A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Jaj, valamit mindig elfelejtek: Alex is olyan bájos!!!!!!! Már nagyon várom a talit, amikor végre élőben is láthatom a babáinkat!! Csajok vigyázzatok, van már csajozós sapkánk is!!!

És hogy ma se ússzátok meg Marcika nélkül, aztán ígérem eldugulok egy időre :D

Mostanában ez a kedvenc testhelyzet:
Kép

Kép

Zsufi

KépKép
zsufi74

Sziasztok!

Voltam uh-n, szerencsére minden ok, nem látott semmit a doki! :lol: 8-ra voltam odarendelve, azt hittem, hogy egy csomót kell várni, de szerencsére figyelembe vették, hogy van egy 3 hónapos kisfiam, és gyorsan behívtak, ez nagyon jólesett! :)
Köszönöm szépen lányok a drukkokat, aranyosak vagytok! :lol:

Julcsi, sajnálom a tegnapi rossz délutánt! :( Kívánom, hogy a mai napotok ragyogóan teljen! :)

Bogi, örülök, hogy írtál, már nagyon hiányoztál! :lol:
Ez az anyós, legalább akkor tudná megállni a piát, ha Füge ott van! :twisted: Elhiszem hogy kivagy, a helyedbe én se adnám oda szívesen a kezébe! :?
Örülök, hogy Füge ilyen jókat alszik idegen helyen is! :)

Alex, Vendi, nagyon gyönyörűek vagytok! :lol:
Alex alvós képe nagyon édes! :lol:

Eszter, Adrinak sok-sok vígaszpuszit küldök előre is az oltásra!
Mi holnap megyünk! :cry:

Nicko, eddig nem tapasztaltam ilyet Bencusnál, hogy libabőrös lenne! Amikor kisebb volt, akkor a szájával vacogott néha! :?

Zsufi, napközbeni alvás nálunk is probléma! :? Délutánra meg tiszta nyűg! Gyanítom nálunk azért van, mert Bence este 9-től reggel 8-ig alszik! :roll:
Próbálok neki, új játékokat bevetni, több-kevesebb sikerrel! :?
A közösbe raktam fel pár új képet! :wink:
zsu83

Nagyon édes Marcika!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
zsu83

Millye: minden délután megyünk a Ligetbe, olyankor alszik is rendesen. :)

Egyébként mindig szól valami napközben, de majd megpróbálom, hogy a kiságyába aludjon, mert általában a játszószőnyegen szokott, és akkor a kisszobában besötétítek neki, hátha. Köszi a tippeket!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Nicko: Marcika szokott libabőrös lenni, pl. akkor, ha megcsikizem. Úgy vettem észre, hogy nagyon csikis fajta :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74

Zsu83: Hát ennek nagyon örülök!!!! :lol: :lol: :lol: annyira büszke vagyok rád, hogy nem kellett antibiotikumot beszedned és meggyógyultál!!!! :wink: Szeded még a bogyókat? Amúgy hogy érzed magad? Azért kérdezem mert ha teljesen elmúlnak a tüneteid akkor azonnal abba kell hagyni a bogyók szedését!

Zsufi74: Estleg annyit lehetne még, hogy ha a szobájában alszik ott kinyitni az ablakot és besötétíteni. :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Szeretek ennyi sok cukibaba képére ébredni!

Bogi: Szegényszegényszegényszegény.... Anyós.... Brrr.... Hajts a túlélésre! És remélem összehozzátok Amyvel a randit, legalább nem őrülsz meg!! :)

Zetibebi:
na nem azért, hogy feldobjalak, de nem ér semmit a szociológia a munkaerőpiacon. Én is csak annyit értem el vele, hogy éppen jól feküdtem a főnöknél és így egyetemi bérre növelte a fizumat. Remélem, azért be akarod fejezni ugye? Ha már idáig eljutottál...

Zsu: basszus, de örülök!! Én végig nem mertem ám hozzászólni az "állapotodhoz", mert veszélyesnek tartottam, hogy nem veszel be antibiot, de így ez tök jó hír. És tényleg örülök, hogy sikerült meggyógyulnod!

Julcsi: Szerintem Bogyeszed hiperérzékeny az időjárásváltozásra! Már nem először veszem észre, hogy akkor panaszkodsz rossz napra, amikor másnapra itt az eső, vagy a szél vagy valami!
Nézd a jó oldalát: jobb mint egy időjárás előrejelző állomás!!
:D
Ja, és kösziköszi, sovánka éppen nem vagyok, de leszek... 8)

Jajmármitakartam.... nemtom....

ladmon

Üdv mindenkinek!

Zsufi, köszi az érdeklődést, még meg vagyunk. Csak annyit írtok mindig, hogy az elolvasására sincs időm gyakran, hát még írni! De majd most:

Hétvégén elutaztunk Sukoróra a nagyszülőkhöz, és ott megvolt a keresztelő is. Nem gondoltam volna, hogy a 3 hónapos babák már ennyit érzékelnek a környezetükből! Amikor megérkeztünk rögtön nézelődni kezdett, hamar ki is fáradt. Anyósom át vitte a szomszédba megmutatni, na az már betett szegénykémnek, ott levágott egy hatalmas sírást (túl sok volt neki hirtelen az új élmény, és kevés az ismerős dolog), alig lehetett megnyugtatni. Aztán még egyszer eltört a mécses aznap, de vasárnap már mindent teljes nyugalommal viselt. A templomban aludt a babakocsiba, csak akkor vettük ki, amikor leöntötték vízzel, na azon meglepődött, de gyorsan megtöröltem a fejét a pelussal, és visszatettem rá a sapkát (a templomban még elég hűvös volt). El se sírta magát, aztán vissza a babakocsiba, ott meg kiszúrta magának a csillárt (Ladmon, a mi Attilánk is imádja a lámpákat éls csillárokat), és az zsoltárok is tetszettek neki. Na meg az a dal is amit a bátyám párja énekelt, miközben gitározott, és Attila két nagy uncsitesója (15 és 16 évesek) furulyán kísérték a dalt. Nagyon aranyosak voltak, és szép meglepetést okoztak. Az istentiszteletet viszont már megunta a fiunk, így szépen kitoltam, és kinn sétáltunk egy kicsit. Baromi meleg volt aznap, bizony hazafelé a kocsiban nagyon megizzadt szegénykém a két órás út alatt. Itthon aztán megörült az ismerős dolgoknak.Jól ki is fáradt.
Öltözék: Tegnap a melegben mi egy rövid ujjú bodyban és egy zokniban voltunk, amit a sétánál kiegészített egy rövidnadrág. De ma már ráadtam egy rugit is itthonra.

Julcsi: Úgy látszik egy napon volt az esküvőnk (máj. 10)! Ti hol esküdtetek? Mi a XI. kerületi házasságkötő teremben. Nekünk ugyan nem a nászéjszakán, de az azt követő nászúton foganhatott Attila.

Nicko: Ne izgulj amiatt, hogy a gyerek jobban szeret hanyatt fekve, szabadon mozogva lenni, mint kézben. a mienk is ilyen. Szerintem attól még jó anyák vagyunk ha nem hurcibáljuk állandóan a kicsit. Én is legtöbbször büfizéskor hurcolgatom, amúgy inkább melléfekszem, vagy ülök és elszórakoztatom.

Ladmon: Én azt tanácsolnám, hogy ötnél többször tedd cicire, mert lehet, hogy nem eszik többet összesen, de kis adagokban (6-7 szer egy nap) jobban tudja hasznosítani. Egy próbát megér a dolog, meg a ciciknek is jót tesz, ha többször kapnak ingert. Amúgy milyen gyakorlatokat tanultok még gyógytornán? Amiket a múltkor leírtál mi is csináltuk, és azóta sokat fejlődik a pici, például már megy hasonfekvésben a 90 folos fejemelés, és a fej megtartása egy darabig. Jó lenne, ha leírnád az újabb gyakorlatokat is, ha vannak.

G. Zsuzsi: Mi is 50 faktorost vettünk Babylove márkájút a dm-ben.

Na, egy ideig nem jövök, aztán meg szómenésem van. Inkább bedugulok, nem akarom betölteni az egész oldalt. A táliért irigyellek benneteket....

Crocus
Kép

Kép
crocus

Ja, és Zsu gratula a gyógyulásodhoz!

Crocus
Kép

Kép
crocus

Amy, ugyan ebben a nagymelegben még nem voltunk, de olyan 25-26 fokban jól elvoltunk a kenguruval, nem sültünk össze szerencsére. Majd meglátjuk, mi lesz ebben a marha melegben - bár szerintem kenguru nélkül is megizzadnánk :roll:

KépKép

KépKép
stelly

Megnéztem Bencust a közösben! Nagyon frankó a kádas kép!
Úgy ül benne, mint valami kiskirály a trónón! Nagyon édes!!! :D

ladmon

Millye: igen, azzal is kenem.... :(

Zsufi: Marcika gyönyörű!!!

Zsu: annyira jó, hogy meggyógyultál!!! és a legjobb, hogy antibigyók nélkül!!!!

Ladmon: ígérem megmentem Bogit az őrülettől!!! :D
Jól feküdtél a főnöknél???? És ezt még reklámozod is????? :wink: :P :lol: :lol: :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Köszönöm lányok! :lol:
Millye, még talán egy nagyon minimálisan érzem a vesémet, ma még szerintem szedem, de holnaptól abbahagyom! Magadra legyél büszke, mert ha Te nem lettél volna, akkor már tuti, hogy antibogyót szedek! :cry: Mégegyszer köszönöm a segítségedet, valamivel mindenképpen meg szeretném hálálni! :wink:

Crocus, kérünk képeket a keresztelőről! :wink: :lol:
zsu83

Ladmon, köszi Bencus nevébe is a dícséretet, hát mostanába nagyon Urasan nyomja a dolgokat! :lol:
zsu83

Zsu, de örülök, hogy minden rendben van!!! :D köszönjük a gyógypuszit, továbbítom a csöppemnek, aztán mi meg holnap drukkolunk bátor Bencusnak!

Millye, köszönöm szépen! Sikerült előkotorni (kicsi a doboz, és nem találtam a gyógyszeresben reggel), Histaminum 9CH volt, ami tavaly nem működött. Amúgy ez hogy is van, hogy a 9CH erősebb, mint a 15CH, vagy pont fordítva? Még kérdezek azért csak hogy tuti legyen: amiket leírtál, abból próbáljam meg először mondjuk a pollens-t, és ha nem jön be, akkor váltsak, vagy használjam párhuzamosan az ambrosiával, ami tünetet kezel, megelőz? Vagy mindent egyszerre? :D vagy kezdjem csak a heti 1*10 ambrosiával, és meglátjuk, mi lesz? bocsi, elég sötét vagyok ebben, és nem akarom tetézni a bajt :D

KépKép

KépKép
stelly

crocus: Hééé, akkor örülök, hogy nálatok is megy a torna! Új gyakorlat nincsen, nekik még "csak" ennyit kell tudni. Főleg a nyakát erősíteni a hason fektetéssel.

Már nem akartam mindenkit a kajaproblémáinkkal fárasztani, de tegnap esti mérlegelésnél meg egy nap alatt rácuppant 60 g. Szóval most újra megvan a kötelezőn felüli hízás, csak nem egy hétre, hanem kettőre...
És próbáltuk a kétóránkénti cicit egy hétig is, de semmi eredmény, mert ha nem kell neki, nem eszik. És úgy is ugyanannyi mennyiséget evett meg két óránként, mintha 4 óránként adtam volna neki enni. (2 óránként 50-eket evett, 4 óránként meg 100-at). Szóval én már túl vagyok mindenen, most már tutira tej is van, mert hangosan nevetgél, amikor végzett. Ez van, a védőnőm meg úgyis azt mondja, hogy ez így akkor okés...
Ti rendben vagytok súly-ügyileg?

Julcsi: Nálad is kialakult a tejpara? Azért a homeós bogyó?

ladmon

hehehe jól feküdtél a főnöködnél, mi? :lol: pedig a férjed még fegyvert is tud használni :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Jujujjj Amy: a főnököm nő... :lol: (Te amúgy meg se szólalj, aki itt reklámozza, hogy de jót lovagolt a hétvégén!! :lol: )

ladmon

Jajmár lányok!! De rosszak vagytok.... :lol:

ladmon

Ja, crocus, most fogtam fel, hogy miért írtad a kisebb adagokat.... A hasznosítás miatt....
(Jobb későn, mint soha...)
Jaja! Képet a keresztelőről! Meg amúgy is olyan régen láttuk már Attilát!

ladmon

Eszter, köszönjük! :lol:

Nálunk a vasárnapi mérlegelésnél Bencus 6780g-ot nyomott! :D
zsu83

Ladmon: basszus lebuktam... :D látom van, aki figyel....
Persze, nő a főnök... én is ezt mondanám...

Hízás: egy hét alatt sikerült kemény 30g-ot hízni...
Szerintetek kezdjek el aggódni, vagy azért még várjak vele????

Kép

Veronika:
Kép
amy81

haliho mindenkinek!!!!!
meg uj vagyok nincs fent kepem de igyekszem
gunglbea

Hello csajok!

először is,sajnos nem emlékszem kinek volt nyűgi tegnap a babája,de Bazsalikom is extra-extra patáliát csapott,még sose csinált ilyet4nem volt hajlandó aludni,pedig forogtak fel a szemei,letettem 10perc múlva olyan sírás és krokodilkönnyek,hogy még ilyet nem láttam és alig lehetett megnyugtatni,pihiszék és játszószőnyeg csak pár percre volt jó,egyébként csak kézben és még leülni sem lehetett vele,mert amint leültem újra krokodilkönnyek.........elég fárasztó volt,de pancsi és evés után beájult a lelkem,de "csak"fél6-ig húzta a lóbört!most megint alszik.

zsu.nagyon szupe,hogy meggyógyultál,főleg antibiotikum nélkül!

millye:te vagy a mi csodaboszink,annyira jó,hogy ennyi mindent tudsz és mint zsu esete mutatja be is válik a gyógymódod!Ezért kérlek írd le mégegyszer,hogy mit szedjek a felfázásra és a vesecisztára,mert ma megyek patikába és megrendelem a bogyeszokat.tudom,hogy már egyszer leírtad,de nem írtam fel magamnak,bocsi,hogy zaklatlak,pedig megvan a saját bajotok is.Férjed jobban van?
ja,csak még leírom,hogy már egy hete iszom a cickafarteát és tegnap elkezdtem a palástfüvet is inni-gondolom ezek mellett lehet szedni a bogyeeszokat is?

bogi.szerintem mindenkinek hiányoztál!kitrtás az anyóshoz!Füge meggyógyult teljesen?

ver:nagyon sajnállak a fürdő miatt-iszonyú rumlit okoz egy bontás és felújítás,mi tavaly nyáron bombáztuk szét az egész lakást-szörnyű ami vele jár!remélem megússzátok!

zsufi.a kisfiad nagyon helyes csávó,bazsalikom is szeret kézben abban a pózban lenni,amit lefényképeztél!

nicko.bazsalikom is szokott libabőrös lenni-de úgy látom tetszik neki,olyan helyes arcot szokott vágni4akkor libázik amikor a nedves törlőkendővel törölgetem a zacsiját-hoppá,most esik le,a helyes pofika nem is libabőnek szól,hanem hát ő is férfiból van,nemde?a kis kéjenc!

Jut szembe csajok,emlékeztek még a hárombetűs témára,tudjátok,amivel sikerült összehozni a tüneményes gyerkőcöket?mert nem sok szó esik róla itt...tudom,hogy nem olyn téma amit csak úgy kidumál az ember,dekíváncsi lennék,hogy nektek is nehezen járatódik be az alfeletek?bocsi,tényleg a kérdésért,és ha úgy gondoljátok,nyugodtan teremtsetek le ha indiszkrét vagyok!de,nekem hosszú idő után,most volt megközelítőleg jó a sz..,ki sem merem írni,mer eddig mindig fájdogált a berendezés...tényleg bocsi,ha kellemetlen a téma,többé nem hozom szóba,de rajtatok kívűl nincs kitől megkérdeznem és már azt gondoltam,hogy valami gáz van velem!

babanyúl:láttam fényképen a kislányod csuklósán a csörgőt,hol vettétek?Bazsinak is kellene egy mert örökké a szájában matat és állandóan összevakarja a fejét,mert annyira akarja tuszkolni befelé a kezeit.fogni pedig még nem fog tudatosan ezért a rágókát még nem tudja a szájánál tartani.

na,pár napig nem írtam,most behoztam a lemaradást,bocsi a regényért!ráadásul képeket is régen hoztam,de ma még megpróbálom behozni a lemaradást,mert annyi itt a jóképű csávó,hogy Bazsalikomot is reklámozni kell,nehogy elfelejtsék a csajszik!

Kép
nilabali

gunglbea: Csak nem te vagy a nicko ismerős??
Gyanússss, nagyon gyanússs.... :D

Amy:
a te 7 kilós bébiddel nem hiszem, hogy egyelőre aggódnod kéne! :)
Sokszor ilyen idősen a sok mozgás miatt lassabban híznak a babák! (Súlygyarapodás ügyben kiműveltem magam már nagyon!)

Na megyek felkeltem az anorex csajt, mert így nekünk is 30 g lesz a maximum hízás!! (És ezt a luxust mi nem engedhetjük meg magunknak... :D)

ladmon

Gunglbea: üdv közöttünk!! Várjuk a képeket rólad is meg a kicsiről is!! :wink: Mesélj magatokról!!

Amy: nálunk is nagyon lelassult a súlygyarapodás,sajnos csak a Marcikáé :lol: Kíváncsi vagyok mit mond majd a dokinő rá, 130 g-nál mi sem híztunk soha többet egy hét alatt, de volt 50 g-os hét is így a 3. hónapban. Én ezért is akarom megpróbálni a vizet, mert szerintem sok folyadékot kiizzad.

Na látszik, hogy dolgoznom kellene, egész délelőtt itt fárasztalak benneteket! :D

Zsufi

KépKép
zsufi74

Crocus: Attila-képet ide!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

szioka mindenkinel
gunglbea

hogyan tudok kepet felrakni nem veszi be pedig mär lekicsinyitettem
gunglbea

Amy81: nagyon sajnálom... pedig reménykedtem, hogy használni fog.... mást kell találni... gyerekeknél kb 3-5 nap latt már látvánoysan kellene javulnia... nagyon irigykedek, hogy találkozol Bogival! :wink: :lol:

Stelly: a 15 CH az erősebb mint a 9CH Én az Ambrosia Artemisiaefolia 15 CH-t kezdeném el szedni megelőzésre és az Echinacea 5CH-t mert akkor az immunrendszeredet is erősítenéd... :wink:

Zsu83:
Nekem a gyógyulásod sikerélmény! Már ezzel megháláltad!!!
:wink: :lol: :lol:

Nilabali: SILICEA-t 5CH 2x5 bogyó gennyre és a hegre; felfázásra: Cantharis 9CH 3x5 bogyó vagy Mercurius Corrosivus 15 CH 2-3x5 bogyó. Vesefájdalomra illetve gyulladásra: Delphinium staphysagria 30CH 3x5 bogyó. Ha vesegörcsöd van akkor: NUX VOMICA 6CH akár fél óránként 5 bogyó, de max 10 alaklom/nap! Ha égető metsző vese fájdalmad van és derékfájásod és állandó vizelési ingered akkor Cantharis 9 CH 3x5 bogyó. De kellenének a pontos tünetek. Közérzet, láz, hőemelkedés, gyakori inger stb mindent..

Kép

Kép

Kép
millye

Gunglbea: Üdv köztünk! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

szia bea jo h jöttél :D

Kép
Kép
nicko

iwiwről szedtem le a képeket a kocsikról...de van egy szupi kép, mikor smacizik a két kocsi, de az nincs meg sehol, csak a lerobbant vinyón..... :(ha meglesz egyszer felrakom ígérem :)
KépKép

Vinci nagyon ügyes, bátor pasi!!!! Ma volt oltás, jkettő is, mert kaptunk tüdögyuszi ellenit is, és fél percig sírt, aztán már vigyorgott....azóta meg édesen hammol, játszik, alszik....bizti jóságszuri volt :)

gunglbea!Üdv itt köztünk :) nem mindegy milyen a kiterjesztés....

súlygyarapodás: nekünk továbbra is havi 1 kg. :):):) legalábbis még egy hét alatt megin 200g hízás volt, pedig antibaciztunk, betegeskedtünk.... És 68as rucik is kezdenek jók lenni....62esből meg már van ami nem....Bodyból már javarészt 68as kell, és pedig most vettem helyes 62est a Brendonban, de rövid lett az ujja :lol:

Öltöztetés: mível nálunk a lakásban hidegebb van, mint odakinn, és 19 fok szokott lenni, Vinyó meg fázóska, ezért hosszú ujjú body, és vékony naci, vagy ujjatlan rugi, de még tappancsosakat veszünk fel....kinn ugyanez. Még nem mertem levetkőztetni rövidujjúba, mert olyan nagy szelek vannak mindig, és úgy látom Vincinek jól esik, ha van a kacsóján ruha :) De már rövidujjúzni fogunk lassanként, ha nem lesz szél...de ma ,megin rettentő szar az idő...ja és folyamatosan taknyosak vagyunk, napi 1X vagy 2X kell még orrotszívni. Lányom máj. 31én született, ő hazajött a kórházból, és napozóban volt egész nap, meg rövidujjú bodyban, olyan meleg volt....meg a lakás is, egész nap odasütött a nap :) Most nem süt ide egyáltalán, csak késő délután.....nagy melegben jó, de én még akkor is átfagyok ha csak benn vagyok egész nap :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

ja, régikocsiról lelopták a jeleket, de már van rajta új!!!!!!!!!!
Ma csinálok róluk képet délután, ha apa hazahozza a régit :)
csak most jutott eszembe, hogy végülis lefotózhatom újra :):):) Hülye vagyok :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Lkverus: :lol: :lol: :lol: én is azt akartam írni, hogy miért nem fényképezed le még egyszer... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok lányok!

Most csak röviden tudok jönni, itthon van a párom. Szegénykém elég beteg, elkapott valami nyavaját a vasárnapi ügyeletben. Nagyon csúnyán köhög és náthás, bár szerencsére még láza nemnagyon volt. Remélem mi Hannával nem kapjuk el... pénteken megyünk haza, nem lenne jó lebetegedni, meg hát Hannának egyébként sem. :?

Tegnap voltunk az U4-es vizsgálaton, azt mondta az orvos, hogy nagyon erős baba, erős az izomzata. :) És megkaptuk az első oltásokat is:
- DI-PER-TE
- HIB
- Hepatitis B
- Polio
- Pneumo
- Rota
Otthon is ezeket adják első körben?
Nagyon rendes volt a doki, mert mondtuk hogy szeretnénk a rotát is, persze pénzt meg elfelejtettünk vinni, de beadta így is és adott egy receptet, hogy váltsuk ki és vigyük be neki, ha legközelebb megyünk.
Szegény Hanna nagyon sírt, amikor az oltást kapta, de aztán hamar megnyugodott és egy jó nagyot aludt. Tegnap este 5-kor kapta, de eddig még nem lázasodott be, remélem ezután sem fog.

Most próbálok visszaolvasni és reagálni, amíg alszik kis családom. :)

Panna
pandusika

millye:nincsenek a vesecisztához tünetek,nem szokott fájni,csak kiderült a CT-n.felfázáshoz nincs láz,talán estére hőemelkedés,sűrű pisiinger és pisi után szar érzés marad egy kicsit,de nem csíp.sokat iszom,tudok is pisilni,de utána olyan fura érzés marad.köszönöm a segítséget!

Bazsalikom is holnap kap oltás,a kötelező 2 hósat és a prevenart.Előre félek,szegény fiam!írtatok a homlokra tehető lázmérőről,patikában lehet venni?én nem akarom a popsiba tenni a lázmérőt.

Kép
nilabali

Nilabali: utánanézek a vesecisztának....
a homlokhőmérőt lehet patikában kapni! :wink:

Pandusika: nálunk is így van az oltás csak a pneumo és a rota nem kötelező... :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Elif: Hanna igazi kislány, úgyhogy már alig várja, hogy udvaroljanak neki, pláne egy olyan "jóvágású" fiatalember, mint Efe. :wink: :)

Egyébként a növés nálunk is lelassult, 2,5 hét alatt csak 300 g-ot szedett fel a lelkem, de most szerintem inkább centire nőtt. 60 cm, 8 centi 3 hónap alatt. Igazi filigrán kislány... :)

Lányok, annyi tündéri fotót töltöttetek fel! Imádnivaló minden kis csöppség! :D

Julcsi: köszi a receptet! Szeretnék kipróbálni valami másikat, úgyhogy kíváncsian várom! :)

Ruhaméret: valamelyik nap olyan bodyt adtam Hannára, amin 62/68-as méretezés volt és épphogy jó rá. :roll: Össze-vissza méreteznek.... a napokban akarok neki venni neki egy pár rugit, de ebből kiindulva biztos, hogy 68-asat fogok. Inkább legyen nagyobb mint kicsi.

Panna
pandusika

Millye: itt igazából egyik oltás sem kötelező... ezért nem is kapta meg Hanna a BCG-t sem... majd ha egy kicsit nagyobb lesz, akkor eleht hogy beadatom neki. Itt csak ajánlott oltások vannak.... :?

Panna
pandusika

Megvolt a szuri, csak nagyon picit sírt Adri, én ezúttal egyáltalán nem, úgyhogy nagyon büszke vagyok mindkettőnkre :D

Szia Bea :)
képet úgy tudsz felrakni, ha a mérete nem nagyobb 600×600 pixelnél, és lehetőleg .jpg legyen, azt biztos elfogadja. Illetve ha avatart szeretnél feltölteni (neved alá pici képet), akkor az max 80×80 pixel, de mindenképp kisebb legyen, mint 10Kbyte.

Nilabali, a kérdés jogos, a válasz igen. Mármint nehezen járatódik be, elsőre elég fájdalmas is volt. Mostmár jobb, de még mindig nagyon lassan kell kezdeni, nincs olyan, hogy durrbele (na ezt annyira nem bánom) :lol: szóval szerintem nem veled van a gáz, csak egyszerűen idő kell, hogy helyreálljon a rend odalent.
Ja és szerintem épp ezért fontos és jó ez a fórum, mert az ilyen dolgokat is meg tudjuk beszélni egymással :)

Millye, nagyon köszi, bogyók beszerezve, ha használ is, kezet csókolok és földre borulok :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Szóval minden babácska nagyon helyes, milyen édesek lesznek együtt :D

Zsu, szuper, hogy kilábaltál végre, indítványozom, hogy Boszinkat terjesszük elő egy orvosi diplomára, amit oda is adományozhatnánk neki!

Allergia: Én szénanáthás voltam, egészen a tavalyi szezon előttig, amikor is a babaprojekt miatt( is) januárban elvégeztem egy egész szervezetre kiterjedő méregtelenítést (nyirokrendszer, máj, vér húgyúti szervek, bél), majd az allergia ellen rengeteg szerves kalciumot ittam, és marokszám ettem az olajfa kapszulát, és lugosítottam a szervezetemet. Hát nem volt éppen olcsó, de nekem minden pénzt megér, hogy nem folyik ki a szemem és nem fulladok meg az egyszerre köhögés-tüsszögéstől nyaranta. 8)

Bea, Üdv köztünk, meggyógyult a picid? És milyen pici, és hogy hívják, és mit eszik, és, és, és...???????

Nila, hasonló a helyzet szex ügyben nálunk is. Eleinte fájt, még véreztem is, sokszor abba kellett hagyni, mert sírni tudtam volna. De egyre jobban alakul a "hely" terhelhetősége. Doktornéni tanácsára, mondván, hogy nem akartam gyógyszert szedni, a Patentex Oval hüvelykúpot használom, ami amellet, hogy védelmet nyújt, még síkosít is, ami szerintem a fő baj volt. :P

Nicko, Mandarin kedvéért teszek fel egy képet, hadd nézegesse a "csaját". Igyekszem legalábbis...

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Nilabali: üledékes a vizeleted?

Kép

Kép

Kép
millye

Hú, nekem már a mákosguba sem elég édes.... :cry:

Panna: itt első körben: Di-Per-Te, Hib és IPV ellen van az oltás. A 2. kört nem tudom, csak azt, hogy mindig szurkálják szerencsétlent havonta egyszer.

ladmon

Ladmon: az IPV a polio ellen van, ha jól tudom....?

Panna
pandusika

Meningococcust mikor lehet beadatni? Ti beadatjátok?

Panna
pandusika

Panna: az IPV a járványos gyermekbénulás elleni. A Meningococcust 2 hónapos kortól lehet beadni, én valószínű 1 éves kora után kérem, mert akkor már csak egy oltás kell, amúgy meg kettő.

ladmon

Stelly: :lol: :lol: :lol: "kezet csókolok és földre borulok.." ez tetszett... elképzeltem a jelenetet :lol: :lol: :lol: Egyébként ha nem hat akkor nem a megfelelő alkati szert találtuk neked és nézünk másikat... találtam még egy jót, de nem kavarok... azért írd fel ALLIUM CEPA ez a régi homeós enciklopédiámban van benne... akut tünetek kezelésére ajánlja...

Gerendai Zsuzsi: Boszi diplomára gondoltál :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Nilabali: Azt olvastam, hogy a királydinnye (tribulus terrestris) nagyon jó a vesecisztára... főzet formájában napi 1-2 litert kellene belőle meginni... nem tudom, hogy homeósban lehet-e kapni... de gyógynövényboltban meg kellene kérdezni... :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, OK, felvéstem ezt is, de egyelőre próbálom az ambróziát :D ez amúgy is tetszik, az istenek étele - csak jó lehet :D

KépKép

KépKép
stelly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: