A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Betti!Gratulálok a picikédhez!
Vendég

Gratula mindenkinek aki volt ultrahangon!!

Tegnap voltunk mi is, 58 cm volt az ülőmagasság és 1,7 a tarkóredő :). Képet sajna nem kaptunk, de olyan jó volt nézegetni így is :)))

Egy kis mókás történet tegnapról:
Bevásárlás férjemmel délután, telefoncsörgés, kollégák, stb.
Egyszer csak azt hallom: "6 cm a fiam, csak nem gondolod, hogy az anyja cipelje a szatyrokat" :) :):) én úgy meghatódtam, annyira aranyos volt :D :D :D

Ezek után már nagyon fiúban reménykedünk :))))

Timi
Kép
vt72

Hali!

Danka: mi úgy oldjuk meg, hogy írni és olvasni is maradjon idő, hogy a képernyő felén megy a babanet, a másik felén pedig képek mennek. Régebben kacsás, most papagájos képeket másolt ki a férjem a wikipédiából a fiamnak és beállította, hogy pár másodpercenként új kép következzen. :D , isteni trükk, próbáld ki Benivel is, ami éppen menő mostanában nála, olyan képeket mutogass neki :D

Jó, hogy mindenkinél szép eredmények vannak! ...jut eszembe, nem is tudom hány cm a magzatom :? .

Betty, ügyes vagy, jók a fotók :D

Vt72, apuci tudatalattija szólt :wink:

kismamaruhák: nekem is az előzőek lesznek, bár mivel inkább "munkába járós" cuccaim vannak, kissé puccosan fogok kinézni a homokozóban kislapáttal a kezemben.

A 90.000-res kismamaruha a Mammutban mit tudott? :shock: (...a kínai varrónő aki csinálta is ennyit kapott érte???...)

Magzatmozgás: én is várom, annál is inkább, mert a fiammal már rég elmúltam 20 hetes mire rájöttem, hogy az AZ. Mivel mindenki érezte már, teljesen ki voltam bukva. Aztán egy 4. gyerekét váró anyuka megnyugtatott, hogy Ő sem érez még semmit, pedig tudta milyen az. Így utólag is azt mondom, hogy tényleg nem éreztem előbb semmit. Na, majd most :wink:

Kép
Kép
friday

Sziasztok!

Mégegyszer gratula mindenkinek a sikeres vizsgálatokhoz!

Betty
Klasszak a fotók!

Hát csajok,én ma is éreztem ugyanazt a "buborékolást"...... :lol: :lol:
Ezek szerint mégiscsak Manócska mocorog..... :?:

első pocakfotóm:
Kép

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok Lányok!

Gartulálok mindenkinek, olyan jó, hogy ilyen szép eredmények vannak :-)

Dy, nagyon aranyos a pocakod!

Ma reggel mi is lefotóztuk a lapos hasamat, összehasonlításképp.

Mi holnap megyünk kombinált tesztre, majd beszámolok!

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!!4

Dy nagyon aranyos pocakod van,csodálva nézem,mert nekem még nem látszik,csak a csípőm szélesedett ki.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Végre én is tudok írni pár sort, bár olvasni olvasom az írottakat :)

Mindenkinek gratulálok az uh-hoz és a jó eredményekhez...

dy gratulálok a pocakhoz :) bár ez a pocak még nem az a pocak... nem túl régen olvastam, hogy a méh felső széle a köldökvonalat valamikor a 18-20. hét körül éri el :?

én hasonfekve még semmit nem érzek odabent ugyhogy simán alszok kényelmes hasonpózban :) normális ez? pedig elvileg most körül grapefriut méretű a méhem a leírás szerint... remélem minden rendben van... olyan soká lesz még 1 hét az uh... :(

Kép
Kép
Kép
*kateee

sziasztok bocs a zavarásért csak lehet érdekel el szeretném adni a suttogó titkai.1. könyvet-1000ft-és a babtáplálás kézikönyvét-1500ft(4000a boltban-.jó egézséget mindenkinek

lanyané

Sziasztok!

Rengeteg apró ruhácskát töltöttem fel, gyertek nézzétek meg.
A legtöbbet csak egy gyerkőc hordta! Smile Sőt sokak még az angliai boltok polcán is megtalálhatóak, tehát igazán újszerűek! Smile

Kép
Kép
Kép
bogyra

Sziasztok,
Kicsit elmaradtam... úgy 200 hozzászólással:) Viszont: jó hír, hogy senkinek nem akarok eladni semmit!!!::)

Dy, lehet hogy ez a pocak még nem "az a pocak"... de azért nagyon kis aranyos babás hasnak tűnik! (az enyém még inkább ez a "jóllakott-jóltáplált tízéves kislány kitolt hassal álldogál"-jellegű:) Szóval irigylem ezerrel.

Katee, én is gond nélkül alszom hason, nem érzem, hogy nyomna... nem hiszem, hogy ez baj lenne. Ha kényelmetlen, úgyis érezni fogjuk, még mielőtt a babának ártana.

Megvolt az ultrahangom után a kombinált tesztem eredménye is, és negatív lett!!! a dokim szerint ez megbízhatóbb, mint az AFP, úh .most már kezdem elhinni, hogy november elején születik egy szép, egészséges gyerekem...

Kankalin, neked is drukkolok a teszthez nagyon.
És egyáltalán, mindenkinek!!! szeretném azt hinni, hogy innen már csak jól alakulhatnak a dolgok.

És még valami: egy kérdés azokhoz, akiknek ez a többedik babájuk - mikor éreztétek az első alkalommal, hogy megmozdult a baba? és milyen érzés volt? nagyon-nagyon várom...

Üdv mindenkinek,
M
(akinek nincs vonalzója, de 14 hét + 1 nap..)
monke

Sziasztok!!!

Monke egyidősek a pocaklakóink :)
Én imádom érezni a babamocorgást,a legjobb érzés a világon.
Így az elején pici rebbenő érzések,ami egyre erősebb lesz.Petra 20 hetesen a popsiját imádta kinyomni,rendesen féloldalas volt a hasam,és akkor már apa is szépen érzi.Már most is sokat van ott a keze és figyelgeti ,hátha kap egy rúgást
:D de persze még picike ehez.

Hogy álltok a kg-kal?
Nekem már sikerült 3kg-ot összeszedni:( pedig nem eszem sokat,csak a mozgás hiányzik.De most első a baba kg-ok most a sokadik helyen állnak

Kép

Kép
krisztinaa

Monkee... először olyan érdekes érzés... valaki buborékoláshoz hasonlitja, én inkább azt mondanám, hogy olyan mintha valami kisegér kapirgászna :D bocs lányok a hasonlitást, de nekem ez a legjobb hasonlatom... Aztán már mikor nagy és látható a mozgás vannak kacagtató, mozzanatok, még apának is... nekem sokat volt, hogy mikor fürödtem apa bent volt beszélgetni és egyik pillanatról a másikra a hasam átugrott a másik oldalra, vagy olyan hogy a lábával egy ponton feszítette ki, szinte fájt, mikor a kezemmel visszatoltam meg beleboxolt válaszképp... :)
Én mindkét esetben 16 hetet betöltöttem mikor éreztem először...

Kilok: én most -1 kgnál járok, de én nem is híztam sosem max 5 kg-t aztán az eredetihez képest -10 kgval zártam a terhességeimet... Pedig mindig eszem most is... már kezd lelkiismeret furdalásom lenni a sok kajátol... kicsit szar a gyomrom eszek... ugyhogy szinte óránként eszek valamit... és nem is akármit... tegnap vajas-mustáros kenyeret ettem paradicsommal és sajttal :D

Kép
Kép
Kép
*kateee

Sziasztok

Kép
viki20

hali,

csajok, szavazzuk már meg, hogy ne nézzék topikunkat üzletnek! Mi ez, valami potenciális vásárlókereső központ? Menjenek az "adok-veszek" topiokba....kimondottan zavar, pénzt húznak ki már most a kismamákból...

Kép
Kép
friday

...oké, lecsillapodtam...

szóval sziasztok! minden okés, örülök hogy Veletek is!

Viki20, szia :lol: ! Szép az idézet a vonalzódon, mesélj csillagos éj életedről, milyen érzés? :D ...és előtte milyen volt? 20 mit jelent, tán az éveid száma? ....mert akkor nagyon-nagyon irigykedem ám Rád!

Dy, alakul :wink:

Kateee, anyuskám, miket össze nem eszel :lol: , ha nem haragszol nem veszek ötletet a vacsihoz :lol:

Monke, :lol: Te vonalzó-helyettesítőd is dícséretes. Magzat-mozgást Kateee-hoz hasonlóan írnám le. Annyit tennék hozzá, hogy inkább este, mikor már nyugiban ültem éreztem eleinte. Aztán minél nagyobb a baba, annál jobban és többször.

Krisztinaa, kilók még rendben nálam, megpróbálok megint odafigyelni, fiamnál sikerült, szülés után hipp-hopp kiinduló súlyomnál voltam....csak a derekam tűnt el nyomtalanul :? (azért ha valaki túlzottan elkezdene irigykedni, hogy megúsztam az elhízást, szeretném megnyugtatni, hogy világéletemben a nagyobb súlyúak közé tartoztam :D )

Kép
Kép
friday

igen igen friday én is este... amikor lefeküdtem hanyadt tévét nézni körülöttem nyugi és akkor mocorgott mindig először :)

A vacsiötletért nem haragszom! :oops: :D

Lányok már mondtam sokszor de megint megteszem, ha nem ragaszkodtok annyira a babanethez az anyatanyán zárt fórumok vannak jöhetne mindenki oda... még kevesen vagyunk ott, de szerintem sokkal bensőségesebb (mert zártkörü) és nem csak a terhességről beszélgetünk... érzésekről, meglévő gyerekek... stb :)
A lényeg persze nincs reklám... Ha valaki venni akar valamit ugyis megtalálja amit keres illetve egymásnak is tudunk ebben segíteni... Főleg akinek nem első gyerek szerintem hasznos tanácsot adhat az első babásoknak, persze ezt itt is megtehetjük :D

Kép
Kép
Kép
*kateee

Sziasztok!

Na végre be tudtam jelentekzni.

Dy nagyon cuki a pocakod, nekem tetszik :)

Örülök, hogy mindenki jól van ebben a szép időben.

Holnap megyek terhesgondozásra, semmi extra nem lesz, az AFP időpontját kell megbeszélnem.

Mindenkinek szép vasárnap estét!

Kép
Kép
beanic

az egyik lábam viszeres és néha fáj, mit lehet vele kezdeni? Nem tudtok vmi tanácsot adni? Valami krém vagy spray?

Kép
Kép
beanic

Hi,

Beanic, örülök, hogy baba rendben van, vizesedés hussss!!! Sajnos kencét, egyéb gyógyító cuccot nem tudok mondani Neked, csak annyit, hogy feltett lábbal ajánlották nekem az alvást miután szülés után vizesedtem. Ahogy láttam ilyesmit, azokhoz képest az enyém kis mértékű volt, de azon ez a trükk segített. Két-három párna a láb alá téve...hátha...

Kép
Kép
friday

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek szépen telt a hétvégéje, olyan nagyon jó idő van.

Monke, de jó, hogy jöttél, gratulálok!

Pénteken voltunk a kombinált teszten és negatív lett az eredmény :-) A doktor szerint valószínű, hogy egy kislány lakik a pocakomban :-) Azért nem élem bele magam még, mert ez nem 100%. Ja, és két nappal idősebb a KisEmber, szóval nov. 15-re módosult az időpont.

Katee, jó a vajas-mustáros kenyér, én is imádom, egyél csak, amit megkívánsz.

Súlyban kb. ugyanott tartok, ahonnan indultam, egyelőre semmi nem látszik és gondtalanul alszom hason én is. Igaz, próbálom magam oldalra szoktatni, de egyelőre nem nagyon megy.

Üdv.,

Zsuzsi

Kép
kankalin79

:oops: :oops: :oops: de égő, Beanic, ne haragudj, nem voltam valószínű eszemnél, nem olvastam figyelmesen, tehát a viszér ellen pláne nem tudom mit lehet tenni. Mégegyszer bocsi! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
friday

Sziasztok!

Meg vagyunk mi is csak kicsit le vagyok maradva. De azért látom mindenkinél oké a 12 hetes uh. Nálunk is megvolt minden oké. Babókám jóval nagyobbat nőtt most mint a kora pedig tuti a megtermékenyülés napja. Méreti a 11+4 Crl: 61 mm tarkóredő 1,5 buksikája 21mm
Tegnap voltam a margitba a kombinálton de itt 2 hét az eredmény előtte majd jön sms az eredményről.

Anyatanya: én próbáltam regisztrálni de nem jött az aktiváló kód......

áhhh mennem kell Anna gyümi levest óhajt!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

áfonyácska: milyen email-ed van? mert a cirtomail, freemail szokott ilyenekkel szarakodni... probálj meg valami mást... ilyen téren szerintem a gmail.com a legjobb...

Kép
Kép
Kép
*kateee

Katee!

Sikerült regisztrálnom az anyatanyára!!! Vegyetek fel:)

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

megvan :)

Kép
Kép
Kép
*kateee

Sziasztok!

Hallottatok már a Pocaklakó-dalolóról?

Ez egy új, várandósoknak (és párjaiknak) szóló előadás, amivel a 0-6 hónapos korig alkalmazható dalok, mondókák és a hozzájuk kapcsolódó játékok világába tekinthettek be. 2x2 órás előadásról van szó, de az "előadás" kifejezés nem is jó, hiszen igazából dal- és mondókatanulással egybekötött beszélgetésről, tapasztalatcseréről van szó. Szó esik a pszichés háttérről, a fejlesztési lehetőségekről, módszertani segítséggel, ötletekkel látlak el Benneteket. Sőt, a megtanult 40 dalt és mondókát (játékleírással) a végén CD-ROM-on meg is kapjátok, hogy a későbbiekben könnyebben felidézhessétek azokat.

www.cilizenebolcsije.eu

E weboldal Pocaklakó-daloló menüpontjában tájékozódhattok róla.

Júniusban két új helyszínen indul két csoport: Óbudán és Újpalotán. Mindkettő remek közlekedéssel, a Pólus Centerhez illetve az Árpád-hídhoz közel helyezkedik el. A konkrét időpontokról és helyszínekről szintén a fenti weboldalon tájékozódhattok.

Zenebölcsi - babatorna - Pocaklakó-daloló
www.cilizenebolcsije.eu
huligánlány

Sziasztok!

Friday: köszi a tanácsot, és nem baj, hogy félreolvastad, mert az elsőnél vizesedtem is, igaz sok fűszeres kaját ettem. Lehet, hogy van közte összefüggés? A sós kaja az megköti a vizet azt tudom.

Kankalin: kíváncsi vagyok, hogy mennyire pontosan tudják ilyenkor megmondani a baba nemét, mert már nekem is megmondták a 12 heti uh-n, hogy fiú. megcsináltam pár külföldi oldalon a "nem" meghatározó mókás teszteket, ahol különböző tünetek alapján kidobja, hogy hány %-ban lány és hány %ban fiú, mindig lány jött ki. A kínai naptár szerint is lánynak kell lennie, bár ott nem vagyok biztos benne, hogy a holdév szerint hány éves is vagyok. Viszont e naptár szerint az első gyermekemnek is lánynak kellett volna lennie. :P

Nekem annyit kell ennem állandóan éhes vagyok, azt hiszem nagy elefánt lesz belőlem :D , de persze azért odafigyelek, hogy mit eszem. 1kg-t híztam eddig, a pocakom az már rendesen látszik, de azért még daginak elnézhetnek :lol: , még én is hason alszom, amíg kényelmes aztán próbálok félig hason félig oldalt.

Na mindenkinek minden jót, írjatok sokat!!

Kép
Kép
beanic

az anyatanyán melyik csapatot kell keresnem, vagy hol vagytok ott???

Kép
Kép
beanic

Sziasztok!

Hol vagytok? Nagyon le van lassulva topic! Mi újság Veletek?

Beanic,
Na, arra én is kíváncsi vagyok, hogy ugyan mi alapján állapította meg, hogy inkább kislány. Igaz, az Istenhegyi Klinikán valami nagyon extra gép van, nem olyan mint az orvosnál. Majd úgyis beszámolok, hogy mi a fejlemény.

A +1 kiló nagyon jó! Szerintem Neked azért látszik már a hasad, mert nem az első terhességed.

Mindenkinek szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Katee: jelentkeztem az Anyatanyára, felvesztek?

Más: szorítsatok nekem ma-holnap lécci, az egyik eredményem rossz lett :cry: :cry:

Szilvi
huszilvia

Sziasztok!
Voltam ma én is uh-on végre de nem bírtam kivárni, hogy betöltsem a 12. hetet... Minden rendben volt 50mm-es a nyaki redőre csak annyit írt, hogy norm. :) Most nagyon boldog vagyok, agyon aggódtam magam... még a váróban is olyan gyomoridegem volt, hogy csak na!

beanic a 2009. novemberi babák csapatot keresd!
Szilvi, fel vagy véve :)
[/img]

Kép
Kép
Kép
*kateee

sziasztok,

Hál'Istennek közben meglett a másik vizsgálatom eredménye, és negatív lett. Minden rendben. Most már biztos kisfiút várunk :D
Ma voltam védőnőnél megvan a kiskönyvem is :D

Szilvi
huszilvia

Lanyok!!! hova lett mindenki?? ?????? ez a topik tenyleg lelassult teljesen!!
Huszilvi: gratula az eredmenyeidhez es a kukishoz :D !!!

azert ide is irjatok majd!!!

udv:Betty

KépKép
KépKép
betty76

Sziasztok!
Sikerült kifogni a május három egymást követő napját a nyaraláson, amikor majdnem végig esett az eső és hideg volt. De azért nagyon szuper volt. Ami számomra a legelképesztőbb, hogy mennyi mennyiségű kaját meg tudok enni. Régebben ezt elképzelhetetlennek tartottam volna magamról. Bár a mérleget most inkább elkerülöm :) :)
További szép hetet mindenkinek!
Timi

Timi
Kép
vt72

Szilvi: Gratula a kukishoz!!

Katee: igen, megtaláltam, köszi

Timi: a kajamennyiség az nálam is brutális, mindig éhes vagyok :), már a munkatársaim is felfigyeltek az étvágyamra :)

Kép
Kép
beanic

Beanic: örülök, hogy ez akkor normális :) úgyhogy megyek keresek is valami falnivalót :D

Katee: bejelentkeztem az anyatanyán, megköszönöm, ha bevesztek a csapatba.

szép pénteket mindenkinek!

Timi

Miért nem működik a vonalzóm? :( már 13+5-öt kellene mutatnia.
De látom, hogy másnál sem jó a nagyonbabás vonalzó. Akkor a hiba nem a mi készülékünkben van :) :)

Timi
Kép
vt72

Ma voltam AFP-s vérvételen, meg a hepatitisén, az előbbinek kb egy hét az ideje az eredményig, az utóbbira várni kell pár hetet.

Ki, hogy van ebben a rossz időben?

Kép
Kép
beanic

Nálunk (Pesten) ma egész kellemes idő van, a hét eddigi esős napjaihoz képest. Igaz, akkor Pápán voltunk :). Mire lejárt a szabi, visszajön a jóidő is.
Amúgy köszi egész jól vagyok... pihengetek, pakolgatok. Nemsokára készítem a pizzát vacsorára :)
T.

Timi
Kép
vt72

Nincs már itt senki?

Kép
Kép
beanic

Szerintem gyere át Te is az anyatanyára... ott vagyunk most viszonylag rendszeresen...tényleg sokkal barátságosabb mint itt.

Timi
Kép
vt72

Hát csajok, ha átköltöztetek akkor sajnálom. Én nem szeretnék másik oldalra menni/költözni. Legalábbis most úgy gondolom. Évek óta bbnetezem és én szeretem.
Ha nem maradtok sok boldogságot nektek a picikékhez. Amúgy mi jól vagyunk :)
12. heti UH-n minden rendben volt.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Ne haragudjatok, nem akarok beleszólni, régi babanetes vagyok én is. Mi nemrégen mentünk át az anyatanyára, de most pánik szerűen távozunk, mert nagyon nagyon vírusos!
többünk gépét tette már tönkre!
Mi most a mamanet-re cuccolunk át.
Tényleg bocsi, hogy beleszóltam.

Egyébként Traudorka miatt szoktalak titeket kukucskálni (bocsi :lol: ), kíváncsi vagyok rá, hogy hogy van.

Tudom, pont ezért mentek el, hogy ne legyen senki aki kukkol, ígérem én sem teszem többé, ha zavar titeket!

Mindenkinek szép babavárást! Élvezzétek ki, mert olyan hamar elmegy az idő, hogy ripsz-ropsz már azt veszitek észre, hogy szaladgál a pici!

Mégegyszer bocsi a kukkolásért, és a beleszólásért!
Pusz mindenkinek: Marcianya

Kép
marcianya

sziasztok!!!

El sem hiszem menyire telik az idő,ma vagyok 16 hetes :D
A héten már éreztem igazi mocorgásokat,eddig csak nagyon halványan,de már egyre erősebb,imádom érezni.Sőt már apa is érzi a kezével,esténként megy a babázás....
Hétfőn megyek terhesgondozásra meg gondolom az afp vérvételre.
A héten beszereztem egy nagyon édes kismama pizsit :) teljesen beleszeretttem.

Ti érzitek már a babát???

Én sem fogok átmenni az anyatanyára,az is meghal előbb utóbb.Már voltam egy pár oldalon,az elején mindig ment,aztán gyengült.
Nem is értem hogy lehet bensőségesebb,mikor tök idegenek vagyunk egymásnak.Csak azért írunk mert jó megosztani egymással a gondolatainkat és a tapasztalatokat,azt meg szerintem tök mindegy hol tesszük.

Szép napot mindenkinek!!!

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok, én itt vagyok, s bár bejelentkeztem oda, de csak azért, hogy lássam mi van a többiekkel. de ha tényleg vírusos akkor nem fogom megnyitni, mert most szerelték meg a gépemet: 75 vírus volt benne. Szóval nem szeretném megint megcsináltatni.

Krisztinaa: Nagyon örülök, hogy jól vagytok, én is a 16-dik héten járok és már jóval korábban is éreztem a picit, de a kisfiam mellett olyan de olyan nehéz kicsit kikapcsolódni és rákoncentrálni. esténként (inkább éjjel, amikor már leteszem Iliaszt) szoktam hanyatt feküdni és várni hátha mocorog. Még persze nem intenzív, de csodálatos érzés. Ha meg nem érzem olyan csalódott leszek!!!

Fleur:Gratulálok a jó eredményekhez, örülök,hogy azért maradtok itt páran!!!

KépKép
KépKép
betty76

Hali!!

Betti nagyon szép neve van a kisfiadnak!!Hogy jutott eszetekbe???
Fiú nevet szerintem nagyon nehéz találni.

Kép

Kép
krisztinaa

Most nézem hogy Görögo. laktok,így már értem :D

Kép

Kép
krisztinaa

szia krisztinaa!! igen, itt Korfun élek már 7 éve, azóta ismerem a férjemet és 5 éve vagyunk házasok. A kisfiam az apósom nevét kapta, mert itt ez a szokás és tiszteletben tartom. egyébként nekem is tetszik, bár én szivesebben adtam volna a férjem nevét (Adonisz) neki. Persze még annyi szép görög név van!!
Te milyen neveken gondolkodsz?

KépKép
KépKép
betty76

Sziasztok!

Örülök,hogy nem halt ki itt a topic! Én sem költözöm!!! Bár regisztráltam,felvettek,de nem akarok én ott személyeskedni... Jobb itt! :wink:

Tegnap voltunk uh-n. És úgy néz ki,hogy kislányunk lesz! Június 1-én kell mennem majd az afp-s vérvételre...

Manócska:
Kép

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Én is itt vagyok! Igaz, jelentkeztem az anyatanyára, mert kíváncsi vagyok a többiekre.

Szóval felélénkítjük a topikot? :-) Ígérem, jövök gyakrabban, csak munka közben néha nehéz.

Örülök, hogy mindenki jól!

Dy továbbra is tetszik a pocakod. Nekem még mindig semmi nem látszik, na jó, talán olyan, mintha bekajáltam volna. Még nem is híztam, de szerintem most már be fog indulni.

Én is az 1-jei héten megyek AFP-re.sak azt felejtettem el tegnap megkérdezni az orvostól, hogy oda éhgyomorra kell-e menni.

Nem jön valamelyikőtök a SOTEII-re esetleg?

De jó, hogy már ennyien érzitek a babát! Sajnos én még nem, de gondolom, még ráér.

Ti hogy álltok a névkereséssel? Mi elég rosszul Lánynév még csak-csak van, de a fiúnévvel bajbban leszünk.

Szép napot!
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

De jó, h maradtok páran. :) a kapcsolat itt is lehet személyes nekem erre élő példa a másik topik ahova Lilla születése előtt kezdtem írni :)
még mindig együtt egy szuper kis csapat. Ha nagyon nem publikus infokat is meg akarunk osztani egymással később annak is meg lehet találni a módját :)

Mindenkinek szorítok a közelgő AFP-hez.

Dy gratula a kislányhoz és mindenki másnak a mozgolódáshoz.

Ami a mozgást illeti én Lillussal csak a 20. hét körül éreztem először, szóval az se aggódjon aki nem érez semmit. Most ez másképp van, talán már tudja az ember mit kell érezni. :) De amúgy most is csak nagyon halványan érzem mintha néha egy pillangó verdesne a pocakomban és a szárnya súrolna. kb. ilyen.

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: