Evelyn, üdv köztünk!
Tényleg olyan sok mindent írtunk mostanában, hogy nem győzök mindent megjegyezni!!!
Kinga!!! Nem zavar ha kételkednek az ilyen dolgokban, én tudok bennük hinni és jó dolognak tartom, na meg ajánlom akinek úgy gondolom, hogy jót tenne!!! Örülök, hogy kipróbáltad, na meg annak pláne, hogy használ!!!!!
Mit iszol????????
/És sokat javult a pocid???/
Én ma délelőtt vizsgáztatni voltam, teljesen elfáradtam. Nagyon fárasztóak voltak ma valahogy. Mondjuk sokan meg is buktak, pedig mindenkinél egy csomót vártam.
Reggel én is úgy fáztam, bár az az igazság, hogy idebent még most sincs melegem. sőt...
Mindjárt megyek ebédet csinálni, csak még nem tudom, hogy sült vagy rántott csirkecombokat csináljak. Szerintetek???
Olyan jó, hogy ennyire sok kismamánk van már! Vigyázzatok azokra a kis pocaklakókra!!!!
Ja tényleg most jutott eszembe, hogy mivel mi most jó nagy felújításban vagyunk, mindent meg kell vennünk ebben a hónapban, mert jövő hónaptól emelik az Áfát és minden , de minden drágább lesz../kivéve azt a pár "alap" élelmiszert/
Ugyhogy ha hasonló cipőben vagytok, cselekedjetek Ti is így!

Így tolatunk be az ágy alá. Kúszás még nem megy csak a tolatás. Négykézláb néhány másodpercig megáll, aztán kiterül
És az új szokás, hogy minden rongyot, ruhát és takarót magára pakol. Ott várja, hogy megtaláljuk. Szólok hozzá és vigyorogva lerántja magáról. Így van ez a saját takarójával is. Sajna sokszor alvás helyett 

A legmagasabb az enyém
A virágokkal (a jobb szélen a kislány a barátnője, Fanni)