A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!

Hajnalban megszületett a kedves ismerőseink babája, 33. betöltött hétre :mrgreen: . Alapból ennek nem örülnénk ennyire, de a baba is, mama is jól vannak :D :D !
Szilágyi Áron Barnabás 53 centi, és 2400g-os nagyfiú :shock: :D ! 4-kor még a felvételi papírokat írták, 5-re megvolt a picúr :shock: . Nagyon gyors, könnyű szülés volt! :D ELvileg két hétig kell bent lennie a picinek, utána már jöhet is haza :D !
Úgy örülök nekik!!!! Így utólag azt mondom, jobb is hogy megszületett, minthogy még 6 hétig izguljanak érte, kétségek között... :roll: .

Amúgy tuti volt éjszaka valami a levegőben, mert az én pocakom is ijesztgetett :? ! Tegnap (is) sokat mentem, tettem-vettem, és este 10-től éreztem, hogy valami nem oké: rendszertelenül, de gyakorlatilag folyamatosan keményedgettem, a Kisnyúl is baromi zaklatott volt, sehogy sem volt jó, émelyegtem, szédültem is... :? . Vettem be plussz magnéziumot, meg mikor már feküdni nem bírtam, sétálgattam fel-alá riszálva a fenekem, hogy hátha attól megnyugszik a picúr. Az tuti, hogy 1:48-kor még fent voltam, aztán nagy nehezen elaludtam valamikor, és azóta nyugi van (nemrég ébredt, de nyugodt :D ).
Így visszagondolva jobban is besz@rhattam volna, csodálkozom is, hogy ilyen jól bírtam. Még apát sem keltettem fel, mert tudtam, hogy csak pánikolna :lol: . És valahogy éreztem, hogy nincs nagy baj :wink: !!! Meg persze végig imádkoztam, az is nagyon sokat segített.
Pedig Zsuzskánál (Áron anyukája) is így indult múlt héten, hogy csak keményedett sokat, szóval azért oda kell ezekre figyelni!

Viszont megfogadtam, hogy többet fogok pihenni, és nem fogok egyhuzamban ennyit menetelni :oops: ! Hétvégén is, amíg a fiúk Forma1-et néznek, kötelezően pihenni/aludni fogok! (Azért írom le nektek is, mert így nyomatékosabb :twisted: !)

Katy!

Szép nagy baba, gratulálok :D ! Ha farfekvéses marad, az sem baj, ő tudja mi a jó neki, ez sincs véletlenül! Viszont ha így marad, mindenképp császár legyen!!! :roll: Egyik ismerősöm belevágott spontán, de nagyon nem kellett volna :? ! Mindketten jól vannak, de 5 év után is borzongva mesél róla (pedig nem az első szülése volt), és megígértette velem is, hogy ha Botond faros lesz, megcsászároztatjuk...

Bond!

Iwiw-es vélemények:
Én alapjában véve azt gondoltam magamról eddig, hogy egy átlagos küllemű, és ízlésű, ellenben őszinte és az átlagnál szórakoztatóbb csaj vagyok. Ehhez képest 16 vélemény alapján:
Ízlés: 5
Jól nézel ki: 4,7
.
.
.
Őszinte vagy: 3
Humoros vagy: 3
:shock: :shock: :shock: :shock:

Azóta kiderült, hogy annyira azért mégsem vagyok eltájolva magammal kapcsolatban, mert most, 41 vélemény alapján:

Őszinte vagy 4,6
Kedves vagy 4,0
Jól nézel ki 4,0
Jó az ízlésed 3,8
Képben vagy 3,6
Kreatív vagy 3,5
Humoros vagy 3,3

Szóval bár vicces messze nem vagyok :? (bocsi :oops: :oops: ), de legalább őszinte vagyok, és kedves, ami sokkal jobban érdekel, mint hogy mások szerint jó ízlésem van-e :roll: :lol: :lol: :lol: !
De eleve ez az egész totál nem objektív, mert egyszerre csak egy dologra kérdez rá, és én is 3-ast nyomok ha az adott embernek azzal a tulajdonságával nem vagyok tisztában :roll: !

Nyugi én a spagetti-tangás fotód alapján megadom az 5 pontot :D !
Jól nézel ki :mrgreen: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

És juhúúú, a 30. hétbe léptünk :mrgreen: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi gratula az ismerősödnek. És nem került koraosztályra a pici? Meddig kell bent lenniük a kórházban?
Nem is volt semmi baj a terhesség alatt csak megindult a szülés?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Dodi pihenj te is amennyit csak tudsz, nekem is ezt mondta a dokim. Próbálok, csak hát ugye 3 gyerek mellett nehezebb. De lehet hétvégén nem fogok főzni hanem majd rendelek, és fekszek vagy legalább is feltett lábakkal kint ülök a kertben. Jó lenne valahova elmenni. Azt tudnám igazán élvezni.

Kép

gabi1

sillia: jó lett a szoba!!! :wink:

dodi: nagy-nagy gratula a barátnődnek, és hogy minden ilyen szerencsésen alakult! Nagyon szuper, és tényleg jó nagy babóka, de most pont ez a szerencse, lehet emiatt nőtt meg ilyen gyorsan, mivel már tudta, hogy nem akar sokáig bent dekkolni :lol: :lol:
A keményedésekre meg szerintem sem árt odafigyelni. Pihenj, és nem lesz semmi baj! :wink: Nekem is nagyon aktív ma Dorka, de tegnap is az volt. :lol:

gabi1: jobbulást Nektek!!

az iwiwes véleményeket hol lehet megnézni??

f.nikici

Dodi ja most látom hogy 2 hétig kell bent lennie.

Nikici köszi.

Kép

gabi1

Gabi!

A MÁV-ban született, és gondolom a koraszlött osztályon van, mert inkubátorban fekszik egyelőre. Azt mondták nekik, hogy 2 hét után hazaengedik, ha minden oké :wink: !
Amúgy semmi baj nem volt a terhessége alatt, csak pár hete sokat keményedett (13-15 naponta), és mondta is a dokinak, de nem kapott rá semmit! Erre múlt hét szombaton egyre gyakrabban keményedett, és kicsit görcsbe fordulóak voltak, szóval bementek a kórházba, ahol kiderült, hogy megindult a szülés, nyílik a méhszáj...de meg tudták állítani. A dokija kérdezte, hogy szedte-e a magnéziumot, mondta, hogy nem, mert neki senki nem mondta :shock: ! A doki esküdözött, hogy ő mondta, mert mindig mondja (jó érv :evil: ). És a Zsuzska is esküdözött, hogy neki ugyan nem mondta, mert akkor miért ne szedte volna?!?!
Magyarul a doki elfelejtette neki mondani, hogy kéne, pedig állítása szerint ezzel elkerülhető lett volna a dolog valószínüleg! :?
Na, mind1 végülis pár nap múlva hazaengedték, és tegnap éjszaka megint kezdődött a dolog, irány a kórház, és most már nem lehett visszatartani a kiskrapekot :wink: .

Amúgy azt olvastam, hogy a gyakoribb keményedések, meg enyhe összehúzódások innentől természetesek (jóslók), és akkor van gáz, ha rendszereződnek (fájássá válnak), vérzés van, elfolyik a magzatvíz, vagy ilyenek....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!!

Dodi, gratulálok az ismerősödnek!!! Mi is ma jubilálunk 31.hét :lol:

Sillia, csúcs lett a szoba,nekem nagyon tetszik :lol: !!

Gabi, vigyázzatok magatokra!!!

Tegnap én is jó hírt kaptam egy volt kolléganőmnek pozitív lett a down tesztje, elküldték magzatvíz mintavételre, tegnap jött meg az eredmény és HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Nincs gond, egészséges kisfia lesz :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
marietta1982

Sziasztok!

Marietta:ez tényleg jó hír!Gondolom mit álltak ki míg ez az eredmény megjött!

Jó hallani mikor ilyen korán érkező babák és mamájuk is jól vannak,még ha meg is lehetett volna előzni a bajt.

200907?:Szót fogadok Neked,és elmesélem miről olvastam.
Kedves többiek akik szintén nem szeretnének ilyen dolgokra gondolni ezt most ne olvassátok el!!!
Nos:A kérdés úgy hangzott h a betegen született gyerekek mozgásában volt-e valami különös magzati korban..
A válaszadók történetei szerint alapvetően nem volt erre utaló jel,meséltek a szülés utáni 1 napot,és egy hónapot megélt babáról is,akik a méhben magabiztosan,és sokat mozogtak viszont idekint életképtelenek voltak. :cry: :cry: :cry:
Én hülye persze belegondoltam h milyen érzés is ez...

Ma már jobban vagyok,a hasfájás szinte minimális,kaptam helyette jó kis fejfájást gyanítom h a frontok játszanak velem.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk, telve vagyok tegnapi élménnyel, szeretném megosztani veletek:

Nemeshegyi Péter jezsuita szerzetes előadásán voltam, Mozart Figaro házsassága című operájáról volt szó sok-sok zenei betéttel. Nagyon szép élmény volt, kispocok is élvezte hasamban a zenét. Júni 11-én is lesz még egy előadása. Ha valakit érdekel, két link:

http://www.vigilia.hu/2006/12/nemeshegyi.htm
http://www.faludiakademia.hu/?m=1andam=139 (az and helyett and jel kéne ide, de valamiért nem sikerül)

Olyan szeretettel beszélt az emberekről, még arról is, hogy jók vagyunk, de mindannyiunkban van rosszaság is, mégis olyan megbocsájtó szeretettel, hogy nagyon jó volt hallgatni. Olyan béke és öröm árad ebből az emberből, jó ilyennel találkozni.

Máriá
máriá

Sziasztok!

Dodi, gratula a barátnődéknek. Nem semmi méretekkel rendelkezik a fiatal úr. Azaz 53 centi nem semmi, mekkora lett volna, ha még 7 hetet bent marad? :lol: Olyan jó ilyeneket olvasni.

Gabi, én is nagyon sokat keményedem. De én sem tehetem emg, hogy nem látom el marcit, plussz most apukámat is, mert szegény mozgásképtelenné vált. Hát reméljük nem lesz előbb szülés. Igaz a 38. héten úgyis csaszi lesz.

0-18-as ülés. Marcinak 6 hósan vettük, mert a hordozóba már nem fért bele. Csak ugye, 9 kilóig, illetve, amíg nem ül stabilan csak menetiránynak háttal lehet bekötni. Nálunk két ciki dolog volt. Marci 7 hósan közel 10 kiló volt, de a stabil üléstől messze volt, így ezér tezt vettük, de az ülést, meg nem tudtuk menetiránynak háttal bekötni, mert a biztonsági övünk nem volt elég hosszú hozzá. Amikor megvettük meg nem próbáltuk bele az autóba. Így 7 hós korától rendesen autózott, igaz nagyon vigyáztunk a fékezésekre.

Tímea, fel a fejjel csak pozitívan! Marcinál jártam így, hogy véletlenül olvastam a méhlepény leválásról Akkor voltam 33 hetes terhes, hát... .

Sillia, nagyon szupi lett a szoba!!!!!!! A vérzés meg remélem csak egyszeri volt!!!! Marad Lőrinc végül, mintha más névben is gondolkodtál volna?

Ancsurti, csuda helyes lánykátok lesz!!!! Nagyon cuki!!! Már írni akartam, hogy nekem a favorit lány nevem a Hanga volt, de Apának nem tetszett.

kispiskóta

Sziasztok!

Egy jó hírrel kezdek!! A júniusi topicban éjfélkor elfolyt az egyik lány magzatvíze. Valószínűleg már meglehet a babája! :D Tuti a melegfront miatt jött, hétvégére kánikulát mondanak! Amúgy június 3 körülire volt kiírva, ha jól emlékszem!! Már ők is beindultak, nemsokára mi következünk!! :D

Sillia!

Én is azt mondom, hogy mindenképpen menj el a dokihoz. Amikor nekem először volt ilyen (még csak várandós sem voltam) bőgtem és nagyon ellenkeztem. Legjobban attól féltem, hogy amikor épp vizsgálnak, akkor ránknyit valaki. Erre amikor bementem és a doki kérdezte mi a panaszom, rögtön ráfordította a kulcsot a zárra. Másodjára is ódzkodtam elmenni, de már nem izgultam annyira. Sebészetre kell menni!
JA! Amúgy Nikici! Rosszul tudod, mert a sebész azt mondta, hogy egészen durva aranyérrel is lehet természetesen szülni, úgyhogy ne aggódjatok. Max. utána kell kezelni majd.

Szupi a babasarok! :wink:

Szoptatós hálóing!

Én meg nagy szőkeségemben nem is értettem, hogy mi bajotok azzal, hogy terhes a modell... :oops: :lol: Nekem is az a természetes, hogy állandóan olyan képeket nézegetek, ami a várandósságal kapcsolatos, ott minden nőnek nagy pocakja van.
Amúgy nem is tudom ki írta, vagy itt írtátok e, de olyan szoptatós hálóing is van valahol, aminek az oldalán van rés a mell részénél és csak elő kell venni a mellet. :lol:

007, Dodi!

Jaj, ez az iwiwes cuccos nagyon gáz. Még jó, hogy én valami mást nyomkodtam, amikor nem engedett belépni, csak valami kérdésekre kellett válaszolni. Azt sem tudom mire nyomtam, de nekem nincs ilyen szolgáltatás. Egyik ismerősöm is kirakta az üzenőfalra, hogy nagyon örül a véleményeknek, de ő nem kérte a szolgáltatást, így nem is tudja mit irogatnak róla. Ezek szerint rólam is irogatnak, csak nem tudok róla? :shock: Mondjuk nem mintha érdekelne...

Gabi!

Jobbulást!!

Timi!

Neked is lelkileg!!Ez csak egy mélypont, hamar túlleszel rajta!

Katy!

Befordulásra nem tudom mi az a póz, amit írt valaki, de állítólag az a lényeg, hogy a csípőd fenn fenn legyen. A négykézlábállás is jó. Viszont! Tudom, hogy nemrég én görcsöltem a farfekvéses dolgon, de a júniusi topicban is ez a téma, és szerintem nem érdemes vele foglalkozni. Egyrészt azóta több ismerősöm mondta, hogy az utolsó héten, sőt utolsó napon fordult meg a baba, ha meg nem akor mi van? Úgysem tudunk mit csinálni nem? Én nem hiszek ebben a befordításos bigyókban. Lehet, hogy akkor meg van az oka, hogy nem fordult be. Pl. rövid a köldökzsinór, ilyesmi és akkor meg minek kínlódjon szegény odabent? Talán még baj is lehet belőle. Szóval én nem foglalkozom vele, majd kialakul mi lesz. De ha valaki nagyon be akarja forgatni, még homeopátiás bogyó is van, ami lazítja a méhet, hátha a feszesség miatt nem fordul meg... :roll:

Nikici!

Hordozóhoz nem tudok nagyon hozzászólni, mi kapunk egyet, ami az ismerősöméknek bevált. Tulajdonképpen nem vezet senki a családban, csak a kórházból hazajövetelre kell, de megkapjuk addig míg ki nem növi, bár nem hiszem, hogy sokat fogjuk használni...

Csibe!

Állítólag nagyon jó az aventes kezdőcsomag, legalábbis barátnőmnek bevált, úgyhogy jó vásárt csináltál. :wink: Nekünk chicco folyadékunk van, meg egy nagyon régi fajta szintén aventes mellszívó. Másképp néz ki, mint a mostaniak, de a célnak meg fog felelni. Nem is tervezem a mikrós sterilizálót, esetleg ha nem lesz tejem, majd meglátjuk. Erre meg azt mondták sokan, hogy nem kell túlzásbavinni a nagy sterilizálást sem.

Nekünk lassan már tényleg minden készen áll a babának, meg nekem is ami a kórházi pakkot illeti. Pár dolog hiányzik csak: melltartó, hasszorító, betét, bugyik, málnalevél tea, homeos bogyók, eldobható pelenkázó alátét, meg még szeretnék eldobható pelust is venni az 1-es méretből, bár már van kb. 100 darab vegyesen, ebből 1 es 28 db. Gyakorló anyukák!!! Ugye kell még az egyes méretből? Nem lesz elég 28 ugye? Mert az 1es 2-5kg-ig, a 2es meg 3-6 ig, szóval van átfedés, csak úgy hallottam, a köldök miatt kell az egyes. De ha hamar leesik, akkor jöhet a kettes nem? (ez egy kicsit még bonyi nekem... :oops: ) Ja! És még veszek plusz egy csomag textilpelust is, ahogy írtátok, legyen inkább több, mint kevesebb.

Kép
Kép
tabati

Nyuszi!
A Qashquai az szupi "kis" járgány.

Nikici!
Ez a piros Ferráris hordozó egyáltalán nem újszülöttnek való, nem is értem, hogy miért 0-tól ajánlják? Úgyhogy emellé tényleg kell egy hurciba is.

Lilisgabi!
Ügyi vagy, hogy te is mindent beszereztél.
Nálunk, hogy Bodza mit hoz a tesóknak, az még kérdéses, Marci anno egy szuper kinyithatós nagy autót hozott Szonjinak (azt kérte). Érdekes, hogy azóta sem kérdezett rá, hogy az is a hasamban volt-e?

Katy!
Ez, hogy annál kell szülni, aki ott van nekem annyira nem szimpi. Mondjuk nem tudsz mit tenni, ha ez a szabály, meg lehet, hogy másnak ez nem is okoz ekkora problémát. De pont a (volt)Máv-ban?

Bond!
Hát akkor menjenek már el a p.....ba a tevéjükkel együtt
Micsoda pofátlanság. Nincs ezeknek vmi felettesük?

Fürdőruha 34ezerért? Hát azt meg tényleg miből szőtték? Amikor egy picsányi tangát veszek magamnak és megmutizom apának, ő már attól is ki van akadva, hogy ezért pénzt kérnek el (utalva ezzel a felhasznált anyag mennyiségére)

"Most már csak a kinézetem lepra" még jó, hogy ma mész fodrászhoz

Sillia!
Édes lett Lóci szobája, nagyon jópofa.

Dodi!
Gratula a babához. És milyen szép méretei vannak. Van, aki a 40. héten sem szül ekkora babát.
Akartam már napok óta írni neked, hogy pár éve ment a Kandász Andinak a Szülőszoba c. műsora, amiben volt egy szülés, amit pont a te dokid és szülésznőd vezetett le (és elvileg fent van a neten is minden rész). Ha van időd és kedved, keresd meg és nézd meg, amiatt, mert írtad, hogy tartasz kicsit tőle, hogy túl "katonás" lesz az Erzsike.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

sziasztok!
köszi tabati az infót a szettről.nekem is ajánlották inkább...
málnalevél tea miért kell?ha jól emlékszem te raktál fel egy linket a
tetra felusról,hogy hol lehet rendelni,felraknád mégegyszer??!!!
meg lehet,hogy már a homeós listát is felraktad csak elsiklottam felette,
de azt is felraknád?vagy nekem az is jó ha elküldöd privibe ezeket.
tábla majd szerintem csak este lesz,sorry...

Kép
Kép
csibe83

Dodi értem. Mondjuk nekem mondta a dokim hogy a magnéziumot szedjem, és szedem is már rögtön azóta ahogy megállapította a terhességet. Ettől függetlenül pár napja kezdődtek ezek a többszöri keményedések, ami között volt olyan is ami bizony fájt is. Most mondtam is a dokinak,erre mondta hogy szedjem tovább a 3x2 magnéziumot. És ha nem múlik akkor mindenképpen telefonáljak, de remélem nem lesz semmi gond. Persze azért azokat tudom hogy rendszeresnek kell lennie, szóval azt azért felismerem amikor már tényleg menni kell. Eddig még mindig elmúlt a magnézium hatására.

Kép

gabi1

f.nikici!

Nekünk nem volt eddig hordozónk és 2 gyerek is jól megvolt a 0-18 kg-ig gyerekülésben. A mai ülések pedig még sokkal jobban dönthetők, mint a 6 évvel ezelőttiek.
A babahordozót pedig még üresen is nehéz ki-be rakosgatni, hát még 4-5 kilós gyerekkel.

Ha állandóan autóztok és ki-be szálltok, akkor praktikusabb a hordi, de ha csak néha ültök kocsiba, akkor tökéletesen megfelel egy 0-18 hóig ülés is. Ha megnézel egy hordozót és egy teljesen megdöntött ülést, ugyanaz a gyerinc íve és 5 pontos öve van. Hordozó után pedig még nem igazán lehet a 9-36 kg-s ülésbe átülteni, mert sokat szunyókál még a kocsiban, akkor jobb a 18 kilós kb. 3 éves koráig elvan benne.

Én most azért vettem hordozós mózest, mert sokat fogunk a városban keverni, napi 3-4 alkalommal is ki kell venni, és így praktikusabbnak tűnik az első időszakban.

Rajtunk kívül senkit sem ismerek, aki ne vett volna hordozót, tőled hallom először, hogy ezen gondolkozol, azaz így döntöttetek. Pár 10ezret meg lehet vele spórolni.

Gabi, szerintem Te nagyon is tudod, mikor kell menni, vasárnap nekem is megvolt az első jóslóm. Remélem még zárva vagyok, mert azért még szeretnék fürcsizni a tavaszoláson, olyan ügyesen úsznak a fiúk, nem szeretném csak a partról figyelni.
Én úgy gondolom 1-1 görcs még nem gáz, de ha rendszeres vagy erős vérzés van, akkor futás.

Én is csípném, ha a visszalévő 10 hetem úgy 7-re leredukálódna, de nem rajtam múlik.

Éva

KépKépKép
agmano

Csibe a pelusos oldalt Katy ajánlotta, de www.pelenka.com

Málnalevél teát asszem a 37. héttől kell elkezdeni inni(majd addig még rákérdezek), segíti a tágulást, meg a homeós bogyó is (most jut eszembe, hogy Ancsurtinak is ígértem, amit felírt a szülésznő, de elfelejtettem :oops: ) Megyek is előkeresem a papírt, hogy mi a neve.

Gabi!

Azért legalább egy hónapot még jó lenne kitartani nem? Nem értek hozzá, de többedik szülés megindulhat sokkal korábban is? Hol tart most a babud súlyban?

Kép
Kép
tabati

Tabati!
köszike előre is...

Kép
Kép
csibe83

Háááát...elég csúnyán van írva a papíron, tervezem is, hogy ezt adom oda a gyógyszertárban azok biztos ismerok már, de azért leírom, ha valami betűhiba van benne, hátha valaki ismeri és kijavít...

Caulophyllum 5ch
Cimicifuga 5ch (itt a g betű nem biztos, hogy g betű...)

Az urtica urens 5ch meg már szoptatáshoz kell, azt nem kell szülés előtt elkezdeni. Ja és még gátmasszázsolajat is kell vegyek. Weledát ajánlotta.

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Rengeteg apró ruhácskát töltöttem fel, gyertek nézzétek meg.
A legtöbbet csak egy gyerkőc hordta! Smile Sőt sokak még az angliai boltok polcán is megtalálhatóak, tehát igazán újszerűek! Smile

Kép
Kép
Kép
bogyra

köszi mindent tabati...

Kép
Kép
csibe83

No, jelentem 5 órás vajúdás után lett meg a baba, és minden oké mindkettejükkel. Állítólag gyors az 5 óra első babának. :roll:

Kép
Kép
tabati

Csibe!

Nincs mit, majd még pontosabban leírom, hogy mit hogyan, ha megyek a szülésznőhöz. (az még odébb lesz, majd ha nstre kell mennem)

Ja! És a táblához, mindig elfelejtem írni, jövőhét csütörtökön megyek dokihoz kontrollra.

Kép
Kép
tabati

tabati: azt tudom, hogy durva aranyérrel is lehet, de ha el akarja kerülni a későbbi műtétet, kezeléseket, problémákat vele, akkor nem ajánlatos. Meg gondolom ez is a súlyosságtól függ. Tesómnak pl. nem lehet majd természetes úton, Neki azt mondta a doki, hogy ha meg kell műteni, akkor élete végéig pelenkáznia kell majd magát, nem gyenge fajta ami neki van, szóval emiatt jobb megkérdezni előtte egy szakember véleményét.

agmano: a 0-18kg-os ülést már régebben megvettük, és már van két hordozó is, szóval nem lesz hiány belőlük :lol: :lol: így még csatolgatni sem kell, mivel az egyik hordozót, majd csak a hátuljában viszem, és ha kiszállunk, akkor átpakolom a gyereket. Mi sokat autózunk.

f.nikici

tabati: az nagyon gyorsnak számít, tényleg szerencsés :D :D Nekem kevés ismerősöm volt így, sőt a családban is a hosszú 12 órás vajúdás a jellemző :roll:

f.nikici

Tabati, húúú a kis gyorsvonat! :lol: Te, melyik kínaiban vásároltál kismama cuccosokat?

kispiskóta

Az cimicifuga, jól írtad. A málna levél teát, meg a 36. héten is el lehet kezdeni inni.

kispiskóta

Nikici!

Na, a lényeg a lényeg, hogy menni kell a sebészetre, bármennyire is kínos. :wink: Régebben még a nőgyógyászhoz is hetek kellettek, míg rávettem magam a rákszűrésre, most meg már bárkinek szétteszem a lábam akár az utcán is. :lol: :lol:

Kispiskóta!

Hát egy farmer halásznadrágot itt nálunk (nem Budapest), de szopis melltartót, meg hasszorítós bugyit a Ferenciek terénél találtam. (azért majd nálunk is megkérdezem hátha van) Ahogy leszállsz a buszról ami megy a híd felé, elindulsz visszafelé a Blaha irányába a bal oldalon és egyszer csak ott lesz egy kínai. Kétszintes, fent csak cipők vannak (az elég gyengus szerintem) lent jobbra a bugyik, balra a melltartók. :wink: :lol:

Kép
Kép
tabati

Na, akkor jól írtam, mégis g betű volt. :lol: Málnalevél teához akkor még van pár hetem így is. :wink: Állítólag összeáll a tealevél, úgyhogy nem kidobni, ha megveszitek és ezt látjátok. Egyik lány anyja kidobta, mondván, hogy bevizesedett, nem friss. :lol: Amúgy ha itthon leszedem a málna leveleit és kiszárítom az nem ugyanaz? :roll: Vagy ez nem olyan málnalevél?

Kép
Kép
tabati

Pelenkákkal kapcsolatban valami tanács nékem...? :roll: vagy baba függő? A vége felé kell a dokit megkérdezni, hogy mire számítsak és akkor beszerezni a pelusokat?

Kép
Kép
tabati

Dodi!

Gratulálunk Zsuzskáéknak, én csak hallomásból ismerem őket, de a Gábor ugye ismeri őket. Pont a héten beszéltem a Benya Tomi barátnőjével, és mesélte, hogy szegény lányt befektették. De akkor nagyon szerencsés vége lett, és ez a lényeg!!! :D :D

Tabati!

Igazából nem görcsölök ezen a fekvés témán, csak az szomorít picit el, hogy kb. a 25-27. hétig teljesen jól feküdt, aztán fordult meg.
Amúgy ha császár lesz, akkor programozott, mert a doki azt mondta, hogy ilyenkor nem reszkíroznak, előbb megcsinálják a császárt, mint ahogy várható a természetes szülés, mert akkor már lehetnek gondok.

Voltunk ma a Gábor lábával kontrollon, elvileg minden rendben van. Azt mondta az orvos, hogy normális, hogy fáj. Kérdeztem tőle, hogy vérvétel nem lesz? Mire azt válaszolta, hogy nem, mert jól vagyunk, és nem akarjuk felizgatni magunkat. Ezt így többes számban, teljesen komolyan. :shock: :shock: :shock: :shock:
Mondtam a Gábornak, hogy azért örülnék, ha jövő héten lemenne a háziorvoshoz, és kérne egy labort.

Na, megyek egy picit vásárolgatni, vége a munkaidőmnek!!! :lol:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 09:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.14 10:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tabati

[quote]m írta:ost meg már bárkinek szétteszem a lábam akár az utcán is.

Azért ezt magad sem gondoltad komolyan :roll: :roll: :lol: :lol:

Kispiskóta

Igen, gondolkodtam másik néven, de már apa gyerkőcei is Lőrincnek hívják tehát ez a neve. Csak picit zavart hogy néhány rokonnak és ismerősnek nem tettszik, de aztán hogy ti is írtátok hogy ez más családokban is így van már nem foglalkozom ezzel.
Lóci és kész. A mi gyerekünk, mi választjuik a nevét is.

Boo

Nem matricák. Szalvétákból nyiszatoltam ki a képeket egyenként és apa tapétaragasztóval tette a falra :)
Vendég

Kispiskóta!

Bizony, baromi hosszú baba :wink: ! De apuka 190 cm, és anyuka is 180 körül van, szóval mi annyira nem lepődtünk meg (bár tudom, hogy ez nem mindig mérvadó) :D !

Szonibaba!

Dejó, biztos megkeresem valahogy :wink: ! Amúgy Erzsike volt vele a rendelésen, mikor bementünk a baleset után, és annyira tündéri volt, hogy minden félelmem elszállt vele kapcsolatban :D ! Lehet, hogy először "vizes bugyi volt rajta", vagy nem volt hangulata hozzám (épp akkor fejezett be egy szülést).
De a műsor pont ma reggel jutott eszembe, hogy elő kéne keresni valahonnan.... :wink:

Gabi!

Szerintem nem lesz semmi baj! Csak tényleg több pihi kéne szerintem is, ami érthetően nehezen megoldható... :roll:
Azt pedig gondolom, hogy te felismered, ha "ez már az" :wink: . Vagy a szülés 4. alkalommal sem annyira magától értetődő?! :roll:

Katy!

Gondoltam, hogy hallomásból te is tudod, kik ők :wink: ! Hála Istennek tényleg minden oké, bár Petit most nem irigylem, mert ugye dolgozik, rohangál a kórházba, közben még építkeznek, meg papírokat intéz..., szóval neki ez nem a legharmonikusabban alakult, de nagyon boldog ettől függetlenül :D !
Mondtam is Ricsinek, hogy minél előbb rendezzünk el mindent, mert nem akarom, hogy bármi is bezavarjon az első hetekbe! Lesz ott újdonság amúgy is elég :roll: :lol: !

Brekiiii!

Nem beszélgetsz velünk?!?!?! :( :( :(
Remélem minden rendben....

Bond!

Reggeli után visszfeküdtem, mert délután elvileg barátokkal leszünk, meg pakolászok hétvégére, és veled (is) álmodtam :shock: :lol: !
Azt, hogy néztem a Cool tv-t, és te küldtél a férjednek egy számot, és még közben beírtad, hogy nekem is küldöd, emiatt a rész miatt...(nem emlékszem mi volt ott a klipben, de vmi poénra utaltál vele, álmomban értettem :wink: ). A számra sem emlékszem, de talán valami No doubt szám volt :roll: ...
:lol: :lol: :lol:

Amúgy nagyon furákat álmodom mostanában! Pl. több napja minden álmomban benne van apu, pedig hónapok óta nem hallottam róla ( :shock: ), meg tegnap éjszaka egy idős nénivel is álmodtam, akivel arról beszélgettem, hogy mindjárt meghal (20 perc múlva :shock: ), és búcsúzkodtunk, meg beszélgettünk a túlvilágról, és mondta, hogy majd meglátogat kéthavonta, én meg mondtam, hogy jó, csak légyszi ne ijesszen meg, mert amúgy félek a szellemektől :shock: :lol: :lol: ! Aztán a következő pillanatban elémugrott egy sötét árny, világító piros szemekkel, elkapta a karom, és "zombihangon" megkérdezte, hogy te tényleg hiszel a menyországban?! Mondtam, hogy igen, és felriadtam :evil: !
Utána 20 percig csak pislogtam ki a paplan alól, és magamra pakoltam a Ricsi testrészeit, hogy megvédjen :roll: :lol: :lol: :lol: !

Lányok!

Úgy érzem enyémfiam visszafordult, de legalábbis harántban nincs az tuti :D ! A nagy dudor (fej v. popsi) visszakerült a jobb lengőbordámhoz, ahol korábban is volt, és a hólyagomat ismét boxzsáknak használja :? :lol: :lol: ! Meg azért is gondolom, hogy fejvégű, és nem faros, mert kb. egy órája először éreztem, hogy csuklott (gondolom az volt: pici, ütemes rángások, két másodperces ütemben, pár percig :D ), és egészen lent éreztem! Gondolom, nem a fenekén csuklik :shock: ! Bár, ha apából indulok ki, lehet a ygerek előgg pukizik, mint csuklik... :roll: :lol: :lol: :lol: ![/i]

KépKép

KépKép
kicsidodi

A Parentis-féle Szülés DVD-n István kórházas szülések vannak, az én dokimmal, és szülésznőmmel :mrgreen: !!!
Szerintem amúgyis jó lehet, legalább apának is megmutatom itthon, hogy mi vár rá :D !

Dejóóóó :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sillia!

:lol: :lol: Hát ha el vagyok gondolkozva és azt hallom, hogy akkor most megvizsgáljuk a méhszájat... :lol: :lol:

Boo!

Ugye? Én is ezen gondolkodtam, hogy hamar eljön az én időm is! :wink: Mondjuk én már várom nagyon! :D

Kép
Kép
tabati

Még mindig senki nem szól hozzá a pelenka témámhoz? :roll: Breki tényleg jöhetnél, te már tuti bevásároltál maxi pelenkákból is. 8) :wink: :lol:

Szerintem csak kihúzta a szíve a jó időbe, vagy pakolgat. Nemsokára ő is befekszik már! :wink:

Kép
Kép
tabati

Előszőr rólunk. :oops:

A fodrásznál jelentős hajmennyiséget hagytunk hátra magunk után, de legalább szebbek lettünk. Természetesen Manó a legszebb, de már én is beletartozom a csúnyácska kategóriába. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babakocsit is megvettük, ő az:

Kép

A valóságban nem ennyire élénkek a színei, de amúgy ilyen.

Amíg sül a kaja, addig megírom a belekarattyolnivalómat. :wink: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Én is vagyok,csak sok volt a héten a program!

Rólunk:
Voltam dokinál szerdán,végülis minden okés,kicsit nyíltam,de nem vészes!
Benedek szépen maradt fejvégű igaz elöször azt mondta a doki,hogy nem biztos hogy fejjel van lefelé!
Aztán jól megtapogatta a hasamat,és mondta hogy okés,csak nagyon lennt van a feje!
Azt érzem is egyébként!
Múlt hét szerdán egyébként nekem iszonyúan fájt a hasam,talán akkor nyílhattam!
Valamelyik éjjel pedig már rendes jóslók is jöttek enyhén de szépen elmúlt!
Ma volt a védönö,mondtam is neki de azt mondta hogy ezek már lehetnek!
Dokim szerint nem lesz nagy babám,átlagos súlyúnak tippeli,de 36.héten többet tudunk majd!
Ezt azért is írtam ,mert a nagyokos ismerösök csak mondják hogy jesszusmekkorahasadvanjónagygyerekedlesz!Na persze mert ők aztán tudják!

Megvolt az anyák napja is,hát nem bírtam pityergés nélkül!
Mindjárt rakok képet is!

Kép

Kép

Na és a betöltött 32.hét pocakja!
Kép

Kép

Csibe!
Ha raksz táblát nekem beírnád a következö vizsgálat május 20.
Köszönöm!

Lányok bocsi ha sok voltam magunkról,este még jövök,de most folytatjuk a csajokkal a takarítást!
Készül a baba helye is! :oops: :lol: :lol: :lol:
20140328174041

Sziasztok!

szóval reakciók:

Dodi!
Vigyázz Magatokra, örülök, hogy minden ok, a Baba fekvésére meg nem adunk...lesz, ahogy lennie kell... A Barátnődéknek meg gratulálok, szép nagy Babácska! Apropó....név...nagyon jó választás, tetszik a Botond és illik a vezetéknevetekhez!

Ancsurti!
Gyönyörűséges a Babátok! És nagyon Kislányosak a vonásai...hogy tudtad, hogy Lányzó lesz! Tényleg örülök, hogy végre pozitív dolgok is vannak ott kint.

Boo!
Nyugi...APEH-nél Apának ugyanaz a helyzet, mint Nálatok, mi azt a pénzt az őssejtre szántuk és az egészségpénztárhoz megy majd vissza (febr. 26-án kapták meg a bevallást) azóta többször mondták, hogy már utalják...na ja. Erre Férjem most megkérdezte, hogy ha saját lóvéból kell majd megfinanszírozni az őssejtet, akkor a közel 100 e Ft,-on ami majd az Ep-ba visszamegy pelenkát veszünk, ha nem időben utalják??? De akkor perelni fog az tuti!!!! Mert mondják, hogy minden ok...hétfőn személyesen is megteszi a körét ezzel kapcsolatosan most már unja nagyon Ő is!!

Tabati!
Nem vásároltam be pelenkából maxiig....2 db mini pelust vettem aztán kész, ha jó lesz, majd Apa elszalad venni ...az 56 db kezdésnek. Viszont textilpelusból amit írtál marha kevés...nekem legalább 40-50 db van..mintás, fehér vegyesen....úgyis lesz következő Baba. 25-30-at kimostam, vasaltam, a többi meg origi ott lesz, ha kell akkor bontás, ha nem akkor meg eláll....még hogy 10 db elég :lol:

Bond!

OEP...no comment....én is írtam már a végén levelet...nem sok értelme volt...süketek párbeszéde..kb én azt kérdeztem, hogy hogy vagy, erre az a válasz jött, hogy igen, szép időnk van. Telefont felejtsd el, az ügyintézőt kerestem aki írta a levelet, és tök ugyanaz volt, mint amior csak úgy telefonáltam...SEMMI! Hihetetlenek!!!!!

Nem hiszem, hogy túl sűrűn fogok most már jönni, rákaptam a textilfestésre, Babócának 6 db body-t, zoknikat, Apának is pólót, meg magamnak is pólót festettem...nagyon vagányak, ha nincs itthon Apa, akkor ezzel foglalatoskodom. Meg nemsokára jönnek Anyumék 20-án, addig meg amikor van Apa akkor sétálás+dokik...és már fáradok jócskán...tegnap először bejött a SAVASODÁS!!! Nyelőcsövem, mintha mentollal végigöntötték volna...de ettem korpás kekszet és elmúlt!

Drágaságunk nagyon Édes, Apa egyre többet mondja, hogy fantasztikus, mert sokat simizi, meg csak ráteszi a pocira a kezét és olyankor bújik oda Apa tenyeréhez! Meg ha szólok Hozzá folyton rúg...jelezvén, hogy érzi, hogy ez most Neki szóló szöveg! Imádom!!!!

Legyetek jók Kismamák!!!

Tickerplayground.com
breki76

Breki!

Örülök, hogy hallunk rólad :D ! Azért gyere gyakrabban :roll: ...
Textilfestés: nagyon jóóóó :D ! Én is csináltam régebben :wink: !

Vigyázz magadra, pihizz sokat! :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

gabi1! :)

Ne szedjetek már össze semmit! :( :( :( :( :( :( Anyukád, tesvéred a közeletekben van, kérd meg őket, hogy segítsenek picit többet (gondolom, amúgy is ezt teszik), mert ha a calici előjele ez a keményedés, ha nem, jó lenne tényleg minnél többet pihenned!!! (Tudom, hogy alapból sem hobbiból jár az ember temetésre, de lehet, hogy ezt most ki kéne hagynod - hátha nem mentél még el. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )

kicsidodi! :)

Neked is tessék az ülő- és lusta izmaidra gyúrni most már! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Nyugi én a spagetti-tangás fotód alapján megadom az 5 pontot !
Jól nézel ki !"

Módosítom a pontszámaidat, jó? Ízlésed nincs, de vicces vagy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"veled (is) álmodtam"
Amúgy jól vagy!? :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

f.nikici! :)

Az Iwiw-en most egy csomó mindent fejlesztettek, átalakítottak. Többek között különböző játékos/tréfás/hasznos/érdekes alkalmazást is meg lehet találni. Ezek egyike az "Egymás szemében". Itt név nélkül érkelheted az ismerőseidet -az eredményt mindig csak az érintett látja-, sablon kérdések és válaszok alapján.
Ez mindenki számára elérhető, ha megkeresi az alkalmazást és azt mondja, hogy használni szeretné. Ennyi. :wink:
(Amúgy van olyan is, hogy névvel alkotsz valakiről véleményt és ha az illető engedélyezte a profiljában, akkor azt mindenki láthatja. Ugyanez fordítva is igaz, tehát te is megengedheted, hogy ismerősied rólad írjanak. Ez a "Vélemények általa/róla" menüpont alatt olvasható, hogy ki/kiről mit írt)

tímea83! :)

Ez a nembeszélünkróla téma, úgyhogy csak az olvassa el, aki úgy gondolja, hogy nem érinti rosszul!!!

A magzatmozgás tényleg nem jelzi a bajt feltétlenül. Előfordulhat, hogy az ultrahangon nem vettek észre vagy a doki hagyott figyelmen kívűl valamit és még ezeregy oka lehet ilyen tragédiáknak. Ha DNS szintű probléma van, ami a jelenlegi lehető legalaposabb terhesgondozás mellett sem vehető észre, akkor az sajnos csak utólag derül ki - akár évek múlva.
Ez sajnos mindenkinél benne van a pakliban, ezt tudomásul kell venni. Ez a Fekete Péter. :(
Ha utóbbi jellegű a probléma, akkor az már a fogantatás pillanatában eldőlt, nincs mit tenni. Az emberi tényező azonban nagy befolyásoló erővel bír, ha más jellegű a gond. Ezért kell a kismamának a lehető legtöbbet megtennie mindkettejük egészségének érdekében. (Ebbe többek között az is beletartozik, hogy -szerintem- a nőgyógyász mindenről tudjon, ami a terhesség alatt történik vagy azzal kapcsolatos)

Fájdalom, hess!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :wink:

máriá! :)

"Nemeshegyi Péter jezsuita szerzetes előadásán voltam, Mozart Figaro házsassága című operájáról volt szó sok-sok zenei betéttel."
Micsoda program! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :)

kispiskóta! :)

Mi is jártunk már úgy, hogy rövidnek bizonyult a biztonsági öv, amikor be akartuk kötni a hordozót. :shock: :? Nem tudom, hogy nektek milyen volt, de a mienket alul illetve hátul is be lehet kötni. A hátsó verzió nem működött jelen esetben, de amikor alulról próbáltuk megközelíteni a dolgot, akkor összejött. :wink: :D :D :D
Szóval, akinek több irányból is beköthető az autóba a bébihordója, annak érdemes ilyenkor a másik verzióval próbálkozni. :wink:

tabati! :)

"Én meg nagy szőkeségemben nem is értettem, hogy mi bajotok azzal, hogy terhes a modell... "
Hát, terhesen általában már valóban nem szoptatnak a kismamák, de azért bír még poci lenni szülés után. Úgyhogy, ez a baki még elmegy. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Különben is csomószor műhasuk van, nem igazi kismamák a modellek. :roll: :roll: :roll: )

"Befordulásra nem tudom mi az a póz, amit írt valaki, de állítólag az a lényeg, hogy a csípőd fenn fenn legyen"
Akkor a csilláron is lehet lógni, á lá denevér? :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A köldök nem esik le. Max. a csonk. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy tényleg csak ez a két méret közti -lényeges- különbség. A gyarapodástól függ minden. Ismerős kislánya normál súllyal született és 2 hónaposan majd' 5 kiló. Manóval 6-7 hónaposan voltunk ennyik...
Felesleges raktárnyi készletet felhalmozni előre, bármikor tudjátok pótolni, ha kell. :wink:

"Állítólag gyors az 5 óra első babának"
Állítólag??? Még többediknek is. :wink: :lol: :lol: :lol: (Általában azért ezeknél az anyukáknál már korábban kinyílt a méhszáj valamelyest. Akár hetek óta is nyitva lehetnek 2-3 ujjnyira)
(A gyógytornásznő szerint: csak a szomszéd szül meg pár óra alatt, Önök nem fognak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Élből bizony 16-18 órát kell számolni a vajúdásra... )

szonibaba! :)

Ezt a tesóajándékothozottmagával dolgot már mástól is hallottam. :P :P :P :P :P :P

Nem 34.000.-Ft a fürdőruha. Elnéztem. 35 rugó. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

"hogy pár éve ment a Kandász Andinak a Szülőszoba c. műsora, amiben volt egy szülés, amit pont a te dokid és szülésznőd vezetett le (és elvileg fent van a neten is minden rész)."
Bocs, de most nincs érkezésem keresgélni. :oops: :oops: :oops: Konkrétan hol van? :roll: Köszi! :wink:

csibe83! :)

Tetra pelust kapsz baba boltokban illetve gyógyászati segédeszköz boltokban is. :wink:

agmano! :)

Szerintem nem nehéz ki-be pakolgatni a bébihordót a kocsiba... :roll: :roll: :roll: :roll:

katy76! :)

Kontroll eredmény: hajráhajráhajráááááááá, csak így tovább! :wink: :D :D :D :D :D :D :D

boo! :)

A lényeg, hogy megjöjjön és még időben lesztek, nyugi! :wink:

"Hétfőn kénytelen vagyok bemenni a mh-mre TB ügyben, mert nem értem az egészet. Most majd jól elmagyaráztatok magamnak mindent! Meg felhívom azt a kolleganőmet, akinek 1 éves lesz lassan a kisfia, Ő tutira képben van, hogy ennél a cégnél, mi és hogyan szokás!"
Kösd fel a gatyád! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :? :? :?

Szülés után MINDEN megváltozik, úgyhogy nyugodj békében! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

moncsy.78! :)

A fő, hogy minden rendben van, de a nyitottságra most vigyázz (leginkább baci szempontból) és pihenj, amennyit csak lehet! :wink:

breki76! :)

Már én is gondoltam rád, hogy hol vagy. :roll:
Az jó, ha minden rendben, de két póló között azért még gyere minnél többet. Ha befekszel, akkor még ennyire sem tudjuk tartani a kapcsolatot... :( :( :( :( :(

czigka, minimano74!

Hol, merre vagytok? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Biztos a hormonok miatt, de nekem most ez a kedvenc reklámom és mindig végig bőgöm! :oops: Rengeteg mondanivalója van, ami érvényes ránk is!
Jó, hogy megoszthatom veletek ezt az érzésemet!
Szép napot mindenkinek!

http://www.youtube.com/watch?v=81nbI10XpvQ
Vendég

Nem akarok okoskodni, de én úgy tudom, hogy nem csak a gerinc ív számít az autósülésnél/hordozónál, hanem az is, hogy egy esetleges balesetnél egy újszülött babának még jobb, ha menetiránynak hátra van. De erről biztos van vmi szakszerű cikk a neten.

Tabati!
Gátmasszázsolajnak még nagyon jó a Panarom terméke is, szokták ismerni, szeretni a szülésznők.

Katy!
Lehet, hogy a doki jól van, de apa lába azért még mindig ramatyul van, ha jól emlkészem?

Boo!
Nekünk meg ilyenünk van:

http://bolthely.hu/babyshop/id/01652_Ma ... Pink_2009_

Szonjival is ez a típus volt, csak más színben és szupi.
A pisi pedig nyugi, tényleg vissza fog állni a normálisba. Sőt majd időd sem lesz elmenni, szóval nyugi.
Amúgy nekem is állandó pisilhetnékem van, felállok a wc-ről és be sem érek az ágyba, már megint menni akarnék. Apa meg csak röhög rajtam (a dög)

Bond!
Én is azért írtam,hogy vhol fent van a neten, mert nincs energiám keresgetni, de itt van pár. Ez nem az összes rész és lehet, hogy mindkét linknél uazok vannak fent, akkor bocsánat:

http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f

http://video.keresom.hu/kand%C3%A1sz.html

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Köszi a fájdalom-űzést Bond!!!Bevállt!
Végre egy picit visszatért belém az élet és takarítottam egyet.
A lényeg h most egyáltalán nem fáj semmim,és így az idő is gyorsabban megy.Ja igen mert hogy a nagyszerű hangulathoz valószínű közrejátszott h a párom délutános..de most végre újra lefoglalhatom magam.

Köszönöm a vigasztalást mindenkinek!Nagyon jól esett!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Belenéztem, ezek között nincs az, ami Dodinak kéne.

Tabati!
Mivel a pelusra nem kaptál választ: nem tudom, hogy milyen méretezések vannak, de ha jól rémlik, a legkiseb a 2-5 kg-ig. Sztem én az eggyel nagyobbat fogom venni, v. ha ezt a méretet, akkor a legkisebb csomagot és abból is csak 1-et. Sajna a tyúk agyammal már nem emlékszem, hogy első kettő bébimnél, hogy volt?!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

007,
Én a 3,5 óra nullától a gyerekig vajúdást szeretném egy kicsit csökkenteni. :D

Boo,
Amikor megszületik a baba, a pisilhetnék dolgok pár napig brutálisan romolhatnak. :lol: Nem elég, hogy gyakran, de naggggyon sürgősen. Nem sokkal utána visszaáll minden a normál kerékvágásba. :D

Hordozó:
Natival mi 15 hónapos koráig használtuk.
Autósülésnél az a legbiztonságosabb, ha menetiránynak háttal van. Ezért amíg lehet, így érdemes vinni. Ha jól van kialakítva, a középső ülést szokták ajánlani.
Mielőtt vesztek ülést/hordozót nagyon érdemes utánanézni a törésteszteknek. Attól, hogy csili-vili és a szomszédnak is ez van, még lehet gyenge minőségű.

Málnalevél:
Onnantól ajánlatos, hogyha már nem számít koraszülöttnek a bébi, ez a 37. betöltött terhességi hét.

Tabati,
Semmiképp ne vegyél többet az 1-es méretből! Én egyáltalán nem veszek, majd ha esetleg kisebb lesz bébike 3 kg-nál, akkor elmegy Robi és vesz. Kettesből is csak egy csomagot szereztem be, abból lehet, hogy még kell, de nem biztos, lehet, hogy sok is. Egy pelenka a felső határnál általában már nem az igazi, egy 4 kg-os bébit már 3-asba is belerakhatsz. A méretnél nem csak a súly számít, a combi mérete legalább olyan fontos. Eddig kb 12 csomag pelust szereztem be mininek.
A textilpelust évekig lehet használni, bőven lehet venni. Nati még most is kap néha, ha pl joghurtot eszik.

Dodi,
A túl korai fájásokról dokim azt mondta, hogy nem számít, ha "nem hatékony". :lol: Való igaz, ezzel minden eshetőséget letakart.

Gabi,
Javulás? Remélem a hasmenés és a keményedések is elmúltak. Egy lazább kis hasmenés utalhat arra is, hogy készülődik a baba, mindenképp pihenjél! :roll:

Sillia,
Nagyon tetszik a szoba! Hurrá kreativitás! :lol:

Katy,
Szülésznőt nem lehet választani, viszont dokit igen? Nem épp tisztességes a szülésznőkkel szemben. :?
Csak azért, mert faros a baba, a programozott császár azért nem olyan jó. :roll:

Tímea,
Elég részletesen utánaolvastam sok olyan dolognak, ami megtörténhet egy terhesség/szülés alatt. Én úgy intézem el, hogy jobb tudni, mert a vészhelyzet úgyis mindig váratlan, így ezeket a lehetőségeket én már kilőttem. :lol: Mindent lehet pozitív irányba fordítani. Ráadásul a tájékozottság csak jól jöhet, mert elkerülöd, hogy olyasmik miatt pánikolj, ami miatt tényleg nem érdemes. Az, hogy előre felkészültem pl sárgaságból Szabi-terhesség alatt, jó volt, mivel nem csak kétségbeesetten bámultam, hogy mi is lesz, nem úgy, mint Natival.

Nikici,
Azokhoz az édes kis hancúrozó babákhoz rakj még hozzá 10 centit. Addigra akkorát tud már rúgni, hogy beletörik az üléscsavar. :twisted:
Ezt az ülést tényleg nem használnám újszülöttnek. :roll:

Kép KépKép
lorca

Legújabb hobby:

Kép Kép Kép

Ez csak egy kis ízelítő! De még van amit habosítani kell..Apa pólójának feliratát! :lol: :lol: :lol:

SILLIA!

Nagyon Tetszik a szoba!!!! Nagyon jó, ha valaki ilyen kreatív!!! Ügyes vagy!!!

Tickerplayground.com
breki76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: