A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

lorca! :)

Csatlakozom. Nekem is az volt az érzésem, hogy csak azért alakítunk ki magunkat egyfajta napirendet, hogy aztán legyen mit felrúgni. :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amíg csak az eszikalszikpelusbatermeldelegfőképpenhasonlít időszaka volt, akkor egyikünknek sem okozott gondot, hogy nem voltunk mindig egymás közelében. Amikor viszont már elkezdett érdeklődni, akkor úgyis vele játszottam meg dumáltam neki. :wink: (A háztartást meg ki nem sz@rja le ilyenkor? :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: A mosatlan és a porcicák előbb-utóbb úgyis eltűnnek, a gyereknek viszont sokkal fontosabb a vele való foglalkozás, a felfedezések, mint az, hogy más téren mi a helyzet. Az ő kis életében igenis MINDEN NAP MÁS.)

Kép
Kép
200907?

én is tudom,hogy melyik lehetett az,pedig mi azért eléggé sűrűn
együtt voltunk a párommal.
az október 23-ai hosszú hétvégén lehetett.pontosabban 24-én
péntek este.én is azt éreztem,mint Dodi,hogy na ez lehetett az...
aztán november 3és6 között teszteltem az első pozitívat és nem
tudom emlékeztek-e még,de akkor kezdtem el aggódni,hogy tényleg
sikerült-e,hisz az orvos amikor elküldött terhességi tesztre az nega
lett...
aztán meg szinte minden nap teszteltem és mikor legközelebb mentem
orvoshoz akkor már uhun látott egy 11mm-es petezsákot és 4mm-es
szikhólyagot...

jaj istenkém olyan,mintha tegnap lett volna...
na abbahagyom a nosztalgiázást...

Kép
Kép
csibe83

Nekem egyik popsitörlő illatával sincs bajom, éppen ezért nem is preferálom egyiket sem ebből a szempontból. A hangsúly szerény személyem ízlésén van, nem pedig a kijelentésemen (bár kétségtelenül érdemes megfontolni minden egyes szavamat 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Hallottatok már a Pocaklakó-dalolóról?

Ez egy új, várandósoknak (és párjaiknak) szóló előadás, amivel a 0-6 hónapos korig alkalmazható dalok, mondókák és a hozzájuk kapcsolódó játékok világába tekinthettek be. 2x2 órás előadásról van szó, de az "előadás" kifejezés nem is jó, hiszen igazából dal- és mondókatanulással egybekötött beszélgetésről, tapasztalatcseréről van szó. Szó esik a pszichés háttérről, a fejlesztési lehetőségekről, módszertani segítséggel, ötletekkel látlak el Benneteket. Sőt, a megtanult 40 dalt és mondókát (játékleírással) a végén CD-ROM-on meg is kapjátok, hogy a későbbiekben könnyebben felidézhessétek azokat.

www.cilizenebolcsije.eu

E weboldal Pocaklakó-daloló menüpontjában tájékozódhattok róla.

Júniusban két új helyszínen indul két csoport: Óbudán és Újpalotán. Mindkettő remek közlekedéssel, a Pólus Centerhez illetve az Árpád-hídhoz közel helyezkedik el. A konkrét időpontokról és helyszínekről szintén a fenti weboldalon tájékozódhattok.

Zenebölcsi - babatorna - Pocaklakó-daloló
www.cilizenebolcsije.eu
huligánlány

Niki!
Embolia elleni zokni le, harisnyakötős szexi csipkés szett meg fel, mi? :lol:
Értem én, hogy zajlanak ott a dolgok :lol:

Csibe!
Ne mááár! Egyáltalán nem csináltál rossz boltot. A maga nemében jó árban vetted a popitörlőt, ne is foglalkozz Bonddal :wink:
(a 4ft-os tényleg büdi :D )

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba.. :lol: :lol: HAt a csipkes szettem nincs itt, nem gondoltan, hogy szuksegem lehet ra... :roll: :lol: De igy is azt mondta, hogy holnap jon megint! :lol:
Vendég

Na, menjetek a sunyiba! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Igenis.

Boo!
Igazán nem akarlak ezekkel bombázni, de megint belebotlottam egybe és ez talán még színben is az eseted (sztem copyzd ki és úgy próbáld megnyitni).
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=349013

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Niki!
Naugyehogyugye?

Na léptem előszülöttemért az oviba, aztán megyünk s.dinnye beszerző útra, hogy legyen min nyammogni este Dr. House alatt.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vajon Hendegabiek tul vannak a muteten? :roll:

Ancsurti, kiraly! Happy End!! :lol:
Vendég

na voltam a leletemért, a vizeletemben a keton mellett van egy + :roll: majd meglátjuk pénteken mit mond rá a doki.
Gabi Neked mi a helyzet a vassal?

boo: megy a drukk a ruhához-varrónőhöz :wink: Ti megvettétek már a kendőt? Milyet vesztek ha még nem, vagy ezen még nem gondolkodtál? Nekem van egy kendős ismerősöm chatről, ő tanfolyamokat is tart, ezt ajánlotta:

http://www.bababolt.com/index.php?/hord ... kendk.html

én még nem tudom milyet veszek pontosan :roll: . apa nagyon szeretett volna kengurut, de miután közöltem, hogy nem jó a pici miatt, jobb a kendő, most ezzel barátkozik :lol: :lol:

f.nikici

niki: nekem is pont voltak ma eszemben!! de azt mondta, hogy ma hazamehetnek, ha minden oké, úgyhogy remélem ha ma nem is jut oda, de holnap megírja, hogy mizu Velük :wink:

f.nikici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Jajj de jóóó :P
Sejtettem én, hogy vmi narancs is bejátszik majd nálad. Végülis még így is egy 10-essel olcsóbb, mint újonnan. Gondolom a színe miatt sem adja annyiért, mint az átlagokat szokták.
Én meg egy (kép alapján igen szuper állapotú) Buzz-t találtam, naggyon csajos színben 60-ért, de apa nem akarja. Ma estig vissza kéne szólnom, mert addig tartja nekem a lány. Hogy beszéljem rá a bizniszre apánkat?

Nikici!
Kendő két okból is jobb: babának is, ahogy írtad, meg annak is aki cipeli, lis, nekünk volt kétféle kengunk is, de a kendőben közel sem fájt annyira a cipeléstől a vállam és a derekam (ez persze már nagyobb súlyú dednél lényeges)

Mi meg sikeresen beszereztünk egy totál zöld sárga dinnyét, nem sok reményt fűzök hozzá, de tegnap este beígértem Szonjinak, így muszály volt megvenni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Kész a vacsi, de apa még sehol, és egy ideig még nem is jön, olyan rossz, hogy ilyen sokat dolgozik :cry: na de holnap itthon lesz, jön velünk vásárolni és uh-ra :lol:

boo: na a NANDU kendőket is ajánlotta a csaj! Nekem is ugyan az a problémám, mint Neked, egyik sem tetszik színben :lol: :lol: nekem sem jön be ez a ősanyám szoknyaanyagból készült falvédő-típus, de ha hasznos, hát legyen inkább ez a kenguru helyett :lol:
Melyik hordozóra kattantál rá? Én vhogy lemaradtam a szonibaba linkjéről :oops: :lol:

szonibaba: és Ti egy méretet vettetek? Jó volt Rád is és apára is??
MAjd ha belekóstol a csajod a dinnyébe, lehet "lemond" róla :lol: :lol: én is láttam a piacon görögdinnyét. ÚÚÚÚÚgy kívánom, de hiába szép, tuti semmi íze sincsen :roll:

