gabi1!
Ne szedjetek már össze semmit!

Anyukád, tesvéred a közeletekben van, kérd meg őket, hogy segítsenek picit többet (gondolom, amúgy is ezt teszik), mert ha a calici előjele ez a keményedés, ha nem, jó lenne tényleg minnél többet pihenned!!! (Tudom, hogy alapból sem hobbiból jár az ember temetésre, de lehet, hogy ezt most ki kéne hagynod - hátha nem mentél még el.

)
kicsidodi!
Neked is tessék az ülő- és lusta izmaidra gyúrni most már!
"Nyugi én a spagetti-tangás fotód alapján megadom az 5 pontot !
Jól nézel ki !"
Módosítom a pontszámaidat, jó? Ízlésed nincs, de vicces vagy.
"veled (is) álmodtam"
Amúgy jól vagy!?
f.nikici!
Az Iwiw-en most egy csomó mindent fejlesztettek, átalakítottak. Többek között különböző játékos/tréfás/hasznos/érdekes alkalmazást is meg lehet találni. Ezek egyike az "Egymás szemében". Itt név nélkül érkelheted az ismerőseidet -az eredményt mindig csak az érintett látja-, sablon kérdések és válaszok alapján.
Ez mindenki számára elérhető, ha megkeresi az alkalmazást és azt mondja, hogy használni szeretné. Ennyi.
(Amúgy van olyan is, hogy névvel alkotsz valakiről véleményt és ha az illető engedélyezte a profiljában, akkor azt mindenki láthatja. Ugyanez fordítva is igaz, tehát te is megengedheted, hogy ismerősied rólad írjanak. Ez a "Vélemények általa/róla" menüpont alatt olvasható, hogy ki/kiről mit írt)
tímea83!
Ez a nembeszélünkróla téma, úgyhogy csak az olvassa el, aki úgy gondolja, hogy nem érinti rosszul!!!
A magzatmozgás tényleg nem jelzi a bajt feltétlenül. Előfordulhat, hogy az ultrahangon nem vettek észre vagy a doki hagyott figyelmen kívűl valamit és még ezeregy oka lehet ilyen tragédiáknak. Ha DNS szintű probléma van, ami a jelenlegi lehető legalaposabb terhesgondozás mellett sem vehető észre, akkor az sajnos csak utólag derül ki - akár évek múlva.
Ez sajnos mindenkinél benne van a pakliban, ezt tudomásul kell venni. Ez a Fekete Péter.
Ha utóbbi jellegű a probléma, akkor az már a fogantatás pillanatában eldőlt, nincs mit tenni. Az emberi tényező azonban nagy befolyásoló erővel bír, ha más jellegű a gond. Ezért kell a kismamának a lehető legtöbbet megtennie mindkettejük egészségének érdekében. (Ebbe többek között az is beletartozik, hogy -szerintem- a nőgyógyász mindenről tudjon, ami a terhesség alatt történik vagy azzal kapcsolatos)
Fájdalom, hess!!!!!!!!!!!!!!!!
máriá!
"Nemeshegyi Péter jezsuita szerzetes előadásán voltam, Mozart Figaro házsassága című operájáról volt szó sok-sok zenei betéttel."
Micsoda program!
kispiskóta!
Mi is jártunk már úgy, hogy rövidnek bizonyult a biztonsági öv, amikor be akartuk kötni a hordozót.

Nem tudom, hogy nektek milyen volt, de a mienket alul illetve hátul is be lehet kötni. A hátsó verzió nem működött jelen esetben, de amikor alulról próbáltuk megközelíteni a dolgot, akkor összejött.
Szóval, akinek több irányból is beköthető az autóba a bébihordója, annak érdemes ilyenkor a másik verzióval próbálkozni.
tabati!
"Én meg nagy szőkeségemben nem is értettem, hogy mi bajotok azzal, hogy terhes a modell... "
Hát, terhesen általában már valóban nem szoptatnak a kismamák, de azért bír még poci lenni szülés után. Úgyhogy, ez a baki még elmegy.
(Különben is csomószor műhasuk van, nem igazi kismamák a modellek.

)
"Befordulásra nem tudom mi az a póz, amit írt valaki, de állítólag az a lényeg, hogy a csípőd fenn fenn legyen"
Akkor a csilláron is lehet lógni, á lá denevér?
A köldök nem esik le. Max. a csonk.

Amúgy tényleg csak ez a két méret közti -lényeges- különbség. A gyarapodástól függ minden. Ismerős kislánya normál súllyal született és 2 hónaposan majd' 5 kiló. Manóval 6-7 hónaposan voltunk ennyik...
Felesleges raktárnyi készletet felhalmozni előre, bármikor tudjátok pótolni, ha kell.
"Állítólag gyors az 5 óra első babának"
Állítólag??? Még többediknek is.

(Általában azért ezeknél az anyukáknál már korábban kinyílt a méhszáj valamelyest. Akár hetek óta is nyitva lehetnek 2-3 ujjnyira)
(A gyógytornásznő szerint: csak a szomszéd szül meg pár óra alatt, Önök nem fognak.

Élből bizony 16-18 órát kell számolni a vajúdásra... )
szonibaba!
Ezt a tesóajándékothozottmagával dolgot már mástól is hallottam.
Nem 34.000.-Ft a fürdőruha. Elnéztem. 35 rugó.
"hogy pár éve ment a Kandász Andinak a Szülőszoba c. műsora, amiben volt egy szülés, amit pont a te dokid és szülésznőd vezetett le (és elvileg fent van a neten is minden rész)."
Bocs, de most nincs érkezésem keresgélni.

Konkrétan hol van?

Köszi!
csibe83!
Tetra pelust kapsz baba boltokban illetve gyógyászati segédeszköz boltokban is.
agmano!
Szerintem nem nehéz ki-be pakolgatni a bébihordót a kocsiba...
katy76!
Kontroll eredmény: hajráhajráhajráááááááá, csak így tovább!
boo!
A lényeg, hogy megjöjjön és még időben lesztek, nyugi!
"Hétfőn kénytelen vagyok bemenni a mh-mre TB ügyben, mert nem értem az egészet. Most majd jól elmagyaráztatok magamnak mindent! Meg felhívom azt a kolleganőmet, akinek 1 éves lesz lassan a kisfia, Ő tutira képben van, hogy ennél a cégnél, mi és hogyan szokás!"
Kösd fel a gatyád!
Szülés után MINDEN megváltozik, úgyhogy nyugodj békében!
moncsy.78!
A fő, hogy minden rendben van, de a nyitottságra most vigyázz (leginkább baci szempontból) és pihenj, amennyit csak lehet!
breki76!
Már én is gondoltam rád, hogy hol vagy.
Az jó, ha minden rendben, de két póló között azért még gyere minnél többet. Ha befekszel, akkor még ennyire sem tudjuk tartani a kapcsolatot...
czigka, minimano74!
Hol, merre vagytok?