A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Móni: az exed tényleg fura egy teremtés. SZerintem jól döntöttél, hogy nem mész. VÉgülis nem te vagy az édesanyja. Hidd el a gyerek tudja, hogy milyen sokat teszel érte, érzi, hogy szereted és hálás lesz neked érte....igazad van nem kell még nagyobb feszültséget okozni.
SZerintem ne haragudj az exre....legyél te az okosabb. Ő ilyen....hidd el Móni elég baj ez neki!

Gyerekek édesek!!! Katuska szenzációs ez a tapétázós kép:-).

KépKép
peni

[quote="peni"]M írta:penióni: az exed tényleg fura egy teremtés. SZerintem jól döntöttél, hogy nem mész. VÉgülis nem te vagy az édesanyja. Hidd el a gyerek tudja, hogy milyen sokat teszel érte, érzi, hogy szereted és hálás lesz neked érte....igazad van nem kell még nagyobb feszültséget okozni.
SZerintem ne haragudj az exre....legyél te az okosabb. Ő ilyen....hidd el Móni elég baj ez neki!

Egyetértek az előttem szólóval. Okos enged... :D
kisbogacs

Kriszti: előkerült apátok és gyönyörű Ági bébi a piacról?:-)

KépKép
peni

Sziasztok!

Köszi a válaszokat! És mennyi vizet adtok a babáknak? Mert pl. szombaton elmentünk párommal anyóst meglátogatni a munkahelyén. És amikor elkezdett hisztizni, adtam neki vizet, ami láthatóan nagyon ízlett neki. De benyakalt belőle 30 ml-t, majd még 20-at, de többet már nem adtam neki, nehogy sok legyen, hisz 3 hetes kora óta nem kapott. Vagy vízből lehet neki annyit adni, amennyit kíván?
Másik, ami hülye kérdés, tudom. DE honnan tudjátok, hogy éhes-e, vagy szomjas?Szoptassam-e, vagy vizet adjak?

Krisz:irigykedem, hogy mindenbe beleférsz! Gratulálok!

Mágnes:késő bánat.:D Ma Noémi szerelt, mivel nem tudta betömni a szájába a játékot, valahogy szétszedte. Így a „boltív” a fejére került, ő meg boldogan, önelégült mosollyal nyalogatta a sün akasztóját.:DÍrtó édesek a képek! :( a visszafizetést!

peni:neked is grt. A sok fogyáshoz! És ezt az akupunktúrát szoptatás alatt is lehet csinálni?Aranyos ez a fogzás.:D

petne:nagyon sajnálom,hogy felírták a kengyelt. Párom unokahúgának is volt, és tényleg iszonyat. Még jó, hogy elvitted magánba! Remélem nem lesz komoly!Julcsi nagyon cuki!!!Az a kacagós kép!...:D

Zaj:Noémit a szembe szomszéd kutyáján kívül semmi nem zavarja. Hozzászokott már a pocimban a nagy zajokhoz. DE az a kutya elviselhetetlen.:S

Vicky:grat. Az új házhoz!!!Kitartást a költözéshez! Aranyosak vagytok a képen!

Móni::( az exet! Tényleg nem 100%as! Anya csak 1 van!Jól döntöttél!

Katuska::(számla. A tapétázós kép ::D, bizti ihletet kapott apától.

Sajnos nálunk az éjszakák egyre rosszabbak. Egyre többször kel, és tegnap éjjel pl.fél2-fél 4ig vigyorgott, dumált ezerrel. Én meg hulla voltam, mert addig nem is aludtam semmit, mert párom ilyenkor elvárja, hogy éjszakába nyúlva dumcsizzak vele.:( Ez már a 3. éjszaka volt, hogy 4 órát aludtam. Szerintetek lehet olyan, hogy már nem elég tápláló neki a tejem? Sajnos már szinte mindig 2 ciciből kell etetnem. Most újra elkezdtem a homeós bogyót, de ha ez sem segít, akkor sajna tápi lesz.:( Következő oltáson íratok fel, mert nem szeretnék úgy járni, mint az elején, hogy nem volt elég tejem, gyerek meg üvöltött. Akkor inkább tápi.:( Nálunk sem működik a többször cicin=több tej.:(
Voltam szombaton németen, végre! Olyan jó volt az az 1 óra, annyira élveztem!!!Már nagyon várom,hogy holnap nekiugorhassak a házinak! Pedig eddig utáltam ezt a nyelvet! :D
Bocs,hogy megosztom veletek, de több, mint 1 év után együtt voltunk párommal.:D És az én kezdeményezésemre.:D Persze az eseményt a legjobb résznél a kis diktátor megszakította, így nem volt teljes a siker, de már haladok.:D A szándék a fontos.
És kaptam páromtól 4 szexi tangát.:S Amit sajna hordanom kell. Korábban nem volt vele semmi bajom, de úgy érzem a hatalmas seggemre, és hájas csípőmre nem való ilyen. És kaptam 1 halász és 1 rövidgatyót. Megkaptam , hogy attól még, hogy „tehén” vagyok, nem kéne úgy is öltöznöm.:( DE ha egyszer az vagyok...

Kép
moffli82

Jó reggelt!

Petne! Gyönyörű Julcsi! Sajnálom a kengyeles dolgot.

Móni! Sajnálom a bonyodalmakat, de te megoldod tudom. :)

Moffli! Örülök, hogy minden oké veletek. Nekem O. nem iszik vizet sem :( . Pedig ebben a melegben jó lenne.

Mágnes! Milyen volt a medenceparti?

Látom, mindenkire hatott a meleg és élvezitek a napsütést.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Ja, Moffli! Nem vagy tehén!!!!!!!!!!! Kisbabád van! Erre gondolj!
Laca nekem mindig azt mondja, ha nyavajgok, hogy arra gondoljak, milyen csodálatos kisfiunk van!

Kép
hanna30

Tegnap beszélt a párom az exével, hogy mi a baja abból, hogy engem is meghívott a gyerek, hiszen csak a fellépése miatt hívott meg.
Amikor letette a párom a telefon akkor közöltem vele, hogy akkor nem megyek, bár én inkább a gyereket sajnálom ezzel, de akkor még ha a lányának is fellépése arra sem fogok elmenni.
A párom erre annyit mondott, hogy természetesen elfogok menni, ha már a gyerek meghívott. A többivel ne foglalkozzak.

moffli
Átérzem a te éjszakáidat, én sem aludtam sokat, de nálam az volt a különbség, hogy nem gagyarászott a gyerek hanem üvöltött, de nagyon.

manocskak

Jó reggelt!

Köszönjük a dicséreteket!

Kisbogács
Ágnes is gyönyörű!

Katuska
Máté igazi rosszcsont :wink:
Nem komp... hinta :wink:

Mágnes
A két lábam között van Alex :wink:
Egyedül még nem ül...

Manocskak
EX :evil:

Moffli
Örülj neki, hogy eddig tudtad szoptatni Noémit! És nem történik tragédia, ha tápszert is kell neki adnod! Attól nem vagy rossz anya!
És tessék öltözködni! Én itthon is felöltözöm rendesen, sminkelek...
És le szoktam rohanni apát :oops:
Német... nem olyan rossz nyelv az :wink:
Vendég

Vagyok én is. Gyorsan repült a hétvége. Vendégsében voltunk szombaton, tegnap meg após szülinapján. Úgy örülök, mert a barátainknál is jön a baba. Lesz Ádámnak kis cimborája.

Moffli: én annyi vizet adok neki, amennyit elfogad. Ebben a melegben sok elfogy. Hát, ha pl. 1 órával kaja után sír, akkor tuti nem éhes, henem szomjas. Innen tudom. Igaza van Vickynek, tessék öltözködni! Attól , hogy nem vagy 50 kg, még csinosan öltözködhetsz. Meg hangulatjavító is. :lol:

Vicky: nagyon szépek vagytok a képeken. Alex akkora már!!!!

Móni: hát...., hülye ez a nő. Nem látja, hogy a gyerek sérül??? Elég érdekes teremtés lehet. :shock:

Katuska: Máté pucér hátsója :lol: :lol:

krisz78

Vicky! Alexet kihagytam! Elnézést! :oops:
Gyönyörű! Hihetetlen, milyen nagy már.

Krisz! Gratula Ádám cimborájához. :wink:

Magdolnasz! Milyen volt a keresztelő??? (Most volt ugye, jól emlékszem) Képeket kérünk!!!!

Kép
hanna30

Sziasztok!

Tegnap megvolt a keresztelő! Le a kalappal Nóra előtt, meg sem nyikkant, pedig utána még kerti muri is volt! Nézelődött, picit aludt, de csak akkor lehetett hallani a hangját, amikor kommentálta a látottakat :)
Dobok pár képet, aztán visszaolvasok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
magdolnasz

Istenem de tüneményes.....
kisbogacs

Kisbogacs: Gyönyörű Ági! És mennyi haja van!!!

Viki: Tündéri Alex! Gratula az új házhoz! Kérünk majd képet!

Moffli: én is akkora vagyok, mint egy bálna. Vetten a Corában egy giga farmert, mert már untam a terhesnadrágot. Ne aggódj, majd lemegy!!! A tápszeres pótlás miatt ne aggódj! Nálunk kezdetektől kap pótlást. Volt egy klassz 6 hetünk, amikor csak 2-3 naponta kellett, de az utóbbi 2 hétben naponta 2-3 alkalommal is muszáj adni. Inkább táp, minthogy éhes legyen!

Manócskák: ha így fogja fel az ex, én nem mennék a helyedben! Semmi szükséged egy esetleges vitára, vagy beszólásra! Szerintem ülj le a kisfiúval és magyarázd el neki, hogy ez az anyák ünnepe és nem szeretnéd, ha az ő édesanyja kellemetlenül érezné magát, amiért Te is ott vagy. Így a kisfiú sem fog haragudni, az exnek sem lesz lehetősége beléd kötni és tied az erkölcsi győzelem!

Hanna: egyszerre írtunk majdnem :)

Krisz: irigy vagyok!!!! Nekem reménytelen, hogy bármi is rámjöjjön a régi holmiaim közül :(

Katuska: dolgos fiad van!
magdolnasz

Manócskák: mikor mész orvoshoz????????
magdolnasz

Sziasztok!

Magdolnasz: Nóra olyan mint egy kis királykisasszony :)
Mi is szeretnénk keresztelőt csak az a bökkenő hogy a kiszemelt keresztszülők nincsenek megkeresztelve.

Moffli: Patrik ebben a hőségben imádja a vizet. Szombaton voltunk Szentendrén a Skanzenben és a kirándulás alatt 2,5 dl-t megivott.

Mágnes, Vicky: nagyon cukik a gyerkőcök.

Mi is szombaton voltunk a Minimanóba: május az esküvők hónapja úgyhogy vettünk egy inget és egy kismellényt- nagyon cuki :D

sahli

És természetesen Ágnes is tündérbaba :D

sahli

Magdolnasz!
Gyönyörű Nóra baba!

Kép
hanna30

Köszönöm a dicséretet! :)

Mágnes: édesek a képek, pláne az a beájulós!

Shali: milyen keresztelő lesz/lenne? Mert a reformátusok engedékenyebbek, nálunk meg sem kérdezte, hogy milyen vallásúak a keresztszülők, az se érdekelte, hogy nem volt templomi esküvőnk és az uram már elvált ember. De a katolikusoknál is lehet találni lazább papot!
magdolnasz

Magdolnasz: katolikus

sahli

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak mindig akadt valami tennivaló!!!
Például muffint sütök, mert már sikerül (;)), sőt Apa szerint egyre jobb :lol:

Olyanokat csavargunk a környéken babakocsival, hogy csak na, de hogy milyen meleg van, tiszta kánikula!! Ti hogy bírjátok? Manó csak bodyban nyomul, és ő is iszik vizet. Én úgy veszem észre ha Milán szomjas, akkor nem olyan hangosan követeli a jussát, mint amikor éhes. Annyit iszik, amennyit kér, nincs limitálva. Nem gondolom, hogy árt neki :roll: Már sterilizálni sem streilzálom a cuccait, olyan kis stramm kölök :D

Mi már fordulunk oldalra, de csak az egyik irányba, és ott megáll a történet. A kezét valami hihetetlen módon használja már Milán, szinte a cumisüveget is csak ő akarja fogni :shock:

Babák tüneményesek, édesek, csodaszépek!!! :D

Köszi a locsolkodós bíztatásokat!! ;)

moffli: én azt olvastam, hogy a hoemós bogyók csak a tej meginditására jók, akkor serkentenek, egyébként apasztanak. Amúgy mi is pótolunk tápszerrel, de változó, hogy mennyit kell. Van, hogy napokig nem kell, de van, hogy naponta kétszer is. A fene se érti, de nem problémázom ezen. Ha van tejcsi van, ha nincs, akkor nincs. Pont holnap megyünk íratni tápszert, mert most fog elfogyni, amit bő egy hónapja vettünk vésztartaléknak, amikor kijöttünk Milánnal a kórházból.
Ja, és nálunk is megvolt az első összebújás múlthéten. Nem is volt annyira gáz, mint amire számítottam :)

Krisz: gratula a barátoknak. Mi izgulós fázisban vagyunk, sjna elég régóta, de már nagyon jó lenne, ha jönne a gólyahír barátunkéknál.

manocskak: hülye az ex, de nagy ívben tennék rá, a gyerek az első, ha ő akarja, hogy ott légy, akkor legyél is ott. Az anyát minősíti minden ezzel kapcsolatban... Hogy viseled amúgy a terhességet? Minden oké?

Na, most ennyi jutott eszembe hirtelen, majd még jövök ;) Addig is keresek lehet, teszek képet Milánról :lol:

biga.csiga

magdolnasz
Ma beszéltem a dokival, majd szerdán kell őt felhívnom, hogy mikor tudok hozzá menni.

biga.csiga
Most ezt a meleget nagyon szarul, reggel úgy elkezdtem szédülni, hogy majdnem nem mertem elindulni sehová.
De amúgy is minden terhességemmel a meleggel voltak gondjaim, alacsony a vérnyomásom talán azért is.
Egyébként egész jól bírom még.

:D

manocskak

Magdi: nagyon édesek a képek! Mint egy kis menyasszony!

Biga.csiga: Tegnap a meleg miatt 3-szor öltöztettem át Ádámot. Az autóban csak egy kis bodyban volt, és így is leizzadt. A lakásban meg még (szerencsére) nincs hőség. Poló+pamutgatyó. Akkor vagyok bajban, ha megyünk valahova. Több váltás ruhával indulunk egy félnapos programra.

krisz78

sziasztok,
vagyunk mi is, nagyon pörög a topic, olvasni is alig győzlek Titeket :oops: :lol:

Magdolna, Nóra gyönyörű! És ez a ruci, csodaszép benne Nóra!

Vicky, Alex mekkora nagy fiú már! Gratula a házhoz, bár a költözésért nem irigyellek, de utána nagyon jó lesz Nektek :lol: Tegyél képet a házikóról!

Moffli, sajnálom a rossz éjszakákat...nekünk a 3 hós oltás után volt úgy kb 2 hétig, hogy 2 óránként keltünk...most újra úgy néz ki, visszaáll a rend, 1x (max 2x) keléssel.

Öltözködés: igenis fontos, hogy csinosan nézzünk ki, még ha nem is megyünk sehová! Mi a múlt héten kimentünk a Premier outletbe és vettem csini itthoni ruhákat :lol: sokkal jobb ezekben, mint az ócska kinyúlt pólókban :lol:

Biga.csiga, várjuk a képeket!

Víz: én nem adtam még neki, régebben próbáltam, akkor kiköpte...
Ti felmelegítve adjátok, vagy szobahőmérsékleten?

Tejcsi: még nem pótoltam, de szerintem nekem is kevesebb van. Levente heti 70-80 g-okat hízik, nem tudom, ez elég-e... :roll: viszont éhségre nem panaszkodik :roll:

Levente új szokása, hogy mindig ülni akar, amit persze egyedül nem tud és azonnal ordít, ha le akarom fektetni...így aztán sűrűek a napjaim... :roll: :lol:

Még teszek pár képet, aztán remélem tudok még jönni ma, de nem ígérek semmit... :oops:
Kép Kép

Kép
vickybabe

Magdi:
gyönyörű volt a keresztelőruciban : )

Vicky:
levente nagyon huncut pali, látszika mosolyán :)

medenc party:
Nagyon jó volt, a csajok pacsáltak a vízben :) Vizes képeket nem teszek fel, mert a másik Anyukát nem kérdeztem, hogy lehet-e, de van Annámról egy kedvencem :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1242041271.3743.jpg[/img] wellness. :)

Holnap szólok a dokinőnek, mostmár nagyon brutálisakat bukik Bence, 2 textilpelus elmegy egy-egyetetésnél, és csak folyik és folyik belőle.... :cry: [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vickybabe: de gyönyörű! Imádom a kis kerek fejét!
Víz: ne melegítsd, hasmenése lesz a langyos víztől. Szobahőmérsékleten pont jó.

Na, én is mindjárt teszek fel képeket az én kerekfejűmről. :lol:

krisz78

Képek:

1. Ketten
Kép

2. Úton

Kép

3. Gondterhelten

Kép

krisz78

Halihó!
Gyönyörűek a babák!
Most megyünk oltásra.
Én meg nagyon carul vagyok, majdnem elájultam Zazáért menet (Saci rajtam, kendőben) :( asszem, napszúrást kaptam :(
Majd jövök... :roll:

Csöre
csöre74

Ezen a fórumon vannak a világ legszebb kisbabái :D

Moffli: éjjeli felébredésekkel kapcsolatban: a Suttogóban olvastam, hogy éjjel ha felébred a baba, egyáltalán nem tanácsolja, hogy anya v. apa szórakoztassa a kicsit, mert így azt hiszi, éjjel (is) játszani kell. Ehelyett el kell neki magyarázni, hogy most éjjel van és aludni kell, és otthagyni, így megtanulja, hogy az éjjel az alvás ideje (és a nappal a játszásé). Szerintem próbáljátok ezt ki, mert neked is kell éjszaka a pihenés!

Sahli: katolikusoknál is vannak lazább papok, pár éve még én se voltam megkeresztelkedve és keresztmama lettem :D
Bálint keresztelője 3 hét múlva lesz, de még nem találtam neki csini keresztelő ruhát :cry: A tiszta fehér öltönyös-mellényes összeállítások nekem annyira nem jönnek be, jobb lenne valami sportosan elegáns, dehát semmi ilyet nem találok :cry:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Edit: C&A-t nézted már? Ott szoktak lenni sportosan elegáns cuccok.

krisz78

Vickybabe: gyönyörű mosolya van!!!

Krisz: azok a szemek.... (és a vékonyságod!)

Mágnes: Anna kész kis hölgy!

Csöre? jobban vagy???

Az biztos, hogy szépségversenyt ez a topik nyerne a babák között!!
magdolnasz

Moffli! semmiképp sem szabad éjjel produkciózni mert nagyon gyorsan rászoknak ugyanúgy, mint később az éjszakai ivásra. Nem! éjjel aludni kell és ezt meg kell tanítani nekik! Petra is szokott felébredni és beszélgetni, követelni a társaságomat de nem hagyom magam. Sötétben cumi vissza a szájba, takaró rá, mondom neki, hogy alvás van és lefekszem. pár perc múlva persze újra reklamál de a 4.5. körömnél rájön, hogy úgysem kap meg engem társaságnak és elalszik.(jah és persze egyszer kétszer apa is felkelhet ám!) ha dumálni akar nem baj, csak csinálja egyedül!

Nóri királylány gyönyörű!

Krisz de helyesek vagytok!

Anna meg igazi bomba nő!!!!

Csöre! jobban vagy?

Én épp ma bontottam ki a Rubint réka dvd-t (add önmagad 2) Persze nem tudom végig csinálni nemhogy a kétszer 20 percet de még az egyet sem. de nem baj mert jólesett egy kis mozgás a lurkókkal.Petra mellettem fetrengett, Máté meg utánozott és számolt, mondta, hogy gyerünk gyerünk:)

egy pár kép

Kép
Kép
katuska79

Katuska: mekkora haja van Petrának! Lassan veheted a hajcsatokat! :lol: És mennyire hasonlít Mátéra!Nagyon szép gyerekek.

Mágnes: nőből van!

krisz78

Krisz:
hehe, Ádámnak ugyanolyan Brekije van, int Bencének : )

Az én fiam kezébe nem való csörgő :evil: Sem semmilyen játék! Az a heppje, hogy megfogja a kütyüt, amit előte rázok, nagy érdeklődéssel forgatja, majd a szájába veszi....és ekkor rájön,hogy a cucc nem ehető...A reakció pedig: játék elhajítása, és ordítás... :twisted: Nem,hogy nem terelem el a figyelmét a játékkal, de még jobban felhergelem..

Egész nap zsibbad a bal karom, és a bal cicim felett pedig szúr... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Köszi Csajok, megvagyok. Azért csak babakocsival mertem nekivágni az oltásnak.
Saci félelmetes volt. Doki még sehol, csak a védőnéni, megálltunk mellette ketten, és már görbült a szája. Megjelent a doki, már sírt. Felismerte a szituációt (a védőnő szerint).
6300 gramm és 63 cm (tehát mégiscsak átléptük a 6 kg-t ezzel a nulla étvággyal). Most békésen hempereg a szőnyegén, de lesz itt még nemulass :(
Hehe: alapítunk béka klubot? Ikeás békás babák klubja?
Anna kép: vajon honnan szedik ezeket a csajos beüléseket? :lol: :lol: Mesinek sajnos elmúlt, pedig kicsinek ő is olyan volt, mint egy hercegkisasszony :D
Katuska: mindig megdöbbenek Petra hatalmas loboncán :) nagyon édes :)
Na, elszakadt a cérna :( megyek vígasztalom.

Csöre
csöre74

Na, itt vagyok, csak közben Apát is géphez engedtem, meg aztán sétáltunk egy nagyot.

Jaj, megint tök jó képek, csodaszép babákkal :)

Csöre: örülök, hogy minden oké!

manocskak: hát mit ne mondjak, nem kapkodja el a dokid...

moffli: éjjel tényleg nem jó szórakoztatni a gyerkőcöt, de én az egyedül hagyásnak sem vagyok a híve, mert nem azt tanulja meg a baba ezzel kapcsolatban, amit sok felnőtt gondol... de erről már írtam korábban (tiszta pszichológia az egész). Persze más a szitu, ha egy szobában vagytok.

Én is dobok tegnapi fürcsist, és ma reggeli alvós képeket!

Nagyszeműm:

Kép

Pancsolás ezerrel:

Kép

Ez a lábtartás, imádom :D

Kép

biga.csiga

Biga.csiga: látom, petankolt Milán pelusból :) Hááát, nem tudom, Apa mit néz ezeken a szemeken nem barnának :roll: gyönyörű hatalmas szemei vannak :D

Csöre
csöre74

SZiasztok!

Moffli: én már jártam ide akupunktúrára és tök lefogytam tőle (már úgy önmagamhoz képest) és még akkor is jártam amikor terhes lettem Zéténnyel mert nem tudtam hogy terhes vagyok......amikor kiderült mondta a doki hogy ha marad rajtam súly (hát maradt) akkor menjek de csak szoptatás után..........Sajnos tejem az nincsen...így elkezdtem az akupunktúrát hátha még egyszer jó formában leszek:-).

Öltözködés: rám is kezdenek rámjönni a régi cuccok bár inkább csak a felsőrészek a gatyák még egy 5-8 centit szétállnak a pocakomon... :roll: .De rajta vagyok a témán:-)

Moffli: nagyon jók a csini tangák meg a nacik, vedd fel őket. Az, hogy egy nő mennyire csinos, kívánatos nem a kilókon múlik (persze bizonyos határokon belül), van rajtad egy pár kiló naés?? Öltözz fel csak nyugodtan szépen, jobban fogod érezni magad:-)

Képek: a gyerekek tüneményesek egytől-eddig...ennyi szép babát még sosem láttam egy helyen.
Mi is csatlakozunk az Ikea békás klubba, nekünk is van......a szárnyas vezió.....

Móni: biztos jó ez, hogy a párod beszél meg mindent az exével...azt is ami téged érint? Ez az anyáknapja....itt rólad van szó meg az exről miért nem beszélitek meg ti ketten? Egyszerűbb lenne, a párodat is megkímélnéd ettől az állandó feszültségtől, hogy az ő feladata "rendet tenni" a két nő között meg legalább el tudnád neki TE mondani a véleményed mindenről...közvetítés nélkül. Hm?

KépKép
peni

biga.csiga
Még végül is nem vagyok lekésve semmiről, nem a doki hibája, hogy csak most néz meg, hanem egy kicsit az enyém is.
Már a múlt héten akartam hozzá menni, de tudod egész éjjel nem aludtam és nem mertem elmenni sehová nehogy a fáradságtól összeessek.
De most már remélem minden rendben lesz a Joellel.
Most is kint alszik az udvaron. :)

manocskak

csöre: köszi ;) Apa: :lol: Betankolt pelussal, de hiába jut mindkét kezére egy-egy pelus, csak azért is kiráncigálja a feje alóli haramdikat :roll:

manocskak: persze, de kérdés, ha szerdán hívod, mikorra kapsz időpontot (én erre értettem)

peni: rám sem jönnek fel a régi gatyáim :roll: csak amelyek gumisak :roll: Felsőket is szanálnom kellett, hiáb no, három méretet ugrott a cicim, és pocakom is van még, jó pár szűkebb fazon végzi majd a Vaterán... :roll: :lol:

biga.csiga

Milán az első képen hogy "bemutat" :lol: :lol:
katuska79

Jó estét!

Most nincs többre időm, de szenzációsak a babák!
No és Anna abban a felnőtt nőket megszégyenítő hercegnő-pózban... csúcs! :D

Végre én is feltöltöttem a webalbumot (jó két hónapos lemaradásban voltam): ha valaki akar Ágnes-lesre jönni, csak katt az aláírásban a picassa-s linkre :wink:
kisbogacs

Petra és Milán is fantasztikus! Petra mennyire hasonlít Mátéra!

Dobok még egy képet, mert jó, ha mindenki tudja :D

Kép
magdolnasz

Móni: én ezt az egészet már nem is tudom követni... fura nő ez az ex... igazából én sem értem, hogy miért a párodon keresztül beszélitek meg a dolgokat.
Kriszti, Magdi: tündériek a lánykák (nekünk is volt ilyen Apás bodynk, de 62-es, már kinőttük :D)
Peni: legalább felmegy a pocakodig :wink: én már most látom, hogy esélytelen, megyek, beszerzek egy garnitúra 42-es nyári cuccot :? :)
Saci egyelőre jól bírja, nem lázas, nyugodt. Remélem, nem lázasodik be.
Jó éjt!

Csöre
csöre74

Sziasztok!

hanna:köszi, hogy próbálsz feldobni, de a tény az tény. Nem burkolózhatok mindig a gyerekkel. Már sétálni sincs erőm elmenni, mert csak lehorgasztott fejjel vagyok képes végigmenni az utcákon. Nem bírom nézni a lenéző tekinteteket. Miért várja el az emberek többsége, hogy szülés után pár hónappal már fitt legyen az anyuka?!Főleg, ha az embernek olyan az alkata, hogy nem megy le egyik napról a másikra, csak nagy szenvedés árán.:(

krisz:gartula a jövendőbeli játszópajtihoz!

magdolnasz:hihetetlen, milyen szép ebben a ruciban(is) Nóra baba! Olyan, mint egy igazi kis hercegnő!

Köszi a vizes válaszokat! Akkor nyomatom, amikor úgy érzem, legfeljebb kiköpi. :wink:

Kérdés:ha kiteszem a gyerkőcöt a teraszra, az árnyékba, mit adjak rá? A szobában egy body, 1 r.ujjú póló és 1 vékony hosszúgatya van. De mit adjak rá kinn? És kell még nekik sapi, ha nem fúj a szél?

vickybabe:bagyon ari Levente! És a mosolya...!:D
CSak úgy lebzselnek majd a csajok körülötte!

magnes:írtó jó ez a kép Annáról. Mint egy igazi kis hölgy, aki várja, hogy megszáradjon a körömlakk.:)

krisz:Ádám is igazi kis pasi! Milyen értelmes nézése van!

bálintanyu:nem szórakoztattam a kiscsajt. Betettem az ágyba, én próbáltam aludni, de nem tudtam. Ő meg nyomta...

katuska:nagyon szép hajas baba Petra! Majd mikor a fésűvel kergeted...!:D

biga.csiga:milyen szép nagy szeme van Milánnak! És micsoda lábtartás! Ilyet még nem is láttam!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Éjjel szerencsére jól sikerült, csak fél 3kor és fél 8kor kelt! Már tuti, hogy a tej, és persze a párom a lúdas. Mert 7köznap sokkal nyugodtabb az éjszaka, még ha 2szer is kel, mint 7végén.:(

Kép
moffli82

Én is itt, csak mire elolvasom addigra hív általában kisasszony, ilyenkor meg már nincs erőm írni.

Mági - Zille is iszonyatos mennyiséget bukik, nagyon nehezen fogadom el és néha amikor 2 órával az evés után jön vissza a cucc komolyan sírva fakadok. Alig tudom emiatt hasra tenni, de 10-ből 8 szor így is bukik. Mi voltunk ugye emiatt magán dokinál és ő azt mondta, hogy ha hízik akkor el kell fogadnom, hogy ő ilyen baba. :cry: Mondjuk ő 150g/hétnél sose hízott többet. Remélem, ha elkezdjük majd a hozzátápit a püré benne marad!

Anna lányod fantasztikus igazi kis hölgy!!

Nóra tünemény!

Kriszti megkuksiztam Ágnest, nagyon sokat változott, még mindig csodaszép és szerintem ő itt a legügyesebb!!

Biga.csiga - Milán még mindig No1!! Azok a szemek... Hát ha én egyidős lennék vele...

Vicky - Levente mennyire huncut és ő sem panaszkodhat ezekkel a szemekkel. Zille is két napja folyton ülni akar!

Csöre - Remélem Saci lázmentes lesz!

Krisz - Ádám baba is nagyon helyes!

Katuska - Petra is nagyon szép kislány!

Katuska, Krisz - hogy Ti milyen vékonyak vagytok!!

Hanna - Visszaállt az éjszakai rend?

Védőnőt hívtam csípőszűrés ügyben, mondta, hogyha a 6 hetesen nem írták rá, hogy kontroll, akkor ők nem küldik külön, de majd 5 hónaposan ránéznek ! :shock: :shock:

Nálam most ez a kedvenc: Kép

Kép

Kép
lucus16

biga.csiga
Nem a magánrendelőjébe járok, hanem a kórházba.
De annyit mondott, hogy lehet, hogy szerdán tudok is hozzá menni délután.
Gondolom nem akar olyan időben hívni amikor esetleg sok műtétje van.
Hívott már a magánrendelőjébe is amikor a Joellel voltam babás, de mondtam neki, hogy arra sajnos nincs pénzem, hogy oda járjak, de nem is erőltette, így végig a kórházba jártam hozzá tanácsasdásra illetve vizsgálatra.

csöre és peni
Igazából nem én vagyok az aki nem akar vele beszélni, hanem ő inkább a párommal beszéli meg, lehet nekem nem meri mondani, mert esetleg tart attól, hogy olyat mondok neki amiben nekem van igazam.
Nem megyek messzire amikor megmondtuk neki, hogy babás vagyok a Joellel akkor az volt a megjegyzése, hogy "remélem nem nekem kell felnevelnem azt is?"
A párommal teljesen ki voltunk akadva, hogy neki mi köze a mi gyerekünkhöz.
Akkor most mondjam neki, hogy mi van most én nevelem a Te fiadat?
Inkább jobb, ha nem is beszélek vele, mert olyat mondanék neki amit esetleg később én bánnék meg vagy a párom.
A párom megmondta, hogy ő mellettem fog kiállni megnyugodhatok.

manocskak

[quote="lucus16"]
írta:
lucus16Mági - Zille is iszonyatos mennyiséget bukik, nagyon nehezen fogadom el és néha amikor 2 órával az evés után jön vissza a cucc komolyan sírva fakadok. Alig tudom emiatt hasra tenni, de 10-ből 8 szor így is bukik. Mi voltunk ugye emiatt magán dokinál és ő azt mondta, hogy ha hízik akkor el kell fogadnom, hogy ő ilyen baba. :cry:

Kriszti megkuksiztam Ágnest, nagyon sokat változott, még mindig csodaszép és szerintem ő itt a legügyesebb!!

Lucus,
Zillének beleszerettem ebbe a nézésébe... gyönyörű!

Bár akkorára hízik a májam a "legügyesebb Ágnes"-től, hogy ha most kimennék az utcára ismét mindenórás kismamának néznének
:lol: , azért ne felejtsük el Ágim az első babák között született. Akár 3-4 hét előnye is van más babákhoz képest.

Mi is állandóan bukunk. :cry: Háton fekve átlagosan félóránként - mindegy mikor ettünk utoljára -, hason fekve azonnal és folyamatosan, míg csak hason van. Így egy percre sem hagyhatom mostanában magára, mert amint leteszem hasra fordul, és amint hasra fordult... :( S csak feltételezem, hogy emiatt nem tudjuk kihúzni az etetés közötti időket két óránál tovább.

Tegnap este ez lemaradt: Krisz, Katuska, el vagyok ájulva az alakotoktól! :shock:

Nórának elképesztő ez a komoly nézése! Pont úgy néz, hogy jól lássa mindenki: ami a body-ra van írva, az nem vicc!!! :D :D

Moffli
, tessék büszke fejjel menni azon az utcán. Mindenki magasról le van ....-va, hogy milyen fejjel néz rád. Csinálják ők mindazt utánad amit te!!! Tessék magadra büszkének lenni! Milyen csodás babád van! És milyen szuperül helyt állsz, pedig nincs könnyű dolgod egy cseppet sem! Én/mi veled vagyunk!

Katuska, feldobnád odaát a dagadó receptjét? Köszi!
kisbogacs

[quote="manocskak"]N írta:manocskakem megyek messzire amikor megmondtuk neki, hogy babás vagyok a Joellel akkor az volt a megjegyzése, hogy "remélem nem nekem kell felnevelnem azt is?"

Lehidalok ezen a nőn :shock: :shock: :shock:
kisbogacs

Lucus! de szép kép!!!!! hidd el ha Neked is rohannod kéne egész nap egy törpeördög után akkor csak úgy másznának le a kilók:)

Moffli!!!! sz..d le ki hogy néz rád!!!!! Egy kis önbizalomra lenne szükséged! Igenis szép vagy, anya vagy! Egy két új szép nyári ruha majd biztos segít! Menj el csináltass új frizurát, kozmetikus, vagy ha van hetente egy szabad órád akkor menj el valami fitness terembe mozogni, hihetetlenül jót tesz az önértékelésnek!! Vagy baba-mama torna! Vagy vegyél egy tornás kazit és hajrá! A Rubint Rékás azért jó mert csak húsz perc és végig azt sipítozza a csaj, hogy máris miylen szép vagyok! :lol: :lol: (le is lehet tölteni a netről)

Csajok hullik még valakinek nagyon a haja????
katuska79

Kriszti! dobom!
katuska79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: