Honey: azt hiszem, igazad van a szopival kapcsolatban, ma megint lagyszivu voltam, es hagytam ejszaka szopizni. De elmegyek ma a boltba es beszerzem a hozzavalokat, aztan ejszakatol szigoruan tea lesz, hatha nalunk is javul a nappali fogyasztas. Es nagyon orulok, hogy Flora mar ilyen ugyesen eszik !!! Ugyes vagy, hogy ilyen kitarto voltal

A tejcsirol meg annyit, hogy elobb-utobb mindannyiunknak ez lesz a sorsa, egyre kevesebb lesz, aztan meg csak elfogy egyszer ... En is hazikoszttal nyomulok abszolut, de lehet, hogy a te peldadon felbuzdulva en is megprobalom a bebietelt, hatha csak az en foztommel van baja.
Holka: koszi a tanacsot az eroltetesrol. Eddig minden nap adtam, azt gondoltam, igy fogja megszokni, hogy enni kell. Tegnap annyira rohanos volt az egesz napunk, hogy nem volt ido pepecselni, igy kimaradt es szopi volt egsz nap (no persze az en cicista gyerekem ezt egyaltalan nem banta

), kivancsi vagyok, ma mi lesz. Ma kulonben is az Apja eteti, ilyen meg nem volt, szerintem marcsak ezert is enni fog.
Sajnalom a tuszos mandulagyuszit, remelem, mihamarabb kimaszol belole, es azt is, hogy utana is gyakran jossz
Minyu: jol nez ki a kerites. Nekunk sajna olyan a nappalink, hogy sehogy sem tudtam volna elkeriteni egy reszt belole, ezert kellett a jaroka.
Bejci: hat igen, Ikea

En ezt igazabol akkor vettem, amikor barataink itt laktak nalunk egy fiuval es egy lannyal. Ezert lett ketto, de ahogy elmentek, nalunk maradt a 2 jatektarto, es gondoltam, meg jobb is, hogy ketfele, mert igy kicsit szinesebb az egesz.
Marti: a Sinlacot lehet recept nelkul kapni? Mert ha igen, akkor kuldetek ki magamnak, hatha ugy megeszi Bendo jobban a kajakat. Majd meselj, milyen volt a kirandulas !!!
Anyoooka: Bendo akkor lett nagyon ekcemas, ha barmilyen tejtermeket ettem (szopi alatt). Persze gondolom, Adam meg nem eszik ilyeneket. Most ezzel jo sokat segitettem, mi?!
Gabolino: Andor nagyon vicces arcokat szokott vagni, nagyon cuki
Monee: nem reszmunkaidore megyek, hanem teljesre. Mivel ev vegeig van hatarozott ideju szerzodesem, ezert muszaj visszamennem, mert ki tudja, utana mikor kapok melot ... (egyebkent eppen most jott ki itt A-ban egy elemzes, hogy sokkal jobb a hleyzet, mint amit vartak, szoval van remeny). Meg most itt van Anyu, es ugy oldjuk meg az en teljes munkaidomet, hogy eloszor Bendo csak 1 napra megy a bolcsibe 1 heten, utana 2 het mulva mar 2 napra, stb, igy akarom folyamatosan hozzaszoktatni. Ha meg latom, hogy birja, akkor ugye menni fog az 5 nap is, en meg keresek egy kis lovet. DE: ha tudok, akkor januartol mar csak reszmunkaidos melot keresek, 3 nap/ hettel.
Winona: aranyos lehet Panna, ahogy "anyazik"
Szeder: majd meselj te is, hogy sikerult a buli
Starlark: de jo neked, hogy Donat megszerette gyorsan a kanalazast, ezert jo irigy vagyok (mi most mar a 6. hetnel tartunk, es meg mindig nem megy

) Es akkor jol ertem, te mindig adsz neki tapszert is a fozelek utan? Miert?
Nalunk semmi kulonos, Bendo ejszaka ebred, ma meg kapott cickot, mert penteken kapott 6 hos oltast (kicsit kesve a hazautazasunk miatt), de mostantol mar nem fog.