[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
III ker, Békásmegyeri anyukák! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anett!

Van egy sejtésem: Titeket láttalak ma a Corában?
Igazából a kislányra figyeltem fel, Te egy világos felsőben voltál világosbarna kord naciban!? (Rólad még nem láttam képet..)
Én Vikivel voltam,középkék színű kardigán és farmer volt rajtam.
Ha Ti voltatok akkor tök jó!

Erika Kép
csengõ
 
 


Szia

A Ma az április 6-án? Mert azok nem mi voltunk sajnos. Szerintem szombaton voltunk a corában, de többet nem is fogsz minket ott látni mert tuti hogy a gyerekeket nem viszem többet annyira rosszak voltak, az is igaz ha mi gyerekekkel megyünk akkor tuti észre veszed őket.
A lányommal nem lenne gond, de ha ott a kicsi is az már nem jó, mert a kicsi mászik, megfog mindent és utána a lányom is, hiába magyarázom neki, hogy az emberek még elnézik ha egy 3 éves kisfiú rossz, de azt már nem ha egy 6 éves kislány csinálja ugyan azt.
Na mindegy, többet em megyünk együtt, inkább nem vásárolok.

Voltam a cipővásáron, nem sok jót láttam, magamnak semmit csak a lányomnak vettem egy cipőt ovisnak.
Ja és jártam a Flóriánba, ott is nyílt egy cipőbolt és a gyerek cipők nagyon aranyosak van ott minden féle, szieszta, melania, ciciban stb. és nem olyan drágák, egy csomó cipő le is van értékelve, pl. a ciciban szandi a lányomra (31-32-es) 6200,- Ft, de végre egy szandi aminek nem műanyag csúszós a talpa és nincsen neki magasított sarka, sőt még talpbetét is van a szandálban, jó nagy harántemelő volt benne, ha így hívják.
Szerintem érdemes oda elmenni, aki cipőt keres.

Ma viszem szegény fiamat a Betesdába a Réti doktor bácsihoz, mert majd kiveszik neki az orrmanduláját, és el kell kezdeni a vizsgálatokat, remélem azért ma nem kezdik egyből vérrvétellel.

Sziasztok
Anett
eszter
 
 


Márti,
a Gézengúz alapítvány születési károsodott gyerekekel foglalkozik. Nagyon jók, van torna, bébiúszás, gyógylovaglás, mindenféle fejlesztés. És indult (kb. 2 éve?) egy integrált bölcsis csoportjuk, az épület másik részében, hogy még most is működik-e, nem tudom.

Ja, és járhatnak oda egészséges gyerekek is, akiket az orvos pl. hipotónnak ítél, vagy lusta, vagy kötött az izma, stb. Minket a legnagyobb gyerekemmel "beutaltak", mert 3 hónaposan 8 kilóra szopta fel magát a 3-ról, így úszhattunk, a legkisebbel meg 4 hónapos kora óta úszunk, pedig makkegészséges (ilyenkor persze más a tarifa, jogosan).
Szóval ez a Gézengúz. Kép
h_szilvi
 
 

 
 

Sziasztok!

Anett!
Megmertem volna rá esküdni,hogy Ti vagytok a kislány ugyan az a "tipus" volt mint Eszter, még ilyen széles hajpánt is volt a fején mint amilyen képeteken van. Ráadásul nagyon nézték Vikit, arra gondoltam lehet,hogy felismerték!
Na, mindegy! Sorry!Kép
Szegény kis Máté! Remélhetőleg minden rendben lesz!Kép

Kicsit hadd dicsekedjem: ma van Vikici 2. szülinapja!
Jézusom most született!
Ha lehetne itt most magállítanám az időt, annyira imádom ilyennek!
Szombaton lesz a nagy családi buli, leszünk vagy 12-en (még jó,hogy ilyen nagy lakást vettünk) és Anyumék el sem tudnak most jönni...
Hétfőn teszek fel majd képeket az albumba akit érdekel majd nézze meg. (nem erőszak persze!)

Egyébként továbbra is az a kérdés hol vannak a Többiek?
Ennyi volt mára a Magánszám,
szia mindenkinek: Erika Kép
csengõ
 
 


Sziasztok!

Anett!
Nagyon szépek a gyermekeid!!! A fiadnak meg zökkenőmentes műtétet. Nekem is kivették kb 19 éves lehettem. Elvileg olyankorra már a legtöbb embernek nincs is meg, mert annyira elcsökevényesedik. Hát nekem megvolt, de a durva az volt benne, hogy visszanőtt. Kép Marha jó. Nálunk is úgy volt tavaly mikor áprilistól szeptemberig betegeskedtek, hogy ha még egyhónapig tart akkor kiveszi, de azóta eltünt a nyoma is. Jó azért mindíg megjegyzik, hogy meg van nagyobbodva, de nagy zűrt lekopogom mostanában nem művelt.
Én is voltam a cipővásáron. Hááát én azt hittem nagyobb. Magamnak néztem valami normális cipőt, hogyha elmegyek állásinterjúra akkor ne bakacsba kelljen,de semmit nem láttam. Iletve egy tetsztett, de az borzasztó kényelmetlen volt. Kép A fiúknak meg most van jópár cipőjük, szandáljuk. Inkább megvárom amíg kinövik. A Levinek lett volna aktuális, ha kinövi a benti ovis szandiját, de amit láttam jópofa halacskásat abból harc lett volna. Majd ha mindketten kinövik akkor megveszem.
Erika!
Boldog szülinapot Vikinek! Én is hétvégén buliba készülök, mert a barátnőm hétfőn volt 50 éves én meg 19.-én leszek 30. Furcsa, nem érzem magam letörve tőle. Sőt egész hónapba ünnepelni fogom, mert sok alkalom lesz rá. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Már elég késő van (ha ugytetszik korán), szeretnék mindenkinek -akit erre vet a szél-,
kellemes húsvéti ünnepeket kívánni! Kép

Vikics!
Köszönöm a jó kívánságodat Viki nevében is!Kép
Jó bulizást Neked is!Kép

Megyek lefekszem, mert holnap (ma)reggel lesz "ereszd el a hajamat" mikor fel kell kelnem.
Muszály voltam még egy kicsit előkészülni holnapra!Kép

Mégegyszer boldog Nyúlnapokat Mindenkinek!Kép

Sziasztok:Erika
csengõ
 
 


Sziasztok

Én is Kellemes Húsvéti Ünnepeket szeretnék nektek kívánni.

És természetesen Vikinek Boldog Születésnapot.

Anett
Kép
eszter
 
 


Sziasztok,

Húsvét alkalmából a hétvégén többször megfordultam Békáson.Eddig hiányzott - Kép -,de most már örülök neki,hogy elköltöztünk.Egyszerűen döbbenet,ami ott van.
A máltain nem egyszerű állapotok uralkodnak.Nem tudom,hogy kamasz gyerekek minek járnak ilyen helyre,ha meg járnak miért nem lehet kitenni őket.
Na meg a nemzetiségi utcagyerekek...Az egyik közölte a lányommal,hogy ma csak ő csúzkázik,ezt az anyja mondta neki,és nem is engedett oda senkit.Mondtam neki,hogy küldje ide az anyját megbeszélném vele...kiábrándító mit műveltek ezzel a játszótérrel.
A barátnőmet szimplán leköpte egy gyerek a játszótéren.
Milyen világot élünk?

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés, tettem fel képeket ha van kedvetek nézzétek meg!
Köszönöm!
http://babanet.hu/album/main.php?album=2232

Később írok majd még mindíg bevagyok havazva!

Sziasztok :Erika
csengõ
 
 


Sziasztok!

Erika!
Újra csak dícsérni tudom a lányodad. Nagyon szép!

Hédi!
Hát ez nagyon durva! Velünk ilyen nem történt mostanában, de azt már észrevettem, hogy ha valami nagyobb gyerek idiótáskodik valagol senki nem szól rá! Egyik anyuka sem. Nem értem... Akkor sem ha éppen az ő gyerekére önti a homokot köbméterszám. Max. odébb húzza egy méterrel. Engem nem érdekel. Én kiosztom úgy, hogy a lábán nem áll meg! A legtöbb gyerek azért hallgat a felnőttekre és abbahagyja a baromkodást, de ha rá sem szólnak....
Én a postával szembeni játszón találkoztam egy roppant unszinpatikus gyerekkel. Hasonlót művelt csak azzal a körbepörgős biciklis valamivel. Remélem az én gyerekeim nem lesznek ilyenek.
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Vikics!Kép
Köszi a bókot "átadom" neki!
Buliztál a hétvégén?

A játszóterezést ne is említsétek, fel áll a szőr a hátamon ha be kell mennünk!
Én is anyatigrisként védem a lányomat és ki nem állhatom az agressziv gyerekeket.
Tavaly még nem volt előtérben nálunk a játszótér Viki megelégedett még a sima sétákkal. Az idén viszont már nem tudunk elmenni a játszótér mellett,hogy ne kelljen bemenni. Az Ő részéről érthető.
A máltai a mi oldalunkon kicsit messzebb van az nem esik nap mint nap az utunkba (ennek örülök) viszont van egy kissebb ami itt van a házunknál ,ide nem járnak annyian.
De délután amikor a nagyobb gyerekek kijönnek az oviból,suliból akkor nem szeretek ide se menni.
Viki imád minden gyereket és próbál közeledni de ezt nem minden gyerek díjazza. Ebből van a lökdösődés stb. Akkor jövök én és elcibálom a lányomat. Szegény nem érti mi van Ő csak barátkozni akart.
Nem tudom miért van ennyi durva gyerek, talán a szeretet átvitel a családon belűl kicsit hézagos, nem?
A gyerekek azt adják vissza amit kapnak szerintem.
Tanultam pszihológiát anno és lelehet vezetni gyerekre "bontva" ki mit kap otthon úgy ám blokk!

Van egy telkünk Kisorosziban, ha minden jól megy nyáron kinn tudunk lenni ez minden szempontból jobb lenne a gyerekeknek is és nekünk is!

BMárti!Kép
Mi van Veled régen nem látom az írkáidat?
El vagytok utazva? (tudjátok a macska meg fel van mászva a fára)

sziasztok: Erika
csengõ
 
 


Sziasztok,

Hát nem tudom Erika,nálunk divat a családban az ölelés,puszilkodás, a lányom még sem bírja,ha ölelgeti egy gyerek.Neki elég sok idő amíg egy idegen gyerekkel elkezd játszani.
Pedig én mindenkival leállok beszélgetni,barátkozni.
A lányaid nagyon szépek..és bár lehet,hogy nem illik,de én a lakásotokat is megdicsérném,a képek alapján nagyon ízléses.
Szerintem az a nagy gond,hogy a szülőknek nincs idejük foglalkozni velük,úgy látom,hogy teljesen kiment a divatból a játék.A családoknak az a hétvégi kirándulás,hogy elmennek a corába.Mi elég sűrűn járunk mondjuk az állatkertbe,Lili imádja.Később szeretnék vele kirádulni járni,egyenlőre macerás,mert végig cipeltetné magát.
Mi annak idején lajártunk gumizni,tollasozni,most azt látom,hogy a 13-14 gyerekek cigiznek,kifestve nyomgatják a mobiljukat.Kiábrándító...

Na amin még kiadkatam...bőszen keresem az óvodát.Kiszúrtam egyet,ahol közölték,hogy 17h-ig nem maradhat a gyerek,hogy képzelem.Gáz!

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Anett! Melyik a ti ovitok, illetve bölcsitek? Azért nem akarom bölcsibe adni, mert mire megszokná, vihetem máshová. Itt nálunk, a legközelebbi ovihoz nem is tartozik bölcsöde, szóval teljesen új helyre kellene hordani. Meg nem is hiszem, hogy felvennék bölcsibe, ha én itthon vagyok.

Óvoda téma, még mindig. Kép Tud valaki valamit a Zippernovszky úti oviról? Szerintem mi valószínűleg oda tartozhatunk. A másik kérdésem, hogytudtok-e olyan ovodát a környéken, ahol van minicsoport. Most hallottam, hogy létezik ilyen, hogy abban az évben, amikor tölteni fogja a hármat már felveszik a gyerekeket (fél napra?), és akkor azzal a társasággal folytatják az ovit, és ott, amit már megszoktak.

Szilvi! Köszi az infót a Gézengúzról. Kép Akkor szerencse, hogy nem ismerjük. Kép

Hédi! Melyik oldalon voltatok a máltain? Én most régen nem jártam ott, mert ha végre kicsit kikandikál a nap, akkor inkább a naposabb játszókat keressük. Lehet, hogy jobb is így? Kép Meg mi ugye csak délelőtt megyünk, olyankor a nagyobbak oviban meg suliban vannak.

Erika! El is voltam utazva Kép, igen, azután rámzuhant a tavaszi nagytakarítás. Kép Egy hetet töltöttünk Lacikával a szüleimnél, utána egy hetem volt addig, amikor jöttek hozzánk húsvétolni a párom szülei. Húzós volt, egy kétévessel a hátamon egy hét alatt megoldani az egész tavaszi nagytakarítást... Nem is állítom, hogy túl tökéletes lett, de legalább annyira körbenyaltam a lakást, hogy be lehessen engedni a vendégeket. Ráadásul a legnagyobb kupiban, mikor félig voltam kész, beesett hozzánk az új védőnénink... Azt hittem elnyel a föld szégyenemben, leültetni is alig tudtam valahová, akkora volt a felfordulás. Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


SZiasztok

Erika tényleg édik a gyerekek, és ezek szerint nem csak én néztem a hátteret, mert az is nagyon szép, ízléses.

A Máltain már régen voltam, inkább az oviban maradunk a gyerekekkel ott tudnak játszani, de tervezem már a játszóteret, de ha mind a két gyerek jön akkor a lányom nem megy játszani mert egyedül nem akar, így marad a fiam akit állandóan hív ide-oda, természetesen ahová a lánykám akar menni, így megoldja hogy ne legyen egyedül, persze ha jön valami barátnő akkor az öcskös már ejtve is van. Ja és persze a fiacskám sem könnyű eset mindenhová felmászni természetesen a legtetejére, még nézni sem szeretem.

BMárti, mi a Mustármag oviba járunk ez egy keresztény ovi vagyis papi ajánlás kell oda. A Máté a Vizi bölcsibe jár és a 10-es csoportba, a két gondozónő nagyon jó, imádja a gyerekeket, látszik rajtuk, szerintem ezért szeretem a bölcsit, pedig nagyon ellene voltam.
Minicsoport talán a Bárczi oviban van, ha jól tudom, talán hívd fel őket bár nektek az messze van (gondolom)


Sziasztok megyek mert már késő van, reggel meg kelés van, bölcsibe kell menni, lánykám nincsen itthon mert elutazott csak pénteken jön haza, szörnyen tud hiányozni nekem, bár ilyenkor szoktam rádöbbenni hogy mennyivel könnyebb egy gyerekkel mint egyszerre kettővel, bár akkor sem cserélném el egyiket sem, ez így jó majd mikor felnőnek és mi már nem leszünk ők nem lesznek egyedűl, remélem jó testvérek lesznek és segítik egymást mindig ha felnőnek.

Anett
eszter
 
 


Sziasztok!
Én vagyok csak megváltoztattam a nevemet!!!
Nem is hiszem el,hogy süt a nap, de állítólag hétvégére megint esőt mondanak!
Hurrá!!Kép
Egy nagy zsák kellett ahoz,hogy betudjam gyűjteni a dicséreteiteket!Kép Köszönöm!Kép
A mi a lakásunkat illeti mindent mi gondoltunk ki a férjemmel együtt és sokmindent ő is csinált meg.
A konyhabútor teljes vázát a pulttal együtt (az ajtókat viszont rendeltük rá) a hálószobában a ruhásszekrényt,a nappali bútorait ő csinálta a barátjával.
A nappaliban álmennyezet van a fűtés csövek elvannak rejtve - Dórinál is- ennek az értelmi szerzője nagyrészt én voltam de a kivitelezés az övé!
Büszke vagyok rá mert egy ezermester!

Márti!
Nemtudom,hogy szagolják ki a védőnők de mindíg a legrosszabbkor jönnek!
Volt hogy még aludtunk amikor beállított(ez az elején volt még és aludtam addig amíg csak Viki hagyott), volt,hogy vendégeim voltak de a Wc-ről is állított már fel!
Semmi rossz érzésem nincs vele kapcs.-ban de a szerencsétlen helyzetekből 5-öm van nála!

Hédi!
Visszatérve a gyerekek viselkedésére:
természetesen minden gyereknek megvan a saját egyénisége.
Én arra gondoltam,hogy az nem véletlen ha egy ilyen kisgyerek agresszív és antiszociális!
Mindenképpen a szülő a hibás szerintem.
Én is imádom az állatokat és a gyerekek is.
Dóri a kutyákért és a macskákért van oda (bár tavaly nyáron nagyon csúnyán megharapta egy kutya,kórházba is kerűlt mert műteni kellett)
Viki a lovakért van oda. Várom már a jó időt,hogy végre elmessünk az Állatkertbe anélkűl,hogy befagyna a fenekünk!

Anett!
Mi lett Mátéval a vizsgálat után?

Lani!
Ide se kukkol!Kép

Sziasztok:Erika
csengõ
 
 


Sziasztok

A Mátét május 4-én műtik majd-
Egyébként a Betesda kórházban majden 4 órát (!!!) voltunk olyan sokan voltak. Ja és úgy hívták be a gyerekeket hogy kettesével, elöttünk pont egy kisbabát vizsgáltak aki végig ordított, leszívták az orrát, kipucolták a fülét, stb. és ezt a fiam végig is nézte, aztán ugye a kisbaba elment a doktorbácsi meg mondta a Matyikámnak hogy most te feküdj fel az asztalra, na gondolhatjátok hogy a kisbaba után esze ágában sem volt, így sajnos jött az erőszak és 3 ember fogta le őt amig mevizsgálták. Után el kellett menni röntgenre, és levezetésnek egy vérvétel, ahol furcsa módon csak egy picikét sírt, pedig 4 üveg vért vettek le neki és az utolsó üvegbe már csak cseppek mentek.
Szörnyű napom volt aznap, az a sok gyerek és szülő, nagy hangzavar stb. Igaz hogy kb. 3x voltunk a büfébe az udvaron volt egy kis játszótér gondoltam a vizsgálatok közben kikapcsolódik egy kicsit, de nekem a sok sétától, a fiam cipelésétől olyan izom lázam lett másnapra, hogy alig tudtam leülni.

Na mindegy a lényeg hogy megvan, most 28-án kell menni aneszteziológiai vizsgálatra, remélem nem kell sokat várni.

Ma tényleg szép idő volt ki is használtam és egész nap takarítottam, ez a szőnyegpucolás volt. Kihoztam a Brikoból az ipari puculót és azzal nekiestem, de elötte egy nagy kefével fölkeféltem az egész szőnyeget.
De remélem ez volt az utolsó mert le szeretném parkettázni a nagyszobát, csak milyet kéne venni nem tudom.

Na már megint jó sokat írtam, ezért bocsánat, de sokat is tudok beszélni, ez van.
Remélem nem untatlak Titeket mindig a hülye történeteimmel.
Sziasztok
Anett
eszter
 
 


Sziasztok!
Anett!
Abszolut megértem és átérzem amin keresztűl mentetek aznap mikor a vizsgálaton voltatok!
Ha elképzeli az ember amikor csak mi felnőttek megyünk dokihoz és sokat kell várni akkor is teng bennünk az adrenalin nem hogy ha a gyerekünkkel kell várni az észveszejtő!!
Vikivel mi is voltunk egy pár ehhez hasonló helyzetben.
Viki vesemedence tágulattal született ami funkcionálisan semmit sem jelentett csak éppen tényként könyveltük el.
Azért az orvosok nem nyugodtak és voltak kellemesnek nem mondható vizsgálataink mikor Viki pár hónapos volt.
Egy életre elég volt belőlük és szerencsére egészséges minden vizsgálat ezt igazolta!Kép
Mégegyszer Anett csak szorítani tudok nektek!!!!!
Azt ,hogy értetted "kihoztad a szőnyegpucolót a Bricoból" ?
Milyen parkettára gondoltál egyáltalán, fa vagy laminált? Szerintem ez az első lépés.
Ha gondolod leírom a tapasztalatomat mert nálunk mindkét fajtából van a lakásban?!
Nyugodtan írjál jó sokat én (jobb hiján) mindíg benézek ide ,tehát tuti nem a falnak írogatsz!

Sziasztok:Erika
csengõ
 
 


Sziasztok

Erika
Köszi hogy szorítasz, remélem nem lesz semmi gond vele, tudom hogy ez csak egy rutinműtét, akkor is izgulok.

A szőnyegpucolót a Brico strore (vagy hogyan kell írni) hoztam ki, ott szoktam kölcsönözni, mert az nagyteljesítményű és a mi vajszínű szönyegünkhöz olyan kell.
Ha kipucolom a szőnyeget akkor mindig megfogadom hogy soha többet mert leparkettáztatok, igaz arra is raknék egy nagy szőnyeget, mert félek hogy a gyerekek nagyon kopognának az alattunk lakóhoz. Csak addig nem tudom megcsináltatni amig nem veszek egy másik ruhásszekrényt, mert a mi szekrényünket ha szétszedik tutira nem rakják mégegyszer össze, bár új nagyobb csavarokkal azért meg lehet oldani, de én nagyobbat szeretnék mert ebben már nem férünk. A KIKA-ban láttam egy hatalmas kb. 220x250-es igaz hálószoba szekrényt de az egy csomó cuccot elnyel így nekem olyan kell.

Érdekel egyébként a parketta dolog, mert tutira meg fogom csinálni, de elötte a lányom szobáján kell túllenni, mert jövőre megy suliba és neki kell venni ágyat, stb.

Sziasztok
Anett
eszter
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés!




Kép

Délután írok egy kicsit többet!

Erika
csengõ
 
 


Szaisztok!

Erika!
Nagyon köszönöm a szép kis rajzot! Honnan szeded le ezeket?
Most csak ezért ugrottam be, mert megyek aludni nemsokára. Nagyon fáradt vagyok. Nemhiába, jóóóól megöregedtem. Kép Kép Kép
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

Vikics én is nagyon boldog születésnapot kívánok neked, és még nagyon sokat.

Anett
eszter
 
 


Sziasztok!
Anett!
Nagyon köszönöm. Nagy örömömre benyeltem, a képeslapos vírust, mivel reálisnak találtam a szülinapomon. Kép Most küzdök a takarítással. A gépem félromokban... Kép
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

Vikics nincsen híred a beltávról?

Anett
eszter
 
 


Sziasztok!

Nagyon kiürült a topic.....Kép

Ezster!
Nálunk erősen cikis kommunikációs probléma miatt nemrég írta alá a közös képviselő az engedélyt. Úgy néz ki, hogy máj. végén jún. elején itt van. Marha bosszantó, hogy már februárban behülyítettek és még sehol, mert valami fat.kű nem képes normálisan megbeszélni dolgokat. Mellékesen szerintem mielőbb jó nagy falatot akartak békásból, nehogy valaki ideérjen és lecsapja a kuncsaftokat a kezükről. Csak hát az lett volna a fer ha tájékoztatnak róla, hogy mennyi időbe is telik ez az egész. Nem tudom... ha már az elején ennyire nyögvenyelős milesz később???
Nagyon durva mi van most békáson a lomtalanítás miatt. Nálunk az össze bútort amit gyűjtögettek a lakók a tárolóban és nem vittek el, kitették a ház elé a szemétre. Tűzvédelmi okok miatt... Végre beférnek azok a holmik amik valóban odavalók lennének. Szerintem egy hétig hordani fogják a kukások ezt a töménytelen szemetet.
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

Vikics lehet hogy én is felhívom a Beltávot, hogy a mi házunkba mi a helyzet.

Lomtalaítás nálunk is van és pont ma szörnyűlködtem el egy ház kapujában, mert szó szerint úgy pakolták oda a cuccokat hogy szinte a házba nem lehetett bemenni, pont a kapuba, de rengeteg cuccot, szerintem aki babakocsival akar oda bemenni az nem is férne be.
És a másik, én is sétáltam ma a telepen a gyerekekkel és végignéztem miket dobálnak ki, azért nem semmi hogy micsoda "bútorok" vannak még, tiszta kosz stb. én nem is tudom hogy férnek el az emberek a lakásban.

Holnap viszem a fiamat a Bethesdába anesthesiológiai vizsgálatra. Kicsit félek tőle mert igazából semmi baja a gyereknek napközben, de most is hórkol, mikor alszik délután köhög, pedig most gyógyult meg, legalábbis remélem, mert szerintem ha nincsen rendben akkor nem műtik és tolódik az egész.

És mégegy dolog történt velem a múlt héten. Felhívtak a munkahelyemről egy nő akinek az osztályán dolgoznék, és közölte velem hogy keressek magamnak más munkahelyet. Én egész héten ideges voltam e miatt, mert nem tudtam mi legyen, mire rájöttem hogy ezt nem a nagyfőnök mondta csak a kedves kollegína találta ki hogy ne menjek hozzá dolgozni, mert fosik hogy sokat lesz beteg a gyerek, stb.
Na mit szóltók? Engem még sosem fúrtak a melóhelyen ez az első eset, de rácseszett, mert kértem beszélgetést a parancsnoknál és majd szépen elmondom neki mi volt, na meg hogy valahol máshol keressenek nekem helyet mert ezek után hozzá nem megyek dolgozni.

Ilyen világban élünk, az utcán kupi, a munkahelyen meg egy kis senki ki akar rugni.
Anett
eszter
 
 


Sziasztok,

Szerintem a lomtalanítás alapesetben jó dolog lenne,ha szervezetten,tisztán megoldanák.
Nálunk vidéken nem tudom lesz-e lomtalanítás,most a felesleges dolgokat hetenként plusz zsákban teszem ki a kuka mellé+1 üveg pia.Így hajlandók elvinni a kukások.
Munkahely...mint már írtam nagy multinál dolgozom,ahol már múlt hónapban közölték,hogy jó lenne figyelni a táppénzre.9 éve dolgozom itt,ebből csak az utolsó 3 év a gázos,amióta gyerekem van.Dögöljön meg ma MAgyarországon akinek kicsi a gyereke?!!
Óvoda...Budaörsön mindegyik oviban túljelentkezés van,a vezetőnő vagy alkesz,vagy értelmileg egy 0.
Most az a legújabb variáció,hogy miért nem fizettem le az ovit,hogy felvegyék a gyereket.Gáz!

H.
hedvig
 
 


Sziasztok!
Anett!
Mindenképpen hívd fel őket! Nálunk azért húzódott hónapokig (!!!!!!) mert a köz.képviselő a szilke 3.ban lakik, de az irodálya a 8-ban van. A szerelők a 3-ba mentek minden alkalommal a nőci meg a 8-ban ült és várta őket. A telefonja folyton faxon. Szép kis történet nem? És ÉÉÉÉn derítettem ki! Hihetetlen. És mindegyik a másikra fújt, hogy átvágta.
A munkahely sztorid nem semmi! Ne hagyd magad! Bűnhődjön a fúrós liba!
Sok sikret az orvosnál!
Hédi! Hát a Te tödténeted sem kutya! Bizakodva nézek a jövőbe.... Ki a franc fog akkor engem alkalmazni?? Kééééét gyerekkel!
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok
Ma voltam a Matyival orvosnál, és megkaptuk a vérvétel eredményét, ami egyszerűen gyászos volt. A gégész orvos (Réti doktor) mondta hogy nem lesz műtét mert a hemoglobin szintje alacsony, és többet nem mondott, oké akkor csináljunk mégegy vérképet, meg menjek el az anestesiologus orvoshoz. Elmentem. Aki közölte hogy ilyen vérképpel nem lehet műteni senkit mert a gyerekben (szó szerint) nincsen se vitamin se vas, a papíron a vas értéke 2,6 aminek 9-21.5 között kell lennie.
Közölte velem hogy jó lenne ha befeküdne a gyerek mert vénásan szó szerint fell kell tőlteni mindennel. És még azt mondta hogy ha szájon át adnám neki a maltoffert akkor kb. 1 év alatt töltődne fel olyan szintre ami már elfogadható.
Oké gondoltam, hát legyen befekszek vele, ha lehet, mondjuk anélkül meg nem engedem. Vagy nem is tudom, mert a gyereknek akkor is szüksége van rá.
Vissza küldtek a Réti doktorhoz, aki osztályvezető főorvos is, és közölte velem hogy nem gond hogy ilyen állapotban van a gyerek attól még lehet műteni persze ha a hemoglobin szintje 100 felé menne.

Én nem tudom mi a fenét csináljak. Igazság az hogy nagyon reménykedem benne hogy a holnapi leletünk is rossz lesz és nem műtik meg. Mert szerintem jobb ha feltöltik, megerősödik, és majd utána műtik. Nem?
Ja és az anesteziologus orvos mondta (tök rendes volt) hogy kéne csináltatni neki liszérzékenységet, tej érzékenységet, meg valami férget kell nézni, mert szerinte az hogy ennyi rossz mindene valami oka van.

Már megint idegeskedhetek a gyerek miatt, és persze a miatt is hogy most megint ki fognak írni táppénzre gondolom jó sokáig, és ugye kéne menni dolgozni, a fene enné meg. Bár lassan a parancsnok mondja majd hogy már ne törjem magamat.

Már megint kisregény lett sajnálom, velem se állnátok le az utcán beszélgetni mi?
Anett
eszter
 
 


Sziasztok!

Nagy itt a csönd, de én se szólhatok egy szót se, ezer éve nem írtam. Életem Párja betegeskedett, azután meg mikor kicsit jobban lett, elhúztunk Nagyizni a szüleimhez. Több, mint egy hétig ott voltunk, nagyon élveztük, jól kipihentük magunkat. Lacika egész nap a kertben játszott, na, azóta nincs tőle nyugtom. Amint a szeme kinyílik megy az ajtóhoz, és cirkuszol, hogy menjünk sétálni. Nincs időm semmire, örökké a játszótereken lógunk, vagy az óvodák után nyomozunk. Kép

Vikics! Utólag is boldog szülinapot kívánok! Kép

Anett! De hát arról törvény van, hogy nem lehet kismamát, GYES-en lévő anyukát kirúgni! Kép Tényleg szemét dolog is ilyesmivel próbálkozni. Azóta mi hír a munkahelyedről? Nagyon régen nem írtál (te se). Matyival mi újság? Be kellett végül feküdnötök a kórházba?


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


sziasztok4

Itt vagyok én is! Sajna nálunk is megint beteg a Dundi. a füle megint, de most a másik. Úgyhogy ha meggyógyul ki is veszik az orrmanduláját. Most már én is nagyon unom ezt az örökös betegeskedést, úgyhogy ha nem mondják, akkor én kezdem forszírozni. Annyi jó dologból marad ki szegény emiatt.És úgy menne már az oviba... Tagnap is mikor vittük a Levit együtt azt mondta, hogy : Nekem már sem nem fáj a fülem. É s a hasam sem nem fáááj. Annyira édes volt, hogy próbálkozott. Már előre rettegek én is, hogy rossz lesz a vérképe és nekünk is halasztani kell... Tényleg. Mi van Matyival???
Márti!
Köszönöm a szülinapi jókívánságot. Megfogadtam, hogy egész áprlilisban ünneplek, de valahogy nem tudom abbahagyni. Kép
Hédi!
Merre jársz??
Az anyák napját el is felejtettem!
Kaptam tőlük az oviba 1-1 szál tulipánt és mondtak egy közepesebb hosszúságú versikét is. Én teljesen meg voltam hatódva! Annyira édesek voltk.Kép Kép
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok
Ma voltunk a Bethesdába hematológián, nagyon aranyos volt a doktornéni, már várt minket, forcsa volt mert azért ilyen ritkán van.
A lényeg hogy szerencsére nem kell befektetni és vénásan feltölteni őt, de kb. 3 vagy 6 hónapig adni kell neki a maltoffert, folsavat, és C-vitamint, 1 hónap múlva megyünk megint vérvételre és akkor megint megnézik neki a vérképét, ha jó lesz mehet az orrmandula műtét is.
Képzeljétek, mondta a doktornő hogy a vas készlete a Máténak, ez amit a szervezet elraktároz, 1,06 és a normális érték 50-200 között van, akkor talán el tudjátok képzelni mennyire nincsen benne semmi.
Ja igen és azért még reménykedhetek abban is hogy a székletében nem találnak semmit, mert ha igen akkor belső dolog miatt ilyen a vérképe, de szerintem, (remélem) hogy ez nem így lesz.

Vikics írtad hogy Ti is mentek orrmandula műtétre, én már egyszer végigcsináltam, igaz tényleg nem olyan vészes de az tuti hogy engem sokkal jobban megviselt mint a lányomat, és most megint mehetek, de jó hogy csak 2 gyerekem van.

A minkahelyemen is voltam, és közölték vagy ahhoz a nőhöz megyek aki telefonon keresztül közölte hogy inkább keresek valami más állást, vagy sehová sem tudnak visszavenni.
Akkor most bumm van mert hogy mi lesz nem tudom. De addig is még ebben az évben van 68 nap szabim, ebből az éves 28 nap, és ugye a Mátéval most folyamatosan kb. 2 hónapig betegen leszek. Tök jó, vagy lehet hogy nem jó mert ha lejár mindenem majd nehogy közöljék velem hogy mostmár nem is kell visszamennem.

Most gyorsan ennyit
Anett
eszter
 
 


Sziasztok!

Vikics! A Kelta úti oviba járnak a fiúk? Szuper hely lehet, ha így szeretnek menni! Kép Voltam ott szétnézni, már a belépés pillanatában megragadott a hely légköre, különösen a Zipihez képest. KépKép Most azon gondolkozok, hogy beadom szeptembertől Lacikát a Kelta úti bölcsibe, mert akkor ő már majdnem 3 éves lesz, és így talán nagyobb esélye lesz utána jövő szeptembertől a kelta úti oviba bekerülni.

Anett! Tényleg rémesen hangzik az az 1,06 az 50-200-hoz képest. Kép Mikorra lesz meg a széklet eredmény? Munkahelyed. Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


sziasztok4

Anett!
Szerintem nálunk is én leszek jobban megviselve. Mióta szültem annyira érzelgős lettem és gyengébb idegzetű. Ez normáls? Régebben egy akármilyen rémisztő filmet is végignéztem szinte kuncogva a megoldásokon, most meg meg sem bírnám nézni és egy érzelgősebben még a szemem is könnybelábad. sosem voltam ilyen.. nem értem.
drukkolok, hogy nem legyen gond a széklettel! Durva az eltérés.
Márti!
Igen a keltába járunk. Nekünk nagyon tetszik, bár hozzáteszem, hogy én azzal fenyegetőzök néha, hogy nem mehetsz holnap oviba ha rossz leszel. Kép Eddíg bejött.Kép De minden az ovónéniktől függ. Mi kifogtuk. Ezen a héten lesz asszem olyan nap amikor bemehet bárki, lesznek programok meg ilyenek. És meg lehet nézni az ovit.
A bölcsiről már korántsem hallottam semmi jót. Van 1db nagyon aranyos gondozó néni akit imádnak a gyerekek, mert foglalkozik velük. Orsiék például olyanhoz kerültek akik semmit nem foglalkoznak a gyerekkel és a fiúk utálnak is odajárni. Majd megkérdezem a normális gondozó nevét. De ha időben mész beiratkozni az oviba, akkor valószínűleg bölcsi nélkül is felveszik. Vagy évközbeni is lehet. Mi januárba kezdtük. Mondjuk a fiúk a legkisebbek majdnem a csoportba emiatt, de azért a szájuk ellensúlyozza a termetet. KépKép
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Már régóta olvasom a topikot, de még nem írtam soha.Most viszont szeretnék segítséget kérni abban, hogy szerintetek milyen a Viziorgona utcai ovi.Előre is köszi a segítséget.
ORSI
gorsii
 
 


Sziasztok!

Vikics! Nagyon köszi, ha megkérdezed annak az egy gondozó néninek a nevét, akihez érdemes kerülni a bölcsiben. Hátha sikerülne... Kép Annak is nagyon örülnék, ha az óvodai nyíltnap időpontját meg tudnád írni, már ha le nem maradtunk róla máris. Nem akarom év közben beadni Lacikát, hogy ne legyen túl közel a kezdés a kistesó érkezéséhez. Már ha lesz egyáltalán kistesó, mert egyelőre nem nagyon töri magát a pocakomba költözéssel. Kép

BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok

Székleteredményért még nem mentem, majd ma délután, hátha minden készen lesz.
A gyereket tömöm a vassal, a folsav gyógyszert meg egyszerűen nem veszi be, így összetöröm és a kububa beleteszem, remélem így is jó.
És ugye még mindig beteg, megint nagyon köhög és megint folyik az orra, egyszerűen már kezelgetni sincsen kedvem, mert szerintem több hónapja adok neki hol ezt, hol azt, szívom az orrát stb. Már tényleg elegem van, de persze azért csinálom.

Szia Orsi Üdv köztünk.
Szerintem ha jót akarsz ne vidd abba az oviba a gyereket, inkább válaszd ki bármelyiket, annál az ovinál már minden jobb.
Merre felé laksz?

Sziasztok
Anett
eszter
 
 


Sziasztok!

Köszi Eszter az infót,bár elég későn kértem tanácsot mert már beirattam.De még nincs veszve minden,mert a kisfiam a Vizi bölcsibe jár és még elvileg maradhatna ott egy évet, mert év-vesztes.Csak gondoltam jobb lenne már az ovi, mert azért ott többet foglalkoznak velük.Mármint én így gondoltam.Lehet,hogy rosszul?Neked személyesen van rossz vélményed az ovival kapcsolatban?Egyébként mi a Vizi 4-ben lakunk.(üveges és 100 forintos van a ház alatt)Igazából szét sem néztem az ovik között,mert mindegyikről hallottam ezt-azt,gondoltam ez van a legközelebb akkor legyen ez...(kb.20méter)Most akkor kezdhetek gondolkodni ,hogy mi legyen......??
Sziaszrok
ORSI
gorsii
 
 


Szia Orsi

Én fiam is a vizi bölcsibe jár, ha éppen nem beteg, a 10. csoportba vagyunk.
Mi is szeptembertől kezjük az ovit a fiam 2001.01.26-án született.
A bölcsibe a mi csoportunk nagyon jó, én sem bántam meg hogy beadtam, és nem vittem az oviba februártól, még kicsi nem való oda.

A vizi oviról én azt tudom hogy elég furcsa emberek járnak oda, a Hollósban laknak a Káló család vagy kik, talán 15 laknak egy lakásban, a rendőrség mindig elviszi őket a gyerekek koszosak, drogoznak, cigiznek, stb. na ők is oda járnak, és mivel sokan vannak szerintem minden csoportba van egy gyerekük.

Rohanok a piacra vásárolni a matyival, igaz vele nem olyan könnyű de annyira ennék kacsa szárnytövet sütve, hogy muszáj venni.

Anett
eszter
 
 


Szia Anett!

Most tényleg nem tudom mit csináljak.Mindegy még van kb.4 hónap hogy eldöntsem.
Szivesen hagynám a bölcsibe, de szinte mindegyik bölcsis társa megy most oviba és tök új gyerekek jönnek,ami nem lenne baj, csak attól félek, hogy sokkal kisebbek lesznek és nagyon visszahúzzák a fiamat.ő augusztusban tölti a 3-at,ígyhát elvileg mehetne oviba.
A bölcsi nekem is elég szinpi bár még nagyon sokat nam járt,mert amióta bekerült szinte mindig beteg. 1 hét bölcsi 2-3 hét itthon.Nálunk is az orrmandulás történet zajlik.Már abban bízom,hogy talán jön a jó idő és jobb lesz minden.Bár a műtétet mi sem ússzuk meg sajnos.
Már most görcsbe szorul a gyomrom ha rá gondolok!!

ORSI

Jó étvágyat a Sült kacsa szárnytőhöz. Kép
gorsii
 
 


Sziasztok

Már régen írtatok. Mi van veletek?
Velünk nincsen minden rendben, de természetesen remélem semmi komoly baj nincsen.
A fiamnak vért találtak a székletében. Ez azt jelenti hogy valahol belsőleg vérzik. Voltunk már ultrahangon ott szerencsére semmi bajt nem láttak. Adtunk már le vagy 10 doboz székletet, az egyiket most hétfőn, amiben az emésztettséget nézik, de nem tudom hogy ez mit jelent, majd holnap ha telefonálok a doktornéninek megtudom.
És hogy azért ne legyen ennyire "egyszerű" az életem, a fiamat nem vették fel az oviba, ezt junius 03-án közölték velem, és én nem is jelentkeztem sehová, mert a testvéreket autmatikusan felveszik, vagy legalábbis eddig így volt. A baj, hogy erről nem az ovi vezetője tehet hanem az egész (mustármag ovi, iskola, gimnázium) igazgatója tehet. Már 3 napja hívom, de nem lehet vele beszélni, igaz ezt az oviban mondták, hogy le fogja magát tagadni, na de engem nem ráz le, ha velem nem beszél akkor elmegyek az ő főnökéhez, a fellebbezésemmel és elmondom neki hogy mik is történnek békáson.
Ja és ami a legjobban dühít az az, hogy azért nem vette fel a kedves igazgató néni a fiamat, mert a lányomat nem a Mustármag iskolába vittem.
Ne ehhez mit szóltok? Egy nagy szemétség az egész, de az tuti hogy olyan levelet írok a kedves igazgató nénike főnökének hogy azt tuti nem ussza meg.

Bár azt nem tudom hogyha mégsem sikerül a fiamat benyomni az oviba akkor mi a fenét csináljak, már vége van a pótbeiratkozásoknak is.

Remélem nektek nincsen ennyi gondotok.

SZiasztok
Anett
eszter
 
 


Sziasztok!

Hát ez durva amit Veled csináltak! Állj ki magatokért! Bár utána már annyira nem járatnám szívesen oda a gyerekeimet. Nehogy aztán kiszúrjanak velük.
Nálunk tegnap volt a Dundi orrmandulaműtétje. Nagyon jól viselte. Nem is nyafogott. A kórházban mindenki nagyon kedves volt és figyelmes. Egyet nyikkantam és már jöttek is azonnal segíteni, kedvesen! Nem túl szokványos. Ott vetettük le a vért is a műtéthez és azon az osztályon is nagyon kedvesek voltak. Csak ajánlani tudom a budait mindenkinek!
Remélem most már nekünk sem lesz több gondunk, mert szegény Dundi nagyon sokat hiányzott az oviból, pedíg úgy szeretett volna menni. Már mondogatja is, hogy ha kezdődik az ovi akkor már Ő is mehet, mert már nem beteg. Olyan édes. Kép
Kiépítette már a beltáv a netet nálatok? Nálunk már kiküldték a szerződéseket és most várják, hogy beérkezzenek. Nagyon lassan jönnek, mert én pl. múlt kedden adtam fel ajánlva és még nem kapták meg. Ez azért durva! Hallottam olyasmit is, hogy a posta direkt hátráltatja alevelekt, hogy igénybe vegyék az expressz szolgáltatást is. Ez is hihetetlen ha igaz.
Na megyek lassan aludni, mert kifárasztott a mai nap. Állandóan figyelmeztetni kell a Nándit, hogy ne ugráljon, szaladgáljon és kiabáljon. Mást sem csinál egész nap, hogy tilthatnám el.
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

Látszik hogy itt a nyár, nincsen itt senki.

A fiamat nem vették fel az oviba, hiába írtam fellebbezést, azt is elutasították. Hogy most mit fogok csinálni fogalmam sincsen.
Augusztusba megyek a Bárczi oviba, de szerintem semmi remény, igaz körzetes vagyok, oda tartozok, de nem jelentkeztem mert gondoltam minek.
Az igazgatónővel kéne beszélni aki kizárta a fiamat az oviból, csak nem tudom hogy ráborítsam az asztalt, vagy irassak vele egy papírt hogy jövő szeptemberbe tutira felveszi és akkor még 1 évet mehetne a bölcsibe. Bár gondolom ilyenkor már nincsen iskola talán sosem fogom elérni.
De szőrnyen ideges vagyok ha erre az estre gondolok, néha azon töröm a fejem hogy kihívom az oviba szeptemberbe a közegészségügyet vagy kit, hogy nézzék meg hány gyereket zsúfolnak össze egy kicsi szobába, hátha az igazgató nőt megbüntetik.
Bár attól félek hogy az ovit büntetik meg azt azért meg nem szeretném.

Ti mit csinálnátok?

Csináltam egy játékos oldalt a képtárban itt a címe: http://kep.tar.hu/siposem
Most ez lett a munkám, bár nem egyszerű, sikálni, fényképezni, árulni, aztán postára rohangálni vagy a várost járni, de ez van, nem akarok visszamenni dolgozni mert a gyerekektől nem igazán tudnék.
A fiammal sincsen még semmi eredmény, nem tudják mitől lett véres a széklete, holnap telefonálok a kórházba mert ha minden igaz készen vannak az ételallergia leletei.

Na megyek aki nyaral annak jó nyaralást
Anett
eszter
 
 


Sziasztok!

Anett!
Mit mondjak? Egyszerűen piszokság amit veletek csináltak!!!!
Tényleg dühítő hogy nemtudod az illetőn számonkérni, és ilyenkor tényleg azt érzi az ember,hogy menten megőrűl.
A Bárczival kapcsolatban: nem akarlak elkeseríteni,de már a beíratkozás után megvolt a létszám. Szóval telház van. Mi is oda tartozunk.

Részemről, én is árulgatok a Babaszobán, Viki kinőtt ruháit.
Szörnyű mennyi macera van vele. Eddig még én is mentem mindennap valahová.

Matyival meg mi lehet???
Remélem azért mihamarább rájönnek az okosok, hogy mi baja a lúrkódnak.

Mindenkinek üdv: Erika
csengõ
 
 


Sziasztok

Erika
A Bárci ovitól én is ezért félek, mert teljes a létszám és én még nem is iratkoztam be oda mert gondoltam minek, igaz körzetesek vagyunk de ez jelentkezés nélkül nem sokat számít.

Én még mindig dühös vagyok és nem tudom megemészteni ezt az egészet. Tudom hogy nem szabad de legszívesebben valami olyat csinálnék ami az igazgatónőnek nem lenne valami jó.
Talán az évnyitóra bemennék és ott minenki elött megmondanám neki a magamét, vagy nem is tudom.

Nektek nincs ötletetek?
De genyának érzem magamat, ez rám egyáltalán nem jellemző, de a fiamnak még meg sem tudtam mondani hogy nem mehet oda az oviba, talán elfelejti szeptemberig. Ezért vagyok egyébként annyira ideges ha erre a témára gondolok.
Anett
eszter
 
 


Sziasztok!

Anett!
Teljesen jogos a felháborodásod,de olvastam a másik fórumon amit írtál,hogy az igazgatónőnek "nagy keze" van.
Így minden keresztbe tevésed (úgymond) csak rád nézve lenne ciki, mert aki nem a te cipődben jár az csak értetlenűl állna ,hogy mit akar ez itt...
Gondolok az évnyitón való kifakadásodra.
Sajnos egyenlőre nem tudsz mit csinálni, a kisfiadat sem így- pláne úgy,hogy bemész és kipakolsz mindenki elött,- nem veszik fel. Ha meg felvennék ezekután minden kétség nélkűl vinnéd oda oviba?
Valaki írta neked,hogy hagyd a fenébe!
Én is ezt mondanám neked, de attól a probléma,hogy hova menjetek ősztől még ott van.
Nekem az jutott eszembe,hogy itt van a Hév átjárónál a Katica Magán óvoda.
Amikor latolgattam én is a lehetőségeinket, valaki ajánlotta nekem. De mi szerencsére megtudtuk oldani családon belűl, hogy a lányom csak jövő szept.-től kezdje az ovit.
Tehát semmit sem tudok erről az oviról (mármint árakat) de nem vesztesz vele semmit ha megkérdezed, hogy mik a lehetőségek.
A Bárcziban a vezetőnő pedig elmondta,hogy nagy a jövés-menés évközben így szokott hely felszababdulni.
Mindenképpen beszélnék vele is a helyedben, hogy legalább várólistára kerűljetek.

Nekem ez volt az ötletem,ha segítettem örülök!

Erika
csengõ
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak eddíg valami miatt sosem mutatta meg a explorer a topic végét. Most végre látom.
Nem valami vidám ez az ovis történet! A legrosszabb az amikor majd felrobban az ember és nem tehet semmit. Max. elmehet egy boxterembe ütni a zsákot amit óvónéninek gondol. Sajnos tényleg csak magatoknak ártasz, ha megtorlod valamivel. Ha ki akar Veled szúrni tutira megteheti bármelyik. A nyalizás gondolom nem nagyon menne. Bár van aki mesterien űzi, de az nem én vagyok és gondolom nem is Te.
A Bárcziba kéne elsírnod a bánatodat és utána sűrűn bejárni, hogy ne felejtsen el. Ez azért nem annyira gáz. Talán beleférne valami ajándék is az akármilyen alkalomra. Én erre is készülnék napokig, de a célért....
Bár könnyen osztogatom a tanácsokat én aki még egy orvosnak is bénán adja oda a hálapénzt.
Mikor mentek nyaralni és hová?
Anett mi van a beltávval nálatok? Nálunk még mindíg bénáznak. A múlt héten kellett volna hívnia a szerelőnek, hogy mikor jöhet, de nem igazán tette meg. Majd holnap megdorgálom őket megint. Lassan úgyis jön a matáv számla és olyankor mindíg kiborul a bili és felhívom őket.

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

Tényleg hagyom az egészet a fenébe, pillanatnyi dühömben bármit el tudok képzelni, hogy majd ezt csinálok meg azt, de ez 1-2 nap és már lecseng nálam. Ezért nem vagyok haragtartó sem, ha valakivel összeveszek, bár ez is ritkán van, ha lehet inkább engedek de nem veszekszek senkivel.

De amit biztosan megteszek az az lesz, hogy elmegyek a Bárcziba és elmondok az igazgatónak minden őszintén, végülis velem jól kicsesztek amiről én nem tehetek, ezért nem jelentkeztem hozzájuk, meg stb....
Ha megértő felvesz minket, ha nem akkor nem tudom mi fogok csinálni. Magánoviba nem viszem a fiamat, mert szerintem semmivel nem tudnak többet mint a sima ovik, és nekem nem biztos hogy 3 éven keresztül lenne havi 40-50.000,- Ft-om az ovira, mert erre is gondolni kell, a fene tudja ebben a furcsa világban amiben mostanában élünk mit emelnek meg még a négyszeresére. Egyébként ezért nem veszek fel hitelt bármennyire is el szeretnék innen költözni, inkább most vagy 3-4 évig dolgozunk mint a güzük, nem nyaralunk, inkább nyáron rokonlátogatást tartunk, stb.. aztán majd meglátjuk mire jutunk.

Beltáv nálunk még nincsen vagy legalábbis mióta telefonáltam nekik, szerintem 3 hónapja, még a hírüket sem hallottam, pedig jó lenne ha jönnének, mert a spórolásba beletartozik az is. Inkább fizetek havi 5000,- Ft-ot az internetre mint havi 14.000,- Ft-ot.
De én azért egy kicsit tartok tőlük, mivel elkezdtem ezt a játékos árulgatást, nem lenne a legjobb ha megszakadna mindig az internet, vagy nem kapnák meg a leveleimet. Gondolkoztam azonis hogy még 1 évre befizetek az axelerohoz, van nekik valami hoby csomagjuk ami akkor havi 11.000,- lenne ha jól emlékszem, és akkor 1 év múlva talán rendesen kiépül a beltáv váltok.
De ha jól látom nálatok hamarabb lesz így tudsz majd nekem véleményt mondani hogy milyen.

Anett
eszter
 
 


Sziasztok

Vikics Kedden csinálok egy játékvásárt, el tudnál oda jönni, egész nap lesz a Szinbád u. 2. szám alatti 100 Ft-os bolt elött, addig kiderül van-e bukó is.

Anett
eszter
 
 


Anett!

OK! Egyenlőre úgy néz ki, hogy oda tudok menni. A garázsomat tartsad!!! Kép Kép Kép Remélem lesz bukó...
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Olvasgatom ám néha a topikot, csak eddig nem nagyon volt írni valóm. De tegnap iszonyúan kiakadtam, le kell írnom, egyrészt hogy kidühöngjem magam, másrészt hogy szóljak, vigyázzatok! Szóval tegnap bementünk a piacra egy kis csirkemellet venni a vacsorához Lacikával. Annál a nagy húsosnál álltunk meg, ami a DM felőli sarkon van. Jó kis hipószag lengte körül, de nem gondoltam semmi rosszra. A munkahelyemen voltunk előtte, persze kicsipekedve, mindketten a legszebb cuccainkban. Lacika már nagyon unta magát, és elkezdett mászkálni körülöttem. Persze elcsúszott egy tócsában,a miről utólag kiderült, hogy tömény hipó volt! Kép Én meg ugye azonnal felkaptam, ahogy azt az ember lánya a nagy elesés után bőgő fiával tenni szokta... Kép Mindkettőnk ruhája mehet a kukába, Lacika bőrén ronda foltok lettek, ahol a hipó ráfröccsent, és még hálát adhatok a szerencsénknek, hogy a szemébe nem jutott. Kép Kép Kép

BMárti

BMárti
bmárti
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: