Sziasztok!
Lucus:nem csodálom, hogy ez a kedvenc képed! Nagyon szép Zille és ez a nézés! Látom ő is szereti az ujjacskát!:D
kisbogacs, lucus:sajnálom a bukást! Remélem, ha már tud pl. ülni, ez megszűnik!
Köszönöm, hogy mellettem álltok és próbáltok erőt adni! Az a baj, hogy eddig sem volt sok önbizalmam, de ez most még a picit is kitörötlte.

Büszke is vagyok a kislányomra! És majd ha már ül, akkor mindenki úgyis őt fogja nézni, és ott meg is áll a tekintetük, így engem nem vesznek észre.

Csak addig kell kihúzni.
katuska:sajnos nem tudok elmenni edzőterembe, de a cd nem is rossz ötlet! És honnan lehet letölteni? Mert párom nem enged venni, mondván úgysem csinálnám.

Ami biztos siker lenne, az a szobabringa, mert bicajozni szeretek, de persze azt sem kapok.

Már tervezem a fodrászt, és most azon agyalok,hogy levágassam, vagy ne a hajam.:s Ha meghagynám a mostanit, azt össze lehet kötni a melegben, viszont párom kibontva szereti, és persze Noi is, mert bele lehet markolni.

Én viszont már unom, és kéne egy kis változtatás, de nem tudom, mennyire lehet egy rövidebb haj most előnyös nekem.

Nehéz kérdés.
Nekem ugyan nem hullik annyira a hajam, de iszonyat zsírosodik. Eddig 4-5 napot kibírt, most meg 2 naponta moshatom.
csöre:nagyon tetszett Zaza beszólása.

Örülök, hogy Saci nem érezte meg nagyon a szurit!
Maszatmanó:Jajj, de édes Viola!!Igazi baba, olyan cuki!!!!!!És abban a kalapban tényleg igazi hölgy!Fura ízlése van, egy patkány??...
kata:örülök,hogy minden ok veletek!!!ÉS szép súlya van már Martinnak! Szupi, hogy ilyen sok baba van körülöttetek, így lesz játszópajtás! Nagyon szép, kerek pofija van Martinnak! És az a huncut nézés!
Mágnes:húhhhhhú, micsoda méret!

Bizti nem éhezik az a gyerek!

Tetszik a doki hozzáállása is!

Remélem segít az új szer!
Petne:ügye Julcsi baba is! ÉS grat. A fogacskákhoz!
Katuska:ez hihetetlen! És hol van ilyenkor az anyja?! Gondolom trécsel a padon...Mi is néha elnézünk játszira, hogy szokjam a közeget.

És persze felkészüljek a mai gyerekekhez...
biga.csiga:ilyenkor gondolkodik el az ember, hogy mi lesz szegény gyerekekből, ha a szülő ilyen. Bár én is előre félek a dokitól, megint mit fog művelni, mert van egy olyan érzésem, hogy megint végigüvölti.

Én múltkor is próbáltam megszopatni, de sajna attól sem nyugodott meg.
Kisbogacs:én is sokat csatázom a kendő, vagy más hordozóalkalmatosság miatt. Nem érti meg, hogy a faluba be vagyok zárva, és csak a busz lehet a megoldás, ha már kocsim nincs, hogy kicsit kimozduljak, de ami van babakocsink, azt képtelenség buszra feltenni.

Erre az a válasz, hogy arra a pár hónapra már minek, ha meg már tud ülni, veszünk esernyőre csukható sportkocsit. Ki vagyok segítve.

Mire manó ül, addigra vége a nyárnak.
Mit lehet tenni a manóval, ha rájön az üvölthetnék?????Sajnos már nem csak a dokinál borul a bili, hanem minden idegen helyen, kivéve a Tescot, Interspart és az Obit. Mikor felismeri, hogy nem volt még azon a helyen, szívszorítóan üvölt, teli torokból. És min. fél óra, mire lecsitul, bár mit is csinálok vele.
Veletek is előfordult már, hogy szülés után úgy görcsöltetek, mint mensikor, de aztán mégsem lett semmi? Tegnap este 4 órán át görcsöltem, és elkönyveltem, hogy eddig tartott a hawai, most már nekem is megjön 1 év után. Erre semmi, azóta sem.:S