Sziasztok!
Délelőtt Ringatón voltunk, de előtte már bementünk a belvárosba. Már ott tartottam, hogy be se megyünk, Szeli a kezdésre már elég nyügi lett...

De milyen jó, hogy mégis bementünk, nagyon élvezte, ilyen már régen volt!

Igaz nem is nagyon erőltettem neki a közös játékokat (már a múltkor sem), csak ha úgy láttam, hogy szívesen veszi. Így valamit játszottunk együtt, a többinél meg csak én gyakoroltam!

Sokszor akkorákat vigyorgott!
Szerda-csütörtök-péntek nem leszünk itthon, megyünk a barátnőmékhez Halásztelekre, már úgy várom!

Holnap este össze is kell pakolnom, mert szerdán minél korábban indulni szeretnénk, még a vonatokat meg kell néznem, hogy járnak...
Niki! Elhiszem, hogy megrémültél...

Nagyon szorítok, hogy még sok hétig bent maradjon Alexander!!! ++++++ Minden rendben lesz!
Zsolti sincs oda a hastáncért, de én szeretem...

Múltkor is mutattam neki, hogy miben fogok gyakorolni itthon (a szekrényben találtam egy felsőt), erre közölte, hogy „jó, csak ne csörögj”...

Nem szereti ezt a fajta zenét sem. Nekem meg jó, hogy van egy tánc, amihez nem vagyok még öreg!

Meg ehhez nem kell topmodell alkatúnak se lenni!
Sense!
Dettyk! Nagyon jók az új avatarok!
Anikó15! Vizsgákhoz megy a drukk, na meg a fogacskáknak is, hogy minél hamarabb kibújjanak!! +++
Szeli természetesen a motorokat imádja!

Na, meg a focit...

Pedig azt egyikőnk se nézi...
Vindo! Elfelejtette??? Ezek a pasik...
LMóni! Asszem ezt a családcentrikusságot véglegesen elfelejthetjük...
Kaqk! Nálunk csak nekem kellett igazolást vinni a bölcsibe. Egyébként meg jogos, mert ha apuka munkanélküli, ne foglalja a helyet a bölcsibe a gyerek... szerintem.

Persze most nem a párodra gondolok, mert neki hamarosan lesz munkája!
Szerintem se kell a kőműveseknek főzni, Zsoltit se ebédeltetik meg sehol...
Irina! Én vettem egy fehér kalapot magamnak nyárra, egyszerű fazon!
Nyugodtan fotóztasd magad, mert ha lefogysz, milyen lesz jó a képeket visszanézni, hogy már vékonyabb lettél!!! Hidd el, tapasztalat!

Szorítok, hogy sikerüljön!!! ++++
Mesi! Ez szörnyű lehet... Az meg különösen rátett szerintem egy lapáttal, hogy nem aludt...
Szeli is ilyesmi, de hamarabb lecsillapodik (eddig legalábbis).
Ma elhagyta a cumiját, mikor vizet adtam neki, valszeg kidobta a babakocsiból, én meg nem vettem észre, úgyhogy szépen bevettünk mind a ketten egy Sedatif PC-t, mert ordított, egyébként szerintem mindketten idegösszeomlást kaptunk volna hazáig...

Esetleg megpróbálhatod ezt Te is, homeopátiás!

Alváshoz is jó, meg nyugtató hatású, stressz ellen van.
Egyébként ma volt egy anyuka a Ringatón 2 gyerekkel, mindkettő a kezében, mikor mentünk körbe-körbe... Pedig a nagyobbik sem lehetett már könnyű... szerintem kiharcolják a nagytesók.
Cuki Gegi!
Maggie! Bárányhimlő ellen még nem oltatta be Bercót? Úgy tervezted, ha jól emlékszem, ugye?
Panndi! Meglesz hamar az a napirend!

++++++++++
Vindo! Jó lenne, ha Ti is jönnétek 23-án!!!

Juj, de várom!!!
Gica! Legközelebb nélkülük menjetek, ha meg lehet oldani!