A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Rony:
remélem megúszod a fogaddal!

A teszteléses téma kihozta, hogy mennyire más a véleményünk, de ez így van jól. Kinek a pap, kinek a papné...

Pá Drágáim!
sajt@

Rony!
Majdnem én kaptam el a laptetűt :lol:
De szívesen átadom neked, ha szerencsét hoz!

Én sem adom vissza egyiket sem, ha ikrek lesznek! Vaalmelyik nap azt álmodtam, hogy 4-es ikreink születtek (ajjjajjjajjjj) és alig fértünk el egy kisbuszban a sok gyereküléstől :lol:

Kép
akire79

AKIRE!

A test nem mindig mond igazat, nagyot lehet csalódni jó és rossz értelemben is, én például teljesen azt éreztem hogy meg fog jönni a kisfiamnál, és a kolléganőim mondták hogy tuti terhes vagyok, én meg csak röhögtem hogy dehogyis, nekem összevissza szokott mindig megjönni, mindig sokat késik, szóval semmi baba nincs a dologban, különben is ez még csak az első hónap amikor próbálkozunk, és különben is alig volt időnk -e hónapban szexelni a férjemmel...Fájt is a hasam mint mensi előtt napokkal, szar volt a hangulatom, szóval tiszta mensi tüneteim voltak, vártam is a mensit mint a messiást de csak nem jött, úgyhogy én azóta tudom hogy a jelek nem jelentenek semmit, tök ugyanazt éreztem terhesen mint mensi előtt, pedig akkor már 5 hetes terhes voltam. Utána 1-2 héttel jött aztán a rókakoma is, hogy valóban ott lapul a pocaklakó! :lol:

Tudom könnyű mondani, de az sem jelent semmit ha érzel valamit, és az sem, ha nem érzel.

Én is anno a 6 hónap closty és a tüszőrepi alatt annyit mindent éreztem / puffadás, mellfeszülés, szurkálás, stb..../de mindig negatív lett a vége, a kisfiammal meg semmit nem éreztem, sőt már a mensit vártam csalódottan és mégis terhes voltam.
De a testvérem is ugyanígy volt a két gyerekével.Szerintem le kell sz@rni a témát /tudom könnyű mondani, nekem se megy könnyen/ mert bele lehet hülyülni a sok gondolkodásba. Ha ez olyan könnyű lenne, mi? :? tudom én.....
csézjang

Sziasztok!

www.mamanet.hu][img]http://www.mamanet.hu/rulers/1304_3149.jpg
lugi

Jajj, nem jól csinálok valamit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm a segítséget, úgy látszik, hogy már javíthatatlanul nem megy...
lugi

Akire!
Akko jó'van :D Én is álmodok olyan baromságokat hogy nem is hiszem el... :D Még álmomban is dokihoz járok :D

Lugi!
Úgy sem megy ahogy leírtam a lap tetején? Az aláírás mellet meg van egy olyan, hogy BBC Code az legyen "bekapcsolva" állapotban. Próbálgasd, nekem sem ment elsőre. At url-es részre koncentrálj, másold be és MUUUUUUKODJ!!!!!
Na, kivi vagyok

Sajt@!
Meghallgattam a nőcit tényleg lúdbőrözős a hangja.
Viszont azt nem értem, hogy az elején miért nevették ki/nézték le? A külsője miatt? Utána meg agyon ajnározzák? Én az ilyen közönségnek nem is énekelnék semmit, nem érdemelnék meg. Egyébként tényleg nagyon szép hangja van.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Rony:
Bemutatom az emberi fajt. Ezek vagyunk mi.
Egyébként a gyerekek azok még akik nagyon kegyetlenek tudnak lenni, vagy kegyetlenül őszinték (ami nem baj). Sokszor azt gondolom, hogy az ilyen "kinevetem/lenézem a másikat" fazonok megrekedtek a fejlődésben; illetve komoly önértékelési zavarokkal küzdenek és talán így kompenzálnak. A csuda tudja... Nem vagyok piszihológus :)
Talán jobban fejlődhetne a világ, ha élből a jót/szépet keresnénk (tudod: félig tele pohár és nem félig üres!) a másikban, de ez csak idelista nyunyogás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.05.12 21:09-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Csajszik!
Ha túl sokáig nem jön meg - és nem a bébi miatt :) - ti elmentetek nődokihoz, hogy adjon bogyót? Netán kivártátok a sokadik napot, amíg magától jött? Főleg az érdekelne aki pcos; lehet, hogy én is, csak amíg nem jön meg, nem tudjuk elkezdeni a részletes endokrin kivizsgálást sem. Ördögi kör!
Kicsit unom már, most barnázok, de az is csak jön-megy...

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok,
nagyon szorítok a tesztelőseknek:)

Én sem mertem tesztelni a BMC előtt. Az viszont mindig jót jelent a lombikosaknál, ha bemegy előtte a biológus:)))

Sussan Boyl-tól elkezdett dancelni a babu a pocakomban:) Bejött neki:)
Jó éjt,
Kép
swanny

Swanny:
remélem csak módjával ropta a bébid és nem akarta kirúgni a pocifalát :)

na elrakom magam holnapra.
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.05.13 18:15-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt Mindenkinek!

Ma elfogott egy kis negatív hullám... Ami kiváltotta: kicsit fáj a pocim, mint mikulás előtt szokott... Megpróbálok nem odakoncentrálni erre... De most valahogy eltűnt az optimizmusom... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Fel a fejjel. Küldök neked ++++++++++. Remélem jobb lesz.

Tigriske
tigriske1978

Sziasztok!

Bibar!

Hajrá kistesó, nagyon drukkolok. Ilyenkor már neked kell fizetned a beavatkozást?

Sajti!

Én is hasonló paraméterekkel rendelkezem, és mit ad isten, amikor engem is műtöttek, a műtősfiú, Józsika nem volt több 40kg nál, vasággyal együtt. Szerinted??? Mondtam is neki, Józsikám, szerintem ne erőltessük a dolgot, majd én felmászok, lefelé meg leszedhetsz , úgyis kómába leszek.
Én is olyan szégyenlős vagyok/ voltam, nekem az volt tök ciki, mikor egy másik műtős műtét előtt megkérdezte kell e borotválni. Mire én: nem hiszem, ( nem gondoltam, csinos kis frizkóm volt, vékony :) )erre a fickó, a kórterem közepén: tolja le a bugyit hadd nézzem. Na azt hittem elsüllyedek szégyenemben.

Lányok!
Ne erőltessétek, mindenki akkor tesztel, amikor akar, ha akar egyáltalán. Legelső inszemnél én is rohantam a patikába, aztán rájöttem, hogy tök felesleges előre idegeskedni, úgyis elmondják a BMC ben, hogy mi a pálya.

Kakti!
Én is ugyanígy éreztem anno, egyik percben rohantam volna a patikába, másik pillanatban meg nem. KITARTÁS!!!! Nagyon szorítok nektek!! Az, hogy néha elhagy a pozitivitásod, az tök természetes, de gondolkozz, nehogy már most feladd!!! Tessék +++++ gondolkodni!!!

Lugi, Tigriske!
Látom ti is túléltétek, hajrá, nyugalom, sok pihi.

Akire!
++++++++++++++ neked mikor lesz eredményhirdetés??? Egy napon Vasikáéval?

Nyanya!
Kitartást a HSG hez, őszintén, nekem eszméletlenül fájt, mondjuk én elvoltam záródva. Remélem nálad semmi gond nem lesz, szorítok.

Rony!
Ez a laptető nagyon nagyon jókor jött neked. De jó!!!!!!!

Lombikos 10 parancsolatban benne van, hogy ne keressetek tüneteket!!!! Ha van, az a baj, ha meg nincs akkor az. NO PARA csajok.

Dituskám!
Gratulálok a 12 hét betöltéséhez. Miss Bogyócska jól érzi magát és ez a legfontosabb!!! Az utró meg lassan lassan monnnyyyon le!!!!

Ja magamról majdnem elfelejtettm írni. :) 18-án megyünk apával bacivizsgálatra, én meg 20. napi vv re!!!!!!! Az önmegtartóztatásnak nem örülünk annyira....:lol: De még indig jobb, mint parancsszóra szexelni.....

Bocs, hogy ilyen hosszú lettem, de már 4 napja nem írtam....
Puszi mindenkinek, és hatalmas kitartás!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok Lányok!
Kakti:
Megy a drukk ezzerel!Gondolj arra hogy kis mama vagy!Ne gondolj negativ dolgokra!!Oké!!!!
Rony:Köszi az infót meg probálom majd ki derül sikerült e.Bizunk hogy ki bujon magátol a fogad!!!
Csézjang!
Mi van veled hogy vagy?
Sajt!
Szrintem ha nem jön meg csak mennyél el az orvoshoz!Mikor kellet volna meg jönnie?Ha nem vagyok indriszkrét?
Hát lányok már én is kiakadtam rendesen nem akar meg jönni.Csináltam tesztet de nem vagyok ami nagyon szeretnék lenni!Bizom benne hogy péntekig meg jön!!!akor pénteken mennénk Pestre és kezdhetnénk az inszemet.És ha hétvégén jön meg!Akor hétfön mennyek?vagy pénteken?
Legyen szép napotok!!!

Kép
rózsa11

Valamit csak nem jól csináltam,de mit???a vonalzom nincs itt!Segitség!

Kép
rózsa11

Rózsa! Ha hétvégén jön meg akkor hétfőn menjél.
tigriske1978

Sziasztok!

Kaktikám, szedd össze magad te drága. Olvasd el amit Csézjang írt és meg fogsz nyugodni. Csukd be néhány másodpercre a szemed és képzeld el ahogy öleled a cumpikádat.

Rony, nem hanyagollak benneteket. Egész nap itt vagyok. Tegnap is írtam. Nagyon tutkó ez a laptető.

Rózsa, én tegnap össze kevertelek Viragaval. Nagyon nagy balfas... vagyok. A BBCode legyen bekapcsolva a profilodban és utána a vonalzód BBCode-ját másold át az aláírás mezőbe. Elküld és kész. No, próbáld meg és írj nekünk még valamit utána.

Csajok, az öcsémnek két fia van, ikrek. Már nagyok. Az éjjel azt álmodtam hogy a sógornőmnek volt egy kislánya. Annyira édes volt és mentem volna utána, de tityi-totyi át ment egy árkon, bele mászott a vízbe, sebaj a víz tiszta volt, majd meg szárad. Aztán meg én tettem tisztába mert bekakált és lemostam a csap alatt a fenekét. No, kakát mostam álmomban, szerencsém lesz.

Tegnap este el fogyott a kenyerünk, én akartam lemenni az éjjel nappaliba mert már nagyon hiányom volt friss levegőből. Csajok, úgy remegtek a lábaim és annyira szédültem hogy csak na. Mától nincs ágyban fekvés egész nap. Sok pihi és sok fekvés, de sok mozgás is. Csak olyan lightosan, de muszáj. Már 3,5 kg-t fogytam. A fekvéstől elsorvadtak az izmaim? Meg őrülök.

Kakti, még egy kis pozitív enerdzsit neked ~~~~~~~~~+++++++++~~~~~~~~~~++++++++++~~~~~~++++++++++++

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Édesek vagytok, köszönöm a bíztatást! Már nem érzem azt a valamit. Remélem, csak Cumpi-bogyó okozta... Biztos fészkelődött kicsit...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ez a vonalzó tök hülye...
3 nap??? Holnapután reggel megyek! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vasikáé, a sok fekvéstől lehetnek szédülések, izomsorvadás azért ennyitől csak nem :wink:

sajt@, nem tudok tippet adni, mert noha pcos vagyok, elég rendesen jön meg... azt hallottam, hogy egy nagyobb löket E vitamin meg tudja indítani.

kakti, szégyellem, de kb 3 napja én szinte folyamatosan negatív vagyok. illetve nem vagyok magam alatt, de az az érzésem, hogy nincs albérlőm. de te eddig olyan ügyes voltál, most már tarts ki ++++++++++++

Tigriske, Lugi, hogy vagytok?
kpn

Szia Vasikáé!
Nincs semmi gond az összetévesztésel!
Egyébként hogy vagy?A szöveg nem jött ki a vonalzomon:Szerintetek miért?Bocsi már a kérdezesért.Nem vagyok valami számitógép zsenni.
Tigriske!
Köszi az infot!Már most hétfön kellet volna!
Lányok biztos valami front lesz mert nagyon fáj a fejem!
Henni!
Tudom az önmegtartosztatás nehéz dolog,de a babáért meg teszünk mindent!
Sziasztok!

Kép
rózsa11

kakti, nem figyeltem, lógatsz reggel teszted vagy rájuk bízod?
kpn

Sziasztok!
Mit el bénázok én itt.Most nem tudom benne lesz e a szöveg!Megyek az ebédért!Pusza

Kép
rózsa11

sajt: Én pcos vagyok és nagyon gyatra ciklusokkal rendelkezem, kb. 60-65 naposakkal. Ha valami beavatkozás van, akkor mindog megjön, vagy még utro alatt vagy amikor azt abbahagyom. Ha mennénk stimura és nem akar jönni, akkor el szoktam menni norculutért (a provera nekem nem vált be). De ha pihizünk, akkor nem szokott érdekelni a dolog.

kakti: Ne keseredj előre el, reméljük minden rendben lesz holnapután. Aztán meg hétvégén már lehet egy kicsit ünnepelni.

heni: Nekem is 18-án kell visszamennem uh-ra. Majd egyeztetjük a ruháinkat :)

vasikáé: Néha próbálj meg sétálni egy kicsit. Mikor is kell neked tesztelni? A cirisben hogy van? Pisi vagy vv?

Nálam úgy néz ki, hogy kezdenek beindulni a dolgok, még a végén inszem lesz ebben a ciklusban. Ma már van egy 10 és egy 12 mm-es tüszőm, a méhnyálkahártya 8 mm. Hétfőig még merional, aztán meglássuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.05.13 10:09-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Kpn! Köszi megvagyok! fájdogál a bal petefészkem, de ma kitaláltam egy új elméletet rá (miszerint: nekem ez nem volt teljesen átjárható és most küzdi le magát a babám). Jó-jó tudom ez hülyeség! :-)

Tegnap már este beszéltem neki, hogy gyerünk menjél lefele, aztán kapaszkodjál nagyon erősen. :-)

A röhej az, hogy agyban tudom, hogy nem szabad rágörcsölni, de mindenről a gyerek jut eszembe.

Szóval igyekszem az arany középútra törekedni, hogy pozitívan, de ne túl görcsösen. Ez így baromi nehéz. :-)

Csajok! Ne legyetek magatok alatt! Baromi fontos a +. Tudom könnyű mondani, mert én még az elején vagyok, de tényleg kell a + gondolkodás. Egy kis segítség:

A kisgyerek izgatottan jön haza az iskolából:
- Anyuci, tudod mi vagyok én?
- Nem kisfiam.
- Személyes névmás.

Torna-öltözőben:
- Nagyon kényelmes vagy Gabikám, igyekezz már egy kicsit, vagy talán én húzzam fel a cipődet?
- Hát, szerintem szorítani fogja a tanárnő lábát.

A táblánál lévő felelőt sürgeti a tanár:
- Igyekezz fiam, mert mindjárt kicsöngetnek.
- Én is azt várom.

- Apuci, segíts légy szíves! A föcit tanulom és az istennek sem találom a Kárpátokat!
- Anyádat kérdezd, Pistike, ő pakolt a szobádban.

Nem a legjobbak, de hátha nevetek egyet. :-) Bocsi hosszú lettem.

Lugi hol vagy? Minden ok?
tigriske1978

tigriske: Drukkolok az alagútásónak :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky! Hajrá tüszők és méhnyálkahártya. Egyél esténként egy Rio-s tonhalat vagy tojást, Nekem bejött.
tigriske1978

Hogy találtad ki? Tegnap este pont azt vacsiztam.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia KPN!

Valószínűleg péntek reggel a szállítandó mintába én is beledugok egy tesztet még otthon.

Lányok!
Tesztelni hányra érdemes menni? Nincs kedvem megint 4-kor kelni, hogy a kutyákat is kivigyem, meg az elsők közt oda is érjek. És ugye - sajnos - olyankor is végig kell állni a sort... :?: :?: :?:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky! Gondolatolvasó vagyok. :-)
tigriske1978

kakti: Szerintem nem érdemes túl korán menni. A dokit úgyis meg kell várni és a teszt meg kb. 2 perc alatt meg van.
vicky79
Budapest III. kerület

És a doki mondja meg a teszteredményt?
tigriske1978

Is-is. Ha az asszisztensnő kijön és megkérdezi, hogy mentek-e tovább, akkor biztos hogy nem vagy terhes. Aztán persze a doki is mondja, de akkor már minden világos. Ezért mondtam, hogy nem jó ott a folyosón megsemmisülni ettől a hírtől.
vicky79
Budapest III. kerület

nem értem miért nem mondhatják meg azok akik nézik. És utána már felkészülten mehetsz a dokihoz.
tigriske1978

Rózsa, a mama neten baszarintottad el. Ott nem írtál szöveget. Nyisd meg a mama netet, nézd meg az elkészített vonalzódat, kattints rá és alaposan olvasd el hogyan kell a szöveget beírni. Sok sikert.

Kakti, az én vonalzómat is minden nap frissítenem kell. Hát ez nem buli. Keresek majd egy másikat.

Kpn, tudom én hogy nem jó a sok fekvés, de most muszáj. Én biztosra megyek. Ma már nem feküdtem sokat. Csak reggel az utro után, majd kétszer is egy-egy órácskát. Majd délután is sétálgatok és teszek-veszek a lakásban ne hogy meg egyen minket a kosz.

Csajok, ez nem buli. Ha valami komoly bajom lenne, én nem bírnám ki. Ezek alig csinálnak valamit itthon. Ennyire elkényeztettem őket? Fúúúú, ez felháborító. Csinálgatják ők, de olyan mintha nem is csináltak volna semmit. Csak még több munka van utánuk. Most már nem várom és nem könyörgök hogy takarítsanak. Meg csinálom én szép lassan és óvatosan.

Vicky, jövő héten hétfőn kell mennem vv-re. A Cirisben úgy van, hogy reggel oda megyek, azonnal le veszik a vért és haza is jöhetek. Délután pedig oda telefonálok hogy mi lett az eredmény. Ha pozitív, akkor meg mondják hogy mikor menjek legközelebb uh-ra.
Szerintem szerdán már inszeminációd lesz. Szép tüszőcskéid vannak. Mindkettő szép nagy. Hétfőre ezek mindketten 20 körüliek lesznek.

Ez a legborzasztóbb a BMC-ben, hogy a váróban kérdezi meg az asszisztens mentek-e tovább. Ekkora tapintatlanságot..... Fúúúj. Nem ráérne amikor bemész a dokihoz? Ez nagyon brutál.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Jaj, most jut eszembe.
Rózsa, lehet hogy amikor meg csináltad a vonalzódat, nem választottál betű színt. Van egy szín kocka a szöveg alá és van a betű szín kocka. Ott válassz ki egy színt. Fehér a fehéren nem fog látszani.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé!
Köszönöm a segitséget!Puszi és ovatosan a takaritással!!!!!!!!!!!

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Vicky,

rendben, a hétfői ruhákat egyeztetjük.:lol:
Mi szerintem már fél 7 kor beállunk a sorba, remélhetőleg a legelejére :lol: aztán apa megszabadul az önmegtartóztatás alatti dolgaitól :), én meg előszőr nagy rutinra, és úgy emlékszem azt lent veszik le a laborba. Utána meg megyek nőgyógyi vizsgálatra. Érdekes, erre nem emlékszem, hogy ez minek is???? Pont ma megyek a saját nógyógyászomhoz rákszűrésre, minek vizsgálnak meg hétfőn is? Ez totál nem rémlik, hogy volt sima nőgyógy. vizsgálat a kezdéskor. Lehet UH lesz??? Friss kezdők!!!! Segítsetek!!!

Ja és mégegy kérdés:

19 napon ( hétfőn ) megyek ugye vv re, és utána a 24 + / - 1 napon kell megint. Majd ezt megkérdem Szűcs dokitól is, de mi van akkor ha a 26.napon tudok csak menni? 23 nap péntek, de akkor semmiképpen nem tudok menni, és nem szeretném, hogy ezért 1 hónap kiessen.

Vasikáé!
Szerintem nyugodtan mozogj egy picikét, az nem árt, különben is már úgyis eldőlt odabent minden, és a Csöppség már várja, hogy észrevegyed a vérvétellel!!!! Csak így tovább!! Én annyira bízok a sikeredben, annyira úgy érzem, hogy ott van veled a Picúrod.

Senkinek nem szabad feladni, mondom ezt én, holott tudom, hogy engem is elkap majd a vége felé 1-2 negatív hullám, dehát ezért is vagytok ti itt nekem.

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Rózsa!
Alakul ez! Már csak a kacsacsőröket kell eltüntetni :):):)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szia Heni!

Volt ultrahang és megkérdezték, hogy mikor volt rákszűrés (nekem csináltak azt is). Illetve megkérdezték hogy ellenőrzöm-e a mellem.

a 26. napon sajna nem tom.

Üdv
Tigriske
tigriske1978

vasikáé: Remélem, de nekem az is elég, ha a jövő héten lesz inszem. :D Hát én szétrágnám az öklöm, mire telefonálhatnék.

heni: Sajna nem emlékszem már ezekre a dolgokra. Nálam a piros-fekete kishátizsák az alap felszereltségem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vasikáé!
Hétfőn gyere a hírekkel!!!! Hallod én biztos behalnék amikor hívnom kéne őket. Totál ideges lennék.

Tényleg, az a folyosós "ha esetleg nem sikerült, megyünk-e tovább" elég megrázó annak, aki nem tudja még az eredményt.
Ennek van egy továbbfejlesztett változata, amikor csak azt mondja az asszisztens, hogy az öltözőbe menjek. :? Mondjuk én már nem esek emiatt ott kétségbe, mert fel voltam készülve a hírre.
Ezt egyéne válogatja, de úgy vagyok vele inkább tudjam, mint feleslegesen stresszeljem magam rajta. + ki se bírnám :D

Kakti!
Küldök pozitív enerdzsit, cseréld ki +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rozus!
Tudom még korai a kérdés, de mikor fogtok tudni továbbmenni?

Tigriske!
Ez aztán a kommunikáció. Szerintem nagyon jó, hogy ennyire hiszel benne. Az ilyen hozzáállással nagyon hamar sikerülni fog :wink:

Rózsa!
Nicsak vonalzóóóó? :D

Heni!
"Az önmegtartóztatásnak nem örülünk annyira.... De még indig jobb, mint parancsszóra szexelni....."
Háááát............. nem is tudom melyiket válasszam :D
Lassan ti is belecsaptok a lecsóba. Inszemmel kezdetek? Vagy még nem beszéltetek erről?

Vicky!
De jóóóóó. Vizsgának vége, nyugi van, ideális körülmények az inszemhez :wink:

Voltam bmc-ben, megint emeltek az adagomon, állítólag a hormoneredményem eléggé gázos. Tényleg az mit jelent? Miért befolyásolja a dolgot és csúszik a leszívás? Tudtok erről valamit?
Megint kellett gyogyit vennem még szerencse hogy volt nálam (annyi) pénz. :roll: Erre eddig nem is gondoltam

(Rodin)
rony77

Csajok, én nem parázok. Annyira tudom hogy itt van velem. A lányaim imádnak. Most őszintén, miért ne szeretne pont ő? Én született anya vagyok. Rák jegyében születtem. Az valszeg nekem is nehezen fog menni hogy telefonáljak. Lehet hogy Vasit meg kérem, de azt még nem tudom. Nem siettetem az időt. Megy az szépen magától is. Tök laza vagyok.
"Az önmegtartóztatásnak nem örülünk annyira.... De még indig jobb, mint parancsszóra szexelni....."
Nem semmi ez a Heni. Nekem is tetszett. Rony, én is úgy vagyok vele hogy inkább parancsolják mint megtiltsák. Most már nálunk nyugi van. És, tudjátok meg, fel lehet rá készülni. Eddig tiszta hiszti voltam a négy nap miatt, most meg már nem is számolom. Vasi is el van. Fel tudott rá készülni. Azért meg súgom nektek, neki azért segítek egy csöppet néha. Ha nekem nem szabad, legalább ő ne böjtöljön. No, nem tettem ki a 18-as karikát.
Emelték az adagodat? Mennyire? Merional? Nekem is emelték 5-re. És ha jól emlékszem Trixikénk pedig 6-ot bökött magába naponta egy hétig. Úgy hogy nem elkeseredni. Bízni, bízni, bízni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé!
Akkor jó, nem csalódtam benned :lol:
A menü: :)
Reggel 1 Deca
Délben 3 Menopur
Este 3 Menopur
Ezzel már szinte jól is lakom :lol:

Maradj csak ilyen laza, majd mi itt szétrágjuk a körmünket, hogy drukkoljunk neked! :wink:

(Rodin)
rony77

Rony, ezt mondtam én mindig. A fórum erre is való. Annak nem kell aggódni aki épp benne van a lecsóba, majd aggódnak a csajok helyette. Amikor mentem leszívásra is írtam hogy aggódjanak mert most nekem nem szabad. Az ET-re is úgy mentem hogy nekem már nem kellett izgulnom. Izgulok én másért. Most például azért hogy neked szépen meg nőjenek a tüszőcskék.
Egyébként mit mondott a dokker, mekkorák és hányat látott?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lanyok! Mar regen irtam,de mindennap olvasok,es szoritok mindenkinek.Eloszor,kimondottan Csezjang-nak akartam leirni,nem vigasztalaskent,de mar latom jobban vagy,csak a sajat esetemet megosztani,hogy itt mindenkinek vegig kell menni egy uton,es sajnos ez sokszor jar varakozassal,idovel.Amikor november legelejen nemsikerult a lombik,amikor kijottunk az epuletbol,azt hittem megorulok,nem birom kivarni a 3 honapot!!!Azonnal,ujra beleakartam vagni,mondjuk,ciklustol fuggetlenul,mar masnap,ha kell,mondtam a ferjemnek menjunk maganklinikara.Persze,azert tudom,hogy a 3 honap szunet,biztos nem hulyesegbol van kitalalva,kell a szervezetnek regerenalas.Meg a rendeloben egyeztettunk a dokival,mikor johetek leghamarabb,(Ez meg Wigi volt)januarban megnez,es kezhetunk is.Hat nagyon nehezen,de belattam,varni kell.Na ehez kepest,ugy elrepult az ido,hogy eljott a januar,kerdezte a parom,hogy menjunk,mire en...majd a kovetkezo honapban.Es most majusban vagtunk bele.Most vagyok a stimu 7.napjan,Ronyval eggyutt.Ezt csak azert irom le,hogyha nekem valaki novemberben azt mondja ,hogy nem megyek rogton vissza amikor lehet,tuti,hogy hulyenek nezem,de tenyleg gyorsan elrepult az ido,es sokkal jobban erzem most magam.Probaltam rovid lenni.Kakti,Tigriske,Vasikae!!!!Szoritok,hogy pozitiv hireket kapjatok!!!Sajt! Szerintem mindenkepp kerdezd meg a dokit,o mit ajanl,a meghozatalra!!!V asikae! Ez nem semmi,hogy te fekvessel is fogysz!!Rony! Irtam kulon!!Kitartast mindenkinek!Udv Zoe
zoe33

Ezt nem hiszem el!!! Elszállt az irományom :twisted: :twisted:

Pá Drágáim!
sajt@

Hát akkor újra:
Kép

Heni:
Aranyos vagy :)
Drukkolok 18-ra mindkettőtöknek!

Rózsa:
Hát ez az! Fogalmam sincs, pár éve elég össze-vissza jön meg...

Vasikáé:
Jó kis álom, főleg a kakis rész - hozzon sok szerencsét!
Aztán szójjá má a picúrodnak, hogy idő előtt ne termelje be egészen anyucit :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Csajszikák!

Egyre inkább be vagyok sózva...
Szerintetek ha holnap délelőtt veszek tesztet, és akkor el is használom, annak mekkora értelme van? Vagy inkább várjam meg a péntek reggelt?
Tudom, jó hülye kérdés, de mégis...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Yesssssssssssssssssssssssssssssssss
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

laptetű - laptetű - laptetű - laptetű - laptetű

Kakti

KépKép

KépKép
kakti