Dalma, nem próbálod meg Pannát éjszaka ha nyűgös magad mellé tenni, nekem anya és apa között megnyugszik Lilla.
Szerintem a mozgásfejlődéssel kapcsolatosak ezek az éjszakai nyügik+a fogzás is bezavar.
Ilyenkor már nincs nappal-éjjel összekeverés és sztem elég neki a napi 2 óra, Lilla se alszik nappal többet, sokszor keveset addig még nem érik meg az idegrendszere a napi 2x , majd az 1x alvásra.
Ha olvasod az októberi topikot, sőt a szeptemberieknél is a már jó alvó babáknál is vannak ilyen éjjeli alvásgondok. Sok még az új inger nekik és sztem ezek okozzák, de ez csak átmeneti, ne félj nem marad mindig így. Nálunk bevált az együtt alvás és ha elalszik mélyen vissza is teheted a kiságyba csak nyugodjon meg anya mellett.
Voltunk ma tornán, 10 percig sírt a gyermek aztán nem volt gond, majd 2 hét múlva megyünk újra.
Feszes a bal lábszár is nem csak a jobb, a száját is masszírozta belülről, az nagyon tetszett Lillának.
Azt mondta a gy.t.néni, hogy mindjárt kibújik a foga a dednek érzi, de én már nem hiszem ám el, mert annyiszor készült már ez a fog előbújni és valamiért mindig benn maradt
Nekem Lilla nem hajlandó semmiből inni, esetleg 2 kiskanál víz, ha már anya nagyon erőszakos, se tea se gyümölcslé nem kell neki.
Én ha újra kezdhetném szopi mellett is adnék vizet, mert ez most így elég gáz, hogy a tápin kívül nem iszik meg semmit és itt a nyár szüksége lenne több folyadékra.
Nati, sajnálom a cicigondot, de szerencse és megoldódott ügyes vagy !
Vki kérdezte ezt a nagylányos dolgot, nekem még szopi alatt megérkezett pontosan ugyanakkor , mint tavaly volt az utolsó és tök gáz mert rövid ideig tart és rengeteg.
Lilla előtt én észre se vettem a piros napokat, most meg annyi van, hogy hajnalba is kelnem kell- ez mi a sz@rért lett ilyen ?
Melaszka, most már nagyon résen kell lenni , mert ezek a babák már bármire képesek, legbiztonságosabb nekik a földön, onnan lejjebb nem esnek
Én nem tudnám hagyni sírni, nem bírom ha sír, annak mindig oka van, nem hiszek a hisztibe ! De ügyes vagy, hogy nálatok ez a sírni hagyni bejött!
Kata, még mindig nyügi Kevin, ha nem ülsz mellette?