[quote="krisz78"]K írta:krisz78riszti: ezt hogy érted el. Ádám meglátja a bodyt és visít, megfeszíti a karját, hogy minél nehezebb legyen ráadni a ruhát.
Moffli: én a kezdetektől adok Ádámnak vizet, ha szomjas. Van, hogy mást el se fogad. Nekem a doki is javasolta, azt mondta, így a tej ízét is kimossa a kis szájából, nem savanyodik bele. Naponta 100-120 ml víz elfogy.
Krisz, Ágnes sem szeret továbbra sem öltözni, csak segít. Lehet úgy gondolja, így hamarabb túllesz rajta
Nahát, nagyon kedves a tanítványod!

Lányok, azt honnan lehet tudni, hogy mikor szomjas a baba?
Anyák napja: Furi, de én abszolút nem érzékenyültem el az ünneptől. Viccelődve mondtam egy-két nappal korábban, hogy ezentúl eggyel több ünnepem lesz az évben, de jó, de valahogy semmi többletérzést nem váltott ki bennem az "Anyák napja" ünnep. Nem vártam ajándékot, de még egy mondatot sem, szóval egyáltalán nem ünnepként éltem meg. Erre jön a párom, és odaadja életünk első virágát. Én ettől hatódtam meg. Hogy korábban soha nem kaptam tőle virágot, és most igen. És persze így már annak is jelentősége volt, hogy nőként nem kaptam tőle soha, de anyaként most igen.
Viszont ha nem hozott/mondott volna semmit, nem éreztem volna megbántva.
Pehelysúly: csatlakozunk a csapathoz: tegnapi tisztasúly 5940g.
A "Milán figyel apa karjában" képtől egyszerűen elolvadtam. Hihetetlenül szép...
Gratulálok Noémi kétkezes mutatványához!
Peni, fogzás

MÁgi, tüneményesek a gyerkőcök! A dédis képben van valami olyan megható..
Hanna, jó hétvégét!
[quote="Edit"]E írta:Editgyébként azt megfigyeltem, hogy a pasik sokkal előzékenyebbek velem, mióta babakocsival járkálok, mint a nők.
Én azt vettem észre, sétálok Ágnessel, és a férfiak zöme mosollyal-elérzékenyülve, babát csodálva megy el mellettem, a nők többsége pedig közömbösen, leginkább átnézve rajtunk. Persze nem igénylem, hogy mindenki leállítson 5 percre babát nézegetni és kérdezősködni, de a különbség szembetűnő és furcsa.
Tolakodás: nem tudom milyen varázsom lehet, de e téren éppúgy csupa jó élményem van, mint a BKV-n utazással kismamaként (illetve mostmár babával is). Lehet olyan félelmetes fejem van, senki nem mer velem bunkó lenni
Altatás és zaj téma: A felújítás kellemetlen, de sajnos tényleg muszáj időnként, és nincs olyan időpont amikor jó lenne. Bár az ember a közvetlen szomszédaival lehet olyan tapintatos, hogy megkérdezi mikor van általában altatás. Mi pl. 12 és 3 között nem csinálunk semmi zajos dolgot a szomszéd 3 éves kislány miatt. Fordítva, mivel Ági minden nap máskor alszik kedve szerint, nem várom el senkitől, hogy minden egyes fúrás előtt megkérdezzék alszunk-e. Viszont azt utálom, hogy a mentősök stb. brahiból akkor is bőgetik a szirénát, amikor egy szem autó nincs útban az utcán. Kórház mellett lakunk, és minden nap szenvedek az altatással, dugótól függetlenül.

(Az indokolt szirénázás más, azt maximálisan megértem)