A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Nilabaliéknál szállt el a fék, nem?
Panna: nagyon sajnálom, szegények, nehéz időszak vár most rá lelkileg :( .
Kaandi, Gabi: nekünk is ilyen a zenélős kutyus, kék. Na, szerintetek hol vettem :lol: ?
Kaandi: lehet, ma ilyen napja van, vagy csak szomjas volt.
UH: mi 2 hetente jártunk a 8. héttől, mert véreztem-vérezgettem, gondolhatjátok milyen izgulás volt nálunk is.
Zéti és Oli tündériek, olyan megható.
kreiszi

húú, laptető, asszem ilyen se volt még :lol:
kreiszi

Panna ez szörnyű... :( szegény uncsitesód... :roll: reméljük hamarosan mégis összejön nekik egy csodálatos kisbaba!!

Kaandi ilyen szerintem is van hogy nincs kedve enni. Biztos behozza majd, csak győzd :wink: :)

Zsancy tényleg, már rémlik nekem is hogy volt ilyen fék-elszállós is...

Vera
Kép
Kép
zetibebi

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:43-kor.
Vendég

Millye a nyirokcsomók megvannak, köszönik jól érzik magukat és nem mennek sehova. A doki mikor adta a bogyót annyit tett hozzá hogy ha egy hónap múlva is megvan a csomó (akkor még csak egy volt, mostmár kettő ugyebár) akkor csörögjek rá. Telik az idő...

Ezt a müllert annyit emlegetitek, rászedem apát vigyen el egyszer, csak nekünk elég messze van de én is lőnék már valami játékot a gyerekeknek. Zétit már alig tudom lekötni, kinőtte a cuccait.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Pandusika: nagyon sajnálom az unokatestvéredéket!!! :cry: :cry: :cry:

Ilyenkor szégyenlem magam, hogy a kilóimon siránkozom, amikor itt van egy gyönyörű egészséges baba...

Ui: most dobtam be egy kacsazsíros döfit hagymával... :D

Kép
cserkészkolbász

Döfi? Vagy inkább röfi?

Kérdés: ugye a többi baba kutacsa is lüktet? A hideg kiráz tőle, olyan ijesztő :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:43-kor.
Vendég

A rugdalózóból...
Nálunk dettó, de csak bizonyos rugi felvételekor.

ladmon

babanyul:
nekünk még a lábuj közünk is szöszös..söt a zokniba még be is büdösödik..rendesen savanyú szaga van..pedig fürdünk rendesen :lol:

Zeti a kutacs nekünk is lüktet,sz.tem mindenkinek.Mert ott is kell érezned a lüktetést mint egy ütőeren...

Millye apa meggyógyul zárd be :lol: úgy tuti sikerül a kistesó!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Millye, köszi, már nem fáj annyira a vesém! :) Hála az én csodadoktornénimnek! :wink:

Zétivera, persze hogy lüktet, az a jó, ha látszik hogy lüktet, nekem ezt mondta av védőnő! :roll:

Gabi, Bencus is nagy szöszgyűjtögető, mindig le kell birkóznom, hogy kitakarítsam az ujjai között! :D
zsu83

Olinak is olyan a tenyere, apa sötét színű pólóit hordom itthon úgyhogy neki pont úgy néz ki a kis keze mintha koszos lenne ! :D Óránként lehetne mosni neki.

Kutacs Znek is lüktetett, de neki csak sírás után vettem észre, Olinak viszont szinte állandóan. De ha mindenkinek lüktet akkor biztos oké. :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

amy: megdumáltuk. Füge szeretné Vendit megismerni.

stelly: elvileg tudok onnan is,kell is majd a támogatás.

zsu,stelly: naaaaaaaaaaaaaa régi rucik

zetibaby: majd gondolok rád ha sétálgatunk a vásárban. Oksa csapkodjuk mi is őket, de ha már mégis megcsípte vmi akkor mit lehet rá használni?

babanyul: akkor Debrecenben is mini tali. Mit csinálsz lenn?

zsancy: kösz

millye:vasárnap reggel, holnap jön egy régi barátnőm, aztán estig bográcsozás. Most mentek el 15 óra óta a kolleganőmék ......már kopogott a szemem.Füge tündér volt, mosolygott rájuk. GYk. orvos mondta igen.

Kép
budabo

Zsancy: családi ház? Szorítok, hogy összejöjjön és IRIGY-IRIGY!!! :D :D Mi is nagyon szeretnénk, de nekünk ez még elég távolinak tűnik... :(

Kutacs: nekünk is lüktet ezerrel...

Ma Apa ügyeletes, úgyhogy egyedül éjszakázunk... :cry: ÚÚÚtálom az ilyen napokat.... :cry:

Panna
pandusika

Képzeljétek most beszéltem egy barátnőmmel, aki egy hónapja csinálja a 90 napos diétát és 1 hónap alatt 8 kilót fogyott. Azt mondta, hogy nagyon jó, mert korlátlan mennyiségben ehetsz, csak be kell tartani, hogy minden nap mást. Egyik nap szénhidrát, másik nap fehérje, harmadik nap zöldség... stb. Azt mondta, hogy tényleg korlátlanul és nagyon jókat eszik és már az édességet se nagyon kívánja, pedig olyan édesszájú volt, hogy simán megevett vacsorára egy tepsi sütit is...
Nagyon fellelkesített, szóval majd lehet hogy megpróbálom ezt is...
Őszintén szólva ez az 1200 kcal diéta nagyon kínoz, ehhez még nem szűkült annyira össze a gyomrom... :roll:

Panna
pandusika

Kép munka közben

Kép jó ez az izé

Kép szépet álmodok

Kép hát, lánynak készült :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Tök véletlen hogy minden kpen a hordozóban van, alig használja pedig.

Pandus a 90 naposról anyósom mesélt, a kollégái csinálják és nagyon dícsérik.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Meseltem, hogy az en kisfiam nem szeret a hasan lenni, inkabb mar 5 hetesen megtanult atfordulni. Ma raszantam magam, hogy meg is orokitem.

Anya, tudod, hogy nem szeretek a hasamon fekudni!
Kép

A nagy koncentralastol meg a nyalam is kicsordult!
Kép

Hoppa!
Kép

Na ezt mar sokkal jobban szeretem! :lol:
Kép

Ezt igy sorazatban otszor. Hat nem tudom, hogy fogunk igy kuszni. A negyedorabol kb. egy percet volt osszesen a pocijan. :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Aszta Hajni!!! :shock: :D De ügyi! Tényleg nem szeret hason lenni az tuti :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ja es almaban pedig forgalmat iranyit :wink:

Allj!
Kép

Ok, mehet tovabb...
Kép

Jol teleraktam az oldalt, mara eleg lesz a marketingbol. Hatha valamelyik kislanynak megtetszunk. :P
Jobbra el furdetni... :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

ladmon: ez tök jo h lyen hamar eredmény lesz a torna által.

babanyul: fu szépséges szemeitek vannak. na puff neki akkor az én gyerekem nem lesz inteligens mert én soha nem vtam rosszul:-))
nálunk is tiszta szösz örökké a keze no meg a lába is mer tugy izad neki.
j
ulcsi: azt a nayakad, nem semmi.-)

zsu : örülök h kezdesz jobban lenni

amy: há nekem akkor nincs ötletem már. ügyes volt apa tényleg.

millye: ápold csak a férjedet, még jo h komolyabb baj nem történt. bocsi de mi is volt a neve annak a csudabogyonak ami segiti a vasat felszivodni?
nem találom már pedig felirtam.

bogi: ne pityeregj ilyen beszolásokon. csak a babáddal foglalkozz, majd futkosunk még elegt utánuk.

nilabali: milyen betegsége van a férjednek? hidd el minden rendben lesz

panna: ne is mondjál ilyeneket mert mindjárt bögök. én is ugy örülök h ilyen babám van de mindig parázok vmin. de én tudom milyen érzés ez amikor mondják h vmi bj lehet, én átéltem ezt.

zetibebi: nálunk is lüktet a kutacs néha. nekem azt mondta az orvos ez nem baj. és csak akkor szokott ha ül.

hajni: jok a képek:-)

na vtunk am fotozkodni, hát mandarin nem nagyon élvezte, tiszta nyügi volt mert ugye nem aludt elötte majdnem semmit.
ja meg vtunk shoppingolni is kicst, ugy összefosikálta magát h még a farmerja is tiszta fosi volt. és a pelenkázo undorito volt de sajna nem volt más válsztás.

rosszul vok magamtol és a hurkáimtol. esküsöm ugy éreztem ma mintha mindenki a dundi alakom figyelte vna a városban pedig tudom ám h nem csak beképzelem magamnak. és azt is tudom h örüljek h ilyen szép kisbabéám van de nem érzem magam jol egyáltalán.
n amajd holnap jövök, megyünk fürdözni.
szép álmokat a babáknak mamákna

Kép
Kép
nicko

Zetibebi: ha nem jönne össze a nyirokcsomó eltüntetés akkor én is megpróbálok segíteni... de egyenlőre kíváncsi vagyok a homeós dokira :wink: Oli nagyon aranyos!

Babanyul: Nálunk is van szöszmösz... :lol: :lol: :lol:

Zsancy: Apa meggyógyul és a lányomnak meg megmondom, hogy vigye el az öccsét "egészségügyi sétára" mi meg bepótoljuk a lemaradást... :lol: :lol: :lol:

Zsu83: Holnap szerintem ennél is jobban leszel!!! :wink:

Budabo: Akkor nem fogtok unatkozni hétvégén! :wink: addigra Füge is jobban lesz! :roll:

Nicko: Ferrum Metallicum 5 vagy 9CH amilyet kapsz és 2x5 bogyó!

Pandusika én sokat tudnék mesélni a 90 napos diétáról! Csak szoptatás alatt nem lehet... sajnos!!! Én 10 kilót fogytam ezzel a módszerrel és nem éheztem!!! :lol: :wink:

Hajnski éééééééédes az átfordulós kép! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Kreiszi: Nagyszerű az a kép Alexről, olyan cééép! Férjed csinálta?

Találka: ELég nagy hüle vagyok, ajánlgatom itt a 20-át és hozzám jön aznap a védőnő... :? Úgyhogy (bocs Pandus :oops: ) jó lenne 2-a és esőnapként a 4-e? Remélem a nyári megatalira a külföldön élő honfitársaink is tudnak majd csatlakozni! :D

Pandus: Nagyon sajnálom az unokatestvéredet! Nehéz is elkéépzelni, mekkora fájdalom ez, ha az emberrel nem esett még meg... Én is olyan hálás vagyok a kis Bogyómért!!!

Dede Zetibebi, ezt egy háromhónapos csinálta... :shock: Talán ezért fáj még mindig néha a cicim... Vakuummal dolgozik! :)
Zetinek jobbulást! A kedve jó?
Oli nagyon szépséges, Ő is hogy tud dolgozni a játékokkal. :lol: Úgy bírom, amikor Marci erőteljesen koncentrál... :)

Hajni: Nem semmi egy képsorozat. :) Te kaptad le? Nagyon ügyes!!! És csinos a rucija a másik képen.

Esztikének volt ma új attrakciója?

Fogyókúra: Nekem a szűztea sokat segített, amikor az esküvőmre fogyóztam. Szoptatás alatt sajnos nem lehet. Eléggé hajt, de hatásos.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Köszi Julcsi, öcsém csinálta. Nem fotós, csak van egy komolyabb gépe és azzal tud egész jó képeket csinálni. Ja szűztea, most, h írod jutott eszembe, h tavaly a "norbizás" mellett szedtem a szűztea kapszulát is. Nekem is bevállt :D .

Hajni: de ügyi ez a cuki fiú!

Szöszök az ujjközökben és lábszag az én fiamnál is van :lol: .
kreiszi

Panna:Hát mi is csk kölcsönre vennénk..szívünk vágya egy otthoni lakás..de az álom..
Itteni fizubol meg megtudnánk venni egy itteni lakást...
http://www.place2live.dk/sag-detalje.as ... er=18-8485
ezt néztük ki...
Nekem nem jött be a 90napos fogyás...híztam töle

Hajnski:
Nem semmi a fiatal úr..Nagyon ügyes! :D Puszika neki :)

Julcsi79:
Szűztea az durva..én is probáltam..de mikor fél órát ültem fosás(bocs)miatt a wc-n inkább nem :lol:
Én még az almaecetet ittam tisztán :shock: hátha össze húzza a gyomromat...istenem de hülye voltam

zsancy

Koszonjuk szepen! :lol:

A kepeket en csinaltam, nem sikerult elsore, de mivel megismetelte nehanyszor t :lol: udtam ujra probalkozni. :wink: Hiaba nem vagyok profi fotos, csak szeretek fenykepezni. :oops:

Pandus - en is nagyon sajnalom az unokatesodat. En az elso babamat 10 hetesen veszitettem el es azt is nagyon nehez volt kiheverni, de igy majdnem felidosen! Szornyu :( :( :(

Oliver is nagyon edi. Latom a tokaversenyen o is jo esellyel indul. Nekunk is volt, de valahogy felszivodott. :roll: Mi csak 280-at hiztunk 2 het alatt, pedig becsszo nem eheztetem. :oops:

Szoszunk nekunk is van - tenyerben, labujjak kozott, egyszer meg a fule mogott is volt. :shock: Ja errol jut eszembe - akartam irni regebben, hogy nalunk is volt koszmo es a Jonson's kamillas samponjatol ket nap alatt elmult, pedig furcsi kozben megmostam, de mast nem csinaltam vele.

Debreceni minitali - en is akarok. Tavaly nyar ota nem voltam otthon es valoszinuleg meg nem is megyunk egy ideig. Andrisnak meg utlevele sincs. :roll:

Fogyas - en 14 kilot szedtem fel terhesseg alatt es ez 3-4 het alatt le is ment szules utan. Azota meg felszedtem megint 2 kilot. :oops: De en tulsullyal indultam, ugyhogy jelentem ugyanolyan dagadt vagyok mint elotte. 8) Persze a pocakom sem a regi. A multkor egy kicsit szukebb polot akartam felvenni es megkerdeztem a paromat (mar ez oreg hiba), hogy nem gaz-e. Mire o - amig ekkora melleim vannak, senki nem fogja a pocakomat vizsgalni. :shock: Tipikus pasi meglatas. :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

[quote="zsancy"]P írta:zsancyanna:Hát mi is csk kölcsönre vennénk..szívünk vágya egy otthoni lakás..de az álom..
Itteni fizubol meg megtudnánk venni egy itteni lakást...de ez még nagyon messze van...de álmodozni jó!!!
http://www.place2live.dk/sag-detalje.as ... er=18-8485
ezt néztük ki...
Nekem nem jött be a 90napos fogyás...híztam töle

Hajnski:
Nem semmi a fiatal úr..Nagyon ügyes! :D Puszika neki :)

Julcsi79:
Szűztea az durva..én is probáltam..de mikor fél órát ültem fosás(bocs)miatt a wc-n inkább nem :lol:
Én még az almaecetet ittam tisztán :shock: hátha össze húzza a gyomromat...istenem de hülye voltam

zsancy

Hát lányok mindjárt visszaolvasok, de ezt muszáj vagyok lendületből megosztani veletek... :)

Úgy néz ki nekünk megvolt a 3 hós fejlődési ugrás, durva (nemtom hova ugrálunk már) :shock: , bár a 6 hetes is 4 hetesen volt nálunk, szóval már vártam és rettegtem tőle. De mivel fiacskámnak sokkal több esze van mint nekem 1 nap alatt megnőtt a tejcsi mennyiség, de az az 1 nap.... :roll: eszméletlen durva volt.
Szerdán rota 2, mire csütörtökre hőemelkedése lett (még tegnap is volt kicsimnek :(, remélem mára elmúlik) és 1 óránként, de halál komolyan, egész nap 60 percenként követelte a szopit (hulla voltam estére). Ráfogtam a nyűgösségre a hőemi miatt, na de akartam neki pótlástejcsit adni cumisüvegből szokás szerint, mert a cickók sokszor már az átlag eddigi 110-120-at / 3-4 óra sem termelték meg, de nem fogadta el az üveget :shock: , még öklendezett is tőle néha ha csak a szájához ért :shock: .
Nagyon megijedtem, hogy ennyire kevés lenne a tejcsi, apad vagy mi van, és hogy nem tudok pótolni sem.
DE mi törpént ehhez képest, tegnapi első mért evésünk reggel 4 órás szünet után 190 g, aztán volt még 160, 150, többit nem mértem... Már többször megállapítottam, hogy ha hallgatok fiamra minden ok lesz hamar, na de amikor benne van az ember akkor ijesztő a helyzet picit. Kaandi ez remélem téged is megnyugtat, ne aggódj Boti is tudja mit akar szerintem, csak bízz benne :wink: .
Ja éééés az előbb 8 és fél óra szundi után :shock: :shock: benyomott 230 g-ot 1 mellből :shock: :shock: :shock: , b.sszus... tejben ázva ébredtem, diót lehetett volna törni a cickókon és ömlött belőlük a cucc... :D

Mostmár kőcicit is oda merem adni neki, annyit javult a bukáshelyzet, többször volt már hogy nagybüfi visszajött mielőtt vállra tettem volna, hátonfekvő helyzetben és nem jött vele kaja (pedig régebben még hasonfekve is bukott meg mindenhogy ezerrel), a férlenyeléseket is egész jól kezeljük és elkerüljük már közös erővel :).

Kép
Kép
elif

Ez a szűztea érdekel, a hashajtós része nem is ártana, bár kíváncsi vagyok kifogna-e rajtam :wink:

Nicko én is rosszul érzem magam a bőrömben, úgy veszek pólót hogy fel sem próbálom mert tudom hogy akkor úgyse venném meg ha meglátom magam benne. Ebből bikini asszem nemcsak idén nem lesz hanem jópár évig :oops:

Millye ezek a bogyók nekem nagyon...hogyismondjam. :? Szóval lehet, hogy az arsenicum meg a calcium carbonicum együttes hatása jó a nyirokcsomókra, de külön-külön semmi értelmüket nem látom, amit a honlapon írnak hogy mire valók Zétinél egyik tünet sem áll fenn. A körömvirágnak több értelmét látom, de én hülye mindig elfelejtem :oops: Meg ha azt is adom akkor nem fogom tudni a bogyók hatottak-e. Úgyhogy még várok két hetet és szót fogadok.

Julcsi köszi kérdésed, Zétinek a kedve mostmár jó, a kúra első hetében esszméletlen kezelhetetlen volt de átvészeltük, most meg annyira bújik hogy pisilni alig tudok kimenni, egész nap jön és simogat meg ölelget, más hozzá sem nyúlhat :shock: ha kikerülök a látótérből hív hogy "anya anya". Édi nagyon hogy így szeret de szerintem ez túlmegy az életkori szeparációs szorongás határán. Biztos csak átmeneti.

Hú Elif, ügyesek vagytok a tejjel! :D Ügyi vagy hogy így kitartottál!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

hajni: nagyon jó képek. Jól csinálja a "mini kollega".

nicko: oksa nem figyelek, de elég nehéz elfogadni a testem változását - mellek sem a régi, has, comb, popsi, arc - :oops: Gondolom más is így van ezzel.

millye:képzeld ma reggelre már alig volt neki váladék, de azért szívjuk még és kapja a homeost is még hétvégén. Remélem mostmár alakulunk. Férjed hogy van?

Kép
budabo

elif: micsoda tej mennyiség :shock: Ügyik vagytok.

zsu: jobban vagy?

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:44-kor.
Vendég

Köszi az Efedícséreteket! :)
Namostaztánosztán: :D

Hugic: na anyóstéma, én a terhesség alatt nagyon megkedveltem az enyémet, de komolyan, nagyon vágta hol a határ és mikor kell segítenie, de mióta Efe megszületett, háááát... Mindig van valami ami nem tetszik neki 100%-osan, és nem tud róla leszokni, hogy neki aztán azonnal mutassuk az unokát amikor eszébe jut, mindegy hogy épp szopik, vagy alszik. Egyszer bedőlt neki párom, jól kiosztottam, hogy hozzá fog szokni anyós és mindig ezt akarja majd csinálni, így is lett, de azóta legalább férjem már rám hallgat. :)
Porszívó hangját Efe isimádja, akkorát képes durmolni miközben akár a füle mellett takarítok, hogy csak na. :D

Hajnski: ahha, fotós... innen ezek a szuper képek Andrew-ról, de azért nem tagadhatod, hogy ilyen szépséges modellt könnyű fényképezni. ;)

Budabo: el is felejtettem megköszönni az álommanót anno, amikor kértem tőled, nagyon bejött :D, egész nap szundizott szinte kincsem. Köszi!!!
Engem a nőgyógyász cikizett agyon tegnap a kilók miatt, nekem is szarul esett, főleg hogy nagyon jól tudja a kilók nagy része a fekvés miatt jött fel, és ez ellen nem tudtam mit tenni.

Zsancy: fürdéskor még mindig fűtünk mi is ezerrel, így nem hiszem, hogy a fázás a sírás oka, nem tudom... Autósülésben Efém is olyan kis furán fekszik, próbáltam eddig kitámogatni, na de mostmár ebben a melegben... tegnap is jól beleizzadt, mert párnát tettem alá. Efe is ezt csinálja, egyik pillanatban sír, másikban vigyorog és 2-szer már ki is röhögött engem mikor megijedtem valamitől. :D Petra nagyon ügyes és szépséges!

Panna, Zsu: na korábban én is úgy gondoltam, hogy kicsi korkülömbséggel jöhetne a következő manó, de miután látom milyen az anyaság... hááát :D, minden elismerésem a többgyerekeseké.

Gjéti: Oli nagyon édi továbbra is, kis frizkós... :D Matektanárság azért messze van a félistenségtől... Kinek mi megy... nekem pl. A töri volt a mumus, abból majdnem röpültem az érettségin. Jajj...

Nicko: nekem is volt ilyen nagy különbség tejcsi téren a cicik között és én is előbb mindig a kevesebbessel (:D) kezdtem a szopit, most is van különbség, de már messze nem annyi. Én sem tudom elfogadni az alakomat, akárhányszor tükörbe nézek elszomorodok, és mindig meg kell győznöm magam, hogy a tejcsi többet ér mint a fogyás.

Ladmon: én megkértem a dokimat, hogy részletesen mondja el milyen a hasmenés, mikor aggódjak. Azt mondta akkor ha 1 nap minden evés után hamar jön híg kaksi, olyan ami eláztatja az egész pelust, a nagy gond meg ha ehhez rendszeres hányás is társul. Gratula a fogdosáshoz!

Stelly: ne sajnáld, hogy nem lettél matek tanár, se pénz se posztó... még jó hogy van egy másik diplomám is. Pénzügyes diplomával többre mentem volna. Efe sem forog még, nem is látom, hogy nagyon próbálkozna ezzel, ő is szól mint kangu Hunorja :D... ez van, másban meg extra fejlett, szóval nem aggódom.
„falfúró gyermekbőgető melósokból” mi 2 hónapig kaptunk úgy képzeld el :(, már kicsapta nálam a biztosítékot néha és vertem nekik a falat meg ordítottam, akkor 10 percre abbahagyták... De már úgy sajnáltam néha Efémet, mikor egész nap nem tudott csak 10 perceket aludni miattuk :(.

Yve: 7200 g, maxi pelenka, na az sem semmi... Sógornőm szerint meg Efét diétára kéne fogni... okostojás :D

Millye: Jesszus, annyira sajnálom a férjedet, meglátod hamar túllesztek a pechszérián, nekünk a terhesség alatt jött össze sajnos minden, csodálkozom is, hogy Efe mégis ilyen jókedéjű baba lett, a sok sírás ellenére...

Amy: Vendi tényleg nagyon kis vagány, hogy nem sírt az oltás miatt, ejjha! :)

Julcsi: ez a nyalkkiszívás... aztamindenségét....... ez már valami! :D

Verus:
[quote="lkverus"] írta:lkverusVinci édibédi megin átalussza az éjjet Juhééééééééé...csak sajna apa is :evil: Igy nemhogy pocak nem lesz többet, de még a gyakorlatból is kijövök :lol:
Na nálunk én vagyok a hétalvó, apóca nagy bánatára. :D

Nilabali: sajnálom az eredményeket, igazán jóra fordulhatna már a sorotok, megérdemelnétek! :(

Panna: annyira sajnálom az unokatestvéredet, sajnos 2-szer is ott voltam nagy pocakkal olyankor, amikor 1-1 kismama megtudta a rossz hírt, annyira de annyira rosszul érzetem magam, elsüllyedtem volna legszívesebben, hogy ne okozzak nekik esetleg még több fájdalmat a pocakom látványával, és közben sírhatnékom volt, úgy örültem, hogy velünk minden rendben és féltem, nehogy baj legyen... :(

Alex, Esztike, Olivér és Vince baba is nagyon éééédesek!

Kép
Kép
elif

Húúúú, ez durván hosszú lett... de csakazértse kérek bocsánatot. :P

Kép
Kép
elif

Elif ti is jó korán keltetek!
Oli megint kétórázik és asszem a tej miatt, kezd megint kevésnek bizonyulni, de ha így követeli nekünk is utoléri majd a keresletet:) remélem.
Diploma: hát a fene se tudja mostmár mi lenne jó, nekem ez a szociológia-dolog annyira kézzelfoghatatlan hogy talán pont azért lesz jó :? vagy pont azért nem :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetibebi: hát igen, tegnap nagyon kifáradtunk, voltak vendégek babázni, aztán megjártuk Pestet, nőgyógyászt... plusz még hőemi is volt, így 20-kor kidőlt manó, már tanultam a korábbiakból és 21-korkövettem a példáját, így tök jót aludtunk. :) Bár éjfélkor arra ébredtem, hogy nagyon fáj a derekamnál a gerincem, kaptam is egy jó kis masszázst, puszi érte apának. :)

A hajnali szuperrekordkajcsink után még visszaaludt kincsem ám 8-ig, wow, kicsit még a topikozás után én is pihiztem. És 8:30-kor miután benyomott 160 g-ot, még aszongya nekem "éhenveszek" és vissza a cicikre... na szép. Eddig meg 80 is elég volt néha...
Mondták, hogy a 3 hós ugrás elég nagy, na de ez tényleg komoly... :roll:

Zsancy: ugye te írtad, hogy Pampers active fit-et használtok? Tegnap vettem, nagyon szépen passzolt picurra, szebben mint eddig bármelyik pelus, meglátjuk milyen lesz "terhelés" alatt. :D Bár az ára miatt nem lesz a kedvencem... :roll:

Kép
Kép
elif

Sziasztok lányok!

Megint csak egy gyors bekukk, hogy tudjátok, még én is vagyok.. bár nem vettem észre, hogy hiányoztam volna...

Olvasok naponta többször is, hogy tudjalak titeket követni, de írni már nem fussssaaa.... :?

Tudjátok, május, és a saját cégünket rendbe kell tenni, mert ha nem megy be a társasági adó bevallás meg mérleg, akkor aztán fizethetünk...... és nem mondhatnám, hogy Zétike sok időt hagy dolgozni, szóval azt sem tudom hová kapjak, a háztartás mellé még ez is...
A családi pótlék és anyasági igénylésemet még csak most töltöttem ki, arra sem volt időm. :oops:

Szóval bocsi, hogy nem válaszolgatok senkinek, de esküszöm képben vagyok mindenkivel kapcsolatban!

A ricinus cummunis nagyon jó, nekem szépen termeli a tejcsit, úgy vettem észre, mert amikor elfelejtem bevenni, akkor meg is látszik, hogy kevesebb van.

Zétikém nő és fejlődik, mint a gomba. Elkezdett dünnyögni, cicizés közben egyfolytában mondja, és nézegeti a kezecskéjét is.
Van egy édes bocija, amit már meg tud ragadni, és tiszta extázisban húzza a szájához, hogy aztán hammmmm... jajj neked boci!
Képeket még azóta sem töltöttem fel a gépre, pedig előhívatni is kellene belőle, ígértem a rokonoknak is.

No, szóval mi is megvagyunk, jól vagyunk, csak behavazva....

Zétivera, a nők lapjához van egy melléklet, amiben a nevek jelentését írják.. és Zétényre olyan szép van írva, hogy ha valaki Zéténynek nevezi el a fiát, számíthat rá, hoyg még az országot is jobbá teheti. Lehet, hogy politikusok lesznek a fiaink? :lol:
Ha érdekel, szólj, leírom a többit is, csupa jó.....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Asztamindenit, letettem és elaludt :shock: tyú :D na még ilyen se volt. Z lepasszolva, gyorsan nekiesek a gyerekbirodalomnak amíg lehet :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsancy: azta!!!! Ez nagyon szép házikó! :D De nemigazán értem... az ottani fizetésből nem tudnátok Magyarországon lakást venni? Kint ennyivel olcsóbbak az ingatlanok? Mert nálunk fordítva van... itt Németországban az élet nem olyan drága, de az ingatlanok nagyon... sokszorosa az otthoninak... Ezért távoli még nekünk.... Bár az igazat megvallva van egy kis házunk Budaörsön, amit ha eladnánk, akkor már bele tudnánk vágni itt egy másikba, de egyelőre még nem szeretnénk... :? de most nekem nagyon hiányzik a kert... :(

Elif: mi Pamperst használunk és én nagyon meg vagyok vele elégedve. Havonta ha egyszer vagy kétszer fordul elő, hogy kifolyik a pisi vagy a kaki... Nekünk nagyon bevált. De az igaz, amit még a múltkor írtál, hogy a német Pampers más? Ezt nem is tudtam... Ha hazamegyünk veszek otthon, mert kíváncsi vagyok a különbségre.

Köszönöm mindenkinek az együttérző hozzászólásokat! Nagyon sokat gondoltam tegnap szegényre... remélem sikerül neki valahogy feldolgoznia...

Panna
pandusika

Andus én hiányollak attól hogy nem írom :wink:

A Zétényről csak annyit tudok hogy konkrét jelentése ismeretlen, viszont a Töhötöm apánk nevéből alakult, valahogy úgy hogy Töhötöm-Tehetem-Tétény-Zétény, vagy ilyesmi. De ez tök jó amit írsz :D viszont politikus nem lehet, azt kikötöttem. Van néhány szakma amit kizártam neki, nem lehet tűzoltó, rendőr, katona mert ezek veszélyesek, nem lehet politikus és középiskolai tanár sem, meg volt még néhány amik most nem jutnak eszembe :wink: :lol: (senkit sem szeretnék ezzel megbántani, középiskolai tanár pl azért nem lehet mert ők általában depisek és szekálják őket kamaszok, stb.)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hajni: annyira jó ez a megfordulós sorozat! Én is akarok!! :D De sajna nálunk még jelét sem mutatja... bár Hanna sem szeret hason lenni és ilyenkor ő is elkezd küzdeni ellene, de eddig még csak az oldalra billenésig jutottunk. A mászás miatt meg szerintem ne izgulj, mert amint rájön, hogy mit tud vele elérni, nem bírod majd utolérni. :D

Panna
pandusika

Lányok, jól emlékszem, hogy anno csatlakozott valaki hozzánk, aki ikreket várt? Emlékeztek még, hogy ki volt és mi lett vele? :roll:

Panna
pandusika

Panna: igen más, akkor a 2-esről írtam ezt, az még picit nagyobb is volt, mint a magyar 2-es, most meg mondjuk még a neve is más, mert a magyar: active baby, a német meg active fit. :)

Efének még mindig hőemelkedése van, 37,5 a popsijában mérve :(, szerintem megint hívni fogom a dokit, mára már tényleg el kellett volna hogy múljon... A rota 1-től semmi baja sem volt. :roll:

Kép
Kép
elif

Elif, ez semmi. Zétinek általában ennyi a hőmérséklete, mert a popsiban mértből le kell vonni 0,5-öt, tehát Efe hőmérséklete 37 fok, ami normális, legalább is a mi doktornénink szerint.
Zétinek mértük többször, és neki 36,8-37 fok a normál hőméseklete.
Szóval ne izgulj, ez nem hőemelkedés, normális hő!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus: legyen igazad! :) Tegnap a doki nekem hőemit mondott rá, azért idegeskedtem, meg olyan melegnek tűnik az eddigiekhez képest... :roll: De egy picit megnyugtattál, köszi!

Kép
Kép
elif

Én is úgy jártam 3 hete, hogy melegnek éreztem, mértem és 37,5 volt popsiban. Persze én is felhívtam a doktornénit, aki megnyugtatott, azt mondta, hogy figyelgessem, nem megy-e neki feljebb, de ezzel nincs semmi teendő, mert akár a saját testhőmérséklete is lehet ennyi.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Panna :
elégé hülyén fogalmaztam bocsi.Otthoni kertesház a vágy...de ha inen haza mennénk nem hinném hogy egy otthoni fizubol megtudnánk venni egy kertes házat,föleg amilyen helyzet van otthon.Itteni fizubol,meg megtudnánk venni egy kertesházat persze kölcsönre.Az ingatlanok itt is drágák+az autók is.De ha arányosan nézzük a fizukbol itt jobban kijösz ha van lakáskölcsönöd is...
Elif:
Igen mi olyan pelust használunk,itt sem olcsó de jó...bevált....igy mi inkább veszünk egy tuti pelust..minthogy minden betrotyolásnál komplet ruha csere...akkor meg a vízszámlánk emelkedne... :lol:
Én ugy tudtam hogy a 37közti hőemelkedés tök normális...ha nincs görcs...és itt is ezt irják
http://www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/ ... szol/1057/
Matek tanár??? :shock: :shock: Soha nem volt a kedvenc...örültem ha görbül az a jegy :lol:

zsancy

Asszem kénytelen leszünk hálózsákra váltani, ugyanis mostanában egyfolytában lerúgja magáról a takarót. Félek, nehogy megfázzon emiatt... Használ valaki hálózsákot? Mik a tapasztalatok?

Panna
pandusika

Zetibebi: Pont ezért kérdeztem, hogy a homeósdoki által felírt bogyók hogy hatnak mert én is utána néztem... és valóban semmi közük nincs a nyirokcsomóhoz...de én sem korban sem tudásban nem bírálhatok felül egy homeósorvost... mindenesetre ha nem hatna az ő általa javasolt homeóbogyó... akkor megpróbáljuk mással... mondjuk a körömvirág is egy ilyen kategória. :wink:

Budabo: háromszoros hip hip hurrá!!!! Nagyon örülök neki, hogy Füge gyógyul! A férjem már jobban van. Tömöm a homeós bogyókkal és megdöbbenek, hogy mennyit használnak. Döbbenetes, hogy a Hypericum Perforatum is milyen jó!!! Tegnap megvettem az egyik immunerősítőt és a hajhullásra is a bogyót. (Hétfőre még hoznak carbo animalis-t, calendulát, Vincetoxicumot meg kínai angyalgyökeret.)

Elif: :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy van tejcsid!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Pandusika: nekem a lányommal sem jött be a hálózsák... így a fiamat meg sem próbáltam hálózsákba bújtatni... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: