Sziasztok!
Manócska:Nappal alig aludt Noémi:( Az éjszaka viszont nagyon szuper volt!!Csak fél 4kor és fél 9kor kelt !:D
Sajnálom, hogy nem tudtátok összeszedni a szénát.

Tényleg dühítő!
Szupi, hogy kaptok járókát! Én nagyon szeretem, és persze Noi is. Nappal az a lakja.

Tegyél fel majd képet!
Katuska:Köszi szépen a linket!!Öcsémet megkérem ,hogy töltse le, mert nekem irtó lassú a netem. Noémivel már próbáltam, hogy magamhoz ölelem, simogatom, de nem használ. Kemény dió, de próbálkozom.
Babakocsi:lehet már feljebb ültetni? Én még csak kivettem a mózest, és így csak picit van döntve, ügy használom. Még 2 állítható lehetőség van rajt. Akkor már feljebb rakhatom 1-gyel? Ma apuval kezünkbe vettük a dolgot, és végre van ruhája a picurnak. Szegénykének nem volt semmi vékony, mert párom még pénzt sem adott rá, így meg kellett várnom a gyást.

Kezd kicist elegem lenni, hőgy elvileg közös kassza, gyakorlatilag minden gyerekholmit az én kis összegyűjtött pénzemből veszek, ami nemsokára elfogy.

Lehet, hogy rosszul döntöttem, de zömmel inkább 74-est vettem, mondván majd belenő, hisz már most 68asban nyomul. Már ki is mostam, remélem holnapra megszárad, és próbálgathatunk.

Nézegettem kocsikat is, és azt hiszem a következő juttatásomból veszek egyet.
Mátéhoz kitartást! Sajnos még nem tudok tanácsot adni.
Jandrea:Én is ma forralt, lehűtött vizet vittem el, mert elfogyott a minta babavíz. Noi meg csak nyalogatta, és tolta ki.

A Janat megitta. Ezek szerint szegényke inna, csak nem ízlik neki a csapvíz?! Bár igaz, nekünk sem ízlik, így nem is tudom, mit várunk tőle.:S
eső:nálunk sem esett sok.

Még a muskátlik földje is száraz.
krisz:sajnos kezdem én is ezt érezni.

Párom valami miatt nem akarja, hogy kimozduljak. Nem tudom, miért jó neki, hogy teljesen befordulok. Lehet azt akarja, hogy mindenáron tőle függjek, és én ezt nem akarom.

Sajnos nálunk nagyon vacakok a távolsági buszok. Szűkek, és még terhesen is alig tudtam felmászni, annyira meredek a lépcső.

És ami a legborzasztóbb, hogy a sofőrökben semmi segítőkészség. Így én nem merek ezzel a kocsival elindulni. De valamit most már lépni fogok, mert megőrülök itthon. És ha megveszek vmit, már vissza nem viheti.
Sajnálom a potyautat.

Ez tényleg dühítő! Akkor mi a fenének adnak így időpontot?!És egyáltalán, hogy gondolják, hogy csak úgy ugrálsz a babával?
biga.csiga::D kinézi a kaját a szátokból. Noi csak nézi, hogy mi az, de nem nyel.

Tuti nagyon várja már, hogy ő is kapjon! Csak nehogy meglepődjön, hogy nem is olyan fini, mint amire számított.
kisbogacs:sajnálom a bukást! Én sajna nem tudok tanácsot adni. Doki nem tud javasolni semmit?
Csöre:mekkora lába lesz ennek a gyereknek?! Már most 37-es?
Enikő:hajrá családi ház!!!:D Aztaaaaaa, micsoda méretek!!!Hova növeszted ezt a gyerkőcöt?!:D
Grat.a fogacskához!