A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Cinege Kép Bármelyikőtök volt már kivizsgáláson?
kinga_

Orsi

Egyetértek veled... Csak a párom nagyon makacs, szerintem végtelenül szégyenli, hogy ez van vele..

És... olvastam a Kaáli intézet tájékoztatóját, ahol az inszeminációt akkor is javasolják, ha pszihés közösülési képtelenség áll fennt...

Kis biztatás?

kis Cinege
kis_cinege

Vagyis: ha rá tudod venni őt is és magadat is egy teljes kivizsgálásra azt szerintem már pszichésen is sokat javítana a helyzeten. Mert ha ott kiderül, hogy minden rendben van veletek, akkor hátha kinyílik.
kinga_

Kinga

Én járok nőgyogyihoz, csináltak már hormonvizsgálatot, minden ok volt (2 éve).

A páromnak "fiatalon" volt egy partnere, akivel sikerrel járt.... Tudom ez nem jelent semmit, mert a test öregszik...

kis Cinege
kis_cinege

Beszéld rá, finoman.
kinga_

.....de arra is gondoltam, hogy a meddőségi központban úgyis megcsinálnak minden vizsgálatot... vagy nem?

kis Cinege
kis_cinege

Meg, persze. Megvizsgálnak mindkettőtöket.
kinga_

Már sokminden praktikán törtem a fejem....
Gondotam, hogy valami szexuális vágyat fokozó "szert" kéne szednie... De mindegyiknél ellenjavallat, ha valakinek magyas a vérnyomása...

A párom pedig vérnyomáscsökkentőt szed...
kis_cinege

Szeritem ülj le, fogd meg a kezét, és menjetek el egy meddőségi centrumba. Ártani nem fog. És mondom, ha kiderül, hogy minden ok, akkor fel fog szabadulni.

A Maca Vibét szedheti simánKép
kinga_

Tuti? Nehogy nekem rosszul legyen! Akkor lennék igazán gondban...

Köszi Kinga a tanácsot, próbálkozni fogok...Mindenképpen, mert minden második ember az utcán vagy babakocsi tol vagy babát vár...
kis_cinege

Cinege Kép
Nem vagytok azért ti sem egy egyszerű eset, de pánikra semmi ok. Végülis egy konzultációt megér a dolog, max. azt mondják, hogy nem lehet ilyen problémával kezelésre járni.
Nekem csak 1 dolog jutott eszembe. Ha a párod szégyenli, hogy ez a baja és ezért nem megy pszichológushoz, akkor hogyan fogja azt viselni, hogy a meddőségi kivizsgálás és kezelés alatt naponta meg fogják kérdezni, hogy miért jutottatok ide, mi a baj, és naponta kell elmondanotok, minden orvosnak, akivel csak találkoztok. Egy pszichológusnak (1 embernek) könnyebb lenne elmondani, mint orvosok hadának, mert min. 2-3 orvosnak egészen biztosan el kell mondanotok, hogy mi a helyzet nálatok. Részletesen.

Azt, mivel nálunk a párommal volt gond, én nagyon jól tudom, hogy egy egészséges személyiségű férfit is mennyire megvisel ez. A párod hogy fogja viselni? Ezt azért gondoljátok végig, mert nem mindig a könnyebbnek tűnő út a könnyebb.

A MacaVibe egy gyógynövénykivonat, amely a férfiak 90%ánál nőveli a szexuális vágyat és jó hatással van a spermiumok fejlődésére. Kárt nem okozhattok vele! Ha hasmenése van a párodnak, akkor az lehet tőle, akkor rosszul viseli a szervezet, ilyenkor inkább ne szedje. (Az én párom így járt)

Gondolkoztál már meddőségi központon? Úgy gondolom, nálatok valamelyik rugalmasabban (magánintézetet) kellene megpróbálni esetleg.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Az egy természetes szer, azért nézd meg a használati utasítását.
kinga_

Orsi
Már találtam a neten egy összefoglaló táblázatot a meddőségi centrumokról, ahol minden infót leírnak azokról. Még gondolkodóban vagyok. de én is úgy gondolom, hogy valamelyik nem állami intézményt keressük majd fel.

