A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

én még mindig nem nagyon vágom azárt-nyílt topic témáját....magyaraul aki regisztált a babaneten, az bele tud nézni???mert akkor szinte mind1, hogy nílt, vagy zárt.
egyébként én már tettem fel Nándiról képet, sőt egyszer magamról is:P aki figyelmes volt, látta :wink: :lol: :wink:
Tegnap olllllyan jó napunk volt!!!
Nándi sokat aludt!! kb egész nap!! kb 4-6 órát volt fenn, plsuz ugye az etetések.És éjjel is aludt!/ ez azt jelenti, hogy azért 3 óránként persze kajált/ Sőt most si visszalaudt. Volt hasfájós sirás, d enem durva, és egész nap össz talán 3 óra. a szokásos 10-12 óra sírás helyett. annyira jó!nem tudom a kaja számít ennyire, vgy erősödik is..ma vagyunk 3 hónaposak 8)
igy tegnap du még sütöttem egy csokitortát is, amiből persze nme ettem 8) meg ebben már segitet anyum, addig ő sétáltatta Nándit lent, de ahoyg felhoztuk, is visszaaludt:)
egy ilyne nap segít sokat :)kitartást mindenkinek!
kukkolóknak: :lol:
diátásan eszem. semmi nyers zöldi, gyümi. gyümit megfőzöm úgy eszem, és abból is csak keveset!! zöldiből csak krumplit esyzem, max egy kis répát. fehérrépa tilos! nem eszem szinezékes meg tarrósitós kajákat-ill igyekszem!jaés acsoki is tilos.
tegnapi napi kaja pl: reggeli: sonkás-vajas barna kenyér. ebéd: petreszelymes krumpli pipifasirttal-fontos, h smemi savanyúság hozzá
este_ vaniliás karika :oops: ez bűnözés volt.
mindenna iszom csak 1 filter szopis teát. plsuz Nándi kap egész napar elosztva kb. 50ml édeskömény-kamillateát
mindennap tornáztatom a kis lábait.hasfájás ellen
nem tudom , még mi más van
ja, csak este kap infacolt, 1szer egy nap
imádkozom, hogy mindez igy is maradjon.anynira jó látni, hogy jólvan
ma reggel még egy kex is belefért apával 8) pedig máskor Nándi már 5től emészt----

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

ja, ls tegnap este is volt hasfájós sírás, de úgy, hoyg 5 percre elaludt, aztán sírdogált kicsit, megint elaludt, megint sírdogált.mindeközben kézben volt persze, de 10kor ellaudt. és nem az volt, hogy vigasztalhatatlanul üvölt 7től 11ig..szóval ez nálunk KOMOLY javulás, ez és naggyon jó!!
ja, és depi ellen: találkozzatok sokmindenkivel!!
sétáljatok!!ja és Nándit levegőztetjük keményen, van, hogy napi 4-5 órát is/panelban lakunk6 ez eleinte roszz volt, mert a házztartás ugye úszik, de a gyerek lent alszik-kipihentebb, az én idegeim is pihentek, hogy addig se a bömbit hallgatom-kicsit több türelem lesz belőle.ha van segitség, be kell fogni, aférjek meg maguktól nem tudják, hogy segiteni kell, meg kell kérni, hogy : Drágám, nálad mindig olyna jókat büfizik, megbüfizetnéd? és odaadni apjuknak,addig meg irány WC, vagy zuhany :D szerintem néha szívesen és büszkén segitenének, csakhát férfiak, és nem tudják, hogyan...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Helló!
Nincs sok időm, mindenki fent van és bnőmék nemsoká jönnek. Megy a 36 vagy 40 hetes (nem tudják eldönteni :lol: ) vizitjére, és én vigyázok lányocskájára.
Tali: én vetettem fel a hétfőt, szval sztem én voltam az első akinek jó, de a csütörtök is menne. Ha Nemlajosnak jobb, és többieknek is megfelel, akkor toljunk pont egy hetet. :wink:
Mátéék tényleg tünemények! Fanni ma először megy úszni? Tök jó kis apás program. Az úszást mi sem fogjuk kihagyni. De a babaúszást tuti. MOM-ban szedtük össze a cuccainkat bnőmmel és a lányával. Elég kellemetlen volt.
Savoya-ban van játszóház? Ott vigyáznak a gyerekre is? Bocsi de még sosem voltunk. Szval be lehet mellett vásárolni?
Bocsi de nagyon nagy vonalakban szinte csak a taliról olvastam vissza. :oops:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli
nem tudom, hogy ott lehet-e hagyni, mi nem hagytuk ott őket. két lány volt ott, de ők a pultban ültek. nem láttam, hogy vigyáztak volna valakire is...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, és igen, most megy először. persze tavaly a balcsiban nagy bajnok volt, de így hivatalosan úszni most fog! 8)
úgy érted az új sportlétesítményben a mom-mal szemben? mert oda mennek... :roll: nem szeretném, ha elkapna valamit... bár a férjem nagyon dícsérte, hogy milyen szép és jó az uszoda.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Húúúú, nagyon aktív lett a topik :)

Ha lehet még szavazni a tali időpontjára, akkor én a csütörtökre szavaznék. Hétfőig szerintem nem gyógyulokmeg, viszont csütörtökre, azért több az esélyem.
Nagyon fáj a torkom és annyira taknyi is lettem, hogy levegőt is alig kapok. A bal alkarom egy-egy mozdulatra iszonyatosan fáj, még jó, hogy jobbkezes vagyok :)

Annyit írtatok, hogy nem is tudom mi mindenre kellene reagálnom :)

a szopi témát szerintem bőséggel kitárgyaltátok :)
Nekem annó Levi 4 hónapos korában mondta a dokink, hogy kezdjem el a hozzátáplálást. Mondtam jó és Levi továbbra is csak szopizott 5,5 hónapos koráig, amikor látszott rajta, hogy kíváncsi a kajcsira. Szerintem mindenki azt csinálja, amit a babája sugall neki, de ezt már többször többen is elmondtuk/ták :)

Babák cukik :)

Rszg: gratula Máté javulására, ügyesek vagytok.

Tegnap este nekem is sikerült végre egy picit a kádba belefeküdnöm, utoljára Lili születése elötti este sikerült ez :)
Nagyon jól esett.

Katka, Te mindig nagyon jókat mondasz, most én is szeretnék tanácsot-ötletet kérni.
Levi nagyon ügyesen pisil már wc-be, de sosem szól ha kell neki.
Tegnap is annyira bosszantott. Hazaértünk a bölcsiből, pisilt a wcbe, de kb fél óra múlva egyszercsak csinált egy tócsát. Mivel tudnám rávenni, hogy szóljon? Az hogy a kaki becsúszik még elmegy, mert tudom, hoyg azt nehezebben "engedik el" a gyerekek.

Nem tudom még mit akartam, nagyon sokat írtatok :)

Kép

Kép
gabka77

Megyünk csípőszűrésre, végre, már majdnem lejárt a beutaló... :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok!
pörög ám a topik! :D
az én lányom most is kézben alszik :? úgyhogy így fél kézzel nem írok most sokat.csak mindig elfelejtem(azt hittem ez a feledékenység a terhességgel elmúlik, de nem :lol: )

Rszg!
nektek az eltört kulcscsont miatt mit kellett csinálni?merthogy Larának is eltört, de nekünk csak anyit mondtak, hogy napi 15-20percre fektessük hasra, csipkedjük a vállát, rakjunk elé játékot, hogy emelgesse magát.június elején lesz kontroll.bár hozzáteszem, hogy ha a tüdőgyuszi miatt nem csinálnak mellkasröntgent, akkor észre sem veszi senki :shock: én nem is parázom túl ezt az egészet, és nincs is meg mindennap a 15-20 perc. :oops: egy idő után begurul és sír, de tök ügyesen tartja már a fejét, anyukám azt mondta ilyet 3 hónaposak csinálnak.már mikor 2 hetesen hazajöttünk, akkor is át tudta fordítani a fejét, de mostmár egész sokáig tartani is tudja :D

Erpé!
a mi esetünk elég különc.csak találgatunk , mi lehetett a baj, de valószínűleg az, hogy elvesztette a fórum a korábbi jellegét, mert az eredeti babanetes topikban volt egy nagyon összeszokott csapat, akik együtt éltek meg teherbeesést, szülést, gyereknevelést.akkoriban gyereknevelés, többeknek 2.terhesség, ilyesmi volt a téma.aztán ahogy átmentünk a tanyára, jöhettek olyanok is, akik nem ilyen "őstagok" voltak, és minden másról is folyt beszélgetés.szerintem ez nem kellett volna, hogy baj legyen, mert egy topik attól jó, minél színesebb(szerintem)de nekik ez már nem olyan volt, és egyre többen egyre ritkábban, majd egyáltalán nem jöttek :(

Kép
Kép
zazzy

Zazzy Nekünk semmit nem kellett csinálni. 3 nap alatt állítólag összeforrt. De Máté mindig hason aludt, feküdt.

Kép

Kép
rszg

Ja! És egyébként Máté is karban van.

Kép

Kép
rszg

és ha azt se látták, hogy eltört, azt hogy fogják, hogy összeforrt? :lol: tiszta röhej!nekünk ezzel fejlődésneurológushoz kell majd menni kontrollra :shock: jó, nem árt, ha megnézi egy ilyen, de akkor is.

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Jó reggelt....

Irita a kisfiad haja fantasztikus, a kislány pedig gyönyörűű! Tényleg!!

A kilók: 52val kezdtem a terhességet, 62val kerültem kórházba, szóval nem volt durva a hízásom, de most én is folyamatosan eszek, főleg édességet, szóval az ebédek után gyakran befigyel egy kis csoki, és a vacsik sem light-osak :-( Szóval várom, hogy erőre kapjak és ujra elkezdjek tornázni, jógázni, már nagyon rámférne. Két hét múlva esküvői tanúk vagyunk, addig is picit nem ártana odafigyelni. De felpróbáltam a tavaly varratott kosztümöm, és fűzöm, és jó, csak egy picit szűk a fűző..., hátha 2 hét allatt lemegy a kis plusz.

Csibb nagyon jó Máté szerkója!!

Ma a párom szabin van, ug yélvetezm, hogy 3 napos lesz a hétvége, ma ügyködünk a ház körül, holnap Balatonfüred kirándulás, vasárnap pedig vendégek!

Jövök még este felé

puszik
anna**

A Tatabányai minitalira én is mennék ha lehet :)

A norys témáról én viszont lemaradtam pont akkor voltam kórházba úgyhogy rszg nekem kifejtheted ha nem baj :oops:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok!

Csibb, Máté csodaszép, és nagyon jó papis rucija van - látom, azért csak-csak sikerült ráállítanod magad a fiús ruhákra is (emlékszem, beszéltük, hogy milyen fura más nemű babának ruhát venni, mint az elsőszülött).
Fanni "rendes" úszásoktatásra fog járni? Vagy apujával úszik kettesben?

Kukli, nekem most nem volt világos, hogy milyen rossz élményetek volt a babaúszással. Én szeretném majd Katát vinni, bár még néhány hónapot várok ezzel.
Lakáseladás hogy áll (vagy inkább halad)?

Pulcsi, a zárt topik csak azoknak fog megjelenni, akik hozzáférést kapnak. Tehát nem minden regisztrált babanetes látja, csak mi.
Én emlékszem a fotóidra :) És nagyon örülök, hogy Nándi sokkal kevesebbet sír és nyugodtabb lett.

Nemlajos, és hova mentek csípőszűrésre? A kerületbe? És kezd összeérni a házközösség? Pl. sétáltok együtt a többi sorstárs kismamával? Az azért jót tud tenni az ember vacak hangulatának.

Lépek, ma vendégek jönnek, és a lakás romokban, a hűtő üres, szóval van mit csinálnom.
Szép napot!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Igen, ez engem is érdekelne, Kukli mi volt a gond a babaúszással?

Köszi.
anna**

Katka, ahogy olvasom, nálatok is újra gondok vannak? bocsi nem akarok indiszkrét lenni, ha nem szeretnél beszélni róla :oops:

Adryn a te beszélgetésed is komolyan hangzik " magaddal" remélem minden ok :wink:

Annyi taliról szó esett itt a 3 nap alatt felpörgött topicban, Nyíregyházán valaki nem akar talizni 8) :lol: ?

Csibb Máté cuki.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Szerintem Kukli a gombákra és társaira gondol.
Én szeptembertől viszem Mátét babaúszásra.

Kép

Kép
rszg

Irita – édesek a gyerekek, gratulálok hozzájuk!

Katka ,Erpé -köszi, én szívesen írok majd, ha tudok, de mostanság nem nagyon van időm, Lea baba teljesen leköt, azért most már remélem jobb lesz elvégre ezt a hozzászólást is sikerült megírnom

Adryn – én hajhullásra Varga hajcseppet használtam már a terhesség alatt is, nekem nagyon bevált

Csibb – Máté nagyon tündéri!!!!! meg a csajszi is

és egy kép a kiscsajról......
Kép

Kép

Kép
leo50

Én nem fogok se többet, se kevesebbet jönni, ha nyílt, ha zárt a topic :lol: csak ahogy eddig is, ahogy időnk engedi, és van egy állandó csapat szerintem aki szinte terhessége első hónapjaitól foglalkozik egymással, ez valószínű a zártban sem fog változni, bár én is egyetértek Katkával ehhez még nem kell zárt topic, ahhoz már inkább, hogy pl Zazzy is tudjon felrakni képet, amit maximálisan megértek, szóval szerintem szavazzon mindenki, ha nem tudunk konszenzusra jutni és utána nincs sértődés, én nyíltra szavaznék, de Zazzy miatt is pl, meg Gabkának is vannak gondjai, amit szeretne valakivel megosztani( és az megtisztelő, hogy velünk) az én szavazatom ZÁRT (aki akart már csatlakozni, csatlakozott a terhesség alatt)
Egy óriás topictali viszont tényleg jó lenne, olyan jó lenne egymás mellett látni a kis "terméseket" ezt szerintem jövő nyáron már ki lehetne vitelezni valahogy, ha mást nem egy ottalvóssal valamilyen jó kis kirándulóhelyen.

Bea, Maja

Kép
bea1978

bocsi, ha kopogtató cédulás voltam :x

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bocs csajok, egy kis infóra lenne szükségem.
Van egy barátnőm, aki nem bír teherbeesni.
Van egy gyanúja, hogy esetleg PCO-s és a lombik is szóba került.
Tudom, hogy valamelyikünk járt itt hasonló cipőben, csak nincs időm visszolvasni 200 oldalt :)
Kérem, aki magára ismert keressen meg, akár priviben is, lenne egy csomó kérdésem. köszönöm!

megyek mert a kicsi csaj ébred

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok!

Áááá... Murphy tényleg beköltözött hozzánk :? Tegnap (meg tegnapelőtt) nap közben nem voltak itthon a nagyok... reménykedtem, hogy majd pihenni fogok, meg valamennyit felszámolni az itthoni káoszból... erre a legkisebb kisasszony ugye szinte semmit nem aludt, azt is kézben, ringatva. Ma itthon a két középső, miattuk se pihiről, se rendrakásról szó sem lehet (=reménytelen)... de Réka most reggel óta alszik... (pedig nem szokott, mert felüvöltik... általában...) Ehhez még annyi hozzájött, hogy Réka hajnali 4-től ébren volt, és nem akart aludni... 6-kor meg már ébresztő volt a nagynak, felkeltek a "középsők" is...
nem.. kicsit sem vagyok fáradt :twisted:

Bea
A tapasztalatok alapján idén nyáron még nagyobb esélye lenne egy beszélgetős talinak.. mert a törpék még egy helyben maradnak :) Jövőre már rohangászhatunk utánuk... :)
rebi

Jesszus, ti mennyit írtok!
Felkelt Líz, mire végig olvastalak titeket.

rszg: milyen homeos bogyókat adtál szuri után?

Banolka: én nem tok fogyni, sőőőt kicsit híztam is :?

Tali: asszem én mondtam először :wink: a hétfőt! Nekem a csütörtök nem jó, mert oltásra münk. Még a szerda lenne jó!

Tehuti: hogy csinálod, h fogysz???? Ez nem igazság!

Adryn: köszi, de most már köhög is, de egész jó éjszakánk volt, csak végig szörcsögte.

pulcsi: 10-12 óra sírás??? Bakker, nektek aztán van türelmetek, nagyon jó szülők vagytok! Megbírtad állni, h ne egyél a tortádból? Én is kérek az önuralmadból!!! :oops: Kex :P (Utoljára 16 évesen használtam ezt a kifejezést :lol: király)

Nah, síír. Áttérek a félkezesre én is :x

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

gabka: nem emlékszem, nekem volt PCO gyanúm, de a mellékelt ábra szerint alaptalanul :)

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

[quote="erpé"]C írta:erpésajok, nem nagyon nyilatkoztatok, hogy kinek melyik nap jó jövő heti talira a mai elmaradt helyett. Eddig a csüt és a hétfő merült fel.

Nekem bármelyik nap jó egyelőre. Hétfőn délután megyünk koponya és hasi uh-ra, de délelőtt akkor is tudunk menni.
Illetve fel kellene már hívnom a szülészdokit időpontot kérni a 6 hetes kontrollra, az még bekavarhat.

Masut
masut

Rebi, sajnálom a nemalvást :?

Végül is igazad van, mert pl ha Pest közeli talit tartunk pl Szeptemberben(akkor még meleg van) és speciel én vonattal jövök, mert nem szeretek 100 km felett vezetni, akkor Maja már pépeset is eszik, mivel már hat hónapos, és még egy természetben kempinges, szállodás is megoldható, nem olyan fárasztó az oda-vissza út, aki messzebbről jön és több időt tudnánk együtt tölteni, jó barátságok tudnak szövődni tényleg. Katka mint fő kirándulóhelyismerő, szervező, vagy ötletegazda is lehetne(bocsi Katka :oops: )
ez csak egy ötlet volt, hogy egy mindenrésztvevős tali, és a nyár vége lehet beláthatóbb már Adrynnak is. :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

de nem kötelező, csak hangosan gondolkodtam :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Erpé és akinek esetleg kell. Szuri után este 10 db home-bogyó egy kiskanálnyi vízben feloldva. Neve: thuja occidentalis 30 ch
Én egy pici üvegbe tettem bele, és mikor sütöttem a palacsintát, afelett melegítettem meg.

Kép

Kép
rszg

ez a kéthónapos szuri után segít Rszg?

Mindenkinek kettőt kap(kapott)?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Na nekem is eltartott egy darabig amíg végigolvastalak benneteket, pedig csak a tegnapi napon nem voltam.

Én is Adryn véleményén vagyok, mindegy hogy nyílt vagy zárt, én eddig is mutogattam magunkat, úgyhogy most már mindegy :D

Sikerült megint megfáznom és még lázam is lett éjszaka, bár szerintem ez a kimerültséggel is összefügg, mostanában le sem ülök reggel fél hét és este 10 között :? Valahogy vissza kellene vennem a tempóból csak azt nem tudom hogyan :roll:

Nimródnak is volt egy kis hőemelkedése a szerdai oltástól, de amúgy nagyon jól viseli azóta csak alszik :D Nekem mindegyik gyerekem ilyen, ha kicsit betegek vagy lázasak akkor egy csomót alszanak.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Pulcsi én biztos nem bírtam volna ki hogy ne egyek a csokitortából. Meg se kóstoltad?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Bea Igen, ezt a 2 hónapos oltás után adtam Máténak, de minden oltás után adni fogom.

Vica Gyógyulj meg hamar!!!

Kép

Kép
rszg

Máté olyan jól viselte? Ez tényleg jó lehet. Nem próbáltam ezeket a homeós dolgokat még(terhesség alatt sem) Nem túl drágák?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kép

Kép
rszg

Bea Nem drága, 500-600 ft

Kép

Kép
rszg

Mikor Máté VÉGRE vigyorog a játékra- Igaz csak 5 percig bírta. De ez is haladás :)

Kép

Kép

Kép
rszg

Bea, szerintem nagyon jó ötlet egy nyár végi - ősz eleji nagy tali!
Ha pedig ottalvós-kirándulós, akkor nem is muszáj Bp-en lennie.

Rszg, köszi a homeotippet!
Egyébként Samu egyszer sem lázasodott be ezektől a korai oltásoktól, őt egyedül az MMR viselte meg, de az még arrébb van.

Jövő heti tali - próbálom összefoglalni az eddigieket:
Hétfő jó: Papillon, Katka, Csibb, Kukli, Masut, erpé
Csütörtök jó: Nemlajos, Gabka, Katka, Csibb, Kukli, Masut, erpé
A lényeg ebből: Nemlajosnak, Gabkának sajnos a hétfő nem jó, Papillonnak a csütörtök. Többieknek egyenlőre OK mindkettő.
És most felmerült a szerda is - az talán mindenkinek, aki jönne talizni, jó lehet. Más esetleg nem akar csatlakozni? Mondjatok erre is valamit, aztán gyorsan zárjuk le! :)
Lépek vissza főzni!

erpé

Ha meggyógyulok addig, akkor jó a szerda is nekem :)
gabka77

Köszi Rszg, hasznos volt!

Mit főzöl Erpé? Én palacsintát készülök sütni, kívánom, csak még kishercegnő eszik :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Aranyos Máté mosolya :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

én már nem tudom, jó minden nap :D :D :D
Mi végeztünk, nem volt vészes, de egyszer majdnem kiborult a bili. Mi nem kértünk időpontot, csak odamentünk egy fórumos ismerőssel.
A Heimben voltunk. Két ajtó van az ortopédiára. Nekünk a baloldaliba szólt a sorszámunk.
Várunk, szólítják a másik ajtón a másik lányt, csodálkozunk, bemegy.
Várok, szólítják Dömét a bal oldali ajtón, bemegyek, az asszisztens behív még két várakozót (nagyobbak, leletekkel), én levetkőztetem Dömét, várok, várok, egyszer csak hallom, kint szólítják Dömét !!!
Beszólok, hogy elnézést, minket a másik ajtón szólítanak (hogy akkor most mi van), mire a doktor úr már áll is fel, tessékel ki, hogy jó, akkor menjen a másik helyre, tessék, lehet menni.
Na, mondom, ez de mufurc. Kimegyek az ajtón a gyerekkel (aki egy szál bodyban van), a másik ajtónál az asszisztens: ő a Döme? Na, akkor majd mindjárt, most már behívtunk mást...
Állhattam még 10 percet a csupaszlábú gyerekemmel a folyosón...
De aztán 3 másodperc alatt túllettünk a vizsgálaton, minden rendben...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hogy ti mennyit bírtok írni :shock: látszik hogy xar az idő otthon :lol: :lol:

Nemlajos: :shock: ez durva... ekkora káoszt... és miből állt az express vizsgálat?

Csibb: gyönyörűek a gyerekeid még mindig :D Nicomenyasszonyok: Papillon Lizája, barinőm Petrája, és Erpé Katkája. Te nem jelezted vissza hogy Fanni elfogad e fiatalabb pasikat :lol: :lol: de van még sorszám :lol: :lol:

Katka: mint mondtam magánéletileg nem voltam topon, nem volt jó hangulatom, és Nico is aktívkodott ezért maradtam kissé passzív az elmúlt napokban. de mint mondottam megdumáltam magammal hogy minden szép és jó úgyhogy hess depi :D magánélet: Mic-kel beszéltem, most épp pedálozik. reméljük tartja az iramot hehehe. az éjszaka azért volt tegnap extragáz, mert folyt az orra Nico-nak és óránként felsírt. de napközben aludt sokat, és most éjszaka is jobb volt.

tök jól hangzik a mindenkinekottlevős tali szeptemberben, de akkor én tuti nem fogok tudni ott lenni. :( mi júniusban vagy júliusban megyünk haza pár hétre.

Rszg: helyes Máté ahogy vigyorog :D

KépKép
KépKép
adryn

Bea, palacsinta jól hangzik :) Én főztem levest (tárkonyos gombaleves árpagyönggyel - nyam), és mákos muffint. A főzés ezzel kész. Most nekiállok vasalni, mert itt egy torony vasalatlan - hogy ez hogy került ide?

Adryn, felőlem lehet nyár közepén is a nagytali. Örülök, hogy jobban vagy és magaddal és Mic-kel is tudtál erről beszélni.

és akkor jöjjön a vasalás (hogy azt én hogy utálom...)

erpé

Nálunk majdnem minden pénteken palacsinta a vacsi :)
Levi keveri a tésztát :) aztán hisztizik, hogy kéri a palacsintát, alig bírja kivárni, hogy megsüssem. 8 darabig meg sem áll :)

Én is örülök, hogyjobban vagy Te is Adryn :)

Mi július végén megyünk nyaralni (ha nem jön közbe semmi), de egyébként szerintem is jó ötlet a nagytali! :)

ma megpróbálom többet ébrentartani Lilit, háta így délután több idő jut Levire is és gyorsabban elalszik este.
A tegnapi napot majdnem végigaludta, csak enni kelt fel, meg egy nagyon picit nézelődni. Este meg fél 11kor aludt el, pedig 8-9 között már aludni szokott.
Az ébrentartása annyiban merül ki, hogy nem hasra teszem le aludni, hanem hátra :) Így rövidebbeket alszik :)
Na most viszont ébredés van, úgyhogy megyek bohockodni vele :)

Kép

Kép
gabka77

Gabka!

Nekem is PCO szindrómám van plusz orvos lennék, úgyhogy megpróbálok válaszolni meg segiteni, ha tudok, kérdezz nyugodtan!

Amúgy megint extra sz@r éjszakánk volt, a pici 3 óránként fent volt, aztán alig aludt vissza, pluszban még egész nap ma fent volt, most aludt el :shock:
Nem tudom hogy birja, amikor a felnőttek már kidőlnek mellőle, ő akkor is tök jól van :D
Ja Bea!
Én debreceni vagyok, úgyhogy csinálhatunk egy kelet-magyarországi minitalit :)
Vendég

mire átolvastam, el is felejtettemmit akartam írni :)
Ennyi maradt meg:

katka: voltam ma Pátyon, eszembe jutottál, csak már dél volt mire elindultam hazafelé a gyerekekkel, no meg a számod se volt nálam. Olyan jó volt kimozdulni otthonról, és a gyerekek is elvoltak a kocsiban
Eszter sikeresen összetojta magát,még jó, hogy kombi kocsink van, így viszonylag egyszerű volt a tisztába rakás.

ha szavazunk, akkor én zártra, de ha így marad az se gond :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Ja, tbánya és tatai tali is jó.Én mostanában készülök menni a tatai tóhoz egyet csavarogni a családdal.

Milyen ez a PCO szindróma?

Kép

Kép
pgyöngyi

sziasztok!

Remélem, emlékszik rám még vki (rpén kívül)! Nem nagyon volt időm jönni mostanában.
Nagy vonalakban jól vagyunk, Hanna még mindig nem kapta meg a két hós oltás, taknyos, köhög. Most vették volna le a fibrómáját, de ezért most ez is elmaradt.
Egyébként fejlődik ezerrel a kiscsaj, ejoejoejo, meg gügü, ezeket mondja és nagyon édesen mosolyog. Már nem cicizik úgy másfél hete, nem kellett neki, szerintem szépen lassan cumisüvegzavaros lett.

csak ezt az oldalt futottam át...

Zárt topic? Miért? Minek? Már bocs, hogy így kérdezem, de nem nagyon értem az okát. Ált. akkor szokták ezt, ha már baromira isemrik egymást és a nem irogatók nem értenék a hszeket. Magánéletét meg eddig is csak az tette közzé, akár fotókkal is, akit nem igazán érdekelnek a kíváncsiskodók.

csibb
Nektek mondták, hogy Máté szvíproblémája és a 11. ujja között összefüggés van? A János gyereksebészetén jártunk most, ott mondta a doki, hogy az ilyen-olyan kinövések ált. kardiológiai problémát jeleznek.
Fannit felvették az oviba?

folyt. köv.

marq
Kép
Kép
marqueza

Marq: Már nagyon hiányoltunk. Jövő héten lesz tali! Gyertek el! :wink: Betegségeket sajnálom, remélem gyorsan kilábaltok.

Zárt topic: Azért merült fel, mert több zárkózottabb ember szeretne nyitni egy kicsit, de inkább zárt topicban tennék ezt meg.

Katka

katka22

Lilla: Milyen orvos vagy? :oops: Ha nem titok....

Bea: Köszi a kérdést. A családomban vannak súlyos betegséges gondok, de a topicot ezzel nem szeretném terhelni.

Gyöngyi: tatai-tavat mi rendszeresen körbe szoktuk biciklízni. Szerintem gyönyörű hely. Én nagyon szeretem.

Adryn: Sajnálom a gondokat. Mic csak pedálozzon, te csak add neki a 'csapásszámot'. ;)
Szerintem megpróbálhatunk igazodni ahhoz, hogy mikor lesztek itthon, de nyáron nehéz nagy talit szervezni, mert egyrészt már nem találunk helyet, másrészt valószínűleg többek nyaralnak. De valamilyen tali legyen, amikor itt vagytok! :roll:

Nagytali: Milyet szeretnétek? Családostól hétvégén? Túrázósat? Vagy elég, ha van kert és játszótér? Milyen árfekvésben? Egy éjszakás - több éjszakás?
Szerintem már most szervezni kellene, mert csak, ha mondjuk 5-6 család jön, már az is 20-25 fő, szóval szállást már sürgősen keresni kell. Milyen progik legyenek a 2 napban? Gyerekeknek matrica gyűjtős persze alapértelmezés, ha többen jönnek nagy tesóval. ;)

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: