A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

jó reggelt :):):)

Picikém ssjnálom a lábadat de türelem :):):) minden rendben lesz pihenj anyóst meg oszd ki most már ne legyél tekintettel rá hogy kinek kije mert neki kéne rád tekintettel lennie ne hagyd magad :)

nika70
Salgótarján

Törpiri!!
Nem vagyok benne ebben a témában.
Nekem a májam nem bírja a fogi gátlókat..
2003 ban lett belőle komoly baj, de nem maradandó szerencsére.
Remélem tud szerezni a tesód olcsóbban. Mert nem mindegy ám mennyibe kerül.

Jujj de jó lesz szép konyhaszekrény ajtód.
Sokat számít ám.

Milyen idő van felétek?
Itt borus, de olyan jó most a levegő. Mindent kinyitottam 8)

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

wow és megint egy laptetőőőőőő legyen már valami hatása is :):):):):)

nika70
Salgótarján

NIka!
Gratulálok a laptetőhöz!!
Ez már azért nem semmi :wink:
Az a jó a terhességben , hogy most már meg mondom azért neki a véleményem.. :lol:
Nem is hagyom magamat.

Hogy vagytok?? Jól aludtatok?

picimami

Itt az elöbb picit esett,most kezd kisütni,de nincs hideg..én is kinyitottam a nagyszobába az blakot,Lilit meg jól bebugyoláltam.. mindjárt el is alszik.

Már megy a mosógép,krumpli megpucolvaa főzelékhez,még fel kéne porszivóznm mielött megyünk :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika a tesz-vesz-en ha beállitom az automatikus licitet azt más látja,hogy mennyi vagy csak én tudom a sajátom???

Bocs de még nem vagyok járatos benne :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt!
Asiye :shock: :(
Gyógyulgassatok, Te pedig légy erős, mást nem kívánhatok!

Mi sem kerülhetjük el a doktort, tegnap megint nagy volt az ordítás, fél egykor aludt el végre (ezért ma sincs jelnyelv), reggelre megint rózsaszín volt a pelus. Utánaolvastam, nagy baj nem valószínű, de egy vizeletvizsgálat kellene. Azt hogy csinálják ilyen kicsi korban? :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Képek :lol:
A tesómnál a kertben igy aludt :wink:

Kép

Itt meg beszélgetünk :wink:

Kép

Kép

Már kihullott egy csomó haja,olyan kis kopinger :cry: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára törpiri 2009.05.12 07:37-kor.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Itt sajna nem esett!!
Pedig nagyon kellene.
Már kezd sütni a napocska.

Én porszívóztam, megy a mosógép.
Ágyneműt is kellene mosnom.
És port töröltem Dalminál..
Nem viszem ma azért túlzásba.. pedig ha a lábam bírná, még függönyt is mosnék. :lol: :oops:

picimami

Nemlajos ez nem jó hir :cry:

Nincs kiszáradva egy kicsit???

Szerintem katéterrel :shock: :? :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Na jól van Picikém vegyél vissza :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos!
Sajnálom pici Döme babát.
Mi lehet a baj? Fogalmam sincs.
Mikor mentek orvoshoz??

Lehet pisit kellene gyűjtened, de nem lehet egyszerű ilyen picinél. :oops:

Törpiri!
Nagyon édes Lili baba.
Nekem tetszik nagyon!!!

picimami

Vissza veszek. Mert apa ellenőriz!!
És kapok a pofámra :lol:

picimami

Most látom,hogy két egyforma képet tettem fel :oops: :oops:

Ez a másik..

Bocs ha sok voltam :oops:

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos hivd fel a gyerekorvost,hátha annyi is elég és ad valami tanácsot!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nem vagy sok!!
Jöhet bátran!!

Nagyon hasonlít rád szerintem.
Szép kis hercegnő.

picimami

Apa ilyet szeretne csinálni a lányának.

Nekem nagyon tetszik.

http://www.kekpanda.hu/product.php?bid=HEN006

picimami

Köszi lányok! Igaziból nincs időnm összeomlani :lol:
most dobok egy kávét, és benéztem.
Lilike annyira kis nőies! :roll: :roll:
Az én lányom fogyókurára fogták! :oops: :cry:
mától gyümi, meg írt fel sovány tápszer pépet :?
és csak kevés protein bomba.

Nemlajos! Nekem is csináltak a fiúknál ennyi idős korban vizelet vizsgálatot
gyógyszertárben van olyan kis zacsi, amit a pelusba kell rakni(vizelet gyűjtő tasak kisbabáknak. és a fütyije köré ragad, hogy ne ugrálja ki maga alól, de még így is legalább 3 darab kell hogy egybe sikerüljön :?
na mennem kell, a fél órás gyógyszerezés megvolt, most jön a muszáj munka :?

puszi nektek!

Kép Kép Kép
asiye

pici! nagyon szép, de ha jár törökbe nézzen szét, ott rengeteg ilyen van, ott rengeteg és igényes bútor van, és ott mindenki használ bölcsőt tehát nagy a választék. és sokkal olcsóbb mint itt.
nekünk szinte mindenünk onnan van

Kép Kép Kép
asiye

Pici,nagyon szép :lol:

Hát mindenki azt mondja,hogy apja lánya...a szája inkább az enyém..a többi tényleg apa :wink:

Asiye miért kell fogyóznia Yaseminnak???
Nem jó a tápszer amit kapott azért kap másikat??

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asyie!
Nem is hallottam még ilyet, hogy pici babát diétára fognak.

Már nem megy most Törökbe. Mondtam neki felejtse el.
De ha tudom ezt előbb..
Jó lett volna.
Ő saját maga szeretné gyártani.
És akkor a hálóba ebben lehetne a picikénk, és kinn a friss levegőre is ebbe ki lehetne vinni.

picimami

Kakukkos szép napot mindenkinek!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dokinál: Másfél órát kellett várnom, mire behívtak!!!!! Aztán elmeséltem a szombat éjszakai kis történetemet. Hát a dokinő is kiakadt, hogy nem láttak el!!!!! Aztán csináltak egy légzésfunkciót. Eredménye: 68%:-((((( Kaptam egy minden napos ínhalátort, és a Ventolint pedig fulladás esetén. Egy hét múlva kontroll.

Nemlajos!
Mire haza értem a dokitól, már öt óra volt, úgyhogy már nem ugrottam neki a konyhának. Az mára van halasztva.

Cat!
Az nem jó, hogy Beninek szemüveg kell :?
De legalább a szemcsepptől gyorsan rendbe jön majd a szeme :!: :!: :!:

Törpiri!
Úgy örülök, hogy a sebed teljesen begyógyult :!: :!: :!: :!:
Hajrá ajtók!!!!!
Lili mint mindig zabálnivaló:-))))))))))))))))

Nika!
Nálunk zöldborsóleves lesz túrós tésztával ebédre :lol: :lol: :lol:

Pici!
Szegény lábad.... ez szörnyű, hogy ilyen hamar bedagad :!: :!: :!: :!:
Nálunk marha meleg van. Redőnyt leeresztettem, de ajtó ablak nyitva van!!!
Tessék vissza venni a tempóból, ha nem akarsz idő előtt kórházba vonulni!!!!! De komolyan!!!!!!
Szép ez a bölcső!!!!

Asiye!
Kitartást neked :!: :!: :!: :!: :!:
Gyerekeknek mielőbbi gyógyulást :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!!
Sajnálom a légzésfunkciódat!!
Hm.. remélem segít majd amit most kaptál.
Fini ebédet főzöl.

Igenis, máris, vissza vettem a tempóból!!!!!!!!!!!!!!!!!!

picimami

Pici!
Nagyon helyes!!!!! Időnként komolyan aggódom ám miattad!!!! Tessék sokkal többet pihenni!!!! Különbenoda megyek és lekötözlek az ágyhoz :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

De édes vagy!!
Aggódsz értem??
Hm én sem értem mi van velem.
Pörgök mint állat.. mindíg mennék, és csinálnék valamit. :lol:

De te is nyüzsögsz drága..

Én most boldog vagyok nagyon.
Mégha vannak apró cseprő gondok is.

picimami

Azért figyelj oda magadra és pihenj minél többet!!!!
Igen, énis így vagyok mostanában.... folyton mennék valamerre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok, jó reggelt :lol: :lol: :lol: :lol:

Megjöttem az uh-ről (kép nincs,nem akartam megint pénzt kidobni aztán nem látszik semmi, majd ha megyek 4d-re) minden rendben a kis Míra kb. 1680 gramm és 30 hetes 4 naposnak felelünk meg a méretek alapján :wink: :lol: :lol: :lol: doki most csak az uh leletett nézte majd 10 nap múlva kell hozzá mennem vizsgálatra.

Mondtam neki, hogy zsibbadni szokott a jobb combon és kezem és még fáj is, erre azt mondta ez nem jó és adott egy gyógytornász telcsiszámot hogy hívjam fel, mert valószínűleg elmozdult valamelyik csigolyám és azért fáj, de egy két tornagyakorlattal helyre lehet tenni. :shock:

Kép
Kép
minimano74

felhívtam, valóban zacskó, vizeletvizsgálat

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

asiye sajnálom és jobbulást a gyerkőcöknek neked meg nyugalmat egy kicsit :)

Piri: de jó reméljük hamar meglesz a szekrényajtó meg az ágyneműtartó :):):):

csak te látod a max licitedet a többiek csak azt látják hogy mindig rájuk licitálsz a minimum összeggel a tetejét nem látják nem tudnak csalni vele

Hajnalban itt is esett az eső

Pici nagyon szupi a bölcső :)

zsuzska sajnálom hogy rossz lett a vizsgálat eredménye :( jobbulást sajnos most jön az allergia szezon még rosszabb lesz :( mondjuk én allergiás vagyok a parlagfűre pesten mindig piszok szarul voltam de mikor gergővel terhes voltam abszolúte nem jött kia za allergiám és most sincs még nagyon :) pedig ilyenkor már nekem van tüsszögés stb mert nem csak a parlagfűre vagyok allergis :):):)

nika70
Salgótarján

nemlajos sajnálom de bízz benne semmi komolyabb baj nem lesz szerintem csak valami belement a kukacába krém vagy ilyesmi vagy kis kaksi esetleg nem lesz semmi gond

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Én is pihenek, amíg megfő a rizs.
Marci még alszik, Beni játszik az új építőkockával, közben megy a tévé is. :roll:

Már összepakoltuk az összes játékot, (mint atomtámadás után, úgy nézett ki minden), felpórszívóztam, feltöröltem, második adag ruha van a mosógépben, az első kiteregetve, a két szárítórólelpakolva az összes ruha és a táskákból is, amit tegnap hoztunk haza...
Röviden ennyi volt a mai napom. Közben pedig gyerek eteteés, itatás...

De ebéd után lefekszem én is a fiúkkal.

Nemlajos!

Kíváncsi vagyok, mit mond majd a doki Dömére.
Tegnap Marcinak is volt egy halvány rózsaszín folt a pelusában. :shock:

Pici!

Pihenj! Nem kell mindig tökéletes rendnek és tisztaságnak lenni! Fontosabb a Te és a baba egészsége(d)!

Én is sajnálom, hogy hétévégn nem tudtunk találkozni. Láthattad volna Marcit is.

Nika!

Úgy várom már, hogy pozitív legyen a teszted!

Törpiri!

Nagyon édes Lili! Kíváncsi vagyok, ha pár év múlva találkozunk, melyik fiút fogja választani?

Asiye!

Pihenj Te is!
Sajnálom, hogy a gyerekek betegek.
Olyan jó neked, hogy ihatsz kávét. Néha én is megkívánom. de egyszer ittm a fél doboz jeges kávét, ami igazából csak capuccino volt, Marci mésem aludt órákig. :roll: És ugye a vérnyomásámom is inkább a magashoz közelít...

Milyen súlyban van Yasemin, hogy fogyóznia kell?

Zsu!

Nem jó, hogy várakoztatnak a tüdőgondozóban. És az a légzésfunkciós eredmény... Lesz még jobb is.
Vendég

Gabi!

Hova mész gyógytornászhoz?
Nem lenne jobb egy csontkovács?

Na, Marci ébredezik. Azt hiszem ő eszik előbb nem én...
Bár legalább Beni nem éhes, mert most falt fel egy csomó epret.
Vendég

Szejjasztok!

Nos hazaértem, de ugy mint egy málhás szamika!!! Nos szépen lecsapoltak ugy ahogy azt kell de pofátlanul befoátlankodtam legelsőnek!!! Embarassed Laughing Nos 9,20-kor lecsapolták a második adagot is és most úgy néz ki mind két karom mint aki fullra lövi magát!! Le sem tagadhatom, hisz ujjatlanba mentem!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Nem rossz kismammer létemre lövöm magam!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Végül is mért ne?? Nem rossz az anyag!!! Laughing
Nos mindezután beindultam és dühömbe vásároltam! Elösször is elmentem a méterárú boltba vettem a kiságyba anyagot amivel a szivacsra kell, mert ujat akarok rá! Vettem hozzá cérnát, mertz egy ismi varja és nehogy az legyen, hogy még cérnát sem adok hozzá!!!
Nos onnan át a rossmanba ahol vettem vízhőméröt fültisztitó pálcát meg folyékony szappant magunkanak ja meg kismammer tusfürdöt! Onnan át a DM-be ahol vettem pelust meg hintőport. Apróságok tudom, de kellenek! És sok kicsiből sok lesz! Nekem egyszerre sokat kiadni mostanság nem megy! marha kevés lovét kapok!!! De ez van! Beosztjuk nincs mese!!!!
Délután rohanok vissza a védőnénihez onnan házidokker onnan pedig diabetologia! Nem tudom miért, de most nem vagyok ideges! Lehet érzem a vesztem?? Vagy csak sikerült belenyugodni?? Nem is tudom! Talán mindkettő!
Ja nem is meséltem! Bementem még az ékszerboltba is! Néztem a puncimnak kis fülbevalót! Na apa ki is akadt volna, ha meg is vettem volna amelyikbe rögtön beleszerettem!!!! Olyan álomszépek voltak el sem hiszitek!!!! És az áruk sem volt vészes!!!! Cicásat néztem 6500Ft-ért! Olyan kis csinike volt!!!!

Nemlajos és Sissi! Bejelöltelek titeket!!! Nagyon édesek a fiúk mndkettötöknél!!!!! És mogyoró?? Az kis fain tutu!!!

Pici! Csak lassan! Ráér minden nem szalad el a munka ne félj!!!
És az anyosodat meg szerintem nem elég kiosztani! Hanem el kéne küldeni talán melegebb éghajlatra! Azt nem is tudtam volna lenyelni, ha bárki is önkényesen kidobja az ÉN SAJÁT cuccomat! De ne idegeskedj!!! Csak nyugalom!!! És a párod amugy mit szol mindezekhez???

Asiey! Jobbulást a gyerekeknek!! neked meg kitartást!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Hát lányok, mióta tápszeres(1 hónap), több mint egy kilót hízott. :?
ilyen lett a drágám(persze nekem így is gyönyörű, de kizárthogy 4 hónaposan egészséges a majd 8 kiló! :?

Kép
Kép

és gyümölcsöt lkell neki adnom, meg ezt a "fogyis" tejpépet. hát este meglátjuk hogy ízlik neki!

Kép Kép Kép
asiye

Asiye! Biztos, hogy nem jó, hogy ilyen kis dundika! DE szegénykém azt eszik amit te adsz neki! Meg ha nincs tejcsi akkor tápszert! De olyan kis husi ez a baba!! Nagyon kis formás! Pláne a második képen!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

cat akkor küldj egy kis pozitív megerősítést :):):):):):)

Asíye szerintem feleslegesen fogyasztják azt a kicsi lányt igenis van hogy egy kg-t hízik egy gyerek egy hónapban és lassan 4 hónapos már mozog forog stb nem fog ilyen ütemben hízni én nem adnám neki a fógyós tápot orvosi tanácsra sem gergő első két héten 600 g-ot hízott egész sokáig havonta több mint eg ykg-t és nem mondott semmit a dokkernéni pedig esténként tápot kapott
de te tudod mennyirre bízol a dokkerben :):):)

gergő is hamarabb duplázta meg a születési súlyát mint hat hónap

nika70
Salgótarján

Pici! Nem is meséltem voltam a patikában és megkérdeztem a gézsapit! na a nőnek kikerekedett a szeme és megkérdezte, hogy minek nekem olyan én meg mondtam neki nyugodtan, hogy majd az ujszülöttemre szerettem volna adni! Erre azt a tanácsot kaptam, hogy kérdezzem meg a gyogyászati segédeszköz boltban! Ha ott sem tudnak akkor nem tudja! Na ezt én is így gondoltam! Nos ha ott is furán néz majd rám a csaj akkor hagyom! Nem lesz azt punk tum! Nem tudok mit csinálni! Sajnálni fogom, de ez van!

Én mindenkitől, ha szabad ilyet kérni akkor egy kis szurkolást kérek a mai dokkerhoz! Minjá megyek fürcsizni és irány a védőnő onnan körzeti és onnan az utvesztő diabra! :shock: :o

Kép

Kép

Kép
nócika

Asiye nagyon édes Yasemin.Lili nem kap tápszert mégis van,hogy heti 20 dekát hízik...már ő is 5 kiló felé jár :roll: :lol:

Nika lehet azért nem tüsszögsz mert terhesség alatt nem szoktál??? :lol: :lol: Mondom én,hogy van ott valami :wink:

Cat remélem azért nem csak pár év múlva fogunk talizni :wink:

Hallásvizsgálaton minden ok.volt...

Nemlajos szurkolok,hogy ne legyen komyol baja Dömécskének,de bizos nem lesz semmi.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi!!
Milyen nagy már Mira baba! Dalma sokkal kissebb.
Mégis azt mondják óriás bébi lesz. :shock: :cry: :roll:
Nem értem.
A dokik szerint a súlya megfelel a korának.
tehát nem idegeskedem, hisz én amúgy is kissebb vagyok.

Anyuéknál voltam.
Öcsém lemosta az autómat. Én játszottam a kutyukkal.
Apu meg bográcsba főzött nekünk paprikás kruplit. :D

picimami

Nócika!
Drukkolok neked nagyon!! De nem lesz semmi baj!!

Asyie!
Jó kis husi lett a drága. De gyönyörű.
Az egészesége számít. Más nem.

Én 1 évesen voltam 8 kg. De én alig ettem. És koraszülött voltam.
Tehát mindenki más.
Tény a tápszer fújja a kicsiket rendesen.

Cat!
Te is sokat dolgoztál ma.
Jó lett volna Marci babát látni.

Nemlajos!!
Drukkolok pici Dömének.

picimami

Végre nem a takaritással foglalkoztál :wink: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Örlülök, hogy Lili baba fülei jól vannak!!
Dehát nem is lehet másként. :wink:

picimami

Most nem!!
Amit tudtam reggel megcsináltam-
Jöhettek lányok bulizni!!!

:D :D

picimami

Nócika!
Megértelek a fülivel kapcsolatban.
De hátha megveszi nektek valaki.
Én öcséméktől kapom.
Már megvették, de még nem adták ide.
Most mondta éppen, (dilis gyerek), hogy vesz neki arany láncot is.
Mondtam neki, ok, de majd ha nagy lesz.
Addig nem kell.
Ő meg csak röhögött :lol: :oops:

picimami

Irtam ám még nektek de aztán bedöglött nálam a babanet és nem küldte el, igy mérgemben kiléptem.

Szóval:

Törpiri, örülök, hogy meggyógyultál kivülről-belülről :wink: :wink: :wink: :wink:

Pici, láttom azért most már pihentél egy kicsit, ez az :!: :!: :!: :!: :!: Különben én is kicsike vagyok :wink: 155 cm :wink: :lol: :lol: ez a súly tudod +-10%

Kép
Kép
minimano74

Pici, Te most se vagy sokkal több 8kg-nál :D

Esküszöm, mindent elolvastam, de olyan fáradt vagyok, két órán keresztül egyfolytában toltam a babakocsit, mert kitaláltam, hogy azzal megyek a beutalóért, és hát így 3/4-óra volt oda, ugyanennyi vissza, meg fagyit is vettem, meg gyógyszertárban is voltam, meg ugye a dokinál töltött idő.
Hát nem tudom, hogy fogok én ebbe a zacsiba pisit gyűjteni, de kiderül.

Cat, akkor Neked is vizeletvizsgálat!..
Mert alapból a rózsaszín folt valószínűleg azt jelenti, hogy sok benne az urát kristály (ne kérdezzétek, neten találtam, asszem ez okozza a köszvényt, vagy nemtom, és talán a húgysavhoz is köze van 8) ), de megnézik a vizeletből, hogy nem-e valami más (vese vagy gyulladás).
Holnap beviszem a gyűjteményt (ha sikerül gyűjteni), holnapután eredmény.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Na, ha szurkoltatok akkor azért, ha meg nem akkor azért van jó kedvem!!
Nos az éhomi cukrom:4,5mmol
és a 90pp: 5,7mmol!
Nos meg lettem diccsentve most kivételesen! De helyette van más gigszerem! a vérnyomásom! Így most a sótól is el vagyok tiltva és naponta kell mérjem a vérnyomim meg a kiloimat! mert ha egyik napról a másikra több mint fél kilot hizok akkor baj van a dokker szerint! Ödéma, ha jól emlékszem!!! Nos még azt ugy is ellenörizhetem, hogy ha a lábamon benyomom az ujjammal akkor marad egy kráter a helyén! De mondtam nekem még nem dagadt be a lábam se semmim sem! Szal ettől nem félek!!!
Nos a mai villásreggelim jól alakult! Jó kis görög salit vittem sonkával és hozzá ettem egy fél kiflit! Pedig ahogy én számoltam így több volt mint 20gCH! És elvileg reggelire csak annyit ehettem volna! Így meg kb megettem 23g-ot kb! Nos hol itt az igazság???? Nem értem én!!!
De a lényeg, hogy rendben van minden!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Piri! Pici dehogy is nem a takaritással volt elfoglava! csak most nem Ő csinálta, hanem csináltatta! De ez a lényegen mit sem változtat????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Nócika:gratul aajó eredményhez!!!!Ügyi vagy.Gondolom akkor továbbra is marad a diéta.

Piri.Lili nagyon édes :D

Asiye:jobbulást a gyerekeknek.Remélem hamar rendeb jönnek.
Szerintem egy 4 hós babát nem kellene diétára goni és ha szopival hizna 1 kilót akkor mit csinálnának?
Nagyon szép kislány igazi kis formás :D

Cat:sajnálom,hogy Beninek szemüveg kell.

Nemlajso:remélem semmim komoly nem lesz Döménél. Drukk a pisigyűjtéshez.

Mi jól vagyunk csak egy picit még folyik az orrunk. Ma is voltunk 2szer játszin.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: