A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Kép Vili
yve

Ui: még nem tudjuk milyen lesz a szemeszíne...
yve

Kangu, tényleg helyesek a lányok is!! Szép a nevük is!!!
Bölcsi,épp tegnap a suliban összefutottam a bölcsi vezetővel, jött a gyerekért, már ápr óta tervezem,h megyünk beiratkozni, max ha nem kell nem megy majd... :shock: , említette,h igyekezzek,mert már 2010 őszre 25 gyerek jelentkezett, kb 55 férőhely lenne. Mostani évre meg 94 gyerek próbál "bejutni"...szóval nem semmi állapot!! :cry: :cry: MIndegy vmikor mostanában már tényleg elmegyünk, aztán ha minden jól megy nem lesz rá szükség..
Andus: :roll:
Botikám kb máj.17-18-án fogant, neki a névnapja máj.16.Erik nap máj.18... :lol: :lol: +erre még rájön apa szülinapja máj.22. :lol: :lol:
Hogy fokozzam még: Erik szülinapja nov.30., apa névnapja nov.30... :lol: :lol:

Kép
kaandi

Császármorzsát én is most csinálok először, de ha jól sikerül feltöltöm a linket... az interneten néztem ki egy receptet.... bár nem túl fogyókúrás, a leírás szerint egy adag 988 kcal... :shock: de azért megkóstolom.... :D
Ennyit a fogyókúráról... :oops:

Julcsi: mi pont május 24-én jövünk vissza.... :(

kék szem: most nálunk is ezzel megy a viccelődés, hogy biztos a postásé, mert elég kék a szeme... :D Persze lehet hogy majd bebarnul, de egyelőre mindenki azt mondja, hogy tuti hogy kék lesz... De hogy honnan? Mindkettőnknek barna szeme van... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pandusika 2009.10.18 08:11-kor.

Panna
pandusika

Millye, Zsu: Sok-sok-sok +++++++++ energy!!! Millye: szerintem is jól írják a csajok, hogy simán lehet mé szülés utáni gyulladás.

Babák nagyon helyesek, Vilmo is ezerrel nézegeti a kezeit. Igaz a nappali alvás kicsit necces szombat óta. Eddig tök jól aludt hason, most ha hasra teszem folyton fenn a feje, és csak nézeget, aludni nem akar. :?

Lányok, aki ért hozzá: a gyed ill. a gyes alatt gyerekenként fejeként jár afizetés nélküli szabi? Kaandi jutatta eszembe a bölcsivel.
yve

Lányok, felizgattatok az aranygaluskával... azt lehet mákkal is csinálni, dió helyett? :roll:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

hát az aranygaluskáról annyit,hogy hál'istennek a fiacskám megmentett tőle,mert felébredt.....
de később megcsinálom és teszek fel receptet,ez tuti az anyósom bevált receptje és még nekem is szokott sikerülni....

ladmon:sajnos nem tudom még,hogy felszívodott-e ,mert hétfőn voltam ct-n és még nincs eredmény,viszont újabb rossz hír van,mert megint szivárog a genny varratból,azt mondja a dokim,hogy a legyengült immunrendszerem löki ki belső varratot,nem tudja feldolgozni...nem tudom mi jöhet még,de most nem keseredtem el,úgy látszik már kezdek beletörődni,hogy ez az év így fog eltelni és Bazsalikom miatt is vidámnak kell lennem!

millye:szülés óta nekem sem csináltak még rákszűrést,majd csak júliusban fognak,de a rossz eredményeim pont azelőtt voltak,hogy teherbe estem.
apukámnak autoimmun betegsége van,most megint a tüdejét támadja tele van vízzel....most kap majd őssejtbeültetést,az talán meggyógyítja!

most húznom kell,mert Őurasága unatkozik,de előbb még megdícsérném a kékszeműek brigádját!!!!!!!!!!!Még mi sem tudjuk,milyen lesz a szemünk,de szerintem barna,mint apájé!

Kép
nilabali

Annyira le vagyok maradva :( ma kipróbáltam az udvaron a wireless-t és működik, úgyhogy kint is tudnék netezni de a főnök nem engedi...úgyhogy mégsem. Percenként felugrasztott Zéti.

Egy keveset azért tudtam olvasgatni:

Gjéti voltál ám eszemben és drukkolok nagyon!!!

Millye te miért voltál szomorú? Nem találtam meg azt a részt.

Ha tudok még visszaolvasni jövök, bár szalad a ház :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Köszönöm szépen lányok a bíztató szavakat, olyan jó, hogy itt vagytok nekem! Itt sírok az ágyba, hogy milyen egy szerencsétlen vagyok, miért kellett nekem lebetegedni! :cry: De amikor titeket olvaslak mindig jobb kedvem lesz! :)
Bencuson meg kitört a frontérzékenység, még jó hogy itt van Anyukám!

Millye, hasmenéssel indult, majd jött a hányás, láz, hasmenésem még mindig van, meg a vesefájdalom (nyilalgat bele a fájdalom)!
Doktornő szerint most a vesémre ment rá a vírus! :cry:
Nagyon szép szemei vannak Andrisnak! Azt hiszem, ha jobban leszek, én is csinálok Bencusról egy jó közeli képet, hogy benevezhessünk a kék szeműek csapatába! :D

Julcsi, Bogyesz is nagyon édes! :)

Nilabali, neked is jobbulást, neked aztán nem hiányzott most igazán ez a felfázás! :? A cickafarkfű teát iszom tegnap óta!
Apukádnak is jobbulást! Nagyon szorítok, hogy sikerüljön neki a műtét! ++++++++++++++++

Andus, örülök, hogy Zétike ilyen jól viselte az oltást!

Kangu, tündériek a bosszancsaid! :lol:

Yve, Vilike is nagyon helyes legény! :wink:

Panna, nagyon szép kék szemei vannak tényleg Hannának! :)
zsu83

Sziasztok!
Minden betegeskedőnek jobbulást kívánunk!
Mi is voltunk tegnap dokibácsinál,mert elégé szürcsög a nozink.De semmit nem kaptunk rá :cry: csak hogy szívjam amikor csak kell és használjak sós oldatot.Ennyi.Kérdeztem az orrsprét...de totál elbizonytalanitott vele a doki.Azt mondta itt csak 2éves kortól vannak a patikákba sprék.Gondoltam beszerzem otthonról a kisbabának valót...erre a azt mondta ő egyébként se ajánlja mivel sérti az orr nyálkahártyát,meg szívproblémát okozhat a készítmény..totál káosz van bennem :?
Az orrszívonkat meg le kell cserélni..elemeset vettünk ami egy rakás sz..r :? A kézi balonos szívo..na hát azt se mondanám a legjobbnak.az is van..
Itt a boltba csak száj segítségével szívos orrtisztitot találtam..azt meg elvetetem...én szívjam a gyerek orrát egy csövön keresztül?....na ne... :shock:
Tesóm már küldi is az orrszivo-porszivot...Tényleg Ez tényleg ennyibe kerül?Mert összesen 2000ft-ot mondtak árnak.Én azt hittem sokkal több kb 7000-8000ft.
Panna...ne aggódj aki fogyózik napi szinten 1200kalóriát vihet be :wink: cs.morzsa mellé még ehetsz egy kis valamit :lol:

Nickó:
Azt irta nekem.az bántotta hogy a skypon senki nem igazolta öt vissza...pedig megadta a niknevét...ez nagyon rosszul esett neki.. :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

http://www.orrszivoporszivo.hu/

ezt rendeltem meg..nektek is ez van?tényleg jó?

zsancy

Zsancy, ugyanilyen orrszívónk van, jól működik. Én előtte 1-2 hónapig a szájjal szívót haszáltam, teljesen higiénikus egyébként, amíg a tej futott össze-vissza az orrában... :wink:
Ez azt hiszem 1600 ft volt, a porszívós!

Kép
kaandi

Zsancy: nekem ilyen van, teljesen bevált, igaz Ricsi csak hét hósan volt először náthás.
yve

Zsancy: nekünk is porrszívós van, mi még januárban vettük otthon. Nekünk más fajta, de ugyanígy néz ki és az csak 1200 Ft-ba került. Tényleg nagyon profi, én is ezt használtam amikor Hanna náthás volt. Először mindig a leggyengébb fokozaton próbáltam szívni, aztán ha nem ment akkor kicsit erősebbre állítottam a porszívót. Nagyon jó!
Egyébként orrspray-t én sem ajánlanék, az még felnőtteknek sem ajánlatos. A férjem eléggé jártas a fül-orr-gégészetben is, mert azon a területen is dolgozott és ő azt mondta, amikor Hanna náthás volt, hogy semmiképpen sem szabad. Szóval mi is csak szívtuk az orrát, aztán egy idő után elmúlt.

Panna
pandusika

Nicko: én ugyan nem vagyok még skypos,de biztos vagyok benne, h valami félreértés lehetett....!
De itt a topic-ban nagyon sokszor kerestünk ám!!!!

Kép
kaandi

Nem tudom Nicko olvas-e minket, vagy nem, ha nem, Zsancy lécci másold be ezt neki.

Én vagyok aki a skype csoportot létrehozta, és felvette az embereket, és Nicko-tól nem kaptam pü-t, amiben megírta volna a skype adatait.
Akik megrták, mindenkit felvettem, itt a pü-k listája, én egyetlenegyet sem töröltem ki!

skype kreiszi 2009 04 03 12:49
skype zsufi74 2009 04 03 09:28
skype cserkészkolbász 2009 04 02 15:37
skyp cím pandusika 2009 04 02 12:02
skype zsu83 2009 04 02 08:42
skype zümis 2009 04 01 21:25
skype budabo 2009 04 01 18:31
skype amy81 2009 04 01 16:51
:) zsancy 2009 04 01 14:19
skype mist 2009 04 01 13:51
Cím julcsi-79 2009 04 01 13:43
skype hugic 2009 04 01 13:33
skype stelly 2009 04 01 12:19
skype millye 2009 04 01 10:44
:) zsancy 2009 04 01 10:40

Szóval Nicko, ne haragudj ránk, és gyere, írd meg pü-ben a skype elérhetőségedet, mert hozzám nem érkezett meg, és felveszlek!
Nehogy azt gondold, hogy innen bárki is kiközösítene, te is ugyanúgy a csapat tagja vagy, mint bármelyikünk!!!!!!!!!!!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Zsancy, nekünk is ilyen orrszívónk van!

Nicko, ahogy Kaandi írta, biztos valami félreértés történhetett! én sem vagyok valami nagy skype-os!
Légyszi jelentkezz, mert már sokan hiányoltunk!
zsu83

ja még annyit hogy itt a hétköznapi náthát nem is kezelik....az nem betegség szerintük csak az infulenza... :shock:
Itt a nagy átlag folyamatosan szipog... És már igy fürdünk mi

Kép :D :D

zsancy

Zsancy: Nickot kinyírjuk, mondd meg neki! :lol: :lol:
Én sejtettem, hogy valami hasonló a probléma, mert azért ő szokott jönni, ha nem is minden nap.
De sokaknak okozott problémát a skype, volt róla szó azokban a napokban, hogy nem tudnak beszélgetni, meg nem látják a többieket stb. Tuti Nickoval is ilyen gond volt. Ha lehet, akkor zavard már vissza közénk a csajt!! :D

Mi porszívós orrszívót még nem használtunk, de az ára tényleg 1600 körül mozog! Mégiscsak egy darab műanyag vagymi....

ladmon

Köszönjük az orrszívos segítséget!Remélem beválik!
Tudjátok mit...amit most irtatok..Nickónak cimezve..átmásolom e-mailbe és elküldöm neki..ok?

zsancy

Amugy tegnap óta kicsit nyügösek vagyunk.Sajnos az időváltozás miatt.Eddig volt kb olyan 18-20fok körüli az idő(ez itt nagy szó)most meg lehült 10fokra és esik hideg van a szél is fúj.Petra szinte eszik és pihizik..nem érdekli nagyon semmi.Tegnap is ökölbeszoritott kézzel nézte a játszó szönyegen az állatkákat és úgy nézet rám hogy"Ha fene fenét eszik is én nem játszók ezekkel" :lol:
Magamon is érzem a változást én is nyünyibb vagyok és aluszékonyabb.Nem szoktam délután pihizni a babával de tegnap engem is elnyomott az álom.
Sajnos..babatejet is kap Petra...ugyan is kevés a tejcsí..így kiegészítjük neki.Elég jól viseli..nem fáj tőle a hasa,de inkább csak a vacsinál kell kiegészitő mert ő fürcsi elött is eszik és fürcsi után is éhes:oops: és sajnos nem termelődik olyan gyorsan vissza..igy vacsira kap pluszba még.Napközbe elég neki ami van.. :D

Zsu83 Neked mielőbbi gyógyulgatást..pihizz sokat...sok sok gyógypuszit küld Petra baba :)

zsancy

Yve: én is ebben reménykedek, hogy gyulladás... :?

Nilabali Te kaptál rá valami kezelést? Sajnálom, hogy még mindig be van gyulladva a varratod... :? SILICEA-t 5CH 2x5 bogyó nem próbáltad a gennyre és a hegre? Szegény apukád! nem lehet könnyű neki sem... :shock:

Zetibebi: Mert a cytológiám PIII lett... :cry:

Zsu83: +++++++ Most milyen bogyókat szedsz? Mindet sikerült megvenni? Még mindig hasmenésed van? Arsenicum Album-ot szedsz?

Kép

Kép

Kép
millye

Zsancy, látszik Petrán, hogy már nagyon élvezi a fürcsit! :lol:
Jó ötlet, hogy továbbítod Nickonak az írásainkat! :)
Köszönöm szépen Petrának a gyógypuszikat! :lol:

Millye, Belladonna, Sepia, Arsenicum Album, a többit ma beszereztetem Apával! Ma csak egyszer ment a hasam, de most meg a vesém! Doki szerint vándorol a vírus bennem, Zinatot akart felírni a vesémre, de az mellett nem szoptathatnék, mondtam neki, hogy először kipróbálok homeós cuccokat, na ez nem tetszett neki! :? :(
zsu83

Elkészült a császármorzsa és egész jó lett! :D Itt találjátok a receptet:
http://desszert.eu/csaszarmorzsa?page=1

Panna
pandusika

na jol van meggyöztetek!
HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! VÉGRE IRHATOK
biztos tényleg vmi félreértés volt na de mindegy

de nem tudok sokat mert jönnek Mandarin nézöbe. (csak kár h bealudt és sztem fél5is nem fog kibujni).ja hát olvasni meg esélyem sincs annyit amennyiröl lemaradtam, bár néha azért olvastam ám :oops: :oops:

nagyon jo kisfiam van,a kezdeti nehézségek után nagyon jol megismerük egymást és pofon egyszerü lett minden. tegnap kaptunk oltást, szerencsére nem lett lázas, annyi h kicsit nyügi volt este de ma már megint szép a világ.
olyan 6,5kg körül lehet, hosszra elhagyta sztem a 62cm-t már. kedden megyünk ilyen méricskélésre.
2x alszik egy nap de akkor egyhuzamban 2,5-3 orát. igy alakult ki nála. aközben meg kicsit elbobiskol a babakocsiban séta közben.
ja és elmondom h hason alszik, éjjelt végig és azota amiota sikerült rászoktatnom nagyon jokat alszik. egyfolytában az ujját, kezét csámcsogja, már ilyen rágokát adok neki de addig matat mig az ujjánál köt ki.
na most megyek majd jövök még. le sem fogtok tudni rázni

Kép a mandarin puszikálja az összes szépséges kiscsajt
Kép

Kép
Kép
nicko

És a recepthez még annyi, hogy ez elég kicsi adag, tényleg csak desszertnek való, úgyhogy én dupla adagot csináltam.

Panna
pandusika

Az a baj Zsu, hogy ha már Zinnat, akkor az antibiotikum, és azt nem lehet kiváltani homeós bogyókkal. Ezért nem tetszett a dokinak.
(Millye javíts ki, ha nem így van...)
Próbálkozz fejni, én 3 napig fejtem a semmit szopik után, míg a 4-re sikerült tejet is kipréselnem. Most már asszem újra tudok fejni. Neked is menni fog átmeneti időre.
Ha meg nem gyógyulsz meg és sokkal rosszabbul leszel, akkor sokra mentél a +1 hetes anyatejes táplálással.

ladmon

MegérkezeTt Nickó! :lol: :lol: :lol:

zsancy

Hurrá Nicko!!
(Bevallom, én azt olvastam, hogy "hurrá végre újra ihatok...." Már kezdem is irigykedni, hogy énisakarokinni!!! :lol: )
Jól eldugtad a kis mandarinodat idáig! Cukipofa és nagyon sokat változott! (Ja, mert nyilván megnőtt...)

Zsu:
ööö, vissazolvasva szarul hanzik, amit írtam. De persze te döntesz, csak kicsit erősen fogalmaztam asszem!

ladmon

zsu,zsufi,millye,nilababa: köszi, még szürcsögünk.

julcsi: nagyon szép Marcibogyesz!Gyönyörű szemek.

amy: ügyes vagy, jó gyorsan sikerült a kilókból leadni.

kangu: mi is beirattuk és jövő év szeptemberre kapott helyet.

nicko: :wink:

[b]zsu:[/b] segíteni fog a homes bízz benne!!

Kép
budabo

Ladmon -Ladmon :lol: Éhes disznó makkal álmodik...."ihatok" :lol: :lol:

zsancy

Hát ja,ja.... Kibújt a szög a zsákból... :lol: :lol:

ladmon

jaj..és Boldog Névnapot útolagosan is Ladmon...

zsancy

http://www.femina.hu/fittseg/gyogyito_ezustkolloid

ezt találtam csajok-ezek szerint ez a a legújabb csodaszer-tényleg igaz lenne?
azt hiszem Gerendai Zsuzsi írta,hogy ezt cseppentett Léna szemébe!Mindenesetre egy próbát megér annak aki beteg,én is utána nézek mi az ára ennek a csodadolognak.

Kép
nilabali

Millye a hármas lehet egy banális gyulladás is, nekem erősen megrengett a dokimba vetett bizalmam mikor kb egy éve elmentem hozzá hogy babát szeretnénk és mi a véleménye. Azt mondta ha ismerjük a technikáját akkor hajrá. :shock: Meg ha már ott vagyok levett egy citológiát. Kérdem ne várjuk meg az eredményt? Aszonta minek. Megyek legközelebb, akkor már itthon + volt a tesztem Olival, hát eredmény p3. :evil: Levette megint, azt már terhesen, az p2 lett, szerencséjére. Azt mondta a p3 gyulladástól lehetett, olyankor megváltoznak a sejtek vagy mi. Szóval ne izgulj, biztos neked is ilyesmi! Ja és mikor a hármas volt kérdeztem mi lehet legrosszabb esetben, azt mondta max egy méhplasztika.

Jobbulást Zsu, Nila, és kis betegek!!!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hmmmm...épp jó múltkor volt a tv be hogy milyen sok embert bepaliznak mindenféle készítménnyel.Főleg ilyenekkel,hogy a rákra is jó...
A rák ellenszerét még nem találták fel...ha meg igen annak nagy hírre ment volna.Nekem már itt gyanús ez a készítmény :shock:

zsancy

Nicko, végre újra itt vagy! :lol: Nagyot nőtt Mandarin, szépséges kisfiú! :lol:

Ladmon, nem fogalmaztál erősen, teljesen igazadi, van! Adok magamnak egy pár napot, ha minden kötél szakad, akkor jöhet a Zinnat! :(

Bogi, bízok benne, mert a szülésnél is nagyon sokat segítettek a bogyók!
zsu83

találtam tejserkentő praktikákat,ételeket,tippeket
http://www.aprotalpak.hu/anya/?p=338

zsancy

Na, hát nálunk ma igazi bolondok háza van...
Vendi nyűgös, nem alszik, sztem most ért ide a front...

Kösz csajok, de a fogyás nem az én érdemem, semmit nem tettem érte, zabálok, mint állat.... Ladmon, lécccí beszélj hozzám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nico: jó, hogy vagy!!!! Mandarin csuda helyes!!!!

Olyan szép kékszeműek a babáink... Majd én is hozok képet.

Zsu: szorítok, hogy jobban légy!

Panna: jól hangzik a csmorzsa... lehet, hogy én is nekiesek....

Olyan nagyon el vok keseredve... Meséltem, h egy barátnőm ígérte, h ideadja a kenguruját. Ma kértem tőle, erre már kölcsönadta, merthogy én mondtam olyat, hogy úgyis akarunk venni... Hát ja, majd nyár végére terveztem.... persze megértem én, csak rosszul esik....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy ez a mei tai nekem is egyre szimpibb, gondolkozok rajta de olyan drága :( pedig valami nagyon kéne, lassan bevállalnám a buszozást a fiúkkal. Mostmár el tudnék jutni fodrászhoz meg ilyen helyekre ha be tudnék buszozni anyósomhoz, mert apa haza tudna hozni minket este. Te milyen kengurut fogsz nézni?
Nálunk már itt van a front, biztos felőlünk megy oda...

Ma este fókasó! Huhú! :D Pénteken meg táncház!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

ZetiVera: Fókasó??? :shock: Na mesélj!
Érdekes volt az orvosod... :? Ő az, akit lecseréltél?

Zsu: Szerintem is igaza van Ladmonnak... :? Nagyon drukkolok én is!

Nicko: Hogy gondolhattad, hogy mi nem szeretünk!!! Ejej! Mandarin csupasép, olyan fiús! És szép súlyban van Ő is! :D

Bogi: még köhögtök?

Amy: Nálunk is bolondokháza, Gyerkőc nehezen alszik, álmában 10 percenként felsír, tutira ez a kaka időjárás. Jaj, pedig tegnap olyan szépen aludt, minden probléma nélkül... Szegény kis Csillagom!

Nekem is van jó császármorzsa receptem, felrakjam a közösbe?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bencus is nagyon nyügi egész nap! :?
zsu83

Yve: Vili is nagyon fiús, szerintem kék szeme lesz! :D Éjszakáitok ugyanolyanok?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi: IGEN!!! :lol:
Ja és Ladmon én is úgy innék már egy kis jó behűtött pezsgőt..... :cry: de még odébb lesz... :lol:

NICKO: helloka, már sokszor kerestünk...... :wink:

Zsu: Képzeld nekem pont a Zinnat-tól volt egyszer anofolex.....?(fog.sincs már,h kell leírni....bocsi) sokkhoz közeli állapotom, mentő vitt be a kh-ba, majdnem elpatkoltam, 2x.ra felismerte a szervezetem, allergiás lett aztán 2 nap kh, úgy nézett ki a karom, mint egy narkósnak, szteroid stb..........Azóta nem merek nagyon bevenni gyógyszereket, amúgy akkor mixtura pect.,köptetőt is kaptam, én állítom, h attól alakult ki,a dokik (+gyógyszerészek) meg az ellenkezőjét. De ez teljesen egyéni, h ki mire allergiás......Nem ijesztésnek szántam.... :shock:

Kép
kaandi

Nagyon-nagyon gyors bekukk....

Először is köszi mindenkinek a biztatást!!!! Sokat segít ám. :)

A mai töri szuper lett szerintem! :lol:

Olival apa van itthon, és nagyon jól elvannak szerencsére. :D

Kép

Kép
gjéti

Kaandi, hú, ez elég durva! :shock: :? Még nagyon régen kaptam valamire Zinnatot, akkor bírtam, de úgy vagyok az antibiotikumokkal, hogy inkább ne! :roll:

Gjéti, szuper, hogy ilyen jól ment a töri! :lol:
zsu83

julcsi: már keveset köhögünk, szerintem a nagyon sok váladéktól köhögött ami csordogált lefele, de hogy szívjuk a porszívossal jóval kevesebbet krahácsol. Ti hogy vagytok? A nyügit leszámítva..

zsu: nekem is segített a szülésnél, meg évek óta a refluxomra, mondjuk a cisztámra nem hatott, de akkor is jó az arány amire igen :wink: Ma hogy érzed magad?

millye: elmúlt 4 óra!!!!!!!!!!!!!!!! Mi van?????????????????????

Kép
budabo

Zsu83: Amúgy hogy érzed... használnak valamennyire? :? Összeállítok magamnak egy immunrendszer erősítőt... is ha gondolod akkor neked is leírom ha megvagyok vele... én most Chamomillát kezdtem első lépésként szedni... a hajam is hullik arra is van bogyó, de még nem mentem el a patikába... :? Ha minden kötél szakad és nem javul az állapotod akkor sajnos maradnak a gyógyszerek... :shock: de inkább mint a kórházba kössél ki... mondjuk én antibiotikum ellenes vagyok... de ha muszáj akkor inkább... viszont a bogyókat ugyan úgy szedheted velük együtt. Az az érzésem, hogy lehet, hogy van jobb homeós bogyó a betegségedre... most, hogy túl vagyok a saját gondjaimon félig így utána olvasok az enciklopédiámban... esetleg gyógyfüvet is bevethetnénk... ha szeretnél kotyvasztani... :?

Nicko: Örülök, hogy itt vagy!!! Mandarin nagyon helyes!!! Kb a fiammal van egy súlycsoportban :lol:

Ladmon: Így van! Nem javítalak ki! DE mint már írtam én antibiotikum ellenes vagyok ... de vannak esetek amikor muszáj.... :wink:

Budabo: Megvan a náthára is a bogyó? :roll: Gyógyulgassatok!

Zetibebi Már épp megnyugodtam amikor az utolsó sorban ezt írtad... max egy méhplasztika :oops: :cry:

Rólam... beszéltem az orvossal... aki elmondta, hogy jó lenne még egy rákszűrést csinálni, de nem mostanában hanem 3-4-5 hónap múlva, de addig kéne csinálni egy HPV szűrést... , hogy megtudjuk, hogy mitől van a P3 lelet, de nem kötelező... ha HPV akkor kapok immunrendszer erősítőt és pár hónap múlva megismételjük a cytológiát is...úgyhogy jövőhéten megyek hozzá... röviden ennyi.... nem nagyon sikerült megnyugtatnia...
Megkaptuk az oltást... :? az első szurival nem is volt gond... egy hangja sem volt a fiamnak... de a másik oltásnál már sírt... úgyhogy most mindkét combja bibis... nagyon sajnáltam! Jó volt, hogy a lányom eljött velem mert nagyon el tudta terelni a figyelmét... ti is beadattátok a prevenart-t? :?

Kép

Kép

Kép
millye

Bogi, hát a vesém sajnos eléggé fáj, az előbb viszont mértem a lázam, és csak hőemelkedésem volt!

Millye, érdekelne a lista! Előre is köszönöm a segítségedet, nagyon aranyos vagy! :) Én is nagyon antibiotikum ellenes vagyok, mert szerintem teljesen tönkre vágja az immunrendszert! :?
Te pedig nyugodj meg, minden rendben lesz Veled! :wink:
Szegény Andris, sok-sok gyógypuszit küldök a combikra!
Mi is beadattuk prevenart!
zsu83

millye: szinte egyszerre írtunk! Na látod hogy a doki is azt mondja hogy ismételni kell pár hónap múlva.!! Andris hamar túl lesz rajta. Mi a három hós oltáson kapjuk a rotát, de a prevenarról nem b eszéltünk a dokivől ill.én kérdeztem mit ajánl és elhadarta vmit. :oops: Hajhullásra mit tudsz?

zsu:
remélem javulni fogsz..jó lenne antibogyó nélkül megúszni.

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: