Sziasztok Lányok,
a zárt-nyilt topok-kal kapcs. kiugrasztottatok a bokorból. Én már kb egy hónapja csak olvasok, ha úgy alakul az időm.
Ha zárt is lenne a topic én szívesen benn maradnék a csapatban, néha olvasóként, néha pedig íróként.
Ha holnap mégis jó idő lenne, nagyon jó talit nektek.
Járóka, Nemlajos, most hajtok én is egyet, mert sokan ajánlották, egy 1m X 1m, állítható fekvőhelyű, görgős lenne az ideális, csak újan elég drága. Te használtan vetted? Hol kerestél?
Viszont egy hónapra kölcsönzök Viktornak egy felfüggesztett ringó bölcsőt, jó hatása van a pszichomotoros fejlődésre, és valahogy megfogott a dolog, a Kismamában és a neten olvastam róla. Kiváncsi vagyok, hogy reagál rá a picur.
Nem tudom ki, de beszéltetek vmelyik nap a hasfájásról, bennünket nagyon megviselt, és tényleg segített az activator, állítóleg természetes aloe kivonat (vagy nem annyira mű), tényleg ajánlom.
És júni 6-ra bejelentettem a picurt babaúszásra, kíváncsi vagyok hogy reagál majd, apával lesz a vízbe, én meg a majd szurkolok nekeik!

2án leszünk 3 hónaposak, és 3 hónapos kortól lehet menni.
szóval, ha zárt is, ha nyitott is szeretnék maradni, ha esetleg külön jogosultság kell, kérek majd, ha lehet.
Jaj, még vmi, Viktor hatalmas súlyáról már múltkor is írtam...ma kellett visszavinnünk a kölcsönzött mérlegünk, így amolyan búcsúként

megmértem Viktort, 7020 gramm

, de tényleg nem tűnik annyinak, nagyra nőtt. Lassan kezd beállni a 4 órás szopikra, jó lenne ezt tartani, és persze picit visszavenni a rohamos gyarapodásból.
csipő, koponya, hasin túl vagyunk, Budaiban voltunk, gyors volt, és futószalagszerű, de remélem alaposak voltak.