A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

cserkészkolbász:
Igen jól bírja...igaz álmosabb a kelleténél de játszik szépen...eddig még nem lázasodtunk be...remélem nem is fogunk.Meg egy kicsit bújósabb mint eddig volt...Nagyon ügyes,remélem nem lesz semmi gond

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

nilababa: milyen igazad van a házasság megerősődésével kapcsolatban, remélem legalábbis.

zsu: nekem is a csecsemős fül-orr-gégész dokinő mondta. Én sem értettem, mert nem hallottam ilyet.

ladmon: jaja már csak két éjszakát kell aludni- Szegény Esztike remélem azóta nem volt semmi.

amy: :( én is sajnálom, és a drága férjem még holnapra is beszervezett progit, pedig azt hittem holnap délután sutyiban ellóghatok. Ááááááááá de legközelebb igérem nem úszol meg
minket. De olvasom közben hogy holnap már neked sem lett volna jó. :(

cserkészkolbász: köszi, Füge baba kicsit lehiggasztott, pedig igen ajtó csapkodos vagyok.

millye: férjeddel mizujs?

hugic: :)

zsancy: és minden viccnek a fele igaz, holnap ebédelni megyünk a Vigadóba. :( és ma velülnk volt vásárolni

stelly: köszi, nem birom a megvonást, lemaradtam rólad is hogy milyen ékszert kaptál???

Boldog névnapot Szoni és Zsófi babának! :cry:

A legujjabb fejlemény cseppet sem barátságos ide lenti családnál, hogy dupla keresztelőt akarnak, legyen meg fenn nálunk ugye ők nem jönnek és itt is legyen hogy a férjem tesója tudjon keresztmami lenni. :shock: Ezt szobán keresztül hallottam és rákérdeztem anyósómnál, és ebből pár perces beszélgetés kerekedett ahol elmondtam tök higgadtan egy pár dolgot, ő is. Mondtam hogy mégha lehetne ilyen keresztelő akkor sem lesz, mert ne nézzünk senkit hülyének és ez nagyon nem "fehér" munka. Nem tetszett neki, ez van. Már csak kettőt alszunk és megyünk haza :D Rettentően elfáradtam ebben a hétben, hogy mindig menni-menni és menni. És még holnap is megyünk. Nem tudom Fügém otthon hogy fog vissza állni az unalmas hétköznapokra :shock:

Kép
budabo

Budabo: Ezt most nem hiszem el! Dupla keresztelő, mert ők nem hajlandóak eljönni??? :evil: :evil: :evil: Akkor ne jöjjenek!!! Hihetetlen! :shock: :twisted: (Bocs, de ez marhára felbosszantott...)

Zsuzsi
, én is meglestem most a januáriaknál a kismamát. 11 hónap lesz a gyerekek között! :shock: Jaj, akármilyen szép is a várandósság, asszem én még várok vele egy kicsit. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Jó estéket...

elemek: az egész lakásunk elemmel van tele, van két töltőnk is, egy rahedli töltős elemünk, de egyik se bírja két képnél tovább...hiába töltöm fel őket, és amilyen hülye voltam se tegnap este, se ma nem jutott ezsembe, hogy töltőbe rakjam őket, legalább egy kép erejéig...na meg nem is volt időm elemet kajtatni a gépbe, olyan gyorsan eltelt az idő, míg Marciék itt voltak :( legalább megpróbálhattam volna...de ami késik, nem múlik...így legalább jönnek majd megint, legalább a fénykép miatt :):)
Amúgy a telefon nekem is eszembe juthatott volna...:(

Keresztelő nekünk jövő7 végén lenne....de akkora kavar van körülötte....barom egy pap az itteni, csak akakor hajlandó keresztelésre átadni a templomot(merthogy még nem is ő keresztelne, hanem ismerős...), ha totál belefolyunk az itteni közösségi életbe...hát mi meg nem fogunk.... vagyis nem lesz itt gödön keresztelő...pedig még nem is mondhatja, hogy csak divatból keresztelnénk, mert apa Pannonhalmi volt, én Svetitses, vagyis totál katolikus család, a leendő kerezstszülő majdnam pap lett...szóval csak nem akarunk a helyi közibe tartozni... hát lesz még vita. És akkor a családot még nem is említettem, merhát nem jó nekik az időpont, és tegyük át máskorra...igaz, akkor meg nekünk nem jó. :roll:na meg miért kell enkik ilyen messze utazni egy keresztelő miatt...nem kötelező eljönni...amúgy is ritkán jönnek, mert göd budapesttől hihetetlenül messze van ám!!!! :):):)

Várandosság: hát még nagyon közel lenne bármelyikünknek is :) majd 2010 júniusra-augusztusra......:):):)

Tali! Akkor jún. 2án lesz? délelőtt? Az oviban hogy-hogy nem épp szünetet tartanak,mert valami nevelői értekezlet lesz vagy mi, úgyhogy az már biztos, hogy Ági jön velem.... és akkor már lehet Andris is, és akkor már dédimamázás lesz a vége :):)
Hamiztatni hol lehet, és hogyan? Nem vagyok egy "cicit előkapok bárhol" tipus :) A margitszigetnél az Árpádhíd felől lehet parkolni? ha igen mennyiért avn a parkír? Na nincs többkérdésem. Megyek lefektetem a nagyokat...Vincu már az igazak álmát alussza :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Julcsi, én is :lol:

Amy, golyszli nyomódás a lelógó lábaktól adódhat, ahogy a combocskák nyomják össze fele, a kenguru meg alulról, nem?

Zvera, haláli a kép, kis kreatív :wink:

Bogi: na nehogymár ő mondja meg, hol és mikor legyen egy ilyen szép ünnep! Alkalmazkodjon, ha tényleg akarja látni Füge megkeresztelését!

Gabi, jó nagyon a topiknyitó, kár, hogy a következő hsz nem oda való... :(

Stelly, megyünk, igen, két és fél hét múlva, a cél Finnország (jó Magdi, majd vigyázok a pijával, szerencsére józan életű magyarokkal leszünk körülvéve :D ), repcsivel, kicsivel...(körömrágós szmájli)

Szoni és Zsó gyermekeknek nagy puszi névnapjukra.

Áramszünet volt ma nálunk 8-du5-ig. Hát ennyit még nem énekeltem (rádió és magnó helyett), pedig szoktam eleget! :P És nélkületek meg kifejezetten elvonási tüneteim voltak. Viszont félig megcsináltam az adóbevallásomat 8) . Holnapra maradt az életbiztosításból adódó adókedvezmény, meg valami díjnövekmény, vagy mi. Szeretem csinálni amúgy, bár olyan év még nem volt, amikor jól csináltam volna :oops:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Zvera!!! Nagyon haláli a kép! Mi is csináltuk egyszer Andrissal, tiszta ideg lett a gyerek tőle, akkora dilinyót csapott, mert nem tudott szabadulni a cumitól, hogy aztán többet nem mertük megpróbálni :lol: :lol: :lol: aztán még a spizsinegeket is le keltt vágni, mert zavarta alvásnál...Vinyót is zavarja, lassan neki is levágjuk :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

[quote] írta:Szeretem csinálni amúgy, bár olyan év még nem volt, amikor jól csináltam volna :oops:

Nem baj Zsuzsi, a szándék a fontos.... :lol:

ladmon

Voltam a nőgyógyásznál. Megbeszéltük a továbbiakat. Levette a HPV-hez a mintát... 3 hét múlva kipostázzák az eredményt. 6 hónap múlva kontrollra vissza kell mennem ha negatív ha pozitív akkor konzultálunk, de a szoptatás miatt most nem adna immunerősítőt... nos egyenlőre ennyi... a többit meglátjuk... :? (Szerinte gyulladás miatt lehetett mert a méhszájam szépnek látta most is)

Hugic De jó neked... na meg Zsu83 nak is ja és Stellynek is... van akinek férje süti van akinek anyukája... Ladmon meg én megsüthetjük magunknak... illetve nekünk :lol: :lol: :lol:

Amy81 Bocsi, hogy csak most írok, de nőgyógyásznál voltam. A 30CH erősebb mint a 15CH úgyhogy kevesebbet adj belőle!

Budabo köszönjük már jobban van sőt sokkal jobba van hála a homeós bogyóknak. Ha hazaétek Füge kipiheni magát! :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Bogi - hábazz! én is felhúztam magam! ez meg má milyen viselkedés? és még keresztmami akar lenni??? akkor vazze húzza mán fel magát keresztelőre, jó h nem a templomot vitetik a fenekük alá :twisted: nem lehet könnyű dolgod (mábocs, nem akarom bántani a párod családját, de ez mégiscsak bicskanyitogató mán!!!)

Keresztelő - mi Marcink névnapjáhz tervezzük aug 16-ra, de mosmán télleg meg kell látogatni a papbácsit és megbeszélni a részleteket.

Adó - annyira idióta vok! már régesrég itt lehetne a zsé a számlámon, de még nem adtam fel! Na holnap lesz az a holnap.
Te Zsuzsi, aztán büntit nem kaptál-e, ha nem jó adatokat adtál le? :wink:

Aha Millye, baromi jó, csak győzzem kivárni mire elkészíti. annyi, de annyi vágyam van, h mit csináljon még itthon apa. szegénykém baromian nem tudja már követni, mondjuk lehetetlen is :lol:

jó éjt lányok

KépKép
hugic

jaj Millye, tök jó h ilyen hamar meglesz az eredmény, nekem anno több, mint 10 hét volt :shock: és milyen szarul voltam hozá :cry:
és az is tök jó hír, h a méhszájad szép volt!!! ennél jobb nem is lehet!

KépKép
hugic

Bogi, bocs egy kicsit erős voltam!!! MeaCulpa!!!

KépKép
hugic

hugic: nem voltál erős, szegény férjem ugyanúgy kivan, de a barátok miatt szeret haza járni, mondjuk egy évben 3-4 alkalommal jövünk, gondolom a fentiek alapján sejtitetk miért :cry: . Lassan elkészül Vámospércsen a barátunk lakásában egy plusz szoba és akkor oda mehetünk alukálni. Ez most próba volt Fügével hogy hogy birja az idegen terepet, de nagyon jól. Nagyon elfárad a sok menésben, pedig ténleg hozzá igazitok mindent mégha ez a banyának nem is tetszik.

gerendai zsu,julcsi: köszke.
Ja nálunk is névnapon lesz a keresztelő Iringó akkor van a három közül az egyik nap, és apuka névnapja is és ezzel neki is kedveskedni szeretnék. Mi még nem beszéltünk a pappal, de hát falu ismer minket illetve anyuékat.
terhesség: tegnap és ma is egy házaspárhoz megyünk ahol a lányzó 3 hónapos terhes. Csomót kérdez, de az nem igazán szimpi hogy nem tudta a cigit letenni sőt ő szerinte orvosi utasitásra szivja, mert hogy elvonási tünetek és rosszul lett :evil: rettentő felelőtlen, és legalább fél dobozzal elsziv ha nem többet. Na az ő dolga, de a picit sajnálom. Vele ahogy beszélgetek bele gondoltam hogy milyen jó volt terhesnek lenni, de ugyanakkor minden tisztelem a több gyerekes anyukáké - és azért nem sorolom névszerint nehogy vkit kihagyjak - hogy hogy is csinálják. Itteni barátnőmnél is Zara a legkisebb - egynapon Fügével - és ő a harmadik, húzva-vonva van. Ha éppen két perce aludt el, de menni a kell a nagyokért az oviba akkor igy jár, anyja kelti és öltözés és babakocsi ha tud ott alszik tovább. A nagyon cibálják, puszilgatják, kiabálnak fellette és Zara csak nyomja. Nem lehet egyszerű több pici gyerekkel. Na eldugulok, megyek megpróbálom megnézni még a topicnyitást és a képeket, ha nem fagy le a net :(

Kép
budabo

és igen még sikerült zetibaby képét megnézni.... :lol: és a topik inditó szöveget, nagyon megható szerintem is.
Na ma délelött babaruci nézés, ebéd banyussal, délután barátok estig. Holnap ebéd után indulunk haza.
Tanulópénznek jó volt ez az utazás hogy mennyi cuccot kell hozni egy picurinak és mennyi felesleget hoztam :oops: Legközelebb okosabb leszek.
Drága mama is tegnap előtt jött babázni, mert kicsit több volt a fejében. Tegnap reggel aszongya akkor öltözhet megyünk - vittük Fügét a volt kolleganőinek megmutatni - mondom van egy picibaba a másik szobában először ő kelljen fel, lássam el és utána jöhet minden más, nem gondolja?? :shock: Ő olyan nagymami, hogy főz ránk,kimossa a cuccainkat, de hogy mi van velünk, hogy élünk innen 250 km-re, milyenek a mindennapjaink az nem érdekli. És még azt mondja nekem hogy Laci hozzon le, maradjak itt pár napot Laci meg menjen vissza nyugodtan :shock: :shock: :shock: Izgi lenne.
De jó lesz már holnap otthon a mi kis kuckónkban. És ide is tudok jönni sokat-sokat. Na menek, ránézek cicára.

Kép
budabo

Sziasztok!

Zsancy, szép súlya van Petrának! :) Bencust szerdán mértük akkor volt 6840 g!

Bogi, két keresztelő, tényleg nem normális az anyósod! :evil:

Januári kismama: :shock: na ez nekem túl gyors lenne!

Millye, na látod, tuti, hogy a szülés után maradt még vissza valami gyulladás, és azért nem volt jó a rákszűrés! Tuti, hogy minden ok! :)

Keresztelő, nálunk augusztusba lesz, Apának akkor van a születésnapja, na meg Bencus névnapja 23.-án! :lol:

Apa ma is és még holnap is dolgozik, de ma hamar jön, dél körül, aztán megyünk bevásárolni!
zsu83

Julcsi: végre én is megkerültem, és talán jövő héten újra rendszeres topiklakó leszek, jajjjj már nagyon várom, elvileg ma viszi végre férjem a számítógépet szervízbe és akkor nem leszek a munkahelyi notebookjára utalva... :roll: Már kezdtek komoly elvonási tüneteim lenni nélkületek.

Majd lassan lassan visszaolvasgatok, eszméletlen mennyit írtok naponta, és írok egy ultrahosszú hsz-t. :D Mindenki jobban ráér mint váradósan? :roll: Ez meg hogy lehet? :D

Képeket szoktam néha beugrani nézegetni, annyira szép mindenki, és olyan szívetmelengető látni ahogy alakulnak ki a karakterek.

Addigis rólunk annyit, hogy azt senki nem mondta, hogy a kéz megtalálása után apa füle le lesz tépve, az én számba egyfolytában bele kell nyúlkálni, képtelenség normálisan öltöztetni a pelenkázásról nem is beszélve... gyerkőc egyfolytában kalimpál legalább egy, de inkább minden végtagjával. :lol: A fényképezésnek is lőttek, mert a kameránál érdekesebb dolog nem létezik, és ha meglátja indul a bugi, kb. 100 képből egyen nem mozog az egész gyerek :roll: .
De forogni még mi sem forgunk, és a fejemelés tegnap ment először mosolyogva eddig csak durcásan. Adolgok megfogása meg csak néha sikerül, de a kalimpálás baromi célzottan és erőteljesen megy már. :)
A borongós időjárást a fenébe kívántam, mindketten totál nyűgösek voltunk.

Na meg mindjárt gyorsan még 1-2 képet a reggeli előtt...

Erről jut eszembe, volt téma a főzés, én már jópár hete főzőcskézek szinte minden nap... ez az igény... és ez még fokozódni fog, mert apóca kitalálta, hogy visszamegy karatézni (régen Törökben csinálta), így heti 3 nap csak jó későn jön majd :(, és csomagolhatok neki kaját, ha azt akarom, hogy egyen is.

Kép
Kép
elif

Enyém zsivány: 8)
Kép
Ilyen mérges lettem: :D
Kép
Na és nem maradhat el a huncut mosoly a csajoknak :wink: , és közben még "integetünk" is ezerrel. :)
Kép
Na még ezt, mert ezen legalább rám is hasonlít :)
Kép

Kép
Kép
elif

sziasztok!

Rengeteget írtatok, csak átfutni volt időm....:(
A névnaposoknak boldog névnapot kívánok!!!

Nagyon jók a képek, fantasztikus, hogy milyen szépen fejlődnek, formálódnak a babák !!!!

Mivel én minimum egy hónapja nem hoztam nektek képeket, így most jajj nektek, elárasztalak képekkel titetek, remélem nem baj.
Ezek májusiak, majd később szemezgetek az áprilisiakból is, ha nem bánjátok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Itt találjátok a többi képet : http://gallery.site.hu/u/Panka/zeti/majus/

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus: gyönyörűek a gyerkőcök, ha lehet ilyet mondani egyre szépségesebbek, az első meg az utolsó kép simán elmenne magazinfotónak. Szávának már eddig is szépségversenyen lett volna a helye, de mostmár mehetnek együtt :). És Zéti milyen ügyesen tartja a fejét! Mi ehhez képest sehol sem vagyunk. :(

Kép
Kép
elif

Elif, köszönjük szépen, nagyon jólesik a dícséret!
Szerintem te sem panaszkodhatsz, mert Efe is nagyon szép,a morci képen megzabálom, olyan helyes! és mindenkinek nagyon szépséges a babája ebben a topicban, öröm őket nézegetni!

Fejtartás.. hason már egy hónapja is szépen tartotta a fejét, viszont ülésbe húzásnál eddig úgy lógott neki, hogy majd kitört. Egy hete vettem észre a változást, hogy kezdi húzni, és tegnap este már gyönyörűen gerinc vonalban hozta a fejét.
A gyógytornász azt mondta, hogy 3 hónaposan várják el a babáktól, hogy gerinc vonalban hozza, addig ne aggódjon senki.

Tegnap este méreckedtünk, 6560 gramm a kistojás :)

Na, felkerültek az áprilisi képek is, felpakolok párat abból is, szóval ezek egy hónapja készültek...
Aztán egy ideig eldugulok a fotókkal..... :oops:

Zéti tök komoly képet vág állandóan, ha fotózom, nem sikerül belőle mosolyt kicsalni, ha látja azt a naaaagy, fekete fotómasinát....

Kép
Kép
Kép
Kép

Egy hónappal ezelőtt is már tartotta a buciját, de akkor még ilyen ferdén:

Kép

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!

Száva, Zéti, Efe nagggyon szépek!
kreiszi

Magdi, nem volt semmi bünti, már csak búsan legyintenek, amikor az enyém beérkezik, átszámolják, kijavítják, visszaküldik, én meg búsan rábólintok :D Csak tendencia, hogy én mindig több visszajáró pénzt számolok, mint ők... :wink:

Efe a morcis képen engem rabul ejtett! Gyere Elif, nem félünk ám tőled :wink:

Éa Andus te se fenyegetőzz a fotókkal, mert ha ilyen gyönyörűséges csemetéket tudsz felmutatni, tiéd az aranyérem! 8)

Na Léna megtanult átfordulni a hasáról!!!!!!!!!!!!!!! :lol: A játszószőnyegen produkálta, le is gurult róla, meg is ijedt. Aztán annyira belejött, hogy nem győzött átfordulni állandóan, éa amikor letettem alukálni, mert már kiesett a saját száján, akkor is csak csinálta volna, de már nagyon fáradt volt hozzá. Ráadásul a bölcső nem olyan széles, hogy kedvére forogjon benne :? Úgyhogy sírva, de egyre csak lökte át magát. Most az előbb végre elaludt, de nem gondoltam volna, hogy egy új mozgásforma ennyire felpörgeti a kis idegrendstzerét, hogy le sem tud vele állni. :shock:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

zsu: nálunk is pont a névnapon lesz a keresztelő

andus,elif: nagyon jók a képek. Andus neked véged lesz mert a lányod nagyon-nagyon szép!!!!!!

Ebéd megvolt, jó volt, Fügémet kicsit túl ötlöztettem :oops: . Hazajöttünk, mit ad Isten Laci pont akkor ment be a banyához amikor meghúzta az üveget, meg is kérdezte hogy most miért kell inni, a válasz az volt hogy az após miatt. Mondja Laci de ő reggel elutazott osztálykirándulásra - mert hogy nyugdijas tanár,vegyészmérnök - erre anyós hogy már korábban felidegesitett :shock: Jó duma mi??? Na de holnap ilyenkor indulunk hazafele. :lol:

Kép
budabo

gerendai zsu: ügyik vagytok!!!

Kép
budabo

Hugic 10 hét... atya világ... én a három hetet is sokallom... :? Lassan nekem is intéznem kellene a keresztelőt... :shock:

Budabo Már csak egyet kell aludni... :lol: :lol: és újra otthon lehettek. :wink: Milyen anya az ilyen aki terhesen dohányzik :twisted: nem gondol a babára?! :evil: Na az nem lenne jó ha anyósoddal kettesben lennél a férjed meg 250 km távolságban.. még a végén felültetnéd a seprűre, hogy menjen egy kört... :lol:

Zsu83 Remélem igazad lesz... :roll: Jó vásárlást! :wink:

Elif Nekem a második kép annyira tetszik Eféről!!! :lol: :lol: :lol:

Gerendai Zsuzsi Milyen ügyes Léna, hogy megfordult!!!!

Andus70 Szépek a gyermekek! Milyen nagyot nőtt Zéti! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Megvolt a vásárlás, bár Bencus a vége felé megunta, és nyüszi volt! :? El is fáradt, most alszik szépen a kiságyába! :)

Efe, Zéti, nagyon gyönyörűek vagytok! :lol:
Annyira megható ahogy Szávához bújik Zéti! :cry: :oops:

Nagyon ügyes Léna baba! :lol:

Bogi, nagy zugivó ez a banya! :evil: Kitartás holnap ilyenkor már jöttök hazafele! :wink:

Na megyek gyorsan kiporszívózok, meg hajat mosok, amíg még lehet! :)
zsu83

Hát köszönjük szépen. :) Gondoltam, hogy a morcis kép nyerő lesz, de azért a lányoknak inkább a mosolygósat tessék mutogatni! :wink:

Még nem tudtam visszaolvasni, megy a takarítás ezerrel, mert vendégség lesz megint nálunk, végre nagybátyámék is idekeverednek Miskolcról. :) De ahogy látom ma amúgy sem olyan nagy a forgalom mint hétköznap...

Mindenesetre a névnaposoknak én is Boldog Névnapot Kívánok!

Zsuzsi: Léna nagyon ügyes, még szép hogy gyakorolni akarja az új tudást, teljesen érthető... gyakorlat teszi a mestert. :) Puszild meg a nevünkben légyszi!

Budabo: a sztoridba beleolvastam, hááát részvétem anyóspajtásék miatt! :(

Kiccsávó így aludt be az előbb, álmában is zsivány, úgy imádom, nem tudok betelni vele. Most meg apjának magyaráz, de határozottan ám, az meg olvadozik. :D

Kép Kép

Kép
Kép
elif

Boci babának és Apájának boldog névnapot kívánunk! :P :P :P

Bogi, holnap ilyenkor.........jippppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Elif:
Efe nagyon szép...1000arcú :lol: Azok a grimaszok... :D nagyon édes.

Oltás után mi belázasodtunk :? Egy óra leforgása alatt 39fokos volt a lázunk.Kapott kúpot és egy kereszt kötést hogy minél előbb lemenjen a láz.De ma már semmi bajunk,játszottunk és nevetünk sokat.És ma még hapsizott is :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Szóval estére kigyakorolta a dolgot, íme:...ezt skubizzad, papagáj! Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Létszik, hogy a hétvégén nincs itthon Édesapa, most aztán nem menekültök!
...Add, ó, Uram, hogy az anyukám abbahagyja végre a vasalást! Kép

...a nagy Brehm-et már kiolvastam, most ez jön!
Kép

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Zsuzsi: gratulálok Léna babának, nagyon ügyes!
kreiszi

Andus: Nagyon helyes végre már! Már ezer éve nem láttunk képeket Zétiről! csudahelyes! Nálunk dettó: nagy fekete masina - vigyor lekonyul - vigyázállás...:)

Zsuzsi: Ez a Léna haláli! Főleg az imádkozós a kedvencem!
Az átfordulás meg.... hát nagyon ügyik vagytok!! :D

Persze Elif: Efét sem hagyhatom ki a hétvégi fotódícséretből... Ugye mondanom sem kell... Zabálnivalóan cukorka! :D

Most csak beugrottam én is, de muszáj volt nagyontetszésemet kifejezni a képekre!

Megyek, mert ebédet kell főzni (tegnap pizza volt ám, Millye!), délután meg láblógázok, hiszen legszebb öröm.... a söröm... :lol:

ladmon

gerendai zsu: jó képek! Ügyes Léna baba.

millye: én is nagyon felelőtlennek tartom hogy dohányzik a kismama, a férjére se győztünk rászólni hogy bagós kézzel ne simogassa már fügém kezét amit utána a szájába vesz :cry: Novemberen szül addig jövünk még haza kiváncsi leszek hogy addigra hogy alakulnak.

zsu,elif: ez van, ilyen degi család. Tegnap megint piás volt a banya és mászott rá Fügére, meg ide jött mögém duruzsolni és nézte hogymit netezek, de megint leszakadtam és nem tudtam irni ide.
De nem birja ki és beszól, hogy nem kéne ilyen csöndbe lenni a gyerek mellett, ne ezt szokja meg. Az itteni barátunknak még amikor megszültünk már akkor mondta - első este füge velünk aludt - hgoy ez nem lesz jó, mert nem tudjuk leszoktatni majd a velünk alvásról. Egy este alapján. Most elővette Laci gyerekkori képeit hogy a Füge ráhasonlit, én meg mondtam neki hogy a legtöbb kisbaba igy mosolyog, igy grimaszol,igy nyújtozkodik. Jól leforráztam :D .
Éééééééééééééééééééééésssssssssssssssss Füge is fodult tegnap, egyszer már produkálta ezt kb. egy hónapja, de azóta sem, de tegnap igen. Két kézzel fogja a csörgöjét és a legjobb hogy gurgulázik, nem tudok jobb szót erre, berreg és közben néz téged és vigyorog. Tök jó fejek. Na ebéd után haza és este már onnan.
Amy.: tegnap voltunk a Nagy Erdőn meg délután is sétálni és mindig lesekedtem hátha meglátlak valahol kutyástul vagy Vendistül. Sajnálom hogy most nem jött össze, de nyáron igyekszem majd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
budabo

Ja, azt elfelejtettem, hogy Hugic, téged érdemes felhúzni, annyit röhögök az indulatos megjegyzéseiden!
(Tudom, tudom... Hábazz.... :lol: )

ladmon

Na, jól elléptem, mi?

Hűűű Bogi, akkor ti is nagyon ügyik vagytok! Már minnyá itthon!! Jejejejeeee!!

Amy: Az jutott eszembe, hogy iszol tejet meg eszel tejterméket? Próbáltad már azt elhagyni?

ladmon

Jó reggelt :)

Andus - Nem is tudom eldönteni, h Száva vagy Zéti-e a gyönyörűbb gyerek! Egyszerűen nagyon szépek mind a ketten! Száva nagyon hasonlít rád, és Zéti pedig az apukájára :D

Elif - Efe is nagyon zsivány kissrác :) jó pillanatokat tudsz elkapni :)

Zsuzsi - Léna manó nagyon ügyes az átfordulással és persze cép kislány :lol:

Tegnapi nap katasztrófa volt a köbön :( nem Marci miatt, hanem mert kicsit sokat vállaltam be. Rendezgettem a kisfiam ruháit (hihetetlen mennyi cucca van ), majd takarítás, főzés, mosás és du. jöttek az uncsitesómék Marcit megnézni. Egész nap baromi feszüt voltam, mert itt volt a vízóraleolvasó. Az agyvérzés kerülgetett, mikor megtudtam, h az utóbbi két hónapban 46 köbméter víz folyt el :shock: sírtam, dühöngtem, majd számoltam, uszkve 23ezer pénz lesz. Mindez amiatt a rohadt cirkó miatt, mert ugye a melegvíz baromi lassan ér ám mindenhová a házban. Persze eddig is így volt, csak most jóval többet mosok és Marci fürdije miatt megy még el sok víz, hiszen a sok hideget ki kell folyatni, h rendes fürdi vizet tudjunk neki csinálni. Ma megnézek néhány honlapot, h mennyibe kerülne egy boiler, meg persze annak a beszerelése (úgyis untam már nagyon, h télen ha hazaértem, nem tudtam rendesen meleg vízben kezet mosni :shock: :cry: )
Aki a kombicirkót kitalálta, az menjen a.... na oda! És h ezért még pénzt is kap, jó sokat :roll:
A feszkó miatt iszonyat szenya voltam apával. Sajna hajlamos vok nagyon csúnyán beszélni vele, pedig ő aztán semmit nem tehet az egészről! Jól megbántottam, így most nem szólunk egymáshoz, csak a legszükségesebbet. Pedig tegnap is annyit segített... na majd vhogy meg kell próbálni kiengesztelni :oops:

Lányok! Beleolvastam Iricc blogjába, lehet h Milos rendbe jön műtét nélkül :D , május végén derül majd ki. Jajj olyan szépek neki a gyerekek. Sajnálom, h nem jár már felénk. Igazi szép, nívós kis családi életet élnek (a blogban leírtak alapján), sok kirándulással. Nagyon szép kiscsalád. Én is hasonlót képzelek magunknak.

Megyek szépen rendezem is a dolgot a papival :)

Millye - lenne hozzád egy kérésem, kérdésem. A notebook-omon elvileg van kamera és beépített miki is. A kamera műxik is, de a miki valamiért nem. Tudnál segíteni, h mi lehet a bibi? Próbáltuk keresgélni, h esetleg némára van véve, de nem találtuk meg a beépített "hardvert" - most nagy hülyeséget írtam? :) bocs. Várom a segítséged, ha van vmi 5leted. Előre is köszi.

Az jutott eszembe, h Andabella is milyen rég járt felénk! Remélem, minden rendben van vele is.

Szép napot mindenkinek!

KépKép
hugic

Ladmon - örülök, h örülsz. Vajon a párom miért nem értékeli ennyire ha felhúuom magam? :roll: Ja, tudom már! Mindig ő a hibás :oops:

Öööö azt akartam még írni (totál idióta vok, a saját gyerekem fejlődését kihagyom a hsz-ból): szal tegnap Marci baba észrevette magát a tükörben, először csodálkozott, utána beszélgetni kezdett magával. Átfordulás már nálunk is volt, de én nem vettem rendes fordulásnak, mert inkább lendületből történt, mint erőből, de akkor ezek szerint rendes fordulásnak kell venni :wink:

Na és persze Milosnak megy a drukk ezerrel, így látatlanban is!!! +++++++++++++++++ :)

KépKép
hugic

Nagyon gyors bekukk, mert keresztelőre megyünk a barátnőmékhez. :D

Úgy látom mindenki rendben van, a babók gyönyörűek. :lol: Puszi mindenkinek

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!

Bencus tegnap délután aludt 4 órát, azt hittem hogy ezek után nem fog aludni éjszaka, de simán elaludt 9-kor és reggel 8-ig aludt! Illetve, fél 7-kor egyszer fent volt, belestem hozzá, mert beszélgetett az állatkáival, és utána még visszaaludt, aztán 8-kor mosolyogva ébredt! :lol:

Efe ennivaló még álmába is! :lol:

Botinak így utólag is :oops: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!! :lol:

Zsancy, szegény Petra, örülök, hogy már nincs láza!
Milyen hapsi? :shock: :lol:

Gerendai Zsu, nagyon szép Léna, és tényleg nagyon hasonlít Rád! :wink: :lol:

Bogi, nagyon ügyes Füge! :D
És ma irány hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! :lol:

Hugic, anyósoméknál is ez a megoldás van, hát amikor ott laktunk egy hónapot, míg vártunk a lakásunkra, majd meg örűltem, hogy a meleg víz hol jött, hol nem! :evil:

Milosnak nagyon drukkolunk, hogy ne kelljen megműteni! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bence is már észrevette magát a tükörbe, és nagyon jókat magyaráz magának, meg jókat nevet saját magán! :lol:

Ha holnaptól ritkábban jövök, az azért van, mert Apa újra itthon lesz 4 napot, és ilyen jó időbe biztos nem ülünk itthon! Juppéééééééééééé! :lol:
zsu83

Zsancy kivel pasizott Petra? :shock: :lol:

Gerendai Zsuzsi milyen ügyes Léna! Meddig gyakorolta? :wink: Csúcs az az imádkozós kép :lol: :lol: :lol:

Ladmon Te sütötted meg vagy a férjed a Pizzát? Mi lesz a mai menü? :roll:

Budabo Na végre jöhettek nemsokára haza!!! Gondolom a banya nem fog egy darabig hiányozni :lol: :lol: :lol:

Hugic Jó sok lett a vízszámlátok :oops: ezt a mennyiséget hányan használtátok el? A bojler sem lesz sokkal olcsóbb mert zabálja az áramot... :? a mikrofont meg tudod nézni a vezérlőpult, hangok és audioeszközök, hang fülnél van a hangfelvétel és ott meg kell nézni, hogy be van -e állítva az alapértelmezett eszköz. Ha be van állítva akkor a vezérlőpult, hangok és audioeszközök hangerő fülnél a speciálisra kattintasz és ott egy ilyen ablak jön ki:
Kép
Ott a pipát kiveszed a mikrofontól és már működik is :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Zsu83 Én is csak halkan merem megjegyezni, hogy csak fél kilenckor kelt fel a fiam... :oops: én ennek nagyon örülök mert én is tudok aludni :lol: Szóval megint csavizni mentek holnaptól??? IRIGY IRIGY! A fényképezőgépet ne hagyjátok otthon! :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Hugic leírnád Iricc blog címét? Köszi :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

iricc blogja:
http://magzatviz.blogspot.com/

Köszi a tippet Millye, megnéztem amit írtál, de csak odáig jutottam, h Felvétel fül, és ott azt írta ki, h nincs telepített hangeszköz.

Lehetséges az, h
1. kihagyták a gépből :(
2. nincs telepítve a hozzávaló driver? (most nagy butaságot kérdeztem? :))

A webkamera mellett két oldalt van két kis lukacska és egy - egy miki ikon, és a gépen is rajta van a matrica h "with amilo cam and array mic". Gyártáskor kihagyták volna?

KépKép
hugic

Ja és a vizet csak mi használtuk természetesen, a párom, Marci és én. A helyzet az, h így a víz is elfolyik, meg a gáz is fogy (hiszen az melegíti elvileg a vizet). Igaz, h a boilerrel fogy az áram, de legalább a víz nem folyik el, és a gázszámla sem húz bele. Szal vhol mégiscsak megérheti sztem.
Na megy a locsolás.... :shock: pedig még nem is locsolunk olyan sokat, mert nem is volt még füvesítés, az a gazos, füves valami van, ami akkor fogadott minket amikor kiköltöztünk. Lassan-lassan haladgatunk a kerttel. Egyszer csak lesz szép ződ gyep :)

KépKép
hugic

Millye, nagyon ügyesen alszanak a fiaink! :wink: :)
Kihasználjuk a jóidőt, meg persze hivatalos ügyeket is kell intéznünk a héten, bank stb.! :?

Én ma egybe fasírtot csináltam a férjemnek, nagyon imádja! :lol:
zsu83

HELP ! lányok, akinek a babája megkapta a Rota elleni védőizét... volt valami mellékhatása, láz, ilyesmi?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus, Bencus most kapta meg szerdán a Rota 1-et a kötelező oltással együtt, de semmi baja nem volt tőle! Azt mondta a doktornéni, hogy enyhe hasfájást okozhat a Rota!
Csak nem belázasodott Zéti? :?

Gondolom azt nektek is mondták, hogy kb. egy hét múlva fogja üríteni a székletével a vírust, és akkor nektek nagyon kell vigyázni, hogy el ne kapjátok!
zsu83

Andus: én a múltkor a Rota 2. adagja után izmoztam itt a hőemelkedéssel, szerintem nekünk volt, méghozzá elég masszívan vagy 2 napig... és nyűglődtünk is rendesen, pedig az első adag után semmi bajunk nem volt. :?

Kép
Kép
elif

Ismét köszi Efém nevében a dicsiket! :)

Ma edzettünk nyakra :D, tegnap tök jó volt a vendégsereg, ők is megállapították, hogy milyen kis deltás fickó Efe és ámuldoztak, hogy milyen nagy már. :) Hát igen, megyünk is ma ruhabeszerzőkörútra, mert olyan hirtelen nőttünk ki rengeteg hurát, hogy muszáj... 6200 g körül van már ő is.

Zsu: gondoljatok ránk is a kiránduláson, mi majd itthonról irígykedünk. :P

Aki molylepkékkel küzdött: én is megjártam múlt nyáron és idén is kezdődött, de most időben felfedeztem, hogy a Raid most kiadott konyhai molyirtó lapokat, olyan mint a légypapír csak molyra. Bejött!!! 7-800 Ft, 2 lap és 6 hétig műkszik elvileg, de ahogy én nézem tovább is jó.

Zsuzsi: zoknira meg, ha jársz Monoron, a vasútállomás mellett van kínai butik, babarésze is van, onnan van olyan szuper zoknink hogy csak na, az egyetlen használható, ami nem szorít és nem is csúszik le. Na majd le is fényképezem.

Ezeket még emlékezetből írtam... :roll: Többihez muszáj visszaolvasni...

Kép
Kép
elif

kiterült a kisfiam, kinyitom én is a napozóágyat és eldőlök :)
jó lenne, ha ilyen maradn az időjárás :)

KépKép
hugic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: