Jelentem a gyerecském olyan mint Én! Imád esős és borús napokon aludni. Ma először történt h reggel is aludt, meg du. i sikerült visszaaltatnom. Most már lassan keltem, ha nem ébred magától, fürdi, kajcsi, kis játék aztán remélem nem szívom meg az egész napos bubukálást.
Julcsi - köszönöm h hiányoltál, jól esik. igen, sajna sokat dolgozom, és el kell viselnem az idiótákat is. komolyan Marcival sokkal könnyebb, mikor extra brutál meganyűgös, mint evvel a bandával

de legalább lesz zsé

amit szépen elköltök a Kismazsolára
nem mindent tudtam visszaolvasni, meg már mindenre reagáltatok is, de azért egy két dologra felfigyeltem:
Stelly - igen igen, a 6 hó bőven elég! és tényleg nyugi! én is sok helyen olvastam h ilyenkor nadzsítanak, Marcim néha félelmetesen néz ki, komolyan, mintha vmi horror film szereplője lenne!
Ladmon - neked Eszti a lámpát csekkolja, nekem meg folyamatosan a fülét - haját cincálja és köpködi ki a cicit, de nem azért mert nem kell neki, mert ahogy érzi h "jééé nincs a számban, kezdjünk csak el hangosan üvöltözni érte!!!"

aztán megkapja és egy mosollyal nyugtázza

kicsit szopizik, majd újra kezdi... ki érti?
Lci ne említsd a háziállataidat, mert valahogy mindig úgy van h pár nappal később nálam ugyanazok jelennek meg. sztem tudod a címemet és direkt ideküldöd őket

a molyokat is gyufásdobozba szedegeted? nem gondoltál arra, h szociálismelósból vmi állatvédő aktivistává lépj elő?
Gerendai Zsuzsi - hidd el, elkezdtem olvasni az altatós suttogót! azt semmire nem mentem vele, kezecském a hátán, mesélem neki az ágyban alvás előnyeit (már hogy számomra miért előnyös h ő ott alszik

) ő meg csak reklamás és ecseteli h neki miért is jobb a babakocsiban. a csatát meg ő nyeri

tiszta apja. asszem hátrányba kerültem a csatában, csak egy fegyverem van, a cici

bármi jó tipped van a nappali ágyban alvásra, nagyon szívesen veszem!!!
Erika - minden nap főzöl???

anyám... borogass! én általában 2 napi adagot főzök és két fogásosat csak hétvégén. a harmadik fogás meg a frigóban figyel, a dobozos fagyi

nem tudnál egy kicsit nagyobb adagot főzni? esetleg... vagy nem szerettek 2x-3x ugyanabból enni? és ne tessék szégyenkezni! nincs miért!!! irgumburgum! még ha álombabád is van, akkor is lehetnek rosszabb napok! nekem mondjuk mikor főznöm kell akkor mindig rossz napom van

nem rajongok a konyhaművészetekért, de azért főzök persze, sőt van h ízletes is amit kotyasztok

elterveztem, h én biza nem veszek a gyerkőcömnek olyan drága hipphopp kaját, hanem majd én itthon elkészítem neki. na majd meglássuk, remélem sikerekről számolhatok majd be
Gabi - topik tök jó, csak sztem én ehhez sem fogok tudni csatlakozni, örülök ha ide eljutok... pedig de jó lenne néhány tapasztalatot átadni
Zsu - én asszem kihagyom a babaúszást. már a masszázsra sem jutunk el

olyan lelkifurdim van néha, h nem foglalkozom elég jól vagy elegendő minőségben a gyerecskémmel
Nicko - sztem szervezd be a szomszédcsajt... ja nem, ő a savanyúubi

huhh azért remélem, összejön a létszám, vagy találsz másik helyet, ahol összejön. micsoda népség ez... aszittem ezek nagyban viszik a gyerekeiket minden ilyesmi helyre...
akit kifelejtettem, bocs... már csak ezt a lapot látom és nem is emlékszem, h mikor írtam utoljára
az oltásos babócáknak jobbulást a mamáknak kitartást!
Pici lánykák csodaszépek (persze a fiúk is, de én Marci miatt a lányokat jobban megnézem

)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Bogi!!!! Kitartás! már nincs sok és hátrahagyjátok jó időre a banyát

pia gáz... de gáz! sajnálom! ismerem a témát