Utána nézek a macának...

kis Cinege
kis_cinege

Space
Köszi a gr...., persze, hogy nem keseredek el ha csak egy babó van. Nagyon vártuk, hogy sikerüljön.
Azt írod, hogy akció után hasra vágod magad. Hátrahajló méhed van? Mert a doki nekem azt mondta mivel nekem az van, hogy akció után hasra v. oldalra felváltva feküdjek reggelig.
Nekem is srummám van és izgultam, hogy a hormonom milyen lesz. Jó lett és utána látod sikerült.Neked is fog tudom. A hormont feltétlenül csináltasd meg és abból egyből kiderül, hogy hogyan áll a pajzsmirigyed.

Orsi
Gratulálok a 12. hetednek!!! Na, mit láttatok a UH-on? Milyen volt? A Praxisban voltatok ügye? Mennyibe kerül, olcsóbb mint a Megatoys-ban? Ha tudsz rakjál fel képeket!!!!!
Hívtam a dokit, hogy minden rendben van már nincsenek erős görcseim. Azt mondta, hogy szedjem továbbra is gyógyszereket és hétfőn hívjam. De nem mondta, hogy menjek UH-ra? Még múlt héten azt mondta, hogy úgy 8 hetesen látszódik normálisan, amikor már van értelme.Te mikor voltál elősször?

Zsusza
Lehet, hogy nem is kell menned a HSG-re, mert nem jön meg? Remélem, hogy sikerül.

Móni
Már megint olyan merev vagy. Engedd el kicsit magad, gondold azt, hogy a sok-sok baba mind a tiéd és hidd el te fogsz a legjobban meglepődni amikor 2 csíkod lesz. Fel a fejjel (vagyis le:GYERTYAÁLLÁS!!!)

Anita
Drukkolok!!!! Mikor lesz a nászút és hová?

Esztyx
Remélem kimaradok ebből a hányós buliból. Kitartás nemsokára vége.
Én nem szedek Elevitet, inkább külön szedem össze a megfelelő vitaminokat. Lehet, hogy ez is segít, hogy nem h...ok?

Puszi
Márti
5+6
hajdum

Azon is gondolkodtam, hogy nem leszek őszinte... Tudom, hogy csúnya dolog, de....

Arra gondoltam, hogy nem mondom el mi a probléma, csak azt mondom, hogy nem sikerült eddig a bébi...

Akkor majd jól kivizsgálnak minket... Ha van valami gond, kiderül... Ha nincs akkor megkérdezzük, hogy mikyen lehetőségeink vannak...

kis Cinege
kis_cinege

Márti Kép
Praxisban voltunk, a hír, hogy lehet, hogy egypetéjűek az ikreink, mert csak egy méhlepényt talált az orvos. Mi eddig kétpetéjűeknek hittük őket. 5,71 és 5,79 cm nagyok Kép Sokat mocorogtak, és be is aludtak a vizsgálat közben, de mi felkeltettük őket... a párom meg sajnálta őket, hogy miért nem hagyjuk aludni. Mi DVDt is írattunk, és teljes kivizsgálást kértünk (minden 12. heti szűrővizsgálatot megcsináltak), és így 11.000 Ft-t fizettünk. Nem tudom, hogy a Megatoysban mennyi lett volna, mert mi nem oda szerettünk volna menni.
Kép a profilomban este lesz majd, mert akkor tudom beszkennelni ill. szétszedni a DVDt képekre.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cinege Kép
Nem jó taktika, mert ha nem találnak semmit, akkor bizony még hagynak benneteket próbálkozni egy ideig... a másik, hogy a meddőségi kezelés alapja a bizalom és az őszinteség, ezt én az orvosomtól is elvártam, így én egy kicsit tisztességtelennek is érezném.
A kivizsgálások pedig annyira azért nem vidámak, sok fizikai és lelki megterhelést jelent mindkettőtöknek (az meg hónapokban mérhető, mire minden eredmény meglesz)... ha meg még találnak is valamit, akkor a meddőgési kezelés előtt annak a kikezelése is idő és energia.
Én egy kicsit úgy érzem, hogy a nehezebbik utat választjátok ezzel.

A másik. A meddőségi kezelés elég megterhelő ahhoz, hogy azt mondjam, hogy egyedül szinte lehetetlen végigcsinálni, kell, hogy a párod 100%ig melletted álljon, mert különben beleroppan az ember. Még ha mellette áll is előfordul, hogy padlóra kerül és onnan nehéz felállni. Kicsit azt érzem nálatok, hogy a babát csak Te akarod... de ez nem elég. Ehhez két ember kell, és bármilyen kezelés/program lesz is a vége, az a párodnak is megterhelő lesz (pl. mert időre kell produkálni, nem lehet késni a ficánkák leadásával, mert rajta nagyon sok múlik), ezt bírni fogja?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

EsztyxKép
Az Elevittől nekem is hányingerem van, ezért késő este vedd csak be, közvetlen lefekvés előtt.

MártiKép
Nekem 6 hetesen már látszódtak az embriók, sőt úgy emlékszem Orsinak már szívhang is volt ekkor.

Kis CinegeKép
Üdv. itt, de ne maradj sokáig!!! Szerintem menjetek el a Kaáli Intézetbe egy konzultációra. Ott megértőek és kedvesek lesznek. Egy dolgot azért mérlegelj. Ha a párodnak otthoni körülmények között, izgató feleség mellett is gondot jelent a szexuális élet, akkor hogy fog legalább 2 alkalommal kórházi körülmények között ejakulátumot biztosítani. Egyszer ugye kell a spermavizsgálat és tenyésztés miatt, egyszer meg a mesterséges megtermékenyítés miatt. Ez még sok "normál" szexuális életet élő férfit is megvisel, főleg az első alkalommal. Ha nincs szervi oka az elégtelen szexuális életnek, lehet, hogy szexuálterápiára kellene mennetek. De ehhez is kivizsgálások sora kell.

Cat

Cat
Kép
cateye

Márti Kép
Látod, én nem is írtam... de nekünk a 6+0-kor már látszódott a szívhang mindkét babánál. De ez nagyon függ az UH minőségétől. De a 8. héten már egészen biztosan látni fogjátok.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi

Egyetértek veled...

Van abban velemi amit írsz, sőt...

Kicsit elbizonytalanodtam, de ismerve a páromat, nem látok más lehetőséget arra, hogy babám legyen...

Ja, és még egy gond...A szüleim...Folyamatosan azt kérdezik, mikor lesz már unokájuk...Mit mondhatnék nekik? Most azt mondom, hogy dolgozunk rajta, de ez csak fejben igaz.

kis Cinege
kis_cinege

Cateye

Tudsz valakit ajánlani a Kaáli-ból?

Van ottani tapasztalatod?

kis Cinege
kis_cinege

Cinege Kép
Egy dolog azért legyen tiszta a fejedben. A gyereket nem a szülőknek szülöd, hanem magatoknak. A szerelem gyümölcsének kell lennie, bármilyen módon is fogan. Tudom, az én anyósomék is kérdezgettek, de le kell állítani őket, mert ha meddőségi kezelésbe fogtok is, akkor sem 1-2 hónap alatt lesz eredménye, hanem min. fél év múlva. Mondd meg nekik, hogy majd szóltok, ha aktuális a téma!

Tudom, az én párom is makacs és kemény fejű, tudom, milyen. Csak szerettem volna felvázolni, hogy mi fog rátok várni, mert ez nem egy tündérálom, és mielőtt emellett döntetek tisztában kell lennetek azzal, hogy mindez mivel jár: fizikailag, lelkileg és anyagilag. Nehogy az legyen, hogy félúton úgy érzitek, hogy a pszichológus egyszerűbb megoldás lett volna... De ebben nektek kell döntenetek.

Mi vagyunk Kaálisok... ha gondolod, tudok orvosügyben segíteni. Vagyis csak a sajátomat tudom ajánlani, mert vele maximálisan minden téren meg voltunk elégedve... de válasszátok az őszinte utat, ha hozzá mentek!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi

Megköszönöm, ha tudsz orvost ajánlani.. és megígérem őszinték leszünk..

kis Cinege
kis_cinege

Cinege Kép
Mi dr. Krizsa Ferenchez jártunk (pénteken megyünk utoljára, mert betöltöttük a 12. hetet).

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
Köszönöm.
És gratulálok NektekKép

Mindenképpen megpróbálom.

kis Cinege
kis_cinege

Orsi!
Nagyon szép kisbabócák lapulnak a pocidban, és
biztos kidumálják, hogy a szülők miért
ébresztették fel őket!Kép
A Praxis, az hol is van pontosan?
ott lehet kérni külön minden vizsgálatot?
puszkó,eszti
esztyx

Sziasztok!

OrsiKép!

Kezdek türelmetlen és bizonytalan lenni! Szerinted elmenjek nőgyógyászhoz vagy várjam ki a jövő pénteket, a Kaális UH-t. Az az igazság hogy már nem elégítenek ki a csíkok! Egy picit félek hogy mi van ha mégsincsenek ott? Szerinted mit tegyek? Maradjak a popómon vagy ne?

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu Kép
A türelmetlenséged megértem, mert én is átéltem, de a 6. hét előtt nem érdemes UHra menni, mert nem biztos, hogy bármi is látszik, és akkor csak aggódsz. Várd meg a Kaális UH-t az a biztos, ott a készülék is nagyon jó. Ne aggódj, biztosan minden rendben!

Eszti Kép
Köszönjük a bókot. Majd csak kidumáljuk valahogy.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsu!Kép

Teljesen meg tudlak érteni, 8 hónapja pontosan ugyanezt éreztem! De azt tanácsolom, hogy várj türelemmel, próbáld elfoglalni magad, de azért vigyázz ám nagyon magatokra! Kép
Ráadásul én még később sem voltam benne biztos, hogy tényleg várandós vagyok-e, vagy csak álmodtam/képzeltem az egészet, (3 év várakozás után nem csoda) pedig UH-n is megerősítette a doki. A 12. hétig cammogott az idő, és amíg nőni nem kezdett a pocakom és meg nem mozdult a baba addig sok ilyen kétségem volt.

Jobb ha kivárod, biztosabb lesz az eredmény amit mondani tudnak! Meg nem szükséges az a sok UH-zás, lesz még benne később részed! (Ja, a 12. heti UH-t feltétlen vetesd fel videóra, az a legélvezetesebb! Még elég kicsi a baba ahhoz, hogy az egész látható legyen egyszerre és elég mozgékony, érdekes dolgokat produkálhat ha éppen ébren van. A miénk éppen csuklani kezdett.)

Bocs a többiektől, hogy pont ide írtam le ezeket, de nektek is hamarosan szükségetek lesz rá!!! Kép

Leone (40+1)

KépKép
leone

Márti!

gratulálok a pocaklakóhoz.
Nászútra 3 hét múlva megyünk Horvátországba, igy egy kicsit másra is tudok koncetrálni nem csak a baba jár állandóan a fejemben.
Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Leone!

Te meg egyben? Hajra, most mar meg vannak szamlalva a perceid!
Nagyon kivanom, hogy minden rendben menjen, ha lehet forduljon a picike a szuloszobaban, de ha nem, akkor is gyonyoru lesz!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!
Koszonom a krio-s elerhetoseget!Ha surgos lesz a dolog elni fogunk vele!De en a hetvegere,jovohet elejere (nem) varom a mensit es utana lesz a hormonvizsgalatom, ebbe pont belefer az O juni vegi katonavizsgalata.Raerunk.

Enisenis hanyni akarok!!!De jo lenne ha ez lenne a legnagyobb problemamKép

Huuu Anita de jo Nektek, enisenisenis akarok menni a tengerhez!! (sokat akar a szarka....Kép)Mikor lesz/volt az eskuvo?

Leone: 40+1 aztaaaa maholnap babazol!Vigyazz magadra es a babaraKép
Juteszembe hozzad szoktak tobbesszamba beszelni?Cateye,VKOrsi toletek is kerdem, nekem a hatamon felall a szor ettol.

space
space

MartiKép
Nincs hatrahajlo mehem, csak azert dobom magam hasra nehogy jojjon a cuccKép
space

Anita
Húú, de jó lesz nektek!!!!

Space
Nem lehet, hogy pont ez nem a jó fekvési helyzet ahhoz, hogy sikerüljön? Mert lehet, hogy úgy érzed, hogy nem jön ki de közben nem érik el a célt. Csak abból indulok ki, hogy nekem a doki mondta, hogy hasra és oldalra kell fordulni, mert hátrahajló a méhem és mivel neked nem, lehet hogy fordítva kellene. De hát ez csak az én agyalásom. Igazából biztos, hogy ez is mindig változhat, mint minden más, tehát ezért mondják, hogy többször többféleképpen kell, egyszer úgy is sikerül. Tudom!!! ITT A TAVASZ!!!!

Puszi
hajdum

Space!
apr.24-en volt az esküvőnk, kedves párom végre hajlandó volt elvenni Kép, hiaba mondtam neki hogy ő a világ legszerencsésebb embere, hogy én leszek a felesége Kép)

Leone!
drukkolok neked, vigyázz magatokra
Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Space Kép
Tőlem meg szokták kérdezni, hogy "hogy vagyTOK?", de ez engem nem zavar. Sőt, jól esik, mert tudom, hogy a kicsikre is gondolnak.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Minden babásnak jóleső hányást és kitartást kívánok, a magamfajtáknak pedig még többet. Én speciel nem tudom, meddig bírom. Ez a hónap eddig egészen tűrhetően telik, majd a jövő hét lesz borzalmas... Bárcsak gyönyörű lenne, mint olyan sokatoknak.
Anita Kép hová utaztok pontosan? Mi is HOrv.o-ba szoktunk menni. Már három éve ugyanoda, Rovinjba. És annyira megszerettük ,hogy szerintem idén is ez lesz a menü. MÁr nagyon várom,hogy itthagyjam egy időre ezt a sárfészket (Tbányára gondolok, undorító egy város). Egyébként azt tervezzük, hogy amint vége a tanévnek, kiköltözünk a kisbirtokunkra, ott töltjük a nyarat. Nekem pihi, az uramnak meg megszűnt a munkahelye ("hajrá EU")Nem is tudom, hogy fogjuk finanszírozni az elkövetkezőket,főleg ha lombik lesz belőle. Nem akarok a penzzel foglalkozni, de ez van...
Puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna,

mi Podstranaba megyünk, a barátaink ajánlották. Split mellett van de nincs nagy nyüzsi. Kell a kikapcsolódás, elmegyünk kicsit a gondok elől.
Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

MártiKép
Nem mindig fekszek hasra, csak akkor ha nincs turelmem sokaig gyertyazniKép foggalmam sincs hogy lenne jo hogy fekszem de, elvagyok addig hanyadt parnaval a sejhajom alatt amig tv-zek utana ha alszok akkor fordulok hasra, tehat vagyok igy is ugy is.Csak lesz eredmenye ennek a sok tornazasnakKép utana mar ez fog hianyozniKép

Orsi:lehet csak engem zavar, bar ha mar babas lennek lehet meg sem hallanamKép
Alice-el mi van?miert nem jelentkezik?Olyan kedves,jofej lany.Mennyi idos terhes?kozeleg mar a 30.hethez?

Anita: nekunk tavaj volt az eskuvonk es mi korfun voltunk naszutonKép de jo volt!!!!
Most pedig irigyirigy vagyokKép, es imadom a horvat tengerpartot is!Igaz meg csak 1szer voltunk,gorogbe szinte minden nyaronKép
space

Kedves Lányok!

Régebben rendszeres olvasója voltam a topicnak, egyszer-kétszer még hozzá is szóltam, tanácsot is kértem.
Aztán úgy gondoltam, jobb lesz, ha megpróbálkozom nem túl sokat foglalkozni a dologgal, és nem naponta bőgni, ezért nem jártam erre.
Ez is régen volt már.
Jelenleg két és fél évnél tartunk.
Visszatértem ide nézelődni, és láttam néhány ismerős nevet régről. És újakat is. Úgy látszik, van utánpótlás.
Nálunk nincs különösebb magyarázat, miért nem sikerül.
Viszont írtam már hetven oldalt az élményeimről. Túl vagyunk már orvososdin, gyógyszereken, injekciókon, 6 inszemináción, fél év természetgyógyászati kezelésen. Jelenleg a pszichológusnál szerzek újabb tapasztalatokat.
És ezt mind leírom!
Akit érdekel, beleolvashat a következő e-mail címen:

http://www.tar.hu/milenatortenete/

Nagyon örülnék, ha megírnátok nekem a véleményeteket: milenatortenete@index.hu.
Nem akartam túl nyavalygósra venni a figurát, igyekeztem vicces dolgokat is beletenni. Olyan világot szerettem volna, amilyet Bridget Jones vagy Terézanyu mesélhetne. Néha nevetni is kell, de ne szégyelljétek, ha sírtok is!

Nyugodtan írjátok meg azt is, ha valami nem tetszik, túl sok vagy túl kevés, ha valami hiányzik, ha valami szerintetek túlzás...

Mindenkinek szebb napokat, hónapokat, éveket
kíván:

Milena
milena

Sziasztok!
Leone férje vagyok és a kicsi Dana lányunk apukája. Most hagytam ott anyukát és lányát fájó szívvel a korházban, de máris hiányoznak... :-(
Ma 11:00-kor kaptam a telefont, hogy merre vagyok, mert kellene egy fuvar a korházba, mivel elfolyt a magzatvíz. 11:45-kor már a klinikán belül voltunk miután izgatottan ( fel s alá rohangálva az izgalomtól ) összekapkodtam az utipoggyász hiányzó részeit. Fel lifteztünk a szülőszobára, ez után nekem kb. 1,5 órát kellett ücsörögnöm a folyosón amíg Leone-t előkészítették. Miután bemehettem a nővérek elszállásoltak minket egy box-ban ahol 16:00-ig vajúdtunk, közben azért volt egy s más. Kicsit sétálgattunk jöttek a fájások, egyre sürübben, voltak vizsgálatok egyre ritkábban, mivel Leonee tágulási "sebessége" és mértéke igen lassú és kicsi volt, ezért az orvossal közösen megállapítottunk, hogy itt aztán császár következik. Úgy is lett, kb. 16:35-kor meg is kezdődtek az előkészületek, a fájások közepedte. 17:05-kor pedig megszületett a mi kicsi kék szemű lányunk, Dana 3050 grammal, 49cm-rel és sötét barna hajjal. Könnyekkel köszködve muttam meg büszkén az idő közben összesereglett nagyszülőknek a család legújjabb tagját, miközben anyucin az utolsó simításokat végezték. Anya s lánya jól vannak, éppen a szülinapi vacsora elfogyasztása volt soron amikor haza indultam. Az események hatása alatt sajnos nem készült sok kép, de ami van az megnézhető a: www.szamitogephaz.hu/dana/ weboldalon. igérem holnap kattogtatom a gépet és hozok még képeket. Üdv mindenkinek: Dana apukája :-)

KépKép
leone

Leone, Dana és Danaapukája (bocs a te neved nem tudomKép GRATULÁLOK!!! és nagyonsok boldogágot kívánok nektek!!! Kép Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Köszönjük a gratulációkat, hogy gondoltok ránk és aggódtok értünk. Nagyon jól esik, örülök, hogy vannak emberek akik nyitottak mások gondjaira, és akik képesek befogadni a mások tanácsát, véleményét, elfogadni a bátorítást.
Sajnos én mint férfi nem tudtam sokat segíteni azokban a kérdésekben ami Leonee-ban felmerültek a terhesség ideje előtt és alatt, de hála az égnek rátok talált és jó volt látni ahogy veri a billenytűzetet és mosolyogva, néha nevetgélve írja nektek a hozzászólásokat.
Köszönöm lányok, igazán.
Dana apukája :-)

KépKép
leone

Leone, Dana és az apuka KépKépKépKép

Gratulálok, sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Leone, Dana és Dana apukája!KépKépKép

GRATULÁLOK!!!Kép Sok boldogságot kívánok nektek!Kép
Dana gyönyörű kiscsajszi!!!Kép
KispapiKép, megkönnyeztem a soraidat!

Zita

Kép
Kép
zituska28

Leone, Dana és Dana apu!!!!

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek ehhez a gyönyörű kis Dana csajszihoz.
Dana apu, nagyon jó, hogy ilyen gyorsan tudattál minket, mert nagyon izgultunk!
Gratulálok!!
Kérjük a képeket!!!

Puszi
Márti
hajdum

Kedves Leone csalad!Kép
Szivbol gratulalok a kiskiralylanyhoz!TunemenyesKép
Kivanok egeszseget,boldogsagot, es sok sok tejcsit hogy nagyra noljon a kis Dana!

space
space

Leone család!!
Én is elérzékenyültem. Gratulálok, üdvözlöm a kis jövevényt és szüleit is. Kép Nagyon vigyázzatok egymásra !! Kép Kép Kép
Jó fürdetést, szopiztatást, babázást és gyönyörködést kívánok a férjem nevében is,
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Dana, Leone és apuci!!!

Én is nagyon-nagyon gratulálok!!!! Gyönyörű kislány!!! KépKépKép
Csatlakozva az előzőekhez, én is belekönnyeztem a levélbe!!!

Móni
Monik

Leone Dana es Dana apukajaKép
Gratulalok a picilanyhozKép Megkonnyeztem ezt a jo hirt. Kivanok nektek sok-sok boldogsagot es nevelgessetek olyan szeretetben, ahogy eddig vartatok ra.

Vica
vica72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: