A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Akire !

tied a laptetűűűűű

remélem hogy szerencsét hoz :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Szeretnék tőletek néhány dolgot kérdezni a BMC-ről,ha szabad.

-Ha bejelentkezik az ember,kb.mennyi idő múlva kap időpontot?
-Úgy tudom az első alkalom egy beszélgetés,előzmények tisztázása stb.-muszáj férjestül menni erre az alkalomra?(munka miatt kicsit macerás)
-a spermavizsgálatra lehet otthonról vinni az anyagot?
-elfogadják-e más intézmények HSG-leletét?

Egyelőre ennyi lenne a kérdésem,megköszönném,ha segítenétek!Mindenkinek ismeretlenül is HAJRÁ! :wink:
Mmzsó
Vendég

MZSÓ
Nekünk tavaly kb. 3 hétre rá adtak időpontot.
Igy van, egy beszélgetés lesz csak először és az adatokat veszik fel, majd a leleteidet is átnézik ha van, és sztem mindenképp ketten menjetek, hisz nem csak te szeretnéd azt a kisbabát gondolom. Fel kell amúgy is készülnötök hogy a BMC-ben hosszú sor áll és ha párodnak is vizsgálatra kell majd menni nem fogja 10 perc alatt elvégezni. De ha csak neked van jelenésed akkor természetesen neki nem kell rád várnia. Sztem tuti hogy elfogadják más intézmények hsg-leletét, engem speciel a Szűcs el is küldött egy műtétre a régi dokimhoz, nem a BMC-ben csinálták a hysteromat!

Csajok mindjárt visszaolvasok, csak előbb MZSÓnak akartam gyorsan megírni a választ!

dita75

Ja és nem hiszem hogy otthonról lehetne vinni a kiskatonákat, max kivételes esetekben. Viszont bemehetsz vele a kis szobába ha igényli.
Az inszemeknél én is mindig bementem vele. :wink:

dita75

LUGI
TIGRISKE

Hajrá kiskatonák! a nagy találkozás remélem már megtörtént! Drukk!

SAJT
Tudod ahogy a filmben is Nicsak ki beszél megrángatja a zsínórt hogy küggyé má le egy kis almalevet és a csaj megiszik vagy 5l - el! :lol:
Most hogy eszembe jutott a film hát lehet hogy holnap kiveszem a tékából. :wink:

Tali: nekem mindegy, bár falurú gyüvük, de mivel nem dolgozom eléggé ráérek! :)
Csak ne túl korán, élvezem hogy a terhesség alatt még alhatok. :wink:

VICKY
Sajnálom hogy nem jött be a puregon, ilyenkor tiszta dili voltam én is hogy megvettem a sokkal drágább cuccost minekután a merional ami olcsóbb sokkal jobb volt. Drukk a tüszőnövesztéshez!

Más nem jut eszembe. Hulla vagyok ma. Hajnalban vérvétel, utána délutánig mászkáltunk a barátnőmmel. A lábamat nem győzöm borogatni, hazafelé már sántítottam!

dita75

Dita:
:) Almalét is veszel hozzá?

Ja! Megvolt a ciciunyúzás, teljesen tökéletesen gyönyörűek (bár ezt eddig is tudtam :)
Csak az a baj, hogy azóta belelóg a levesbe...

Pá Drágáim!
sajt@

tigriske: Örülök, hogy túl vagy rajta, remélem találkoznak és lejut a helyére. Köszi a biztatást, remélem én is hogy jövő szerdára beindulnak.

rony: Tényleg mi újság?

akire: Köszi a gyógyszer-felajánlást, de mondtam neki, hogy még maradt 7 merionálom. Remélem az már elég lesz.

mmzsó: A hsg-t biztosan elfogadják, mert az enyémet a MÁV-ban csinálták. A férjet érdemes vinni legelőször. A többire már nem tudok válaszolni, rég voltunk először és még sosem vittünk itthonról anyagot.

sajt: De dili vagy, biztos nem rángatták meg annyira. Én még nem voltam ugyan, de ha ilyen akkor nem is megyek. :D

Lányok! Szerintem a Misi fizetése: fizu+természetbeni juttatás (ingyenkukker) :) Ne idegesítsétek már magatokat rajta. Hagy nézze. Lehet, hogy statisztikát vezet: kb. 40% teljesen borotvált. :D Vége a poénkodásnak.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát nem azt mondom, hogy a baloldalit nem stíroli, csak engem nem rángatott, de a jobb oldali csajt igen. :-)

Köszi a ragacsot és a ++++!

Nekem elfogadták a hsg leletemet. És én idén kb 2,5 hétre kaptam időpontot.

Kéne még egy kis segítség:
Tudja valaki, hogy mennyi E vitamin kell és mennyi magnézium a femibion 800 mellé? Illetve a palástfű teát hogy kell inni és hogy kell megcsinálni (nincs ráírva semmi)

Sajt! Még visszaállhat az eredeti nem levesbelógos fajtára :-)
tigriske1978

Sziasztok!

Rony, írtam emilt, jajj, annyira sajnálom, hogy nem találkoztunk!

Tigriskével jókat nevetgéltünk. Én azóta sem érzek semmit, aludtam egy jót, és azóta se...
Engem is érdekelne, hogy miket szedtek/isztok? Én semmit. Régen szedtem Elevitet, de a hűtőt magamra borítottam, olyan éhes voltam tőle....Tigriske mondta, hogy a Femibiontól, annyira nem, és a gyógyszerész nőci is azt mondta, hogy nagyon jók a visszajelzések róla, de igazából nincs különbség a terhesvitaminok között!?

Misiről annyit, hogy nekem megvolt:):):) De nem érdekel, jót nevettem rajta, szegény papa....ilyen munkahelyet...

Köszönjük a drukkokat, én is küldöm ezerrel!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
lugi

Lányok,
köszi szépen a válaszokat!
Vendég

Vicky:
Hát te sem vagy semmi a Misi-fizuval! :D :D :D
Kíváncsi lennék az arcára amikor esetleg átkerülne az urológiára, de szigorúan a férfi részlegre! :wink:

Tigriske:
Ma tuti háton alszom, mert a kábeldobra feltekert didikéim mellesleg hasonfekve nyomnák a lelkivilágomat! :)
Na, azért nem volt olyan szörnyű a vizsgálat. A radiológus nagyon kedves fiatal hölgy volt, megkérdezte, hogy voltam-e már ilyenen. A vizsgálat után azt, hogy nem fájt-e nagyon. Mondtam neki, hogy már volt hsg-m és az aztán pokol volt, ez meg semmiség ahhoz képest. A röntgenezéskor vízszintesen, majd függőlegesen kilapították a cicókat, kicsit kellemetlen, de ki lehet bírni (Dumbo bevállalná a fülei helyett). Azt követően uhu-ra is el kellett menni, bezselézték a cickóim és a hónaljam is, aztán azon masszírozott a műszerrel (ha a Zuram csinálja még azt is mondtam volna, hogy nagyon izgi érzés, de nem...). Az uhu-s doktornő elég mogorva volt, pontosítok: pókerarcú. Fogalmam sem volt, hogy mi lesz a végeredmény, mert egy kukkot sem szólt. Végig azt gondoltam, hogy csakis egészséges lehetek és semmi más. Különben már biztos mondta volna menet közben, ha v.mi nem ok.
Szóval mammogtól no para, kibírható!

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok!

Én nem szedek semmilyen terhes vitamint, mert mindegyik hízlalt és hányingerem volt tőle.
Helyette:
- palástfű tea minden reggel 1 csészével (egy csésze forró vízbe - ne bugyogjon - 1 teáskanál palástfű, állni hagyom 3 percig, leszűröm és megiszom)
- Folsav külön tablettában
- 1000 mg-os C vitamin
- Vas tabletta

Ezt minden reggel (+ mindenki kedvence az Utro :lol: )

- napközben 1 pohár Tündérvíz (lúgos PH-jú víz)

Este pedig mindig eszek valamilyen tejterméket, túrót, kefírt, joghurtot és valami zöldséget!

Kép
akire79

Találtam v.mit, én még eddig nem is hallottam róla, kismamiknak biztos érdekes műszer:

AngelSounds Doppler Ultrahangos Magzati Szívhang Hallagató
JPD-100 S2
Javasolt fogy.ár: 9.999,-Ft
Info: 06/20-255-77-50
www.angelsounds.hu

Leginkább egy walkman-ra hasonlít, a leírás szerint könnyedén ellenőrizhető vele a baba szívhangja már a terhesség 12. hetétől.

Ez olyan izgi lehet, akkor hallgatózni amikor szeretnénk, v. amikor betojtunk, h. minden rendben van-e.

Pá Drágáim!
sajt@

Akire:
A Tündérvízzel egy baj van, nem bírom abbahagyni, csak úgy csúszik le a torkomon!

Pá Drágáim!
sajt@

Én úgy tudom csak mértékkel lehet inni :lol:
Én azon bánkódom, hogy szinte sehol nem lehet kapni (és drága is), ezért spórolok vele és csak 1 pohárral iszom egy nap :lol:

Én próbáltam a Salvus vizet is, mert az is lúgosít, de annak borzalmas íze van!

Kép
akire79

Tigriske!

De tuti volt, hogy találkoztunk még ha rövid időre is. Jelentem a vért leszállítottam :)

Lugi!
Hát ezt a talit kicsit benéztük, de szerintem az lehetett a gond, hogy ma nagyon kevesen voltak (micsoda gondok, mi? :D ) és hamar végeztünk, mielőtt az inszemesek feljöttek volna.
Femibion: lehet ez nem olyan drasztikus, mint a másik vitaminok, de volt amikor én is meg tudtam volna enni akármit és tuti ettől. Ahogy mondani szoktam: még a vasszöget is meg tudnám enni, na kb ezt hozta ki belőlem :)

Vicky!
Veled is jó volt talizni :wink: Ó de sajnálom ezt az egészet. Azt figyeltem meg, valahogy neked mindig a legnehezebbik fele jut ebből a dologból :cry: De meglesz majd neked is a kárpótlás ezért, bízom benne.

Vasikáé!
Sokat gondolok rád és nagyon szorítok, hogy sikerrel járj. Alig várom már az eredményhirdetést. Lehet már tudni mikor lesz?
Nagyon megható volt a vers és szomorú és mély....:cry:

Akire!
És veled mizu? Semmi M-es történet?....hm.... :D
Ezzel kapcsolatban van egy kis aranyos sztorim: mentem orvosi alkalmassági vizsgálatra (csirkekoromban), majd több társammal együtt betereltek egy szobába, póló le és majd jön a doki. Várunk, egyszercsak benyit egy pali, mindenki kapkodja maga elé amit ér, erre megszólal, nyugi, én vagyok a doki :D :D

Lukacsne!
Sajnálod, hogy nem mentek most? A munkahelyed nem tolerálja?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt@!
Hát apám, veled is zajlik az élet :shock: Még jó, hogy ennyi humorral vagy megáldva és elszórakoztatsz itten minket.

Közkívánatra magamról egy kicsikét :)
Ma megjártuk BMC-t, hát haláli egy kör volt, nem is gondoltam volna hogy ennyire elfáradok estére. Szóval reggel 8-ra odaértem, kaptunk beutalót vérvételre de oda lentre a nagylaborba a bejáratnál. Ott sorba kellett állni, de iszonyat sokan voltak, majd sorra kerültünk és jól megcsapoltak. Majd pipiminta leadása odalent is, meg a BMC-ben is, utána fel UHU, majd pár órával később, megbeszélés dokival és receptkiváltás. Most már reggel, este szuri, csak nehogy összekeverjem/elfelejtsem őket. Hétfőn pedig megint menni kell (hogy mikor fogok dolgozni???). Azt számolgattam, hogy tán még kövi hét pénteken meg is csinálhatják a leszívást ha úgy alakulnak a dolgok. Beindultak az események, nincs mese. :D Ez lesz az első és utolsó (sikeres) lombik :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Rony, 18-án megyünk vv-re. Sokára lesz, de két hetet várni kell beülti után. Mondjuk én már a szülést várom, ahhoz képest elég elviselhető a 18-a.
Ezek szerint te is neki vágtál a lombiknak? Nagyon megy a drukk. Hát persze hogy sikerülni fog elsőre. Én is így indultam és Dita is.

Csajok köszönöm a ragacsokat. Annyira jó hogy számíthatok rátok. Tegnap majdnem besz..tam. Öcsém fia poénból meg ijesztett. Egyébként nagyon ijedős vagyok.

Én Femibiont szedem már második dobozzal fog elfogyni holnap, és semmit nem híztam. Ugyanannyit eszem mint eddig. Tudom hogy nem vagyunk egyformák, de szerintem a többségünk hajlamosak vagyunk elhinni a hízást, így az agyunk így is fog működni.

Misibá féle itt is van Fehérváron a nőgyógyászati műtőben. Amikor a hysteroscopiát csinálták kb 8-szor igazította meg a lepedőt a lábam között. No, ez már idegesítő. Folyamatosan azt mondogattam magamban hogy ha még egyszer.... akkor szólok hogy hagyja abba, de végül sikerült türtőztetnem magam. És, végre meg jöttek a dokik.

Kakti, nagyon sokat gondolok rád. És nagyon szorítok ám kismami.

Akire, mi együtt izgulunk majd 18-án.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé!

Édes vagy! Köszönöm!
Olvasok, de nem nagyon van mit írnom, ezért nem koptatom a billentyűzetet. :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lányok!

Most néztem a naptárat: MIHÁLY nap van ma! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Mi van Mihály napján?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

hát akkor éljen soká' Mihály :D :D :D

Vasikáé, szuperpozitív vagy, szerintem olyan, mint amilyen a teszted lesz :lol:

Kakti, hogy vagy? Nálam SEMMI, szóval annyira semmi, hogy semmi. Tuuuudom, nem is kéne a keddi inszem után bármit érezni...

Lugi, Tigriske, örülök, hogy jól mulattatok :wink:

Sajt@ téged mindig élmény olvasni 8)

Akire, és te hogy vagy?

StingBöbe, tessék jönni, nagyon el vagy tűnve.

Rony, dolgozni csak akkor fogsz, ha szabira engednek a BMC-ből :wink:
kpn

Vicky, többektől olvastam a neten, hogy a Puregonnal így jártak, még ne írd le a hónapot, hátha a Merional felturbóz!!!
kpn

Mihály napján Misi bá' névnapja van! :):):)

Kpn!

Semmi extrát nem érzek. Néha fáj a bal cickóm, de igazán csak egy területen. És ma reggel a HÉV-en kissé felfordult a gyomrom, de alapvetően semmi extrát nem érzek - most.

Tegnap előtt meg tegnap volt olyan érzésem, mint ha meg akarna jönni, de most nem érzek semmit.

És igen!
Sting! Hol vagy???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jaj, de butus vagyok! :? Hát, nem igaz! Már napok óta Misibá-ról megy a téma és ma én is le írtam ide a nevét, de nem ugrott be. :lol:

Kakti, nekem mindenki azt mondja hogy a menstruációs görcsök nagyon jó jel. Én is így gondoltam, de már többen is meg erősítették. Tegnap külön felhívott skypon egyik barátnőm hogy ezt elmondja. Annyira örült hogy muszáj volt neki felhívnia, pedig nem igazán ért rá. Olyan cukor volt. :lol:
Tehát, ugye megmondtuk hogy együtt leszünk terhesek? :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!!

Én tegnap voltam a védőnőnknél nagyon jó fej csajszi szerintem egyidős velem kb. Megkaptam a kiskönyvemet ami elég lehangoló mondta is,hogy nyugodtan ragaszak rá valami matricát vagy rajzoljak rá valamit(rajz tudásom kicsit kezdetleges).
Jövöhéten indul a kivizsgálási özön. Elöször EKG-ra kell mennem mert a pulzusom magasnak itélték 110 körül mozog,remélem nincs baj e miatt. Azt mondták,hogy ma jó idő lesz,de én nagyon fázom napok óta. Remélem hétvégén jobb idő lesz.
Heni mi újság van veled??
Én csak 1 mondatot füznék a Misi bácsi témához. Ott volt mikor a HSG+inszeminációt csinálták és nem tünt fel,hogy nézet volna az inszemnél a fejemnél volt végig a HSG meg csak kimászni a gép alól segítet mert nélküle nem ment volna. Szerintem még abszolute nem érdekli a látvány persze ez csak az én véleményem.

Mindenkinek kellemes hétvégét. Ha találkozó lesz én benne vagyok.

:D :D :D :D

Kép
Kép
colin

SAJT@
Te nagyon bolond vagy! :lol:

RONY
Én kiirattam magam tp-re és azóta is azon vok! :)
Remélem vagy 3-4 évig most te sem fogsz dolgozni, vagy ha tesó is jön utána rögtön akkor még tovább! :wink:

Hagyjátok má szegény Misibát, idáig hallom hogy csuklik az öreg! :lol:

COLIN
- Kép

Én még a lombik előtt megvettem a matricákat, mert tudtam hogy hamarosan alkotni kell! :wink:

Én is voltam a héten vizsgálatokon:
Vérvételen 4 csillag is szerepelt, a belgyógyász azt kérdezte nincs-e allergiám, hát én eddig úgy tudtam májusban még nem jön elő a nyár végi füvektől az algéria, de szó ami szó reggelente eléggé tele van az orrom, és napközben is fújom néha, levegőt is nehezen kapok ezt mondjuk a súlyomra is simán lehet fogni. Arra is rákérdezett hogy mindig ilyen jó súlyban voltam, vagy a kezelések miatt van. Elmondtam hogy a kezeléseknek + 30 kilót köszönhetek, -1,5 milliót (erre is kiváncsi volt) 7 év gyötredelmet stb....stb.... aztán mondta hogy ha lenne kalapja megemelné, pedig sztem én még viszonylag jól megúsztam, és minden fájdalom + egyéb viszontagság ellenére megérte mert itt a gyümölcse a pocakban! :)
Ekg, cukker jó volt, ezen kívül még a vérnyomimmal volt baj, elég magas.
Nem csoda mert épp a minap tudtam meg hogy a picsa akit a helyemre ültettek sokkal többet keres nálam, és ehhez képest egész nap filmeket néz a monitoron. Megkértem hogy kerítse elő a tp-es papíromat amit 3 hete adtam le és azóta nem sikerült nekik az oep-hez eljuttatni. Kérem vissza majd én intézem a pénzem mert ez már gusztustalan amit csinálnak. Persze szerda óta nem intézett semmit ez ügyben! Csoda hogy fent van a pumpám?
Aztán a laboros csaj is kikészített hogy szennyezett vizeletet adtam le.
Ja akkor adjanak szűrőt mert másképp nem tudom megoldani hogy ne kerüljön bele az utroból. Egy nap 9 db golyót tolok, ami vizelésnél ürül.
Ekkora hülyéket! Úgy látszik itt falun nem sok lombikos van rajtam kívül.

Bocs ha hosszú voltam!

dita75

[quote="vasikáé"]. írta:vasikáé..nekem mindenki azt mondja hogy a menstruációs görcsök nagyon jó jel...

Nem tudom, ezeket görcsnek nevezhetem-e. Nekem ritkán vannak fájdalmaim azokon a napokon. Amit mostanság érzek (ma is már egyszer-kétszer), az nem is fájdalom. Inkább valami hülye, megmagyarázhatatlan, tompa érzés, amit a menstruáció előtti napokban szoktam érezni - amiből érzem, hogy meg fog jönni... :oops:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Hányadik napon vagy? mikor tesztelsz?????
csézjang

STING ÉDES!

MIZUJS veled?
csézjang

10. napon vagyok az inszem után. Majd jövő pénteken kell mennem tesztelni.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, ilyet én is érzek most éppen. Nem görcsöl, azt sem mondanám, hogy fáj, de érzem, hogy van hasam. Pont mint mielőtt megjön. Nyilván valamilyen munkálatok zajlanak odabenn. Előkészítő vagy befejező :lol: Bár nekem ez még csak a 3. nap.
kpn

Sziasztok!

Én is érzek bent valamit, inszem utáni napon. Nem fájdalom hanem vala tompa feszülés. Mi lehet?
tigriske1978

Megmondjam mi? :lol: :lol:
Agyon nyomattuk a testünket mindenféle természetellenessel és most azok dógoznak 8)
kpn

Túl vagyok a szóbeli nyelvvizsgán és szerintem sikerült. A beszélgetésnem volt vészes 40-ből 27 pontot kaptam. A laborra még 9 pont kell, az szerintem meg lesz. Holnap még írásbeli, de az indexemet már a szóbeli eredményemmel le lehet záratni.

sajt: Ügyi voltál, remélem a cickók apa kedvéért visszanerik eredeti alakjukat. Linacskáéknak van ilyen, szokták is használni, ha nem nagyon mocorog Levi.

rony, tigriske: Tényleg jó volt veletek találkozni.

kpn: Köszi, remélem a merional használni fog és beindulnak a tüszők.

Erről a tündérvízről én még nem is hallottam. Mi ez pontosan? Mire jó?
vicky79
Budapest III. kerület

Nem, nem! A beágyazódást érezzük! :lol: :wink: :lol: :wink:

Dita! fel is jelentheted azt a hülye pics.t.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szia Vicky!

Veled is jó volt találkozni, jó kis csapat futott össze.
Gratulálok a sikeres vizsgához!

Hát remélem ti tényleg a beágyazodást érzitek én pedig a sejtosztodást. :lol:
tigriske1978

Ááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
Haza akarok menni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Péntek délután 16:02 van, és én még a melóhelyen dekkolok!!! :cry: :cry: :cry: (17:00-ig)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Inkább feküdnél mint én?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

kakti: Nem nagyon kaptam hozzá kedvet, de a neve tetszett.
vicky79
Budapest III. kerület

Kűddök nektek is egy kis vidámságot. Remélem be jön nálatok is. Én széjjel röhögtem magam.

A székely gyerek a szomszéd faluba jár udvarolni. A falu nincs túl közel, ezért egyik nap mondja az apjának:
- Édesapám, oszt mi vóna, ha kőccsönadná nekem a biciglijét? Ígérem, hogy nem esik bántódása..
- Jóvan fiam, viheted, de itt ez a doboz vazelin és ha meghallod, hogy megdördül az ég, akkor abban a pillanatban rohansz és bekened vele, mer ha egy rozsdafoltot meglátok rajta, a fejedet széjjelvágom!
- Úgy lesz édesapám!
El is megy a gyerek a bringával a lányhoz. Aztán telik-múlik az idő, benyomják a vacsorát is a lány családjával. A kaja végeztével megszólal a lány apja:
- No, akkor aki előbb megszólal, biz az fog mosogatni.
Kemény játék, de senkinek nincs kedve azt a sok szugykos tányért, meg zsíros fazekat simogatni, így hát ülnek csendben egy darabig. Egyszer csak a fiú gondol egyet, felkapja a csajszit, felcsapja az asztalra és irgalmatlanul elkezdi döngetni. A papa húzza a száját, vörösödik a feje, de nem szól semmit. Na megvolt a dolog visszaülnek szép csendben. Ülnek még vagy fél órát, mire a gyerek megint gondol egyet, felcsapja a mamát is az asztalra, megdöngeti rendesen azt is. A fater fej már majd szétmegy az idegtől, remeg minta a kocsonya, de meg nem szólal. Visszaülnek megint, egyszer csak megdördül az ég! A gyerek kapja a vazelint, mire a papa:
- Jóvan fiam, majd én mosogatok!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Az a lényege, hogy lúgosítja a szervezetet.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsuzsa!

Ez csillagos ötös!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kép

Jó hétvégét mindenkinek!

Lassan készülődök haza! Persze azért onnan is figyelek, és kommunikálok, ha arról van szó!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Na végre ittvagyok, bár már komolyan mondom elvonási tüneteim voltak. Bedöglött a gép, és nem tudtam jelentkezni.
Nem tudom miből vettem, de én azt hizttem, hogy Rony ma tesztel :shock: :shock: :shock: Hát marhára benéztem valamit, pedig egész nap azon izgultam, hogy milyen híreket kapott.

Mzsó!
Üdv itt nálunk, atöbbiek már mindent elmondtak, én nem tudok hozzáfűzni semmit, csak annyit, hogy nagyon sok sikert kívánok neked is!!!

Tigriske, Lugi!
Nagyon drukkolok nektek is, de jó, hogy tudtatok talizni.

Hát csajok hülyére röhögtem magam, a Misibá' s sztorikon.

Sajti!
Komolyan mondom te tiszta lökött vagy!!!! Ezek a levesbelógó mellek :lol: :lol: :lol:

Vicky!
Nagyon sajnálom, lehet tényleg kivan már a szervezeted idegileg és azért nem reagál.De azért nagyon drukkolok, hátha beindulnak a tüszőcskék!!!

Vasikáé!
Mára is mennek a drukkok, ha neked nem sikerül , akkor senkinek!!! Hajrá, nagyon becsülöm az egész hozzáállásodat!! Pihenj sokat kismami!!!

Kakti, Akire!
Drukk nektek is ezerrel!!!!! Hajrá ++++++++++++++++ teszt!!!

Colin!
Teljes szívemből gratulálok a kiskönyvedhez, hallottam milyen szép vagy ám :) csicseregték a verebek :)
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

sziasztok
a régiek ismernek,az újak nem :wink: szoktalak titeket olvasni,és drukkolok nagyon mindenkinek :wink:
most egy kérdésem lenne.mennék vissza a fagyikért jövö héten,mit tudtok,ilyenkor van vizsgálat vagy csak a stimulációnál?olyan régen voltam :oops: :oops: vérvétel meg ilyenek nincs a fagyinál?
egyébként 6 lombikom volt,és az utolsóra sikerült Olivér babám,aki most 16 hós,
ja és még egy kérdés,Zeke doktor lesz jövö héten??
én valszinű kedden megyek,remélem megismerkedek valakivel közületek :wink: :wink:
előre is köszönöm a válaszokat!!

bibar

Kakti:
A JÓISTEN éltesse skoáig a Mihályokat :D :D :D
Nagyimnál - falun sok nevet kicsúfoltak:
Mihály, lötyög a háj!
Dezső, lesz eső? stb...
A "MiMihályunkat" meg rakja a Devla máshová a Jánosba, ahol nem futunk vele össze! :wink:

Kpn:
Köszi, így születtem 8)

És most közösen - Kpn, Kakti:
Munkálatok folynak a pocikban. Biztosan a picúrok építik odabent a 4-es metrót, így a tesóknak már könnyebb lesz az utazás :wink:

Colin:
Szerintem simán nem vagy MiMihályunk esete :wink:

Dita:
Igaz, néha zizi dolgokat írok - hát istenem! Ikrek jegyben születtem szűz aszcendenssel :)
MiMihályunk meg hadd csukladjon, megérdemli! Ez a legkevesebb!
Legközelebb megkérdezem, hogy nyálelszívót használ-e, mert nem ártana! :D
Szóval 4*-os lettél :roll: ? A szállodáknál az nagyon jó, de neked?!
A dög kolléganőd - székmelegítőd - meg monnyon le!!! Ilyenkor az a tuti, ha magának intézi az ember a papírjait, sós szedd el tőle! Egyébként mihez kellett pislantanod?

Vicky:
Nu ládná! Gratula! :)

Vasikáé:
Jó volt a viccke! :D :D :D
Nekem is kéne egy kis vazelin, hátha após elmosogatna :wink:
ÚÚÚtálok mosogatni és takarítani is! De muszáj megcsinálni, ezért hamar nekiesek, hogy méghamarabb szabaduljak! Hiába! királylánynak születtem - csak kevesen tudják... :( Inkább főzök-sütök, azt nagyon bírom :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt@!

Te tényleg nagyon lökött vagy. De, arra gondoltál-e hogy anyját is meg kell döngetni és csak utána jöhet a vazelin? :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: