A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

millye: megnézte gyorsan gyerekorvos, "csak" nátha, szívjam az orrát, a homeos jó amit adtam neki, cebion is jó. Azt mondta menjünk nyugodtan, mert Debrecenben ha bármi van jó a gyk.klinika :lol: . Rákérdeztem a prevenarra és két hét múlva kapja a 3 hóst+rotát és 2 hét múlva a prevenart, rá két hét rota. Én meg zsákba bújok és nem megyek sehova. A szülinapomon egy h..e paraszt megjegyezte, hogy milyen szép a gyerekem, de még nemfogytam egy dekát sem, ma meg egy nyugdíjas kollega jegyezte meg hogy hol a régi vékonyságom. :cry: Nem nagyon vagyok érzékeny áááááááá azóta is pityergek. A ..... ki van!!!!
Na megyek mert délután jönnek babázni, vajon ők is beszólnak :shock:

Kép
budabo

Ja, biztosan beszólnak. Olyan jó másokon csámcsogni... De legalább van azért a pár plusz kilódért egy édes babád! Mondd meg nekik!

ladmon

tejszaporítás:
7-7-5-5-3-3-1-1 percig kell fejni az egyik, majd a másik mellett felváltva. 7 percig az egyiket, majd 7 percig a másikat, majd ugyanígy megismételve 5-3-1 perccel. Akkor is fejni kell, ha nem jön tej, a mellet érő inger a lényeg. Naponta 1-2-szer megismételhető, amíg el nem érjük a kívánt hatást.

*

Édeskömény illóolaj : Minden szoptatáskor 2-3 cseppet kell meginni, az éppen kéznél levő folyadékban, teában, gyümölcslében, vízben. 1 hónap után az illóolaj mennyiségével szabályozhatóvá válik az anyatej mennyisége. Ha kevesebb tej van a szükségesnél, akkor akár 5-10-szer naponta, ha sok lett, akkor csökkenteni lehet az adagot. Az édeskömény átjutt az anyatejbe is és oldja a babák szélgörcsét.
*

Kömény ? Teának, levesbe.
*

Csalán ? teának kiváló, jó hatással van a vashiányra és a vérképzésre is.

Gyógynövény teakeverék tippek:

*

Kecskerutafű , Izlandi zúzmó, Csalán, Édeskömény, Ánizs 1:1 arányú keveréke.

Ebből 1,5 evőkanálnyi kell 1 liter forró vízben 10 percig áztatni, majd egy nap alatt egyenletesen elosztva meginni.
*

Kerti kakukkfű 40 g, Bazsalikom 30g, Kecskeruta 80g, Csalánlevél 50g, Édeskömény 50g, Ánizsmag 50g, Majoranna 20g.

Ezek keverékéből 0,5 liter vízbe 2 evőkanállal teszünk. Leszűrve izesíthető is.

Kép
zümis

Amy: a sztoridon én is jót nevettem.... :D
Büszke is lehetsz apjukra! Az enyémnek nem tudom eszébe jutott volna, hogy be kell áztatni a kakis cuccot! (Hmm.... asszem nem... :D )

De nem is szidom, mert nemsokára érkezik a kínaimmal (a nemsokára az még 2 óra hossza, így bevertem egy kis piskótatekercset - nem, nem lekváros, hanem csokikrémes....) Csak azért, nehogy éhenhaljak! :wink:

ladmon

Amy: Küldtem emilt :)

Ladmon, Nila: 7-ig, 8-ig??? :shock:
Esti buli után Bogyesz csak 3-kor ébredt, és én mérhetetlenül boldog voltam... :)

Nila: Mi a rosszhír? :(

Ladmon: Esztike szépen kerekedik! Majd ha önállóan akar játszani Apa cuccaival, akkor majd nézhettek. :lol:

Bogi: Én is elvinném... Mi náthás Marcival voltunk Anyóséknál vidéken múlt hétvégén... Nem lett rosszabbul, jobban sem. Kell idő, amíg kigyógyul. Nálunk több, mint egy hétig tartott, de javulni fog, meglásd. :)

Verus: Azt hittem, Te állsz ellen Apának... :lol:

Zéti-Oli gyönyörűek! Olyan szépen össze fognak nőni, hogy csak na! :)

Millye: Örülök, hogy jobban van mindenki! Persze az autó nagyon bosszantó... :evil: Biztosítás?
Köszi kérdésed, cici fájdogál, de nem vészes, és mot csak a jobb. Kezelgetem.

Tali: Úgy látom, marad 20., és 2. Pünkösd nyilván kiesik. Ez a két időpont mindenkinek jó?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bogi: a nátha miatt ne izgulj, ha nincs más tünete Fügének. Hannának is volt és nála is előfordult gyakran amikor szívtam az orrát, hogy zöld volt és sűrü. De más panasza nem volt, jókedvű volt, nem volt lázas, evett, aludt rendesen.... stb. Én semmit nem adtam neki csak szívtam az orrát.... 1 hónap után múlt el. Ilyen pici babáknál egy egyszerű kis nátha is nagyon sokáig el tud húzodni. :(
Mi vittük mindenhova, persze nagyon hidegben én sem vittem ki.

Panna
pandusika

A beszólósokkal meg pláne ne!!!!!

Panna
pandusika

Ne foglalkozz!!!

Panna
pandusika

Millye, nagyon örülök, hogy a férjednek nincs komolyabb baja, biztos hamar rendbe jön, főleg egy ilyen jó doktornéni mellett! :wink:
Köszönöm mégegyszer a segítségedet, felírtam a bogyó nevét az elhúzódó hőemelkedésre, megkérem Apát este ugorjon el! :)

Bogi, orrszívásba én is bátortalan vagyok, mindig Apára hagyom az ilyen dolgokat, csak akkor csinálom magam, ha egyedül vagyok! :roll:
Hú Bogi, ne törődj már ezekkel a bunkó beszólásokkal! :twisted: Igenis nagyon csini vagy! :wink:
zsu83

Budabo: Szó szerint sz@rd le az ilyen tapintatlan embert! Csinos vagy van egy szép kislányod... a többi le van tojva! Pityergést kesergést abbahagyni! Most nekem kéne zokognom...Amióta megszületett a fiam még egy fillért sem kaptam (TGYÁS-t) :oops: a teherautónk romokban a férjem ezért nem tud majd dolgozni... én PIII vagyok... soroljam... :shock: :? de lesz@rom majd lesz valami.... :?

Julcsi-79: biztosítás van... de mire ebből pénz lesz... :? :shock:

most kaptuk a hírt, hogy a kolléga nem jöhet haza... lehet műteni kell a vállát... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Zsu83: addig is küldöm a++++++++++++++++++++++ hogy gyógyulj!!!

Kép

Kép

Kép
millye

millye: igazad van mit jövök én a hülyeségeimmel, amikor másnak nagyobb bajai vannak. Ha műteni kell akkor esetleg törés, vagy szakadás van? Akkor sanszos a bü eljárás.

zsu,ladmon,pandusika,julcsi: kösz, mindig is hiperérzékeny voltam a súlyomra...most ezt kapom. Paraanyu :oops: azért nyugodt vagyok hogy megnézte dokinéni,de megyünk. Holnap bográcsolás, vasárnap Debrecen, pont Mihály napi vásár van, az anyósék ahol laknak előttük a 4 sávos van ilyenkor lezárva, szóval lehet még oda is lemegyünk Fügével babakocsival. Hátha kap vmi szépet v. én :oops:

Kép
budabo

millye: egyébként a kártérítési része miatt - akár a kocsi akár a személyi sérülés miatt - szokás ám ügyvédet fogadni, aki helyettetek intézi a dolgokat. Elviekben nem szoktak előre pénzt kérni, %-ért dolgoznak. Esetleg érdemes, mert lehetnek olyan dolgok amire ti nem is gondoltok.

Kép
budabo

Bogi...engedd el a füled mellett a hülye beszólásokat...különben is 3hónapja hogy szültél...mit akarnak hogy a kilok hipp hopp eltünek...van egy gyönyörű Fügéd és ez a lényeg.
Ha meg nagyon idegesitenek én tuti vissza szólnék valami olyat hogy vegye a lapot...

Apa az orrszívást rám hagyja :cry: ő nem meri...azt mondja ő nem meri megszadizni a gyereket..
Én is cigiztem 5-6évig :oops: de mielött jött Petra már leszogtam....most meg már a szagától is hányni tudnék...tök büdös :shock: hogy tudtam én ezt szívni?
Apa cigizik..de nem a lakásba..cigi után kézmosás

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

zsancy:ja igyekszem elengedni a fülem mellett...Nálunk apa a bátor. Amikor a 0-ás géppel vágtuk Fügcsi haját azt is ő találta ki és ő is csinálta bátrabban. :oops: A dohányzás meg...én is, de a lényeg hogy terhesség előtt leszoktunk. Nekem van egy ismerősöm aki szerint a dohányzás egyáltalán nem káros, csak nagyon túl pörgetik a témát :shock: . Most terhes és állítólag nem szívja, de megyünk Debibe kíváncsi leszek, meg hogy a lakásban bagóznak-e, mert amíg terhes voltam nem nagyon állták meg, de most Fügcsivel megyünk, szóval fordulok vissza az ajtóból ha igen.

Kép
budabo

Millye, remélem a férjed kollégája is hamar rendbe jön!
Köszi szépen! :wink: :D

Bogi, érezzétek Magatokat nagyon jól hétvégén, nagyon jó programjaitok lesznek! :lol:
zsu83

sziasztok lányok!

Bazsa megint kidőlt......

millye:ez a beszéd,nem szabad elkeseredni,muszáj a szebb dolgokban hinni és akkor jönni is fognak-remélhetőleg-előbb vagy utóbb!

bogi:a többieknek igaza van ismét,kakilj mindenki fejére és van két füled.....ja és van pár plusz kilód meg egy gyönyörű kislányod valamint egy szerető férjed,ne hagyd magad elkeseríteni-sokaknak ezek közül semmijük sincsen,csak a nagy pofájuk és a buta fejük!

ladmon:címem elküldöm priviben és szépen megköszönöm és majd kitalálok valalmi ellenszolgáltatást-kár,hogy messze laktok...

és a rossz hírek:csakhogy versenyezni tudjunk ki "nyomorultabb" :wink: :roll: megjött a CT eredményem és elváltozást,megvastagodást taáltak a belemen,valamint még egy kis csemegének egy cisztát a bal vesémen-nagyon szépen elrontották a tegnapi napomat,de mára már összeszedtem magam és nem idegeskedem,jövő héten találkozom a dokimmal és majd akkor ráérek kiakadni,amikor megmondja,hogy mi a teendő.
valamint apucikám is rosszul lett tegnap este,nagyon fulladt és szörnyen fájta háta,azt hiszem nem fogja megúszni a kórházat ismét-annyira sajnálom és olyan szörnyen fiatal ahhoz,hogy ennyire beteg legyen-52éves-már csak az őssejtbeültetésban reménykedünk,de az is baromi rizikós számára,mert az immunrendszere nagyon kutya.
na,ennyit a nyavajgásból,hiszem,hogy minden rendben lesz és most már jó dolgok jönnek,ahogy millye nálatok is véget ér majd a rossz periódus! :wink:

cigi:én is cigiztem terhesség előtt,majd a pozitív teszt után nem gyújtotta rá,egészen addig,amíg a múltkor be kellett feküdnöm a kórházba és itt kellett hagynom a kisfiamat-és zóta is rágyújtok néha-néha,tegnap is miután kibontottam a borítékot az eredményemmel...

most elhúzok és kicsit rendet vágok,mert ma jön egy barátnőm aki itthon van hollandiából megnézni Bazsalikomot,még jövök,ha tudok,addig is mindenkinek fel a fejjel és szép napot!

Kép
nilabali

zsu: egy kicsit gonosz vagy...a bográcsozás oké, de egy hét anyós :shock: Azért igyekszem kihasználni és sétálni nagyokat Debiben.

nilababa: szegénykém, de én is hiszem ám, hogy sok rossz után csak jó dolgok történhetnek!

Kép
budabo

Bogi: egy hétre jöttök Db-be??? Akkor ugye nem akarod Füge babát megfosztani a lehetőségtől, hogy pasizzon egy kicsit????!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha jól sejtem anyósodék a böszörményi út körül laknak, ami nekünk gyalog írd és mond 10 perc, szóval akár együtt is sétálgathatnánk, persze, csak ha szeretnéd..... :wink:

Nilabali: nagyon sajnálom... ez tényleg rosszul hangzik...

Millye: örülök, hogy a Férjed javulgat... Szorítok, hogy a kollégája minél hamarabb rendbe jöjjön....

Julcsi: nagyon köszönöm még egyszer!!!

Stelly: dobtam pontot (pont kettőt.... :lol: :lol: :lol: Éééééérteeeeed???!!!)
És, Apa megmondta,h holnap délelőtt megyünk hordozót venni, én már annyira várom...
Vasárnap megyünk lovagolni, és akkor Vendelbendel már abban kenheti majd... annyira jóóóóóóóóóóóóó
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ladmon: büszke is vagyok Apácskára. Olyan kis figyelmes mostanában... Mindig főz teát reggel, mire kelek, meg reggelit is csinál, sőt este még a vacsit is ő készítette...
Rajtatok felbuzdulva meg ma estére rendelek szusit.... Imádjuk...

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Jeee milyen ütemben gyűlnek a pöttyeim :D juhhéééé :D hálás köszönetem Nektek, lányok, jók vagytok :D nemsokára már tudok licitálni valami jó cuccra :D

Voltunk ma babamasszázson. Remekül ment :roll: szinte végig bőgtünk egy kisfiúval kórusban. Talán legközelebb jobb lesz :D
Aztán tovább vidított a napunk, hogy a szomszédban a változatosság kedvéért falat fúrtak, úgyhogy negyed óra alvás után erre sikerült ébredni. Aztán most visszaaltattam, és imádkozom, hogy készüljön már el az az átkozott lakás végre-valahára.

Millye, jó hír, hogy nagyjából rendben van mindenki, és nincs komolyabb baj. remélem, azért mostmár te is nyugodtabb vagy! Teherautó :( na igen, akkor most bajlódhattok a biztosítóval, gondolom.

Gabi, sajnálom a motort! :( de ott vannak a quadok legalább, nem? :) cigi: ejnyebejnye, nem szép dolog. Nem ér visszaszokni! (Pont most számoltam utána, hogy már 20 hónapja egyáltalán nem gyújtottam rá 11 év cigizés után, durva. Úgy tervezem, így is marad.)

Hajni, fantáziadús: Az első tizenkét hónap :D és igen, van itthon is "Az a kilenc hónap" címmel az előző rész is, a harmadikat még nem láttam.
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... astDays=20
Mi azt beszéltük Tomival, hogy generátort kéne kötni a gyerek lábaira, és meg lenne oldva az áramellátás a házban, annyit kalimpál velük :lol:

Julcsi, aaaz igen :) jó kis vákuum van Bogyeszban :D

Petra milyen ügyesen játszik a lógókkal :) aranyos nagyon :)

Verus, háááát ugyan Üröm "némi" kitérő Gödhöz képest, de ha bevállalod, nem bánom :lol: amúgy is imádom az Alfákat :) (sajna csak távolról...) de ha túl nagy kitérő, simán bemegyünk busszal, már rutinosak vagyunk :D

Nilabali, mi is kb ennyit alszunk, és reggel nyolckor vigyorogva ébred a gyerek - arra, hogy apa neszez a reggeli készülődéssel :D

Zsancy, huhh veled se érdemes balhézni, még földhözcsapod az embert :D

Amy, ügyes Vendiapu :D

Autósülés: nekünk is Chicco van, de szerencsére nekünk bejön, a guta ütne meg, ha újat kéne venni...

Bogi, egy teljes hét anyós????? Hááát gyűjtsd az erőt. Tudsz majd onnan is netezni? Gyere, ha kell egy kis lelki támogatás :) Mi is megyünk vasárnap Kanizsára, de én az egy nap apóstól is kész vagyok...

Hihetetlen, mennyit írtok, most nézem, hogy mióta leültem olvasni, mennyi idő telt el, mennem kéne ebédelni :) (lakás meg megint romokban, és megint halogatom a takarítást, már látom, hogy holnap lesz belőle, pedig ma akartam.)

KépKép

KépKép
stelly

sorry, a linkkel kicsináltam az oldal szélességét :oops:

KépKép

KépKép
stelly

Nilabali, ezek után tényleg csak jó jöhet! Sok-sok erőt kitartást kívánok Neked és Apukádnak is!

Bogi, ja igen anyós nélkül értettem! :wink: :D
zsu83

sziasztok!

Millye! Milyen alfátok van? Mink mániákusak vagyunk ám apával...szerintem sosem lesz másik kocsink :)
A szembeszomszédunknak volt egy iszonyat szép Gt-je, kölcsönadta havernak az meg ripityára törte neki....hát én asszem hetekig bőgnék érte, szegény fickónak is fájt a szíve rettenetesen:(
Már azon kivoltam, hogy a hozzánemértő szerelőfickók a réginket (33) szerul rekták össze :( látványos alfautálók :(
Stelly! Még nem igérek semmit, kicsit télleg messze van gödtől... :)
de lehet rámtör a kocsizhetnék :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Verus, úgyis azon múlik, hogy épp a picid is milyen hangulatban lesz, úgyhogy max aznap reggel beszélünk telefonon, egyelőre inkább úgy számítok, hogy buszozunk :)

KépKép

KépKép
stelly

Olvastam valamennyit, de mostanra a nagyját elfelejtettem annnak amit akartam :oops:

Nilabali és Millye nektek sok-sok erő megy, kitartás csajok, az élet rendesen próbára tesz titeket! Gondolok rátok!

Azta mennyi sportos mami van itt köztünk :D Zsancy az a lábemelős az brutál lehet :shock: :D

Millye a kép sajna sz.r mert félhomályban, ébredéskor készült telefonnal, nem érdemes nagyítani. Mikor Z elkezdett bújni a tesójához rohantam hogy találjak valamit amivel lekapom őket és csak a teló volt kéznél. Annyi eszem sem volt hogy fényt csináljak, potyogtak a könnyeim :oops: :wink:

Zsancy szerintem a fékelszállós dologgal ránk gondolsz, de nem a fék szállt el hanem az út volt vizes és kb egyetlen méterrel több követési távot kellett volna hagyni hogy meg tudjunk állni.

Hú a Mihály napi vásárba én is de mennék! :D Keresztanyám lakott a tócóban de már pesten van, amíg ott lakott jártam sokat hozzá.

Báz de sügér vagyok, annyi mindent akartam még írni... :oops:

Tetszenek a képek, a katonagyerekes is meg a szemszín-megállapítós sorozat meg a Jancsis Vince meg a kalapos Hanna, és a többi is mind!!! :D
Julcsi, azt tényleg egy három hónapos bébi szívta így ki? :shock: :D Aszta :D

Bogi a súlyos beszólásokkal ne törődj, szerintem aki a másikat piszkálja annak saját magával van gondja! Tuti csak irigyek! :wink:

Zsu szuper hogy javulsz! Meg szuper az anyukád is! :)

Mi megvagyunk, asszem nem is mondtam az új rekordot: Olivér három egymást követő éjjel 8 órát húzott egyben! 8) Aztán tegnap rácáfolt gyorsan mielőtt anya megszokná és kétórázott :? biztos a telihold...a takony múlik, már most tök kevés, nem szörcsög hanem inkább beszárad az orra és azt kell pucolgatni.
Z meg tegnap este meg ma hajnalban eszméletlen visítást csinált, de nem hisztiset, fájdalmasat, apa szerint jön a maradék foga hátul, nekem ez eszembe sem jutott, már el is felejtettem milyen a fogzás :roll: én h.lye paramami azt hittem a feje fáj mert azt piszkálta meg simogatta magának, végigfutott a szemem előtt hogy szuper, akkor most doki, vizsgálatok, kórház, találgatás, végül kísérletezés, erre apa teljes határozottsággal megjegyzi hogy biztos a foga :shock: és valszeg igaza van, én már túlreagálom a jeleket.
Holnap menni kell nagyapától elhozni a cuccait a házból :cry: félünk hogy bemennek a ... tolvajok, ott áll a ház teljesen üresen. Hú de pocsék lesz. De muszáj, belehalnék ha feldúlnák azt a házat, annyira méltatlan lenne. Kedden volt a temetés, nagyon hiányzik az öreg :oops: :(

Holnap nem jön a gyereksereg, valami bacijuk van. Kár, pedig vártam őket.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Előre is bocsánatot kérek ezért, és lehet kövezni, de olyan boldog vagyok: az ÖSSZES régi gatyám rámjön!!! (rendet rakok a ruháim közt) szorosak ugyan, de mind be tudom gombolni jeeejeeejeeejeeejeee itt ugrabugrálok örömömben :D na ma meglepem apát, és felveszem a csini fehérneműt, amit kaptam tőle karira :D mostmár az is feljön :D juhhhééé szép az élet, a szomszéd falfúró gyerekbőgető melósok meg bekaphatják :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Zétivera, köszi, átadom anyukámnak! :lol:
Örülök, hogy Oli jobban van! A holnapi napra kitartást, nem lesz könnyű! :cry:

Eszter, akkor nekem is bocsánatot kell kérnem, mert rám is jó az összes régi gatyóm! :wink: :D
zsu83

Egyszerűen nem találom az utsó hsz-omat a nagy kimaradás előttről...

Régi gatyák esélytelenek, régi pólók hasközépig ugranak pedig csak 5 kg plusz van terhesség előtthöz képest! S-ről L-re váltottam ááá hogy van ez?

Zsu köszi :)

Lapoztam még vissza, Adri meg Bálint is csudaszépek! :D Meg Andris is!!!

Bogi szúnyogirtás: mióta Z megvan azóta mi csapkodunk :wink: :lol: nem mertem én se semmit berakni. Tavaly nyáron Z már 1 éves volt és rendesen gyomorból röhögött ahogy az apja a falat csapkodta :lol:

Hugic te kérdezted a tápszert? Nekünk most beba ha van, Oli szerette nagyon, szerencsére már egy hónapja is van hogy nem kapott, meg is romlott egy zacsi és csak egyszer evett belőle.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:40-kor.
Vendég

Hú, Z most délben 3,5 órát aludt :shock: Oli is szinte egész nap, biztos az éjjelt pótolja, ki is folyt a pisi a liberóból, nem bírta a strapát :D

Jaj azt sem mondtam hogy Oli négykézlábazik :D a kis öklein és térdein halad előre úgy, hogy a gerincét tekergeti, ezzel hajtja magát, nem semmi mutatvány :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Bocsi, eldugulok, csak még az jutott eszembe hogy Háfi volt még borzasztó rég!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Nagyon ügyi Oli! :lol:

Én is sokat gondolok Háfira, írhatna pár sort, hogy minden ok! :roll:
zsu83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:40-kor.
Vendég

Oldalsó hír.... a hülyeségnek is megvan a határa! :evil:

Én anyukámnak soha nem volt hányingere, mégsem lettem debil.... sőt azért 3 diplomát is sikerült összevakarnom.... 8)

Utálom az ilyen pontatlan cikkeket... :evil: azt ugyanis már nem részletezik annyira, hogy nemcsak a terhesség alatti hormonműködés számít...

Panna
pandusika

Jaj lányok, annyira szomorú lettem....

Van egy unokatesóm, 32 éves, nagyon régóta szeretett volna babát, most végre összejött nekik. Húsvétkor újságolta el a családi összejövetelen, nagyon örült neki mindenki. A vőlegénye spanyol, vasárnap érkezett meg Spanyolországból nagy boldogan, mert hétfőn mentek a 18 hetes vizsgálatra. És sajnos kiderült, hogy a babának több mint 10 százalékos szájpadhasadéka van, ezt aztán további 3 ultrahang követte és azt mondták, hogy vetesse el, mert ez már nagyon súlyos fejlődési rendellenesség kategóriába tartozik... stb. Ma kellett befeküdnie a kórházba... a szívem szakad meg... :cry:
Bementem Hannához a szobájába és sírtam a boldogságtól, hogy milyen jó, hogy ilyen egészséges kislányom van...

Panna
pandusika

A két terhesség alatt összesen egyszer hánytam, mégsem aggódok a fiúk ikuja miatt :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:41-kor.
Vendég

Babanyul: most elég szarul érzem magam, olyan rossz, hogy ilyenek történnek... :( Számomra is csupa rettegés volt minden UH, főleg miután voltak azok az ismeretlen eredetű kiütéseim... rengeteg imádkoztam és hiszem, hogy minden azért történt jól, mert a Jóisten meghallgatta az imámat. De mindig nagyon elkeserít, amikor ilyet hallok... borzalmas lehet megszülni egy ilyen pici magzatot, akit aztán nem tarthatsz a kezedbe, aki aztán a szülés után egyből el is távozik az élők sorából... rettenetes... :cry: :cry: :cry:

Panna
pandusika

Gabi, de édi lehetett Szoni :D és megkapta a kutyust? :)

KépKép

KépKép
stelly

:( Panna, sajnálom :( én is sokszor hálát adok az égnek, hogy ilyen gyönyörű, egészséges kislányom van!

KépKép

KépKép
stelly

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:41-kor.
Vendég

Gabi!!::: ezt a kutyust meséltem a múltkor,h vettem a müllerbe, 1600(ha jól emlékszem), a brendonba meg 3200... :lol: :lol:
Csak nekünk a barna helyett világoskék van, de annyira pihe puha imádja Bocikám is!!! :lol: :lol:

Kép
kaandi

Panna.. :cry: nekem is kigorultak a könnyeim...nagyon sajnálom unokatesódat.Istenem..mért történek ilyen szomoruságok.
Szerintem uhura mindenki remegve ment....
emlékszem az első ultrahang nekünk a tarkóredős volt...addig nem is láttuk a kispindurit...mikor megmondták hogy semmi gond nincs a Petrával én ugy bögtem hogy apa is alig tudott megvigasztalni..nagyon jó érzés volt öt akkor elöször láttni...és tudni hogy semmi baja,most meg itt szuszog mellettem az ülőgarniturán...Imádom!

Ezektöl a statisztikáktól kitudok készülni :shock: akkora hülyeség szerintem :lol:
Apával most nézegetünk családi házakat ...találtunk is jót....ha vége a válságnak és nem kell parázni itt sem a munka véget bele vágunk egybe....remélem teljesül ez a vágyunk :wink:
Na most eszek egy kis fagyit... :roll: (apa kiszolgált,rendes fickó...Imádom)
Zeti igen rátok is emlékszem...de azt hiszem pajeroba szállt el a fék....kinek is van pajeroja????vagy tévedek?
Bogi sok sikert anyóspajtihoz :?

zsancy

el vagyok keseredve, ma nem nagyon akar enni, ez nem jellemző, kb 70ml.t, viszont van mikor 2 óra múlva úgy tesz, mint aki éhen akar halni,közbe semmit nem eszik szinte... :cry:
Bár nálunk is van, h nem eszünk sokat,nem?

Kép
kaandi

Hát ez a cikk egy marhaság! :evil:

Panna, ez nagyon szomorú, nagyon sajnálom az unokatesódat! :cry: Én is mindig nagyon izgultam az uh-k előtt, féltem, hogy valami nem lesz rendben, és mindig hálát adtam, hogy egészésges Bencus!

Gabi, nagyon cuki a kép! :D

Kaandi, ne aggódj, néha Bencus is csak nyammog a cicin! :?
zsu83

Budabo: a gyerekorvos mondta, hogy jó a homeós? Mert akkor örülök, hogy nincs ellene! Mikor mentek Debrecenbe ma este vagy holnap reggel? Még nem biztos, hogy műtik a vállát.. valami eredményre várnak(legutolsó jelentés szerint)
Érezzétek jól magatokat!

Nilabali: Küldöm a ++++++++++ energiákat.... nagyon sajnálom! Remélem hamar rendbe jössz! Esetleg egy kis homeóval rásegíthetnénk ha gondolod... :roll: apukádnak is +++++ energia!!!

Amy81: nálatok is kínai menü lesz... :lol: vasárnap lovagolni? Évek óta nem lovagoltam... de nem is rossz ötlet... :lol:

Stelly: NA igen és a teherautó munkaeszköz VOLT... :oops: :(

Lkverus: Mi is nagy alfások vagyunk nekünk most 164-es van előtte 75-ös volt. Nektek milyen alfátok van? :lol:
Na nálunk is volt barbár kontár szerelő... :? :shock:

Zetibebi egy ilyen szuper spontán felvételtől elhiszem, hogy potyogtak a könnyeid! Annyira megható! Sok erőt a házpakoláshoz! Nem lesz egyszerű.. mi tavaly csináltuk ugyanezt... olyan rossz volt a személyes tárgyait pakolászni a papámnak... :( hogy van a nyirokcsomó? Ott van még?

Pandusika sajnálom az unokatesódat... :oops: :(

Babanyul: nagyon aranyos Szoni!

Zsu83: Na mizu van? Úgyis addig kérdezem amíg meg nem gyógyulsz :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Andi ne aggódj.Ha éhes úgy is"szól"...te se eszed magad mindig tele..Petra is szokott ilyet csinálni...lehet csak a szomjuságát csillapította,nem minden szopásnál éhesek a babák.Ha ilyen után eszik rendesen akkor ne aggódj...

zsancy

millye:Évek óta nem lovagoltam... de nem is rossz ötlet... (ezt te irtad)én meg jót röhögtem rajta....rossz az aki rosszra gondol :lol: :lol: 9hónap :lol: :lol: Bocsánat!!!de ez kijött

zsancy

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:42-kor.
Vendég

Zsancy :lol: :lol: :lol: én meg azon, hogy te mire gondoltál! Végre ma más mosolyogtam is mert elég savanyú a hangulatom... most megyünk anyukámékhoz, hogy megnyugodjanak, hogy jól van a férjem... :? Röhej... terhesen azért nem..... volt semmi, hogy ne legyen baja a babának utána azért nem mert 6 hétig nem utána azért nem mert összetöri magát... :lol: :lol: :lol: így nem lesz kistesó... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: