Na csajok, ezt halgasssátok meg (reggel nem volt időm elmeséli

)
Tegnap voltam a dokimnál, és konkrétan rákérdeztem, hogy a mensi előtti pár napon a barnás mitől lehet. És tudjátok mit mondott? Ezt: "NEM TUDOM."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én majdnem leestem a székről, és egy pillanatra tényleg megfordult a fejemben, hogy közlöm vele, hogy a progihiánytól, és hogy milyen gyógyszerek kellenek rá. Aztán persze nem szóltam semmit. A dologban azt érdekes, hogy egy nagyon jó dokinak mondják, ráadásul főorvos egy kórházban (mindegy melyikben), szóval nem nagyon hiszem el, hogy tényleg nem tudja. Szerintem csak azért mondta, mert most voltam nála utoljára (a költözés miatt új orvost kell lelnem BBBEEELLLAAA!!!!!!) és le akart rázni. De akkor meg egy nagy ..... hogy ilyet tesz. Mert semmibe nem került volna neki válaszolni, vagy akár a tüneteim alapján a kezelési lapomra is felírni, hogy a köv. doki tisztába legyen vele. Ha meg tényleg nem tudja, akkor nagy baj van, és lehet, hogy névtelen levélben tájékoztatni kellene erről a netcímről, hogy idejöhessen tanulni

De most tényleg szerintetek nem elszomorító

Na ehhez szóljatok hozzá!
Márti