A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Kaandi: Most intézi a roncs haza szállításást... utána elrángatom a kórházba... :? :(

Nicko: Betettem a babádat... majd ha lesz időm megcsinálom az új tabló is na meg akkor ha mindenki feltette a kedvenc képet... :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

de ügyes Lili is!!!!
Hangosan viszont tudunk nevetni!! Sőőőt rendszeresen beszélgetünk, nagy dumapartyk szoktak nálunk zajlani, tiszta apja e téren... :lol:
Végre sikerült a nagytesóval is lekapnom Bocit, nem sűrűn engedi,h fotózzam....megmutatom majd Nektek!
Gabi, ma mentem a Müllerbe, hétfő óta terveztem. Jól bevásároltam ott is+ megleptem magunkat egy új porszívóval is, annyira tetszik. Tescoba jó leértékelték, gyorsan megvettem.

Kép
kaandi

Millye: na jó, de Andris még csak 10 hetes! Nem úgy, mint Boti és Lili, akik már januári motorosok... :D

Kép
cserkészkolbász

de ügyes Lili is!!!!
Hangosan viszont tudunk nevetni!! Sőőőt rendszeresen beszélgetünk, nagy dumapartyk szoktak nálunk zajlani, tiszta apja e téren... :lol:
Végre sikerült a nagytesóval is lekapnom Bocit, nem sűrűn engedi,h fotózzam....megmutatom majd Nektek!
Gabi, ma mentem a Müllerbe, hétfő óta terveztem. Jól bevásároltam ott is+ megleptem magunkat egy új porszívóval is, annyira tetszik. Tescoba jó leértékelték, gyorsan megvettem.

Kép
kaandi

hát pedig csak 1x küldtem...... :cry:

na akkor a kép a fiaimról, persze Erik ökörködött......Dani meg egyszerűen nem szereti ha fényképezik......... Kép gyönyörűségeim:)

Bakker, majdnem egy bevallást csatoltam ide Nektek :lol: :lol: :lol: szakmai ártalom,nagyon dolgozom :lol: :lol:

Kép
kaandi

Millye: Igazán sajnálom, nagyon rosszkor (persze ez mindig rosszkor), a lényeg, hogy ők jól vannak. Kollega is?

Yve: Nálunk is ez lehet a helyzet az éjszakával. Tegnap fél 8-kor kapott (pótlással), fél 11-kor álometettem, és 2-kor már fent volt, utána pedig fél 5-kor. Véglegesen 7-kor. Szóval Marcus még egy ideig nem alussza végig az éjszakát, asszem. :) De ez legyen a legnagyobb baj. :wink: Ő még pici ehhez. Neked nehezebb lehet, hisz másodjára csinálod. :D
Vilmó ezek szerint versenybe szállt Bocival! :lol:

Tali: 18., 20., 1., 2.- mi legyen, Lányok? Andus és Kaandi, nyilatkozzatok! :D Ti vagytok a dolgozók.

Andrew is beautiful!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

jún.1 :PÜNKÖSD!!
Én inkább a 2.ra szavaznék......... :D de a többség dönt! + még az autót sem tudom......de vhogy csak megoldom...Andus???

Kép
kaandi

Tegnap megkóstoltuk a golden alma levét, kb 15-20 ml-t ivott meg kiskanállal. tetszett neki, közbe cuppogott, néha meg fanyalgott, ízlelgette... :lol:

Kép
kaandi

Julcsi, hozzám ne igazítsátok, mert még nem tudom, hogy tudok-e egyáltalán menni.
Amikor a többségnek jó, akkorra szervezzétek, ha tudok megyek, ha nem, majd gondolok rátok.

Nicko, üdv újra köztünk, örülök, hogy sikerült a félreértést tisztázni!
De skype elérhetőséget még mindig nem kaptam tőled!

Megyek, mert Zéti nem és nem alszik, csakis rajtam. Tegnap is csak 23 órát aludt, persze rajtam.. ma is olyan fáradt, hogy csak nyüszög, de ahogy leteszem, 2 perc múlva felriad és ordít.
Lehet, hogy az oltás okozta megrázkódtatás miatt van így rám akadva?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

nicko: pár napja üvölt, hergeli magát az 5 kajából 4-szer. Két-három cuppanás, max 5 perc de inkább annyi semmi, de többször kiköpi,kiabál :oops: Ma háromszor cuppogot és 20 ml-t kiszívott. Az a baj hogy nincs tej és nem akar dolgozni, üvegből iszik szépen, bár most az étvágya megcsappant amióta betegecske.

Kép
budabo

Sziasztok!

Millye: nagyon sajnálom, ami a férjeddel történt, szerencse, hogy nincs komoly baja... biztos idő lesz, míg kiheveri....

Julcsi: már válaszoltam is, annyira köszönöm, hogy utánajártál... Sok puszi!!!

Nico: nagyon jól néz ki a kenguru, de apa úgy döntött, hogy most már csakazért is megveszi a baby björn synergyt, amit kinéztünk. Anya meg belepótol, úgyhogy így nem lesz annyira húzós az ára... De nagyon köszönöm, hogy gondoltál ránk!!! Tényleg, mi újság a kutyusoddal? Hogy viseli a Picúrt?

Mi most voltunk 3 hós oltáson, és a rota második részét is benyammogta Vendelbendel. Komolyan mondom, hogy nagyon büszke voltam a Kisfiamra, mert egy hangja nem volt... A múltkor sem sírt sokat, de most, meg sem nyikkant.... Sőt, még vigyorgott is... a doki is mondta, hogy ilyet ritkán látni... Annyira édes zabálnivaló volt...
Imádom a Kistököst!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

amy: popsija hogy van? akkor nagyon nem zavarhatja ha ilyen kis vigyori.

millye: válaszoltam!

Kép
budabo

Elképedve olvasom, hogy van aki csak 5ször eszik egy nap????

Nálunk a 7 a minimum, de inkább 8.....
örülök, ha kihúzza a 3 órát, legtöbbször már 2 és fél után magyaráz, hogy éhes....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Cserkészkolbász, köszi a kérdést, apuci is jól van. :D
Nagyon megértő, én most ebben a hétben ugye nagyon elfoglalt vagyok, de nagyon jól elvannak Olival, délelőtt ketten vannak. :)

Kép

Kép
gjéti

Bogi: sajnos ugyanúgy... A doki mondta, h ez ilyen... nem igen lehet vele mit csinálni, úgy tűnik hajlamos erre, sajnos...
Szerencsére láthatólag nem zavarja, mert nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt baba. Most írt fel a doki egy másik kenőcsöt, azt is kipróbáljuk, meg a Julcsi javaslatát... aztán ha ezek sem segítenek, akkor megint keresek valami mást.....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Mi csak 4-szer eszünk egy nap, néha 5-ször.... Bár Hannababa tápszeres.... de még így is szépen gyarapodik...

Panna
pandusika

amy: mi 5-ször eszünk egy nap :oops: de mi tápos csibék vagyunk, azért az más. Hogyha Vendit nem zavarja akkor azért jó, aztán addig próbálkozol hogy vmi csak beválik. :wink:

Bjuti is régen volt!!!!!!!!!!!!!!!!

Julcsi: nekünk tali 25. kivételével mindegy, apától függ hogy el tud-e vinni, szóval szervezd a többség igénye szerint és meglátjuk. Helyszín végülis mi lett?

Ja és irigykedem a kacagás miatt :oops: mi még csak gőgicsélünk.

Kép
budabo

Amy: arra gondoltam még, hogy nem lehet, hogy mégiscsak valami olyat eszel, amit nem bír Vendi bőre? Lehet hogy olyan, amire nem is gondolnál... mert pl Hannának akkor volt piros a popója, amikor tápszerre váltottunk, abban volt valami ami kicsípte neki, de aztán szerencsére megszokta.
Paradicsom... stb. nagyon ki tudja csípni.... :?

Panna
pandusika

Panna: azta....:)
Mondjuk nekünk ebből a 7-8ból egy az éjszakai álometetés, de akkor is 6-7 evés napközben... És nem eszik keveset, néha mérem, és 140 körül eszik, néha kicsit kevesebbet...

Mondjuk nő is...
Ma a doki 6400gnak mérte, és 64cm... 14 hét alatt 14 centi.... remélem azért nem akar ilyen ütemben nőni.... :)

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Panna: én is gondoltam már a kajára is, de semmi olyat nem eszek... sem citrusféléket, sem paradicsomot, tejterméket sem....

Szóval nem tudom...
AZ biztos, hogy nem a kaki a ludas, hanem a pisi.....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

millye: hát nem tudom megprobálnia bérest mert az nincs itt nálunk. lehet olyan baj h esetleg a szervezetem vmi miatt nem szivja fel a vasat?
köszi h mandarint beraktad.

andus: ide irom a skype-ot: papp.nikoletta83

bogi: és nem is szivod le utána ha nem eszi?

amy: na jo h megoldodott ez a kenguru ügy. nem veszek észre semmit h esetleg vmi nem passzolna neki, néha jön megszagolja a lábánál, mert ugye máshol nem engedem.meg amikor otthon vtunk volt egy szitu: kinnt aludt a babakocsiban és atesom eltolta mert odasütött a nap. aztán a mxi ugatott. most h azért mert eltolta vagy csak véletlen egybeesés volt nem tudom.
ügyi vendi h nem sirt oltásnál. azt akartam még bár lemaradtam h pontosan mi van a popsijával devan egy unevezett aloe first nevü spricka. nagyon jo mindenre. a tesoméknál a kislánynál van h piros pöttyös neki a nunija körül de nagyon, ezzel szokta fujni neki és akkor jo. mi is 5x eszünk egy nap.

Kép
Kép
nicko

nicko, biztos így van írva a skype neved? rákeresek, és azt írja ki, hogy ilyen nem található. :shock:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Millye: szegények! Remélem, hamar kilábaltok a negatívspirálból!

Amy: Képedj el: mi is 5x eszünk (Na nem is hízunk... :) ). Kipróbáltam legalább 6 kaját besűríteni a napba, de, ha gyakrabban eszik, akkor sem többet, mert képes 50 után abbahagyni. ha meg kihagyunk 3-4 órát, akkor legalább 80-90 megvan. Csesznye, de ez van...
Még az a szerencse, hogy Vendit nem zavarja a pirospopó...

kaandi: hú, szépek vagytok! Erik haláli! :D

Voltunk tornázni. Az eredmény: hasról hátra.... Hoppá! Bibibiiii és hehehe és ujjmutogatás hozzá!! Ha ez ilyen mértékben fejlődik a torna hatására, egy hónap múlva járni fog!! 8)

ladmon

Millye, tegnap este beültem forró vízbe! De ma rakok bele majd kamillát is, az van itthon! :wink:
Helyes, nézesse is meg magát a férjed!

Kaandi, nagyon szép fiaid vannak! :lol:

Amy, nagyon ügyes volt Vendi! :D
Mi 6szor eszünk egy nap!
Azta 14 cm-t nőtt Vendi! :shock:
zsu83

köszi ladmon, állandóan bohóckodik...
De jó, akkor nem kell már a kenguru legalább Nektek, ha Esztibaba saját lábon jár.........kel :lol: :lol:

Kép
kaandi

Csudi ügyes Esztike! :lol:
zsu83

Köszi Zsu, és használt a forró fürdő? Sok mindenre jó!
Mi is legalább 6x eszünk egy nap. Meg is látszik.... :lol:

Kép
kaandi

Millye, jól teszed, hogy elcibálod kórházba, remélem, ott is azt mondják, minden OK.

Erika, hihihi most hogy így mondod, mi is aznap megyünk oltásra, mikor a gyártási folyamat beindult :D

Kaandi, ahogy elnézem a képet, nálatok se gyakran lehet csend :lol: :lol: :lol:

Andus, csak 23 órát? :lol: az pedig elég szép a 24-ből :lol: na jó, gondolom, elírtad, de akkor is :)

Amy, vagány kishapsi ez a Vendel :D lehetsz is büszke rá :) mi ötször szopizunk egy nap, így alakult ki, pedig nincs is annyi rengeteg tejcsim, mint neked.
Szupi, hogy megveszitek a Synergyt, nekem ugye Active van, és nagyon szeretem, a tied meg még a levegőt is átengedi majd, úgyhogy nem fogtok összemelegedni :)

Ladmon, nocsak :D akkor most duplán ügyi Esztibaba! :D (remélem, követjük szokás szerint, és pár nap múlva nálunk is produkció :D)

KépKép

KépKép
stelly

Juhéjj!!!! Én dobtam be a 100. pöttyöt!! :lol:

ladmon

Stelly: Jajaja, sok lesz mára már a jóból... :D
Szerintem fogjátok! Adribaba oly tökéletesen fejlődik!

ladmon

nicko: ezt pár napja csinálja. Én is arra gondoltam hogy le kéne fejni. Ráadásul vasárnpa utazunk..

Kép
budabo

Kaandi, valamit szerintem használt, egy fokkal talán jobb a helyzet! :roll:
zsu83

zsu,no akkor fürdőzz! :lol:
Stelly,hát igen,de sajna a nagy az apjával lakik... :cry: :cry:
de Erik kitesz kettőt is és a kicsinek sincsenek megnyilvánulási problémái :lol:

Kép
kaandi

Julcsi-79: Kollégáról nem tudunk még semmit :( viszont a férjemnek is kezd itt ott fájni már alig várom, hogy hazaérjen (mert hazahozzák a roncsot) és cincálom az ügyeletre ... biztos kiment az adrenalin... :?

Amy81: Körömvirágot nem próbáltad és a bogyót? Sajnos azt a spéci krémet az orvos adja és nem lehet patikában kapni...

Budabo: Köszi Bogi!

Nicko: de lehet, hogy a szervezeted nehezebben szívja fel a vasat... ezért írtam a homeós bogyót és ha ezzel szeded a vasat akkor ez biztos segíti a felszívódását. Kb. 3-4 hét múlva a vérképed is jó lesz :wink:

Ladmon: Jó lenne mert nagyon ránk jár a rúd.. :? Ügyes kiscsaj Esztike Hipp hipp hurrá!

Zsu83: :? :shock: Lázasan nem ülünk forróvízbe... csak meleg vízbe! :roll: Holnapra még ennél is jobban leszel!!! Ugye nem szedsz gyógyszert? Csak a bogyókat? :wink:

Stelly: remélem én is , hogy minden ok. lesz... :oops: :?

Kép

Kép

Kép
millye

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:33-kor.
Vendég

Koszi mindenkinek a dicsereteket Andrisom neveben. :lol:

Millye - juj nagyon sajnalom! Jo, hogy a ferjednek nem lett komoly baja, de jol teszitek ha megnezetitek azert, biztos ami tuti.

Ladmon - nagyon ugyi Esztike :lol: Szoval jovo heten ules, azutan jaras es juniusban benevezheted a fel ev alattiak futoversenyere :lol:

Stelly - mi a konyv cime magyarul? Ez egyebkent egy sorazat resze van kovetkezo is (toddler years) lehet, hogy azt is beszerzem, majd ha nagyobbak leszunk.

Megyek mert ugy tunik vilagvege van a nappaliban - legalabbis ugy hangzik... :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

ok, Gabi még beszélünk, meglátjuk lesz e kocsim vagy sem.... de Elif is itt lakik.....elvileg úgy néz ki,h én viszem őket,már ha lesz kocsi persze. :cry:

Kép
kaandi

andus: tuti igy van. probáld meg huber nikoletta néven, hátha ugy menni fog.
ladmon: mit tornáztok? ügyes esztike
bogi: sztem fejd mert különben nem lesz már semennyi sem, aztán max odaadod neki cumisüvegböl. jobb mint a semmi.
millye: na akkor már csak az orvoshoz kéne eljutnom vmikor h kapjak gyogyszert. de lehet megmondom anyukémnak hozzon nekem ilyen bérest.
tényleg vidd el a férjedet dokihoz.
babanyul: milyen cabriod van? fu tök jo. juj cigi

Kép
Kép
nicko

Nico - nekem is volt vashianyom a terhesseg elott is meg annak a vegen is. A doki azt mondta, hogy voros husokat egyek tobbet (marha, birka stb) es probaljam ugy csinalni, hogy c vitamin is keruljon be a szervezetemben egyidoben (pl. narancsle ha a babad nem erzekeny ra stb.) mert ugy tud a vas felszivodni. Sajnos nekem sem volt ez eleg es en is bogyot szdtem utana eleg sokaig.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

nicko: szerintem is ez lesz.

babanyul: motor!!!!! nem semmi.

Kép
budabo

Cabriorol jut eszembe, hogy a parom is szentul meg van gyozodve, hogy az o autojaba is belefer a gyerekules :shock: Meg nem probalta ki, de en kizartnak tartom igaz az ove nem cabrio, hanem roadster (2 uleses) Na kivancsi leszek ra. :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:34-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 07:34-kor.
Vendég

babanyúl:te kérdezted a beba tápszert?
ha beba ha start aktívod van felesleges minket érdekelne

Kép
nilabali

Gabi: Ha úgy szeretted, akkor miért adtad el?

Hajni: De cuki lett a vonalzód! Az a kép pont oda van kitalálva! :D
És mi boxbajnokságra gyúrunk... Pehelysúlyban... :lol:

Nicko: Esztike izomgyenge és emiatt gyógytornára vagyunk utalványozva. (nem tartotta a fejét meg ilyenek) A torna óta csodák történnek, egyik alkalom után elkezdte emelni a fejét hasonfekve, egy másik után meg fordult egyet...
Persze hibák még vannak, hihi, csak azokkal nem dicsekszünk!!

ladmon

ladmon: látod-látod a torna miket ki hoz Esztikéből?! Ügyik vagytok.

Kép
budabo

Nilabali: Én már írtam régebben, hogy van egy 400 Ft-os kuponom Beba tápira (mondjuk nem tom melyikre váltható be) Rossmanban és Tescoban lehet beváltani.
A Felicitasos csomiban volt, ha kell az is, elküldöm postán szívesen.

ladmon

Ladmon - boxbajnoksag :lol: :lol: :lol:
Andrisom allandoan szaladna :lol: a labaval ugy tud pumpalni, szinte csak akkor van nyugi, amikor alszik, de szokszor meg ugyse :lol: csak ugye vizszintesben meg nem nagyon halad... Szerintem az en fogyokuram akkor fog kezdodni, ha a gyerek elkezd kuszni maszni es jarni, mert nagyon ugy nez ki orokmozgo lesz. Mar elore faj a derekam! :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Na tessek - ma majdnem egesz nap a babaneten logtam es semmivel nem haladtam itthon. Meg vacsora sincs. :oops: Asszem ebbol paprikaskrumpli lesz azt szereti a parom es gyorsan megvan. :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Fúj, fúj babanet!! :lol:

Na én is lépek!
Jóiccakát!

ladmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: