[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Dy, szépen alakul a pocid.

Hajni, hát egy tünemény Andriska.

Annus: mindig azt mondjátok, hogy Olivér haja milyen, de Iza haja frenetikus. Imádom :lol:

Mi jól vagyunk. Ma volt a védőnőnk is, meg van velünk elégedve, beszélgettünk sokat a hozzátáplálásról, hogy majd júniusban hogyan, s mint álljunk neki. Nagyon imádom, valami díjat szívesen adnék neki, mert fantasztikus ember.
Olivér rengeteget dumál, de egyenlőre még nem fordul vissza hasról hátra, egyenlőre még nem látom, hogy egyáltalán akarna ilyet produkálni. Sebaj, ráérünk.
Fogacskák még mindig bent, de egyenlőre most nem is zavarja nagyon, úgyhogy jól elvagyunk. Kiváncsian várom, hogy mit hoz ez a hónap.

Ma voltam dokinál is, azt mondta, lehet negyedik is, ha császárosak lennének a kistesók :wink: Persze továbbra is a második gyerkőc után döntünk, hogy lesz e tovább.

Kép
wruska
 
 


Wruska

Mondtam én neked,h ma már lehetséges 4 császár.
Ha nekem ezt mondták ilyen hegekkel,akkor tuti.

Olivér semmiről nincs lemaradva.
Minden gyereknek van saját ritmusa.
Nekem pl tök fura volt,mert Alex mindent nagyon korán csinált.Tényleg nagyon korán.(6 hónaposan felállt és 9 és fél hónaposan egyedül ment!)
Zina viszont mindent a maga idejében és akkor meg az volt furcsa,mert Alex tempójához mértem.
Most Zalánt is hasonlítom,pedig nem szabad.Ő pl a beszéddel volt lemaradva,azt hittük nem fog beszélni,aztán gyakorlatilag mondatokban kezdett el.
most a szobatisztasággal vagyunk így.Nem érdekli,pedig a többiek ilyenkorra már szobatiszták voltak.Gyanítom,h nála ez is majd egyik pillanatról a másikra megy.

Dy
Alakul-alakul :lol: :lol:
Vendég
 


Azta, Alex nagyon ügyes volt!
Egyébként én is így gondolom, hogy ráérünk, nem vagyunk semmiről sem lemaradva. Meg hát látszik, hogy egészséges a mozgása, szóval feleslegesen aggódok, meg ha már hasra ment neki, akkor egyszer csak összejön a vissza is. Csak egyenlőre még nem érdekli annyira a dolog, hogy maga is kísérletezzen vele. Legalábbis szerintem.
Csak hát hasra olyan korán ment neki, pedig amennyire utál hason, azt gondoltam, ezt sosem csinálja meg :lol:

Egyébként most megint változik a napirendünk. Hihetetlen ez a kölyök :roll: Végül is nem különösebben, csak eltolódik minden egy órával, mert most este 8tól reggel 7ig alszik őfelsége (6 óra helyett). Bevallom, ennek nagyon örülök, bár már megszoktam a mi kis rutinunkat, de majd ehhez is alkalmazkodok. A napközbeni alvások a szokásosak, minden kaja után van egy kis szunyálás, pihenés. Délután séta, aztán jön haza apa és mehet a közös viháncolás :lol:

Egyébként olyan hihetetlen, hogy hónap végén már egy fél éves kisfiú anyukája leszek :shock: Nagyon gyorsan telik az idő. Annus, majd Te is meglátod.
Lehet hogy butának tartotok ezért, de én minden új produkciót az asztali naptárunkba vezetek, így könnyebb visszaemlékezni, mert azt gondoltam, majd minden olyan élesen megmarad, de az ember mindig az utolsó eseményre emlékszik, a többi meg feledésbe merül. Persze a hogyan történt az megmarad, csak a mikor.. :oops:

Kép
wruska
 
 

 
 

Látom szalad az idő/hetek az új kismamiknak!
Dy édes a pocid!

Tücsi én is izgulok érted, hogy minden sikerüljön!

Annus, Hajni szépek a babócáitok!

Wruska! Szerintem sem kell izgulni a babák produkciója miatt, mindenkinek más a ritmusa. Az én nagyfiam mint Alzizáé 6 hónaposan állt és 9,5 hósan egyedül ment. Szerintem a kisebbik nem pont ezt a ritmust fogja diktálni. Ő teljesen más! "Hót" nyugis! Most is szunyókál, de hamarosan keltenem kell, mert jön az oltás... :evil: Az első nem viselte meg, remélem ez sem fogja. Mimost kaki gonddal küzdün. Ahogy 3 hós lett nem akar kakilni. Szenved is. Majd csak rendeződik!
merszi
 
 


Szisztok Lányok,

Annus,
Szeretnék én is gratulálni Iza babához! Nagyon édes és szép pofija van, és hatalmas haja.
Örülök, hogy minden rendben van. Olvastam a történetedet is. Hát nem volt egyszerű, de a lényeg, hogy meglett és egészségesek vagytok mind a ketten.
Tejcsi van elég?

Wruska,
Ne aggódj Oli miatt. Majd vissza fordul ha ő is akarja. Én is aggódom amúgy, mert Petra még nem fordul hasra. SOkat fordul oldalra, és kukac mozgásban változtatja a helyzetét. De még hasra nem.

Dy,
Aranyos a pocid, most már biztos egyre jobban fog nőni.

Ne haragudjatok, hogy eddig nem jöttem, de mindig van valami.
Amúgy jól vagyunk. Hihetetlen, de baráti körben két kisbaba is lesz, és ők is fiúk. Örültem volna, ha valakinek lánya lesz. De sebaj.

Petrus jól van., Ma kapta meg a következő oltásokat. Szegényt úgy sajnáltam. Úgy visított. Most alszik már, de nehezen nyugodott meg.
Már 7 kg és 69 cm. Szóval szépen nő. Lecsökkent az alvásigénye. Most napközben etetések között csak 20 percet szundizik. Este pedig nagyon virgonc, nem alszik el 11-nél előbb. Kis sajtkukac mindig mocorog.

Remélem mindenki jól van.

Kép
eperke25
 
 


Wruska!
Szerintem nem butaság, hogy feljegyzed a dolgokat, én naplót vezetek minden áldott napunkról. Szerintem egyszer majd örülni fog neki, hogy beleláthat az első napjaiba-heteibe-éveibe.

Örömmel jelentem, hogy legkissebbik Kismanókánk 4.4 mm, és kalimpál a kicsi szívecskéje!!! Én olyan boldog vagyok!!! :lol: :lol: :lol:

tücsökbogár
 
 


Tucsi - Yipeeee!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Én is csatlakozom az előttem szólóhoz! Tücsi! Hipp hipp hurrá!

Napló: én is vezettem az elsőszülött fiamról naplót! Nagyon jó most elővenni és nézegetni mit is csinált abban a korban mint most a kisebbik! ÉS! A nagy fiam is előszeretettel nézegeti és kéri olvassak fel belőle mikor mi történt?

Levágtam a hajából és talp és kézlenyomatai is vannak a könyvben!


Jelenleg a picúr haját nyírom, immár az Ő könyvecskéjében! :wink: :lol:
merszi
 
 


Wruska
Én is írtam mind a két nagynál babanaplót.
Zalánnál egy csomó jegyzetem van.

Már régóta tervezem,h veszek egyforma naplót (nem előregyártottat,amibe nyomtatva van)és a nagyokét is újra írom,szép fa dobozba teszem a kiskori cuccaikkal együtt.


Tücsökbogár
Kép
Vendég
 


Tücsi: ez annyira jó hír!

Alziza: akkor lesz mit írni :lol:

Jajj, mi most nagyon szenvedünk a fogacskával. Talán az áttörés küszöbén lehetünk, mert este úgy sír, mint akit nyúznak, olyan fájdalmasan, és csak az segít ideig óráig, ha eltereljük a figyelmét.De akkor meg ugye lecsukódnak a szemei, mert hiszen álmos, de nem tud pihenni, mert fáj neki. Nap közben jobb a helyzet, de az ébredés sajnos hasonlóan sírós, és sem cici, sem cumi nem kell neki. Ringatom, hátha attól megnyugszik és általában ez bejön egy kis idő után. Úgy sajnálom szegényt, de hősiesen viseli, mert szerintem jobban fájhat neki, mint ahányszor nyűglődik. Sokszor a rágókát is sírva eldobja, mert szerintem megnyomhatja neki az ínyét, ahol érzékeny.
Volt valakinél, hogy a popsit nagyon kimarta a nyál? (Mármint a nyálas kaki) Mit használtatok rá? Mert Olivérnek nagyon csúnya, bár nem fájlalja.

Kép
wruska
 
 


Wruska

Én Sudocremet használtam mindíg az nagyon jó volt.
De Zalánnál is volt 1-2×,hogy nagyon csúnya volt a feneke,akkor nekünk az Eucerin 20%-os omrga zsírsavas krém jött be.Nem olcsó,de jó!
Vendég
 


Sziasztok Lànyok!

Èn règebben az alattatok lèvö tobikban voltam,ès zavarok itt 1picit.
Csigèvel kapcs,tud rola valaki valamit?Jol van?Keresgèltem ,de nem talàlom!Elöre is köszönöm ,ha valaki ir rola ès megosztja velem!

Annus neked irtam privit,de ahogyan mindenki màsnak neked is gratulàlok mèg 1x-er a gyönyörü babàkhoz!

Üdv:hasli!
Vendég
 


Na Iza baba ma 3340g!!!!Ugye 3270el született,a kórházban 3140el adták ki.Előző hét szerdán itthoni mérlegen volt 3130g.Szóval szerintem szépen hízik!
Kép

annus11
 
 


Annus, nagyon ügyesek vagytok. De jó hallani, hogy vannak olyanok is, akiknek nincsen gondjuk a szopiztatással. Bár már nekünk is a múlté a sok gond :lol:

És Iza változatlanul tüneményes.

Eperke: Petrusról képek?

Panni: merre vagy? Vera? És a többiek?

Kép
wruska
 
 


Sziasztok

Hasli
sajna semmi hírünk Csigéről!Nagyon remélem,h nincs baj!
Privit írtál neki?

Annus
szépen fejlődik Iza. :lol:


Zalán duma:
tegnap anyámmal beszél telefonon,hallom,h anyám kérdezi,h hova kakált,Zalán mondta,h pelenkába.Erre anyám elkezdte neki mondani,h legközelebb majd a wc-be.
Zalán mérgesen néz,ingatja a fejét és forgatja a szemét,odanyújtja nekem a telefont:-Tessék,hülyeségeket beszél :lol:

Este ugrál egy pohár innivalóval.Azt mondja neki a férjem,kiöntötted?
Erre ő nézi a parkettát:-Nem öntöttem ki,miről beszélsz? :lol:

annyira jó dumája van!
Vendég
 


Alziza!
Hát ez nagyon helyes!!!Úgy várom h Iza is elkezdjen beszélni!!!

Csige tényleg jól eltűnt!Azt hiszem h otthon van,legalábbis ez volt az utolsó infó róla...remélem csak net nincs nála és minden oké!

annus11
 
 


Sziasztok!

Annus!
Iza nagyon édes, kis haspók!

Alziza!
Nagy dumás fiad van.

Nálunk zajlik az élet, Márk egyre okosabb, egyre több mindent megért, már amikor az apja franciául beszél vele azt is, sőt van egykét francia szó amit Ő is mond, nemcsak magyar.
Egyre csintalanabb, mostmár tényleg pillanatok alatt fenn van mindenhol, úgyhogy szinte 100 %-ig ott kell lenni vele mindenhol.
Ma délelőtt voltunk Szentendrén kirándulni vele, fagyiztunk, ráült egy nagymotorra is (ez az új szerelem), nagyon élvezte.
Képek:

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera

Annyira édes feje van!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Sylvain csak franciául beszél vele?
Vendég
 


Alziza!
Köszi, igen csak úgy beszél vele, időnként viszont nagyon meglepődik a Márk, ha én is rászólok franciául: ha magyarul szidom meg, arra nem hallgat, ha franciául arra meg igen.

Zina nemsokára 10 éves lesz!!!!!!

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera!

Írtó helye kispasi!!!!Biztosan nagy nőcsábász lesz pár év múlva!!!Szerintem készülj fel időben :wink: :lol:

annus11
 
 


Szasztok!

Bocs h megint jó rég nem jöttem...most mi vagyunk úgy mint Alzizáék h folyton szarakszik a gép :x ..a laptopom eleve rossz és egyenlőre nincs lóvé megcsináltatni...na a lényeg h most itt vok :wink:

Bocs de csak nagyjából olvastam vissaz!

Annus!

Hát nem semmi h így visszanyerted az alakod ilyen hamar!!Le a kalappal!! :wink: Iza pedig nagyon szép!!

Alziza!

Hát mi már belevágtunk most...gondolom tudod mire értettem :oops: :wink:

Mi is Balatanlellére megyünk nyaralni,Gödöllő város nyaralójába nagyon kedvező áron.Egyébként amit küldtél linket,nekem nem magyarul jeelnt meg.

Barátnődékkel mi van az USA-ban??

Wruska!

Az első babával én is mindent de mindent lejegyzeteltem,szal ez totál normális!Sajna ma már nincs erre időm amit bánok is :(

Tücsök!

Nagyon örülök h minden OK!!Az én lombikos barinőm is növesztgeti a pocit..már 11 hetes.

Dy!

Gartula és nyugi!!

Merszi!

Áldott jó kispasid van!! :wink:

Vera!

Hát még a szeme se áll jól Márknak :wink: ..akár csak az én Márkom..igazi eleven srácok :wink:

Hajni!

Látszik hogy Andreww is foci-fan lesz nem is olyan sokára :wink:

Bocs ha valakit kihagytam.

Rólunk:Olika egyész nap foglalkoztat...folyton menne fel a lépcsőn..mindenhova mászik fel(sztem hegymászó lesz :wink: )szalda -rohan állandóan :wink: ..mindent megeszik amit elé rakunk..hatalmas zabagép :wink: ..már 6 foga van..22-es lába :shock: Már mondja hogy "káká"ha bekakil és odaáll a lépcső aljába h vigyem őt a pelenkázóra az emeletre.Megmutatja az okos fejét,pápzik fűnek-fának :lol: ,tapsizik és megmutat dolgokat ha kérjük.Imádja a bátyusokat,mindehova követné őket ha lehetne és kezd nagyon apás lenni.De azért még mindig anya a mindene :wink: :oops: :wink: Anyuval nagyon jól el van,nagyon szereti és mondja neki h"mamamamamama".Ha kifigyel valami kaját akkor mondja h"hammmma"...az éjjeleket továbbra is átalussza fél8-tól reggel fél 8-ig.A bronchitise 2-3 hetente előjön de már profin tudjuk kezelni.
Hát röviden ennyi.

pussssssszzz,Panni

Kép



Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


HHúú, de édesek a képeken a bébik!!!!!

mi tegnap voltunk uh-n (25hetes), és mindent rendben talált a szonográfus és a dokinéni is, úgyhogy maradt a kiírt időpont aug. 20.

kistökös:

Kép

és anyucijáról--ez múlt hétvég,i a Balcsinál voltunk

Kép

Wruska :lol: :lol: HOgy vannak a fogacskák????? HÁny foga van már kint Olinak???

Annus :lol: :lol: Nagyon édi Iza!! már én is nagyon várom ezt az időszakot....
A szüléssztoridat nem találtam meg... :(

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Kispasik nagyon édesek!!!

Mandran!
Gratula, szépen halad az idő. Most még az elején én sürgetném, hogy menjenek már gyorsabban a hetek, de te már minden pillanatát élvezheted a várandósságnak.

tücsökbogár
 
 


Panny!
Mindent bele...aztán szólj ha drukkolhatunk értetek :wink: A pasik meg meseszépek!!!!Válogatok Izusomnak gyorsan!


Madaran!
Gratula a tököshöz!Jól nézel ki nagyon!!!A blogomba vana sztory!
Ja lehet volt már róla szó,de hogy fogják hívni a trónörököst???

annus11
 
 


Panny

Hát nem vártál meg? :cry: :wink:

Nekem meg kell várnom,h mit mondanak Zalán szívműtétjére.Hogy mikor lesz.Ez júni 3-án kiderül

Szépek a gyerekek.Olivér mekkora :shock:
Biztos hamar szobatiszta lesz,ha már most zavarja,h bekakált.
Zalánt egyáltalán nem érdekli a szobatisztaság.
Tegnap pl nagyon melege volt.Zavarta a pelenka.Mondom neki,h akkor adok rád rövidgatyát,de szólni kell ha pisilsz.(persze olyan rövidgatya amiben van betét,belül puha pamut,kívül vízálló.A barátnőm hozta kintről.)
Erre ráadom és elkezdett sírni,hogy ezt ne adjam a kukijára :shock: :shock:
nem tudom mikor lesz szobatiszta
A többiek ilyenkor már azok voltak.

A barátnőmék végül is jól vannak.
De esküszöm,minden héten beteg valamelyikőjük.Olyan vírusok amikről még nem is hallottunk.
De júni 17-én jönnek haza :lol: :lol: :lol:

Madaran
Jó az UH kép!
Szép pocak!

Tücsökbogár
Jól vagy?
Vendég
 


Még nincs fogacskánk, de gyakorlatilag az egész "szája" be van duzzadva, de szerencsére most egyáltalán nem zavarja. Biztonság kedvéért ecsetelem a gyógyszertári, doktor néni által felírt lötyivel, és ennyi.
Most viszont szegénykém megfázott, úgyhogy orrszívózás, orrcsepp, köptető, meg hörgőtágító a napi menü. De nagyon nagy Hős! Szépen tűri, de azért egy kis vigasztalásra mindig odabújik az orrszívózás után, mert akkor azért sír, de már nem veszi annyira zokon, mint a legelején. Akkor én is sírtam vele. :cry:
Szerencsére a hangulatára nem nyomja rá a bélyegét a betegség. Látszólag nem zavarja különösebben, hogy köhög.
Mindezek ellenére zsiványkodik ezerrel. :lol:
Semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy nekiinduljon a nagyvilágnak. Most kezd újabb mutatványokba, szerintem csak napok kérdése, és előrukkol valamivel. Hason fekve már emelgeti a popsiját, kukacoskodik előre. Hihetetlen izgága.

Május végén nekikezdünk a kóstolgatásnak, aztán már a családban érnek a bio gyümölcsök, szóval jó világunk lesz, mindent ehetünk frissen a "fáról", a "kertből". Már egyébként is kinézi a falatot a szánkból a hatalmas szemeivel.

Én is hozok képeket, hogy a lányos anyák totálisan zavarba jöjjenek ekkora választák láttán, mert hát nagyon édesek ezek a kispasik. Szebbnél szebbek.

Hát bevallom, én szerelmes vagyok az enyémbe totál :lol:


Kép

Kép
wruska
 
 


Wruska!
Én már zavarba jöttem!!!El is hiszem h szerelmes vagy!!!!Oli írtó helyes pasi!!!a haja még mindig nagyon állat!!!

annus11
 
 


Wruska!

Olika nagyon cuki!!!Kedve támad az embernek őt jól meggyömöszölni :wink: Azok a húsos kis karok:)

Alziza!

Azért is vágtunk bele hamarabb hogy a gyed-et 2 éves koráig kapjam és ne csak egy éves koráig ahogy ezt ez a szemét Bajnai kitalálta :? ..nem mindegy az a lóvé sajna....kellemest a hasznossal,tudod :wink: ...szal akik 2010 május előtt születnek meg azokra még a régi rend szerint jár a gyed.

De amúgy meg nagyopn bízom benne hogy jövő áprilistól a választások után vissazállítják Orbánék a családtámogatási rendszereket amiket ezek elvettek!!

Madaran!

Cuki pocak!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panni: Csendesen megjegyzem: én nem reménykednék. Újabb babán dolgoztok!? Nagyszerű hír. Hát csak hajrá :lol:

Velünk csak annyi, hogy helyzet változatlan, ma megyünk vissza doki nénihez, de még mindig türtyög az orra és még mindig köhög, igaz azt már nem olyan csúnyán. Azt hiszem, engem jobban megvisel, mint őt :roll: Na mindegy, majd csak kikeveredünk ebből is, örökre nem maradhat így, igaz?

Jajj kismamák. Hajhullásra nekem nagyon jól bejött a Babe hajhullásra való samponja. És nem is vészesen drága, érdemes kipróbálni, ha valaki ezzel szenved.

Annus, hogy telnek a napjaitok, mesélj!

Kép
wruska
 
 


Alziza!
Köszönöm, jól vagyunk. Legalábbis nagyon remélem, mert vasárnap volt bennem egy kullancs, úgyhogy azóta árgus szemmel figyeljük a helyét. Kicsit olyan érzésem van, hogy állandóan történik velünk valami, amin aggodalmaskodhatunk. Alig várom a jövő csütörtököt, akkor megyünk újra mozizni.

Wruska!
Olinak jobbulást kívánok! Tényleg egy tündérbogár ez a gyerek, minden okod megvan a szerelemre! :wink:

Panny!
Szurkolok, hogy négyeske minél előbb a pocidba költözzön!

tücsökbogár
 
 


Tücsökbogár

Ismerem ezt az "állandóan történik velünk valami" érzést.
Egy pár éve már velem van! :?
Remélem nem lesz semmi a csípéssel.
Gusztustalan egy állat ez a kullancs!! :evil:

Wruska
Nagy esély van rá sajna,h minden fogzásnál taknyos lesz.
Zalánnál így volt!
A múltkor pedig elfelejtettem írni,h amikor Zalánnak jött a foga akkor én textilpelenkát adtam neki rágni,vagy volt kb.zsebkendőnyi frotir szájtörlő és azt.Mert az tökéletes arra,h dörzsölje az ínyét mikor rág,viszont nem fáj mikor ráharap.
van egy jó fogzássegítő,most olvastam róla.
Gengigel Baby a neve.Állítólag anyatej íze van.


Panny
Akkor hajrá!!!!
Vendég
 


Wruska!

Miért nem reménykedsz benne amit írtam??Minden jel arra mutat...

Tücsök!

Ne aggódj!!De azért figyeld a kullancs helyét!
A lombikos barinőmben a 37.héten ment egy lyme kóros kullancs..gondolhatod hogy megijedtek..de semmi baj nem lett...mégcsak ki se kellett venni a babát előbb...szedett antibiotikumot sokáig és rendbe jött!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Csige-bigéről nem tudtok valamit?????????

Rég hallottam felőle és aggódom érte...

Köszi és üdv!!!

Kép
dytt
 
 


Alziza: holnap kiderül, hogy ez a megfázás mi is tulajdonképpen. Vettek tőle orrváladékot, hogy lássuk, bacival van e dolgunk, kell e antibiotikum, vagy ilyesmi. Először én is a fogára gondoltam, de aztán elkezdett köhögni is, elég csúnyán és erre már nem nagyon foghatom rá, hogy a fogzás okozza :( De majd csak kikeveredünk belőle. Ma a dokinéni azt mondja, hogy már jobb a tüdőhang is, mint hétfőn, szal hat a szirup. :)
A Gengi gélt én is hallottam már, de piszok drága. Egy pici tubus (mint a Bepantennek a kicsi változata), majdnem 3ezer fojavascript:emoticon(':twisted:')rint. Egyenlőre úgy néz ki, hogy a gyógyszertári jó neki, és az csak 125 ft. Ha nagyon durvulna, akkor majd dokinéni felír egy erősebbet és ha az sem hat, akkor jöhetnek az aranyárban mért cuccok. De elvileg ezeknek mindnek ugyanaz a hatóanyaga, csak van,a melyik lidokainos is. Ha minden kötél szakad, leszedálom a gyereket :lol: :lol: De szerencsére most semmi panaszt nem okoz neki a foga. Lehet, hogy most pihen?!


Tücsi: úúúúúúúúúúútálom a kullancsokat. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Olivért is beoltatom tavaszra, hogy nehogy valami érje, mert tervek szerint az udvaron majd sokat játszunk. Meg magamat is. Én amúgy is bogárfóbiás vagyok. Tartok mindegyiktől már kislány korom óta. Csak simán a fűbe sem mertem lefeküdni, mert féltem, hogy belém másznak :roll: JMég most is valamire ráülök, ráfekszek..


Babamozi: majd jelentkezz, hogy mi volt :wink:

Kép
wruska
 
 


Dytt!
Gyorsan neked!Ma kaptam felőle hírt!Vagyis bejelentkezett!Kórházban volt mert vérzett,nagyon améhszájnál van alepény...most otthonvan már,minden oké de pihennie kell...reméljük elkerül alepény onnan!


Tücsi!
Bizti nem lesz gond!!!ne idegeskedj!Tudod az ilyenkor a legrossabb!!Csak pozitívan!!!

annus11
 
 


Wruska
Zalán is köhögött ilyenkor.
Hurutosan.Mindig "bedőltem" ennek és elviszem dokihoz,aztán mindig kiderül,h a takony és a sok nyál miatt volt.
reméljük,h Olivérnél is csak ez.
Bár ez ugyanolyan bosszantó. :?

Annus
Ezek nem jó hírek Csige Bigéről.
Azért a lepény feljebb szokott menni,ahogy nő asszem.
Drukk neki!!!!!!!
Vendég
 



Tücsök!

Azonnal pihi és Utrogestan 3x2!!!!!!!!!!!!!

És mindhárom terhességem alatt többször is barnáztam!!Szal nyugi!!!!!!!



Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Tücsök

Jaj!Összeszorult a gyomrom!
Remélem nem lesz semmi!!!
Lehet,h csak most kellene megjönnie?

Doki?

Baromság de próbálj pihenni!!

Szoríííííííítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Tücsi, Olivérrel is így indultunk, még a 11. héten is vérezgettem. Hívd a dokidat és pihenj. Szorítok én is!

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!

Tücsi
Hatalmas gratula!!!! És szorítok ne legyen semmi gond!!!!!!!!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dobok képet az én 3 hetes nagylányomról!!!"Csak" 4 lesz :oops:

Kép Kép Kép Kép


Tücsi!
Minden oké???Dokival beszéltél?Mennek a drukkok,de bizti minden oké!!!++++++++


Csige jól van amúgy!!!Pihen,aztán csak nem lesz gond!Igen,most azt várják h feljebb menjen ahogy nő a méh!

annus11
 
 


Annus! Gyönyörűek vagytok!

Ma szerencsére eddig nem volt semmi, bár egész nap fekszem, mindent apa csinál. Imádom!
Utrot a lombik miatt eleve kapom max adagban . Doki csak akkor akar látni ha rosszabbodna a helyzet, egyébként csütörtökön megyünk. Remélem, hogy csak riogatás volt.

tücsökbogár
 
 


Annus
Iza nagyon tüneményes! És szerintem egyre jobban látszik,hogy apja lánya!!!!! :lol: :lol:

Tücsi
Feküdj jó sokat,apát meg ne kíméld!!!! :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Annus: Iza meseszép. Micsoda gyönyörű a bőre is. Hihetetlen, hogy telik az idő! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alziza: háát, sajna bacit találtak nála, de szerencsére kifelé megyünk ebből a takonykórból, úgyhogy nem kapunk antibiotikumot. A fogai egyenlőre nem mutatkoznak, viszont nem is kínozzák. Igazi kis örökmozgó lett és már a héten produkáltuk a hasról hátra fordulást is, igaz még csak a nagyágyon, a földön nem. Szerintem csak megnyugtatásként, hogy anya, apa ez is megy ám...Ja és a kendő szopogatás, rágcsálás nálunk is nagyon megy. Gyakorlatilag egyfolytában a szájában van valami rongy. De az jó ötlet, h kis frottír darabot adjak a kezébe. Van is az az IKEAs, azokat nagyon imádom. Köszi a tippet.

Panni, megy a privi.

Kép
wruska
 
 


jaj de szépek ezuek a gyerekek!
Panny, büszke lehetsz a fiaidra, a lányok, majd sorba állnak nálatok... :wink:

Iza is sokat változott! Tényleg tiszta apuci.


Márk is édi mint mindig!!!

És még sorolhatnám a többi szépséget...

Madran! Nagyon csini vagy! Kicsit irigykedem, hogy te még élvezheted a pociságot, de azért utánna is jó ám! Sőt!

Nálunk a helyzet: Még mindig kaki gond. Csak egyszer akar a héten...azt is úgy kell előcsalogatni! A doki szerint mindent feldolgoz és mivel a tejben nincs rost ezért akár 10 nap is kimaradhat... :shock: Szerintem ez már sok! Inkább segítek neki!

Aludni még mindig imád, akár 4 órát is lehúz a teraszon. Tényleg csak eszik-alszik és néha hallat magáról ha éppen untkozik. A szopi megy ezerrel, éjjel kb 2*! Szóval még mindig nyugis :) .

Kép felkönyökölve
merszi
 
 


Merszi: Álmos tündéri és már már milyen nagy!

Rólunk pár tegnapi kép..Jaa és már forgunk ezerrel oda és vissza. :lol: Olyan kis édes, ahogy csinálja, kimondhatatlanul büszke vagyok rá. Persze tudom, hogy minden baba meg tudja csinálni, de hát már annyira vártuk ezt :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
wruska
 
 


Sziasztok

Minden baba nagyon édi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tücsökbogár
Remélem minden OK!

Merszi
Pont most olvastam valahol,h pici babáknál nagyon jó,az éjszakára vízbabeáztatott aszaltszilva leve pár csepp citrommal.

Wruska
Jobbulást
Vendég
 


Wruska,Merszi!

Nagyon szépek és ügyesek a babók!!!Alig várom h Izus is megtanuljon vmit....de ere még várnom kell azért!Amúgy nagyon erős,és úgy tartja a fejét!!!!meg oylanokat rug!!És nagyon erősen tudja fogni a kezünket is!!!Persze izti minden baba ilyen,de nekemez még újdonság
8) :lol: :lol:

annus11
 
 


Wruska! Olivér is tiszta húúús! És a haja!!!!

Annus!
Meglásd milyen hamar utolérsz minket!

Tényleg Alziza! Ez a módszer is van...már elfelejtettem... :wink: A nagyfiamnál próbáltam, de neki nem jött be...talán majd a kicsinél.
Le is tesztelem! Most 1-2 napja adok neki egy minimális édeskömény-kamilla teát, de csak a pukik mennek :lol: Az viszont nagy csindadrattával!
merszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: