A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hú, Dettyk, de jó kis játszóteretek van :wink:

Niki, hát, a szippantóstól biztos szebb a srác 8)

Kép
vindolanda

Dettyk, a csúszda mennyibe került a Pennyben? Ha megkérdezhetem.

Kép
vindolanda

Vindo, ezek szerint már csak az ácsban reménykedhetünk :wink: .
dettyk

Vindo, már jópár éve vettem, nem most, de akkor -ha jól emlékszem- 4000 Ft volt.
dettyk

Sajnos az ács tegnap itt volt és felmérte a terepet. Nem hasonlít rá :cry:

Gondolkodok egy csúszdán, R.-nek is tetszik, mindig csúszdázna, ha lát egyet :roll:

Kösz az infót.

Kép
vindolanda

Kösz, továbbítottam Gábornak a munkahelyére :wink:

Kép
vindolanda

Hello hallo

Meg vagyok ám, csak reggel angolon voltunk...hát én olyna büszke vagyok....minden dalt felismer emma ..tudja melyik melyik után jön és már mutatja is...meg mondja s a szvakat....mikor emeli a babát akko rmondja h up,up, lefele meg down, down....round és ekkor forog körbe...stb.....meg is lett dícsérve.. :oops: :oops: :oops: :oops:

Magyarul is mindent ismétel mond már..de hoyg angolul is...nagyon szereti..annyira jó!

gyors ebéd és már alszik is...a szemfogak még sehol de mintha már nem lenne annyira nyűgike....
ébredés után megyünk a dokihoz a bölcsis papírral..aztán a bölcsibe

és igen köszi mindenkinek..ma kellenének a ++++++++ a páromnak..annnnyyyyira szeretnénk ha megkapná!!! 3 tól lesz bent..és azt mondták h utánna 1-2 órával meg is mondják az eredményt!!

Én továbbra is nyűgike vagyok. kedden lesz a temetés..hátha utánna már jobb lesz...kint van dédi képei az nappali kisasztalon..és Emma mindig oda megy és mondogatja h Dédi, dédi.....De biztos hallja látja fentről!! :cry: :oops:

Niki: 1 ágyas.. :( jóképű dokijelölt :lol:

Vindo: én most a ez express.hu-n találtam egy szupi csuszit..remélem hamarosan itt lesz!!
ha addig nem akkor juli 4.!!! de előbb is lehetne!!! :lol:

Dettyk: micsoda paradicsomi hely!!! :lol: :lol:

Maggie: sajnálom a családi betegséget és a P2-t.. +++++++++++++++javuljon ne kelljen műteni!!!!

Panndi: micsoda fotók, Fruzsi egy kis angyalka!! nagyon édes a két csajszi...a 6 hetes kontrol után máris??????????

Anitja: :( sajnálom a rossz éjszakákat...kitartás...nem biztos az a koraszülés..lehet még túl is hordod.. :wink: vagy ne rémísztgesselek.. :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, június 4. :wink:
Bár az is vagy három hét :roll:

Na, majd fotózd le a csúszdát!
Párodnak +++++++++++++++

Emma akkor nagyon belejött az angolba. Majd beszélgetnek Raniával :wink:

Kép
vindolanda

Mindkét gyerek egyszerre alszik, már 45 perce! :lol: Tegnap is így volt, tralllalallllllaaaa :) És éjjel aludtam ÖT órát! Teljesen fel vagyok dobva :wink: Jövőhéten meg kozmetikushoz is megyek :)

kaqk: igen, de Zsófinál nekem meg sem jött, amíg szoptattam, bár most minden nagyon máshogy történik, de mi Zsófi után sem védekeztünk picit sem :oops:
Vendég

Jaa, és Emma nagyon ügyes :)

Nálunk ami új, hogy néha mondja, hogy én. meg egyik nap kivette a hajcsatot a hajából, kijött pár szál haja (amúgy sincs sok, erre azt is elszórja :roll: ), és hozta nekem a haját, és közben mondta, hogy hajszál :shock: Én meg csak lestem, hogy ezt honnan tudja.

Meg persze abszolút sláger az egyedül! Lépcsőn lefelé, felfelé, menjek odébb, mert ő EGYEDÜL! :)
Vendég

Panndi: Zsófi: egyedül..:-) hajszál??? :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: :oops: juni.4..bocsika.. vmelyik du-án mikor épp nincs semmi más dolgotok ( lesz ilyen mostanában??--építkezés) akkor a jubileumi vagy hogy hívják a nagyerdőna szupi játszn talizhatnánk!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi: hurrá egyszerre alvás, hurrá 5 óra esti alvás!!!!! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi, épp akartam mondani, hogy nagyon virgonc vagy hajnalonként három óra tájban :wink:

Kaqk, hát, hétközben nem nagyon jó, mert mire G. hazaér, olyan hat-hét-nyolc óra van :roll:
Hétvégénként meg szinte minden napra van valami... De meglátjuk azért :roll:

Melyik az a játszótér amúgy? Az, ami az állatkert környékén van?

Kép
vindolanda

aha az az ...nagyon szupi hely!!!

:-( értem..kár..

KépKép
kaqk
Debrecen

SZiasztok !

Panndi: csodásak a csajok. Fruzsinak nagyon kis helyes hajkoronája van.

Lányok múlt héten az én fiam szépen átállította magát az egy alvásra.
Este 9-kor aludt reggel 9-ig aztán 1-től 4-ig.
Minden tök jól ment egészen hétfőig.
Hétfő óta kínszenvedés az elalvás.
Beviszem a szobájába és üvölt mint akit nyúznak.
Mindent ugyan úgy csinálok mint eddig és nem értem mi a baj.
Tegnap délutáni alvásnál 1 órán keresztül üvöltött aztán már én sem bírtam cérnával kivettem lefeküdtem vele a földre bekapcsoltam altatózenét és 5 perc után aludt is.
Este ismét üvöltött vagy fél órát aztán kidőlt.
Most letettem ebéd után most 20 perc után dőlt ki.
Nem értem mi lehet a baj.

Ha volt valakinél ilyen az valami tanácsot tudna adni.

Vagy szerintetek mi lehet a baj ?

AMúgy lelkileg tökre megvisel az egész mert amikor bemegyek hozzá akkor is üvölt és nem tudom megvígasztalni.
Tegnap este is meg most is adtam neki Viurcol kúpot.
Lehet most pár napig használjuk majd.

Ma jön a doki néni megnézzni Ádit majd rákérdezek nála.

Na lépek is mert nem vagyok igazán toppon csak tanácsot szeretnék kérni, hogy mit csináljak.

Mindenkinek szép napot.
20200310173350

Na, apa megint szolgalt egy kis meglepetessel....levagta Rania hajat..... :evil: :evil:
Tiszta gondor, gyurus volt neki...most kis gombafeju lett.... :? hat....majd visszano.. :roll:

Kkaqk, irj, amint megvan az eredmeny! Emma nagyon ugyes, es tenyleg, tudnak majd beszelgetni Raniaval a talin... :lol:
Bar Rania meg egyelore egy 3. nyelven beszel... :roll: de ugy veszem eszre, az angolra sokkal fogekonyabb, foleg most, hogy en nem vagyok otthon... :roll:

Most, mikor itt volt, nyakaban a meltartommal szaladgalt itt a korhazban, kezeben egy-egy meltartobetettel..... :roll: :lol:
Vendég

K.Timi, Nalunk Rania is olyan problemamentes alvo, mint Adi. Soha nincs gond, csak beteszem az agyba, puszi es kesz. Viszont volt egy-egy periodus, amikor par napon keresztul sirt, amikor kijottem..(foleg a nappali alvasnal.) Ilyenkor arra gondoltam, talan meg nem almos elegge, vagy nagyon szeretne meg jatszani....Ha nem hagyta abba egy kis ido utan a sirast, kivettem, jatszottunk meg kicsit, aztan mikor mar teljesen egyertelmu volt, hogy nagyon almos, visszatettem. Akkor is sirt, de akkor nem engedtem, mert tudtam, nincs semmi baja, mivel vidaman jatszott elotte, es nagyon almos. Aztan el is aludt. Utana visszaallt minden a rendes kerekvagasba.
Vendég

Csajok most a tullinál is akciós egy csuszi:
http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=17619

Heni
KépKép
heni81

Timi: sajnálom...hát nem tudom mi lehet..nállunk is van mostanában 1-1 esti elalvásnál ilyen......mi a szemfogára fogjuk...még mindig nem tört át..és Mesi mondta h az jön a legnehezebben mert hosszú a gyökere.... sajna nincs tippem...tegnap előtt u.ez volt nálunk is..teljesen kikészültem....másnap egész nap para voltam meg idegeskedtem h aznap este is ez vár rám...de nem..szerencsére...mondjuk az nem jó ha sokat alszik..azt észre vettem hogy ha 3 után ébred du-án akkor tovább kell húzni a fekvés időt ..mert még nem elég fáradt...... ( ált f9 kor fürdik..9 n10 re alszik, tegnap f4 kor már fél órája keltehgettem mire felébredt és 9 kor fürödtünk...3n 10 re aludt el...se perc alatt)

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki, hát, a haja majd kinő :roll:
R. is szokott melltartókkal, bugyikkal a nyakában szaladgálni, de szerencsére ő itthon teszi :roll:

Szép látvány, az biztos :D

Timi, szerintem sok babánál van ilyen ebben a korban. Tegnap R. két órán keresztül küzdött délután, mire elaludt, ebből 45 percet ordított :roll:
Kíváncsi vagyok, ma mit produkál.

Kép
vindolanda

Egy ilyen csuszit találtam használtan..most próbáljuk megoldani a szállítást Lábatlanról! :-( Kép

Niki: tényleg...várjuk az ausztrál barátainkat ( ott most született kicsi 2 hónapja) h meglátogassanak..vagy mi megyünk ha nyerünk a lottón :-) és várom már hogy karatyolnak e majd együtt!!! Kisgomba frizkósról tehetnél képet!!! Kérdmeg a párod h töltse le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Igen, hajnali fél négy fele ébred Fruzsi :roll:
Vendég

Panndi! Aha értem, szóval volt fertőzésed, így természetes...
Napirend?! Sztem olyan nálunk nem lesz, nem is volt, Nolka olyan volt mint az időjárás, nem hiszem, hogy Natasa más lesz :roll:

Vindo! Mekkora az emésztőtök? Itt nekünk is az van, de még állítólag nem kell szippantyúzni, pedig már több mint 1 hónapja itt vagyunk (Apósom szokta ellenőrizni) Nálatok milyen gyakran jár a kaksisautó?

Dettyk! Tök jó kis bunkerjük van a gyerkőcöknek :lol:

Maggie! Jobbulást Nektek+++++++++++++++

Isten ments, hogy koraszülött legyen Natasa, de lassan nem férünk el, nem tudom meddig nőhet még a hasam, bár a Vadvirág hasára emlékezve... :roll: Még Apa is mondja, hogy nagy a hasam, nagyobb mint Nolkával. Fizikailag nem tudom meddig bírjuk így együtt. Elvileg még 7-8 hét, akinek ezt elmondom, és látja a hasam, azt mondja "kizárt, hogy addig bentmarad" még a dokim is június elejére tippelt. Na majd kiderül... :roll:

Kaqk! Nekünk van csúzdánk, de Nolka nincs oda érte, még elektromos autónk is van, de amióta beletettük az aksit és elindul a pedál nyomására nem ül bele Nolka (inkább gurulgat a lábbal hajtós kisautójával) - egyiket se mi vettük, az uncsitesóé volt...

:arrow: jövök még ha tudok...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Nekunk is van csuszda, Rania imadja, non-stop csuszkal rajta...mar amikor ki tud menni ebben a b.zi orszagban mindig esik.. :evil:

Szerintem nem kell aggodni, ha van par nehezebb idoszak elalvasban...nem hiszem, hogy feltetlenul baj lenne a hattere...nekunk is van idoszakunk, amikor nehezen megy, csak forgolodunk...legalabbis nekem igen (ugyan ez van ritkabban, altalaban alomba zuhanok mar a nappaliban... :roll: ) gyerekeknel meg ez a nyuglodes sirassal parosul...
Vendég

Azért még egy képet dobok:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Na, most meg elaludt öt perc alatt :roll:

Panndi, már értem akkor :wink:
Mennyi időt van fenn akkor?

Kép
vindolanda

Anitja, olyan másfél-kéthavonta tuti.
Az előző tulaj készítette, nincs lebetonozva :roll: A teteje is elég necces.

Már tavaly be kellett volna kötni minket a csatornára, de valahogy leálltak a munkálatok. Azt hittük, mire építkezünk, már híre-hamva sem lesz :x

Nolka és a csiga :D

Kaqk, hát, ez jó csúszda lesz.
A postaköltség mennyi lesz?

Kép
vindolanda

Anitja: Emma imádja a csuszit..és az elektromos autót/motort is..gondolkodtam már rajta h teszveszelni kéne neki egy használtat...minden járművet szeret!..a bilin ülve a motorkatalógus a menő..de az auto motor újság is leköti.. :lol:

Hát azért még pár hetet maradjon még Natasa!!

Én meg most akarom 3 kor kelteni Emmát...így is már 2,5 órája alszik

Jaj Apa telefonált hogy dugóban ül már 1 órája pesten...budaörsön kéne legyen 3 ra.:-( Remélem a kontaktja el tudja intézni hogy azért fogadják..és ne legyen rossz pont...pedig 11 kor elindultak innen....csak ez a pesti dugóóóóóó
légyszi küldjetek egy kis vudut neki!
köszi

KépKép
kaqk
Debrecen

++++++++++++++++++++
Kaqk!

Kép
vindolanda

vindo: most kb 45 percet volt fenn, próbálom kitolni a hajnali evés idejét, hogy átaludja az éjszakát, így nem kap rögtön enni, ha ébred. Zsófinál ez bejött anno.
Vendég

Amikor én Budaörsre mentem állásinterjúra, rossz buszra szálltam, elmentem véletlenül Törökbálintra, majd onnan vissza Budaörsre, picit elkéstem :roll: De felvettek :wink:
Vendég

Megvan Álmos :) kb. 13 körül műtötték esztert,volt egy kis csúszás :)
a lényeg ahogy apuka mondta a telcsibe :) van kukija,nagy hangja,3700 gr 54 cm :) olyan kíváncsi vagyok már Rá :) holnap becsusszanunk gyerkekkel :) remélhetőleg :)
ma megjártuk HP,másik dokinéni volt,kaptunk mindenféle szert amitől azt mondta üvölteni fog a gyerek :( hétfőn kontroll... jó 2-4 órás program lesz ismét...
Kaqk++++++++++++

a többit elfelejtettem,emékszem Panndi képeire és édesek :)

:arrow: megtömöm magam :) mert a sós kifli reggel már rég volt :)

KépKép
viranka

Gratulalok a hugodnak, Viranka! Es persze neked is, hogy nagyneni lettel! :D

Kaqk: en is kuldom a vudut!
Vendég

Szegeny Balintka! :( Remeljuk, legalabb hasznalni fog, ha mar uvolteni fog tole! :?
Vendég

Hűűű, de ennék sós kiflit :oops:
Vendég

pocak tele,de agyam szita :oops:
csúzda:Míra imádta kicsinek,Bálint is kezd rákapni az ízére,persze mindent utánoz amit a nővére :) mondjuk nekünk mini csúzdánk van :) majd talán jövöre egy nagyot beújítunk :)

Anitja!
tényleg hatalmas pocakot növesztettél :) Mesiéknél szerintem is kb. 3 héttel hamarabb jött Zsófi :) emlékszem mikor írta elfolyt a magzatvize :)
de azért még 4-5 hétig tartsd vissza Natasát :) biztos ez lesz a neve :) vagy meggondoljátok magatokat mint NOlkánál :)

Niki!
tegyél képet Raniáról :) biztos édes lehet így "kopaszon" :) nem lehet h. Apa unta fésülni 8) s úgy gondolta így egyszerűbb lesz :)

Dettyk!
akkor készítsem uramat,h. topikfotozás lesz :) bár inkább nem szólok még neki,mert még a végén elmenekül :) annyira tetszik az a pados asztal :) már mutattam Robinak,kértem csinálja meg :)

Panndi!
hűha :shock: Fruzsi is hajnali kelő lesz ?remélem nem mert még emlékszem Te is hajnali bejelntkező voltál egy időben :wink:

Kaqk!
párod odaért?

Maggie!
jobbulást Nektek :( birkahimlőn meg ha túlesik Bercó akkor legalább nem kell beoltatni :wink: még megvannak a szerek leírása miket használtunk :wink:

Vindo!
punkzenekar :) és olyan haja is volt G-nek :) ?

:arrow: pusza :)

KépKép
viranka

Draga eletem parja, aki amugy szuper szakacs...de most magyar levessel akart elorukkolni.....tegnap elmondtam neki, hogy hogyan keszitse a krumplilevest....most beszeltem vele, mindjart kesz a leves....de krumplit nem rakott bele.... :lol: :lol: :lol:
(Kerdeztem, akkor mit raktal bele? Hagyma, sargarepa es feherrepa... :lol: ) Egyem is meg a dragat... :lol:
Vendég

Panndi remélem sikerül, mert nálunk is az elején 9-5ig aludt :shock: aztán sajna jöttek a fejlődési ugrások, vagy mik, 3 óránként kezdett el kelni :shock: most a 11 órást kihagyva kel 1 és 5 körül, bizom benne, hogy az 1 órás lemarad nálunk is, mert zombi vagyok olyankor, pláne, hogy 11 ig kuruttyolok. Hat hetes kora után, ha még ébred, teáztatni fogja apa és ha bejön, nem fog apa teájaért kelni. Na ez az elmélet, az úrfi meg majd megmondja a frankót!

Gratula huginak!!!!!!!

Kaqk mi újság???? Oda ért?

Dettyk van ám udvar nálatok is!

Megcsináltam életem első madártejét 8) hű de finom lett!!!!!

Heni
KépKép
heni81

hahó

köszi anagyon drágák vagytok..oda ért..15 perc késéssel..nem volt gond szerencsére. ..azt mondta jól sikerült...der majd 1-2 óra múlva tudunk többet..addig izgulunk.

Mi megjártuk dokit a bölcsis papírral, majd a bölcsibe is bevittük..most itthon..de lassan elcangázunk a varrónőhöz kisebb javítások miatt..bár van itthon egy varrógép...meg kéne próbálnom..

Viranka: gratula Huginak és sok tejcsit neki!!Szegény Bálint. :( , hátha hat!!üvöltés nélkül..

Niki: krumpli nélküli krumpli leves!! :lol: :lol:

Heni: ügyes vagy a madártejjel...nagyon szeretem ...

KépKép
kaqk
Debrecen

Hihetetlen aranyosak a tesó párosok :) Áron-Péterke és Fruzsi-Zsófi no meg Gegi és Zsófi.
Mesi jó hogy tettél egy bőgős képet, mert el sem tudom képzelni sírni ezt a gyerkőcöt :)

Regi
Úgy látom Szeli élvezte a bölcsit.
Hiszti ezt tuti jól csinálod, nem szabad vele foglalkozni mások mit gondolnak. Neki pont az a lényeg, h elérje a célját és csak úgy jön rá, h nem megy, ha nem reagálsz rá.

Hörcsög
jézus mennyi játék :)

Nektrain
:( negatív teszt.

Heni
Péter tényleg nagyon ügyes, h egyedül alszik.
Jó, h leírtad Péterke miket eszik Lilla sem eszik sokkal többet. Megnyugodtam kicsit. A tej neki is elmaradhatatlan néha du-i alvás után is kéri mostanában.
Tejcsi már rendben?

Kaqk
Részvétem.

Viranka
23 mi megyünK :) férj jöhet, ha akar?

Betegeknek sok puszi. Vannak páran.

Tali képek szuperek :) ez a Bálint milyen csajozós :)
Többi talis kép is nagyon jó :) Mira olyan gyönyörű lett.

Panndi
Köszi a születéstörténetet jó volt olvasni :) és olyan édes. :) az összehasonlítós képen tényleg nagyon hasonlítanak, csak Fruzsi hajasabb :)

Ádi nagyon cuki :)

Vindo
Lényeg, h a nyelvviszga nagy részén túl vagy én meg szorítok, h sikerüljön is.
A roma G-n én is jót röhögtem :)

Niki
:( :( de jó, h nem lett baj. El is hiszem, h nagyon megijedtél. Még húzzátok ki pár hétig....

Kaqk
Itt csak jövedelem igazolás kellett és a munkáltatói csak az anyától kell ahogy én tudom.

Mesi
Nagyon nehéz lehet most neked. Nálunk alakul a helyzet. Remélem nem lesz ennyire erőteljes romlás, ha itt lesz kistesó.
A türelem és a szeretet idővel biztos bejön.
Alvásnál nekünk az összebújós elalvás sokat segített. Már nincsenek olyan nagy sírások és ha van is nem minden este olyan rémes. Ma pl jó volt. És hagyom, h hajnalban mellém másszon. Amíg nincs meg a nagy matraca, akkor én mászok mellé.
Az estéket tekintve talán neked is segít ez.
Gegi nagyon ügyes :)

Gica
Nyugi, tavaly mi is kb így jártunk a barátnőmék esküvőjén. Végül mi Lillát hazavittük anyuékhoz (szerencsére ott volt a lagzi a közelben) így aztán enni is tudtunk kicsit :)

Viranka
Hát remélem tényleg segítenek most már. Hihetetlen mennyi herce hurca és nem tudják megoldani.

Rugó :lol:

Hörcsög
No ez jó hír.

Regi
Ha itt vagytok a közelben valamelyik nap összefuthatunk.....Nem biztos, h erre tudsz reagálni....majd megpróbálom számod előkotorni.

Emma nagyon édes kis doktornéni :)

Meryke
Mekkorát nőttek a gyerkőceid, te is rég jelentkeztél :) jó, hogy tettél képeket.

Cuki az új frizurája Zétinek. Hát így biztos nem lesz melege :) Szombatra szorítok....a kg-k meg ne zavarjanak most, amúgy valószínű hormonoktól van én is szedtem fel anno tőle.

Bercó hogy nyújtja a tésztát :)

Móni
Most, hogy ennyit meséltél a házról én is nagyon várom a képeket.

Panndi
Ha a zebrás van akkor én úgy emléxem az 0 hós kortól jó.

Kispocc
Megy a drukk, hogy hamar babázhass.

Maggie
Rossz eredmény :(

Viranka
Részletesen leírod mi volt ma? Annyira sajnálom, h ennyit szenvedtek.

Niki
Ejnye-bejnye nagyon nagyon szép doki bá :lol:
Jó kis krumplileves :lol:

Kaqk
Nagyon ügyes Emma. Én amúgy akkor lepődtem meg amikor Lilla a Bálint angolul beszélő játékát kezdte utánozni :)
de én még nem akarok angolozni vele.
Odaért párod?

Timi
Én most altatom a Lillát és így nincs sírás, de ilyen nagy balhé nekünk nem volt altatásnál, csak kicsi, ami pár bemegyek megnyugtatommal megoldódott.
Próbálj azelőtt reagálni mielőtt behergeli magát, utána már nehéz. Éjjeli fény van? Lehet fél a sötétben. Állítólag ilyenkor kezdik.

Viranka
Gratulálok tesódnak!!! :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Viranka, gratulálok a tesódnak! Sok boldogságot Nekik!!!

Majd írd le, B. hogyan reagált a krémre. Remélem, azért nem volt neki olyan rossz.

Kaqk, van már eredmény???

Fleur, hogy vagy? Jobb már?

Niki, krumplileves:)

Akkor pár mai kép:

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
vindolanda

Vindo: valószínű h ma már nem lesz eredmény..későnvégeztek..remélem holnap v holnap után.

voltunk cangázni..most kint vagyunk kicsit

Fleur: jobban vagy?

KépKép
kaqk
Debrecen

Micsoda Rugó képek!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Bercó alszik. Fürdés után pizsi nélkül majdnem beauldt teljesen egyedül. De még fel kellett öltöztetnem, így szopizott picikét. Láza van megint. De mintha a homeós bogyók használnának. Kéri, hogy gyógyszer. Imádja szopogatni. Tényleg még régen vettem neki Sedatifet az alvásproblémáira, akkor nem használt, nemrégiben elszopogattattam vele, ne menjen kárba. Jobban is aludt, meg akkor szerette meg, azóta kéri.

Erről jut eszembe, Emese, nem próbálod meg inkább ezt a Viburcot helyett? Kis feszültségoldó is van benne.

Rugó mindig jó formában van. :lol: :lol: Annyira bájos!

Viranka, üdv az új családtagotoknak! Jó egészséget, gyönyörű életet kívánok neki! Igazad van, nem is bánnám, ha átesne rajta, igaz nem jókor jönne, de ez van. Majd kérem a szerek nevét azért. Báló hogy viselte a kencéket?

Niki, ez jó volt. Vajon miért krumpli leves akkor? De a szándékot is díjazni kell. Meg attól még finom lehet. Enyém férjem egyszer elkezdett mosni, de kifelejtette a mosóport. Újra nekirugaszkodott.

Mit is akartam még? Ja, igen. A cyt. eredményében a P2 az jó, ezért is vár még a dokim. Önmagában a p2 tökéletes cyt. eredmény. Csak nekem van még mellé metaplazias sejtem, meg v.milyen kettős magú. Régebben volt ennél rosszabb is, akkor műtétem is volt. Bár akkor nem igazolódott semmi rosszaság, pedig rákmegelőző állapot miatt történt a dolog. Na, ezt tisztázni akartam, nehogy valaki beparázzon a p2-es eredménye miatt.
dmaggie

Maggie, nekem P II-III. volt, megyek is ismételt rákszűrésre :roll:

Mondjuk az orvos még ezzel sem paráztatott, meg hát még szoptatok is ezerrel, és az módosíthatja :roll: De hát járni kell szorgalmasan sajna.

Bercónak jobbulást és nagy alvást reggelig :!:

Kép
vindolanda

Szép estét!

Csak most tudtam jönni.
Vagy Karcsika játszik,vagy zenét hallgat és nem is akár milyen
nem gyerek zenét hanem rock zenéket szereti ő is és ahogy el nézem
Ildikének is tetszik néhány ilyen fajta zene.

Viranka Nagyon gratulálok a hugidnak sok jót kívánok nekik. :D
Amúgy nagyon szép baba Álmos meg lestem a májusiaknál. :D

Bálonak meg puszi.

Vindo!
Szupik a képek ismét. :D

Niki!
Krumpli leves :)

Maggie!
Bercónak is puszi.

Kaqk!
nagyon jó a csúszda.
Párodnak++++,hogy minden ok legyen.
Nagyon ügyes kis csajod van.

Detty!
Mint egy játszótér nagyon jó.

Anitja!
Kitartás végül is nincs olyan sok hátra.
micsoda csiga lóvaglód van :D

Fleur!
Te hogy vagy magadról nem is írtál.

Mesi?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Rugó képek jóóók :)

P2-t én is akartam írni, nekem is olyan volt tavaly, doki szerint tökéletes eredmény.
Vendég

Hahó, lányok, hol vagytok? :wink:
MOst már írnom sem kell, csak megközelítem a gépet, és eltűntök :D

Sajnos ma a vezetést le kell mondanom, G. valószínűleg nem ér haza este :? MOst meg valamelyik Tüzépen tevékenykedik, intézi a dolgokat a hétvégi munka-fázishoz :roll:

Velünk semmi érdekes nem történt. Az éjszaka jó volt, R. egyszer kelt. Este sokáig szomszédolt.

A koraszülött baba, akiről írtam a múltkor, már 1,2 kg-ra hízott, most már tényleg úgy tűnik, életben marad 8)

MOst ennyi, netezgetek tovább :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: