A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Nem délben indultak.
Vendég

15:20ra mentek az istenhegyire majd 17-re a dr-nőhőz.

Remélem hamarosan jelentkezik.

Mi most megyünk anyuhoz este jövök.Remélem addig ir nekem Pici sms-t,mert nagyon izgulok érte.
Vendég

Hűűűű, akkor még izgulhatunk jó sokáig :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Köszi a rucik nevében, annyira édesek voltak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majd 27-én megyünk genetikára, akkor lesz legközelebb uhu. Hát én is nagyon remélem, hogy megmutatja már magát a picikém :P :P :P :P :P :P

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Még nekem se irt :cry: Pedig már annyira izgulok értük....

Zsuzska lehet,hogy már mondtad,de mnek örülnél jobban????Kislánynak vagy fiúcskának???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Kislánynak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pici még mindig nem jelentkezett senkinél????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kivánom,hogy teljesüljön a vágyad :lol: :lol:

Még nlam mindig nem :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

sziasztok!

Pici blogjára írt a sógornője, egyenlőre még nincsenek otthon....

Cat!
Amit tegnap írtál, azon azóta sokat gondolkodom...lehet, hogy erről van szó...csak eddig sosem mondtam ezt ki...
azt tudom, hogy nagyon szeretnénk gyereket. Mostmár Zsoltit is 100%ra mondom ezen a téren. De én személy szerint emellett félek, és lehet hogy ezt kellene helyretennem magamban, kibeszélni vagy valahogy megoldani...azt tudom, hogy nagyon fontos a házasságom. és mindig úgy éreztem, hogy én elsősorban mindig Feleség leszek, és utána Anya...ez baj? fordítva kellene lennie majd?Attól hogy gyerekünk van, még nem akarom második helyre szorítani a Párom...

Kép
arwen***

Arwen,szerintem ha mindketten akarjátok akkor nem állhat közétek.
De ez az én saját véleményem...az biztos,hogy ha megvan a baba,akkor figyelned kell majd a férjedre is,hogy el ne hanyagold.
Én pl.nagyon figyelek erre,hogy ne érezze apa,hogy csak a gyerek van.Ezt elrontottam az első házasságomnál.
Ott csak a gyerek érdekelt a férjem már nem...pedig ott mind a ketten akartuk,Lilit viszont az elején nem akarta az apukája :cry: :?

Ez annyi mindentől függ szerintem....régóta együtt vagytok,és nem hiszem.hogyha ennyire boldogok vagytok a gond lesz a babóból.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

A lányom úgy bealudt,nem tudom éjjel mit fog csinálni :? :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Nekem annyit irt Pici,hogy " majd irok.Szülöszobára küldtek".
Azt reméltem van vmi más hir vagy vkinek esetleg többet irt.Nagyon aggodok.
Ha vki tud vmit IRJON!!!!!

Zsu:remélem picurkád nem fog sokáig titkolozni.
Vendég

Jézusom,nekem még nem it....csak nincs nagy baj!!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nézzétek a blogját is..én azt nem tudom.Hátha majd oda ir a sogórnője valamit!!!!!!!!!!!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri:a blogját,hogy lehet elérni???

Nekem is a második sms-re válaszolt.
Vendég

bakker:o

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Lányok! :cry: :cry:
a szülőszobára gondolom nem látogatóba küldték :cry: :cry: :cry: de nem akarok vészmadárkodni, bár nyilván nagy a baj. amikor most szültem, mellettem a vajúdóban volt egy nő, 30 .héten volt, koraszülés-császár, de minden rendben volt, és a másik a 32. héten volt, nálla is minden rendben zajlott a lehetőségekhez képest . kicsi lett ugyan a baba, de.....reméljük a legjobbakat
szerintem pici is császáros lesz ha most kelll Dalmának megszületnie!

jaj! Annyira ideges lettem,fáj a gyomrom :cry: :cry:

Kép Kép Kép
asiye

Pici!!!! Nagyon-nagyon fohászkodom érted!!! Izgulok, aggódom nagyon...de nem lesz baj!!!!
Nővérem is koraszült, kb ekkor, mint amennyi idős most Dalma....azóta már 8 éves a "kis" koraszülöttje...nem lesz semmi baj!

Jajj, és holnap nem leszek gép előtt :cry: Asiye! Ha nem nagy teher, dobsz egy sms-t, h mi van Piciékkel??

afra.h

Tényleg erre ln is megszeretnék kérni vkit,mivel megyek anyuékhoz Márkért majd a nagynéninél leszünk.
Szóval lesz vmi hir légyszi küldjetek egy sms-t.
Köszi

Én is nagyon izgulok,jó lenne már tudni vmit.
Egyébként meg annyira dühitő,hogy mennyit járt az istenhegyire (nem kevés pénzért)és mégsem vették észre a bajt.
Vendég

Afra! s.a. hát persze! Nagyon izgul mindenki, gondolom addig a gép előtt csüngünk amíg nincs hír!...,jaj.csak minden forduljon jóra!!!!!!!

Kép Kép Kép
asiye

Ws Asiye! Köszi szépen...jajj, nagyon izgulok!

afra.h

Hú, én sem leszek holnap, megyünk túrázni...de majd este az lesz az első, hogy megnézem, mi van...
Törpiri, igazad van, teljesen, meg Catnek is, csak még ezt nekem magamban le kell rendezni....

Kép
arwen***

Lányok! Én is úgy gondolom, hogy a koraszülésből nem lesz komoly gond. ami aggasztó, az Dalmácska szíve. mi lehet a baja? És mért csak most vették észre mért nem küldték el előnbb?? rengteg kérdés! Szegény Pici, min meht át. bele sem merek gondolni. :cry:

sissi!
Ha elküldöd priviben a számod, én írok szívesen, mert holnap itthon leszek egész nap!

Kép Kép Kép
asiye

Bocsi, csak most lett annyi időm, hogy bekapcsoljam a gépet.

Pici volt Lintnernél és Hajdú doktornőnél is UH-on. Azt mondták neki, hogy nincs baj, de ott a folyadék.
Akkor említette a vizesedést. Állítólag vastag a méhlepény. Szülőszobán NST miatt volt, utána befektették. SOTE. Többet én sem tudok. Azóta nem jelentkezett.
Vendég

Cat:de miért kellett nst-re mennie?Tudom hogy azóta nem irt csak kérdezem hátha van vmi sejtésed

Asiye.irok privit.
Vendég

cat, utólagos engedelmeddel a hírt vittem a blogjába, sokan aggódnak érte.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jajj akkor egyik szemem nevet mert nincs komolyabb baj a másik meg sír mert be kellett feküdnie de ha meg is kell szülnie Dalmi már egy kiló felett van nem lesz semmi baj kapja már a tűdő érlelőt is vagyis semmi baj nem lehet a kislánnyal

nika70
Salgótarján

Sissi!

Szerintem a vastagabb méhlepény miatt.
De nem értem, hhogy miért nem áramlást néztek akkor UH-gal. Abból jjobban lehet látni, hogy a baba rendesen el van-e látva.
Vagy a méhtevékenységre voltak kíváncsiak, esetleg arra, hogy 20-30 perc alatt hogyan alakul a baba szívverése.

Csak találgatok.

Remélem minden rendben.
A férjem felajánlotta, hogy visze be neki cuccokat, ha nem hozott magával semmit, de arra sem reagált.
Gondolom, most nagyon kikészült.

Ha tudok valamit, majd írok.
Vendég

sote II? Ott voltam én is, és nagyon zsír! jó kezekben van. az osztály is, a szülőszoba is, meg minden! Remélem egyben maradnak még egy darabig Dalmával. A koraszülött részleg meg az egyik legjobb.

Kép Kép Kép
asiye

Cat:akkor téged is megkérlek,hogy ha tudsz vmit holnap légyszi dobj egy sms-t.
Vendég

Sissi!

Küldök, ha lesz valami.
Vendég

Küldtem megint sms-t Picinek. Ha válaszol, akkor Nektek is megírom.
Vendég

köszi :)
Beírod majd a blogjába is, hogy ne nekem kelljen partizánkodni? :oops: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én is irtam neki,de arra sem válaszolt...

Szegénykém,de ott legalább jó kezekben van!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici írt:

"Pici víz vn a szívén. Ill a méhlepény is vastagabb. Hajdú doktornő küldött be. Vizsgálatokra. Kaptam infúziót. NST. Vérvétel. Kivagyok. Félek. Nem tudom mi lesz."

Nemlajos!

Sajnos Pici blogjához nem férek hozzá.
Vendég

akkor nem baj, ha továbbra is közvetítek? :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos:szerintem nem,miért lenne baj.

Pici:kitartás!!!!Nem lesz semmi Dalmával.Azt nem tudni meddig kell bent lennie?

Jó éjt mindenkinek.
Vendég

Nemlajos!

Szerintem nem.
Én most megyek és alszom amíg Marci meg nem éhezik.

Picinek is azt tanácsoltam, hogy próbáljon meg aludni.
Vendég

Sissi!

Amíg nincs meg minden vizsgálatnak az eredménye, addig nem tud semmit.

Sajnos én csak vasárnap tudok bemenni hozzá, mert holnap lesz Beni szülinapi partyja. Sok vendég és kaját kell csinálnom.

De majd sms-ben érdelkődöm.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Csak gyorsan bekukkantotam, hogy Picikével mi újság???
Nekem nem válaszolt este az sms-emre. Melyik SOTE-n van????? MErt ha lehet, én meglátogatom jövő héten, ha még tovább is bent akarják tartani. Én úgy gondolom, hogy vittek magukkal minden cuccot, ami kellhet a kórházba, mert már készült ilyen estre is Pici, hogy ha most rögtön azt mondják, akkor mehessen egyenesen a kórházba.Dél körül megpróbálom felhívni.

Sajna mennem kell suliba, úgyhogy a hírekért majd este tudok csak jönni.

Drága Picimami!!!!
Nagyon szurkolok, hogy ez a kis kitérő a kórházba csak pár napig tartson!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt!

Hol van a Sote klinika?
Azon gondolkodtam,hogy ha bent lesz még szerdán be tudnék menni hozzá.

Cat.jó szülinapozást!
Kérünk majd képeket.

Nálunk a jövő héten lesz,de csak szendvicseket fogunk cisnálni +Márknak lesz az autós torta.

Most aludhatnék,erre már legalább 30 perce fenn vagyok :?
Megint fáj a torkom most főzőm a teát.

Képzeljétek apa elengedett moziba,vszinű hétfőn megyek anyuékkal az angyalok és démonok cimű filmet megnézni :D
Vendég

Sissi!

Kíváncsi vagyok hogy tetszik majd a film!
A férjem rossz kritikát olvasott róla, de engem is érdekel. A könyv nagyon tetszett.
Mi talán egy hét múlva jutunk el moziba, ha anyukám feljön hétvégére. Enegm a Kettős játszma is érdekel még Julia Roberts új filmje.
Szerncsére Marci az esti elalvás után minimum 4 órát alszik, így a mozi simán belefér.
Tegnap például későn ludt el, csak fél tíz után, de cserébe hajnali fél ötkor kelt először. Aztán fél nyolckor, és még most is ébren van. Bezzeg a másik két fiú még mindig durmol. :D

Zsu!

A Baross utcában van Pici.
Én holnap megyek be hozzá, ha még bent lesz. De valami miatt úgy érzem, hogy a szükséges vizsgálatokat inkább hétfőn végzik majd el. De remélem tévedek.

Megyek muffint sütni. Megígértem Beninek.
A joghurttorát már tegnap elkészítettem.
Ezen kívül csak az Ikeás húsgolyók lesznek kukoricasalátával és szendvicsek.
Na meg a mit a szomszédok hoznak: Sajtos pogácsa, rákóczi túrós, saláta...
Szóval éhenhalni nem fogunk.[/u]
Vendég

Jó reggelt!

Alig vártam, hogy legyenek új hírek!
Szegény Pici, biztos ki van, de jó kezekben van, és ha kell aznnal tudnak segíteni. A Baross utcaiban van? Az is nagyon jó, és tényleg jobb neki itt mint vidéken.
Aki be tud menni hozzá, légyszi adja át neki, hogy sokat gondolok rá, és szorítok nekik és puszilom!.

Cat! Jó szülinapozást nektek! :)
Hmmmmmm! :roll: :roll: :roll: mennyi finomság :roll: :roll: :roll:
én most kicsit éhes vagyok, tegnap gyömi napom volt, tegnap előtt este 6-tól ma délig csak gyümi :) de legalább haladok, és ma fini sajtokat fogok enni, és apa hoz nekem a mekiből grill csirkés salit :roll: :roll:

Sissi! Kérdezted a tápszert! Hát amit most adott az nem folyékony, kiskanalas, és igaziból 2-3 etetést kéne kiváltani vele a rendes tápszerből, plussz legalább 1-et gyümivel, a maradékban ugyan ugy az eddigi tápszer menne(ami szintén gyógyászati tápszer, mint pép :? )
hát nem gondoltam, hogy ennyi nyűg a tápszeres gyerekek etetése :?
mert ugye nekem a 2 két fiú úgy nőtt fel, hogy max.1-1 cumis üvegnyi tápszert kaptak, az sem kellett nekik.
hát ez van :? :?

mi talán hlnap megyünk cirkuszba a fiúkkal meg apávl négyesben, a kislányt addig "kölcsön" adjuk! :) :)
jobban vannak, nekem fáj a torkom.

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!
Nálunk ma lakóparki tavaszi nagytakarítás lesz, úgyhogy nem leszek, csak du, aki beszél Picivel, az mondja meg, legyen szíves, hogy sokat gondolok rá!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat!
Ha holnap bemész, nem mennénk együtt??? Legalább találkozhatnánk mi is.

Jó muffin sütést neked!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

rakok két képet, a felsőn látszik a fülcsije ismost 6 hétig ez lesz, aztán neki beteszem amit kapott, én meg ezt akarom :oops: :oops: :)

Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Cat:mikor mész be holnap?Márkot elviszi a kerianyuja igy szerintem é ni sbe tudnék menni veled/tek.

Ha van vmi hir irjatok.

Jó bulizást.
Vendég

Sziasztok...

Olvasómódban voltam csak...szegény Picikém biztos nagyon aggódhat.

Én is bemennék hozzá ha lehet,nekem 20 perc innen a Baross utca...
MEgbeszélhetnénk egy randit :wink: Persze csak ha nem gond...és ráértek.

Asiye annyira édes Yasemin..és szerintem nagyon kis formás...édes a fülcsije :wink:

Cat a Julia Roberts-es filmet én is megnézném szivesen,de sajna anyuék vidéken laknak,anyósom nem kiváncsi az unokájára igy nem nagyon tudom kire hagyni Lilit. :cry:
Nagyon jó szülinapozást nektek..az biztos,hogy ennyi kaja mellett nem haltok éhen :wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Végig rázott a hideg amint olvastam, hogy elküldék a szülőszobára Picit! nagyon szoritok neki én is! És ezt én sem értem! Nos ezek után én is hogy amradhatok nyugodt?? Hisz szegénykémnek nem kevés kiadás volt felutazni pestre az istenhegyire és egy valag pénzt kifizetnie a szinte semmiért, hisz nem figyeltek rá és a kis Dalmira eléggé! Ez engem bevallo mroppant felháborit!!!! DE remélem azaz most már tudom, hogy jó kezekben vannak mindketten!

Pici! Nagyon sok erőt és kitartást kivánok nektek!!! Sok sok puszi!

Cat, ha bemész hozzá! Átadnád az én üzenetemet is?? Nagyon sokat gondolok rá izgulok érte, de probáljon meg megnyugodni hisz tudom, hogy ez most nagyon nehéz neki! DE Dalmiért mindent!!!! Sok sok puszi neki és nagyon sokat gondolok rá!!!!
Köszönöm, ha továbbitod!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika,jó reggelt :lol:

Látod nekem mindenki azt mondta,hülye vagyok,hogy fogadott orvosom van és ,hogy ilyen sok pénzt kifizetek a szülésért.
De talán pont ezért csináltam,hogy ne kerüljünk ilyen helyzetbe...mert teljes mértékben vakon megbiztam az orvosomban.
Szerintem Pici már annyit kifizetett ezekre a vizsgálatokra meg az utazásokra,amennyit tőlem az orvos kért a szülésért :? :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ezt most nem bántásból irtam...de ez tényleg olyan szemétség...az ember mindent megtesz,időt és pénzt nem kimélve azért,hogy egészséges babája legyen..és akkor tessék....

Tudom,hogy nem lesz semmi bajuk,szurkolok értük nagyon.

Na majd jövök,ha esetleg megyünk holnap irjatok,hogy mikor és hol talizunk...

Puszi Nektek...szép napot. :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: