A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

majd olvasok késöbb de ezt leirom: a férjem takaritja a kocsim mi is kinnt vtunk mandarinnal no meg a drága kutyánk is szabadon. bejöttem mert a mandarin álmos volt, közben beraktam az ebédet a sütöbe erre jön be a férjem h mi vana maxival. kimegyek az egész kutya tiszta tehénszar, nem tudom hol járt. fogtuk a slagot meg egy tubus kutyasampont rányomtam. a kezemet meg beáztatom vmibe mert tiszta szarszagu. igy kezdödött a kora du :lol: :lol:

Kép
Kép
nicko

Köszi Pandus a Te véleményedet is, igazából az a helyzet, hogy velünk i volt eddig: kiegyensúlyozott, mosolygós gyerek aki kis nyüszizés után egyedül, sírás nélkül elaludt az ágyában... Én kis magabiztos voltam, hogy milyen következetesen nevelem, és lám, meg is van az eredménye! 8) Persze, egyik napról a másikra minden megváltozott, fogalmam sincs, miért... :oops:
No mindegy, Magdinak igaza van, a pszichológia szerint sem tudom még elrontani most, szerintem egy ideig nem eröltetem a dolgot...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi-79: szép kis kor 90 év! Gratulálok! Mekkora tortája volt? Gratulálok a házassági évfordulóhoz is! :wink: Nagyon helyes a közös kép! :lol: Biztos Marcinál fejlődési ugrás van... neki is lehetnek rossz napjai. Inkább vedd fel mint, hogy órákig sírjon... lehet valamiért nyűgösebb... :roll:

Babanyul: Ugyan ne foglalkozz a sógornőddel! Az enyém is ilyen okostojás volt amíg le nem állítottam... ő mindig mindent jobban tudott abba belepofázott, hogy milyen mosószerrel mossak... de nem hagytam magam... :lol: :lol: :lol: azóta nem vagyunk jóban :lol: :lol: :lol: nagyon aranyos Szonibaba! :wink:

Zsu83: Remélem minden rendben lesz az orvosnál és UH-n!!!

Pandusika: kérjük a muffin receptet! első vagy második szuri lesz? Helyes a közös kép rólatok!

Hugic:Nálunk is ez a pálya... cumisüvegből nem eszi meg a tejemet... hiába ciciből jobb :roll:

Nicko: ciki nem ciki de amióta a fiam megszületett azóta nem nagyon nyúlkálok a kutyákhoz (paraanyu vagyok :oops: ) Legközelebb gumikesztyűben fürdesd a kutyát én mindig veszek eldobható kesztyűt a patikában és abban csinálok minden olyan munkát pl. kertészkedés, kutyafésülés... stb... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 08:18-kor.
Vendég

Babanyul: akkor megnyugodtam... már azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen parás kutya ügyben... egyébként nem kell olyan sokat várnod a mozival meg az étteremmel... pici gyerekkel is nagyon jó elmenni moziba mondjuk mesefilmet nézni... mi valamelyik nap elmentünk bűnözni a MC Donaldsba és beültünk a babával... amíg mi ettünk addig a fiam elaludt :lol: :lol: :lol: aztán jötte egy házaspár szintén babával, de ők nem voltak ennyire szerencsések és nem bírták nyugodtan megenni a szendvicset mert a baba rázendített :lol: :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

Nicko, hát ez a kutya! :lol: De máskor tényleg húzzál gumikesztyűt! :wink:

Millye, hogy van a férjed?
zsu83

Zsu83: köszönjük napról napra jobban van! Ha azt is el tudnám érni nála, hogy feküdjön és pihenjen akkor még jobban lenne... de nem tud egy helyben megülni... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Zetibebi: Én vagyok az a bizonyos matektanár :oops: , de már kicsit ég a fejem miatta, annyian "matekellenesek" itt :D. Enyhítő körülmény, hogy (valaki kérdezte is) nem volt időm tanítani iskolában, mert már manóval a pocakban államvizsgáztam, csak akkor még nem tudtam róla. :D De korábban sokat magántanítottam, és a gyakorlaton, meg a szakdoga kapcsán volt részem középiskolai tanításban is. Én szerettem, de kicsit túl gyerekközpontú és lelkiismeretes vagyok szerintem, megviselne ha negatív hozzáállással találkoznék azthiszem, eddig komolyan szuperjól ment, imádtam a diákjaimat és ők is engem, mindig ment a hiszti, hogy maradjak az aktuális matektanár helyett, volt ahol tudtom nélkül elmentek beszélni az igazgatóval... :D Jófejek! Mondjuk én a modern tanítási stílus és módszerek híve vagyok, ebből írtam a szakdolimat is, és ezzel a mi korosztályunk még nem igen találkozott a suliban, ez is szóljon a matek mellett! :wink:

Nagyon szépen köszönöm a rucis hozzászólásokat! Ma capri naciban volt Efém zoknival és hosszúujjú bodyval, teljesen elég volt szerintem.

Na nyüszi van, folyt köv...

Kép
Kép
elif

zsu: jobban vagy már?

millye: köszi még1x a vasas dolgot. van ilyen fertötlenitös kézmosom meg spray is de legközelebb tényleg huzok kesztyüt.

zsancy: nagyon jo ez a ház, fu én is én is. szegény apukád, ilyen hülye szomszéd. hát mit csináljon egy kutya??

zetibebi: hát bikin biztos nem de másban fürdés sem lesz idén. mikor kell visszamenetek a homeosdokihoz?

bogi: na a mellek miatt nem aggodom, elötte csak pattanásaim vtak, most meg örülök h kicsit nagyobb. na a combok meg sosem vtak feszesek meg a popsi sem.

elif: igazad van h a tejcsi 100x többet ér. már pont mondtam tegnap a férjemnek h már néha elegem van ebböl az örökös fejésböl de ha meg kezdene kevesebb lenni a gondolattol is bepánikolok.
nekünk ia van pempers pelus, nagyon bejön. nekem azt mondta az orvos h 38 alatt ne adjakkupot. én is éreztem már melegbbnek mandarint de olyankor mérem és semmi.

babanyul: mennyi tápot adsz szoninak most? és az 1eset már vagy még a másikat? ne idegeskedj,csak aza jo amit te csinálsz és ahogy csinálod. ezt a férjem ugy megtanitotta nekem.

andus: jo munkát neked, bár gondolom mennyire hiányzik ez a sietség.

julcsi: nagyon édi marci, h figyel rád. a tesom pl
a hordoban ringatta el az ikreket mindig, és utána mégis aludtak az ágyban amikor máe nem fértek bele. lehet csak pár
napig most ilyenje van. aztán megvéltozik. én tudom nem adtam fel, igy szokta meg h berakom, aztán egy idö után elalszik

na azota volt még1x maxi fürdetés mert az egész ház ugy büzlött mintha legalábbis egy tehéntelep lennénk :oops:

tegnap vtunk vendégségben. fu amikor az egyik rokon benyulogatott a babakocsiba miközben mandarin aludt fuuuu :twisted: ugy tudtam vna fejbeb.szni.
na meg ugye megvagyunk szokva h sokat fekszik a szönyegen mert örökké jár keze lába (olyan lesz mint a férjem) meg ott dumálok neki meg énekelek stb. itt meg 4 orán keresztültartogatni akarták. ezt én rontottam el? :roll: jaj néha olyan problémát csinálok magamnak ebböl h talán ha nem tartogatom örökké akkor nem is vok jo anyuka?! pedig nagyon sokat foglalkozok vele.
nem tudom elmondani h milyen az h ha üvölt a gyerekem egész nap és milyen az ha fája pocak vagy hasonlo dolgok mert nem volt ilyen. nem kellett soha orákon át fognom, mai napig magamhoz szoritom és megnyugszik.imádom a ksifiamat és mindennél fontosabb nekem.

SANDMäNNCHENT küldök mindenkinek, nálunk már itt volt fél8kor, most továbbküldöm

Kép
Kép
nicko

azt szerettem vna kérdezni még akinek szintén hason alszik a picije h elöfordult már olyan h a feje nem oldalra volt hanem ugy az ágybafurodva? mert ma már ébredezett és amikor bementem igy volt. én ugy félek h egyszer megfullad igy hason. de ha meg háton van éjjel felébred vagyis elkezd mocorgni akkor hasraforditom és alszik. éss napközben is olyan jokat alszik igy. van légzésfigyelönk de már a sirba visz a gondolat is

Kép
Kép
nicko

Puki és kakiprobléma volt... :roll:

Hőmérséklete azóta is 37,2 és 37,6 között mozog... Várakozó állásponton vagyok, lehet én hültem ki azért érzem melegebbnek. :D

Nicko: jajjjjjjj! :shock:

Hugic: 210 :D, na akkor nem csak én vagyok tejelő bocimami a 230-ammal (nekem is balból) :wink:
De azóta is az volt a max., és most úgy néz ki beálltunk 150-160 g-ra evésenként az eddigi 110-120 helyett. Plusz a nagyalvás utáni 190-200 (230)-as kajcsi (összesen 6-szor egy nap 3,4-4 óránként).
Cumisüveget nekem sem akarta elfogadni, de ha elfogadja lehet már nem elég a tejcsi, mert nem szaporítjuk fel. Viszont rájöttem mi a gond, voltam olyan butus, hogy még mindig az 1-es cumival akartam etetni :oops: , abból meg enyhénszólva sokkal lassabban jött a kaja mint a ciciből.

Zetibebi: Hogy bírtam? Hát estére totál ki voltam bukva, egy zombi semmi volt hozzám képest, és csak az alvás jártr a fejemben. :) Nektek hogy telt a mai nap?

Julcsi: Jajj imádom ezt a legényt, komolyan annyira sugárzik a személyisége minden képen és tényleg nagyon hasonlít rád, szuperédes!

Panna: nagyon szépek vagytok, már mennénk udvarolni kegyetlenül... :D Még össze is jöhet esetleg ha Hanna megengedi, mert vannak látogatható rokonok Németben... :roll:

Babanyúl: nekem is volt hasonló, szerencsére a legjobb barátnőmnél nyugodott meg azonnal miután nálam sehogysem akart, de én azért először kicsit szarul éreztem magam. Így ő nem kezdett azzal jönni, hogy rossz anya vagyok, sőt... Efe azóta is bukik rá. :D (Melinda remélem olvasol, pusszantalak!) De akkor pl. az is közrejátszott, hogy az ő karjában jobbra volt a feje, nálam balra, kipróbáltam a cserét, és valamiért nem tetszett neki a bal oldal... Ilyen kis dolgok miatt is lehet ám sírni, és akkor még csak valami 3-4 hetes volt ha jól emlékszem.

Millye: örülök, hogy jobban van apóca, megy a +++++++++++++++++ Néztem a képeket, hogy te milyen egy csini mami vagy, lányod nővérének elmennél. :)

Kép
Kép
elif

Nicko: édes vagy ahogy írsz a fiadról, enyém is mintagyerek és ugyanígy érzek, de szerintem mindenki... ez egy leírhatatlan szerelem, soha nem hittem volna, hogy létezik ilyen erős érzés. Mondtam is páromnak elpityeredve valamelyik nap, hogy legyen türelmes az anyukájához és szeresse nagyon, mert mostmár tudom ő hogyan érez a fia iránt.
Efe is hason alszik, így csak akkor láttam a buksiját amikor felébredt és nagyon meg akart fordulni, vagy éhes volt és ment a sírás, de levegőt kapott... :roll:

Zsu: örülök, hogy jobban vagy, csak így tovább! Mikor látunk új képet gyönyörűséges kisfiadról?

Észrevettem, hogy annyit fogyok amennyit Efém hízik, lehet ezért húzott így bele, hogy hamar szép legyen a mami... na de ez így is 2 év lenne... :roll: 650 g az elmúlt 2 hét alatt

Julcsi: Gratula a 90. szülinaphoz, a házassági évfordulóhoz, de leginkább a nászéjszakához! :D

Kép
Kép
elif

Millye, örülök, hogy a férjed jobban van :) , sajnos az én férjem is ilyen, nem tud megülni a fenekén! :?

Nicko, köszönöm már egyre jobban érzem magam, hála Millye tanácsainak! :)
Bencus mindig úgy ébred, hogy a fejét a matracba fúrja :? , hát először ilyedeztem, de már megszoktam, nekünk is van légzésfigyelőnk, védőnénink szerint pedig vannak olyan okosak ezek a babák, hogy ne fullasszák meg magukat! :roll:

Elif, már vannak új képek, hamarosan rakok fel! :wink:

Apa itthon van csütörtökig, szóval ha kevesebbet jönnék, akkor csavizunk valamerre! :D Na meg persze még pihizek is, nehogy visszaessek! :?
zsu83

Elif, rakok fel mindjárt az iwiw-re pár új képet! Remélhetőleg a héten is készítünk sok újat, ha megyünk csavizni! :)
zsu83

ne elment a vendégsereg (nem most, persze :roll: )

apa nagyon örült az ajinak
most már elárulhatom, h egy mini fotóalbumt készíttettem Marciról egy fotóssal, ami nem sikerült túl jóra, de rossz sem lett, van 1-2 tündéri fotó, a többi az átalgos (és nem kaptam meg a cdt! :twisted: gondolom azért, h csak nála hívathassam elő)

vendégek jó fejek voltak (hát persze, ők a családom :lol: )
mindenki hagyta szépen bubukálni Marcit, ő meg élvezte h ezren vannak körülötte és aludt is szépen, ahogy ilyenkor illik (tudjátok az én fiam az aki utál egyedül lenni és így nem is tud aludni, csak ha folyik körülötte az élet)

kaja istenire sikerült :) tzatziki és többféle ízű pácolt hús, grillezve és fóliás krumpli a parázsban sütve :lol: áááá isteni volt! utána kis torta, kis fagyi

fürdi után rekordhosszúságú idő alatt 110 et evett a kis angyalkám és semmiképp nem akart elaludni. na, nehezen ugyan de végül sikerült elaltatni, csak nem merem lefejni a maradékot, mert van egy olyan érzésem, h felkel ma éjszaka és akkor le kell jönnöm tejet melegíteni stb. :( így ez most bent marad a ciciben
(mondjuk jó ideje nem fejem már esténként a cicit, minden este attól tartva h felébred, remélem ez nem csappantja a mennyiséget)

no-no! 210et csak egy átaludt éjszaka után tudok kifejni, reggel. napközben már nem megy, sajna nem vagyok ekkora tejcsárda. kicsit parázok is, h mi lesz ha lesz egy két "tejszegényebb" nap, akkor mit adok Marcikámnak!

Hát lányok, hogy a lefejt tej milyen jól jött mikor itt volt a vendégsereg! Miután délelőtt Marci nem akarta megenni az üvegből, gondoltam a kövi kajánál majd odaadom neki. hát be is jött. így nem kellett 1 órára eltűnni a vendégsereg szeme elől, és Marci kb. 10 perc alatt elpusztította az üveg tartalmát. utána nagy büfi és no bukás ( :D ) és az esti méricske alapján végre elkezdett újra hízni! :) remélem ez így is marad.

Nicko - Marci is sűrűn befúrja a fejét, és én is parázok ettől, ugyanakkor azt nem akarom elhinni, h ne lenne bennük annyi életösztön, h kiszabadítják a nózijukat, ha nem kapnának levegőt.
(gumikesztyűt olyan sokx megkaptad már, h én már inkább nem cs...tetlek vele :lol: ) csini meló lehetett rendbe hozni a kutyust :)

Jó éjt mindenkinek (bár sztem még csak én nem alszom :lol: )

KépKép
hugic

Tévedsz Magdi, még én sem alszom...
De épp indultam, idáig dolgoztam, de lefekvés előtt még benéztem, hogy kivel mi történt ma.
Velünk semmi, egész nap mostam, főztem, takarítottam és dolgoztam, kivagyok... megyek is, sziasztok

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Na én is jól el vagyok most... :roll:
Felébredtem magamtól mert jelzett a tejáradat :(, este 8 óta alszik manó, már idő lenne, de még szundít, és utálja ha ilyenkor piszkálom... Remélem hamarosan felébred! Ha elkezdenék fejni tutti jönne a nyüszizés, akkor meg már menthetetlenül ömlene a tej elfelé mire cicire tenném... :roll:

Hugic: na ezért a társaságban alvós természetért kicsit irígykedem, jól jönne a török család miatt, mert náluk nem igen létezik csend a csendes pihenőhöz, folyton zajlik az élet, jönnek mennek a vendégek egész nap, ott ez a szokás, és jóóó hangosak is... Efe meg néha már az apja tüsszentésétől vagy hangosabb beszédjétől is felriad és jön a szájgörbülés és a bűűűűűű, biztos ismeritek... :D
Csak akkor ok-k a zajok ha már nagyon mélyen alszik, ilyen meg csak késő este - éjjel van.
Tegnap beiktattunk 23 órakkor egy szopit, mert túl korán akart aludni térni, így hosszas küzdelemmel felébresztettem. Apája odajött és elkezdett neki beszélni, de majdnemhogy csak suttogott ééés jött a bűűűűű... Ennyi... igényli a csendet. :D
Nappal meg már minden eltereli a figyelmét szopcsi közben, ha ott van valaki, vagy fura zaj van, sziréna pl., akkor kiköpdösi a cicit és forgatja a fejét, aztán meg sír, hogy hová lett. :?

Andus: jajj szegény :(, na te sem pihened agyon vagy alszod túl magad...

Kép
Kép
elif

Elif - ismerem a párod családjának mediterrán temperamentumát :wink: csak én a görög és a ciprusi görög formáját :lol:
szerintem azok a bébik folyamatos zajban, hangoskodásban nőnek fel :lol: ami persze nem baj!
a férjed családja is Mo-n él?
nekem is be kéne iktatni egy éjszakai cicifejést (sajnálom a sok tejet, amit a törcsimen érzek reggelente :( később milyen jól jönne!!!)

KépKép
hugic

Jó reggelt.
Csak megint bekukk, aztán meló.. ma masszírozásra is megyünk.

Voltunk múlt héten orthopédián, dokibá szerint teljesen rendben Zéti csípője, és a férfinél nem baj, ha kicsit kötött, de szerinte nem az. :lol: És azt mondta, hogy a masszírozás szuper, járjunk csak továbbra is, mert nagyon jót tezs a babáknak.
Majd elmondom Zétinek is, ha nagyon bőg.. mert azért nem túl kellemes ez a babóknak, de rengeteget fejleszt, ezt Ladmon is alátámasztja.

És képzeljétek, már egy hete úgy alszik a kis tündérke, hogy este 10-től 5-ig, akkor gyors kaja, és mellettem még fél 8- 8-ig szunya. Bár én 3/4 7 körül kisettenkedek mellőle, mert Száva megy suliba, készítem őt.

Elif, én imádtam a matekot és Szávának is az a kedvenc tantárgya a suliban.

Azért irigyellek titeket a tejáradat miatt, nekem épp annyi van, ami remélhetőleg elég. Semmi plussz.... bár nem fejek soha.... arra már végképp nincs időm és energiám.
Igen Elif, tényleg nem alszom túl magam.....

na pusza, jók legyetek, rohanok.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

szépséges jo reggelt!
jaj most lányok kicsit megkönnyebbültem h irtátok ezt a fejbefuros dolgot.
hugic: ez a fotoalbum nagyon jo ötlet. képeket szeretnénk látni!!:-)) ja hogy is ha nem kaptál cd-t?! nem tudod bescannelni?

elif: na joneked h fogysz, én ilyet sajnos nem veszek észre. ezen sokszor el szoktam gondolkodni én is h kedvesnek kell lenni anyukhoz mert h érezheto magát amikor nem vok kedves.

andus: jézus fél 1 és nem alszol?!

el is felejtettem mesélni. nálunk ugye tegnap volt anyáknapja. hát kaptam is mandarintol szépségeset. egy szép rozsát amit ki fogok
ültetni a kertbe,és nagyon fogom ápolni. és az elsö láblenyomatát gipszböl, és apa olvasott egy gyönyörüséges verste hozzá, mandarin tovább mondta amikor vége volt:-))
jaj hát én ugy bögtem mint egy pisis kisgyerek.

drága négylábunk egyenesen illatozik ma, hatott a tegnapi babatusfürdö:-)

Kép
Kép
nicko

Jó reggelt mindenkinek!!

Nem tudok ennyit visszaolvasni....egész 7végén egy perc időm sem volt :(
Hajni! Nagyon tutik a fotók!!!!
Millye! 147 es van, meg a 33as. Én a 147et annyira nem imádom, de jó vele közlekedni, parkolni, el is férünk még benne....én 166 ot akarok!!!! vagy egy Gt-t :) De megelégszek egy tuti 155 el is :)

Tali: Nekem jó a jún. 2!!! Mikor kezdünk?
Tesókat is vigyek? elvileg suli van, de egy nap kimaradhat, ovi meg nem kötelező ...
Ja, és lehet hogy inkább vonatozunk...apa elviszi reggel a kocsit, aztán mi bemegyünk vonattal, aztán elmegyünk anyuékhoz XI. kerületbe, aztán este haza.... Stelly! ha mégis kocsival megyek, akkor még meglátjuk, kanyarodok e arra :wink: Azt úgyis aznap reggel tudom eldönteni :)

Vinci megin iszonyat zabás lett....cicik kökemények reggelre, mindig azt hiszem szétdurram egyszer, és simán lekajizza mindkettőt :) aztán alszik egy 3 órát még rá.... egyre értelmesebben néz körül, ha meghallja a tesókat, már röpköd, és vigyorog :lol:
Voltunk Madarak-fák napján bulizni szombaton, végig hason nyomta babacsokiban, és onnan kukkolt, egyszer lefotózom, nagyon csúcs, csak sosincs nálam gép olyankor :( Lenyűgözött mindenkit....

Fogyás: a 90napos diéta szuper állítólag, én nem tudom betartani....már egyszer próbáltam elkezdeni...talán ha nagyobb kitartásom lenne...meg hát kéne tornázni melette...megnyitott a gödi strand úszómedencéje végre, úgyhogy jövő 7től kezdek úszni...hátha lesz vmi hatása.egyenlőre még mindig 74kg...szülési súly...ha belegondolok,. hogy 67voltam, mikor Ágit szültem..... és utána 3 nappal később 60 kg lettem..... :roll: most meg eltelt már 3 hónap...ami vígasztal, hogy legalább több nem jött fel, csak áll a súlyom .

Iszonyat fáj a torkom.... asszem kéne homeózni :) ja és nem kéne jégkrémezni :)
Fürcsi után: (imádom)
Kép
A kertben játszottak:Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Andus! Nálunk ugyanígy a Vinci...este 8-9 közt alvás, aztán reggel 5-ig szunya, utána melettem még ekár 9-ig is ( mint ma) alszik, és én is kilógok fél 7-7 fele a nagyokat kellteni, összapakoln :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Na jó reggelt!

Hú, de sokat olvastam!

Csak pár reagálás:

Nicko: tehénszaros kutya... Hát elképzeltem... valami jó nagy testű legalább? Amire jó sok fér?? :lol:

Zetibebi: te szociológia tanonc vagy? (Mert én is, én is, csak , már nem tanonc.) :)

Hugic, Elif:
Na rátok vagyok überirigy... :D Nekem a balos cici a defektes, de nem nagyon látom javulni, pedig minden szopit azzal kezdek már 4. napja. Hány nap alatt javult meg, akinél elromlott (Andus te írtad vagy kaandi?) ? Lehet, menthetetlen... :shock:

Stelly: vazze... Én is a kuka mély bugyraiból guberáltam elő a papírokat!! Még az a szerencse, hogy a számítógép előtt kajáltam be a rudikat, így a gép melletti kukát kellett áttúrni (ami hetente egyszer van csak ürítve...)

Zsuzsi: ti már stabilan híztok? Nekünk megint volt egy 80 grammos hetünk... Tök bizonytalan vagyok, mit csináljak vele... Este adok neki 50-pluszban, de csak a plusz kaja kedvéért. Ha elviszem védőnőhöz, az már tuti tápszereztetni akarja majd...

Andus: jaja, éljen a Dévény torna!
Találkoztam egy orvos ismerősömmel, akinek 2 kicsi fia van, és ő azt mondta, hogy az ő gyerekei is jártak tornára, mert szerinte ez az új divat! De nem is bánta, hogy kellett, mert valami izé idegpályákat kapcsol össze az agyban, így a maximumot hozza ki a gyerekből. Tehát még egészséges gyerekek esetében is jó hatású!
(Nyilván nem vinném, ha nem lenne zűr vele, de így azért megnyugtatóbb...)

ladmon

Kép Nem is tudom, nem is tudom... Kép Ennyire kemények vagyunk már! Kép Feeling- Esztike

ladmon

Petrácskámnak Boldog 3.hónapos Szülinapot Kívánok!!! :)

Eltelt a hosszú 7vége és ismét itt vagyok én is :) Petra baba elérte a 3.ugrását...nagyon sokat változott...persze nem ebbe a pár napba hanem az elmúlt 1hétbe.Csak vártam hogy megtörténik -e újra vagy csak egyszeri dolgok voltak nála...mert ha igen akkor nem mondom el..mert akkor csak lehet véletlen volt :wink:
Nagyon sokat játszik..a kezeit szépen koordinálja,eddig olyan esetlenül vitte a tárgyak felé,és néha célt tévesztet a kalinpálása.De már nem,simán rámar mindenre,sőt ha közelebb hajolunk akkor a hajat "imádja tépni" apa orra sem menekült se a szája...Hason is elvan már :wink: igaz ha elfárad vagy már nem érdekli a dolog akkor szépen lefekszik és a kis öklével megvigasztalja magát.Nagyon édes imádom...a "beszéde"már bövül.Eddig a aöö,eöö,brrr,stb hangokat használta...de mára megjelentek a hádúúú, búúú,ak-ku-ku,eggíííí,apppúúú(ennek ez a hangzása,mintha ezt mondaná)Nagyon sokat játszik a hangjával,és a nyálával..köpköd,buborékot fúj,brümögteti a nyálát,és a nyelvével is probálkozik valamit tenni, de még se ő se én nem jöttem rá mi lesz belöle :lol:
Alvása teljesen felborult...eddig evés után szépen kiságy pörgöforgo és alvás...mostanra ez felejtős :shock: a játékokat kivettem amik fel voltak akasztva az ágy szélére mert tegnap is már 3órája aludnia kellet volna de ő csak kiabál és sikongatott és játszik.(persze ha ébren van megkapja öket)Feje alól a pelus is kilett véve,mert nem tudom hogy csinálta mert be volt türve a pelus...de a pelus szélét fogta és azt rángata össze vissza. Félek hogy betakarja a fejét.Nagyon sokat probálkozik fordulni aminek tegnap meglett az eredménye.Hasról átfordult hanyadt,nagyon édes volt,nagyon örültünk neki,mert mázli volt hogy épp akkor kapcsoltam be a kamerát,ő is nagyon örült hogy sikerült.(fel tudom azt rakni a közös oldalba?)Próbálkozott utána is de már elfogyott a szufla és nem sikerült.Reggel sem alszik vissza már...most épp 5:30tól bugizik a kiságyba...elvan a csörgökkel,püföli öket,beszél hozzájuk.(ja a csörgöket én kikötöttem a kiságyra és igy azokal tud játszani)már evet,probáltatam altani,de vigyorogva néz rám..hogy"ez nem fog menni"Evés közbe is matat, folyamatosan nyulkál.
:lol:
Alvás sem megy mindig a kiságyba inkább kint a tv melett...nem tudom mért..uncsi lehet neki bent a nyugis helyen..mostanába a szopipárnára megcsinálom a kis fészkét és oda rárakom, kis takaró és kb fél óra és dünyögve elalszik.Vagy épp az összebujos alvás segít az elalvásba.(Tegnap is ez lett a buli vége)Igaz mi soha nem jártunk lábujhegyen..nem akartuk a csöndhöz hozzászoktatni,mert én is tudom magamról kiskoromba apu mesélte ha elment a ház elött egy autó már rinyáltam hogy nem tudok aludni....
Fürdésnél nagy pancsolást csinál keze lába jár fröcsköli a vizet és közbe fel fel kacag...olyan hahaha nevetéssel.A pelenkázás sem egyszerű,olyan gyorsaságal kapkodja a lábait hogy néva alig tudom neki elkapni...dübörög a szivacs alatta...sarkai csak úgy buffognak,már nekem fáj.Sétánál általába végig alszik,na most kb fél óra pihi és fent van végig.Tegnap is voltunk a Valby parkba gyönyörű volt.Petra végig fent volt ,játszott a kocsiba kiabált.Édes volt nagyon.Igaz a tegnapi sétánk is elég meghatóan indult.Itt tegnap volt anyák napja(dán)mindkettőt tartottunk..halmozom az élvezeteket apa jóvoltából.Na de a lényeg..felcumozva ahogy illik indulás a parkba piknikelni...fura volt hogy a kocsi le van takarva ,nem szoktuk...de mondom biztos apa letakarta mert száll a hülye nyírfa virága és biztos azért hogy ne menjen tele.készitem elő a kocsit mikor ez a meglepi kártya várt:

Drága Anyukám!
Köszönöm neked,hogy életet adtál,óvtál,vigyáztál,testedből tápláltál!Tudd ha veled vagyok mindig boldog vagyok ,legyen ez most hát a te napod!
Boldog Anyák Napját!!!
(több se kellet bőgés,ott ált elöttem apa, karján a kicsinkkel és hát ez a kis üzenet ,annyira meghatót hogy krokodil könnyekel bögtem.Persze Petra is rázendített a gagyogással..na az még ráttet egy lapáttal...

Hát ez történt az elmúlt időbe nálunk.(9:19 gyerek még mindig nem alszik :shock: most a szopi párnán pihizik
Bocsika hogy ennyit irtam! Kép 3 hónapos nagylánykám

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Nicko: igazán nincs mit! remélem bejön neked is :wink: én is nagyon utálom amikor alszik a fiam és akkor piszkálják a kíváncsi rokonok... :?

Elif: A FIAMNAK IS HŐEMELKEDÉSE VOLT TEGNAP... :? én az oltásra fogom... :shock: köszi a bókot :oops: amikor terhes voltam és eljött velem a lányom UH-ra mindenki azt hitte, hogy a barátnőm :oops: :lol:

Zsu83: jó csavargást! Mikor mentek orvoshoz? :?

Hugic örülök, hogy jól sikerült a buli :wink:

Lkverus: akkor ti is nagy Alfások vagytok... :lol:

Minden baba nagyon helyes!

Kép

Kép

Kép
millye

na, az Alfás dologhoz muszáj hozzászólnom...
Én is nagy Alfás vagyok, csak már nincs Alfikám.
El kellett adni, mert kinőttük. Nekem egy 145-ös volt, imádtam, kis mérgezett egér, ment, mint a repülő. 6 hónapos terhes voltam Szávával, mikor vettük, és majdnem 7 évig volt meg.
Zokogtam, mikor eladtuk. Az a szerencse, hogy egy alfaőrült srác vette meg, aki nagyon vigyáz rá, és már meg is találtam az Alfaamorén, ahol gyönyörűségem aláírással van fent kép Alfikáról.

De tényleg muszáj volt egy nagyobb kocsi.. most egy Xara Picasso van, és azt is szeretem, mert baromi kényelmes, és terhesen nagyon jó volt, hogyszinte csak be kell lépne, és már ülök, az Alfiba tuti nem tudtam volna ekkora pocakkal beülni, meg kikászálódni.
De azóta is megbámulok minden Alfát, és egyszer majd lesz még úgyis... Maxi ha felnőnek a gyerekek, én meg ősz hajjal vagánykodom majd egy alfában :lol: :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

sziasztok!
Móni, hát a 80 azért szerintem kevés egy hétre. Mi stabilan hízunk, igen, szerencsére, tegnap--de ne gondoljátok, hogy ez máskor is így van- 210-et evett vacsira :shock: amiből 50 volt a lefejt, kanállal. Ennyit még életében nem evett, de a cicikre is büszke vagyok, persze az egész tartott vagy másfél óra hosszát. Ma reggel meg 140-et egy ciciből! (biztos a cici elszégyellte magát, mikor olvastam a ti 200-aitokat :D ). De az biztos Ladmon, hogy a mi gyerkőceink nem a nagy étvágyúak közé tartoznak, és ezt így kell elfogadnunk. Ha nem mutatja az éhség jelét Eszter, akkor nyilván annyi elég volt neki. Meddig tart nálatok egy szopi? És mindkét ciciből? És hányszor naponta?

Julcsi, remélem nem értettél félre a múltkor, én is úgy gondoltam, hogy ne hagyd sírni. Én sem vagyok ennek híve egyáltalán, és Lénával sem így csináljuk. Viszont hiszek abban, hogy türelemmel, és tudatos határozottsággal sírás nélkül is célt érhetünk, és nem kell erőszakot tenni a gyereken. Isten ments, hogy bárki mami is hagyja álomba sírni a picinyét!

Nicko, mikor jön az ismerősöd?

Zsufi, hogy van Marcid lába? Használja a gyógycipőcskét?

Elif, mi az a capri naci? Bocs, de :oops:

Magdi, megkérdezhetem, hány képet készített róla a fotós, és mennyi volt az ára?

Csajok, bróker nincs köztetek? Eurót kellene vennünk, csak nem tudom, mikor érdemes. Segítsetek!

Zokni: ti hol találtok olyan zoknicskát, mi nem csúszik le a lábiról? Mert én ezzel küzdök most, hogy ugye lengébben van öltöztetve Léna, nem veszünk plüssrugit, így kellene a zokni. De 5 perc múlva lent van mindkettő, és nem ő szedi le.

És ti séták előtt már bekenitek a babakocsiból, egyéb hordozóeszközökből kilógó alkatrészeket? A Babénak tudom az 50 faktorosát, de van-e valami más naptej, mi jó lehet?

Lénus elvileg ma kapja meg a két héttel ezelőtt a kóros soványság miatt elhalasztott oltást, de a bcg még nem eredt meg neki, remélem, ez nem lesz ellenjavallat. Szerintem már nem is fog megeredni, újra kell majd kapnia. Van még valaki, akinek nem eredt meg?

Na ezer kérdés, hogy ne unatkozzatok :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Ő volt az én szerelmem

Kép

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Ladmon, ti egy tóparton laktok? Milyen helyes eszter, nem szorítja a fejét a napszemcsi?

Zsancy, megríkattál :P . Párod előtt le a kalappal! Petra nagyon édes!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Helló Lányok!

Nem vesztem én sem el teljesen, csak meg kellett alkotnom az összes beadandó házi dolgozatot, így nem sok időm maradt ... Meg aztán Marcika is "elromlott", most megint felkel egyszer olyan 2 óra körül, aztán 5-kor, így eléggé hulla vagyok :( Nem tudom mi történhetett, de egy hete sajna ez van. Lehet, hogy nem elég neki a tejcsi? Nem tudom :?

Reagálni nem nagyon tudok, de néhány dolog:

Julcsi: 2-a jó nekem, ha délelőtt talizunk, mert délután vizsgázom.

Nagyon édes Bogyesz, és írásbeli dicsérteben részesítelek, amiért magadtól tettél fel képet :lol: Hozzátok jár még a védőnő? Én legutóbb a dokinőnél láttam a 2 hós oltáson. 8)

Ladmon: éljen Esztike, nagyon cuki!!! A szemüveg még jó lesz egy pár évig, jó beruházás volt :lol:

Hízás: hát mi is már csak olyan heti átlag 10-12 dkg-t hízunk, de úgy nézem azért elég husi a manóka. Majd csütörtökön megyünk a dokinénihez, kíváncsi vagyok mit fog erre mondani.

Vincusról de jó az a kép!!!

Egy kérdés: most hogy ilyen melegek vannak, ti adtok inni a kicsinek? Mert én eddig még soha semmit nem adtam neki anyatejcin kívül, de annyira tud izzadni, hogy lehet, hogy jól esne neki egy kis víz. De nem is tudom, hogy hogy lehet azt észrevenni, ha csak szomjas és nem éhes. És mennyi vizet lehet neki adni?

Panna: nagyon jól néztek ki Hannácskával!!!

Na azért nem ússzátok ám meg képek nélkül!!!

Kép Elgondolkodtam a világ nagy dolgain

Kép Legyőztem apát!

Kép Vizes, hurkás Marcika

Zsufi

KépKép
zsufi74

Ladmon:
Nagyon Édes Eszti baby :P és nagyon ügyes!
Hogy haladtok a tornával?De amint látom nagyon jól!Nagyon szép kislány!Vagány a napgépe.Láttom nem csak mi csinálunk "hülyét a gyerekböl!

:lol:
Nicko:
Kutyátok nagy huncut,aranyos lehet.
A kis mandarin is édes biztos sokat készült az ajándékkal :wink:

Hugic örülök hogy jól sikerült a party!

Ikverus aranyos Vince is! Kép griasz királylány

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Andus70: de jó.... te is Alfás voltál/vagy... :?: nekünk először az volt a fura amikor megvettük az autót, hogy köszöntek az Alfások.. :lol: :lol: :lol: Aztán az autószerelő mondta, hogy ez egy szokás náluk.... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Zsuzsi: hordja Marcika a cipőt, éjjel-nappal rajta kell, hogy legyen, csak fürdéskor szabad levenni. Remélem, hogy használni fog, bár őszintén én nem látok különbséget a két lábacskája között, mégis csak a jobb lábán kell hordani 2 hétig. (Már csak 10 nap) Szerencsére úgy látom, hogy nem zavarja. Bcg nálunk megeredt.
És én már használom a naptejet, biztos, ami biztos. 8)

Zsancy: nagyon rendes a párod, én is bőgtem volna 8)
Petra micsoda nagylány már! Tényleg olyan sokat változnak ezek a kis emberkék hétről-hétre.

A férjem olyan aranyos volt valamelyik nap, mondta, hogy ő nem is gondolta, hogy egy 3 hónapos babával már ilyen jól lehet kommunikálni, és ha tudta volna, hogy ennyi örömöt okoz egy ilyen kis csöppség, akkor már sokkal előbb szeretett volna gyereket :wink:

Zsufi

KépKép
zsufi74

Zsufi, miért kell Marcinak cipő?
Ha azért, mert befelé áll az egyik kis lábfeje, akkor arra nagyon jó, ha naponta ahányszor csak tudod, pl. minden pelusozáskor 5-6 X azt csinálod, hogy a körmöddel megcsikized kívülről a talpélét, szóval úgy végighúzod határozottan rajta, persze úgy, hogy ne karmoljon, de csikizze.
Erre ő megránja kifelé a kis lábfejét, ezzel erősíti az izmot, és helyreáll neki.
Nekünk a dévényes tornás néni mutatta ezt, mert Zéti bal lábfej is befelé állt, és már helyre is jött ettől meg a tornától, hihetetlen!!!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Zsancy: örülök, hogy a fürdetést ennyire megszerette Petra!

Gerendai Zsuzsi: Nekünk megeredt a BCG oltás. Ma egy szurit kap? vagy beadatsz mást is (prevenar)? Zoknit a kenguru kid ben vettünk és azt nem tudja lerúgni... de nekünk is van olyan amit leszed pillanatok alatt... :lol:

Zsufi74: Onnan tudod hogy szomjas ha horpadt a kutacsa.... egyébként elegendő az anyatej... én szoktam neki teát adni és készíteni mert ha bárhova elszaladunk és nincs lehetőség szoptatni akkor jó a tea... csak nagyon nem szereti a cumisüveget... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Budabo: merre vagy? :?: :lol: csak nem lent maradtatok Debrecenbe? :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, a mai napig emelem integetésre a kezem, ha jön szembe egy alfa, persze azok meg néznek, hogy mit integetek én itt a citroenből :lol:
Annyira jó volt, hogy köszöntünk egymásnak, először meglepődtem, aztán már ezerrel integettem mindig.
Száva is úgy megszokta, hogy a picassoknak integet, persze azok nem köszönnek.....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Zsuzsi: Neeeem (sajnos), kocsival 20 perc a Tisza (illetve ez holtág).
Kaja: Napi 5*, mindig 2 ciciből, reggel 160-190 között a többi 4 alkalom meg olyan 90-110. Összesen 550-650 között/nap. (Krónikusan írom a naplóba...) De vigyorogva száll le a ciciről, amikor végzett, nem sír, nem nyafog... Este belenyomok cumisból még 50-et, aztán kész. De lehet elbattyogok a védőnőhöz csütörtökön, ha már te sem találod okésnak! Ti viszont ügyik vagytok nagyon!! :D
Zsufi: Pont tegnap gondoltam arra, hogy esetleg vizet is kívánhatna a gyermek, mégiscsak izzad ebben a melegben. De a választ nem tudom....
Édes Marci gyerkőc nagyon, úgy látszik ezek a Marcik már csak ilyenek... :D
Andus: Kösziiiiii a képet!! Végre megtudtam, mi ez a nagy alfázás! Előtte fogalmam sem volt, miről beszéltek! Én annyit értek a kocsikhoz, hogy a miénk nagyon szuper autó: egy bordó! :lol: :lol:

Zsancy, nálunk is ment a baseballsapi, csak az valahogy beleborult mindig az arcába! No, majd később!!
Ja és persze jipijjé a 3 hós Petrának!!

ladmon

Millye: Figyu, én mindig kikészülök a homeós bogyóka bevételekor, mert állandóan azt számolgatom, hogy eltelt-e már fél óra anélkül, hogy ettem vagy ittam volna. Tehát, ha a bevétele előtt 1/4 órával iszok vizet, az is gáz? Rombolja a hatását?

Zsuzsi: Ja, azt elfelejtettem, hogy szerintem a babanaptejek nagy része hipoallergén, meg vegyianyagcsökkentett vagy mit mondanak rá... Én veszek valami 50 faktoros babáknak valót. Van egy csomó féle fajta! (Tegnap már aggódtam a nap miatt, iszonyú meleg volt!)

ladmon

Tegnap voltunk anyóséknál Kanizsán, hát kalandos volt. Odafele az utolsó 70 km sírdogálással telt (pedig meg is álltunk nyújtózkodni, hamizni), hazafele szerencsére eljátszott, mikor épp nem aludt. Az ottani dédivel most találkozott először, de asszem, nem is fog gyakran, pedig nagyon kedves, meg aranyos, szeretem is, de agybajt kaptam attól, hogy folyamatosan össze-vissza puszilgatta mindenét (a keze miatt szóltam, hogy azt nem kéne, de utána is láttam, hogy tapizza), meg csak úgy volt képes beszélni hozzá, hogy "buccibuccivikivaki" stbstb. Basszus, ez egy gyerek, nem egy idióta! Megjegyzem, anyósom is állandóan selypítve beszél a picihez, ami szerintem tök káros. Na mindegy, jó messze laknak :lol:
Aztán a sok dédelgetéstől, kézről-kézre adogatástól eléggé kikészült a gyerek, sírdogált, úgyhogy visszavettem, hogy megnyugtassam, erre a kis fejét teljesen befúrta a hónaljamba, ujjacska a szájba, másik kézzel kapaszkodott belém, és két perc alatt elaludt. Édes volt nagyon :D
De ami miatt majdnem elbőgtem magam: mikor hazaértünk, körbenézett a lakásban, és elkezdett vigyorogni, meg sikkantgatni!!! Szabályosan boldog volt, hogy hazaértünk :D aztán leraktam a kanapéra, míg vacsorát csináltam, apja melléfeküdt, és csak nézegették egymást tök mozdulatlanul :D szerelmeim :D

Millye, nem felújítja a szomszéd, hanem most épül... sorházi lakásban lakunk, szerkezetkészen vettük, mindenki egyszerre kezdte a belső munkákat, mi tavaly nyáron költöztünk be, a többi szomszédnak "kicsit" lassabban ment a befejezés. Az első pár hónapban mindig reméltem, hogy na mostmár tényleg elkészül, de még mindig nem. :(

Csokitorta: sütikészítéshez a Tibi csokira esküszöm :)

Nicko, ez jó, neked azért dumálnak, hogy nincs eleget kézben a baba, nekem meg azért, hogy túl sokat :lol: szerintem meg mindketten tudjuk, hogy mi a jó a gyerekünknek, és sz@rni kell rá, hogy mások mit mondanak.

Elif, nálunk is ez van, szopi közben minden zajra odafigyel, forog, úgyhogy néha már inkább felemelem közben pár percre, aztán folytatjuk újra. Többfelvonásos cicizés főleg akkor szupi, mikor épp indulnánk valahova...

Ja, ezt tudjátok? http://www.liberoklub.hu/

Pöttyök: köszönöm a guberálást lányok, és bocsi, tiszta hülye vagyok, csak ahogy pakoltam be a papírjaimat a dobozba, akkor esett le, hogy lehet, ez kimaradt :oops: majd ha már ott tartunk, hogy ajándék-átvétel (bárcsak), kérni fogok egy postázást, de majd szólok. Ami meg kukázva lett, annyi baj legyen, miért nem szóltam előbb :lol:

Esztike jaj de nagyon ügyes :D mondjuk a Micimackós csörgő komoly motiváció :D

Zsancy, nem csoda, hogy bőgtél, nekem is kicsordult a könnyem :D

Zsuzsi, naptej: én Vichy 50 faktorossal (ez is hypoallergén) kenem mindenét, ami kilóg a ruhából (az arcát nagyon zokon veszi...), mert hiába igyekszem, 100%-ig úgyse tudjuk elkerülni, hogy nap érje.

Ladmon, mikor legutóbb mértem Adri hamijait, akkor ő kb öt kiló volt, és reggelire 210-et, utána 160-at, többi kajára 110-et evett. Szóval ez a mennyiség, amit Esztike eszik, szerintem nem kevés. De biztos ami biztos, tényleg beszélj inkább a védőnővel, hogy megnyugtasson.

Szépek a kis babócáink, megint megállapítottam :D

KépKép

KépKép
stelly

Hahaha... Meg ezt is találtam, megosztom veletek...

Ha nincs csecsemők számára ajánlott naptej vagy folyadék, használhatjuk a felnőttek számára kaphatót is, ha nem tartalmaz PABA-t, és 30-asnál erősebb a napvédő faktor száma, illetve nincs a családban allergiás.
A naptejben legyen cinkoxid vagy titánium-dioxid, mert ezek kevésbé irritálják a bőrét.

ladmon

ladmon: egy egész kiskutyánk van, labrador méret kb 35kg. ugyhogy jo sok kaik fért rá:-)
zsuzsi: nem tudom mikor csatlkaozik, de azt hiszem beteg a kisfia most, nekem sem ir.

Kép
Kép
nicko

Stelly: Köszi, hogy írtad... Eszterem is ennyit eszik, ugyanúgy 5*, mint ti... Akkor hova lesz a kaja belőle??!! :shock:
Szerintem kipárologja... :lol:

Most már tényleg lelépek!! Még jó, hogy van tegnapról ebéd!!

ladmon

Andus: azt mondta az ortopéd dokinő, hogy rosszul áll a lábfeje, de hogy melyik irányba, azt nem is tudom :oops:

1 hónapig tornáztattuk, azt mondta, hogy sokat javult, de a biztonság kedvéért javasolta, hogy 2 hétig hordjuk ezt a báli topánkát, és szerinte utána teljesen rendben lesz. Most ez van, aztán majd meglátjuk, hogy utána mit mond. De köszi a tippet.

Stelly: azt már én is észrevettem, hogy amikor egész nap nem voltunk itthon, akkor este szabályosan örült, amikor hazaértünk és körbenézett. Azt én is utálom, amikor gügyögnek neki, nálunk a férjem nagymamája csinálja ezt, szerencsére ők is elég messze vannak ... Ja, és beszereztem én is egy 10-es csomag Rudolfot, majd írd meg, hogy mi a teendő vele. :wink:

Zsufi

KépKép
zsufi74

Andus70: :lol: hát igen az Alfások tényleg jó csapat... :lol:

Ladmon: ha nem várod ki a minimum fél órát akkor a hatásfoka alacsonyabb lesz vagy rosszabb esetben nem ér semmit... én azon is kiakadtam, hogy ha a tenyeredbe öntöd a bogyót és nem rögtön a szádba adagolod akkor ez is romboló hatású... milyen hülyeség... :?

Stelly: Így már értem... nem lehet egyszerű...de gondolom nem tart náluk sem a végtelenségig ez a fúrás faragás... na meg biztos ez pénz kérdés is náluk... :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon:homeós infók:...a szerek gyógyító információját a golyócskák felületére ágyazzák, ezért nem szabad kézbe venni őket.. Inkább a tubusuk kupakjába vagy műanyag kanálba téve kell közvetlenül a szádba tenni azokat... ...a homeopátiás szerek rezgéseket közvetítenek, így távol kell tartani őket olyan rezgéssel működő készülékektől, mint például a mikrohullámú sütő, a tévé, a rádió és a mobiltelefon... ...minden olyan anyag, amely a szájnyálkahártya ereit szűkíti, hatástalanná teszi a homeopátiás szereket. Vagyis bizonyos aromás gyógyteák (borsmenta, fodormenta, kakukkfű stb.), erős cukorkák és kávé fogyasztása, valamint mentolos fogkrém alkalmazása, na és persze a dohányzás a szer bevétele előtt és után legalább fél óráig kerülendő.

Kép

Kép

Kép
millye

hábazz!!! ezt le kell írnom!

olyan kemény a föld, h belehajlott az ásó!!!! :shock: :shock: :shock: most javítja a zuram, meg flexeli :lol:

(akik nem voltak skypeon nem tudják h veteményezni szeretnék, itten kókadoznak már a palántáim :)

majd még jövök :)

KépKép
hugic

Hugic: ebben a melegben az ásó is lekókad... :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára millye 2009.05.11 10:53-kor.

Kép

Kép

Kép
millye

namegakkor én is:

sonkás gyerek fürdés után:
Kép

Kanizsán anyu kimentett a sokmindenki karmai közül:
Kép

Így nézegettük egymást apuval, mikor hazaértünk:
Kép

KépKép