Zsancy/Kreiszi, itt rajtam vannak az évfordulós ajándékaim:
Tegnap volt nálunk megint udvarló, hat hónapos kisfiú, imádnivaló gyerek

és milyen ügyes! Teljesen el voltam zsibbadva, hogy két-három hónap, és mennyivel tudatosabban fog Adrim is csinálni egy csomó mindent

közös képet sajna nem én csináltam, hanem a vendégek, úgyhogy még el kell majd kunyiznom
Bogi, újra otthon

vééégre

remélem, most nagyon jó, nyugis napod van
Zsuzsi, repülőzik Léna?

az komoly! Jó nektek, majd csináljatok ám rengeteg fotót! Egyszer ült mögöttem Amsterdamba menet egy nagyon pici bébi, ő csak le- és felszállásnál sírt, egyébként szépen elvolt, de felvilágosítottak, hogy nem is azért sírt, mert félt, hanem mert a kisbabák így tudják a nyomásváltozást kiegyenlíteni. Biztos nagyon ügyes lesz Léna, összebújik anyával, és szép az élet
De édes lehet, ahogy gyakorolja az új tudományt
Jaaaaj milyen szépek a babák! Úgy szeretek ennyi képre jönni
Andus, nehogy eldugulj a fotókkal!!! viccelsz? Olyan jó nézegetni a szépséges gyerekeidet!
Terhesen cigizés: épp tegnap a húgommal beszélgettünk erről. Tényleg én is hallottam olyat, hogy a doki azt mondja, hogy inkább szívjon egy szálat, mint hogy idegeskedjen. Csak egyrészt az egy szál az nem fél doboz, másrészt én tizenegy év dohányzás után le tudtam tenni a cigit úgy, hogy már lassan két éve nem gyújtottam rá, és egyszer se lettem rosszul az elvonástól, szóval elég kétkedve hallgatom az ilyen sztorikat, hogy ha nem szív el valaki egy fél doboz cigit egy nap, akkor rosszul lesz. Nekem a legrosszabb mellékhatás az volt, hogy székrekedésem lett, de azt is meg lehet oldani cigi nélkül. Meg ha már valaki gyereket vállal, legyen már fontosabb a kicsi egészsége a ciginél! Meg egyáltalán mindennél. Szerintem.
Amy, a hétvégén nekem is lett új tippem a pirospopóra. Mármint Adrinak bepirosodott a nunija, azaz neki is főleg a lágyéki rész, elég csúnya lett szegénynek pénteken

aznap grapefruit-lét ittam, meg másnap is - hiába kenegettem, egyre csúnyább lett. Vasárnap reggel gondoltam rá, hogy lehet, hogy a grapefruit kicsípte, és nem ittam - délutánra totál eltűnt a pirosság. Szóval szerintem attól csípte ki a pisije. Nem iszol/eszel citromosat/savanyú üdítőt, ilyesmit?
Julcsi, remélem, ma sokkal jobb napod van, és Marcid visszanyerte az álombaba-mivoltát!!! Cici-téma: nem csodálom, hogy néha eleged van, ha ennyire fáj, összeszorított foggal gondolom nehéz átérezni, hoyg ez milyen szép dolog is

pont a bimbóvédőt akartam kérdezni, de látom, az se az igazi

Nicko csinálja úgy, hogy feji, és üvegből adja, erre a verzióra gondoltál már?
Ladmon, ne utálj, fuvaroztasd magatokat apával, és gyere hozzánk napozni a kertbe. Jó, medence nincs, de kafa napozóágy, meg hemperegnivaló fű igen.
és a nagy jó időben ilyen csinosan grilleztünk tegnap: