Hú lányok, annyit írtok, hogy alig bírom követni...
Zsu: akkor lehet, hogy a következő babát is egyszerre várjuk majd?
Nicko: hát igen most szeretnénk új állást keresni a férjemnek, mert igazából nem ez amit csinálni szeretne, az sokkal speciálisabb, másrészt itt egy kicsit túlhajszolják. Van egy halvány remény, hogy Düsseldorfban az egyetemi klinikán kapjon állást, de ez még nagyon halvány remény... de ha ez nem jön össze valami mást akkor is fogunk keresni...
Húsvéti hazaút nagyon jól sikerült, oda és visszafele is végigaludta az utat.

Otthon is olyan jól viselkedett, hogy anyukám azt mondta, hogy olyan mintha nem is lenne gyerek a háznál.
Jövő héten megyünk megint haza, de most 9 napra...

Remélem most is jól fogja viselni.
Ti voltatok otthon húsvétkor?
Julcsi: hozzám inkább ne igazítsátok az időpontot, mert annyira sűrű lesz a programunk, hogy nem biztos hogy el tudok menni. Ha esetleg mégis előbb lesz és épp úgy alakul, hogy ott tudok lenni, akkor megyek mindenképp, de ez egyelőre sajna még elég bizonytalan.
Zsancy: rávettem magam az 1200 kcal-ás fogyókúrára és elkezdtem már ma számolni, hát nagyon kell figyelni, mert elég gyorsan összejön.... Te mennyi idő alatt mennyit fogytál le vele? Tartottad a 6 óra utáni nem evést is vagy azt nem kell, ha figyelem a kcal-számot?
Megnéztem ma délelőtt az egy évvel ezelőtti fényképeket és komoly elhatározásra jutottam, hogy márpedig addig nem nyugszom, amíg a régi formám vissza nem nyerem.