt évek alapján olyan kecót rittyentettem már össze gondolatban, hogy simán fizethetnénk rá ingatlanadót :wink: De bánja a csuda, csak jöjjön már :)

Pá Drágáim!
sajt@

Vasikáé:
:) Hmm... Szóval kművelted a leányzódat? :D
Más: 28 lombik??? :shock: Az eszméletlen sok(K)!!!
Te meg pihizzél, nem kell neked pörögni!

Tigriske:
Nem vagyok 1XŰ valóban, hál'Istennek!
Engem - többek között - ezért is szeretnek akik ismernek :)

Rony:
Jövő héten sokat gondolok rád, remélem bejön amit szeretnél :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Ja! Allergia! Én már összerúgtam a port egy kicsit a tüdőgondozóban, mert direkt szóltam tavaly a szezonban, hogy bébiprojectben utazunk és csak olyat írjon fel, ami ok. Persze megígérte. Na, megyek a patikába kiváltani - nemtommér szóba elegyedtem a gyógyszerésszel, mire mondja, hogy ezt nem lehet kismamásan szedni! Usgyi vissza a dokihoz, hogy ejnye-bejnye nem memgmondtam, hogy bontottcsirkét-bontottcsirkét hozzá?! Mitz gondoltok mit válaszolt? Inkább halasszam el a gyerekvállalást allergiaszezon utánra. Magamban elküldtem melegebb éghajlatra, majd háromig számoltam és közöltem, hogy azt nem lehet, mert ez nem úgy működik. Erre a homeopátiás coccukat javasolta, de legfőképp semmit. Pontosan azért mert nem tudják a hatásait a bébire, mivel terhes nőkön nyilván nem tesztelik a gyogyókat... Hát ez van.

Pá Drágáim!
sajt@

Köszönöm még egyszer mindenkinek!

Jelentem: Akirével konzultáltam, és úgy tűnik, átveszem tőle a táblázatunk kezelését! Majd segítséget fogok kérni tőletek az adatok egyeztetésében.

Amúgy csak kicsit szomorkodom... Néha elpityergem magam, de inkább csak könnyezem... Amúgy bizakodóbb is vagyok, mert Szűcsdoki most mindkét oldalon látott 1-1 valamit. Remélem, egyik sem ciszta, hanem tüsző, és mindkettő szépen fog növekedni a Merional segítségével.

Zsuzsa! Pihenj a hétvégén, de ne csak feküdj! Egy kalappal hétfőre!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti:
Tuti nem ciszta, akkor nem kaphatnál stimut és ki kéne hagynod ezt a ciklust! Szerencsére nem így van!
Akire ugye nem fog eltűnni, ugye csak sok a dolga és azért nem ér rá táblázatozni? Sok sikert hozzá :)

Jójcakkát mindenkinek!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok,
olvastam, hogy többen allergiával küzdötök. Becopyzom ide, amit a babás fórumon Ditának is írtam.
Annak idején én is próbálkoztam a háziorvost rávenni, hogy írjon valamit, erre az volt a válasza, hogy nem lehet semmit. Persze, gondoltam, fullandjak meg és persze a baba is, mert nem hiszem, hogy a babának jó lenne, ha nem kapna elég levegőt. Ráadásul én penetrálisan nagyokat tüsszentek, mint egy elefánt kb.

Aztán jöttek az alternatív megoldások.

Nekem sokat segített 3 homeopátiás szer.

Histaminum 9 vagy 15 CH napi 3*3 vagy 3*2
Pollen 9 vagy 15 CH, hetente egyszer 3 golyócska
Euphorbium comp. orrspray - ez náthára is jó

Ezt a hármat kell szedni, fújni a tünetek megindulásakor azonnal és már másnap- harmadnap érezni fogod a javulást:) Volt olyan ismerősöm, aki már kapott szteroidokat is. Elkezdte szedni és felhívott egy hét után, hogy olyan életminőségbeli változás állt nála be, amiről nem is mert álmodni:)

Előtte, utána kb. 15-20 percig semmit nem szabad enni, inni. Mentholos dolgok felejtősek. Lehet kapni menthol nélküli fogkrémet.

Hátha segít, próbáljátok ki:)

Kakti nagyon sajnálom, de nagyon drukkolok az újrakezdéshez.

Most eltűnök egy hétre, megyünk nyaralni:)))) Azért, ha lesz lehetőségem rátok nézek, mert jó lenne jó híreket kapni rólatok.
Gondolok rátok:)
Puszi,
s.

[url][/url]Kép
swanny

Sziasztok!
Kakti:
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült :!: :!: Fel a fejjel a második sikerülni fog meg látod!!Ne legyél szomorú :!: Puszi
Zsuzsi:
Gondolok rád hétfön :!:
Sajt:
Köszi hogy szoritasz nekem!De még mindig semmi meg beszéltük a párommal veszünk holnap még egy tesztet és meg nézük vasárnap reggel ha addig nem köszönt be a miki!Vannak fájások de nem tudom miért?Hétfön minden félekép Pest!
Pusza mindenkinek!!

Kép
rózsa11

Mindenkinek jó reggelt!!

Hü de régen nem jártam erre.
Kakti nem akarok közhelyeket mondani csak annyit,hogy fel a fejjel!!!! A másodiknak nagyobb az esélye.
Próbáltam vissza olvasni mi történt veletek hát nem semmi.
Nekem szerencsém van mert csak az eperre és az orgonára vagyok allergiás. Most,hogy volt ez a nagy szél iszonyatosan fájt a fejem napokig. Semmi gyógyszert nem ehetek rá megkérdeztem a gyógyszertárban és azt mondták sok folyadék na kösz.
vasikáé neked már lehet gratulálnom?? Viszzaolvastam sok oldalt de nem találtam ,hogy mi újság a baba fronton.
Heni mi újsi??

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!

Kép
Kép
colin

Ez lemaradt!!

Kép
Kép
colin

Olyan régen jártam erre,hogy eltünt a kistekim!! :( :(

Kép
Kép
colin

Jó reggelt, csajok!

Kakti, remélem már jobban vagy. Ölelés repül, nyisd ki az ablakot.

Sajt@, az hogy pörgök kicsit túlzás. Csak lazán. Tudod, laza vagyok.

Swanny, köszönöm szépen, ki fogom próbálni. A mentol nélküli fogkrém kicsit nehéz lesz, de majd meg bírkozok vele. Neked nagy gratula a 26-ik héthez, nemsokára ölelheted a babádat.

Colin, halika. Majd hétfőn lehet gratulálni. Akkor megyünk vv-re. Én azért gratulálok neked, a 10-ik héthez.

Mindenki riogatott hogy milyen nehezen fog eltelni ez a két hét. Látjátok, embere válogatja. Nekem csak úgy el repült. Nem kell állandóan agyalni. El kell hinni hogy már terhes vagy és akkor már nem várod annyira a tesztet. Persze, várom én is hogy már biztosan tudjuk, csak nem görcsölök rajta. Így sokkal jobban érzem magam.

Akire, mi van veled? Nem is nagyon jelentkezel és most még a táblázatot is át adtad Kaktinak? Remélem jól vagy.

Dita, nagyon boldog születés napot kívánok a zuradnak és nagyon kellemes kerti partyt nektek. Te ne hogy agyon dolgozd magad, most vigyáznod kell magadra.

Kellemes hétvégét, csajok. Szép időnk lesz.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Edinka!
27 év???? Nem is értem min aggódsz, bőven van még időtök. :lol: Tudom, megértem, hogy ti is nagyon várjátok őt, de tényleg ne görcsöljetek, mert simán összejöhet spontán is. Abban egyetértek Vasikáéval, hogy mindenképpen jelentkezz azért néha, hogy mi van veletek!!!!! Nagyon sok sikert kívánok nektek, teljes szívemből!!!

Rózsa!
Én is nagyon drukkolok nektek is, bár megmondom őszintén elveszítettm a fonalat veletek kapcsolatban. Ti most hol tartotok, hogy álltok?

Colin!
De jó látni téged is itt!! Hogy vagytok? Mikor mész legközelebb dokihoz?
Mi hétfőn megyünk a Bmc be, apa spermavizsgálatra, és meg a 20. napi vv re, meg nőgyógyi vizsgálatra. Érdekes most abszolult elmúlt az izgulásom, hát igen, az évek, meg a rutin, dehát ez így mégjobb lesz, mert nem görcsölök rá a témára annyira, és így tuti biztos a siker is.

Vasikáé!
Annyira becsülöm a hozzáállásodat, aztán nem ám sutyiba tesztelni!!!! 8) Nagyon úgy tűnsz, hogy már tudsz valamit!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ++++++++++++ drukk-drukk hétfőre.
Megfigyeltem: Mi már jobban izgulunk miattad, mint te saját magad :)

Akire!
Te meg nagyon eltűntél tényleg, mi van veled? Babonából nem vagy velünk?? Nagyon nagyon drukkolok hétfőre neked is!!!!

Rony!
Nagyon szorítok a leszíváshoz, hogy minél több, és jobb petikétek legyen, és, hogy szépen fejlődjenek!!!!!

Dita!
Én nem hiányoltalak, igaz láttam, hogy nincs gond, mert a babavárósba írtál. Apának sok boldog szülinapot!!! Ne fáraszd ki magad nagyon, kellemes partyt kívánok nektek! Reméljük a kiskölök nem kavar be megint , mert különben kipi..ázom, ha felidegesít egy kismamit!!!! :x

Pozitív energiákkal teli szép hétvégét kívánok mindenkinek!!!
Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

Itt vagyok ám én is, csak nagyon húzós ez az időszak nekem. Most indul a vizsgaidőszak, nagyon sok a meló is, szóval nem unatkozom.
Meg egy kicsit hanyagolni is akarom a témát, próbálok kevesebbet foglalkozni a baba témával, így a várakozás időszakában, mert már kezdtem belehülyülni, minden nagyon monotonná vált :-)
De azért nem hagyom, hogy kimaradjak a történésekből, mindig olvaslak Titeket.
Hétfőn kéne tesztelnem, de a munkahelyem miatt csak kedden tudok menni BMC-be, tehát még 1 napot csúszik az eredmény.

Mindenkinek küldöm a drukkokat és a pozitív hullámokat innen a háttérből is ++++++++++~~~~~~~~~~~~~~+++++++++++~~~~~~~~~~

Kép
akire79

Sziasztok

Ditta: De, jó hogy írtál ebbe a topicba is. Én nagyon szeretlek téged olvasni :wink:

Vasikáné: Köszi, hogy leírtad.

Nem szeretnénk el menni másik meddőségibe.
Eldöntöttük, nem folytatjuk ennyi 8)

Igen, volt már pozi tesztem, és minden fortélyt ki próbáltam.
Szedtem, barátcserjét, ittam málnalevél teát, palástfű teát, szedem folyamatosan a femibiont.
Szóval nem igazán értem :oops:
duphastont na, azt még nem szedtem...... de most olyan hülye helyzetben vagyok, mert akihez jártam doki, egy kissé megsértődött, mert elmentem tőle Pestre!! Így most nincsen orvosom. Csak remélni tudom, hogy nem történik velem valami baj, mert a itteni dokim, azt mondta hogy sűrgősségi alapon ellát, mert kötelezettsége de már hogy nem :evil:

Egyébként meg maradt 6 db utróm, szerintetek azt itthon is, magamtól használhatnám, peteérés után???
Vagy csak doki tudtával lehet??

kellemes hétvégét
puszi

Kép

Kép
edinka

Edina, a málnalevél teát szülés előtt kell inni. Neked attól ment el.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáné

Hát, nem tudom nekem Leo tanácsolta a málnalevél teát, menis első napjától-peteérésig. Utána meg pé-től a palástfű teát.

A málnalevél tea a peteérést támogatja, a petesejt minöségét, a hüvelyi nyálka mennyiségét és minöségét javítja, az ovulációs teszted erösebb és egyértelmübb lesz, a tüszörepedésedet elörébb hozhatja.

A málnalevél teát a ciklus elsö felében a menstruáció elsö napjától a tüszörepedésig igyuk, napi 2-3 csészével. Csészénként 1 teáskanálnyit forrázzunk le és hagyjuk állni 10 percig.

Kép

Kép
edinka

Hát nem tudom...
Nekem ez butaságnak tűnik!
A málnalevelet a terhesség utolsó szakaszában ajánlják, hogy segítse a méhszáj tágulását. Ami pedig az első szakaszban kifejezetten nem jó...

[quote]A írta: 34. hét után rendszeresen fogyasztható a Málnalevél tea. Hatását tudományosan, az evidenciákon alapuló orvoslás módszereivel még nem bizonyították, de számos bába javasolta alkalmazását kismamáknak jó eredménnyel és valószínûleg nem véletlenül.
Milyen hatását tapasztalták a málnalevél-teának?
- fellazítja a kismedence izomzatát
- méregtelenítõ, salaktalanító hatása van a bélben, ezzel biztosítja a jó bélmozgásokat
- a bél simaizomzatával együtt a méh simaizomzata is rendszeres ingereket kap, ezzel magyarázzák a málnalevéltea méhkontrakciókat kiváltó hatását.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok Lanyok!!Ha mar igy feljott a gyogytea,mindenkinek egyenre szabottan,szakemberrel megbeszelve ajanlanam a fogyasztasat!!!Ezt orvos baratomtol megfogadva irom le,mert nem mindegy,hogy milyen aranyban,mit iszunk,mert tenyleg bekavarhatnak.Es ha valakit erdekel Szucs doktor velemenye az aspirin protectrol,hat o nem ajanlja.A heten rakerdeztem,mert annyit hallottam rola,hogy lombikosoknak ajanljak.Mindenkeppen beszeljetek meg hozzaerto dokival,akarmirol is van szo.Kakti!!Jo,hogy mar kezdhettek is,ez mindenkeppen pozitiv.Nemvettelek eszre penteken,mert Rony kesobb jott,es en kint vartam ra a parommal,amig ti osszefutottatok.En hetfon megyek petesejt-leszivasra,szoritsatok!!!Jo hetveget mindenkinek!!!Zoe
zoe33

Sziasztok!

Vasikáé, Rózsa, Akire és mindenki aki hétfőn vagy kedden megy ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
küldöm nektek.
én is megyek hétfőn du-án mert végre szabadságon leszek és elmehetek személyesen megkérdezni Apa eredményét, kiderül hogy marad inszem vagy lombik lesz.
Amúgy csak zárójelben jegyzem meg hogy nekem hétfőn lesz a szülinapom, úgyhogy JÓ híreket hozzatok lányok !!!!! /remélem szerencsés nap lesz/

Én is hétfőn vizsgázok angolból, ha meglesz megkapom a diplomámat, ha nem akkor szerintem nem lesz diplomám.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok Lányok!
Régen írtam a fórumba, és örömmel látom, hogy változtak a nevek, a régebbiek elmentek a babásba (remélem mindenki). Én is a bmc-ba jártam 2007 nyaráig, ma egy 16 hónapos szuszog az ágyikójában. 5. inszem volt W. dokinál. Én nagyon szerettem a dokimat, nem volt merev, kicsit mindig oldotta a feszültséget. Szeretném kérdezni, ki van helyette, vagy lehet menni bárkihez? Ki más van a régiek mellett és ha van új, irjatok róla, milyen karakter. Szerintem nagyon fontos, hogy egy bizalmas légkör legyen azzal, akihez járni fogok. Mert úgy tünik, megint kell majd, mert szeretnénk kistesót.

Szerintetek mit mondjak a recepción, hogy ne kelljen újra kezdeni az egészet a kályhától (elbeszélgetés, kivizsgálásmenet). Ha ott lenne a régi orvosom, most csak mehetnék hozzá, de igy félek, hogy a sor végére tesznek. Nekem eddig mindig csak a tavasz és a nyár volt a nyerő, ősszel sose sikerült a dolog. A másik kérdésem, hogy mit mondjak, mióta próbálkozunk, mi az, amit elfogadnak?

Köszönöm, ha irtok nekem, én is megpróbálok irni nektek, ha van kérdésetek

Mari
kalmanka

Sziasztok lányok!
Megjött a miki7nap késésel.kedden megyünk mert Anyut viszük hétfön Deb.a klinikára.Lanyok csak be ugrotam.Egy kérdésem lenne a 2v3napi uh.kell mennem az inszem elöt.Milyen uh.lesz ugye külsö?Puszi mindenkinek jövöhétöl többet leszek mert irány tápénz!

Kép
rózsa11

Rózsa!

Rossz hírem van: hüvelyi UH ez is. De ez csak minket zavar, a dokikat nem igazán.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kalmanka: Én is W. dokihoz jártam, most Zekéhez kerültem. Mehettem volna Szúcshöz is, de Zekét már ismertem. Van egy új fiatal dokinő, nagyon rendesnek mndják a lányok, nekem még nincs tapasztalatom vele. Talán ha a régi kórlapszámodat mondod, akkor nem kell a kályhától kezdeni. Nekem most lesz a 4. inszemem (remélem). Te tudtál még bízni az inszemben? Nekem a 3-nál még volt pozitív hozzáállás, a mostaninál már csak sodortatom magam. Szerintem mondjátok, hogy a gyerek 6 hetes kora óta próbákoztok, az a tuti. Sok sikert neked a tesóhoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kik mennek hét elején? Vasikáé tuti, ugye? Nagyon drukkk!!!!! Mindenkinek!

Rony, hogy bírod a sok szurit? Testileg, lelkileg, anyagilag?:(
Tigriske, hogy vagy? Nagyon lassan megy az idő....

Én eddig tökpozitív voltam, de ma reggel....jajjj, már elsirattam mindent, pár napja mensisen fáj a hasam, és még a rosssz kedv is, össze is vesztem a férjemmel, ilyenkor mindig szörnyű vagyok, szóval nem akarom elkiabálni, de szerintem nekem nem kell venni tesztet se.....

Kitartást nektek!++++++++++++++++
lugi

lugi: Ne mááár! Szerintem csak ideges vagy. Ne izgulj, próbálj meg mással foglalkozni. Minden rendben lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Lugi!

Én nem bírtam és vettem egy tesztet és a 10. napon megcsináltam (azaz ma): negatív lett.
tigriske1978

Jajjj, Tigriske!!!!
Te nálam is rosszabb vagy:)
Biztos nem hiába hívnak vissza a 17. napon! Nyugi!

Amúgy már kellene, hogy mutasson pozitívat is egyáltalán????
lugi

A teszt leírása szerint igen.
tigriske1978

Lukacsne!

Boldog szülinapot! :D
Nyelvvizsgához drukkolok, de azért tanulj is mellé :wink: Milyen szintűre mész?

Tigriske!
Te jó ég, már 10 nap eltelt, mióta találkoztunk?? 10.-ik napon ne várj sokat a teszttől, inkább aznap v. előtte lévő nap érdemes tesztelni. Ne kapkodd el.

Zoe!
Holnapra drukkolok, sok sikert. :D

Kakti!
Igen, jó volt találkozni. Habár jobban örültem volna ha a + eredmény után ugorhattunk volna egymás nyakába :wink:

Vasikáé!
Holnap sajna késő este érek haza, addig meg izgulhatok miattad. Jaaaaaaj :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok Lánykák!

Először is a holnap nagynaposoknak: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ami engem illet:
Minden OK. Túl vagyok a pénteken, és újra bizakodó vagyok. Jót tett az is, hogy már ma elkezdhettük újra a Merional-kúrát, meg az is, hogy ma egy nagyot grill-partyztunk (mi is) a kertben.
Szóval újult erővel indulunk a második körnek! :D
Holnap este megpróbálom frissíteni a táblázatot, és felteszem ide (is)! De még tanulnom kell ezt a táblázatosdit, szóval elsőre ne várjatok sokat! :lol:

Pusszantás Mindenkinek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vasikáé!

Nagyon nagyon szorítok holnapra!
Amilyen hamar csak tudsz gyere a jó hírrel!
Már nagyon izgulok!

Kép
akire79

Vicky irtam neked privit
kalmanka

Vasikáé! Nagyon izgulok értetek!!!!+++++++++++++++
lugi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: