A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

zuhanyoztam...nem állt el :shock: :D :D :D !!!!
De rendszertelen :? ...na, majdcsak rendszereződik...
kispocc

Akkor hajrá Bulcsú...remélem hamarosan rendeződik és még a a karodba zárhatod a kismanót!

KépKép
kaqk
Debrecen

Még ma!

KépKép
kaqk
Debrecen

sziasztok!
lány alszik, fiúk fürdenek, én szenvedek. valami bújkál bennem is. bár botondot már csak délelőtt porszívóztam. cserében viszont lottit kétszer is. nekem meg nagyjából mindenem fáj.

kispocc!
mi van már?????????????????

vera!
nagyon cuki álmos. meg mira is :lol: 8)

kakq!
sajnálom, h nem jött össze az állás, de tuti lesz hamar valami.+++++++

heni!
de cuki péterke a hintán. látszik, h odáig van meg vissza. :lol:
a múltkor nem válaszoltam. ez nem a viranka féle hordozó. nekem nem jött be az erszény. ( viranka! talán a mei-tei ! :wink: )ez egy rugalmas kendő. nagyon szeretem, bár kicsit körülményes felkötni a hossza miatt. nem megyek sehova nélküle. bár mostanában lotti inkább csak akkor szereti, ha fáradt és aludni akar.

képzeljétek, lottesz állandóan fel akar ülni! :shock: és ha megfogom az ujját, amikor háton fekszik próbálja felhúzni magát. mondtam neki, h ne siessen! :lol:

jövök még néhány mai képpel. ma névnapoztunk. :)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Csajok, én totál kivagyok :roll: ...lehet, csak téves riasztás volt, mert azóta is jönnek görcsök, keményedések, fájások, de totál rendszertelenül :? . Szerintem én most eszek valamit, mert mindjárt éhenhalok, aztán ha nem jön Bulcsi, lefekszem aludni :lol:
kispocc

Kispocc!!!! HAjraaaaa!!! Hogy lenne mar teves riasztas a kiirt idopont elott par oraval!! :lol: :lol: Bulcsu, gyere csak szepen ki!!!! :lol:
Vendég

Na, en itt vagyok majdnem egesz ejjel, ugyhogy varom a hireket!!! :)

Jaj, olyan merges vagyok....egesz nap depizek, alig varom apaekat, erre mikor raknak ra a buzi ctg-re? 2 perccel elotte, hogy jottek....persze Rania allandoan kapcsolgatni akarta, meg a papirt kihuzni, eleve is eleg nyugos volt, meg almos, ugyhogy hamar mentek is..... :( :evil:
Vendég

kispocc: nekem pár óra alatt rendszeressé vált! Pihenj addig is, drukkolok!
Vendég

hát igen, pihizek, várok, de egyelőre még összevisszaság van, úgyhogy tévézgetek :lol:
kispocc

Kispocc! Húha.... Ez már lehet az! Figyeld az órát, egyél sok szénhidrátot, hogy legyen erőd! Amint rendszeresek lesznek, irány a kórház, mert ha jól emlékszem Botond is villámgyorsan született.
A forró vizes zuhany vagy leállítja, vagy felgyorsítja a folyamatokat.
Kinek küldesz sms-t, ha Bulcsú kibújik?
Jaj, nagyon izgi, ebből ma még baba lesz! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Kispocc!
szüljjj mán :)
milyen tuti jjó ajándék lenne Nektek holnapra :)

KépKép
viranka

Kispocc! Tudósíccsá máááá! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Nálam mondjuk volt pár 8 perces, majd élből jöttek az öt percesek.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!
Móni kap smst :)

Irina!
Ti meg fellebezzetek a döntés ellen :) egy próbát szerintem megér... :wink: no én is kíváncsi lettem,mert nálunk jan-febr. környékén kellett beadni a jel.lapot és akkor azt mondta vezető,h. beférünk... de kicsit parázok B. allergiái miatt...szerintem elkapom az utcánkban lakó dadust :)

Niki!
mindjárt itt a Te időd is :) kérlek ne légy depis :) szívesen odaadnám az egyik kedvenc könyvemet Tutsek Anna Cilike sorozatát :) én azon a mai napig akkorákat röhögök :) pedig már ezerszer olvastam :)

Kaqk!
de sajnálom :( de hidd el sokkal jobb fog jönni :) s az írek nem fizettek ki még Titeket :roll:

Vindo!
enyém gyerek is fújja akajáját,ha hajlandóságot mutat affelé h. enni kíván :)
G. nek színes kakastaréja volt mikor punkéknál zenélt? mert én anno fiatalkoromban a Szigeten imádtam a hajukat bambulni :) annyira szépen meg tudják csinálni :)

s újabb szava van fiamnak :agóó azaz ajtó :) ezek a létfontosságú szavai az angával az élen :) :) persze köszönni nem de puszit adni és dobálni azt minden mennyiségben ha megkérem :
:arrow: felébresztem Apát mert elaludt,miközben Dedét altatta :)

KépKép
viranka

Csak belestem :D

Kispocc :D :D várom az sms-t :D :D nem kapcsolom ki a telót éjszakára sem :D :D

Sense sül a kakaós csigád :D :D apa már nagyon megkóstolná :D :D
holnap beszámolok milyen lett

Mesi micsoda Gegi méretek :D

Panndi sajnálom az éjszakát, remélem a mai jobb lesz.

áááááááááááá
mennem kell, most sem hagy. Rám mászik

:arrow:

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

mivan Mesi alszanak agyerekek :) s fogadjunk folyamatosan frissítesz :)

no tényleg megyek,majd az uram tudósít :) frissítheti az oldalt rendszeresen :) örülni fog nekem és fantasztikus ötletemnek :) :) :lol:

KépKép
viranka

Senserondának kellően ronda lett remélem az íze olyan finom mint amit szombaton ettünk :lol:

tényleg el, nem hagy

KépKép
Kép Kép
l.móni

mármint a kakaós csiga ronda 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka, koszi... :D hivj fel es olvass nekem... :lol:

Draga Raniam nagyon probalkozik a beszeddel...de folyekonyan csak az o sajat nyelve megy, de az non-stop-ban...mindenki halalra rohogi magat, aki hallja... :lol:
Tegnap nezegettunk a korhaz ablakan, mondtam neki, hogy kiabaljon Hello, people! Erre o kiabalt: Habababa! :lol:
Ma meg vert vettek, nikor itt volt, es a no irta a papirt hozza, Rania gyorsan idefutott, es mondta a neninek (persze az o "akcentusaval") hogy "Pont, pont, vesszocske.." :lol:

Kispocc :?:
Vendég

Moni, ronda es finom... :D

En merges vagyok, mert a ctg-n voltam, amikor vacsi volt, apa ment ki hozni nekem, ahelyett, hogy behozta volna a menut, hogy valasszak, o dontott....hat, nem izlett, es ehes vagyok!! Meg jo, hogy 2 zsemlet megmenekitettem ma (amit a leveshez adtak) meg vajat.... :?
Ja, azt hiszem, Vindo, te kerdezted...vega kajabol is van 2-3 fele valasztek..de azert igy is elegem van mar az itteni kajabol, sokszor ismetlodik, de apa szokott hozni nekem otthonrol kajat neha, mar amikor van ideje fozni... :wink:
Vendég

En is percenkent frissitem az oldalt.... :D
Vendég

Móni!
Tutira fini lesz! Csak nehogy még ma újra kelljen kezdened, mert olyan gyorsan elfogy! :)

Ez az este kikészített. Jól elhatároztam, hogy gyorsan elaltatom Botondot, aztán lefekszem. Erre mielőtt még Botond ágyba került volna, felébredt Lotti. Most tettem le. Másfél órát sétáltatta magát és nyűglődött. Közben B. altatta B-ot. Kiváncsi vagyok az éjszakánkra. :roll:

Ildikó
KépKépKép
sense4

JAj de izgi Kispocc, szólj ha indultok!!!!

Móni , Sense milyen süti? majd dobj képet róla Móni ha kész, márcsak ezért is, mert úgy megennék valami finomat :oops: kivánósabb vagyok mostanában, mint terhesség alatt.

Niki :-( a zsemle is jobb a semminél.

Nálunk Áron már 8tól alszik, Péterke 8.30 kor jött haza, átöltöztettem, megitta a kakaót és ő is szunyál már. Mi meg dr. Csontot nézünk.

Heni
KépKép
heni81

Heni, szoptatas alatt en is fel tudtam volna falni a vilagot!! :lol:
Vendég

Képek:
Ezt kapta Botond Anyumtól. Imádja. :) Na meg az új autókat is. Nála most autótologatás mánia van. Egész nap ezt csinálja. :)
Kép Kép Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Heni!
Kakaóscsiga. Duplakelesztésű tésztából. Valami isteni recept.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense, receptet kerunk szepen! (2 honap mulva talan meg is tudom sutni... :? )

De szupi auto Botondnak!! Jaj, alig varom, hogy legyen egy kispasim nekem is!!! :D Milyen nagylanyos mar Lotti! Nezi a batyust? :D
Vendég

Most altatattam vissza Botondot. :evil: Nem kezdődött jól az este és nem is folytatódik jól...

Niki!
Bepötyögöm majd a receptet. Nagyon egyszerű egyébként. Csak nekem hiányzik a "dagasztóizmom" a markomból. :lol:
Jaja. Lotti nézte a törtöénéseket. :lol:

lefekszem.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense majd ird meg nekem a receptet, szeretek sütni, pláne ha nem túl bonyolult. Ilyen felfújhatós vonatja volt P. amig ki nem szúrta :evil: olyan vicces volt mindig beleugrott, de sajna kilukasztotta, lehet apa megpróbálja még beragasztani.

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Boldog névnapot Botinak! Kap névnapjára kistesót? :)

Nagyon drukkolok, kispocc!!!

Amúgy én is úgy éreztem magam most Fruzsinál, mint aki még sosem szült :wink:

Horror éjszakánk volt, sikerült 3,5 órát aludnom, szóval megyek kávét főzni :arrow:
Vendég

most érkezett :lol:

"Tegnap rohamtempóban megszületett Dobos Bulcsi, 3600 gramm 53 cm és csodaszép :lol: Köszi a vudut"

Gratulálok itt is :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hatalmas Gratula Poccnak Bulcsinak és a család többi tagjának :)

milyen jó h. Bálint 5kor keltett :)

KépKép
viranka

Jó reggelt :D :D ez lemaradt :oops:

Botondainknak sok boldog névnapot

Sense süti isteni lett :D
hááát, dolgozni ma nem visznek belőle 8) mert akkor nem marad csincinek reggelire :lol:

Heni hamarosan fotózom és úszás után felteszem :D

Panndi sajnálom az újabb rossz éjszakát :(

:arrow: hív a kis szerelmem

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Pocc Nagyon-nagyon Gratulálok minden jót kívánok nektek amit csak lehet! :D
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Móni!
ejnye h. nem köszöntél :) :wink:
a süti biztos fini lett :) nálunk én ettem meg a maradékot :oops: állandóan rájártam :)

:arrow: pakolni,mert életem párja nem csinálta meg... :evil:

Botondoknak booldog névnapot :)

KépKép
viranka

Kispocc gratulálok!!!!!!!

Botondoknak boldog névnapot!

Heni
KépKép
heni81

Jaj de jóóóóó! Ilyen csodás hírek!
Gratulálok Kispocc! Ügyesek voltatok!!!! Sok tejecskét és jó egészséget kívánok Nektek!!!

Botondoknak pedig nagyon boldog névnapot!

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Kispocc hatalmas gratula!!!!!!! :D

Névnaposoknak nagy puszi!

Én is köszönöm a vudukat, írok. :arrow: :D :D :D

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Kispocc! Szívből gratulálok Bulcsihoz! Ez aztán a dupla ajándék!!!!!
Kíváncsi vagyok, mennyi idő alatt született meg. Kb. 1,5 óra? :lol:

Botondovának és Bulcsi bátyónak sok-sok boldog névnapot kívánok!!!

Nyomom Zsozsinak a Sedatif-et. Éjszaka ébredt, de nem volt vészes. Látom, hogy álmodik ezerrel.
Azonban Gegi rám hozta a frászt, és még mindig nem vagyok benne biztos, hogy nem lesz baj.
A száján van egy bibi. Tegnap herpesz-kezdeménynek tűnt. Na hát engem levert a víz teljesen. Ha neki herpesze lesz.....
Ráadásul éjszaka borzasztó rosszul aludtunk. Gegi az utóbbi három-négy napban nem alussza át az éjszakát, mint idáig, hanem 3 óránként kel szopizni :shock: . Ráadásul forog, és mászik :!: , mint atom. Négy hónapos, de már négykézlábra tud állni. Eszméletlen erős. Ja, és nem úgy fordul, mint Zsozsi, hogy 4 hónaposan bemutatta, majd hosszú hetekig semmi, és a fordulás is fél óra, olyan lassan megy. Gegi pörög, mint a motolla, és olyan tempóban... Nem okoz neki gondot, fél pillanat alatt fordul a hátára, akkora lendülettel...
Szóval ez ment éjjel. A pocakja is fájhatott (amúgy nem hasfájós). Tekergett, sírt a kezemben, majd kólikatartásban beájult.

Most néztem a száját, bibinek tűnik, remélem az is marad. Az orrát is összekarmolta.

Kép
Kép
Kép
gremese

Gratulálok kispoccnak!

Úgy látszik, ezek a második gyerekek ilyen kis sietősek :lol:
Vendég

Na ez piros akart lenni... :roll:

Jaj, visszanyertem a terhesség előtti súlyomat :lol:
Vendég

Pont azon gondolkodtam, hogy Fruzsinál 20:33-kor még telefonálgattam, fájt-fájt, de nem volt semmi extra, 20:35-kor jött meg a doki, és 21:00-kor Fruzsi. Szóval igaziból 25 perc volt durva. Zsófinál meg az egész :shock:
Vendég

Na befejezem a blogírást (vindo, átvettem a reggeli szerepedet :wink: ), megyek teregetni, Zsófi szerint "Fuzsi ruákat" :lol:
Vendég

JAj Emese még a hideg is kivert, szegények. Remélem nem lesz semmi gond. Én is úgy tartok ilyektől, mert nem nagyon fertőtlenitgetek, mert ugye Péterke heppje a tesó cumija. A szájába nem teszi, de fogdossa aztán nyomja a szájába. De ezek a tesók erősebbek, egészen mások mint az első!
Nekem Áron megfordul hasról hátra :shock: de rendesen tudatosan nyomja magát oldalra. Meg ha tartom a karomon, teljesen egyenes gerinccel tartja a fejét. Hihetelten erő lakozik benne. Pedig képzeld annó Péterkét daginak csúfoltam :oops: most meg Áronnak azt mondtam, kis nyomika :oops: na hát ő egy daliás ! na majd lever minket tuti. Kapaszkodni is olyan erővel tud, eszem megáll.

Egyébként már akartam irni, hogy annyira féltem, hogy majd hogy lesz, kistesó, kis korkülönbséggel, én egyedül. De amióta itt van Áron ez a gondolat még nem fordult meg a fejemben. Persze itt közrejátszik az is, hogy Péterke hihetetlenül jó gyerek, nem hisztizik, szótfogad, egyedül alszik el. Áron baba álom baba lenne, ha nem tekergetné a pocakja, de kis mohó ám, mert nem tudja, hol van a határ. Állandóan túleszi magát, pedig mostanság átlagban 100 szopik.

Na ordit Á :arrow:

Heni
KépKép
heni81

Itt vagyok, itt vagyok. Csak folyik az építkezés, és R.nak kinn kell lennie, hogy az eseményeket szemlélje :roll:

Szóval akkor:

Sok szeretettel gratulálunk Bulcsú megérkezéséhez!!!

Botondoknak boldog névnapot kívánunk!!!

Hát, a rohamtempóra én is kíváncsi vagyok, mennyi idő is lehetett pontosan :wink:

Pár reakció akkor:

Viranka, hát, annyi haja nem volt sose, hogy afféle tarajt csináljon belőle. Volt neki érdekes azért fazonja (pl. feje tetején hosszú, körben felnyírva). Amúgy sokszor ezek a taréjok ragasztóval készülnek, és a fesztiválok után le is vágják őket 8)

Képek nagyon aranyosak :D

Emese, lehet a mozgásfejlődés miatt kel mostanában Gegi :roll:

Most szerintem ennyire futotta tőlem, megyek is, R. lassan ébredni fog, én meg, ha írok, nem haladok a reggelivel.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Kispocc rohamtempója 30 perc volt :D

Köszönöm szépen a véleményeket, tanácsokat cicaviselkedésével kapcsolatban. Remélem hamarosan helyrerázódunk :roll: Mindent megteszek érte.

Mesi nagyon ügyes Gegi :lol:

Heni Áron is nagyon ügyes :lol:

Vindo jó munkát mára

KépKép
Kép Kép
l.móni

KISPOCC SZIVBOL GRATULALOK, SOK BOLDOGSAGOT KIVANOK NEKTEK!!!!
BOTONDAINKNAK NAGYON BOLDOG NEVNAPOT!
Vendég

Hu, ejjel 3-kor tudtam csak elaludni....mivel egesz nap agyban vagyok, gondolom a szervezetemnek nincs szukseg sok alvasra....remelem, kisfiam nem veszi fel az en bioritmusomat.... :? Otthon bezzeg mar 8-kor kidolok... :lol:

Panndi, terhesseg elotti suly, hurra!! Gratulalok!! :D

Emese, nem semmi ez a Gegi!! Milyen eros kis legenyed van!! :D Szuper, hogy Zsozsi kezd jobban lenni....

Heni, dagi Peterke, nyomi Aron... :lol: :lol:
Vendég

31 hetes vagyok... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kispocc: szívből gratulálok Nektek, eszméletlen milyen gyorsan szültél, le a kalappal!!!

Boldog névnapot kívánok én is a Botondoknak!

Most csak ennyi, amint tudok jövök!kedden vizsgázom :?

Kép
aniko15

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: