A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:52-kor.
Vendég

Hajnski, Nilaballi kellene a születési súly és méret a a babáitoknál, hogy a 2010-es topikba be tudjam tenni köszi!

Kép

Kép

Kép
millye

Szonja milyen szépen mosolyog :) édes :)
És látom, elindult a 2010 februári topik, nagyon tetszik az indító üzenet :D juj de kíváncsi vagyok, mikor érkezik az első topiklakó :)

KépKép

KépKép
stelly

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:46-kor.
Vendég

Zsancy, én pelust vágtam szét borogatásra!

Millye, hétfőn megyünk anyukámhoz, vagy ő jön, azt még nem tudom! De már tudom, hogy mit rendelek tőle! :wink: :lol:

Zétivera, csúcs ez a kép!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Eszter, örülök, hogy jól ment a masszázs, mi kedden megyünk először! :)

Gabi, nagyon édes Szoni! :lol:

De izgi, már én is várom az első 2010-es topiklakót! :lol:
zsu83

sziasztok!

Itt voltak Hugicék!!! Hát annyira édespofa Marcibaba!!!!!!!!! vigyorogtak nagyokat a fiúk, volt nyálcsurgatás meg minden, de sajna nagyon rövid ideig maradtak, volt valami nagy karambol a 2/a-n, így mindenhol nagy kocsisorok a környéken, épphogy csak beugrottak hozzánk...a fényképezőgépem megadta magát már reggel teljesen, egy db használható elemem sem volt kéznél, a boltban sem lehtett kapni....vagyis nem készült kép sajnos :(:(:(

ha tudtam volna korábban tegnap, hogy jönnének erre, akkor beszereztem volna elemet :( Majd legközelebb!
Vincu meg annyira kifáradt, hogy egyből bealudt a babakocsiban, miután elmentek :):) de kb. fél órát tartott a nagy alvás, és már ki is pihente magát...azóta ébren nyomul :)

megyek is, mert nyűgi van....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Boldog névnapot Zsófinak és Szonjának!

ZVera: én is lehidaltam, nekem sokszor a ragtapasz jutott eszembe mint céleszköz! :D

Nálunk ma Ricsi partizik a kisáagyban, érdekes ő sokkal jobban érzékeny az időjárásváltozásra mint Vilmó, aki ma egész nap édesdeden alszik.

Képzeljétek végre én is eljutottam a főzésig: almaleves és bazsalikomos sült csirkecomb párolt zöldséggel és sült burgonyával, ezt rittyentettem reggel 10-ig! Ügyes-ügyes (képzeletben vállon veregetem magam). És úgy belelkesültem, hogy elkezdek megint recepteket szedegetni a mindmegette.hu-ról. 8)
yve

ja!!!!!! Boldog Névnapot Szoninak!!!!!!!!!!!! Majd elfeledtem :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Yve:
Nagyon ügyi vagy....
Nyami -nyami fincsi lehet!
http://desszert.eu/magyar_izek
Én innen szoktam szedni ötleteket :wink: Én is minden nap főzök...mikor Petra alcsizik össze dobok valami...mondjuk nekem annyiból jó,apa csak 16órára ér haza...így van idő bőven.

Húsis combok bekötve..(igaz már le is vettem róla...majd vissza rakom)
Összebújva velem az istenért nem akart elaludni :? pedig nyűgi volt..haza jött apjuk..nagy vigyorral üdvözölte,és...összebújtak és most már kb 1,5órája alszanak :D

Szoninak nagyon huncut mosolya van...

Be kukkantottam a 2010topikba..nem tudom mi van velem,de ahogy olvastam a üdvözlő szöveget könnybe lábadt a szemem is...arra gondoltam lehet épp most tudja meg valaki hogy babot vár..és eszembe jutott én is mennyire boldog voltam... :)

Ikverus:
Szerez be egy tölthető elemet és elem töltött,így tuti mindig kéznél lesz,mikor váratlanul szükséged van rá :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:51-kor.
Vendég

Nagyon édes lehetett együtt Marci és Vincus! :lol:

Yve, nagyon ügyi vagy! :lol:

Gabi, nézd meg a közösbe, ezt látnod kell, csúcs a kép! :lol:
zsu83

Csak egy fél napra lépünk le Olival barátnőzni, és ti már annyit írtok, h vissza sem tudom olvasni. :lol:

Én is receptvadászatba kezdtem. :D

Nem is meséltem nektek, h újabban teljesen egyedül vagyok itthon
Olival kb. 3 óráig. Mindenki dolgozik, v suliban van... De nagyon jól elvagyok a kis manócskámmal. 8)

Kép

Kép
gjéti

Jajj a celluxon énis filóztam de gondoltam mi van ha feltépem a finom kis bőrét... áhh nem lenne bátorságom hozzá :)

A képen egyébként a fényképezőt nézi olyan megrökönyödve, nem a cumitól kapott sokkot :D

Hú valamit nekem is kéne főzni, van éppen karfiol de Z nem eszi :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

na én is meglesem...mert én sem tudtam hol keressem :lol:

zsancy

Sziasztok :)

Hazaértünk, kajáltunk és most végre elaludt. Hol máshol, mint a kocisban a teraszon :)

Valóban sikerült eltévednünk, végül a postás segített nekünk Gödön :lol: Vinci tündérbaba! Csudaszép és mosolygós, imádtam! Ági nemkülönben, és megúszta ma az ovit is :lol: Sajna h kép nem készült, pedig édesek voltak a kissrácok mikor egymással szemben letettük őket! :) Remélem, lesz még alkalom h találkozzunk, mert ez elég röpkére sikeredett a baleset miatt.

Ladmon - remélem Eszti jobban van!

Millye - pizza??? de rég ettem és nagyon megkívántam... lehet én is süttetek apával és köszi a receptet!

Zéti - én miért is nem találom a képet a közösben? csak látom h mindenkinek mennyire tetszik én meg nem tudom miről van szó

Zsu - nagyon örülök, h jobban vagy és nem kellett antibogyesz

Gabi - Szoninak Boldog Első Névnapot! Nagyon csajos az a pihiszék :)

És egy kép, ma készült, hatalmas kuncogások közepette! Ilyen hosszan és ilyen hangosan még sosem nevetett és nálunk is Apát érte ez a megtiszteltés, mint Julcsiéknál :)

Tudom, h kihagytam valakit, akire nem ragáltam, de az a másik oldalon van... megnézem és jelentkezem még.

Kép

KépKép
hugic

Tündéri a képen Marci!!!!!!!!!!!!! :lol:

Hugic, a közösbe van fent Vera albumába! :wink:
zsu83

Hugic: csúúúúúúúúcs a kép! :D

Vilmó eddig még nem örvendeztette meg szüleit ilyen kacagással. Hang is volt mellé? :)
yve

Hugic:
Marci mosolya nagyon jó....

A kép!!!Háááát nagyon jó...
mi is gondolkoztunk már hogy letapaszuk...persze csak viccböl :lol:

zsancy

Enyém gyerek ma egész nap alszik... Vajon mikor fog kompenzálni??? (ZVera, te már ebben nagyon jártas vagy. :) )
yve

Hábazz! Hogy milyen igazad van Gabi! H én milyen hülye vok.... a telóra nem gondoltam :( dekár dekár! nexttime :)

KépKép
hugic

yve - volt bizony! azt meg felvettük videóra, de csak a végét sikerült! sebaj legközelebb korábban ébredek :)

KépKép
hugic

Hugic: Marci kire hasonlít egyébként?
yve

Tudom! Zsufi! Tőled akartam kérdezni, h apa csak nem tanár? :) mennyi tanarak vannak errefele :) kitartás! Tudom h nagyon ügyi leszel és megoldasz zsipszzsupsz minden feladatot :lol:
ja és neked is boldog névnapot, már ha a zsófit u-val írjuk :)

Yve - ha nem én szültem volna, aszondom a postás hozta. még a füle sem áll el mint az apijának - pedig az egy baromi erős gén az ő családjában, emg is kaptam a magamét, mikor megszületett és láttuk, h na megvan az első rédei elálló fülek nélkül :lol: de én kezdem egyre jobban felfedezni benne az apukáját, már a szeme is kezd zöldülni (az enyém barna).

KépKép
hugic

Képzeljétek Vilmó már egész rutinosan tudja forgatni hason álmában a fejét cumival a szájában egyik oldalról a másikra, ééééééés közben nem esik ki a cumi! :D
yve

YEEEEEEEE még mindig alszik mindkettő, hawaiidizsinapfény... 8)
yve

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 08:38-kor.
Vendég

Egyébként mi hétfőn megyünk oltásra. Vili kapja a 3 hósat, Ricsi az MMr-t, szóval mindkettő ríni fog, bár Ricsi fogja vinni a prímet. Remélem megússzák mellékhatások nélkül.
yve

Yve, örülök, hogy ma ilyen jó napotok van! :lol:

Jut eszembe lányok, ha valaki Csepel felé jár, megbeszélhetünk egy talit! :lol:
zsu83

Zsu: anyósomék Csepelen laknak, de mostanában ők jönnek hozzánk. (Zugló)
yve

Köszönjük a jókívánságokat!
Most semmi baja nincs, az éjszakától félek, mert üres gyomorból jött a cucc, nappal meg ugye kajál...
(Hehehe Stelly, én mertem az alkoholos asszociációmat bedobni a témára, de te bátrabb voltál... :) )

Szerintem a februári babák még csak most készülnek ám, úgyhogy még kicsit talán várni kell az első tagokra! :D

Jajmár ez a Marci deédes!
Meghát Szoni baba is a köszönő táblival... Jópofa... (Én kimaradtam a "Boldog névnapot Szoninak"-ból, most pótolom!! :D)

Köszi Millye: Én is holnap pizzát csinálok! Mondjuk van receptem, de az ötletet köszi!!

Hú, és Yve: tudom, hogy ezerfelé rohansz, de nem írnád le az almaleves receptjét? Mindig rá voltam izgulva, amikor Vacsoracsatában főztek, de én nem mertem sosem nekiállni.

Zetibebi: De cseles, de cseles... :lol: (Hugic, közelről kell megnézni a képet!)

Nilabali:
én is feldobtam ám a kupont postára. Már kedden, remélem megérkezik!

ladmon

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:45-kor.
Vendég

Yve, azért ha egyszer erre jártok megejthetünk egy talit! :wink:

Ladmon, megy a sok +++++++++++++++++++++++ hogy minden ok legyen éjszaka, és ne forduljon elő soha többet!
Tudom milyen rossz, amikor Bencus hányt meg ment a hasa, állandóan paráztam! Félve bontottam ki a pelust, hogy vajon milyen a cuccos! :(
zsu83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:44-kor.
Vendég

Boldog névnapot kívánok én is Szoninak!! És köszönöm a jókívánságokat Zsófilili nevében!!! :D

A mai Norbit elrontottam, kénytelen voltam enni 2 gombóc fagyit!

Ja, és köszönöm az ebédötleteket is, majd ezek közül választok valamit!!

Én is én is almaleves receptet!!!

Kép
cserkészkolbász

Millye:SOS!!!!
a homeós könyvem az alábbi összeállítást javasolja a piros popsira: Medorrhinum 15CH 1x10 golyó, Belladonna 9CH és Croton tigilium 9CH 2 óránként 5-5 golyó 2 napon át.
A gondom, hogy a patikában Medorrhinum csak 30CH volt. Most az erősebb, vagy gyengébb??? :oops: :oops: És akkor abból most mennyit adjak????

Zsófi babának is nagyon boldog első névnapot!!!

Gabi: nagyon szépet írtál topiknyitónak, én is megkönnyeztem....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Ladmon, Erika: semmi extra, a gyümölcsleves analógiájára csinálom,
alma kockára, fel főni, bele fahéj, szegfűszeg, kis cukor, citromkarikák, ha megfőtt behabarom, oszt kész is. mondom nem egy nagy wasistdas

képzeljétek lefolytattuk kisebbik fiammal életünk első közös, igazi, komoly párbeszédét. (eöö, aaa és társai) :D
yve

Zsuzsi: vannak pillanatok, napok amikor kiköpött apja Alex, na meg persze az nagyon boldoggá teszi apát, h Alex lába között van a kispuska :lol: .

Stelly: boldog évfordulót nektek. Muti meg az ajándékot!
Crocus: nektek is!

A tegnap délután is durva volt nálunk. 3 órán keresztül cicizett egyfolytában, mert csak így volt csendben, közben kihányogatta a felesleget. Majd fürcsi után ugyan már nem üvöltött, de aludni sem akart, végül a 2. adag chamomilla után még1x cicire tettem, kicsit evett és szépen elaludt 11 óra után. A maratoni cicizésnek meg is lett az eredménye, nőtt a tejmennyiség. Este próbáltam megetetni fagyitejjel, mert arra gondoltam, talán kevés neki ami van, de se üvegből, se pohárból nem kellett neki, de igaz akkor már a cici sem kellett. Mindig van valami új, amit meg kell fejtenem.

Mi is boldog névnapot kívánunk Szonibabának és a Zsófiknak!
Kép
kreiszi

Gabi: azt hiszem te említetted a múltkor Nyíregyet, én eredetileg odavalósi vagyok...
yve

bocsi csajok, még ezt le kell írnom, megjött héfő óta az első rendes kaksi, lehet, hogy ezért volt ilyen nyugodt pár napig, és nemakart olyan gyakran enni?
yve

na lépek, felkeltek...
yve

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:44-kor.
Vendég

tök jó, melyik gimi vagy középsuli? én krúdy
yve

Szonina és ZsófilLilinek én is nagyon boldog névnapot kívánok! Hipp-hipp-hurrá!

Szoni, mi köszönjük! :)

Zeti: Hogy Te milyen ötletes vagy! Eszembe nem jutott volna, komolyan... :oops: Nagyon jó a kép!

Yve: Na, így kell ezt csinálni, altasd egyszerre Fiúkat és akkor tudsz egy kicsit jönni közénk is. :wink:
umis kunszt néha Marcinak is sikerült már- :wink:

Én kenyérsütőgépes pizzareceptet tudok, azt szeretné valaki?

Egy mellből jóllakott a Bogyó, ilyen másodjára esett meg, amióta megszületett! :D Ja és igen, néha Ő is bírja már 4 órát és van olyan nap, hogy csak 6x... Lehet, hogy egyszer az én mellem is rendbejön? :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 08:37-kor.
Vendég

Zeti: Kicsit lassan reagálok... Nem, Marcinak még nem jön a foga, és ez jól is van így. :D Jut eszembe, másik Marci és Szoni fogzik ezerrel?
Chamomillát próbáltuk, de nem mindig vált be sajnos... :(

Amúgy Hugic-Marci gyönyörű ezen a képen!!! Nálunk is olyan göndör kacagások voltak tegnap éjjel, meg kellett zabálni, olyan édes hangja van, hogy csak na! :D (Kellene venni egy videókamerát...)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kreiszi, sajnálom a tegnapi nyügit, biztos a változékony időjárás a ludas! :?

Julcsi, nálunk csak reggel szokott elég lenni egy cici, hiába nagy kajagép a kisfiam! :lol:
zsu83

Petra: 7010g :shock:
kis húsgolyó :D :D

zsancy

most megmértem bugyi nélkül kaja elött :D :D

zsancy

Erika - ezer bocs! Hát persze h NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT ZSÓFILILI BABÁNAK!

Julcsi - a fogzás most belassult, vagyis stagnált, hálistennek, legalább kicsit nyugi van!

na lassan fürdi, vacsi... lépek lányok

KépKép
hugic

Hugic: köszönjük szépen!!

Zsancy: a 7010 gramm az gyönyörű súly... oltást jól bírja továbbra is?

Kép
cserkészkolbász

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: