Vagyok én is csak totál széthullva, időhiányba szenvedek, de nem lesz ez így mindig
Köszi a Lilla dicsiket mindenkinek, azt hiszem azt még nem írtam hogy ez az ácsingózás annyira furcsán érintett, mert mi soha, de soha sehol nem állítottuk Lillát, ez úgy jött magától.
De egy "jó" ismerős felvilágosított, hogy az ilyen korai mozgásfejlődés okozza a hiperaktív gyereket vagy indigó kölyök meg magatartászavaros és egyebek. Azt feleltem, hogy mi akkor is szeretni fogjuk, ha indigó és egyebek, mert ez a mi KINCSÜNK! (neki még egy fél gyereke sincs, de ennyire tudja, mert elméletben felkészült és az elméleti dolgok fontosak nagyon, a gyakorlati meg kevésbé- már előre sajnálom a gyerekét )
Az én manóm már totál felügyeletet igényel, még a járókában sem hagyhatom biztonságban (
egykezezik )
Annyira fosok, rettegek a balesettől, félek összetöri magát, olyan bátor, hogy az már hajmeresztő- vagy én vagyok be....ri
De ez vár itt hamarosan mindenkire, mert egyszer ha beindul a gyerek mozgásügyileg, ráérez az ízére, akkor nem lesz megállás!!!
Egyébként napközben olyan jókat kacarászik magán, tetszik neki, hogy kitárul a világ.
Belepróbáltam a kompba, mert akkor talán nem kellene folyamatosan őrködni, de még rövid a lába- tehát komp kilőve még egy időre.
Dalma, Kri és többiek, akik az alvással küszködtök, hát szóval elért minket is a végzet, elalszik este fél 10-kor és 1 órától parádézik, feláll az ágyban rázza a rácsot és úgy csinál mint aki unatkozik ( kifigyeltem ) és ha nem megyek be hozzá, egy idő után megy a bőgés....most is azt várom, hogy kezdődjék az előadás

mert ha elalszom sokkal nehezebb jó pofát vágni az attrakcióhoz, mintha le se feküdnék. ( olyan, mint a színházban, várom, hogy felgördüljön a függöny... és kezdődik a különszám
Kiveszem, simi vissza, cumi .... úgy csinál, mintha és mégse, már az ajtónál járok és újból feláll kezdődik előről minden, de ez addig még nem fektetem be közénk, na ott aztán megy a szunya és ha nem ájulok be, visszateszem a kiságyba és reggelig csend.
Most ez mi a franctól van, ez tuti nem fog és hasfájás
Nappal se tartozik a kedvenc elfoglaltságok közé az alvás, de ha 15 perc szunya van annak már annyira tudok örülni - csak az kb. arra elég, hogy semmire
Dalma, nem lesz idegrendszer-károsodása Pannának a kevés alvástól ne aggódj

de tudod ez nem állandósult dolog, hamarosan megváltozik és jobb lesz ... vagy rosszabb

de mi anyucik mindent kibírunk, mert genetikailag így vagyunk kódolva.
Apucik nem így vannak kódolva
Hangolka, helyes a fiacskád jó a rácsos foto nagyon, lehet írtad már nem emlékszem, miért csak tápi van még?
Olvastam tegnap este a Kismama c. havilapban, hogy a későn bevezetett gluténtartalmú ételek okozhatják a lisztérzékenységet... akkor most mi van, eddig azt szajkózták., hogy gluténmentestáplálkozásababáknakalisztérzékenységmiatt és most meg max. 7 hóig meg kell ismerni a baba szervezetének, mert jöhet az allergia????? olvasta vki közületek?
Angyalka, szintén zenész!!! Csak nálam 2 gyerek 2 apuka
mi nők ezt is meg tudjuk oldani, hogy egyedül felneveljük a gyerekeinket apáéknak meg maradt a menekülés a gondok és felelősség alól , na az megy nagyon! Tisztelet a kivételnek, mert van egy-két nő aki inkább apára bizza

de ez a ritkább szerencsére.
Le a kalappal előtted 2 kicsivel, de a nagyszülők tudnak azért segíteni olykor-olykor?
De ne maradj egyedül, ugye nem is tervezed ?
Már megint mennyit írtam, bocsi !