Gabi!
Kis
kádat már 1800-2000 Ft-ért tudsz venni, és sokkal jobban megéri mint a támasz. Csak gondolj bele, hogy a nagy kárdba mennyi vizet kell engedned, és kis babakádba.
Az első pár hétben pedig nem javasolják az együtt fürdést a babával. (Mi Benivel nem is fürödtünk együtt soha.

)
Sterilizálás: Érdemes végiggondolni, hogy mit akartok sterilizálni majd és milyen gyakran. Mert ha a hagyományos módon és gyakran, az sokkal többe kerül, mint megvenni egy sterilizálót.
Hiszen ahoz fel kell forralni a vizet és fél órán át főzni. Ez gáz vagy villany szempontjából nem mindegy, és a Te időd is ugye. Míg egy jó gőzös sterilizálóval ez max 10 perc, és nagyon kevés áram kell hozzá.
Mondjuk én sem vettem volna sterilizálót magunknak Marci miatt, de ott volt amit húgoméknak vettem egy éve. Nekik most éppen nem kell. De sokkal jobb és kényelmesebb, mint a kifőzés.
Pici!
Örülök, hogy az életbiztosításotok ennyi mindenre jó.
Sajnos őssejtet mi sem vetettünk le. De talán jobb is. Mert nem is lesz rá szükség.
Nika!
Tesztet akarok végre!
Sissi!
Remélem a doki mindet rendben talál ma!
Törpiri!
Én is szívesen elutaznék valahova. De mi majd csak szeptemberben megyünk Horvátországba.
Bár addig lesz június végén egy hétvége Kemencén és egy valamikor a Balatonnál.