Berni,
aludj jól, aludd ki ezt a hülye migrént!
Réka,
most lehet, hogy elriasztalak, Zoli kedvenc része a Zeneovi cd-n: "nem adom a lányomat aranyhintó nélkül"
Jó, hogy megint itt vagy.
Adri,
nálunk a nagyobb oviba hurcolászása miatt hétköznap elég kaotikus Nóri alvása, mert reggel vagy elalszik a bkocsiban ovi+vásárlás közben és alszik délig, vagy nem... Van, hogy alszik, de csak keveset. És van, hogy ezek után délután is alig alszik, de az ellenkezőjére is ugyanekkora az esély.
Hétvégén már jó ideje csak ebéd után alszik, mert délelőtt érdekesebb Livivel sikítóversenyt játszani

, viszont akkor du. alszik 2,5-3 órát.
Ma Városligeteztünk
Mai képek
Szerizlek
Szerizlek 2.
Szerva itt...
... csere ott
(Okultam a margitszigeti eseményekből, és elvittem a kengurut is, mert mikor Livi benyávogta magát a babakocsiba elég nehéz volt Nórit karban vinni hosszabb távon...)
Önelégült mosoly, miután egy 2 fejjel nagyobb kissrácot elzavart a távcsőtől
Kicsit nagyobb, mint otthon
Elkezdte volna beragasztgatni a matricás füzetébe, mikor rájöttünk, hogy üvegmatrica
Furcsa paradicsom úgy jött, hogy mutogatta az ovis játékokat, és mikor a fából készült zöldség-gyümölcs játékhoz értünk, mondta, hogy mi micsoda, de ez kakukktojás volt, fogalma sincs mi ez (velem együtt)

, de mivel nem akart szégyenben maradni, hogy nini, egy kérdés, amire nem tudom a választ

, rávágta, hogy húúú, ez egy furcsa paradicsom.
Jó éjt!