Sziasztok.
Kakti
Hányadik napon vagy? A 12.-en már simán lehet tesztelni, ha pozitív, akkor már kimutatja halványan. Megvárod a 17.napot? Hát én nem fogom az tuti.
Nekem anno évekkel ezelőtt kisfiammal a 13.napon látszott / és nem a reggeli pisiből!/ hogy pozitív. / A 12.-en nem néztem, de lehet hogy már az is pozitív lett volna./
Igaz totál kiakadtam, néztem napokig a tesztet, mert úgy meglepődtem, hogy az első hónapban egyből összejött, így csak azért csináltam poénból tesztet mert nem jött meg, de az eredménytől sokkot kaptam, úgy örültem mert hihetetlennek tűnt hogy a teszt az első hónapban egyből pozitív lett. Remélem a következőre sem kell majd túl sokat várnom....Igaz már másfél éve várunk, de remélem már nem tart sokáig.
STING!
mi van veletek, apa vizsgálat, konzi????
AKIRE!
Veled mizujs?
NYANYA!
Ne félj a hsg-től! Tányleg szar, de olyan gyorsan megvan hogy már túl is vagy rajta, látod én is mennyi sz@r és fájdalmas vizgsálaton vagyok túl hogy baba legyen. Itt a legtöbben jól megszenvedünk érte.

De nyugtasson meg az a gondolat, hogy ez a legfájdalmasabb ami a meddőségi vizsgálatok között van, ha ezen túl vagy, ilyen rossz már ezután nem lesz.)
Ne félj, gondold azt hogy ezzel is közelebb kerülsz a babához!!!!!
Gondolok rád majd, írd meg ha túl vagy rajta mindenképpen!!!!! SZORÍTOK neked!
Nekem kábító injekciót adtak a hsg előtt, / ez nem a BMC-ben volt/ azt mondták ettől akár el is alhatok, de nekem nem hatott, csak kicsit olyan volt mintha pár pohár vodkát megittam volna, forgott velem a plafon, de ezenkívül semmilyen hatása nem volt, mindent éreztem, nagyon fájt, pedig nekem nincs elzáródva egyik petevezetékem sem. Viszont volt olyan csaj mellettem akinek egyáltalán nem fájt, hát nem tudom ez mitől függ.