A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Igen, 10-11 korul jonnek mindig delelott, aztan 5 korul delutan..
Ma lehet, hogy par baratnom is jon..

Sajna ugy nez ki, hogy apanak hetfon vissza kell mennie dolgozni, ugyhogy 10 napig anyosom lesz Raniaval... :roll: Aztan itt lesz a nagylanyom, o vigyaz majd ra.. Ja, Vindo multkor kerdezted, erettsegizni fog a lanyom, aztan fogtechnikusit akar vegezni, aztan kikoltozik ide vegleg.
Jut eszembe, elkuldened priviben a telefonszamodat? Amikor gyujtve lett en nem igazan forditottam ra figyelmet, mert gondoltam, engem senki nem fog hivogatni itt.. :roll: :lol:
Vendég

halihó

elszállt amit írtam :-(

Miléna: Zétus nagyon helyes pasi..jól áll neki a nyári séró!!:-) Megy +++++++++++++++++++++++++a z uh-hoz!

Maggie: Csillagszemű háziember! imádomannyira édes!!!sajnálom a b himlőt..hátha nem kapja el Bercó, meg hát ez a prevenár...áááááááááá :evil: :evil: azért próbálkozza dokinál..hátha tud segíteni.

Heni: sajnálom Áront..szegénykém..

Niki: csak nem sok eső van nálatok??? :lol:

Dettyk.elázás... :( jók a képek!!!

Borzasztó volt az esti altatás..1 óra...:-( semmi sem volt jó!..lehet du-án sokat és sokáig aludt......vagy csak a játszótéri élmény volt sok..???

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni:
http://www.gyerekjátékok.hu/index.php?kat_id=4&akat_id=21

mi a KL csúszdát néztük ki.

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki, írtam.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Huu annyit írtatok. :)

Nagyon jók a képek!!!

Panndi szépek vagytok,GRATULÁLOK!

Rólunk: Beninek és Dominak is folyik az orra,meg álmos forma a kisebbik.

Tőletek is megkérdezem,hogy van egy sóska ültetvényem a játszó mellett,és állandóan legelik mikor kint vannak.Domi kaksián már látszik.Most nem tudom eldönteni,hogy jó-e,hogy ennyit esznek belőle vagy nem. Szerintetek?

Mai esemény: délben leraktam Domit aludni.nézek be hozzá mivel játszik? hát a pelusával.levette ÉS egy nagyot kakilt az ágya közepére,ott jujgatott,hogy kaki-kaki.hát mit ne mondjak,kicsit kiakadtam első körben.most már nevetek rajta :roll:
varga tünde

Tünde :lol:

Két hete én is közelebbi kapcsoltba kerültem egy adaggal, az is csak utólag volt vicces :roll:
De az legalább nem az ágy közepére ment :!:

Sóska ügyben tanácstalan vagyok. Gyermekkoromban rengeteget ettem nyersen, szerintem nem árthat :roll:

Kép
vindolanda

sziasztok!

Bocsánat, csak röviden, Szeli mindjárt ébred.
Képek szuperek!
Betegeknek jobbulást!

LMóni! Jó lenne összefutni! :D
Bár ahogy a barátnőmet ismerem tele leszünk programmal! :lol: De megbeszélem vele, hogy mi lenne, ha meglátogatnátok minket ott, vagy mi elmennénk a házatokhoz megnézni! De nem egyszerű, mert barátnőmnek van egy picije is (9hós), bár lehet, hogy nem akadály, mert jó baba! :)
Majd hívjál fel, amikor már tudod, mikor mentek Szigetszentmiklósra! jó? Mikor taliztok Fleur-ékkal és hol? (Ezt majd pü, mert már este nem biztos, hogy olvasom a fórumot!)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo, koszi! :)

A fotok csucs-szuperek, Milena, Maggie, Dettyk koszi! :D

Na, megvolt az ebed, kis hazaival kipotoltam az ittenit.... :oops: Apa csinalt nekem korozott turot... :lol: Telefonon keresztul mondtam neki az instrukciokat!! :lol: (kene hozatnom ragogumit most, telerakta nagyon finom lilahagymaval.. :P )

Tunde, szerintem semmi bajuk nem lesz a soskatol, minden zoldseg nagyon egeszseges nyersen!!

Domi sztriptiz-szama... :D Rania mindent levesz magarol, harisnyat, polot..... :? remelem, nagylany korara leszokik errol... :roll: :lol: A pelenkara szerencsere meg nem jott ra, hogy levegye... :?
Reggel o ebredes utan nagyon elvan a kisagyban, van, hogy 1 orat is, de mindig egy szal bodyban talaljuk, leveszi a pizsijet... :roll:
Vendég

Bocsánat, csak gyors körkérdés: Ti a pihenőszékbe mennyi idősen tettétek a babákat? Nekünk a Fischer Price egyenpihiszékünk van /:)/, de Zsófi anno három hónaposan kapta, akkor már ugye beletettem, de Fruzsit mikortól lehet?
Vendég

Panndi, R.nak nem volt pihenőszéke, ő mindig az autósülésben jött velem mindenhová.
5 hetes volt, mikor vettünk neki egyet. És üldögélt is benne vagy 2 órát naponta már onnantól. Nézte, ahogy ettem, zuhanyoztam stb.

Állítólag nem tesz jót a hátának, de hát ha magába hagytam a szobában, ordított :roll:

Majd írok másoknak is, most megyek csokipudingot csinálok :P

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Férjem gépéről írok, de mennem is kell tovább, csak bejelentkezni tudok :? ...
Szóval: még mindig Bulcsival a pocakban :D !Pedig már kijöhetne :? :D !
De ma kettősfront...hátha!
Kérlek, küldjétek felém a Bulcsit hamar, villám módon kihajtó energiákat :D !!!
Móni, jelzek Neked, ha hatott a vudu!
Vigyázzatok magatokra, s a Gyerkkőckékre!Pusziiiii
kispocc

Bulcsú búj ki!!++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Most csak egy kép :) Látszik, hogy rokonok :lol:

Kép
Vendég

Panndi: :-) igen látszik!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, Maggie, akartam írni, hogy G.-éknak fellépése lesz június negyedikén a főtéren. Valószínűleg ott leszünk, de közelebbi időpontot még nem tudok :roll:

Panndi, hát, ez aranyos :D

Kispocc, hajrá :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Panndi!
Cukorpofák.... :lol:
Botondnak sem volt pihenőszéke. Úgy mint Rugó, ő is az autósülésbe üldögélt időnként. Imádta.
Lotti annyira nem kedveli, ő inkább a babakocsiból nézelődik. Persze még semmit nem lát ki, mert mózesben van, csak a feje fölött lévő kacsacsörgőben gyönyörködik. 8)
Kispocc!
Még élénken él bennem, hogy mit szeretnél most! Mennek aauduk, hogy a kislegény minél előbb kiváncsi legyen a nagyvilágr.
Tünde!
:lol: :lol: :lol:
Sóska: én úgy tudom, hogy a nagykönyv szerint heti egyszer szabad adni főzelékként. Ha jól emlékszem, a vastartalma miatt. De ha nem így van, ne kövezzetek meg.

Viranka!
Holnap mentek a heim pálba? Mennek a ++++++++++

Rólunk!
Az éjszakánk szörnyű volt. Botondnak elkezdett folyni az orra. Semmit nem tudott tőle aludni. Hajnalra be is lázasodott. Adtam neki egy kúpot, az szépen levitte. Valószínűleg Lotti is érzékelte, h vmi nincs randben, mert egész éjjel a cicimen lógott. Gyakorlatilag 10 perceket aludtam. Botond nem volt ma rosszul, de azért inkább elvittem az orvoshoz. Semmi komoly. Nem is adott neki gyogyót. Majd elmúlik. Egyébként jó kedve van, csak ömlik a takony az orrából és ez nagyon zavarja.

Most megyek zuhanyozni, és nézem a feleségeket.
Jó éjt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Dettyk!
Jó az avatar! :wink:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Nnna, ez a nap is eltelik lassan..... :? Itt volt ket baratnom, aztan jott a kis csaladom, de szegeny Rania nagyon nyugos volt, csak egy orat tudott aludni, mert apanak kellett mennie a munkahelyere, igy fel kellett ebresztenie...szegenyket, fel sem tudom venni, olyan rossz!! :cry:

Kaqk, holnap lesz az interju, ugye? Mennek a drukkok!!

Panndi, csucs ez a montazs!! De edesek, olyanok, mint az ikrek, csak Fruzsinak sotetebb a haja.. :D Mikor tervezitek a kovetkezo babat? :D
En is bevallaltam volna megegy babat szivesen, de a korom vissza tartott a gondolattol, ez utan a terhesseg utan meg vegkepp lemondtam rola.... :? :roll: Foleg, hogy ez kisfiu, azt hiszem, megallunk! :D

Kispocc, en is kuldom a Bulcs kizavaro energiakat!! :lol:

Viranka, mizu a hugoddal??

Vindo, mit is zenel Gabor, citerat? Irtad, hogy punkzenekarban is jatszott, ha jol emlekszem... :roll: hat eleg nagy valtas... :roll: :lol:
Vendég

Niki!
Kitartás!

Vera!
Én is gondolotam ma a hugodra. Mi a helyzet?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Niki, akartam írni, nagyon rendes nagylányod van akkor :D Az jó, akkor többet tudtok együtt lenni majd. Akkor egy kalappal az érettségihez neki.

Igen, most citerázik amúgy. Volt idő, mikor párhuzamosan nyomult a két hangszerrel :roll: De jobban is teszi, mert a punkzenekaruk borzasztó volt anno. Amúgy még videoklipjük is volt, a Szív tv is játszotta :lol: Komoly klasszikusok fűződtek a nevükhöz

Viranka, majd tudósíts akkor :!:

Sense, ááá, ez az orrfolyás szörnyű. Én is úgy utálom. Remélem, hamar túl lesztek rajta.

Kép
vindolanda

Helló, Drágák!

Hú, csak gyorsan benyomom a Mentalistát... nagyon bírom a főszereplőt ;-)))

Mesi: az a Zsozsi--Gegi-kép! Varázslatos!!!
Annyira jó olvasni a többgyerekes anyukák sorait, látni, hogy a másodikkal már minden lazábban megy... bár én már rengeteget lazultam szerintem, amióta Ádi nem beteges. Nyalja a földet? Na és?! :-) Ki hitte volna ugye...

Niki: puszi a kedves soraidért!
Nagyon nehéz lehet a kórházban, megértelek. Én 1-1 hét kórházazás (szülés + Ádi betegsége) után úgy éreztem, mintha a Marsról jöttem volna haza. Hihetetlenül megváltozik az ember világa. Szorítok Nektek, hogy kitartson a pici a 37. hétig és hogy Neked gyorsan röpüljön az idő!

Gica: Lagzi... :-)))) és ez még hány évig így lesz! ;-)
Édes vagy, igazából nekem az fura, hogy 30 évig vékony voltam, most meg nem, és rám még a régi testképem van hatással, tehát sokszor vékonyabbnak látom magam, mint amilyen vagyok. De ez sem jó (mint ahogy a fordítottja sem), mert letaglóz, amit a képeken látok. Nem hiúságból, csak annyira más. Hát próbálkozom tovább...

Viranka:nagyon sajnálom Bálót a kiütések miatt... :-( Továbbra is csak a mi dokinkat tudom ajánlgatni, hátha... elég jó ekcémák és allergiák terén. Itt a linkje (ő dr. Szondy György, magánrendel bőrgyógyászként, nem vészesek az árai, egy vizsgálat 3 ezer): http://www.sorrendelo.hu/magyar/informa ... /3/3/3/1/1
Az autósulié: http://www.mosolyzona.hu/ (Vigyázat, tényleg ultrakedvesek, nekem mindig hosszú levelekben válaszolnak minden kérdésemre!)

Vindo: Rugó még mindig egy gyönyörűség. És a hajszerkezete tényleg páratlan! ;-) A lovasbetyár, az nagyon ott van!!!

Hörcsög: remélem, alakulnak a dolgaitok apával és a házzal!

Regi:
drága vagy, hogy bíztatsz! Mondjuk ha olyan elszánt és mobilis lennék, mint Te, már tuti nem itt tartanék súlyilag! :-)

Kaqk: ah, Emmus a Komoly Hölgy! Képzőművész-orvos-motoros. Ez aztán valami!!! :lol:

Meryke: már tényleg nagyon hiányoztatok! És Máté husi kis karjai is!!! :-)

folytköv.

Kép
Kép
irina

Miléna: valami gyönyörűség a fiad! És tiszta anyája! :-)
Hízás: Te így is nagyon szép vagy, ne aggódj emiatt! Ezt amúgy milyen gyógyszer okozza (mondta a doki előre, hogy várható ilyen hatás)?

Dettyk: szomszédokkal kapcsolatban kezet foghatunk sajnos... Pankusz, Istenem, az a kerek arcocskája és az a mosoly! Tüneményes! Mintha egy meséből lépett volna ki. :wink:

Panndi: szorítok, Zsófi nagyon ügyes!
Pihiszék: a teljesen ledönthetőt szerintem 0 hós kortól lehet alkalmazni, de próbálj a típusára rákeresni a guglin, ált-ban meg szokták adni, mikortól használható. Tudod, enyém gyerek élete első évében napjai kb. egyharmadát pihiszékben töltötte ;-) Csak ott volt hajlandó nappal aludni...
Két babakép: tényleg, nagyon!!!

Heni: szegény drága Áron! Remélem, semmi nincs a zöld kaki mögött, nekünk is mennyi volt anno...

Maggie: helló, drága, mindig olvaslak, csak írni nincs mindig módom Neked. Ez a Bercófiú egyszerűen csodálatos. Bármikor elfogadnám a Szépszeműt. ;-)
Prevenar :evil: Én úgy tudtam, hogy 2 éves korig jár a 2 oltás belőle ingyen... ja, látom, április... olyan gyorsan változnak a szabályok, hogy követhetetlen.

Móni: ne már, gyerek 23-án, akkor nem foglak látni, ha nem leszel ott!!! :?

Tünde: jobbulást a fiúknak!!!
Kaki :lol: Nálatok legalább viszonyul hozzá Domi valahogy, mert Ádit hidegen hagyja az egész bili-kaki-vécé téma. Majd nyáron vesszük elő a témát, hátha lesz valami hatása őszre.

Sense: Te ragyogsz a kicsikkel Viranka képein!!! :-) Botinak millió gyógypuszi! ++++++++++++++++++++++++

Helyzetjelentés
: a nappali altatások körülményesek, de ez bagatell az első évbeli cirkuszokhoz képest... most azt játszuk, hogy egyik dal sem tetszik Ádinak, de énekelnem kellene, így végül a 15. dalnál kb. megállapodok, és alvást tettetve énekelem, mígnem feladja az ugrálást és lassan elalszik. Minimum félóra, de eddig eredményes volt ;-)

Lányok, én kicsi csúszdát keresek Ádinak, ha tudtok jót olcsón, írjatok, pls. Amiket boltban láttam, azok már megint ájulatdrágák voltak.

Kép
Kép
irina

Dettyk, Sense, nekem is negyon tetszik az avatarkepetek! Mar ezert megerte Virankaekhoz menni!! :lol: (ugye, mindketto ott keszult? :? )

Vindo, amikor a mi utcankba bekeveredett egy srac lovaskocsin par hettel ezelott, az osszes szomszed fenykepezte oket... :lol: :lol: Itt nagy ritkasag, valoszinu irek lehettek... :roll: :)
Na, hat az nem semmi, hogy meg a tv is leadta a klipjuket, meg ha a Sziv tv is az... :D Egesz addig komolyan kell venni a produkciokat, amig nem a Fasy mulatoban szerepelnek... :lol:
Egyebkent fent van Youtube-on?

Irina, neked meg koszi a biztatast.. :) Orulok, hogy irtad, milyen furcsa volt hazamenni a korhaz utan, mert en is nagyon furcsan erzem magam, es nem tudtam, hogy mi ez....de akkor ez normalis.. :) Azt mar el sem rudom kepzelni, milyen lesz hazamenni 2 honap utan... :roll:
Lehet, olyan leszek, mint a hajlektalanok, nem leszek kepes visszailleszkedni a tarsadalomba... :roll: :lol:
Vendég

Niki: a kórházzal az a baj (az aggódást nem számítva, ami persze a leglényegesebb), hogy irtó ingerszegény hely + teljesen be van zárva az ember. Tavaly áprilisban az emberek zöme úgy oldotta meg az bentlétet (bár itt a gyerekek mellett voltak), hogy filmeket néztek laptopon (akinek volt), óránként cigiszünetet tartották, behívták az egész családot, ugráltatták a nővéreket, meg beszélgettek egymással, ha volt miről. Aztán valahogy eltelt az idő, de így is nehéz volt nagyon mindenkinek... (én Sanyit vártam, mint a Messiást, mert Ádit nem hagytam egyedül a szobában, csak amíg a WC-re mentem meg a hűtőhöz a folyosó végére. A büfé meg -- okos módon -- több tömbnyivel odébb volt, a kórház területének másik végében.) Remélem, figyelnek Rátok, van kivel beszélgetned (rajtunk kívül), és Apátok tud menni Hozzád.

No, futok fürödni. Aztán lehet, hogy kivételesen pihenős estét csapunk
:wink:

Kép
Kép
irina

Köszi a válaszokat :)

Niki: amint lehet :wink: Ha a hathetes kontrollon a doki rábólint, rajtunk nem múlik a harmadik baba ;)
Vendég

Irina, egy agyas szobaban vagyok egymagam... :( Raadasul ezen az osztalyon jonnek-mennek az emberek, mert itt nagyjabol a megszult nok vannak, ok eleve a babajukkal foglalkoznak, meg par ora utan haza is mennek....
Ugyhogy annyi inger er, amennyit a szulesznok vizitelnek (kb 3-4-szer egy nap, meg 2-szer 1 orat vannak itt apaek. (Tobbet Rania nem bir ki...)
Szoval nagyon gaz a helyzetem, de megprobalom nem sajnalni magam tulzottan...mert a babaert csinalom!
Vendég

Niki, kitartás!!!

Pár fotó :)

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Niki!

Nagyon szorítok nektek, hidd el, rendben lesz minden és gyorsan túl lesztek ezen a nehéz időszakon és elfelejtitek.

Minden gyerkőc nagyon gyönyörű!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Halihó!

Na, megvan a rossz alvások, a nyűgösség oka. Még nem a b.himlő, de Bercó beteg. Tegnap este már láza volt. Egyelőre ennyit tudok, meg azt, hogy nekem fáj a torkom. Mondjuk a nagyok is köhécselnek már egy ideje, őket igyekszem akaratuk ellenére is kúrálni, lassan javulnak. Az a gyanúm, hogy valamilyen divatot követünk, de majd megmondja hamarosan a dokibácsi. Most éppen visszaaludt Macica, de nem is sokára ébresztem, aztán elviszem a dokibácsihoz.
Tegnap este megtudtam a cyt. eredményét is. Nem rózsás. Annyi a jó benne, hogy egyelőre még P2-es, de... Nem untatok ezzel senkit, csak annyit, h. a doki azt mondta, h. egyből műtét, illetve gyógyszer kellene. Szerencsére még vár egy kicsit, 3 hónap múlva ismét rákszűrés, hátha mozdul valamerre a dolog.

Ha már benne vagyok a rossz hírekben: tegnap kért Vicuska, hogy 23-án de. vigyázzak Johannára, mert dolga lesz és egyik nagymami sem ér rá. Jár az agyam, h. hogyan is oldható meg ez a helyzet. Őt sem szeretném cserbenhagyni, de menni is szeretnék. Most hogy legyek okos???? :?: :?:

Panndi! Istenem, de tündérien gyönyörűségesek ezek a kislányok!!!! Te meg gondolom Duracellel működsz, h. ennyi energiád van. :lol: Én is úgy vágynék még egy minimanóra. (egyébként hétfőn a dokibá látott uh-on több érett, ill. érésben lévő petesejtet is. Mondta, h. most aztán terhes is lehetnék ha nem lenne ott a spirál. )

Irina! Hidd el, jól haladtok azzal az altatással. Nekem csak a cicivel sikerül. Az időintervallum meg nagyon változó. Olykor elég nehezen enged el. :lol: Éljen a lazulás!!!! :lol: :lol: Ezekkel én úgy vagyok, h. tapasztalatot kell szereznie a gyereknek, mert csak akkor érti meg, h. mit mondasz neki. Bercó is ott csúszik, mászik, ahol akar. Sok sikert a vezetéshez!!! Biztosan szeretni fogod.

Vindo, itt gondolkodtam, h. mi is van jún. 4-én. Aztán rájöttem, csak egy szemészeti kontroll a nagyoknak. Bízom benne, h. Gáborék nem délelőtt lépnek fel, akkor igyekszünk ott lenni. Mára Neked meg nagy kalappal!!!

Dettyk! Itt legutóbb vasárnap éjjel viharkodott. Kocsi előtte lett lemosva. Ez is tuti esőcsalogató tud ám lenni. :lol: Értem a jövés dolgot, akkor légyszi július közepe utánra időzíteni, mert előtte nem leszünk itthon! :wink: :lol: :lol: :lol: Igaza van Irinának, ha pirosba öltözteted Pankát, tisztára Piroska a meséből. :lol:

Viranka, remélem végre tudnak majd valamit mondani és a szép szőke herceged bőre is megnyugszik. Borzasztó lehet.

Niki, szerencsére itt vagyunk ingerforrásnak Neked, meg tartjuk is benned a lelket. Ezek szerint Angliában sem sokkal jobb a kórházban lenni. Tény, h. engem is megviselt az a néhány nap, amit anno pocakosan, illetve, amit a szülés után bent kellett töltenem.

Na, megyek lassan felöltözöm, majd felébresztem Bercót is, mert csak 10-ig rendel az orvos.

Szép napot mindenkinek!
dmaggie

Sziasztok!

Nagyon jók az újabb képek. :D

Panndi!
Micsoda hajas babád van :D
Bár a nővére is csini :D

Maggie!
Ahogy el nézegetem Bercot sok csaj fogja utánna dobálni a bugyiját :lol: Azok a kék szemek. :D

Minden betegeskedőnek jobbulás kicsinek és nagynak.

Mesi!
Zsozsó hogy van?

Kispocc!
Küldöm a ki csalogatót.
Bulcsi tessék ki bújni!!!!!

L.Móni!
Remélem nem nyelted nagyon félre a kávét
:D

Viranka!
Írj ha meg van Álmos baba.

Vindo!
Egy nagy kalappal.

Karcsika szerencsére jobban van tegnap már nem volt láza,de viszont az orra folyik.

Nem tudom mit akartam még.Na majd később.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Panndi! Szépséges a Kislányaid vannak! Tényleg gyors szülésed volt, gartulálok!
De miért kaptál sztrepto ellen antibiotikumot?

Mesi! Zsófi hányadik héten született? Úgy emlékszem jóval korábban jött, és gyönyörű egészséges "nagylány" volt.
Jaj én is tartok tesóféltékenységtől... Mi úgy próbáljuk megoldani, hogy sokat van Nolkával az Apukája, Ő emelgeti, együtt alszanak, stb.
Nekem katasztrofálisak amúgy is az éjszakáim, legalább 4x kelek, ver a víz, de nagyon, ilyen Nolkával nem volt, pedig akkor kánikula volt. Hormonokra gyanakszom...
:arrow: majd jövök du.-n

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Panndi, Fruzsi tényleg gyönyörű! Aranyosak együtt :D LÁtom, kötelező olvasmányokkal már el is van látva, éppen hogy megszületett :D

Anitja, a rossz éjszakákat sajnálom.

Maggie, Bercónak jobbulást.
Még nem tudunk időpontot pontosan, hát, majd meglátjuk. De szerintem délután, inkább akkor tartják ezeket a rendezvényeket :roll:

Niki, ott is rossz a kórházi koszt, hogy életed párja kiegészítést visz be Neked?

LÁnyok, azt akartam még kérdezni, hogy mihez is szorítotok nekem a mai napon? :roll: :wink: :lol:
A nyelvvizsga szóbeli része még csak a jövő héten lesz :roll:
Bár fogadom ma a szippantóst is, és az ács is ad egy árajánlatot.

Hú, tegnap rendeltem pár cuccot a kedvenc webáruházamból 8) Pedig most takarékoskodni kéne keményen.

Sír, mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Niki, szerencsére nincsenek fenn a youtube-on. Még befutnának egy negatív karriert a végén :lol:
De gondolhatod, kb. 17 évesek voltak, mikor csinálták :roll: Bár a klip-készítés lehetőségét egy versenyen nyerték, szóval az nem önerőből ment (vágás, felvételek stb.).

De nekem elhiheted, borzalmas volt :!:

Kép
vindolanda

Jól eltűntetek. Megyek, felöltöztetem Rugót :arrow:

Kép
vindolanda

Jo reggelt!

Na, reggeliztem, most irok..
Vindo, a kaja nem veszes, ahhoz kepest, hogy korhazi.. (es meg vegetarianusbol is van valasztek..) de termeszetesen meg sem kozeliti a hazai kosztot..a kiegeszites azert persze kell... :P egyreszt hizlalni akarom a kisfiamat, masreszt, mivel itt csak keson tudok elaludni, ujra megehezek..(a vacsi fel 6-kor van) ugyhogy fel 10-kor meg eszek egy kicsit.. :oops:
Hat, elhiszem, hogy a klip szornyu...nem rajongok az afele zeneert, en parom meg Drum and bass fan....Egyszeruen szornyuuuuu.... Azert kis mosolyt megprobalok az arcomra erolteteni, amikor buszken mutogatja a regi Dj-s alkotasait... :? :lol:

Panndi, Gyonyoruek a kislanyok! :D

Maggie, gyors gyogyulast kivanok nektek...Szegeny Berco is milyen kis beteges... :(
Egyszeru a megoldas: Vidd Johannat is a talira.... :)
Hajra egy ujabb baba!! Egy kislany? :D
Vendég

Vindo, en is szoritok a szippantoshoz, meg az acs arajanlatahoz.... :lol:
Vendég

Anitja, nekem is nagyon kulonbozoek voltak a terhessegeim...Raniaval szinte alig aludtam, fajt mindenem, legszomjam volt allandoan, mert egy foeren fekudt..egyszer el is ajultam, elvitt a mento.. Most az ejszakak egesz jok, viszont van mas.... :? Kitartas...en ugy emlekszem, Zsozsi kb 3 hettel elobb jott...

Maggie, remelem a cytologia eredmennyel minden rendben lesz!
Vendég

Sziasztok csajok!

Áron baba már 4400g és 55 cm :-) nőtt a lelkem:-) tegnap a doktornéni azt mondta, hogy minden rendben van és hogy espumisan cseppeket adjak neki, hát annó Péterkének nem segitett.

Nekem eléggé egyforma volt mind a kettő terhességem :shock: sem rosszullét, sem semmi, csak a végén a gyomrom égett.

Niki hát egyes szobában nagyon uncsi lehet egész nap. Én kimondottan nem is akartam szülés után egyesbe kerülni, mert muszáj beszélnem :oops:

Vindo Gábor tudja, hogy szippantós és az ács is jár hozzád 8) ?

Maggie szegény kis Bercó!!!!!!!! gyors gyógyulást neki!

Heni
KépKép
heni81

Heni, bizony, tud róla, és még vezetni is elenged a 30-as férfi oktatómmal este hat és nyolc között :wink:

Áronka akkor ügyesen gyarapodik :D

Kép
vindolanda

Bár megjegyzem, nem egy Johnny Depp :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Megjártuk a dokit. A családi vírus felelős mindenért. Szerencsére nem ronda nagyon a torka, de reggel is hőemelkedése volt. Azért elsétáltunk a gyogyótárba is, vettem Homeogenet meg lázcsillapító szirupot. Mégsem adok mindig "bukkot". Most megint alszik. Kíváncsi vagyok, hogy mennyit. Tegnap kétszer félórát sikerült neki.
Most már az én orrom is folyik rendesen, már elhasználtam egy halom zsepit. :twisted:
Vindo, szerintem akkor összekevertük. Kaqk férjecskéjének kell az interjú miatt?? Mindegy, drukkból nem lehet elég. :lol: Várjad csak az emberkéket.

Niki, vinném én őt is, de ha megyünk, akkor Vindoekkal, nem tudom hogy fér be 3 gy.ülés. Meg ráadásul Johanna ha itt van, állandóan fogja a kezem v. a nadrágomat. Bercó is nagyon anyás, ő sem nagyon szakad le rólam. Így egy kicsit sok lenne. Két hasonló korú gyermekkel nem egyszerű, ha nem ikrek.
Nagy csoda lenne még egy gyerek, a spirál nem igazán engedi, hogy legyen!
:wink: Öt év múlva meg már annyira öreg leszek, hogy.....

Hörcsög, továbbra is jobbulást Karcsikának!

Heni, hogy Te milyen jól tartod Áron babát!!!! :lol: :lol: Szép méretekkel rendelkezik. Ezek a szerek meg szerintem csak olykor használnak, az idő old meg mindent.

Anitja, én úgy emlékszem, hogy Zsófi talán még nem töltötte be a 36. hetet, vagy éppen csak, hogy betöltötte, amikor megszületetett. Nem megy az a koraszülés olyan egyszerűen szerencsére, nézd csak a Panndi esetét. :wink: :lol: Nekem mindhárom terhességem más-más volt.
dmaggie

Szerintem Kaqk férje lesz az, akire gondolni kell a jobb állás reményében.

Itt meg elment a víz :evil:

Sajnos a kocsi csak öt személyes :(

Kép
vindolanda

Megpróbálok gyorsan írni 8) .

Vindo, ha Johnny Depp lenne az oktatód, újra tanulnék vezetni, Debrecenben 8) . Sok sikert a szippantóshoz és az ácshoz :wink: , hátha vmelyik Johnny lesz :D .

Kaqk, nagyon jó ez a csúszda.
Nekünk jóval kisebb van, de még Bencének vettük, és ezt is tudta használni kb. 4 éves koráig.

V.Tünde, nem semmi a fiad :lol: .

Panndi, pihiszékünk nem volt, autósülésben hordoztam én is, a fényképek szerint már 8 naposan is :D . Rokonok :wink: ? Ezt a gyorsaságot nevezem :shock: :D ! Máris a 3.-on gondolkodtok?

Kispocc, Bulcsi, Bulcsi, gyere ki!!!!!!! :D

Niki, gondolj bele, 23-a után szinte mindenkinek új avatarja lesz :lol: :lol: :lol: . Én 9 napig voltam kórházban Panka születése előtt 1 hónappal, és már azt sem tudtam, melyik oldalamra forduljak :? . Persze tudtam, hogy vissza fogom sírni, és valóban az volt életem legnyugisabb 9 napja :roll: , bár engem nem várt otthon egy pici, Bence pedig éppen nyaralt :roll: .

Maggie, értettem, majd úgy időzítek :D ! Tényleg, a kocsimosás :lol: ...
dettyk

Johnny - Jani.... :lol: Elkepzelheto, hogy valamelyik Jani lesz...Vagy a szippantos, vagy az acs.... :roll:

Itt volt egy orvostanhallgato srac kerdeseket feltenni, haaat, nagyon szep fiu volt...:) Nem tudom, milyen eredetu, nagyon szep kreol boru, szep fiu...:) (De tutira angol szuletesu, a beszedebol itelve...) Na, a mi napom kcsit izgalmasabban indult, mint a tobbi.... :lol:
Vendég

Kép Ő az. Én anno a Pennyben vettem akcióban. A kisasztalt is :D .
Kép L.Móni, nekünk ez a fajta alagutas van, jóval kisebb, mint Virankáéké, de bármelyikkel összeépíthető
Kép És ha már kert: belakták az OSB kuckót :wink: . Hátul a kupit nem nézni :!: :oops:
Kép Belülről :D !

Tegnap délután a zeneiskolában bemutatót tartottak az ovisoknak. Bence mutatta be a trombitát :D . Ő volt az utolsó. Panka egész türelmesen végignézte az előadást, tapsolt, amikor tapsoltak, lelkesen, hangosan éneklést imitált, amikor énekeltek 8) :lol: , és amikor Bence kiment a színpadra, természetesnek vette, hogy utána megy :shock: . Szerencsére mire sikerült felmásznia, Bence éppen végzett, így csak boldogan megtapsoltatta magát az ovisokkal :lol: .
dettyk

Lehet, Irina is idejönne a csajos autósiskola helyett :roll:

Hát, én maradok Manő manónál, azt hiszem. Ami egyszer bevált :wink:

Kép
vindolanda

Maggie, gyors gyogyulast nektek...Berconak olyan josagos tekintete van, mint neked! :wink:

Kaqk, drukkolok a parodnak!
Vendég

Niki, látod, máris izgalmasabb a napod egy egyágyas kórteremben, mint az enyém :roll: ...hozzám legfeljebb a vízdíjas jön kérdéseket feltenni, és nem egy szép fiú :lol: ...
dettyk

Dettyk, ez egy igazi paradicsom a gyerekeknek!!
Panka nagyon edes lehetett!! :lol: Gondolom, mindenki nevetett nagyon! :lol:
Vendég

anitja: hát streptos fertőzésnél szoktak adni antibiotikumot, Zsófinál is kaptam, most is, meg még gyógyszert is szedtem mindkét esetben, hogy a babáknak ne legyen bajuk.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: