Köszi az érdeklődést meg vagyok...igaz a tököm kivan..

megsülünk a lakásba..de én ki nem nyitom az ablakot az tuti
G.Zsuzsi.
Pénteken megyünk oltásra , akkor kérek egy beutalót allergia vizsgálatra,de val.szinű hogy allergiás lettem rá...
Millye:
Köszi a segítséget..megnézem ezeket a bogyókat itt a homeos boltba..ha nincs ez is jön madzsarból
Kérdésem még az lenne,hogy ezt a 2féle bogyót szedheti egyszere vagy nem.
A másik meg az,hogy ma megjött a tejserkentőm,magyarból...az a ricinusos.Azt hogy szedjem milyen arányokba mennyit egy nap..és az tényleg igaz hogy fogmosás előtt kell bevenni,és hogy nem ihatok 1órán keresztül semmit?
Fát még nem vágtam...

inkább hódokat telepítek a tóba

favágás fárasztó és hosszú meló.
De a mai napunk nem volt egy egyszerű menet.
Gyerek alszik..gondoltam elugrok fürödni ,legyen már valami emberi külsőm..ne Samura hasonlitsak.Nagyba pacsálok...csöngetnek...ki a zuhi alol..persze a köntös nincs a helyén...köntös elő..hát a futár az ..megjöttek a magyarból rendelt cumok.Aláirás csuknám az ajtót..mire azt mondja ez nem jó..gondoltam magamba..ne szórakoz backi..csak tudom hogy hívnak...áááá neki 3helyen kell aláirni+1szer nyomtatottan és még az időt is irjam hogy mikor vettem át...úgy éreztem mint aki marha hires és autógramokatt osztogat...persze..belölem mindenhonan folyt a víz...hajam mint ...Balázs Palinak..csak nem olyan göndör hanem olyan lenyalt...Na futár letudva...vissza pacsálni..már épp jól érezném magam hogy végre nem zavar senki...erre kopp-kopp hát mondom ki a f...om már megint...kitépem az ajtott mint valami idegbeteg...ott áll a postás csávó...megjött az orrszivó-porszivó...Annak is aláirás...
Az a legdurvább ide mindig a postás olyan 13-óra fele ér ide..söt a futár is akörül szokott jönni..erre ma nem..
Semmi gond..készlettem valahogy...megyünk a boltba..persze parkon át...miért is ne, arra kell menünk...anya taknya nyála egybe..kb 80-al tolom a babakocsit..kb ugy megyek vele mint kengyelfutó gyalogkakkuk...mert nem birom már ezt a szöszt..a parkba az emberek néznek ki ez az állat aki igy tólja a gyereket és magába dünyög morog....szerintem totál ketyósnak néztek és csodálkoztak hogy van gyerekem....Mirre haza jöttünk rájöttem fürödni nem volt értelem olyan a szagom mint egy puma barlang...eddig itt tartunk..és még nincs vége a napnak..a lakás szauna...a gyerek sikongat mert ő tök jól elvan..csak egy rugi van rajta mert szakad róla a víz...
Én meg csodálkozok hogy fogyók...
Hát ilyen a mi napunk!!!!
Gunglbea:
Nagyon szépek vagytok!