Sziasztok!
Remélem Kata jobban van. Szegény kicsike!

Mi jövő héten talán megússzuk, másnap egész napos programunk lenne.
Sajna elég nyomasztó az idő egyenlőre.

Olyan bármikor eshet típusú. Sztem szavazzunk majd. A kávézó jó ötlet, de én pl. tuti egy percet nem tudnék ott leülni, mert Boti mindenhova felmászna. Kiv. ha valamelyik nagy után koslat.

Nekem jó lenne kb. 1/2 9-ig megtudni mi legyen, mert ha nem mennénk apa viszi a kocsit, minek álljon itt.
Panna haj szupi lett! Nagyon édes a kép. Leves ölbe gondolom nem volt ennyire idilli.

Viszont cuki a kacsájával pizsiben a fiú. Én nem tom mi miben fogunk lassan aludni. Csak hálózsákban akar, de már 92-es kell belőle. Nem engedi takarni magát.
Ha elmondja vki pontosan mit kell vállalni egy zárt topicnál, szívesen teszem, gondolom nem nagy meló. Engedélyeket kiadni?

Húúú HATALOM!!!!!!!!!

(vicc volt)
Nemlajos várjuk majd a híreket! Ügyi voltál a pisivel! Egy bnőm 5 órán át küzdött ezzel, kh-ban nekünk is kifolyt a nagyrésze, pedig nem is én raktam fel. Most jól van a nagyfiú?
Illetve Anna Viktorja a nagyfiúúúú! Nem semmi méretek. Alig várom a zártat, hogy láthassuk őt is! Én tegnap néztem, Boti ilyenkorra duplázta magát, Kata még sehol sincs. Igaz rá is ér még. Csak fura nekem.
Gabka hogy vagytok? Jobb a leleked kicsit?
Mennem kell..... majd benézek a szavazás eredményére. Én nagyon sajnálom, de a halasztásra voksolok, mert én is úgy képezeltem, mint egy füves (nem félre érteni

) pikniket. Az meg tuti nem lesz ma. De mivel közel lakunk, én el tudok ugrani bármire.