f.nikici

Elkezdtem írni a válaszokat, erre Nyuszika kikapcsolta a gépet. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Az ominózus mozdulat előtt fél tizedmásodperccel vetettem el az ötletet, miszerint gyorsan átmásolom Word-be... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Ma már csak mérsékelten vagyok. Holnap kismama torna után megyek Krio-ékhoz szerződést kötni, majd (valószínűleg) meglátogatom a menyemet illetve a kishúgát. 8)
De Nyuszi nem lesz itthon, úgyhogy ha sikerül leülnöm a gép elé, akkor senki nem lesz, aki kikapcsolja a gépet írás közben (bár volt már, hogy nekem sikerült :roll: :roll: :roll: :? :? :? :? ) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Gyorsan csak annyit írok, hogy hazaértünk, Nóci túl van a műtéten. Elég rosszul ébredt, de azon kívül úgy tűnik minden rendben a torkával. Persze eléggé fáj neki. Viszont attól, amivel nyitva tartották a száját (talán szájterpesz?) a szája sarkain meg a nyelvén nagy hólyagok képződtek.
Nekem meg persze felvizesedett a bokám, felment a vérnyomim, úgyhogy ezerrel kéne pihenni, ehelyett folyton a gyereket csesztetem, hogy mit ne csináljon, nehogy vissza kelljen rohanni vele a kórházba.
Holnap megyek vérvételre, ha lesz erőm, még a fogászatot is megejtem, meg a nődokihoz is be kéne lépnem a 32. hetes vizsgálat kapcsán....
Bocsi, vissza nem olvastam, és már megyek is....
Jók legyetek

Kép
Kép]
hendegabi

Nikici!
Igen, egy kendőnk van csak, de extrém eltérés nincs apa és köztem (magasságilag is nagyjábül egyezünk és ő nem az a kétajtós típus) Egyedüli gondom vele, hogy amikor elkezdem kötözgetni, akkor mindig a földet söpröm vele, mivel a magasságunkhoz kellett ez a nagyságú kendő (de meg ne kérdezd, hogy mekkora, mert már nem tudom, egy börzén vettem, amikor Marcival voltam terhes, ott mondták, hogy ez a méret kell, én megelhittem nekik).
Holnapra drukk, hogy az uh-n mindne okés legyen, remélem nem fogtok bennük csalódni. És persze gyere majd, hogy mi volt!

Dinnyét kivégeztük, ahhoz képest nem volt annyira tök, mint amire számítottam. Lesz még jobb is.Görög dinnyére én is csorgatom a nyálam.

Na mennem kell, mert apa már itt áll felettem.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

H.Gabi!
Jó, hogy sikeresen otthon vagytok. Szegénynek a száján azok a hólyagok tuti nagyon fájhatnak, nekem is volt egy fülorrgégészeti műtétem, amitől a nyelvemen lett ilyen, szörnyű volt. Nekem a Vagothil nevű ecsetelő segített rajta, de sajnos nem tudom, hogy lehet-e recept nélkül kapni és, hogy egyáltalán létezik-e még, mert nekünk már évek óta megvan.
Gyógyulást és próbálj te is pihenni!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok

Meg van az eredményem, szerencsére nem kellett szuri 104-ről 109-re felment a hgb. És azt mondta hogy nem kell,csak szedjem tovább a vasat. Nagyon örültem neki. Vizeletem is teljesen negatív lett.

Dodi eddig az én dokim is mind a 3 gyereknél pontosan megmondta hogy mekkorák lesznek, és be is jött. Rékánál a szülésznőm a szülés estéjén (akkor voltam nst-n) mikor rákérdeztem hogy szerinte mekkora lesz csak rárakta a kezét a pocakomra két irányból majd közölte hogy 4 kg. Erre hajnalban megindult a szülés, és mikor megszületett rárakták a mérlegre kereken 4 kg-t mutatott. Úgy hogy én elhiszem ezt a 2200-2300 g-os súlyt neki. De az első szülésemnél egy másik szülésznő is így csinált, csak ő szülés közben mondta ugyanígy hogy szerinte 3330, erre Betti 3350 g lett.

Szonibaba én tegnap vettem egy sárgadinnyét, annyira finom édes volt, hogy egyszerre meg is ettük. Nyami, most is megenném, na de majd holnap elmegyek és veszek, meg epret is. Imádom.

HGabi örülök hogy rendben ment a műtét, te pedig próbálj meg pihenni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Voltunk ma dokibácsinál,szépen fejlődünk,1433 g a Lili,úgyhogy örültem nagyon. Nagyon édi volt,bár a 4D-s felvétel nem sikerült olyan jól,mert szégyenlős a kiscsaj,nem nagyon akarta magát megmutatni,de azért az egyértelmű,hogy apa száját örökölte. Megpróbálok egy képet feltenni róla,remélem sikerül. Kép
Délután voltunk kismama tornán,most este meg vacsizni a barátokkal,úgyhogy ma hosszú napunk volt,egy kicsit el is fáradtam,úgyhogy jó éjt nektek csajok!
Holnap jövök!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!
Csak marha gyorsan,nem nagyon ertem ra :lol: szerencsere!!!!

Hendegabi:Nocinak jobbulast gyorsan,nem tart sokaig mar...par nap es kiheveri :wink:
En is vizesedek,nagggyon durvan!!!De ez mar menthetetlen sajna...

Csibe:Ilyen hintaval en is szemezek,lehet majd megcsinalom magam...ez a tervezet.

Nikici:Azt hiszem te kerdezted a piheno szeket.... :oops: szerintem semmi akadalya,en rengeteg gyereket ismerek,akinek nagyon bejott,es jo aron kaphato hasznaltan is,es barmikor el is adhatod ha nem valik be.Meglatasom szerint siman belerakhato a gyerek arra a 20 percre,amig a konyhaban teszel-veszel,mar eleg koran,mivel nem durvabb a dolesszoge barmelyik autos hordozonal...Mi is kapunk :wink: De a jaroka sem rossz,bar eleinte tenyleg ugyis alszanak,de nekem is jobb lesz azert ha ralatok....

Kapunk meg elektromos bebi hintat is,szoval lesz itt kanaan :lol: :lol: :lol:

Hordozokendo:Nagyon szuper talamanynak tartom,bar meg csak 1x probaltam kb.1/2 orara,Anitja Nolkajaval,de beleszerettem!Nagyon kenyelmes viselet!!!Es jo kis kotesi technikak vannak a neten.
Nekem rugalmas kendom van,nem akartam veszodni a sokanyaggal,bar ez is nagyon hosszu,de konnyebb az anyaga,plane nyarra lesz tuti.Az enyem kozepen van egy lenvaszon betet,ami barna csikos,a tobbi resze csokibarna :wink: 8) rugalmas pamut anyag...mar alig varom hogy hasznalhassam.
Van am BabyBjorn kengurunk is,de azt a terpesztes miatt nem ajanljak meg az elejen,a kendot pedig lehet alkalmazni ujszulottre...itt nagy divat,fiatal mamikat csapatokban latok igy maszkalni :wink:

Niki:Na mi van?Jonnek a kispasik a csini kismamahoz?Mondom en hogy sokan buknak a pocakosokra!!!!

Na most szaladok,megyunk agyat nezni(ekezettel :wink: )....

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nikici,
Ha a 28. héten megmondja a doki, hogy mennyi lesz a születési súly, akkor nagyon tud! :lol: Meg talán lottóznia is kéne. 8)
Nem kell egész nap hordozóban lenni, nem hinném, hogy egész nap a konyhában akarnál tenni-venni. Amíg meg nem ott vagy, hanem vele, teljesen jó a kiságy, a padló, a ti ágyatok. Sokkkkal jobb, mint a járóka. Legalább amíg egyik helyről a másikra viszed, addig is csináltok valamit. :D
Miért baj, ha lóg a lába a kenguban? :roll: A kendőben is azt csinálja meg akkor is lógna, ha a kezeddel fognád és a csípődön ülne. A rossz az, ha nem mozog, pl a babakocsinál jobb a hordozás. Meg én is imádom lógatni a lábam. :D

A kendőből ha nagyobb, nem baj, ezért apára méretezettet vegyetek. Max ha túl nagy neked, akkor a felesleget még egyszer magadra tekered. :lol:

Hendegabi,
Figyeld a gyerkőcöt, ha esetleg nyeldekelne, azonnal mond neki, hogy köpje ki - hogy lásd, van-e vér benne. Vagy ha esetleg megkérdezed és érez vért a szájában, irány a kórház, még véletlenül se várjatok reggelig. Még legalább 4-5 napig légy nagyon szigorú. :wink:

Ancsurti,
Bébikém apájának panaszkodtam én is arra, hogy vizesedik a lábam, teljesen látszik a zokni csíkja. Ő erre csak annyit reagált, hogy ne aggódjak, jön a nyár! Akkor meg amúgy sem kell zoknit hordani. :twisted:

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

50 alkalomból 1 hónap alatt
Most felvágsz, vagy mivan?! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy nálunk is pont ugyanez a helyzet: szex csak "tűzoltás" szinten van, viszont sokkal több lett a simitapicsakúgyösszebújás :wink: ! Ricsi nekem már az elején szólt, hogy nagy pocakkal nem fogja erőltetni, mert neki "morbid" hogy ott a bébike is...
És így is lett: őt is zavarja. Meg valójában most már kicsit nekem is fura így, ráadásul kényelmetlenebb is, és 2-3 hete (3. trimeszter) az én virgoncságom is alábbhagyott (várható volt), szóval nem is bánom, hogy apa nem akar minden órában feldobni a konyhapultra....(nem is biztos, hogy menne neki :twisted: :lol: :lol: ).

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok

Boo ezeka tünetek simán utalhatnak vashiányra, vérszegénységre. Mikor lett utolára nézve a vérképed? Szedsz valamilyen vaskészítményt? Mert lehet hogy csak ez a baj. De minden esetre fel kellene hívnod, vagy el kellene menned a dokihoz és ezekről beszámolni. Nekem is észrevétlenül ment le a vasam, az első 20. hétben tök normális volt, és aztán a nagy laboron ami a 20. hét után volt derült ki hogy gond van.

Kép

gabi1

Sziasztok!

hendegabi: örülök, hogy jól vagytok, drukkoltam Értetek! :wink:

szonibaba: köszi a drukkot, mindenképpen jelzek majd, hogy mi volt. Csak most meg begyulladtak a szemeim, még nem vészes, de fájnak, bár már a szemem is gyengébb, mint a dioptriám, szóval lehet azon kellene emeltetni, csak most még nem akarok, de sajna érzem sokat romlott az elmúlt időben. :?

gabi: gratula a jó eredményekhez! :wink: Nekem nem lett teljesen negatív a vizeletem, nem tudom pénteken mit mond a dokim, hogy ez mit jelent(het).

nyuszi: de azért megmutatta a kis pofiját, nagyon kis édes, szép baba!!! :wink:

ancsurti: akkor lehet veszünk mindkettőt :lol: igazából azért örülnék jobban a pihenőszéknek, mivel nem túl nagy a lakás, és nem tudom hol tárolnánk a járókát, mivel azok azért nagyok. Hordozókendők szerintem is nagyon jók, olyan közel lehet hozzánk a kismanó, és az szerintem nagyon megnyugtató nekik és nekünk is :wink: .

boo: az autópálya díj már 1700 körüli :D de én azt mondom, így sem érné meg lemenni érte....meg nem beszélve arról, hogy csak használt, és az újnál mégis drágább lenne így.
Csak a Brendonban kapható ez a típus?
Nekem is megint olyan az étvágyam, mint az első 3 hónapban, azaz nagyon kínlódva eszem, szinte semmit nem kívánok igazán...nekem azt mondta a doki, hogy ez megesik, szűkül a gyomor, sőt van akinek ismét előjönnek ilyenkor az első hónapok nehézségei, lehet csak ennyi a baj, ne aggódj:wink:

Megyek csajok készülődni, nemsokára indulunk Bp-re, utána bevásárlás, szép napot! 8)

f.nikici

Már itt sem vagyok. :oops: :oops: :oops:

boo! :)

Itt a különbség: a Cabrio-Fix-nél

-Az autóba IsoFix rendszerű bekötéshez EasyFix alaplap ajánlott
-Fekvőfelülete állítható

De mivel A TULLI Áruház a Maxi-Cosi termékek hivatalos viszonteladója az a tuti, ha megkérdezed őket. :wink:

Elhiszem, hiogy nincs étvágyad, de azért napközben igenis tessék elrágcsálni egy-egy falat kekszet vagy szárított gyümölcsöt!!!

Kép
Kép
200907?

Sziasztok jó reggelt Kismamik :lol: :lol: :lol:

Bocsi hogy csak most jelentkezem. Az uh-n minden rendben volt (képet nem kértem) majd inkább elmegyek még egy 4d-s uh-ra. Pont 30 hetes 4 naposnak felelt meg a bébim kedden és 1680 gramm +-10%.

Köszi a pocak véleményt, szerintem is ruhában jobban látszik hogy ne is olyan kicsi :lol:

Dodi,Katy, nektek is nagyon helyes a pocitok. :lol:

Nyuszi, nagyon aranyos a kis Lilikéd
:lol:

Csibe én is a Dm-be vettem 4x80 darabos babylove popsitörlöt 1.500.- (ebből még lejött nekem a 15% kedvezmény) szerintem ez elég jó minőségű, nekem bejön. De szerintem a Johnson árához képest te is jól vetted. :lol:

Kép
Kép
minimano74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Buzz-hoz tudok adaptert 3500-ért, nehogy megrendeld, mindjárt kikeresem a csaj email címét (én Zapphoz keresek adaptert és ő keresett meg, hogy hátha jó az övé is, de sajna nem). De a kocsihoz amit vettetek nem volt? Mert az adaptereket a kocsikhoz szokták adni és nem a kiegészítőkhöz (hurciba, mózes).
Ez a gáz, hogy mérlegelni kell, hogy lemond az ember a hőn áhított színről az anyagiak miatt v. tetszik annyira, hogy áldoz rá. Én a hordozóval voltam így, hogy inkább megvettem újonnan 32-ért a r.színt, mert belezúgtam, pedig kaphattam volna feléért más színűt használtan. De tudom, hogy utáltam volna és nem használtam volna szívesen. De ez én vagyok, ebben nektek kell dönteni.
Hogy mi a külünbség? Fogalmam sincs? Lehet, hogy a Cabrio fixet be lehet kötni bekötőtalpba is a másikat meg nem? Nem tudom. Vagy a cabrioról tudom, hogy olyan a napfénytetője, hogy el lehet rejteni a hurciba vázába. A Citi is olyan? Vminek kell lennie.

Ma reggel kérdetem apát, hogy végül este rábeszéltem-e a buzz-ra v. csak álmondtam, mire ő "csak álmondtad". Nem az árával van a baja, hanem, hogy tulajdonképpen van babakocsink, ami használható és igaza van, hogy akkor meg minek másik csak azért mert az dizájnosabb. Nem tehetek róla, úgy látszik ez vmi betegség nálam, de belezúgtam ebbe a kocsiba (volt már ilyen).
Mondta, hogy inkább nézzek ki uennyiért vmi hasznosabb dolgot, azt megvesszük. Aztán látta, hogy szomorkodom és odajött, azt mondta, hogy nem akarja, hogy szomorú legyek, úgyhogy vegyem meg. Mireén: már nem kell. Erre bekapcsolta a gépet és írt a csajnak, hogy el ne adja a kocsit, megvesszük. De mostmeg már olyan lelkiismeretfurdalásom van miatta és nem is örülök neki annyira

Az étvágytalanságodra nem tudom mit lehetne kitalálni?! Nekem totál vashiányom van és zabálok mint egy disznó, állandóan ehetnékem van, szóval cáfolom Gabit (bocsánat), persze ettől még lehet igaza.
Azt ajánlom, hogy nézzél Paprika tv-t v. vmi jó kis főzős műsort, hátha megjön az étvágyad. V. ha elmennél vmi kajás helyre, ahol minden van, ott sem kívánkozik befelé semmi? Ha meg a gyümi esik jól, akkor egyél abból amennyit bírsz!

Gabi!
Jó, hogy elindult a vasad felfelé. S.dinnyét előző este mi is fincsit ettünk és gondolom amiatt kattant rá Szonji. Csak beindul a szezon.

Manó!
Jó, hogy nálatok is minden rendben Mírával!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boo!
Juhéjjjj :D Ez szuper. Drukkdrukk, csuriban a kezemlábam.
Azért az adapteres lány mailcíme ehunvan:
stjutka@freemail.hu

Ja!
És az 50-re én is csak így néztem: :shock:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boo, ez jó hír, remélem összejön :wink:

Lányok én még csak összesen 3 kg hizásnál tartok, néha az az érzésem hogy ez kevés (de azért valahol örülök is neki, hogy nem sokat hiztam) :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Boo!

Totál megértelek! Persze tudom én is, hogy az elutasítás nem nekem szól (jobbanmondva elutasítás nincs, mert azért le nem vakar magáról :wink: :lol: ), de akkor is zavaró... :roll: . Persze értem én, hogy ott a gyerek, meg amúgyis kezdek erősen Fiónára hajazni, de tessék engem így is bikavadítóan szexinek látni (legalábbis elhiteteni) :evil: :lol: :lol: :lol: !

De hát enyémapa ugye sose kamuzik (kegyesen sem), mindig azt mondja, amit gondol, így esélyem sincs ilyesmire :? !

Tegnap esti beszélgetés (miközben kenegetem a pocakom, háttal neki):
- Híztam már hátul a derekamra? (vagy vmi ilyesmi)
Válaszok, amiket vártam volna:
1. Nem. :D
2. Nem, a pocakodon kívül sehova! :D :D
3. Igen, de jól áll! :wink: :lol: :lol: :lol:

Ehhez képest:
- Egy kicsit igen, meg a hátad is szélesebb lett. :shock: :evil:
De 8 hónapos terhes vagy, ez így normális
(na jó kicsit korrigált :wink: ).

:lol: :lol: :lol: :lol:

Étvágy:
Tényleg lehet vashiány, vagy vmi vitaminhiány is (akár B)! Szedsz valamilyen babavitamint, vagy multivitamint? MagneB6-ot amúgysem ártana most már szedned. Meg van, aki a Béres cseppre esküszik, ártani azzal sem fogsz :wink: !
Amúgy meg ne legyél besz@rva: a 9 kilós hízás teljesen oké, nem kevés, és Miron sem pici súlyú! Én ennyit híztam normális(nál kicsit több :oops: ) étkezéssel. Inkább az összetételekre figyelj: a gyümi meg a kakaó tök oké (ha nem fosat :roll: ), csak egyél hozzá szénhidrátot is (kis kalács, kenyér, keksz). Meg arra kell vigyázni, hogy nehogy hiánybetegségek alakuljanak ki nálad, vagy a babánál, szóval vitamint neked pláne szedned kell!
Meg tényleg említsd meg a dokinak, de mivel ettől függetlenül hízol rendesen, nem fogja leharapni a fejed, és lehet, hogy simán meoldja a problémát! Szóval beszélj vele!!!

És íme a 30. heti pocakfotó:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Minimanó!

néha az az érzésem hogy ez kevés
Csak néha?!?! :roll: :roll: :oops: :oops:

Nem is tudom hogyan lehetséges ez :shock: ! Baba, lepény, magzatvíz, vértöbblet.... Téged felemészt ez a gyerek?! :shock: :lol: :lol:

Amúgy ez nyilván alkatfüggő is! Ha eszel rendesen, és nem vagy "ropi", akkor nem lehet baj :wink: !
De szerintem te is említsd meg a dokinak, vagy a védőnőnek, ők mit gondolnak...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szonibaba nekem viszont van étvágytalanság, de nem ilyen fokú mint boo-nál. Mindenki másképp reagál rá, ki így ki úgy. Ezért alattomos, mert nem feltétlenül kell hogy tünetet okozzon. De lehet más az oka, jobb utána járni. Az a biztos.

Dodi csini pocak:)

Nekünk is ritkultak az együtt létek, na nem azért mert nem kívánjuk, azzal nincs baj, csak nekem a nagy pocak miatt nehézkesebb. Végül is van más mód is. Nem kell azért zárdába vonulni a fennmaradó 6-8 hétre, plusz az utána levő 6 hétre.

Kép

gabi1

Dodi!
A kép alapján csini vagy, ne izgulj :wink:
Mások szerint rajtam sem látszik, csak előről (mintha benyeltem volna a dinnyét, ami után epekedem mostanában), de én látom magamon azt a 13 kilót. Nem mintha izgatna, majd lemegy.

Na megyek tanulni, később rátoknézek.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Dodi, szép a 30. hetes pocid :wink: :lol: :lol: :lol:

Nálunk is a párom egyáltalán nem dicsér (sőt mi nagyon ritkán vagyunk együtt, talán mondhatnám már nem is leszünk csak szülés után :shock: ) sőt én ne mondjam már magamról hogy csini vagyok ekkora hassal :shock: de ő már csak ilyen. :shock: :shock: :shock:

Valaki kérdezte, hogy mi az a vágás a hasamon, hát az bizony hasplasztika (mert úgyebár a lányom után aki most lesz 11 éves a férjem kijelentette hogy több gyerkőc nem lesz igy én megcsináltattam a hasamat mert hiába fogytam le a hasam megmaradt). Most kb. 2 éve mondta, hogy ő úgy szeretne még egy bébit (lehet hogy csak most ért meg rá 40 évesen :shock: :wink: ) tehát mivel én nagyon szerettem volna még egy bébit igy nem bánom az egészet, majd lesz valami a pocakkal utána. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Dodi, a védőnő és doki csak dicsér, hogy milyen ügyes vagyok hogy csak ennyit hiztam. Igaz van súlyfelesleg rajtam rendesen :shock: 155 cm-hez képes 70 kg-val kezdtem a terhességem, tehát lehet hogy belőlem vesz el a bébi, de ez egyáltalán nem baj nekem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Igaz étvágyam sincs nagyobb de igazából kevesebb se, olyan átlagos.

Kép
Kép
minimano74

sziasztok kismamik!
szép nagy már a pocid Dodi!

gratula Boo a hordozóhoz!!!

na most már körülnézek a dm-ben is.felkeltette az érdeklődésem
a dm-es popsitörlő is...

a mosást én úgy tervezem,hogy külön a mi ruháinktól,de ugyanazzal
az öblítővel és mosóporral,mint a mienket,aztán ha érzékeny lesz a
bőre akkor váltok.

nyuszi!
nagyon édes Lilikéd!örülök,hogy azért sikerült ilyen jó képet csinálni
a kis szégyenlősről...

mai tábla:
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Minimanó!

Akkor meg ne izulj ezen :wink: ! Sőt, ha túlsúllyal indultál, akkor tényleg így a jó :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!!!

Dodi, nagyon szép a pocakod, és még mindig hegyes. :D

Boo, amíg hízol, addig szerintem sincs nagy gond, de a dokinak említsd meg. Szedsz vitamint? Állítólag azoknak az embereknek megnő az étvágya. Én nem szedek és így is állandóan ennék. :? Meg is látszik.
Nekem nagyon bejön a hordozó színe!!!

Minimanó, ezt a 3 kilós hízást, hogy csináltad? irigy-irigy. A te pocakod is nagyon helyes.

Csibe, szerintem tök jó áron vetted a popsitörlőt. Én hiába szerettem volna olcsóbbat, Marci popsija csak a Niveát viselte el (ez most nagyon komoly, én is ki voltam akadva, bár szerintem ennek legjobb az illata, és a Pampersnek a legjobb a nedvessége). Mostanában tértünk át másra.

Szonibaba, ismerős a helyzet. Én is másik babakocsit szerettem volna, de apa azt mondta van már egy, ami tök jól szuperál, akkor meg minek másik.

Hendegabi, örülök, hogy túl vagytok a műtéten. De hogy-hogy hazaengedik aznap a gyerkőcöket? :shock: Azért a mandula műtét nem kis műtét.

2009, nekem még nem mértek hegvastagságot. Gondolom majd a vége felé, bár én tuti újra csaszis leszek, mert Bende nagy baba. Nagyon szerettem volna természetes úton szülni, de nem mernék az adatok tekintetében belevágni.

Ancsurti, örülök, hogy találtatok dokit. Azért jó, hogy a vége felé megoldódni látszik ez az összevisszaság.
Kendősök, milyenek a babaerszények? Ugye azt nem kell kötögetni.

Gabi, örülök, hogy feljebb kúszott a hemoglobinod. Drukkolok, hogy ne kelljen már szuri.

Niki sajnálom a kórházat, de ahogy a lányok is írják, jó kezekben vagy.

Súlybecslés: Marcit születése előtti nap uh-ták. Akkor mondták 3400 gramm lesz. És 4060 lett. :lol: Persze mindig hozzáteszik +-400gramm eltérés lehet. :wink:

Levágtuk Marci haját:
Kép

kispiskóta

Sziasztok!

Ágiék paraméterei: 1100, 1150, 1270. Szerintem a 29 héthez és ahhoz képest,h. 3-an vannak ez egész jó!Az egyik kicsit elhúzott, dehát a másik két babának is van még ideje szerintem behozni a lemaradást.Gondolom,h.aki egyedül van az ilyen jó nagy súlyú... :roll:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: