Szonibaba,
Lehet, hogy a védőnéni arra gondol, hogy akárhol tartasz a terhességnél, 15 kg-nál szülsz és kész.

Nekem azért ez a 15 is olyan relatív. Az első szülésnél az a 15 három hétig tartott, a másodiknál meg rámragadt egy csomó, neki kellett állnom fogyizni, hogy eltűnjön. Most mit kukacoskodik itt pár kilón? Vagy arra gondol, hogy majd 8-9 hónapos terhesek majd berobbannak a konditerembe, hogy leadják a felesleget?
Niki,
Nyügit vettem.

Néha zavaró az angol klaviatúra.
Azért az nagyon szerencsés, hogy olyan sokat meg tudnak látogatni. De azért messze nem irigylem tőled azt az 6 hetet, végig bent.
Meglepne, ha egy olyan országban szórakoznának a névadással, ahol még azt se döntötték el, hogy az English szót hogy válasszák el.
A fiúkat nem feltétlenül egyszerűbb pelenkázni.

Engem halálra tudott idegesíteni az a sok apró kis redő, amiből ki kellett törölgetni az oda nem való dolgokat.

De abból a szempontból tuti jobb, hogy nem mehet a hüvelybe semmi, így a fertőzés valószínűsége csak a töredéke.
Sztem ez a "halálom esetére" forgatókönyv genetikus, vagy legalábbis mélyen gyökerezik a kultúránkban.

Első terhesen apának gondosan elmondtam, hogy mit kell csinálnia, ha mégiscsak valami történne velem. Azért ott van a statisztika, hogy évi 500.000 nő hal bele a szülésbe, még ha döntően nem mifelénk. Most már csak meg kellett említeni, tudja, mit kell csinálnia.
Mi a fütyit nem húzogatók pártján vagyunk. Ha gond van, legalább ne én okozzam.

Azok a mikrorepedések, amelyek húzigálás során fel sem tűnnek szoktak gondot okozni. Urulógusok általban ellene, gyerekorvosok általában mellette vannak (nem orvos véleményére kevésbé adok). Nekem az első szakcsoport véleménye ér többet fütyikérdésben.
Nikici,
Majd szépen "megvizsgál" a dokid a kiírt időpont körül és nem fogsz még egy hetet extrában bent dekkolni.
A legtöbb House szakszót magyar változatban is latinul mondják. Akkor meg nem mindegy?

Pont az a lényeg, hogy ne értsük. Szerintem a saját hangjuk miatt érdemes eredeti nyelven nézni. Úgy tudom, le lehet tölteni angol felirattal is, ami együtt sokkal jobb nyelvtanulás céljából is, meg hát érthetőbb is. Ha pár részt végignyomatsz egymás után, feltűnő, hogy elég limitált az az idegen szókincs.
Tabati,
A meleggel nincs gond. Itt bent az a kellemes 24 fok van, ki meg akkor megyek, ha még nincs túl meleg.

Azaz nekem fel sem tűnik, sőt, élvezem.
Sillia,
Nem nehéz olyan ismerőst találni, akinek PONT ekkora volt a hasa. Ahány ismerősöm ment szülni, mindnek különböző méretű és alakú volt a pocija. Furcsa lenne, ha egyikre se hasonlítanék.

De volt olyan is, akinek az 5. hónapban azt hittem, hogy megy szülni.

Nem mondtam, de le lehetett rólam olvasni. Így csak egy jó nevetés jött ki belőle.
Gabi,
Kertész.

Bocsi, mivel kívülálló vagyok, nekem vicces. Néha én is ilyeneket gondolok a tükörbe nézve és kb uakkora pocink lehet, csak én 20 cm-rel magasabb vagyok, így a tiéd még nagyobbnak tűnhet.
Minimano,
Jónak néz ki a kocsitok

A lépcsőn azokat a kocsikat lehet jól vinni, amelyek kb 10 kg-osak, azaz szinte egyiket sem.

A műanyag kerekesben sem rázódik szét a baba feje. Bár tény, hogy a gumi jobb, de nehezebb is.
Látom, nagyon bejött a rózsaszín.
Ancsurti,
Az ügyek intézése, úgy látszik, nem pasis dolog.

Itthon az adóbevalláson és kocsidolgokon kívül az enyém minden ilyesmi.
Azért 25 évvel ezelőtt már kellett volna egy-két dolgot tudnia a nőgyógyinak, uh ide vagy oda.
Mandulaműtét után pont vaníliás joghurt itt az ajánlatos. Uh a fagyi is mehet.
007,
Én még soha nem porszívóztam le se a karnist, se a csillárt.

Tudom, nem mentség, de a karnisunk jó 3,5 m magasságban van, oda hogy lehet egy porszívót felcincálni? Van, aki ezt évente kétszer is megcsinája?
Új korona ... király.
Katy,
A nyaklánc talán még kevésbé zavarja, mint a karlánc. Ha idejében felrakod, azt hiszi majd, hogy az is az ő testrésze.

Még nem mondta senki, hogy a babáját zavarta volna.
Kutyáknak is van homeopátiás gyógyi?

Le vagyok maradva.
Boo,
Amikor meglesz a bébi, akkor lesz igazán gázos bmilyen nyitvatartási idő.
Nálunk még a védőnéni is alvásidőben rendel.

Bár kompromisszum az lehet, mert ott közöltem, hogy akkor én nem megyek, vagy átteszi, vagy felhív telefonon.
Ennél még tovább fog romlani a helyzet, amikor már mész vissza a munkába.