A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Sziasztok!

Pici:örülök,hogy már holnap tud gogadni a dr-nő.Ne izgulj minden rendben lesz Dalmával.
Holnap ha van vmi jelentkezz legalább smsm-t irj majd nekünk,mert nagyon fogunk aggodni értetek.

Cat:Marci nagyon hasonlit Benire :D
Nagyon telik az idő ha már a 6 hetes kontrolon voltál.
Mi jövő szombaton tartjuk Márk szülinapját apa most tszi fel a függönyt Manó meg itt játszik a szobában.Kiváncsi vagyok mit szól majd hozzá. Csinálok majd képet és ha tudom felteszem.

Törpiri:kisfiadnak ma van aszülinapja? Ha igen akkor még egszer Sok BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK NEKI!!!
Vendég

Nagyon tetszik neki :D :D
Olyan aranyos :D

Voltam ma védőnőnél most -2,5-3 kilónál járok.Igaz farmernaci volt rajtam ami csurom vizes volt igy tuti,hohy még mindig tartom a -3-t. :D :D

Ma is néztem terheléses cukrot igaz nem 60 perccel hanem kb 75-80 perccel utána de 6-s eredmény jött ki.Az jó ugye?
Vendég

Sissi!
Nagyon kedves vagy!
Írni fogok, ahogy megtudok valamit.

Szerintem jó a curkod! Ügyes vagy.
A fogyással is.

Nekem most Dalma pocak sokat nőtt.
Majd készítek fotókat.. csak lusta vagyok.
Megyek is szunyálni.
Szurit megkaptam, nagy nehezen.
Brutál fájt de nem számít,

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Kisfiam köszöni mindenkinek a köszöntést :wink:
Nem tudja,hogy jön az apja...meglepi lesz,meg a torta is :lol:

CAt édesek a gyerkőcök..Marci is szépen "kerekedik" :lol: :lol:

Picikém holnap majd irj sms-t,hogy mi volt a dokinál jó???Köszi előre is...
Pihengess...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici.már aakrtam kérdezni,hogy a szuri az minek kell és hova kapod?
Jó pihenést.Márkot most tudtam letenni aludni remélem,hogy 4ig alszik
Vendég

sziasztok!

Pici, köszönöm szépen hogy eszedbe jutottam!
Nem vagyok depis, ne félj...próbálom mindig a pozitív oldalt nézni mostanában...már elfogadtam hogy szeptembertől osztályfönők lehetek...de azért bízom benne, hogy mégsem én leszek.
Zsúfolt tényleg az élet most a suliban, minket nem érintettek az érettségik, csak a középiskolai felvételik...de a legtöbb tanítványom jó helyre került...Most az év végi témazárók vannak toppon.
Hétvégén, jaja, megyünk ha jó idő lesz. Zsoltim 25 kmes túrát tervez:-))És tegnap ő vetette fel a névkérdést a babával kapcsolatban...mondtam is hogy ejha, akkor már tényleg őt is foglalkoztathatja a dolog rendesen...meg sokszor ő hozza fel a témát, meg kérdez, hogy melyik napok is a fontosak...tegnap nagyon fáradt volt, de mivel mondtam napokkal ezelőtt, hogy a napokban kellene próbálkoznunk, megjegyezte, és kitett magáért úgyis.
És ilyenkor mindig elgondolkodom, és most ne nézzetek hülyének, de egy csodás szerelem a miénk, úgy érzem, és mi van a gyerek közénk fog állni? vagy ez nem így működik? igenis, ha akarjuk, lesz időnk egymásra, még ha nem is ilyen mértékben?
Úgyhogy egyrészt vágyom babára, gyerekre, de néha ilyen kétségek is felmerülnek bennem... :? :shock:
Nagyon szép minden fotó amit látok a picikről...és mindegyiken látszik a fejlődés...hogy már máshogy néznek ki, mint az előzőeken...

Pici, gondolok Rád nagyon sokat! Vigyázz magatokra!
Asiye, Ti is vigyázzatok magatokra...bár ahogy írtad, pont a sűrűjében vagytok most....

Kép
arwen***

Lányok ajánlom figyelmetekbe.
nagyon jó minőségű ruhák, és nagyon jó áron.
www.ruhafalva.hu

Sissi!
Fenékbe kapom, tüdőérlelő szuri Dalmának, hogy ha idő előtt bújna ki, erősítsük picit.
2*4 ampulla.
4 ml egy adag, és csíp, meg lassan szabad adni.
Ugye hason nem tudok feküdni, állva kell, és nehéz hogy ne feszítsek.
(penye meli)

Törpiri!
Biztos boldog lesz a kisfiad!
Torta.. hm de megenném most.

Arwen!
nagyon örülök, hogy jól vagy!!
Édes a párodtól, hogy ő is így figyel.
De így van igazán értelme.
És meglásd csak erősiti majd a kapcsolatotokat a kicsi.
És ilyen szerelmbe tuti hamarosan bekültözik a pocakodba.

picimami

Picikém!
Drága!!! Hát nálatok semmi nem megy egyszerűen.... annyira drukkolok, hogy Dalma bent maradhasson, amíg csak tud!!!!!! Veled vagyok és fogom a kezedet!!!!!! Ezer trilliómillióbillió szurkot és babaragacsot küldök hozzád%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
De minden rendben lesz Dalmával!!!!! Ez tuti!!!!!!
ÉS teljesen igaza van Törpirinek: sz@rj le mindenkit!!!!!!!!
Holnapra meg csuriban mindenem!!!!!

Afra!
Hát ez nem jó hír, már az, hogy amíg nincs biztosítás, addig doki sincs. De csak egy hét és láthatod a picikédet!!!!!
Megadrukk a vizsgádhoz!!!!!

Törpiri!
Nagyon édes Lili baba:-))))))))))))))))))

Cat!
Nagyon édik a gyerkőcök!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marci szerintem is nagyon hasonlít Benire:-))))
Örülök, hogy a vizsgálaton minden rendben volt!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Afra!
remélem gyorsan halad majd, és hamar elintézik a betegbiztostítási kártyádat, és láthatod a picikédet.
Már úgy várom!!

Zsu!
Bizony nem megy simán. Nekünk mindenért nagyon meg kell küzdeni.
Ezért a csoda pici lányért is mindennen keresztül megyünk.
Köszönöm a drukkokat.
Nagyon ránk fér már.

Hogy vagy??
Ficánkol már az ebihalad?

Nálunk hétvégén első áldozás lesz.
Jönnek apa rokonai, mert nővére kisfia áldozik.
Kedved rokon nem hív minket, nem is veszi föl a telefont.
ma hívta apát, hogy hozza-e a motoros ruháját??
Ő úgy motorozna egyet.
Gondoltam egyet.. ki is mondtam.. Lóf@..t :evil:

picimami

Nemlajos!
Vam már híred Döme vizeletéről??
Tudni már mi okozza??

picimami

Pici meg a többiek akiket még érint:
Lányok aki még nem vett ágyneműgarnitúrát és persze szeretne ezen az oldalon nagyon szépek vannak és szerintem nem is drága, nekem most jött meg e-mailen az árajánlat:
"Az ágyneműgarnitúra ára:/ paplan+párna+fejvédő+muszlin baldachin/ 10.500 ft
lehet nevet hímeztetni a szívecskébe, annak az ára+ 300 ft
a kókuszpólya: 3.400 ft
van pelenkázó szivacsunk is .4.300 ft
Postaköltség: 1200 fzt előreutalásnál, 1700 ft utánvételes csomagnál."

Itt az oldal címe akit érdekel: www.szekostudio.hu
nekem a legjobban a "viola" ágynemű tetszik persze rózsaszínben :wink: :wink: és a én a szívecskébe hímeztetni fogom a nevét :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pici, igen, kiderült, hogy nincs semmi kideríthető a vizeletében, valószínűleg folyadékhiány.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gabi:nekem nagyon tetszik.Hol kértél árajánlatot?

Nemlajso:örülök,hogy nincs semmi Dömével.

Arwen:örülök,hogy jelentkeztél.Remélem nem leszel osztályfönök hanem inkább a babára készülsz már.
Vendég

Sissi, hát a www.szekostudio.hu oldalon van olyan, hogy kapcsolat és oda irtam egy e-mailt, de fel is lehet őket hivni.

Kép
Kép
minimano74

Nemlajos, örülök, hogy minden rendben. :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Ők csinálták a falvédőt is amit Beni szobájába vettünk. Nagyon jó minőségű.
És a Minimanóban lehet kapni a termékeiket. Talán érdemes ott is körülnézni.

Nemlajos!

Örülök, hogy minden rendben Dömével.

Marci két napja semmit nem hízott. Nem tudom mi lehet vele. Nem eszik, hiába van tejcsi.

Pici!

Hozass magadnak Apával torát.
Már én is várom a szombati bulit, mert megint lesz torta. De utána visszaállok a normális étkezésre. Elkezdett újra nőni a hasam. :roll:
Vendég

Sissi!

Kíváncsi vagyok a függönyre. Hol van a kép?

Arwen!

Ha ilyen gondolataid vannak, hogy a baba esetleg közétek áll, akkor még várnotok kell rá. Ha ez csak tudatalatti is, akkor is visszatartja. Amikor már biztos leszel benne, hogy csak erősíti a szerelmeteket, akkor meg fog érkezni hozzátok.

Afra!
Milyen volt a vizsga?

Asiye!

Jól vannak már a gyerekek?
Vendég

Cat:holnap felteszem a képet a függönyről.
Mennyit eszik 1 szopi alkalmával Marci?

Gabi:köszi rájöttem,már irtam nekik.De majd megnézem a Minimanóban is.
Vendég

Jó reggelt!

Nemlajos!
Szívből örülök, hogy Dömének nincs komoly baja.
Mikortól adsz neki folyadékot?
Ti lányok mit adtok a piciknek?
Bébivizet? vagy forraltok? vagy valami tea?

Gabi!
Nagyon szép dolgokat találtál.
És nagyon tetszik amit megrendeltél.
Tényleg jó áron van.

Cat!
Hétvégére lesz iszonyú mennyiségű süti, és torta.
Már nem akartam most plusszba költeni.
De ettem egy pici marcipános jégkrémet.
Most vasalok és pakolászok.
Tegnap vettem szupi sloggy bugyikat, és egy hasleszorítósat is.
Ha esetleg 2 hét múlva kórházba kellene vonulni, akkor legyen minden.

Anyósom sírt tegnap.
A dr nő felhívta, hogy segítsen és emmit ne engedjen csinálni, mert baj lehet.
Most magát hibáztatja.. hogy ő is tehet róla, mert milyen szemét velem.
Hát na.. jó hogy rájön már.

picimami

Íme ezek az új szerzeményeim.
:oops:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép

picimami

Jó reggelt!!

Pici:ha van elég tejcsi nem nagyon kell semmivel itatni.
nAGYon szép rucikat vettél, nagyon tetszenek.Nekem nagyon nem kell ruhára költnem,mivel még megvan a Márké+ megkapom bnőm kisfiainak a ruháit is.
Vendég

Az a baj,hogy másnak kell erre felhivnia a figyelmet.Nem sajnálom az anyosód a sirás miatt,mivel eleget bántott már téged.Kiváncsi vagyok ebből mennyit feleljt el napok múlva.
Vendég

Sissi!
Az nagyon jó, ha nem kell venned.
Nekem senki nem tud adni sajna.
Asyietől vettem még nagyon szép megkímált darabokat, jó áron.
De imádom minden kisruháját.

Most összekészítettem neki, amiben majd hazahozom.
Vasalok lassan. pakolászok, hogy minden kész legyen.
És csak pihenek.

Izgulok már mi lesz délután.
De nem lehet baj!! Érzem.

picimami

Szerintem nem fog ő változni.
Csak drámázik.
Ismerem már annyira.
12 év elég volt hozzá

picimami

Cat!
Nyűgösebb is Marci baba??
Biztos nincs vele semmi komoly.

Remélem!! Nem szabad hogy legyen.

Törpiri!
Hogy telt a szülinapoi Buli??

Biztosan jó volt.

Asyie!
Jól vagytok? Gyerekek gyógyulnak már?

Afra!
Jól sikerült a vizsgád??

picimami

Pici:mikor indultok? Ne feletjs el sms-t irni nekünk,mert itthon fogunk izgulni értetek.
Vendég

Jó reggelt lányok!

Köszönjük, jobban vagyunk, de még mindig nem az igazi! :)
Talán egy-két nap és minden a régi krék vágásban mehet, mert most javarészt orrt szívok , gyógyszerezek, stb.... :?
Yasemin nem akarja egyenlőre sem a gyümit, sem azt a pépet amit felírt a doki, mert hogy az ugye nem hízlal. hát oly rossz :? nem csodálkozom hogy nem eszi meg. :x

Sissi!
Nem is írtam, de nagyon -nagyon teteszenek Ati baba 4d-s képei, tényleg nagyon jól sikerültek és nagyon édes rajta a kicsi! :D

Zsu!
Amit múltkor írtál az ügyeletről :shock: :shock: :evil: :evil: :x :x
borzasztóóóóó, hogy ezt el kell viselnünk :?
én most terhesség alatt a 24.héttől a szülésig, napi szinten használtam a ventolint, és hálistennek semmi baj! :)
vigyázz magadra, és legközelebb szólj az ismerősnek hogy ugyan ne engedje má a közeledbe a dögöt, mert komoly bajod van belőle.

Cat!
Nagyon szépek a fiúk, és Marci tényleg nagyon komoly férfi ember! :) azért gondolom szokott mosolyogni is! :) :) :)

Afra!
Insallah a vizsgával, a biztosítással és ami a legfontosabb a babával is minden rendben lesz! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Sissi!
Dél körül indulunk.
Írok majd amint tudok nektek.
Aranyosak vagytok.
Köszönöm

picimami

Jó reggelt :lol: :lol: :lol: :lol:

Cat, tudom néztem én is hogy a Minimanóban is lehet kapni, de pont ezt nem találtam náluk. Szerintem a gyártótól olcsóbban megkapom :wink:

Pici, megy a drukk mára, de bizti minden rendben van a kis Dalmival :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pici!
Remélem minden rendben lesz, és tényleg írj sms-t, hogy megnyugodjon a banda! :)

Nemlajos!
Örülök, hogy semmi komoly nincs Dömével. Nehezen ment a pisi gyűjtés a zacsiba! :)

Nika!
Sajnálom pirit, dehát......ez van, nem tudsz mit tenni. Kitartást kívánok, és hogy legyen meg a gyümölcse mihamarabb ennek a határtalan türelmednek! :) :) :)

Gabi!
Nagyon jó az oldlal amit belinkeltél! :)
És nagyon jók a poci képeid! :) Csini vagy te is!

Törpiri! Lilike nagypn szép kislány és bizti ettől a bolond időtől nyűgösebb!
Boldog szülinapot utólag is a nagyfiadnak :!: :!: :!: :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Köszi Asiye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és remélem most már tényleg kilábaltok a sok betegségből :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pici! De aranyos kisruhák! :roll: :roll: :roll:
Nócika!
nem felejtettem el amit igértem, csak sajnos arra még nincs időm! :) :) amint tudom, intézem! :) :)

Arwen!
Én kiskoromban annyira szerettem volna ofő lenni! :roll: :D
De kívánom, hogy legyen úgy ahogy neked mos jobb! :) :) bár ki tudja, mi lehet belőle! :wink: :wink: :wink:

Kép Kép Kép
asiye

Képzeljétek, Yaseminnek is van már fülcsije. 2500-ért lőtte ki a kozmetikus, ebben benne volt a fülbe való is amt belőttek és egy pillanat volt az egész, nem is sírt, csak ugrott egy picit a kezemben, mert megijedt a hangtól! :)
majd ha tudok rakok képet róla! :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok

Pici én nem adok neki semmi más folyadékot,csak szopizik...nagyon ritkán kap egy kis köményes teát,de 1-2 kortynál töbet nem kér belőle..látnátok,hogy fintorog :lol: :lol: :lol:
Annyi,hogy amikor melegebb vlot akkor kicsit elöbb szopizott mint 3-4 óra...igy pótolta gndolom ami hiányzott.

A kisruhák nagyon édesek,de most már nagyobb méreteket is vegyeél,mert olyan hamar kinövi hogy van amit majd rá sem tudsz adni :wink:

Irj majd mert nem leszek csak este gép közelben,Ádám fellép ma és oda megyünk,addig tesóm vigyáz Lilire.

Hát remélem csak az idő miatt ilyenek a gyerkőcök..Lili annyira nyögött megint,mint aki nem tud kakilni,de aztán meg simán ment.Én már ezt nem értem :shock: :shock:

Nemlajos örülök,hogy nincs Dömének komoly baja,akkor jól gondoltam ,hogy "csak"annyi a baja.

CAt..ne idegesitsd magad,nekünk is nehéz ezt a hülye időt elviselni hát még a piciknek.Tegnap azt hittem megfagyok olyan hideg volt a lakásban (is) :roll:

Asiye örülök,hogy jobban vagytok,lassan azért ár csak kilábaltok a betegségekből :wink:

Gabi szépeket tervezel venni :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt!
Ma megyünk csípőszűrésre.
Pici: drukkolok nagyon mára!!!
Asiye: meglepően könnyen ment :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ja..szülinap jó volt,kapott az apjától a telefonhoz hangfalat(erre vágyott most)este meg közölte,hogy ez volt a legjobb nap :lol: :lol:

Fini gesztenyés tortát ettünk :wink:

Én még meglepit nem vettem,kapott már polót,szandit,nadrágot,mert azt nélküle nem tudtam volna megvenni,tegnap meg olyan esős idő volt,hogy nem akartam elindulni sehova. Ja és vettem neki Adidas golyós dezodort,meg hozzá tusfürdőt,(azt mondta ez már nagyfiús) :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt mindenkinek!

Pici!
Ebihal rengeteget ficereg.... tegnap szinte meg sem állt egész nap. Szerintem nagyon érezte a frontot.
Hát ismét dönölű cuccokat vettél Dalminak!!!!
Nem mondod, hogy anyósodat felhívta???? Na kíváncsi leszek a következő pár hétre nálatok!!!!!
Mennek a drukkok ezerrel!!!!!

Gabi!
Tényleg gyönyörűségesek ezek az ágyneműk :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nemlajos!
Örülök, hogy minden rendben van Dömével!!!!!

Cat!
Remélem, Marci csak a front miatt nem akar enni!!!!
Téged ismerve a pocakod meg nagyon gyorsan el fog tűnni :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Asiye!
Nem lesz többet ilyen. Nem megyünk olyan helyre, ahol valamilyen házi állat lakik. Amúgy ismerem a kutyut már három éve, de eddig nemvolt belőle semmi bajom.
Jázminnak boldog 4. hónapot!!!

Gabi!
Boldog 31. hetet nektek!!!!!

Nemljaos!
Jó szűrést nektek!!! Remélem, nem kell majd sokat várnotok és gyorsan szabadultok!!!! Hova mentek??? Dél-Pesti?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!

Küldj majd sms-t, hogy minden rendben!

Most sajnos nincs több erőm, mert hozzánk ma ért ide a front.
Marci rosszul aludt, Beni reggel óta folyamatosan hisztizik.
Hosszú lesz ez a nap...
Vendég

Ja, és mellete még áramszünet is van, így tévét sem tud majd nézni Beni, pedig ilyenkor az a csodaszer.
Még jó hogy a netbook működik akumlátorról is, és van mobilinternet, mert a vezetékes nem megy áram nélkül...
Vendég

Cat!
Kitartást mára!!!!

Tegnapi szerzeményeim:
Kép
Kép
Kép
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!Nagyon szép ruhácskákat vásároltál Te is.
nagyon édesek.
Örülök, hogy ebihal olyan kis ficánka.
Várom már nagyon a nemét.

Cat!

Sajnálom, hogy nyűgös napotok van.
Remélem hamar elmúlik a front.
Nálunk is áramszünet volt.
9-11-ig. :twisted:

Írok majd mindenképpen.
Csak már lennék ott.
Nagyon izgulok. Étvágyam sincs, és émelygek.
Most vettem szamócát, azt eszegetem túróval.

Öcsémnek ma 2 éve volt a motor balesete.
Azt is megsirattam már :cry: :cry:

Nemlajos!
Drukkolok Dömének.
De bizti minden rendben a pici csípőjével

picimami

Nika!
Jól vagytok??
ma még nem írtál.
Gege???
Mi jót csináltok?

picimami

Hűha, mindenki várja vissza Picit :wink: 8)

Mi végeztünk, nem volt vészes, de egyszer majdnem kiborult a bili. Mi nem kértünk időpontot, csak odamentünk egy fórumos ismerőssel.
A Heimben voltunk. Két ajtó van az ortopédiára. Nekünk a baloldaliba szólt a sorszámunk.
Várunk, szólítják a másik ajtón a másik lányt, csodálkozunk, bemegy.
Várok, szólítják Dömét a bal oldali ajtón, bemegyek, az asszisztens behív még két várakozót (nagyobbak, leletekkel), én levetkőztetem Dömét, várok, várok, egyszer csak hallom, kint szólítják Dömét :shock:
Beszólok, hogy elnézést, minket a másik ajtón szólítanak (hogy akkor most mi van), mire a doktor úr már áll is fel, tessékel ki, hogy jó, akkor menjen a másik helyre, tessék, lehet menni.
Na, mondom, ez de mufurc. Kimegyek az ajtón a gyerekkel (aki egy szál bodyban van), a másik ajtónál az asszisztens: ő a Döme? Na, akkor majd mindjárt, most már behívtunk mást...
Állhattam még 10 percet a csupaszlábú gyerekemmel a folyosón... :?
De aztán 3 másodperc alatt túllettünk a vizsgálaton, minden rendben...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici:várunk vissza a hirekkel!!!!

Cat.sajnálom,hogy rossz éjszakátok volt.Remélem Beni is talál magának vmilyen játékot.

Nemlajos:örülök,hogy minden rednben volt Dömével.Mondjuk igazán jó fejek,hogy ott hagynak várakozni a pici babával egy szál semmiben.Még jó,hopgy ma jó idő van.

Törpiri:képek nincsenek,

Zsu:mikor mész uh-ra?Remélem majd megmutatja magát a drága.Nagyon szép rucikat vettél te is. :D

Asyie:örülök,hogy már jobban vannak a gyerköcök. Most,hgogy Yasemin nem akakrja elfogadni a másik tápszert mi csinálsz?Adod a régit vagy próbálkozol?
Vendég

Sziasztok!

Én is itt!!!

Pici! Tudom, már sok mindenki kérte az sms-t így én nem mondom, hogy küldj nekem is, hanem remélem mihamarabb felkerül ide, hogy mi ujsi és akkor onnan informálodom! De érzem, hogy minden rendben! Az öcsédnek a balesete elmult vége! Most minden rendben! Csak a kis Dalmira kell koncentrálj! Mindent bele!!!!

Sissi! Tök, jó, hogy így tudod tartani a súlyod! Gartulálok hozzá!!!!!!!!

Piri! Még egyszer stenke éltesse a kisnagy fiacskádat!!!

Aseiy! Tudom, hogy nem feljtkeztél meg rólam! De most fontosabb a gyerköcök egézsége ugyhogy csak szívjad és gyogyszerezd öket, hogy mihamarabb meggyogyuljanak!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Gabi nagyon cuki az ágynemű és tényleg nem drága :):)

Nmelajos : hála istennek "csak " ennyi :):) itasd teával ha nem elég a folyadék amit felvesz :)

beszéltem Oryandival ne haragudjatok hogy nem jön mostanánam de vizsgázott ami sikerült neki vagyis már képzett fogászati assszisztens :):):):)puszil mindenkit

pici óbudai gyémántnak van olyan víze amit lehet babáknak adni és nem drága mint a sima babavíz
amúgy ha felforralod és visszahűtöd az is teljesen megfelelő egy baba számára

Nem smemi picikém hogy anyósnak a doktor néni kellett hogy rájöjjön milyen szemét volt veled már megbocsáss a kifejezésért

asiye köszönöm szépen türelem az van :D:D:D

Rucik nagyon szépek már alig várom hogy lássam a babákon :):):):

nálunk annó az ortopédián a kisbabák előnyt élveztek mindenkivel szemben :):) elsőre behívták Gergőt :)

pici nagyon várunk a hírekkel szerintem nem lesz semmi gond :D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Nemajos én biztos kivertem volna a patáliát!!!!

Ezért is utáloma Heim Pált...ha nem muszáj én soha nem viszem oda semmiért!!!!
NEkünk nem kell menni külön,mert az uh-ban benne van a csipőszűrés...nektek külön kellett????

Szerintetek mennyi tejem van ha evés után még 60-at lefejtem kézzel??? :shock: :shock: :shock:

Lassan megyek a fiam fellépését megnézni és inkább lefejtem egy kicsit,nehogy tesómnak lekiabálja a lánykám a fejét mire hazaérek :lol:

Hát a szines játszószönyeg nem lett az enyém...6000-nél tartott a licit és ha a postaköltséget is hozzáadom annyiért már veszek egy újat....majd talán a nyuszis :wink:

Picikém drukkkkkk

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri.6000-rt én sem vettem volna meg.AZÉRT tényleg majdnem kapsz egy újat.
Vendég

törpiri, annyiért tényleg drága. Hajrá nyuszis (Neked úgyis az tetszett jobban :D )

Pici még senkinek nem írt...?
Nem délre mentek? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: