A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Jó reggelt!

Julcsi, akkor neked is nagyon rendes a szülésznőd! :lol: Én nem is gondoltam volna, hogy szülés után is így fogjuk tartani a kapcsolatot, de nagyon jó, mert tőle is kérdezhetek bármit, szívesen segít! :)

Ikverus, majd várom a beszámolót a babausziról! :wink: :)

Bogi, na végre, már nagyon hiányoztál! :) Bírd ki ezt a kis időt, és újra itthon lesztek, minden visszatér a régi kerékvágásba!
Nyugodtan öntsd ki nekünk a szíved, nagyon sokat tud segíteni, ha kiadod magadból!

Millye, ez egy régi vágású öreg doktornő, amúgy nincs vele semmi gondom, csak ő a régi bogyókba hisz! Na mindegy, a lényeg hogy meggyógyultam! :)
Éjszaka hogy telt? Bencus szépen alukált, illetve még most is alszik, nemsokára kel, nem riadt fel éjszaka!

Zsancy, itt is 3 hónapos kortól javasolják, legalábbis a mi doktornénink! Apával keresünk valami jó kis uszit, hogy elkezdhessük! :)
Petrának sok-sok gyógypuszit küldünk Bencussal az oltásra!
zsu83

sziasztok!
hát látszik mennyire fárasztó itt az állandó csavargás....Füge evett tegnap este 10-kor 11-re aludt és még alszik :shock: és én sem ébredtem fel :oops: 8 körül riadtam meg és néztem az órát. Na mindegy ma egy kaja kimarad, mert tápszerből nem adhatok neki nagyon sűrűn.
Köszi lányok a biztatást, mindenkinek! Bizom a férjemben, de ki tudja az évek mit hoznak még.
Na ma is csavizás, az idő jobbnak tűnik. Nem tudom jövő héttől mi lesz velünk :shock: Fügém hogy fog visszaállni a régi kerékvágásba. Pedig itt abszolut az ő napirendjéhez igazodok, akkor alszik,eszik,pihizik,játszik mint otthon, csak nagyon sokat vagyunk úton, szinte mindig valakinél vagyunk. Sajna ezért sem jött össze még Amyvel a tali.
Ja oltással kapcsolatban, nekem a dokinéni azt mondta hogy a három hós oltás után a 8. napon figyeljem majd nagyon a babát, mert akkor lázasodhat. :shock: Ti hallottatok már ilyet?

babaúszáson én is gondolkodtam, de elég szégyenlős vagyok most :oops: , meg az árak is elég húzosak. A Rubint Réka kaziján van egy kis gyakorlat sor,amit a fürdőkádban tudsz a babával gyakorolni.
millye: még mindig szivni kell a nozját. Nem sok ez már egy kicsit? De jó az étvágya, kedve, alvókája, most nem kap már mást hétfő óta csak a cebion cseppet. Adjam neki megint a náthára való homeost vagy mostmár a szivás is elég?

Kép
budabo

Zsancy: Szerintem a Fucus Vesiculosus 5CH lesz amit reklámoznak. Gyorsítja a lelassult anyagcserét. Szoptatás alatt én nem merném szedni. A folyadékigényed azért nőtt meg mert a tejképződéshez folyadékra is van szükséged. Gondolom nem ittál elég folyadékot. :wink:

Babanyul: Boldog első névnapot Szoninak! :lol:

Zsu83 Én is azt akartam írni, hogy a lényeg, hogy meggyógyultál! Vannak vaskalapos emberek... attól még lehet jó orvos, ha nem hisz más gyógyszerekbe :roll: Nálunk ismét jól telt az éjszaka... a manóm már nagyon régóta nem kel fel éjszaka... én nagyon fáradt voltam mert már írtam, hogy a Nagykovácsi Nőgyógyászati Klinika árajánlatát csináltam, de kész lettem vele... már csak át kell nézni. A lányom gépe megadta magát így mára is megvan a program szerelhetem szét... délután meg megyek a nőgyógyászhoz.

Budabo: szerintem amíg vannak tünetei nyugodtan adhatod neki a homeóst, baja nem lesz tőle. :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Stelly: de édes Apa, hogy így meglepett!!! Szinte látom magam előtt, ahogy duzzogsz (én is ilyen vok...) aztán meg jött a meglepi!!! :D :D

Panna: jó utat, és nagyon vigyázzatok magatokra!

Gerendai Zsuzsi: megnéztem, a hordozós linket. Biztos van benne igazság, de az nekem gyanús, hogy elnyomja a golyszlit, ha kifelé rakja az ember... mert akkor ha befelé rakom akkor nem? egyébként ettől függetlenül már gondoltam erre... Mármint, hogy nem árt-e a hordozás a fiúknak ilyen téren.
Szerintem Vendi egyre jobban hasonlít az Apjára. legalább is nekem úgy tűnik. Én eleve más típusú gyerek voltam, sötét hajú, sötét szemű, az apja volt ilyen szőkés. Azt is észrevettem, hogy annyi arca van. Ha komoly, akkor inkább rám hasonlít, ha vigyorog viszont tiszta apja... Az elején, amikor sokan mondták, hogy rám hasonlít akkor én is láttam apán, hogy kicsit zavarja. De akkor mindig kerestem valamit, amiben őt láttam, és azt mondtam is neki.
Most meg már még Anyum is azt mondja, hogy inkább Tibire hasonlít.

Bogi: annyira jó lenne azért talizni. Persze értelek, hogy sok a kötelezettség. Mindenesetre kitartás, már lassan vége a hétnek!!!

Nálunk valami miatt mostanában nem megy az alvás..... reggel 5 és fél 6 között ébred minden nap.... Nem tudom mi lehet vele...

Millye: popsi nem javul... sőt... most mintha megint egyre rosszabb lenne..... nincs valami 5leted???

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Gabi: Boldog névnapot Szoninak!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Jó reggelt!

Vinci édipofa alszik :) Várom Hugicékat :):) Kiváncsi leszek idetalálnak e, mert ahol lakunk az egy igen izgi vidék, frankón el lehet tévedni még navigációval is :):)
Viszont erggelre úgy keltem fel, hogy azt hittem meghalok úgy fájt a bokám, lüktetett az egész, nem tom mitől, metrt én semmit sem csináltam vele :( azóta annyival jobb, hogy bicegve közlekedek, de folyamatosan fáj, ha megállok, rosszabb.....mozgatgatom meg minden, és semmitől nem jobb...és pont most!!!!!!!!! Sétálni se tok így menni :( Remélem hamar elmúlik..befásliztam, meg kenegetem richtofittal....na megyek mosogatást berakom, mégse így várjam a vendégeket :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Bogi, nekünk nem mondott ilyet a doktornéni :shock: , csak aznapra, meg esetleg másnapra mondta a lázat! :roll:

Millye, Bence is már nagyon régóta végigalussza az éjszakát, nagyon ügyesen alszanak a fiaink! :lol:
Gondolok Rád délután!

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK SZONI BABÁNAK!!!!!!! :lol:
zsu83

Helló!

Azt hiszitek,most keltem fel??? Hát nem! Én már túl vagyok az "úristen, mibaja a gyereknek, azonnal gyerekorvoshoz" csodálatos reggelén.
Hajnalban fulladásszerű köhögések jöttek Esztike szobájából, de mire beértem békésen aludt. Gondoltam klassz, hogy megfázott...
Reggel meg emelem ki a kiságyból, újabb köhögésroham és kijött belőle valami élénk citromsárga hányásszerű. De ilyet még sosem láttam! Na rögtön pánik és idegbaj és reggel 9-kor már ott csücsültünk a dokinál.
Háááát, fogalma sem volt, hogy mi lehet, szerinte epét hányt a gyerek. Egyelőre nem lehet vele semmit tenni...
Ilyet én még nem is hallottam, hogy a kisbaba epét hányna.... Remélem, nem ismétlődik meg, mert tiszta ijesztő ám!

Na reakciózás majd később, mert szegényke újra a nyakamban nyaral, mert tiszta fáradt.

ladmon

Ladmon: ez elég ijesztően hangzik. Remélem, hogy tényleg csak ennyi volt!
Pihenjetek, mindkettőtökre ráfér!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy81 Szomorú vagyok! Már hatnia kellett volna... akkor a Sulfurt ne add neki... próbáltad már az Aloe babakrémeket? Körömvirág krém helyett esetleg ki kellene próbálni... :?

Zsu83: Köszi, már kicsit feszült vagyok pedig ma úgysem tudom még meg az eredményt... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon, ijesztő lehetett nagyon, reméljük nem fog megismétlődni mégegyszer! Pihenjetek, és sok-sok puszi Esztikének!

Millye, ne izgulj, minden ok lesz, meglátod :!: :!: :!:
zsu83

szisztok!

"szomorú" hírem van,azt hiszem,az én éjszakaátalvógyerekem elromlott,mert 4-kor megint arra ébredtem,hogy kisfiam az öklét kajolja és hatalmasakat cuppog!lehetséges,hogy hitelen megnőtt a kajaigénye?

ladmon:jesszus,én biztos bepánikoltam volna és el sem jutok az orvosig a gyerekkel!Remélem minden oké lesz Esztikével és nem fog többet hányni!Bazsalikom küldi neki a gyógypuszikat!

millye:ne aggódd magad halálra,főleg még ma ne-úgysem lesz ma eredmény-és különben is minden rendben lesz!!!!!!!!!!!

gabi:Szoninak mi is boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!

zsu:szerintem is az a lényeg,hogy meggyógyultál,nem is kell többé háziorvos,mert itt van nekünk millye boszinéni!és ami a lényetg antibogyó helyett szépen tudtál végig szoptatni és igazán ez a fontos!

bogi:sokat gondolunk rád mindannyian!kitartás mindjárt itthon lesztek és ha másra nem is,akkor ara jó volt ez a hét,hogy a házasságotok megerősödjön és tudjátok,hogy ti mindig ott lesztek egymásnak!

megyek,mert ma már muszály porszívózni és végre kisütött a nap,eért,ha Bazsi felébred megyünk sétálni!

szép napot mindenkinek!

Kép
nilabali

Zsu83 Köszi! Annyira nincs kedvem semmihez.. pedig pizzát kell sütnöm és a tésztáját még meg kell csinálnom... ha valakinek kell a recept szóljon. :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Nilabali szerintem csak az étvágya lett nagyobb... pár nap és megint aludni fog... köszi a biztatást! Remélem lesz hatása a bogyóknak amit szedtem... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Julcsi, cserkészkolbász: Nemáár, én meg azt hittem, hogy legyilkolgatom őket, aztán majd elfogynak!

Millye: csak lesz tipizálás a nődokinál?

Zsu, Millye: Az lesz poén, ha majd egyszer felébred valamelyikőtök fia éjszaka! Kb. egy hete egyszer Eszterem nagyon felsírt éjjel, de úgy istenesen, én meg odarohantam, kikaptam a kiságyból és azon gondolkodtam, hogy most akkor mi van?? Mit is csináljak vele?? Nem volt forgatókönyvem arra az esetre, ha felébred éjjel. :D (Befejeztem, mert minnyá jönnek verni az éjjelnemalvós babák szülei.... :D )

Bogi: Jóvagy, jóvagy... Már fél lábbal hazaértél!! Férjed szegény biztos rossz neki is a két tűz között, de nagyon helyes, hogy melléd is állt!

Amy: köszi, pihenünk (amint látod itt nyaralok megint alvás helyett...:D), de Esztike legalább elaludt (szegényke igazából csak ilyenkor szokott felkelni.)

Másra nem emlékszem!

ladmon

Ladmon azt nem tudom, hogy lesz-e tipizálás, de rákérdezek... most ami biztos az a HPV szűrés... :? :oops:
Na ja... én a verés miatt le sem merem írni, hogy milyen nyugodt babám van... úgy mint Stelly Adrija... (és ő is elromlott egy kicsit valamelyik nap)....én nem szeretném mert nem tudom mit csinálnék, ha 1 percnél tovább sírna... megvan! Sírnék vele :lol:
Jobban van Esztike? Kapott valami gyógyszert? :? Vagy az, hogy "egyelőre nem lehet vele semmit tenni" azt jelenti, hogy csak megnézte a doki? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Jaja, megnézte, oszt jóvan... Még jó, hogy bevittem a pelust, amire akciózott, mert csak nézegették egy darabig az asszisztensnővel, hogy mi lehet... Semmi bogyó vagy valami, nem is baj...

Szerintem felvennéd, megölelgetnéd és meg is nyugodna! :D

ladmon

Sziasztok!

2-3 napja megint jól telnek az éjszakák, úgyhogy kicsit magamhoz tértem. Ez persze nem átalvást jelent, hanem azt, hogy öt órát is kibír kaja nélkül, utána meg 4-et. Sőt mostanában nagyon jól alszik napközben is Vili, pláne délelőtt. Most a kaját is jobban hasznosítja, és "csak" 7x eszik/nap.

Ladmon: húúúúú ez tényleg elég kemény lehetett, el nem tudom képzelni, hogy mi lehetett az oka. Szorítok hogy Esztikének ne legyen semmi baja!

Millye: ilyen hamar menned kell megint a nőgyógyászhoz? Nagyon drukkolok, hogy jó legyen a szűrés eredménye!

Stelly: irigy a párod figyelmessége miatt,nem semmi ékszerszett! :D , nekünk is idén volt a 3. ház. évforduló (ápr. 22.), de a kicsik miatt nme volt ünneplés, és ajándékot sem kaptam :cry: , igaz a férjem sem kapott tőlem.

Julcsi, Hugic: Ricsi is kb. 5 hós koráig csak babakocsiban aludt napközbne, úgyhogy egész nap a parkot róttam, de utána simán átszokott a kiságyba és ma is ott alszik. Nekem a suttogós módzserek egyáltalán nem váltakbe Ricsinél, úgyhogy Vilinél már meg sem próbáltam, de ő sem valami egyszerű eset alvás terén, úgyhogy tuti nála sem jött volna be a dolog.
yve

Azért nem verünk meg senkit, mert nyugodt gyereke van. :) Veletek örülünk. Enyém is az, és egy ideje már csak egyszer kel, ami szuper, bár tegnap kicsit felborult a napirend... :?

Oltás után gondoltam leteszem még egy fél órára negyed 6-kor, álmosnak tűnt. Nehezebben aludt el kicsit, de aztán szépen bedurmolt. Eltelik egy óra...két óra... Az Apjával már gondolkodunk erősen, hogy ébresszük vagy ne, de nem akarjuk zaklatni oltás után. Végül fél 10-kor kelt! :shock: Akkor zabbantott egy csomót, cicik tele voltak (Millye, Ladmon, köaszi a tippet, szerintem ez a ricinusos bogyó jobb, mint az urtica), majd nem volt kedve aludni... Éjfélig hangosan röhincsélt az Apjával (ezt a röhögést én egész nap nem tudom kicsalni belőle, Apja hazajön, és neki fél óra alatt sikerül, szóval értem, miről beszélsz Erika. :D), akkor elaludt, négykor pedig felkelt enni. Nézem a homlokát, lázas kicsit, újabb lázcsillapító, így háromnegyed 9-kor kelt végül. :shock: És most újra laszik. Szerencsére nem lázas már, kedve rózsás, csak a felborult napirenddel kellene tennem valamit...

Ladmon: Huhh, az nagyon ijesztő lehetett. Nem lehet reflux véletlenül? (Bocs, ez csak tipp) Ha epét hányt, miért? Mi az orvos tippje? És nem adott semmit? Ez furcsa. :? Mindenesetre jobulást! Azóta jól van?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Amy: Imerősöm cucca még nem érkezett meg??? Nagyon-nagyon sajnálom!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Tadaaaaaaaaaaaaam a Pizzatészta bekeverve... megkel és már kész is... :lol:

Yve Igen HPV-re megyek.... :? köszi a drukkot! :wink: Örülök, hogy megint jól telnek az éjszakák!

Julcsi-79: Szívesen! Szuper, hogy bevált neked is! :wink: A napirend vissza fog állni... csak most zaklatott mert megszúrták... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon: én is remélem, hogy Esztike nem produkál többet ilyet!! Én is tuti bex@rtam volna...
Ja, amúgy nem biztos, hogy azok is ilyen molyok (barna vékony hosszúkás alakúak? :wink: )

Bogi, csodállak én biztos nem bírtam volna ki a hetet mosolyogva, ajtócsapkodás nélkül!!

Millye: drukkolok, hogy minden rendben legyen a dokinál és hogy jó legyen az eredmény...

Kép
cserkészkolbász

Julcsi: de, szerda óta használom, de sajnos még nem látom, hogy használna.... nagyon elkeserítő...
Reméljük, hogy Bogyesz gyorsan visszaáll a régi kerékvágásba.

Millye: szorítok, minden rendben lesz.

Csajok, én most olyan hülyén érzem magam.... mennék valahova, csinálnék valamit, most olyan nagyon bezártság érzésem van...
Utálom..... Annyira jó lett volna Bogival találkozni.... :cry:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Cserkészkolbász köszi! Látom nem vagyok egyedül én is mindennap főzők... ma mi lesz nálatok a menü? :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Amy81: köszi neked is! Miért nem jött össze a találka? :shock: :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye: sztem nagyon elfoglalt Bogi. Azt mondta, hogy hív, ha ráér, de eddig még nem hívott... :( :(

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy Drága, barátnők, séta, fagyizás???
Sajnálom, hátha idővel hatni fog. :) Ez éllítólag sokaknak bevált. Drukk!

Millye: Férjemmel megbeszéltük, hogy mi is előre meg fogjuk beszélni nagyjából, hogy mikro mit főzök. Nem hittem volna, hogy vlaaha élvezni fogom a főzést. :D
Eredményhez drukk, minden rendben lesz, tuti!!! :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Na mi is letudtuk a 3 hós oltást, és persze mi is úgy jártunk, mint Julcsiék, hogy mire bejutottunk, addigra már 3,5 órája fent volt Marcika, jó nyűgös volt. Jelentem elértük mi is a 6 kg-t (pont), és 61 cm a törpi.

Estére jó nyűgös lett, 1 óra sétálás kezemben a 6 kg-os kissúlyzóval szerintem elég jó fogyókúrás módszer, úgyhogy ma is ehetek valami kis édességet :lol: Őrület, régen egyáltalán nem ettem édeset, most meg minden nap :lol:

Erika: Lilibaba nagyon szép kislány :wink:

Ladmon: remélem jól van már Esztike, és többet nem fordul elő ez a dolog!!

Bogi: már péntek van :)

Gabi: boldog Szoninapot!! Ja, és a topiknyitás tényleg tök jó ötlet!!!!

Képzeljétek, most 3 napig egyedül leszünk manókával, mert Apa elment osztálykirándulni, és csak vasárnap délután jön haza. :cry: Na de azért remélem, hogy jól elleszünk.

Yve: de jó, hogy kicsit kipihentebb vagy!!

Amy: nálunk is volt egy hétig visszaesés az alvásban, csak mi eleve 4-5 óra körül keltünk egyszer, és ebből lett 2-3 óra :? De most már 1/2 4-ig visszaküzdöttük magunkat :lol: Reggel 8 óra, mint kelési időpont, hát nálunk ilyen szerintem soha nem lesz :lol:

Zsancy: Petra baba milyen kis husis, nagyon tündéri!!!

Panna: jó utat nektek!!!

És még azt akartam, hogy nálunk is Apa kapja a nagymonológokat általában ...

Zsufi

KépKép
zsufi74

Millye: minden oké lesz, megy a drukk!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Ugye milyen durva Zsufi, állandó édesség ehetnék.... :? Biztos édes tejet akarnak a Marcik! :D

ELIF drága, merre jársz?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi-79 sokkal jobb mint azon agyalni, hogy mit főzzél... :wink: én is szeretek főzni csak nem mindig van kedvem hozzá... most is ideragadtam a géphez (különben is... a pizzatészta kel... és arra várok...ahelyett, hogy a lányom gépét csinálnám...)

Zsufi74 Remélem már jobban van Marcika. A nyűgösségen kívül láza nem volt? Nem irigyellek a 3 nap egyedüllét miatt :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

Julcsi: ilyenekre gondoltam én is, de most senki nem elérhető, meg nekem sincs kocsim.... így Ti maradtatok nekem.... Csak most kezdek bedepizni... Még jó, hogy holnap szombat, és Apa már tervezi a programokat. Csak ezt a napot kell kihúzni... :)

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Istenke éltesse a Zsókat és Szonimütyüt!!!

Kész vagyok mint a matekházi, nemolvastam vissza, Öcsisajt tegnapi teljesítménye : reggel 6:30-tól22:30ig háromszor fél óra alvás, éjjel egy 3 órás és két 2 órás alvás. Este csajok olyan cirkusz volt, egyszerre visított a kettő, nem tudtam melyiket vegyem fel. Z szeparációs szorongása asszem túlmegy a normális határán, egész nap a fenekemben van. De nem bánom, Zvel már egyszer végigcsináltam, Olival is ki fogom bírni. Nem cserélném el ezt a két vackot még így sem :wink:

Apa asszem megsajnált mert nagyon rendi mostanában, segít meg minden, kedves és türelmes. Olyan mint a szinuszgörbe...

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Millye: ma csak tökfőzelék lesz (pihenek vasárnapra, 6 személyes ebédet kell főzni, jönnek anyósomék és a sógoromék, de még ötletem sincs, hogy mit kéne készíteni...)

Kép
cserkészkolbász

Meg kedvem sincs az egészhez...

Kép
cserkészkolbász

Szoni baba isten éltessen neved napján!
Nagy nagy cuppanos puszit küldünk neked!!!!

Ladmon:
:shock: Szegény Esztike!
Remélem semmi komoly!Szegénykém...nem lehetett kellemes se neked se a pindurinak.Bizzom benne többször nem fog hányni.
Millye:
Igazad van...nem vagyok egy nagy folyadékigényű
:oops: ,de most...ajaja....olyan vagyok mint a púpúteve....
Mennek a drukkok,veled vagyunk...szorítunk érted!
De nem lesz semmi baj!
Pizza?Jól hangzik..nálunk apa nagy pizza sütő..keveri a tésztát és meg is süti, nagyon finom szokott lenni.....de nálunk ma spenót lesz.
Zsu83:
Köszönjük szépen!Már megjártuk a védőnénit!Aki rácsodálkozott Petra milyen húsgolyó :shock:
2Szurit kaptunk.Egyik a Pneumokokker,másik meg a DiTeKiPol/Hib oltás....ezt egy éves korunkig kapjuk(ismétlödö)aztán meg a többi :?
Kicsit sírtunk de hamar megnyugodott.Gyerek olyan aktív ,mint akinek nem fáj semmije.Keze lába jár a pörgöforgó alatt és játszik.Remélem nem fogunk belázasodni.
Szerintetek bekössem neki a lábát vizes ruhával és adjak neki egy fél kúpot...Mert a védőnéni nem mondott semmi utasítást rá....a doki szerint a mostani vakcinák meg már szinte nem okoznak lázat.Amúgy a Tbc oltásnál jobban sírtunk...
A Skype-ból eltüntettem a csoportott...ki x-tem....hogy tudom vissza hozni???

Amy:
Bogi azért nem hív lehet mert már akkora spamba van anyós pajtival hogy együtt mennek csavizni... :lol: :lol: Na jó ez csak vicc volt..(durva vicc) :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Nilabali, szerintem is a kajaigénye nőtt meg Bazsinak!
Hát a doktornéni úgy volt a szopizással, hogy egy hétig fejjem le a tejet, Bencusnak addig tápszer, aztán utána újra szopi! De úgy voltam vele, hogyha van más lehetőség miért ne próbálnám ki, és akkor nem kell Bencust megfosztanom a cicitől! Hála Millyének nem is kellett! :wink:

Millye, pizza nyam-nyam! Anyukám szokott sütni, na most adtál egy ötletet, hogy mit kérjek tőle, ha megyünk hozzá! :lol:

Ladmon, na mi is elsunnyogunk a sarokba! :oops: :lol: Tegnap éjszaka felsírt egyszer Bencus, valószínűleg az oltás hatása! :?
De aztán mire átértem a szobájába, már békésen alukált!

Yve, örülök, hogy jobbak a napjaitok, meglátod lesz ez még jobb is! :wink: :)

Julcsi, biztos az oltás miatt borult a napirend, nem könnyű a babáknak szerintem lelkiekbe se, hogy megszúrják őket! :cry:

Zsufi, ugye Marci se lázasodott be?

Zétivera, ez elég húzós nap volt! :?
zsu83

Zsancy: szerintem lehetne borogatni a combjait úgy 2 órán keresztül, fél óránként cserélve a kötést, azzal biztos nem ártasz. Kúpot nekünk csak este lefekvés előtt kellett adni (egy egészet, mivel 5 kiló fölött van...)

Kép
cserkészkolbász

Zsancy, nekünk mondták a kúpot, de most nem adtam előre Bencusnak, és nem is kellett mert nem lázasodott be! Viszont borogatást raktam a combikra, és átmasszíroztam a szurik helyét!
zsu83

nagyon köszönöm a tanácsokat!!Még mi se vagyunk lázasok...de nagyon izgulok....na be is kötöm a combikat...
még egy hülye kérdés ti mivel csináltátok?Vágjak szét egy pelust?

zsancy

Zsu: szerencsére a lázat megúsztuk, de ma még egy kicsi nyüzge, bár most alszik, pedig már kajaidő lenne :D

Egyébként azt vettem észre, hogy már egyre többször van, hogy 3,5 óránként kér csak enni napközben, sőt néha 4 órát is kibír. Micsoda nagyfiú!!! :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74

Zsancy: én elvágtam egyet...

Kép
cserkészkolbász

Zsófi baba bocsáss meg.....elfelejtetem :oops:
Nagyon Boldog Névnapot!!!
Nagy nagy Puszika!!!

zsancy

Juj, tényleg a Zsófiknak is nagyon boldog névnapot!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Cserkészkolbász Csinálj vasárnapra valami rakott dolgot meg húslevest... vagy petrezselymes krumplit rántott hússal... :wink:

ZsancyHát ez az... ha nem iszol akkor nem lesz sok tejed... ezért a szervezeted folyadékért kiált és ez természetes... ha nem iszol magadtól hát iszol a bogyótól :lol: a férfiak állítólag jobb pizzát sütnek :wink: egyenlőre csak kösd be neki a lábát vizes ruhával... sok gyógypuszi neki! nevetni fogsz én az eldobható melltartóbetétet vizesítettem be és van ilyen harisnyaszerű sebkötözőm azt húztam rá.

zsu83 A lányom ötlete volt a pizza... :lol: akkor mész anyukádhoz pizzázni? Nekem már a sütőben sül... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Raktam egy csúcs képet a közösbe, ide nem mertem :oops: nehéz időkben a kreativitás segít :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ma tök jól ment a babamasszázs, Adrika édesen vigyorgott közben :D

Erika, minden nap főzés? Elismerésem! Én csak hetente négyszer legfeljebb (sőt, hétvégén van, hogy inkább a férjem főz), de Adri ezt se mindig hagyja.
A közösbe tettem fel egy gyümölcsös csirke receptet, nekem eddig mindig nagy sikerem volt vele :) nézd meg, hátha bejön hétvégére :)

Bogi, már csak kicsit kell kitartanod :wink:

Millye, pizzatészta receptet tedd fel légyszi a közösbe!!! (Hú Tomi de fog ennek örülni, ha hétvégén pizzát sütünk :D)
Minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!

Zsancy, Petra nagyon kis hős így oltás után :) ügyes kislány :) Jó, majd csinálok képet a szép ajándékaimról :)

Zsuzsi, nyaralás??? De jó! :D merre mentek?

Amy, ne is mondd, az elmúlt napokban Adri vagy másfél órával korábban kel, mint egyébként. Meg mára virradóra háromkor is felébredt, mert beverte a fejét a rácsba, négykor meg azért, mert bekakilt. Én meg tiszta zombi vagyok... Na lassan nekem is kijár a verés, mit nyavalygok kétszer negyed óra ébrenlét miatt, ráadásul szopi nélkül visszaaludt.

Jéééé bizony, boldog névnapot, Szonja! :D

Verus/Hugic, tessék ám közös képet csinálni a csemetékről :)

Ladmon, jujjj :( gyógypuszi Esztibabának! A citromsárga cucc tényleg gyanús, hogy epe, de az szerintem furcsa, mitől lehet? Nekem ilyet csak nagyon-nagyon rengeteg vodkától sikerült produkálnom még, azt meg szerintem mostanában csak nem ivott :D

KépKép

KépKép
stelly

ZVera :lol: :lol: :lol: na most majdnem leestem a székről a röhögéstől! :D

KépKép

KépKép
stelly

Zetibebi Csúcs ez a kép! :wink: leleményes vagy! :lol: :lol: :lol:

Stelly Feltettem a közösbe a Pizza receptet :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

ZVera: a cél szentesíti az eszközt :lol: Én annak idején, amikor még nagyon sokat sírt Marcika, a befőzőgumin gondolkodtam, de az túl drasztikusnak tűnt, de ez jó ötlet, ki tudja, még szükség lehet rá :D

Zsufi

KépKép
zsufi74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: